עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by malikl,

שלום אתם מכירים תוכנה הבודקת אורך חיים של דיסק SSD? הורדתי את התוכנה SSDlife, וקראתי שם בהסבר שלמעשה אין חישוב מדויק על אורך החיים של הדיסק, אלא רק ממתי שהתוכנה שלהם נמצאת על המחשב. האם משהוא מכיר את התופעה, או יכול לתת לי הסבר קצת יותר משכנע? אני יודע שיש את ה-S.M.A.R.T ושם אמור להיות נתונים הנותנים את המידע לגבי כמה עבד ה-SSD. האם יש תוכנה מומלצת? תודה, ליאור

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by felad,

היי כרגע יש לי דיסק חיצוני Western Digital ‏WDBAAF500EBK 500GB מסידרת My Book Essential Edition אבל נגמר בו המקום ואני מחפש אחר בגודל 2TB בתקציב של בערך 400 ש"ח אני משתמש בו לגיבוי חודשי של תמונות ומסמכים. חשבתי על כונן קשיח חיצוני Western Digital Elements WDBU6Y0020BBK 2TB USB 3.0 או כונן קשיח חיצוני Western Digital My Passport Ultra WDBBKD0020BBL 2TB USB

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by glowrix11,

שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום ראשון, ובהמלצת החברים פה בפורום כללתי במחשב כונן ssd 120G של קינגסטון. ניסיתי להבין כיצד אני מתחיל לעבוד איתו (מתקין עליו את מערכת ההפעלה וכו..) וחשבתי שזה בדיוק כמו כונן קשיח רגיל, אבל מקריאה פה ושם הבנתי שלא כך הדבר. קראתי את המדריך הזה (מ2012) - http://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%94-ssd-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D/ ואת האמת שיצאתי די מבולבל, ואשמח לקבל את עזרתכם בנוגע לכמה שאלות: 1.תחילה יכול להיות שהמדריך ישן ולא רלוונטי יותר? 2.מהם השלבים בהתקנת הssd? 3. קראתי שצריך לבצע עדכון לקושחה לפני שמתקינים את מערכת ההפעלה, כיצד מבצ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by biodome,

היי, אח שלי בארה"ב ואני שוקל רכישה של הכונן הנ"ל שהבנתי שהוא כרגע הכי מהיר בשוק. ב-Newegg עולה 230 דולר כרגע (בערך 800שח), בארץ ראיתי 1190 שח. בביקרות הזו ב-Anandtech ציינו שמתו להם שתי יחידות אבל זה כנראה עניין של FIRMWARE. http://www.anandtech.com/show/6328/samsung-ssd-840-pro-256gb-review/8 מישהו במקרה נתקל בעוד עידכונים? אין בעיות ידועות איתו? ב-newegg הוא קיבל המון ביקורות טובות.. http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820147193&SortField=0&SummaryType=0&PageSize=10&SelectedRating=-1&VideoOnlyMark=False&IsFeedbackTab=true#scrollFullInfo

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by VT,

הדיסק שלי עומד למות? SAMSUNG SATA SSD EVO 850 250GB לפי השעות שדווחו ע"י ה-S.M.A.R.T הוא עובד כמעט 6 שנים. ה-"health" שלו בריצפה - 1% מצאתי את הטקסט הזה שמדבר על Health בהקשר של SSD איך אני יכול לדעת למה hdsentinel קובעת 1% health? https://www.hdsentinel.com/help/en/57_desc.html ?SSD health - Perfect SSD with low health The text description may contain that the SSD is perfect but the health is relatively low. This can happen if the SSD has no errors, no signs of bad sectors (bad memory cells) or similar problems. However, due to the wearing of the memory cells caused by write operations to the SSD, the health …

6. Started by nati086,

שלום קניתי לפני פחות מחצי שנה חבילה של 5 דיסקים מסוג CD-RW של חברת ורביטיים השתמשתי בדיסק אחד מתוך החבילה לצורך של מוסיקה למשך תקופה של בערך 3 חודשים ואז יום אחד(לפני שבוע) הדיסק נשרט ואז הקומפקט שאיתו אני עובד הפסיק לקרוא אותו אז בגלל שאותו דיסק הפסיק לעבוד צרבתי על דיסק אחר מאותה חבילה אבל הפעם הקומפקט לא קרא את הדיסק למרות שהוא חדש לגמרי אז ניסיתי דיסק נוסף מהחבילה אך גם אותו הקומפקט לא קרא אז השמעתי דיסק מקורי ודיסק מסוג CD-R וקומפקט השמיע אותם טוב מבלי בעיות להבדיל מהדיסקים המחיקים. אז מה אפשר לעשות שהוא יסתדר כמו שהיה עם הדיסק הראשון? תודה רבה לכל העוזרים! דרך אגב הצורב שלי הוא של חברת פיוניר אך אני לא זוכר את הדגם אבל אני יכול להגיד לכם שיש לי אותו בערך 5 שנים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by liav12,

אהלן. מדובר על הארדיסק נייד של 1 טרה של חבר. לאחר ניתוק לא רגיל מהחשמל הוא מראה נורה אדומה למרות שהוא מתקין את עצמו בווינדוס אחר ללא בעיות, ונראה כאילו 150 גיגה שהיו שם נעלמו..ומדי פעם מקפיץ לי הודעה לפרמט את המכשיר.מ זה אומר שהדיסק השתגע? האם ואני סבור שלא, יש אפשרות לשחזר לא דרך חברה פרטית?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by moshen1169,

יש לי את התוכנה HARD DISK SENTINEL התוכנה כותבת לי :Failure Predicted - Attribute: 5 Reallocated Sectors Count, Count of sectors moved to the spare area. Indicate problem with the disk surface or the read/write heads. There are 3171 bad sectors on the disk surface. The contents of these sectors were moved to the spare area ניסיתי לתקן סקטורים פגומים עם HDD REGENERATOR 2011 אבל היא לא מצאה כלום האם יש תוכנה אחרת לתיקון סקטורים פגומים? תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. יש לי ניסיון מר עם דיסקים קשיחים חיצוניים ובמיוחד כאלו שמיוצרים על-ידי חברות צד שלישי ואין לך שום דרך לדעת איזה דיסק דחפו לך עד שאתה קונה אותו (כמו הדיסקים החיצוניים שנמכרים במבצע באופיס דיפו ובבאג שמכילים את הדיסקים מהסדרה הדפוקה של seagate ) יש אומנם בשוק "קופסא" חיצונית של WD אבל היא יקרה למדי ותומכת בתכונות שאין לי צורך בהם כמו LAN , FIREWIRE וכיוצא בזאת. בכול מקרה אני מעדיף להרכיב לבד את מערכת הגיבוי באמצעות בחירה אישית של 2 הדיסקים הקשיחים. ידוע לי שמערך רייד 1 לא ניחשב כמערכת גיבוי פרופר ,אולם בהתחשב במחירים של פיתרונות מקצועיים יותר, נראה לי שזה פיתרון מספק עבור צרכיי שהרי הסיכוי ששני דיסקים קשיחים יתקלקלו בו זמנית קטן למדי. הדרישה העיקרית מה "קופסא" היא חיבור …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by LP_Fan,

שאלתי את זה כבר אבל אני לא מצליח להבין איך אמור לצאת פחות מ 312.5 גיגה בהרדיסק של 320גיגה?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by guy 12,

זה צורב טוב? http://www.plextor.com/english/products/40_12_40a.html

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Dor Cohen,

שלום, מהירות העברת קבצים מהמחשב לדיסק און קי כ-20MB בשניה, נראה לי איטי מאד. זה הDOK: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887579 זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5521#ov במחשב מתוקן ווינדוס 10 ואין דרייבר מיוחד לusb 3.0 למשהו יש רעיון לסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  13. Started by CyberBot,

עד לפני חצי שעה הוא עבד יופי הבאתי אותו הבית פתאום מתקתק לא הפלתי אותו לא כלום עד עכשיו הוא פעל 100%

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ben060,

יש לי כרגע במחשב הארדיסק שעובד טוב אך בעל נפח די קטן של 20 גיגה. באחד המגירות בארון ניזכרתי שיש לי HD של 80 גיגה מאחד הדודים ששכח אצלי. קפצתי על המציאה והחלפתי בין הארדיסקים. עכשיו איך לא, יש בעיה. שהתפריט של הביוס עולה הוא לא מזהה את הארדיסק. לאחר מכן הוא כותב את ההודעה הבאה: Dick boot failure insert system disk and press enter. אני מניח שיש בעיה בהארדיסק. למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה, איך לוודא שבאמת הארדיסק לא תקין. חשבתי ללכת לחנות מחשבים הקרובה לבית (KSP), מה אתם אומרים? חשוב לציין שאין לי על ה HD אחריות. כל פתרון יתקבל בברכה.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by nigger84,

היי, יש לי כמה דיסקים ששוכבים במגירה והגיע הזמן לבדוק מה יש בהם. מחפש מתאם sata to usb3 שיתאים גם ל 2.5 וגם ל 3.5. יש כזה דבר? עדיף אמאזון או איביי אם עולה פחות. תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. ניתן לעדכן דרך Samsung Magician, או עדכון ישיר: http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/samsungssd/downloads.html

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by kobi1984,

שלום. עיינתי באתר של KSP וראיתי שהמחירים של כונני ה SSD של חברת Corsair ממש לא בשמים בעיקר בדגמים הבאים: Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail השאלה שלי, האם אכן הכוננים האלו מספקים עבודה טובה ? בעיקרון אני צריך אותם רק בשביל מערכת הפעלה עבור שרת הקבצים הביתי מה דעתכם ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by shimon956,

שלום לכולם אני פשוט מיואש להוציא ולהכנס את ההארד דיסק השני שלי כול פעם או גם שמביאים לי הרד דיסק של מישהו זה פשוט סיפור לחבר אותו כי יש לי שתי כונני cdrom יש איזושהי מגירה קבועה שאני מחבר אותה לשם ואז אני יכול בקלות לחבר הרד דיסק אחר בלי שום צפיפות או בלי שום בעיות מישהו מכיר כזה דבר

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by adi518,

לכל הרוחות עד שקיבלתי את ה- SSD היום, אני מתקין במארז והכל...חיברתי ל SATA 3 שרץ מהאינטל כמובן. מנסה migrate to os... זה בהתחלה עובד...ואז מגיע לחלק שהוא מפעיל מחדש את המחשב, שם הוא עובד עוד קצת ואז רושם "COPY SUCCEEDED" וכמה שניות אח"כ זורק שגיאה "Some error occured 0xC0000185" האמת ששכחתי לעשות עדכון קושחה אבל גם אחרי שעשיתי קרה אותו דבר (גם נראה הגיוני שאין קשר בין הדברים). חיפשתי על זה בגוגל... נותן דברים מאד כללים... כמו "בעיה בתקשורת עם הכונן"...לא ברור :\ אגב, ניסיתי אחרי זה סתם לעשות לו partition פשוט באקרוניס וזה זרק כל מיני שגיאות. ניסיתי שוב לעשות partition ופתאום עבד אבל עדיין לא ניסיתי את migrate os to ssd שוב. התחלה גרועה. עריכה: ניסיתי לעשות MIG…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש הערכות מתי צפויים המחירים לרדת? היה תענוג לקנות טרה ב290 שקל

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. הי , יש הבדל בין הגירסה הרגילה של 3TB לבין הגירסה METAL EDITION , או זה רק בעיצוב ? דר"כ שמתי לב שMETAL EDITION יותר חדש , השאלה אם זה משפיע על מהירות או משהו אחר חוץ מהצבע ? ייתכן והגודל קטן יותר ? תודה .

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אז ככה, אני מניח שכולם מכירים סיפורי על קוראי CD שאחרי תקופה מסויימת מפסיקים לקרוא דיסקים צרובים וקוראים רק דיסקים מקוריים עכשיו אני מבין שעל הדיסקים המקוריים יש קטע כלשהו עם חתימה מסויימת על הדיסק, אבל מה מונע מהקורא CD "להסכים" לקרוא דווקא דיסקים עפ החתימה הזאת? בתודה מראש, דור..

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by qwerty1987,

מה ההבדלים בין 2 הסדרות? (פרט לעובדה שבארץ ה-WD מקבל רק 3 שנות אחריות) מדוע ה-WD עולה כ-200 שקל יותר? האם יש משהו שמצדיק זאת? לסיגייט 1TB יש 2 דגמים: ST31000333AS ו- ST31000340AS כאשר לראשון קצב העברת מידע גבוה יותר. איפה ניתן להשיג אותו בארץ(הראשון)? איך הוא לעומת ה-WD1001FALS http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_7200.11/ http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=488 תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by amnesia,

אז פתחתי חיברתי העברתי והכל הלך חלק, אחד WD אחד SEAGATE, שם במגירה בעדינות הכל טוב ויפה. (המוצר היה 13 יום סגור בקופסא) מחבר היום לשנייה, בום אי אפשר לעשות עם ה WD כלום! הכל נתקע בפנים עד שבסוף ניסיתי לפרמט אותו הוא אמר שלא ניתן ומאז הוא תקוע במצב צמח והאור מהבהב במקום להיות קבוע. השני SEAGATE עובד כמו שצריך בלי בעיות כרגע, החזרתי את ה WD ל KSP הם אמרו שעם התוכנה זאוס הם הצליחו לפרמט אותו והם יריצו עליו במשך היום בדיקת סקטורים של שעתיים-שלוש. עכשיו אני די לא רגוע, כל המידע שלי נמצא בכוננים, ואם לא המזל שלי של להתעקש על אחסון כפול הייתי נשאר עכשיו בלי כלום. אני חושב שאני אקח את המוצר אחרי שהם "יתקנו" אותו (כן ממש) ואמכור אותו יחד עם ה SEAGATE ביד 2 בחצי מחיר ואקנה במקום שנ…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by roee97,

בעקבות הדיון על הקניה המרוכזת- כנראה שאני אלך על ה-128, אם ירד לסביבות ה-600, אבל יש לי כמה שאלות: 1. יש לי מחשב שמותקן עליו windows 7 על הארדיסק 1 טרה, שמחולק לשתי מחיצות: מחיצה 1(158 מתוך 228 ג'יגה)- windows, program files ועוד כמה דברים שאני לא בטוח מה הם מחיצה 2(416 מתוך 703 ג'יגה)- משחקים, סרטים, תמונות. השאלה היא מה אני צריך להעביר לssd ואיך אני עושה את זה. 2. ראיתי בכמה מקומות שהיה כתוב שיש דגמים של ssd שבהם מהירות הכתיבה היא איטית מאוד, האם זה נכון גם לגבי הדגם הזה? 3. מה נדרש להתקנת הssd במחשב? ראיתי שצריך מתאם 2.5 ל3.5 איפה משיגים אחד כזה, והאם יש עוד משהו שנחוץ להתקנה. 4. שאלה אחרונה- מה הם השיפורים המרכזיים שיהיו כתוצאה מהתקנת הssd. השימושים העיקריים ש…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים