עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gtrippleg,

הכונן: (WD 1TB caviar blue (WD10EZEX קניתי אותו לפניי כמעט שנה (אפריל 2014) בזמן האחרון האו מתחיל לעשות רעשים כשאני פותח קבצים שנמצאים עליו, או פשוט כשאני נכנס אליו ב'מחשב שלי'. זה רעש שמוכר לי מכוננים שהיו לי בעבר, אבל תמיד חשבתי שזה בגלל שהם היו או מחוברנים או ישנים... ניסיתי לחפש בyoutube, ומצאתי את זה.... ב-00:12 יש את הרעש שאני מתכוון אליו: http://youtu.be/J09pWNQPK7U?t=12s

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Jabradb1,

שלום לכולם, רציתי לשאול אם מישהו מכם יודע, למה עברו מחיבור MOLEX 4-Pin של דיסק קשיח לחיבור SATA 15-Pin Power ?!?! מה הקטע? יש יתרון כלשהו? 4 חיבורים? 15 חיבורים? למה דווקא 15?!?! http://www.cooldrives.com/sa15poto4moa.html תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by BMWE,

עברתי על המאמר לגבי פרמטרים של כוננים אני מחפש כונן בגודל 2.5" עם נפח של 500 גיגה +. הפונקציה שלי זה ביצועים לעומת מחיר - לא מחפש את הטוב ביותר ולא מחפש את הגרוע ביותר. מצ"ב מספר אפשרויות שיש לי על מה אתם ממליצים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום חברים, מחפש שדרוג למחשב מבחינת איחסון והתאמת לוח אם מתקדם לכמה שיותר HDD ו SSD nvme אני מקודד וידיאו וצריך הרבה איחסון שיהיה מהיר ונגיש והעברת קבצים גדולים (20-40 גיגה) בין הדיסקים. נכון להיום יש לי לוח אם gigabyte ab350 gaming 3 https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-AB350-Gaming-3-rev-1x#kf בפנים 5 HDD ו 1 samsung evo 250 m2 2 HDD מבוחרים דרך מפצל כי כבר ניגמר יציאות SATA . מעוניין ברכיבים הבאים: לוח אם מתקדם עדיפות ל X470 שמכיל לפחות 6 יציאות SATA ואם יש 8 יציאות יותר טוב. SSD NVME 500 גיגה שיחזיק מערכת הפעלה וגם אליו יתבצעו פעולות הקידוד למיניהם, שתהיה לו כמה שיותר אורך חיים כתי…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. עכשיו יש לי 320GB והוא לא מספיק לי. ההבדל בין ה 750 ל 640 הוא רק 75 שח ... תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by cow king,

שלום יש ברשותי צורב של Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata וראיתי שיש גירסת firmware יותר חדשה הורדתי קובץ שאמור להיות העידכון זה קובץ EXE אבל שאני לוחץ עליו נפתח חלון דוס לשניה ונסגר. והורדתי מאתר של ASUS מישהו יודע מה לעשות?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by AboveBeyond,

שלום , ברשותי DOK של סנדיסק 8 גיגה מחובר למחשב usb 2.0 המהירות שאני מקבל היא 4.5-6 מגה מצורף תמונה .. Uploaded with ImageShack.us מה יכולה להיות הבעיה?זה לא אמור להיות יותר מהיר? תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אולי יש לי קארמה שלילית אבל חוץ מDOK אחד של סנדיסק שקניתי בזמנו (2 גיגה קרוזר מיקרו) כל שאר ה6-7 DOK שברשותי פשוט בלתי אמינים בעליל. חלקם של קינגסטון, חלקם ג'נריים שקיבלתי כמתנה אבל פשוט כולם סובלים מאותה תופעה. חלקם בכלל לא עובדים, חלקם פתאום נדפקים עם כל החומר שעליהם וחייבים לעבור אתחול, חלקם פתאום מייצרים קבצי "Something" בלתי מזוהים בעלי תו אחד ששוקלים 18 ג'יגה או משהו כזה בלתי הגיוני בעליל. יש דרך או איזה כלי שירות לבדיקת תקינות של DOK? אולי לפרמט אותם עם מערכת קבצים כלשהי שתיהיה יעילה יותר?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. לחברי הפורום שלום רב. היום רכשתי את הכונן החיצוני Transcend StoreJet 25M3 1TB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 ויש לי שאלה לגבי מהירות העברת הקבצים, העתקתי בכוונה אליו מהלפטופ תיקיה גדולה של תוכנות שנפחה הכולל הוא כ 11GB וחיברתי אותו לפורט USB 3 בלפטופ שלי, הכונן מגיע עם 2 חיבורי USB אחד כחול ואחד לבן (אני מניח שהכחול זה USB 3 והלבן זה 2). בתחילת ההעתקה הוא היה בקצב העברה של כ 44MB לשניה ואז צנח לאיזור ה 13MB לשנייה, הזמן הכולל שלקח זה בערך כ 6 דקות להעתיק את כל ה 11GB, רציתי לדעת האם הכונן תקין והאם זו מהירות ההעברה שלו? פשוט דמיינתי מהירויות העברה גבוהות יותר. הכונן שקט מאוד ולא מרעיש, רק רוצה לוודא את תקינותו ושאין בו תקלה כלשהי. תודה מראש 8)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by aviad13,

