אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
שלום אני עשיתי עבודה ושמרתי אותה ובטעות אח שלי מחק לי אותה בטעות ואני לא יודע איך להחזיר אותה יש אולי תוכנה או אתר או משהו שעוזר תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לגבות על הדיסק מסוג WD 5000AAV קבצים הגדולים יותר מ 4GB ומערכת הקבצים שלו היא FAT32 איך אני יכול להעביר אותה לNTFS? ואם צריך למחוק את הכל ממנו כדי לעשות את זה!? תודה!
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
זוכרים שפעם היו כוננים קשיחים מצקצקים כאלה? ששומעים אותם עושים רעשים כשכותבים אליהם? אז לפני כשנתיים רכשתי דיסק שלא עושה רעש, מכאן הבנתי שהסיפור הזה של הצקצוקים נגמר... עכשיו קניתי מחשב חדש עם דיסק של 320GB, והוא מצקצק! לא רק שהוא מצקצק הוא לפעמים גם עושה רעש של חריקה... הרצתי סריקה ל BAD SECTORS ולא מצא כלום.... אבל הוא רק נקנה ויש עליו 5 שנות אחריות.... מה אתם אומרים?...
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
קניתי לפני שנה וחצי DVD של טושיבה. לאחרונה ה DVD ננעל על אזור 1 או 2. אני לא כל כך זוכר. ניסיתי לפתוח את הנעילה ( כדי שהוא יהיה מולטי זון ) עם תוכנה שהציעו לי אבל זה לא עזר. ראיתי עוד כמה סרטים שהתאימו לאזור ולפניי יומיים הנורה ב DVD התחילה לדלוק באופן קבוע. הסקתי מזה שה DVD פשוט סיים את חייו. זרקתי אותו וכששאלתי את המוכר בחנות האם יש DVD שלא ננעל הוא אמר לי שאין דבר כזה וכל DVD מאפשר 5 חילופים של Region ואז הוא נתקע על Region מסויים. רציתי לדעת אם יש DVD של חברה ספציפית שניתן לפתוח את הנעילה בקלות בלי תוכנות מסובכות...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי 1TB - שיהיה מהיר, ויציב - ובקיצור ממולץ בעל בתעודות ראיתי בסטיקי מומלצים את הדגם הזה: ST31000528AS האם הוא עדיין טוב, או שיצאו דברים חדשים ומומלצים יותר ? מה דעתכם על הדיסק הבא ? Seagate Barracuda LP ST31000520AS טוב ? לא טוב ? פחות טוב מה הדגם הראשון שרשמתי ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, התעניינתי לפני כמה זמן בהארדיסק חיצוני ובבהתחלה רציתי ללכת על ה-Western Digital 500GB WDBACY5000ABK הלכתי לקנות אותו ב-KSP, והמוכר לא המליץ לי עליו; הוא אמר שהוא לא אמין, וש-WD כבר לא חברה טובה, והחשמל שבו לא מספיק וכו'. הוא המליץ לי על- Transcend 500GB StoreJet 25M3 500GB. אז בסוף לקחתי אותו. רציתי לקבל את דעתכם והמלצתכם, האם הוא טוב יותר? שווה לי להשאר עמו? אני לא רוצה לפתוח אותו עד שאהיה בטוח שהוא טוב, כי אז לא אוכל להחליפו. תודה מראש =]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.htzone.co.il/BenefitsItemPage.asp?item_id=3948&sub_category_id=1038&id=531
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן חיצוני 500G עם חיבור ESATA מה הדבר הכי מהיר ואמין שאני יכול למצוא (שמעתי שMYBOOK לא הכי יציב בעולם) אני כבר ממש רוצה לקנות ורק מחכה לחוות דעת שלכם
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי רכשתי דיסק קשיח חדש מסוג SSD. הכל מחובר ועובד וכרגע מתקין עליו את הווינדוז מחדש. רציתי לשאול, איך אני מגדיר את ה-SSD כראשי ואת הישן שיש לי כמשני (slave). בנוסף, ראיתי שאין בדיסק הישן ג'אמפר בכלל. קראתי מה כתוב בהסבר וגם לא מצוין שם הגדרה ל-slave. האם אפשר להגדיר זאת מבלי להשתמש בג'אמפר? במידה ולא, הדיסק הישן בעל 8 פינים בג'אמפרים של WD. מישהו יכול להגיד לי איפה צריך לשים את הג'אמפר במצב כזה? (בתקווה שסיפקתי מספיק מידע). והכי חשוב.... אפשר לקנות ג'אמפר לבד? :-\ תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
פיתרונות מדף קיימים , אבל עולים הון עתק ואף פעם אי אפשר לדעת בדיוק מה "דחפו לך " בתור דיסקים קשיחים.--------------מצד שני , בנייה עצמית על -ידי רכישת מגירה מתאימה ודיסקים קשיחים בניפרד עלולה להיות בעיתית ומסורבלת היות ולא תמיד הדיסקים הקשיחים פועלים באופן אופטימלי ולעיתים הם "נופלים" מהמערך משום שבקר הרייד ה5מובנה במגירה פשוט "לא אוהב" אותם למרות שהם תקינים לחלוטין. מה לדעתכם הפיתרון המומלץ והיותר בטוח לגיבויים בנפחים גדולים ?------ אגב . התפרסמו כאן ידיעות כבר לפני כמה חודשים טובים שהן סיגייט והן טושיבה מוציאות לשוק קשיחים בנפחים של 8 וגם של 10 , במחירים של פחות מ 300 דולר .מישהו כאן יודע , תכלס מתי הם יגיעו לשוק בארץ?( דיסקים קשיחים הם מוצרים שאני חושש לרכוש בחו"ל…
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב לכולם! רכשתי דיסקאונקי 32GB של סאן דיסק. כאשר אני מנסה להעביר דברים שהם גדולים מ4/3,5 ג'יגה, המחשב אומר שהדיסק מלא. איך אוכל להוריד מגבלה זו? אני יודע בוודאות שיש מקום והוא פשוט לא מאפשר.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא לגמרי בטוח שזה המקום הנכון לשאול, אם אני טועה אז אני מתנצל מראש ומבקש להעביר למקום הנכון. בקרוב אני אקבל מחשב חדש עם דיסק קשיח בגודל 1TB ויש לי התלבטות גדולה איך לחלק אותו. אני יודע שיש כל מיני אסכולות לנושא וכל מיני דעות ואני מעוניין לשמוע את כולן. אני דוגל יותר בגישה של חלוקת הכונן למחיצה של מערכת ההפעלה ומחיצה לכל היתר, אך אני לא ממש בטוח כמה מקום דרוש למערכת ההפעלה עצמה עכשיו ובעתיד (מתוך הנחה שהעסק שם יתנפח קצת) כאשר מדובר בווינדוז 7 64bit. תגובות ענייניות יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי פיצלתי את כונן C שלי לשני כוננים בגודל זהה [150G] משום מה מראה לי ש67G תפוסים.וזה ממש לא הגיוני אין לי יותר מדיי מוזיקה וסרטים בכונן הזה וגם כשעשיתי אומדן על גודל התיקיות שבתוך הכונן [program files,windows וכו'] זה אפילו לא התקרב ל67G.. נע בין 20-30 בכלל האם זה באמת לא מדוייק או יש פה משהו שפיספסתי ?
