עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ZiX,

יש לי כונן נייד שאני רוצה לשים עליו תוכן מסויים , הכונן הולך לעבור הרבה ידיים ואני לא רוצה שיהיה אפשר להעתיק ממנו את התוכן , אבל שתמיד אני אוכל לטעון עליו עוד תוכן כל פעם. אם יש כונן נייד עם המערכת הזאת מובנת זה גם טוב לי והייתי שמח להמלצה לאחד כזה. תודה רבה לכם

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ModChiP,

בעבר פורסם כאן איזה שהוא אתר נראה לי בריטי שהיה מאוד מומלץ לקניית כרטיסי זיכרון. מישהו זוכר את שם האתר? אני בעיקרון מחפש את הכרטיס הזה- http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5278 תודה!

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  3. אני זקוק להמלצה על SSD למחשב חדש שאני בונה. הבנתי שיש כמה דגמים שהם בעייתיים במיוחד ואני מעוניין להמנע מהם. אשמח לקבל המלצות על דגמים שידועים כאמינים ועם מחיר סביר. התקציב שלי עד 700 ש"ח גג. ורצוי מאוד לא לנצל את כולו. מעוניין בסדר גודל של 128GB פלוס מינוס. תודה רבה לעוזרים!

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  4. זה כבר כמה זמן שאני מחכה שמחירי הדיסקים הקשיחים ירדו ונכון לעכשיו קצת הרמתי ידיים והחלטתי לרכוש. אני עובדת על איימק 27" עם דיסק בנפח 1TB - מטרת הדיסק הקשיח החיצוני היא גיבוי ואחסון. אני מתכננת לחלק אותו ל-1 טרה של אחסון ו-1 טרה של גיבוי בלבד למק. אז ניסיתי לעשות סקר נרחב באינטרנט בנוגע לכוננים שיש בשוק, הצלחתי להוריד את lacie מהרשימה אבל עדיין נשארו western digital ו-seagate. כל הקשיחים לרוב באים עם שנתיים אחריות ככה שכאן אין הבדל, usb 3.0 לא קריטי כי יש לי רק 2.0, ואין צורך ב-firewire כי זה רק לגיבוי. אני מתכננת לרכוש דרך מכירה אישית באינטרנט כי שם יש את המחירים הכי זולים (wallashops/olsale). אלו הדגמים שקיימים שם, אשמח לפידבק נוסף בנוגע למה עדיף: WD 2TB My Book Essentia…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. טוב אז אחרי המון לבטים מה תיהיה מתנה ראויה לגיל 24, הוחלט על החלפת הדיסק קשיח הראשי בלפטופ שלי. ההיטאצי 160 גיגה 7200RPM הוחלף באינטל 330 120 גיגה. ההחלפה בוצעה במספר דקות עקב הנדסת אנוש מצויינת של לנובו והמחשב בן השנתיים קיבל רוח חיים חדשה. מפרט המחשב- I5 560 מהדור הראשון של I5, 4 גיגה זכרון 1066 DDR3 ב2 סלוטים של 2 גיגה, ווינדוס 7 פרו 64 ביט. הדבר הראשון ששמים אליו לב הוא זמן הדלקת המחשב מתקצר מדקה שלמה ל27 שניות, זמני התקנה של תוכנות וזמני הפעלתם התקצרו משמעותית. המחשב מסמן גם על שיפור בזמן הסוללה (עדיין לא נבדק בפועל), זאת בנוסף לתחושה סובייקטיבית שהיא פשוט מדהימה! לא יכול לחשוב על תמורה טובה יותר ל500 שקל שלי. הרצתי בדיקות בHDTUNE PRO לפני ההחלפה ואחרי, יש להתייחס לש…

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Os.Master,

Hello everybody, I have 2 SSD drives one of them is the a-data sp900 and the second is ocz agility 3 I want to unite them to one partition what is the best way to do it?... thank you in advance

7. Started by krispelj,

היי חברה, אני מחפש כונן קשיח לשימוש בHTPC עם יכולות 24\7 טובות. גודל בסביבות ה2TB+ ושתהיה אחריות טובה. שמעתי שסדרת הRED של WD היא לא רעה, אבל שמעתי זה לא ממישהו ספציפי. כמובן כמה שיותר זול יהיה יותר טוב, אבל אני מבין שעל חומרה איכותית צריך לשלם. תודה רבה!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by zam,

המטרה שלי היא לקרוא את הכרטיס שבמצלמה שלי כי הכבל אבד לי ואני לא מוצא כמוהו באינטרנט. המצלמה היא Fuji F40. ראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=14133 אני צריך חו"ד עליו או המלצה על מכשיר אחר. חשבתי ללוות את הקניה של הקורא גם בכרטיס הרחבה הזה: http://www.tms.co.il/product/10336 מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Eyal-Style,

אז ככה, אני בתהליכי קנייה של hd חדש אני רוצה לקנות 2 טרה כי אם כבר אז כבר. איזה דגם מומלץ? עד כמה מהירות הסלד משפיעה על ביצועי המערכת? עדיף טרה כפול 2 או 2 טרה אחד?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ModChiP,

מצב תמונות בהתחלה הייתה לי את הבעיה הזו C0000218 אז עשיתי את הבדיקת דיסק ותיקון- המחשב עלה. ואז ראיתי שיש עוד סקטורים פגומים והחלטתי לעשות עוד בדיקת דיסק כדי להוציא את הפגומים מהמחזור השתמשתי בבדיקת הדיסק של התוכנה הזו- http://www.ubcd4win.com/index.htm מאז המחשב לא עלה- הביוס עולה ואז יש מסך שחור. אשמח לעזרה ויעוץ- תודה!

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  11. שאלה בכותרת. הלוח אם שלי כולל הדגם נמצא מצד ימין. לצערי מחיפוש שעשיתי ברשת הבנתי שלוח שלי הוא SATA2 ולא -3. רשום לי 3 Gb/s שלפי מה שהבנתי זה אומר 2. השאלה האם בכלל ישתלם לי לשדרג לSSD? השינוי יהיה קריטי עבורי? במחיר של SSD סביר אני יכול להוסיף עוד 1 טרה לזה שקיים. תודה לכולם, אני ישמח לעזרה.

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. ברצוני לקנות הארד דיסק חיצוני אני לא כזה מבין בזה אז אציג בפניך 2 שמצאתי תגיד לי מה אתה אומר.... http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=823952 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=796222 מעבר לזה אין לי מושג מה זה אומר: 5400 rpm אשמח להסבר קצר ואם זה מספיק בשביל שמחשב ירוץ עם ההארד דיסק.....אם יש לך הצעות אחרות בנוגע למשהו יותר זול ושווה את זה או להשקיע טיפה יותר ולרקבל משהו ממש שווה אשמח.....תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by aviel120,

קניתי מחשב חדש ודי חזק I5 3450, 8GB RAM השימושים שלי הם בעיקר משחקים וחילוץ קבצי RAR, אינטרנט מוזיקה וכו'.. עכשיו אני לא מרגיש הבדל גדול מהמחשב הישן שלי (E8400) והבנתי שההארד דיסק יוצר צוואר בקבוק, יש לי SEAGATE 500GB.. חשבתי לקנות כונן SSD שיהיה כונן מערכת וככה אני אוכל לשפר את הביצועים... האם זה מומלץ עבורי? ואם כן אז איזה נפח ואיזה דגם? תודה רבה לכולם..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by eitan10,

שלום לכולם. לפני שבועיים נמסר המחשב למעבדת ksp . בעייה בדיסק הקשיח. הבנתי שהדיסק (היטאצ'י) מקולקל ויש להחליפו. שאלתי : הטכנאי לא הצליח לתקן. יש לי עליו עדיין אחריות. האם אקבל חדש או מחודש. ואם כן לכמה זמן האחריות ? הדיסק שהתקלקל 3 שנים אחריות ועברו רק שנתיים.

• 3 תגובות
    • 889 צפיות
  15. אני בודק אופציות לקניית נייד.אשמח אם מישהו בעל ידע, יוכל לשפוך קצת אור על הנושא.האם עדיף לקנות הארד דיסק היברדי נניח 24ּ+320 או לקנות ssd טהור 128/256העניין הוא שה-128 הוא קטן מידי, וה-256 מאוד מייקר את המחשב. (כל מחשב עם 256 ssd עולה 6K ומעלה)אז מה המשמעות של ה"ד היברידי, ואיך ההבדל בפועל בינו לבין ה"ד טהור...מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by House M.D.,

היי. יש ברשותי דיסק קשיח מדגם WD6400BEVT בנפח 640GB, שהוצאתי מלפטופ והוא פועל כדיסק קשיח משני בנוסף ל SSD. לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מבצע העלאה לטורנטים או פעולה דומה שמשתמשת בדיסק באופן רצוף, אני שומע קליקים מוזרים מכיוון הדיסק. זה לא נשמע כמו דיסק שקורס, אלא כמו הצליל שהדיסק עושה בעת הפעלת המחשב. הסתכלתי קצת בנתוני SMART והבנתי שמדובר ב Load/Unload cycle count, בעצם כל פעם שאירוע כזה קורה הראשים של הדיסק זזים מחוץ לפלטות, ונוחתים באזור שהם אמורים להיות בו כשהדיסק כבוי. הבעיה היא שהתהליך קורה פעם ב10 שניות בערך בזמן שימוש בטורנטים, וזה גם עושה רעש מעצבן וכנראה גם מזיק לאורך חיי הכונן. איך אני פותר את הבעיה הזו, וגורם לדיסק להיות פעיל כל הזמן בזמן השימוש? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by ORrrr,

שלום, אתמול קיבלתי את ה Sandisk 32GB class10 שהזמנתי מ my memory. כולי שמח ומאושר הכנסתי אותו לתושבת USB שבעצם מתפקדת כמו DOK רגיל ומאפשרת להעביר קבצים לכרטיס במהירות. העתקתי כבר את כל הקבצים מהכרטיס 16GB הקודם שלי כבר למחשב ועכשיו באתי להעביר אותם ל 32GB. אחרי כמה שניות שהוא העביר כבר כמה קבצים אני מקבל הודעת שגיאה של cant read from source file או משהו כזה. וכשאני מנסה להכנס לכרטיס זכרון ולוחץ על קובץ הוא אומר לי להכניס דיסק או משהו כזה כאילו שהמחשב לא מזהה שם כרטיס זכרון. ניסיתי להכניס ליציאת יו אס בי אחרת וגם אותו דבר. ניסיתי לפרמט ווינדוז לא מצליח לפרמט. נכנסתי לדיסק מנג'ר של ווינדוז, והוא אומר לי שיש לי מחיצה בריאה עם מערכת קבצים RAW. ניסיתי לעשות חיפוש קטן וניסיתי ע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ymss69,

טוב אז יש לי X201 של לנובו כבר קרוב לשנתיים. המחשב סך הכל רץ די טוב אבל יש לא מעט תקיעות שאני מריץ כמה אתרי אינטרנט במקביל. המפרט כולל I5 560, ו4 גיגה זכרון, אני חושב שהדיסק קשיח מהווה את המגבלה הגדולה יש במחשב 160 5400RPM. חשבתי לשדרג לSSD, בניגוד לדגם החדש הX220, אצלי נכנס גם 9 מילימטר כלומר אני לא מוגבל מחינת דיסקים קשיחים. אני מחפש 120-128, לא צריך יותר, מערכת הפעלה מספר תוכנות וכמה סרטים, המחשב לא מריץ שום משחק. בעקרון חשוב זמן הדלקה מהיר והרצת מספר אתרי אינטרנט במקביל, לא יותר מידי. תקציב עד 650 ש"ח. חשבתי על אינטל 330 או על קרוסייל M4. אם יש עוד המלצות אשמח.