קניתי את הדיסק און קי הזה מאי ביי: http://www.ebay.com/itm/New-32GB-32g-USB-2-0-Flash-Drive-Thumb-Disk-Pen-Memory-Stick-Round-Keys-model-/161046046143?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item257f17a5bf עכשיו ניסיתי לאתחל אותו כדי לשנות אותו לNTFS אבל כשאני מנסה לפרמט אותו זה רושם לי "לWindows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול". מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Saliman,

לא הייתי מתנגד לכמה כאלו http://www.lacie.com/products/product.htm?id=10118 Bigger Disk Unprecedented 1 terabyte capacity User Benefits : Unique triple interface solution FireWire 800, FireWire and USB 2.0 hard drive Sturdy aluminum alloy design Stackable desktop or rackmount configuration largest capacity available The LaCie Bigger Disk, with the largest hard drive capacity available, is a unique innovation that packs an amazing 1 terabyte of storage space in a manageable 5.25" form factor. With this unsurpassed storage capacity, the LaCie Bigger Disk allows users to store nearly two years of continuous music and up to one month of non-stop MPEG-2 video1. Trul…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by iyehuda,

עד היום הייתי צורב עם EASY CD CREATOR מוזיקה מכמה דיסקים ע"י השארת הדיסק פתוח ניסיתי עם ה NERO ולא הצלחתי ב AUDIO ביטלתי את ה "V" ב FINALIZE CD צרבתי שיר אחד וכשבתי לצרוב שיר מדיסק אחר הוא לא נתן לי בטענה שהדיסק לא ריק כשבדקתי את הדיסק במערכת אכן שמעתי את השיר זה אומר שהוא עשה FINALIZE CD מה יכולה להיות הסיבה ?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by TFC,

שמעתי שאחרי משתמשים ב Dvd אם דיסקים שמשתיכים לאוזורים שונים ה dvd ננעל וגם שמעתי שיש קודים שבעזרתם אפשר לפתוח ת Dvd אם מישהו יכול להסביר לי תנושא יותר טוב וגם אשמח אם יעזור לי למצוא כאילו קודים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DWPNRDVR108&Cat2Cat1ID=1437&Cat2ID=1719

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. איזה מבין הכוננים שצויינו בכותרת חדש יותר ואיזה איכותי ומוצלח יותר ? LG GSA-H42N 18x DVD±RW DL IDE Drive ‏LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8‎ אם הכונן LG DVD±RW GSA-H42NB x18 עדיין לא הוכיח עצמו בשוק אשמח שיצויין כך... תודה אנשים !

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי, יש לי כרגע SSD של Crucial M4 בנפח 120GB.. ואני קונה עכשיו 840 EVO 250GB .. אני קונה אותו בנוסף, וכנראה הולך להתקין עליו וינדוס ומשחקים, ואת הm4 לפרמט ולהתקין עליו רק משחקים ואז יהיה לי 370GB של SSD במערכת .. השאלה שלי היא האם ה840 איבו מהיר בהרבה יותר? כי שאני קניתי את האם 4 הוא היה האסאסדי שכולם קונים, קונים ממליצים ואסאסדי לא היה נפוץ כמו עכשיו בתקופה שקניתי אותו.. אז האם אני ירגיש ביצועים בהרבה? לדוגמא וינדוס , יעלה יותר מהר אם אתקין על ה840? כי הוא עכשיו על הM4 והוא עולה בשנייה , אז האם זה יהיה אף יותר מהר? תודהה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by נערי,

מדובר בשני כוננים קשיחים SSD שמוצעים במחיר זהה - 99$ בקניה בחו"ל [משלוח באופן עצמאי]. הראשון [h=1]Transcend SSD340 Internal 256GB Solid State Drive - 2.5", SATA 6Gb/s, 520MB/s Read - TS256GSSD340[/h]Item#: TNQ-102297329 | Model#: TS256GSSD340 השני מציג ביצועי קריאה/כתיבה קצת פחות טובים - [h=1]ADATA Premier Pro SP600 256GB Solid State Drive - 2.5", 7MM, SATA III 6Gb/s - ASP600S3-256GM-C[/h]Item#: VDA-102301898 | Model#: ASP600S3-256GM-C ההצעות הן באתר טייגרדיירקט http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8870098&csid=_61 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=8864224&CatId=5300 אשמח לשמוע חוות…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הכוננים הניידים של סאנדיסק יאפשרו לכם לנייד איתכם המון מידע, ובמהירות של עד 850 מגה-ביט לשנייה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%90%d7%a0%d7%93%d7%99%d7%a1%d7%a7-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-ssd-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-2-%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. הי אחד הדיסקים שלי מגמגם ואני רוצה להשמיד לחלוטין את המידע עליו לפני שאני מוסר אותו לשירות הוא מזוהה לסירוגין על ידי הביוס ואני לא מצליח לזהות אותו במערכת הפעלה \ dban וכיוב' רציתי לדעת האם יש שיטה לבצע wipe בפרמטרים הללו תודה, גבריאל

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by tortom,

שלום לכולם, ברשותי cruzer facet 16gb sandisk חיברתי את הDOK למחשב שנתקע כשהוא היה בתוכו. ביצעתי ריסט וניתקתי אותו. כשחיברתי אותו למחשב אחר המידע לא נמצא שם. היו כמה תיקיות מוסתרות שלא היו לפני כן כשהוא היה מצב תקין. כשפתחתי את העוגה של הכונן לראות את הקיבולת שלו, הוא היה באותה הקיבולת שהייתה לפני התקלה הזאת. הוא נכנס למצב sandisk secure access , המידע שם כשאני נכנס העוגה של הכונן אך אני לא רואה אותו. אשמח לעזרתכם הדחופה בנושא, המידע שיש כאן מאוד חשוב לי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by LIRON1,

שלום עשיתי בדיקה עם AS SSD וזה התוצאה (תמונה) הכונן זה M4 64 GB מחובר ל SATA3 1.תוצאה טובה? 2.איך אפשר לשפר עוד?,בעיקר את המהירות כתיבה. 3.מה זה אומר השורות בתוכנה: 4K 4K 64 THRD ACC TIME ? תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני מעוניין בדיסק קשיח חיצוני לצורכי גיבוי. על מה אתם ממליצים במחיר סביר? הנפח הדרוש הוא עד 500GB תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. מה זה משנה אם יש sata 1 או sata2 ? גם ככה ההרד דיסק החלק הפיזי לא יכול לפעול במהירויות האלה ולהעביר באמת 3 גיגה בשניה או 1 וחצי גיגה בשניה ובכלל הכוונה ב3 גיגה בסטה 2 זה 3 גיגה ביט או 3 גיגה בייט? 3000 מגה הכוונה בשנייה?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. פרט ל HD TUNE איזה תוכנות ממולץ להריץ? בעיקר לבדוק תקינות דיסק וביצועים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. שלום לכולם, ניתנה לי האפשרות להניח ידיי על כונן חדש. בתחילה, הייתי אמור לקבל 3.5" של סיגייט, בנפח טרה- ST31000525SV, לא לגמרי אהבתי את הרעיון של סיגייט מאחר ופה ושם האמינות שלהם מוטלת בספק. מה שכן, הבנתי שהוא סוג של סוס עבודה שיש בו שימוש בעיקר במערכות אבטחה\הקלטה (ה-V). בכל מקרה, כעת ניתנה לי האפשרות לקחת במקומו Iomega ego 320gb usb3.0, הוא 2.5" ומאפשר ניידות טובה, שזה נחמד, בעיקר מאחר וכעת יש לי כונן אחד של טרה שבערך ב-60% שימוש (סמסונג 103SJ). ההתלבטות שלי מעט משונה, אני יודע, אבל צריך לקחת בחשבון שאין לי בכלל USB3 במחשב (דל 3300). הכי טוב שיש לי זה eSATA. הסמסונג שלי מחובר ב eSATA. האם ניתן לחבר את ה-2.5" דרך איזה מתאם כדי לפחות לקבל את הנתוני העברה המקסימליים בeSAT…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים