עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by viper_sb,

יש לי שני דיסקים שהביוס לא קורא אותם (עכב תקלת חשמל) אך הדיסקים עובדים האם יש תוכנה צד שלישית (לא חייב גואית) שיכולה לשכפל דיסקים ?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by TeaTime,

התחלתי לארכב סרטי היידף. הבעיה היא שאני מפחד שעם הזמן הקבצים יצברו קטעים פגומים או יהפכו לקורפטד לחלוטין (וזה כבר קרה לי בעבר, איבדתי כמעט סידרה שלמה שהייתה מאורכבת 6 שנים על המחשב) יש איזה תוכנה/הליך/משהו שיכול להגן מפני התופעה?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  3. אני קניתי הרדיסק של 250 גיגה, וכשאני מנסה לעשות Partion הוא לא יכול לעשות אותה יותר מ 130 גיגה, מה אני צריך לשנות ואיפה? ???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי אנשים איך אני יכול להליף את כונן C ל- Primary/ System? כדי שאוכל לפרמט ולהתקין בה את הוידוס ואת D להחליף ל- Logical? http://img132.imageshack.us/img132/377/75574563ul8.png

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  5. טוב אז אחרי חקירה רבה יצאתי ממש ממש ממש מבולבל חח טוב אז מה אני צריך לעשות כדי: 1.לשפר זמן גישה 2.הדלקה וכיבוי מהיר יותר 3.זמן טעינה של משחקים כמו COD 6 יותר מהיר 4.גיבוי מלא חשבתי פתרון כזה: לקנות SSD 60GB למערכת ההפעלה כדי לשפר זמן גישה+כיבוי והדלקה של המחשב לקנות עוד קונן אחד 500GB לעשות עם הכונן הנוכחי RAID 0 שיפור זמן הטעינה של המשחקים ולקנות 1TB לגיבוי מלא זה מה שאני חושב אבל אני צריך דעה שלכם כי אני עוד לא ממש מבין בנושא הזה

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by avinatbezeq,

שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב חדש שיהיה בעל ביצועי דיסקים טובים. הסיבה היא שאני עובד עם VMWare ופעמים רבות מכניס ומוציא מהזיכרון מחשבים ווירטואליים של כ-10G, והמחשב פתאום קופא לי עם הדיסק לדקות ארוכות עד שהוא משתחרר. אני מבין שמה שעושה שהמחשב יעבוד מהר עם הדיסקים זה אם שמים לו Raid אבל יש לי כמה שאלות: 1. האם RAID אכן ישפר את המצב ואם כן, האם גם לקריאה וגם לכתיבה? 2. האם SCSI עדיף על דיסקים רגילים? 3. האם דיסקים של זכרון RAM כבר יכולים להחליף דיסקים מכניים? ואם כן, האם הם הרבה יותר מהירים? 4. איזה עוד דברים אני צריך לדעת בנושא?-) תודה - אבי

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  7. Started by גיבורי,

שלומות, קיבלתי לאחרונה מתנה הרד דיסק 40 ג'יגה, שאני לא משתמש בו לצורך מערכת ההפעלה. הדיסק מחולק לשתי מחיצות. הייתי שמח לאחד אותו למחיצה אחת. אנא, עזרה מישהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by (G),

כשאני פותח את ה-DEVICE MANAGER כתוב לי SATA אני שילמתי על SATA2, אני רוצה להיות בטוח שקיבלתי את מה ששילמתי. תודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. ואני יודע שיש כאן הסבר על כך אבל התמונה של ה-40 גידים לא עולה...

• 9 תגובות
    • 997 צפיות
  10. Started by nore0,

באיזה לבחור

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by mystikal,

שלום ,הבעיה שלי היא שהכנסתי וחיברתי דיסק חדש של סיגייט 750 ג' 32 באפר בנוסף ל2 הארדיסקים של 250 (וסטרן) ועוד אחד של 320 (גם סיגייט) ומה שקורה כשאני מאתחל את המחשב זה שהוא מריץ לי פתאום סקאנדיסק ואחרי זה במחשב שלי מראה את אחד ההרדיסקים הלא חדשים שלי פעמיים ועוד דיסק של 400 ג' בדיסק מנאג'מנט במצב :UNALLOCATED אמרו לי לבטל את הRAID בביוס כי כנראה שהרדיסקים דומים מבלבלים את המחשב איך עושים את זה ?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  12. יש לי וינ 7 יש לי שני הארדיסקים השני משמש לאיכסון ואני שם לב שהוא מתכבה כל הזמן אם אני לא משתמש בו ויוצא ככה שהוא נדלק ונכבה איזה 10 פעמים ביום וזה נראה לי לא בריא.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by hagay21,

איך מבטלים מחיצות? ואיך ניתן לפרמט כונן קשיח דרך וינדוס?

• 7 תגובות
    • 957 צפיות
  14. הבעיה היא כזאת, יש לי דיסק של WD שמזוהה בביוס אבל הוא מזוהה שנפח הקיבולת הוא 0 וכל השאר כמו SMART הוא בUNKONWN וכן הלאה. כלומר המחשב מזהה שיש דיסק קשיח אבל לא מזהה שום פרט עליו! דיברתי עם אנשים שמבינים ואמרו שיש מצב שעדכון firmware יציל את המצב אבל לא בטוח. א) למישהו יש הצעות לסדר את המצב בצורה אחרת? ב) איך עושים את העדכון הזה? תודה רבה אנשים!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by superginiman,

יש לי דיסקים שאני די חייב לצרוב בX4 והצורב נותן לי לצרוב מינימום בX8 האם יש תוכנה או דרך אחרת להגביל את הצורב?

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  16. במזל טוב קניתי היום צורב LG 4163B במחיר מגוחך וגם 100 מדיות במחיר מצחיק. והכל עם אחריות ולעצם השאלה. המחשב לי היום יציב ללא תקלות. והייתי רוצה לגבות את כל כונן C (כ-21 גיגה) כולל קבצים ניסתרים גם אם ידרשו 4 מדיות. זה שווה את הזמן. אני מעוניין שתקליטור יעלה אוטומטי (BOOTABLE?)ואז כל התוכנות שנמצאות יתעדכנו ושגם בגמר התקליטור הראשון המחשב יבקש את התקליטור הבא אריו עד אשר הכל יגובה. אשמח אם תדריכו אותי צעד צעד באותה תוכנה

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  17. בתוכנת נרו,איך מגבים בצורב דיוידי ומאפשרים אפשרות לגבות בהמשך על אותו תקליטור שעדיין לא מלא

• 7 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by 1900GT,

שלום, איך אני מגדיר BOOT לצורב הSATA שלי כדי שאוכל להתקין דרכו את VISTA? כי כאשר אני מגדיר BOOT דרך ה CD הוא לא מצליח

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. Started by bora8,

חיברתי SSDלמחשב והתקנתי בו WIN7 שיניתי בביוס SATA ל AHCI רציתי לדעת האם צריך בזמן ההתקנה להשאיר את המחיצה של 100מגה או למחוק אותה ? אבנתי גם שצריך להשאיר 5% מהכונן לא מפורמט האם זה נכון ? ומה הכוונה ? אחרי שאני מתקין את המערכת הפעלה בSSD מה אני צריך להגדיר לביצועים טובים? תודה למגיבים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by tk_mc,

איך מגדירים ארדיסק בביוס?

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  21. הייי יש לי ניסיון רב עם מחשבים וחומרה. לאחרונה פוקדים אותי צרות עם ההארד דיסק שלי... היה לי 40 GB במשך שנתיים, החלפתי אותו ב 40GB referbished שהחזיק לי מעמד חודש.......... ואז קניתי 80GBWD בטרייד אין, ואחרי חודש וחצי בלבד........אפילו נגיעה קטנה במחשב, והראש מתפרק...מזל שעוד הוא עובד עכשיו.... ועכשיו קניתי 120GB יש לי מערכת הפעלה 98 את ההארד דיסק ה 80 GB פירמטתי ב FDISK ע"י אחוזים (כי יש הרי בעיה עם הגודל...) וזה עבד מצויין. אבל עכשיו ה 120.......איזה אחוזים שאני לא נותן, הוא מזהה לי רק 51 GB....... אני ממש יוצא מדעתי, מה עושים ???????? אני רוצה פרטישן C של 20 GB ופרטישן ל D של 100GB. PLEASE HELP ME !!! אגב, חפשתי פה בעיות דומות, לא הצלחתי למצוא. מיואש ועייף עד מאוד, ארז

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  22. שלום. יש לי HD חיצוני 500GB, ואני רוצה למלא אותו בחומר, ושיהיה אפשר רק לקרוא ממנו. לא למחוק, ולא להוסיף. בטח שלא לשנות קבצים. איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  23. ניסיתי מספר תוכנות אולם אף אחת לא הצליחה למדוד את הטמפרטורות של הדיסקים. הדיסקים הם: 2 של WD ו 1 של Samsung. הדגמים של WD דומים אך לא זהים, כל הדיסקים הם SATA 200GB, ה WD הם 1 SATA וה Samsung הוא 2 SATA. כולם עם יכולת SMART נראה לי כי Win XP לא מזהה אותם כבעלי יכולת SMART (לפחות במאפיני ה RAID) עיצה?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  24. Started by rangerman,

התוכנה שניסיתי נקראת HDD Temperature והדבר היחידי שהיא נותנת זה הודעות שגיאה יש לי מדחום דיגיטלי עם קצה ממתכת, אבל אני מפחד לדחוף אותו לתוך אחד החורים של הכונן (לא בא לגרום לקצר). רעיונות אחרים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by galr52,

שלום אני רוצה למחוק את הדיסק הקשיח שלי כך שלא ישאר עליו כלום, כמו כשמקבלים מחשב חדש עם דיסק קשיח נקי מכול איך אני עושה את זה?? בתודה מראש, גל

• 2 תגובות
    • 883 צפיות

דיונים חדשים בפורומים