אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי היום את ההארד דיסק החדש של wd 120 giga 7200 ata 100 חיברתי אותו ללוח הכל טוב ויפה מזוהה בביוס וגם במאפיינים של המחשב שלי אבל כשאני פותח את המחשב שלי הוא לא מופיע מה הבעיה? יש לי הארד דיסק נוסף גם של ווסטרן 40 גיגה שמפוצל לשתיי כוננים . אולי זו הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
יש ברשותי נגן דיוידי ואני רוצה לצרוב כמה קבצי vcd על דיסק דיוידי ולהפעיל אותם בדיוידי כסרט איך אני עושה את זה? נ.ב ניסיתי לצרוב ב-dvd-video אבל הוא מקבל רק קבצי dvd תודה
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
זה קרה לי כבר פעמיים. במרווח של שבוע. עידכון: עכשיו צרבתי עוד משהו, הוא התחיל לצרוב עשה רעשים ואז פתאום הפסיק (נהיה גם שקט) ואז חזר לצרוב. רוב הצריבות דווקא הלכו בסדר,אבל אני לא צורב הרבה. זה נורמלי הדברים האלו ? pionner 111D, מדיות איכותיות של Verbatim DVD-R x16
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון FLASH נייד (disk on key) בנפח של 16GB, חיפוש קצר באיביי נתן לי המון אופציות זולות של כל מיני חברות שונות ומשונות, ורציתי לדעת אם החברה כ"כ משנה במוצרים האלו? ראיתי זיכרון של 16GB של חברה לא מוכרת ב-60 ש"ח, וזיכרון בעל אותו נפח של חברת SanDisk ב- 200+. האם המחיר הגבוה שלוקחת חברה מוכרות מצדיק את התמורה? אני אשמח לקבל שמות של חברות שנחשבות לטובות בכל מה שקשור לזכרונות ניידים. תודה =]
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי המון גבצים שתופסים המון מקום (יותר מ 2TB). לא חשבתי שאני אוכל לעשות עם זה משהו, אבל ההופעה של ה unlimited - חיבור באמצעות סיב אופטי - שינתה את דעתי... בחבילה הכי זולה ופשוטה, אוכל לגבות 2TB בתוך יומיים. לאיפה? איפה כדאי לי לשים אותם? נניח בזק - אמנם טוענים שהם בחינם בכמות בלתי מוגבלת, אבל אם מעלים יותר מדי הם יכולים לחסום אותך ולמחוק הכל. גם בחברות אחרות - אמנם טוענים שהנפח בלתי מוגבל, אבל זה נתון לשיקול דעתם הבלעדי (fair use) אם חרגת או לא (ואז תהיה חייב לעבור לתוכנית עסקית שתעלה המון...). מה טוב? עדיף הכי זול אם אפשר... צריך גם לוודא ש unlimited זה באמת בלתי מוגבל, ושלא יעבירו אותך באמצע אם תחרוג... סתם לדעת - רק כי אני מתכנת שיכול לעשות דברים משונים - אולי כדאי…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וחג שמח לחוגגים. קניתי HD בנפח 1TB, אין לי נכון להיון צורך בכל הנפח הזה ולכן פירמטתי רק חצי ממנו. 500GB נשמרו בתור UNALOCATED. שאלה: האם זה מהווה בעיה שלא פירמטתי את כל הHD?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
כשניסיתי לעשות דבל קליק על מחיצה D: קיבלתי הודעה : DATA ERROR CYCLIC REDUNDENCEY CHECK כמובן שאין לי גישה למחיצה. עשיתי בדיקת וירוסים ואין לי וירוס. כמו כן ב PROPERTEIS הוא כותב שאין לי שום דבר כתוב על הדיסק כאילו הוא לא מזהה מחיצה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב הקודם שלי נהרס אז לקחתי איזה מחשב דיי זהה במפרט שישב במחסן, פירקתי מהמחשב הישן את הכונן הקשיח שהיה לי. הכונן קשיח שמחובר כרגע על המחשב מהמחסן הוא בחיבור של כל הפינים האלה, שחכתי את שמו, החיבור "הישן". הכונן הקשיח מהמחשב שנהרס הוא בעל חיבור SATA, בקיצור, שתי כוננים, שתיהם 80GB שתיהם של WESTERN DIGITAL אחד בחיבור SATA מהמחשב הקודם ואחד בעל החיבור עם כל הפינים. חיברתי את הכבל SATA ללוח אם ל"SATA RAID 1" ואל הכונן הקשיח, וכמובן את הכונן לספק. כשאני מפעיל את המחשב מופיע כתוביות משהו IDE ואז רשום Press Ctrl+F to enter FastBuild (tm Press ESC to continue booting.. כשלוחצים CTRL F זה מגיע למסך הזה : http://img130.imageshack.us/img130/5471/dsc…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרטיס זיכרון MicroSD לא מזוהה. לא ב-Gopro, לא במחשב ולא בקורא הכרטיסים. יש לי שם מידע יקר של תמונות וסרטונים מירח הדבש שלי. מה אפשר לעשות כדי לשחזר את המידע?
-
- 8 תגובות
- 993 צפיות
- 1 follower
-
-
הכי חשוב לי זה אמינות, את הצורב CD הרגיל הקודם שלי החלפתי אחרי 4 שנים והצורב הנוכחי כבר שנתיים עובד אצלי בלי תקלות. המהירות, הרבה פחות חשובה לי, הבדל של כמה שניות, ואפילו דקות לא משנה בשבילי. האפשרויות: סוני DWA-22 נק 3500 הסוני יותר זול, את הנק אני בכלל לא מכיר.
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
אם משהו מכיר את הצורב וקצת ביקורות עליו אשמח לקבל קישורים... תודה
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש הרבה הבנתי ש לשמונים גיגה יש 8 מגה זיכרון כמה זה בערך עולה והאם זה משמעותי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 967 צפיות
-
-
מדובר במחשב נייד ASUS U31SD-DH31 בן שנתיים. http://www.bhphotovideo.com/c/product/827989-REG/ASUS_U31SD_DH31_Core_i3_2310M.html מפרט: Intel Core i3-2310M Dual-Core 2.1GHz NVIDIA GeForce GT 520M 1GB Graphics 8GB of DDR3 RAM HDD HITACHI 640GB 5400RPM אני חווה איטיות בעיקר בפתיחת תוכנות, לפתוח WORD\POWER POINT לוקח לו דקה+, כאשר ישנם מספר טאבים פתוחים בכרום (נניח 10-20) לפעמים הוא נתקע לכמה שניות-חצי דקה ומשתחרר. אני רוצה לדעת האם בעיית האיטיות נובעת מהדיסק הקשיח האיטי או שמדובר במעבד ממש חלש והמצב אבוד? אם המצב הפיך וחיבור SSD יפתור לי את הבעיה אני רוצה לבצע את השדרוג, אך יש לי מספר שאלות. לא מצאתי באינטרנט מידע לגבי הSLOT אם מדובר ב-7mm או 9mm של הדיסק הקשיח - איך אוכ…
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
יש לי הרבה קבצי ISO שתופסים מלא נפח בכונן. הייתי שמח לצרוב אותם אבל בשביל זה צריך דיסקים בגודל 8.5 ג'יגה. אז אולי עדיף כבר לקנות כונן חיצוני בגודל של איזה 500 ג'יגה ולשים בו את הכל?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לדיסקים (DVD) טובים ולא מאוד יקרים.. מצאתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6456 איך זה? אגב, אני צריך המלצה לדיסק DVD+/-RW יחיד של 4.7GB או של 8.5GB... תודה (:
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח חיצוני, אשמח אם מישהו ימליץ לי על אחד טוב ואמין. הדרישות הן: גודל של 3.5', usb 3, מחיר בסביבות 700-800 ש"ח.. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מה מומלץ בגודל 500 אני צריך שיהיה שקט ואמין sata 2 יש לי כרגע seagate 320 ואני צריך עוד אחד בשביל אחסון נ.ב המחיר אמור לרדת בקרוב?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תמיד שאני מרכיב חלק חדש אני עושה לו מבחן תקינות וכאלה, והאמת היא שרק עכשיו קלטתי שאף פעם לא ממש עשיתי מבחני תקינות להרדיסקים... על איזה תוכנה אתם ממליצים? ואגב, האם יש איזשהו סיכוי שתוכנה כזו תפגע בהרדיסק או במידע שעליו? (כי הבנתי שתוכנות לא אמינות מסוגלות באמת לדפוק את המידע...).
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אז אחרי ה EDITOR'S CHOICE ב CD FREAKS הנה עוד אחד מ CDRINFO: http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12429&PageId=23
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה קושחה הכי טובה ל-Nec 4550 שתתמוך גם ב-bitsetting? (לא רשמית כמובן) לינק יעזור גם תודה
-
- 7 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה: למעט בגודל, מה פשר ההבדלים בין שני הדגמים, ומה טיב השוני בביצועים עקב הבדלים אלו (שוב - למעט הגודל כמובן)? Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Western Digital 200GB SATA II 8MB 7200RPM WD2000JS תודה
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
לילה טוב, התחדשתי בדיסק קשיח חדש, ברצוני לדעת מה הפעולות הראשונות שאני אמור לבצע מרגע חיבורו למחשב. האם צריך לפרמט אותו קודם לכן? אם כן אז איך? הווינדוס שיותקן הוא ווינדוס 7, האם צריך לפרמט דרך הדיסק של החלונות? עוד שאלה, אני רוצה לחלק את הדיסק קשיח ל-3 כוננים, מאוד אודה לקבל הסבר על כך. תודה רבה וסליחה על הבורות.
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אז כככה הרכבתי צורב די וי די המחשב מזהה אותו הכל טוב ויפה זה חיבור ide אני מכניס דיסק ריק אליו אני לוחץ על האייקון של הכונן והוא נותן לי את השגיאה הבאה H: IS NOT ACCESSBLE INCORECET FUNCTION הכשיו חשוב לציין שחשבתי שהבעיה בצורב אז הלכתי לחנות לבדוק את הצורב אצלו והכל תקין אבל בכל זאת החלפתי את הצורב ואת הדגם גם הדיסק צריבה בסדר כי לאחי יש גם צורב ואצלו הדיסק כן עולה ניסתי דיסקים אחרים ולא עוזר הבעיה היא במחשב לא בצורב הצורב שמחובר לי הכשיו הוא סוני nec x20
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
האם יש בעיה לגבות את המידע שעל המחשב בדיסק קשיח פנימי? האם יש סכנה ל-HDD מוירוסים ותקלות כאשר הוא מחובר ככונן פנימי?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אלבטרון עם מעבד amd שקניתי לפני כשנתיים בזמנו אמרו לי שהלוח תומך גם בsata וגם בide כרגע מחובר אצלי דיסק אחד שלwd 120 . האם אני יכול להוסיף עוד דיסק של 250 בחיבור sata 2? ואם כן איך אני מגדיר לו את הג'אמפרים והאם יש עוד דברים שצריך לשקול .
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-