אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
ראיתי כמה HD בNEWEGG חלקם היו RETAIL וחלקם OEM, הOEM היו הרבה יותר זולים, מישהו יודע למה? (האם אלו HD שהחזירו אותם או משהו) ומה הם מייצגים הראשי תיבות של הOEM.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זה דחוף למישהו שטס היום. מדובר בכרטיס SD 8GB של סיליקון פאוור. הוא הכניס את הכרטיס למצלמה (EOS 450D) והמצלמה דורשת פירמוט של הכרטיס בגוף המצלמה. הפירמוט לא מצליח גם לא במצב low level. מה אפשר לעשות? אם השאלה מתאימה יותר לפורום צילום דיגיטלי אנא העבירו את הנושא במהרה כי הוא טס היום!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות HD רק אין לי מושג מה טובים מה שמעניין אותי אלה איזה חברה טובה מה נחשב הכי שקט מה מתחמם הכי פחות וכו' תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי את ה"סטיקי כוננים קשיחים" ויש לי כמה שאלות. לא הבנתי כל כך את עיניין הגודל. אני רואה 1.8 אינץ, 2.5 אינץ ו3.5 אינץ. מלבד הגודל הפיזי של הכונן יש עוד הבדלים? לפי מה שהבנתי ההבדלים הגדולים הם כונן עם/בלי חיבור לחשמל. אני מסייר באינטרנט, איך אני יודע איזה כונן הוא עם חיבור לחשמל ואיזה לא? רק 3.5 הם עם חיבור לחשמל? אני צריך 1000GB זול, ההבדלים במחירים בין כונן עם כבל חשמל לבלי הם כל כך גדולים? אשמח גם לקבל המלצות ספציפיות.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני חדש פה ויש לי שאלה וסיפור ארוך (וקצת עצוב) לפני זמן מה קניתי את ההארד דיסק הנ"ל בנוסף לHD 80GB שהיה לי במחשב (המע' הפעלה מותקנת על ה80GB, לא על ה500) והוא תפקד טוב בערך שבועיים, אחרי שבועיים-שלוש הוא קרס ושבק חיים ונאלצתי ללכת לשחזר את המידע אליו לHD אחר, את הHD שקרס הלכתי לחנות שקניתי אותו ממנה והם החליפו לי לאחד אחר, בדיוק אותו דגם... כרגע אני עם הHD החדש (אותו דגם) בערך חודשיים-שלוש והוא מתחיל לעשות לי שוב בעיות כמו - אם אני צופה בסרט שנמצא עליו אחרי בערך מחצית הסרט המחשב נתקע וצריך לעשות "Hard Reset" (ללחוץ על הכיבוי למטה) אבל אם אני צופה בסרט שנמצא על הHD של הם 80GB הוא לא נתקע, אותו הדבר אם אני מעביר קבצים גדולים (מה500 ל80 אחרי זמן מה המחשב נתקע, אבל ההפך ז…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס זיכרון לפלאפון. אני מעוניין לחלק אותו ל 2 מחיצות. ניסיתי כבר עם כל התוכנות הידועות: easeus,MiniTool Partition Wizard ,paragon... המחיצה השנייה לא מתחלת בשום פורמט(המחיצה הראשונה מצליחה ללא בעיה). עשיתי בדיקת שגיאות בעזרת הווינדוס ולא נמצאו שום בעיות. בנוסף ניסיתי עם התוכנה acronis מ BOOTCD וגם התוכנה לא הצליחה אך הציגה את ההודעה הבאה: corrupted file system please run an error-checking tool תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח נייד. שמתי לב ש1000GB הוא הכי משתלם. מצאתי את 2 הדגמים האלה בפחות או יותר אותם מחירים. שמעתי שמקסטור היא חברת בת של סי-גייט. האם בדגם שציינתי מדובר בדגם מהסדרה הפגומה של סי-גייט ? מה ההבדל ביניהם ? מה עדיף לקנות ? האם יש דגמים אחרים מומלצים לקנות ? לפי מה שידוע לי לשתיהם אותם נתונים - מיקום: חיצוני ממשק: USB 2 , גודל: 3.5 אינטש , זכרון נדיף(Buffer): 16 MB , מהירות: 7200 RPM , נפח: 1000 GB ההבדלים הם שלסיגייט יש 5 שנים אחריות לעומת שמקסטור נותנים 3 שנים. למרות שלאחרונה שמעתי שסיגייט הורידו את האחריות שלהם ל-3 