עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by LazyCat,

אני מתלבט מה לקנות - HD SATA 250GB ולקנות גם בקר PCI SATA (הלוח שלי לא תומך...), או HD UATA100 250GB רגיל ללא תוספות? ואם התשובה שעדיף בקר+HD אז איזה בקר מומלץ (או שזה לא עקרוני)? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. קניתי הרד דיסק חיצוני וכאשר אני הולך למחשב שלי אני רואה את הדבר הבא: http://www.siz.co.il/my.php?i=dutmynly0joy.jpg ההרד דיסק החיצוני שלי מופיע כ-2!!! הרד דיסקים.כאשר אני עושה מאפיינים על G אני רואה שבעצם יש לי 78.9 תפוסים !!! שהם בעצם אותו הרד דיסק משני ונקרא F. ברצוני לבטל את אותה מחיצה ולראות את ההרד דיסק החיצוני כהרד דיסק אחד ולא כשני הרד דיסקים. האם זה אפשרי?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by eido300,

יש לי כרגע בעיה טכנית ואני לא מצליח להיכנס מהמחשב לת'רד אז העלאתי את התמונות לכאן. מקווה שזה בסדר...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by UV1,

שלום לכולם, קניתי מארז גנרי לדיסק קשיח 3.5" המחשב מזהה את החומרה אבל אי אפשר לראות את הדיסק ב"המחשב שלי" כביכול צריך לפרמט... האם יכול להיות שהמארז לא תומך ב NTFS ? יש דבר כזה בימינו ? בחוברת הצ'יקמוקית שהגיעה עם המארז כתוב לגבי דיסק חדש - לפרמט ב FAT32 או FAT16 לא כתוב כלום על NTFS ...

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by K-R0x,

יש לי עכשיו דיסק קשיח של 300GB, אם אני קונה דיסק קשיח של 1TB, האם אני אוכל לחבר אותו בנוסף ל300GB כך שיהיה לי סה"כ 1.3TB במחשב? ומישהו יכול להמליץ לי על דיסק קשיח טוב של 1TB?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by orrman,

שלום לכולם, בימים הקרובים אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כל עניין אחסון המידע (לגבי שאר הרכיבים אני די סגור). מה שחשבתי עליו זה שילוב של הארד דיסק פנימי עבור המערכת והארד דיסק חיצוני גדול עבור המידע הנוסף (מוסיקה, סרטים, סדרות טלוויזיה וכו') אני לא אוהב למחוק כל כך ולכן המידע נצבר ונצבר ויש צורך בשטח אחסון גדול. חשבתי על הארד דיסק מערכת: Seagate ST95005620AS Momentus XT 2.5" 500GB 32MB SATA2 והארד דיסק חיצוני למידע: Seagate FreeAgent Desk 3.5" 2TB יש לי מספר שאלות/חששות לגבי הפתרון הזה: 1. האם תורגש ירידה בביצועים כאשר אני אקרא מההארד דיסק החיצוני בגלל הUSB2 לעומת אם הייתי מחבר אותו פנימית? יש סיכוי שכאשר אראה סרט שקודד ב1080 בגלל הצוואר בקבוק של החיבור אני אפג…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by lrnkoren,

היי, קניתי כונן חיצוני WD elements וכשאני מחברת אותו לטלוויזיה דרך שקע הUSB בטלוויזיה, היא מזהה שמחובר USB אבל לא את הקבצים שעליו ולא מאפשרת י לראות את הסרטים. לעומת זאת USB רגיל הכל טוב. מה אני יכולה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. שלום, בספטמבר 2013 קניתי את הכונן הבא: Western Digital Caviar Green WD20EARX לאחרונה קראתי במקרה על בעיה נפוצה של הכוננים האלו, של איזשהו idle-timer שמוגדר ל-8 שניות וגורם לכך שהדיסק בעצם נכבה ונדלק כל הזמן. בדקתי ב-hwinfo וראיתי שמספר הסייקלים של הדיסק היום, אחרי שלוש שנים, הוא 363,194 . הבנתי שהגבול הוא איפשהו ב-300k ואח"כ הדיסק נמצא בסיכון לכישלון. האם אפשר לפנות ליבואן ולבקש החלפה? מישהו מכיר את הבעיה ויכול לשתף איך הוא התמודד איתה? אני במקביל אנסה לשנות את ההגדרה הזאת (דורשת כלי של WD שעובד רק ב-DOS וצריך בשביל זה bootable DOK אבל שיהיה).

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by haim855,

אני צריך לחבר תמחשב בכבל הזה לסטרימר שיזהה לי תוכנהל עברה נתונים.. אני לא מצליח להבין ריבונו של עולם איזה כבר מדובר..בכל מדריך רשום בצורה אחרת.. פה למשל יש גם תמונה של אותו כבל http://www.mediafire.com/view/n5qw4ehy151ckx0/how_to_unbrick_M8N_Via_USB_Burning_Tool.doc עם אני רואה טוב 555 זה אותו כבל כמו שיש לי: אז הקטע פה לאן הולך החיבור otg הזה אחד יואסבי סבבה..נכנס למחשב או לסטרימר..לאן הולך החיבור השני אין כניסה כזו לא במחשב ולא בסטרימר..אז לא הבנתי תקטע הזה פה רשום שצריך ככה: make sure your S802 device is powered powered off, with the USB OTG port connected to your PC. Use a toothpick או ככה use the micro usb cable to בקצרה באיזה כבל מדובר אני לא מצליח להבי…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by MiOB,

הכונן המפורסם (בעל הבקר של אינטל - תקראו ביקורות) בדיל מעולה: http://www.linkecomputer.com/products/1006216/SNV125-S2%2F40GB/Kingston/ יוצא 111$ (421 ש"ח) כולל משלוח.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by asvg,

שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני 500 גיגה שבטעות מחקתי ממנו מידע מאוד חשוב , אני יודע שיש חברות שמשחזרות מידע, השאלה אם אני אנסה לשחזר מידע מהדיסק עם תוכנות מקצועיות בבית כמו ACTIVE PARTITION RECOVERY ואם לא אצליח וארצה אחר-כך לקחת את הדיסק לחברת שיחזור מידע הפעולה שעשיתי עם התוכנה בבית מקלקלת משהו ,אני הרי לא כותב לדיסק כלום רק מנסה לשחזר מידע ,זה יכול להכביד על החברה אחר כך לנסות לשחזר מידע מהדיסק אם אני לא הצלחתי ? תודה רבה לעונים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by arbitman19,

אהלן, אני מקליט מהאקס בוקס גמפלי+ וובקאם ואודיו למחשב עם האלגטו 60HD ויש לי בעיות כשאני משלב גם פייסקאם בהקלטה. הבנתי שזה יכול להיות בעיה בדיסק קשיח אז השאלה היא איך אני בודק מה יש לי כרגע והאם צריך לשדרג?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by spatz,

מה זה בדיוק והאם כדאי לאפשר את זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. העברתי קבצים לדיסק או קי המחשב נתקע באמצע מסיבה מסויימת לאחר כמה CTRL ALT DELETE הוא חזר לעבוד אבל הדיסק און קי לא. הוא זוהה כחומרה חדשה והותקן כשניסיתי להכנס אליו המחשב ביקש לפרמט אותו, ניסיתי ולא הצלחתי. הורדתי את HP Drive Key Boot Utility וגם הכלי הזה לא הצליח במשימה. אני די עובד עצות תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  15. Started by aragon,

מה מהיר יותר בלי שום קשר למחיר תתיחסו רק לעובדות

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by -LosNir-,

שימו לב לביצועים שאני מקבל על HD103SJ.. אני נדהמתי. מדובר ב RAID תוכנתי של Windows 7. עכשיו שאלה - מדובר ב Seq Read / Write והנתון הזה לא משפיע על ביצועי Boot Time ושימוש שוטף ב W7 - נכון? פה נכנס SSD לתמונה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by TFC,

שמעתי שאחרי משתמשים ב Dvd אם דיסקים שמשתיכים לאוזורים שונים ה dvd ננעל וגם שמעתי שיש קודים שבעזרתם אפשר לפתוח ת Dvd אם מישהו יכול להסביר לי תנושא יותר טוב וגם אשמח אם יעזור לי למצוא כאילו קודים

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by elit,

שלום חברים אני מחפש לקנות דיסק של 2TB רכשתי בעבר את מודל הזהEcoGreen F4 HD204UI סמסונג 2TB למה לא ניתן למצוא אותו או למה אין בכלל דיסקים של סמסונג אם יש שווה ערך אליו באמינות תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by captaincaveman,

עד כמה יהיה מורגש ההבדל בין שני הדגמים הנ"ל? ה-510 הוא 120GB וה-320 160GB. לוח האם יהיה DP67BG של Intel עם 2600K ו-16GB RAM. על ה-SSD תותקן מערכת ההפעלה, OFFICE, VS, משחקים וכו'. שאר הדברים (מוזיקה, סרטים וכו') על דיסקים קשיחים רגילים. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by proevo4ever,

רשום ב SAMSUNG MAGICIAN שהוא יכול להגיע עד 550 אבל אני מקבל 350 מגה לשנייה כתיבה, זה נורמלי? אולי בגלל שמותקן על המחשב WIN 10?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by 1_Nike_1,

תקן ה-SATA השלישי כבר מתחיל להופיע, אך עם זאת ההוצאה לפועל רחוקה מלהיות משביעת רצון. מקור: BeHardware הגרסה השלישית של תקן ה-SATA מציעה בתיאוריה מהירות של 600 מגה-בייט לשנייה, כפליים מזו שבגרסה הקודמת של התקן. כרגע לא כונן קשיח ולא SSD מסוגלים לנצל מעבר לרוחב-פס של 300 מגה-בייט לשנייה, אך הדור השלישי של SSD המתוכנן ל-2010 יעשה זאת - לדוגמא 500 מגה-בייט לשנייה שהכריזה יצרנית הבקרים Indilinx על בקר ה-Jet Stream. לעת עתה שום ערכת שבבים לא תומכת בפיתרון הזה באופן טבעי לכן דרוש פיתרון מצד שלישי. כיצד עושים את זה? על מנת לקבל שני חיבורים במהירות מלאה, בשביל RAID 0 למשל, נצטרך רוחב פס של 1.2 גיגה-בייט לשנייה. זה לא פשוט אלא אם כן נוכל לגייס שלושה חריצי PCI-E במהירות של 5 גיגה-פע…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי ! הדיסק הקשיח שלי הפסיק להגיב , אני לא יודע אם זו תקלה של המחט או של לוח בהפעלת הכונן נשמעים תקתוקים, פתחתי את המארז ואני רואה שהדיסקים מסתובבים אבל המחט הקוראת זזה לצדדים ולא מצליחה לקרוא . קיבלתי עצה לקנות כונן זהה .. ולהחליף את החלק התקול (המחט או הלוח שבדיסק ) אשמח לקבל עצה בעניין תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Arisum,

שלום לכולם, נתקלתי במצב בו נראה שהתוצאות של הכונן יחסית נמוכות,נראה שתוצאות הקריאה והכתיבה שלו תקינות, אבל בביצוע בדיקה של as ssd עבור copy-benchmark מתקבלות תוצאות נמוכות: התוצאות של הכונן שלי: http://imgur.com/37lmc4a http://imgur.com/5qXHwLk התוצאות אליהן התייחסתי להשוואה: http://www.thessdreview.com/our-reviews/crucial-mx100-ssd-review-256-512-gb/4/ ממה יכול לנבוע ההפרש? ווידאתי שהכונן מחובר בSATA3 כמובן עם AHCI. תודה מראש לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by andrei21,

שלום אני מעוניין לרכוש SSD זול בגודל 128\120 יש כאן מספר דגמים: http://ksp.co.il/?select=.1033..152..375..378.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 אני חושב על השניים הראשונים , האם זה יספק אותי לעבודה בסיסית? או שאני מסתכן וכדאי להשקיע טיפה יותר?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by guy_viper,

הכוונה מבחינת הארד דיסק פנימי או חיצוני. אני שוקל להרחיב את האחסון שלי במחשב (להוסיף עוד 2 או 3 טרה) ומתלבט בין פנימי לחיצוני (אין כ"כ הבדל גדול ביניהם במחיר) ורציתי לדעת אם יש עדיפות לזה או לזה מבחינת מהירות ואולי גם מסיבות אחרות... (בעיקר מבחינת אמינות אם יש הבדל) אני מניח שחיבור SATA יותר מהיר אבל לא כ"כ מצאתי על זה משהו חד משמעי באינטרנט.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.