-
יש לי בעיה במחשב...אני מפעיל סרט אז הוא פועל עם תקיעות קטנות כל הזמן...שאני מפעיל את הוינדוס לוקח הרבה זמן...משחקים מקרטעים... המחשב בכלל עובד פחות מהר...אפילו שירים. זה נראה לי הדיסק קשיח כי המחשב כבר 5 שנים איתי והוא פעל המון זמן ( אני משאיר אותו דלוק בלילה) והוא חטף כמה הפסקות חשמל. וניסיתי לעשות בדיקת וירוסים וספיוורים ועשיתי איחוי לשתי הכוננים וגם בדיקת שגיאות וזה לא עוזר... זה נראה לכם בעיה בדיסק קשיח? אם לא מה עוד יכול להיות שלא טוב? תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הבאתי מחבר H.D חיצוני של WD 500 ג'יגה , שחברתי אותו בפעם הראשונה הוא התקין אותו והכל טוב , אבל הוא לא מזוהה ככונן במחשב שלי. נכנסתי לניהול דיסקים ושם הוא מופיע " לא מאותחל ". שאני לוחץ על אתחול הוא רושם לי שהגישה נדחתה. מה הבעיה ? יכול להיות שההרד דיסק לא תקין ? תמונות של השגיאה: [ATTACH=CONFIG]4381[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4382[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היתרון יחד שידוע לי לקנות SSD בחו''ל, הוא חיסכון*כספי אבל מספר חסרונות יותר גדול מיתרון: מפחות משמעותי למשמעותי: 1. מימוש אחריות במידה ויש והתעסקות במשלוח, מילוי הצהרה C22 של מכס. וזה במקרה שמתקנים התקן. 2. במידה ומחליפים לחדש, על לקוח לשלם מיסי יבוא עוד פעם. 3. DOA - ישר לשלוח ליצרן על מנת לקבל חדש וכמובן לשלם מיסי יבוא. אם פספסתי משהו, נא השלימו. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה ביממה הקרובה לגשת אל אחת מחנויות המחשבים ולצאת משם עם צורב DVD עברתי פה בימים האחרונים , אבל לא הגעתי למסקנה סופית, אולי תוכלו לעזור לי מהו צורב ה-DVD הטוב ביותר שקיים היום בשוק בישראל למכירה...פנימי בלבד אני מבין שרוב המחירים של הצורבים היותר מתקדמים נע בסביבות ה-500 שקל...אני צודק? טוב, מקווה שתעזרו, חוו דעה...ותנו סיבה אם אפשר...תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה על הבורות.. מזה בדיוק כונן אופטי? זה סוג של סידירום או דיסק קשיח? אם אני צריך עכשיו סידי רום חדש למחשב חדש... מה שיש היום לקריאת דיסקים זה רק צורבי dvd? אני מחפש סידי רום חדש איכותי, שקט, למחשב חדש.. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק שמחובר ל IDE אני רוצה לקנות ארד דיסק של SATA ולקנות גם מתאם IDE ל SATA האם אני יוכל לחבר את שני הארדיסקים יחד?
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מחר אני מקבל את המחשב החדש: מעבד: AMD64bit 3200+ לוח אם: Gigabye k8nf-9 זיכרון: 1024(512*2) כרטיס מסך: Gigabye Geforce 6600 256mb ודיסק קשיח: WD 160 gb SATA את הווינדוס אני מתקין לבד ולפי מה שהבנתי יש בעיה עם ההתקנה של הדיסק הקשיח בגלל התקן ה-SATA. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
300GB ב- 499 ש"ח באופיס דיפוט. המחיר שווה. האם גם המוצר?
-
- 9 תגובות
- 959 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי 4 מחיצות, והייתי בטוח שלכולם בחרתי NTFS בהתקנה של הווינדוס, מסתבר שלא .. האם יש דרך לשנות את זה לNTFS בלי לפרמט את המחיצות? אשמח להסבר. בתודה, אודי.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב יחסית ישן עם כונן של 160/320GB(לא זוכר, איך אני בודק אם זה IDE או SATA?) ויש לי במחשב כונן 1TB עם שני מחיצות שמותקן בו W7 ולוח אם TH67+, איך אני יכול לחבר את הכונן השני?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-