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by almog333,

שלום רב, יש לי לפטופ שנקנה לפני שבע שנים בערך. יש לו דיסק קשיח של 80 ג'יגה 5400 rps האם שידרוג ל 7200 כדאי? או שאולי הלפטופ לא בנוי לזה והקשיח יהיה חם מדי? אם זה כדאי, האם אפשר המלצה לקשיח 7200? נפח/מחיר מינימלי (לא מאמין שיש היום פחות מ 80 ג'יגה ) תודה

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  20. שלום, ברשותי דיסק-און-קי של חברת Sony Ericsson מסוג CCR-70. הוא עובד עם כרטיס זיכרון San Disk M2 2GB בתוכו ובעצם מאפשר להעביר נתונים לכרטיס. לאחר שימוש פשוט של העברת כמה שירים ניתקתי את המכשיר בעזרת "הוצאת חומרה באופן בטוח" ולאחר כמה דקות כשחיברתי אותו שוב הוא הפסיק לעבוד. לא מגיב בכלל כשאני מחבר אותו למחשב. אפילו הנורה לא נדלקת, ובטח שהמחשב לא מזהה אותו. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. יש לי את הנייד הבאhttp://www.notebookcheck.net/Review-Asus-N71JV-Notebook.27468.0.html , ובגלל שדי בעייתי להתקין שני כוננים קשיחים (מאחר ואני רוצה לשדרג ל SSD) אני שוקל לקנות MSATA , השאלה איזה? המטרה היא שמערכת ההפעלה כמובן ואולי משחק או שניים יהיו על ה SSD , הורדות וכ'ו , יהיו כמובן על ה HD הרגיל. ההתלבטות כרגע היא בין (אני מודע להבדלים בגודל כמובן אבל אם CRUCIAL יותר טובים אני חושב שאסתפק גם ב 64 GB לכונן הראשי). 64GB Crucial m4 1.0" (2.5cm) mSATA MLC synchron ל 120GB OCZ Nocti Module mSATA MLC asynchron (NOC-MSATA-120G) אשמח לשמוע חוות דעת . תודה

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by matan13,

שלום לכולם, פירמטתי את ה-DOK שלי ושפתחתי את המאפיינים שלו קיבלתי שיש עדיין 65MB משומשים. מה זה ? למה הם משתמשים ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  23. המחשב הניייד שהוצע לי יכול להגיע עם אחד משני הדיסקים הבאים: 320GB במהירות 7200RPM או חצי טרה במהירות 5400RPM. העתקי למטה את המפרטים והשאלה עד כמה ההפרש במהירות משמעותי לאור העובדה כי המחשב נועד בעיקר לשימושי אופיס? 320 GB 7200 rpm SATA Hard Drive Drive Weight 0.25 lbs (115 g) Capacity 320 GB Height 0.37 in (9.5 mm) Width 2.75 in (70 mm) Interface ATA-8, SATA 2.6, 3.0 Gb/s, NCQ Transfer Rate Synchronous (maximum) 300 MB/s (Drive Capability) Seek Time (typical reads, including settling) Single Track 1.5 ms Average 11 ms Maximum 22 ms Rotational Speed 7200 rpm Logical Blocks 625,142,448 Operating Temperature 32° to 140° F (0° to 60° C) [case temp] Features ATA Security 500 G…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ronik56,

לא הבנתי מה זה? זה מוסיף ראם? נפח ל-HDD? אם יש לי 4GB מה-READYBOOST בעצם יש לי עוד 4GB ראם/HDD? אם הוספתי מ-RB נפח אני אוכל לפתוח עוד תוכנות בו זמנית (נגיד שאם יש לי 4GB ראם אני יכול לפתוח 150 תוכנות. אם הוספתי 4GB מה-RB אני אוכל לפתוח עוד 150? כמובן שזו רק דוגמא והמספרים לא רציניים, רק לצורך הדוגמא)? ואם לא- אשמח להסבר מפורט יותר. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, היום עשיתי בדיקה בHD TUNE לשני הכוננים הקשיחים שלי,התוצאה נראית ירודה במקצת אז אם יש דרך לשפר את הביצועים וכ"ו זה יהיה נחמד

• 4 תגובות
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.