שנים אז אני כבר לא יודע. לגבי חיבור לחשמל - אני לא יודע מה לגבי הסיגייט, אבל אני יודע שהמקסטור דורש חיבור חיצוני לחשמל בנוסף ל-USB. קישורים: 1. …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז פתחתי חיברתי העברתי והכל הלך חלק, אחד WD אחד SEAGATE, שם במגירה בעדינות הכל טוב ויפה. (המוצר היה 13 יום סגור בקופסא) מחבר היום לשנייה, בום אי אפשר לעשות עם ה WD כלום! הכל נתקע בפנים עד שבסוף ניסיתי לפרמט אותו הוא אמר שלא ניתן ומאז הוא תקוע במצב צמח והאור מהבהב במקום להיות קבוע. השני SEAGATE עובד כמו שצריך בלי בעיות כרגע, החזרתי את ה WD ל KSP הם אמרו שעם התוכנה זאוס הם הצליחו לפרמט אותו והם יריצו עליו במשך היום בדיקת סקטורים של שעתיים-שלוש. עכשיו אני די לא רגוע, כל המידע שלי נמצא בכוננים, ואם לא המזל שלי של להתעקש על אחסון כפול הייתי נשאר עכשיו בלי כלום. אני חושב שאני אקח את המוצר אחרי שהם "יתקנו" אותו (כן ממש) ואמכור אותו יחד עם ה SEAGATE ביד 2 בחצי מחיר ואקנה במקום שנ…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום, מישהו מכיר את החברה? האם היא אמינה וטובה או לא? חשבתי לקנות את הדגם הבא: Transcend JetFlash 780 128GB TS128GJF780. האופציה השנייה שלי היא ללכת על sandisk extreme שעולה 100 ש"ח יותר, אבל ידוע לי מניסיון שהוא איכותי.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תמונות ששמורות על הכרטיס זיכרון של המכשיר, וכשאני מחבר את הכרטיס בעזרת מתאם USB למחשב, מופיע לי כונן חיצוני ובתוכו שתי תקיות של קיצור דרך שמוביל בכלל לכונן G/... :s05: אין לי שום אפשרות ליבא את התמונות למחשב. וכשאני מתסכל על הכונן ב"במחשב שלי" אני רואה שהוא תופס נפח (2.משהו מתוך 4GB) התמונות נראות רק במצלמה. איך אפשר להעביר את התמונות למחשב?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לברר מזה המושג raid שמעתי שזה קשור לחיבור מרובה של הארדיסקים אני צריך להגדיר כזה דבר? כי יש לי 2 הארדיסקים במחשב תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם המדיות לצריבה שמוחרים בזיגזג? BenQ ( ACER ) 250 CDR- 700MB - 80Min - Silver - 24X - CAKE זה יוצא 1.5 ש"ח למדיה. דיי זול הייתי אומר. למישהו יש ניסיון או שמע משהו רע עליהן? או המלצה על משהו אחר זול גם כן ואמין.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על המארז הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=25021#details הרעיון הוא להכניס לתוכות בינתיים סמסונג F2 ובהמשך להכניס עוד אחד (לא נראה לי שאמורה להיות לי בעיה עם דיסקים של 5400 מכיוון שזה מיועד להיות מטו נפח אחסון למדיה)
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי את הדיסק און קי הזה מאי ביי: http://www.ebay.com/itm/New-32GB-32g-USB-2-0-Flash-Drive-Thumb-Disk-Pen-Memory-Stick-Round-Keys-model-/161046046143?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item257f17a5bf עכשיו ניסיתי לאתחל אותו כדי לשנות אותו לNTFS אבל כשאני מנסה לפרמט אותו זה רושם לי "לWindows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול". מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להמיר את הכונן החיצוני שלי מFAT32 לNTFS, נכנסתי לCMD ורשמתי convert D: /fs:ntfs , אבל קיבלתי שגיאה כזאת: This drive is dirty and cannot be converted. You will need to clear the dirty bit on this drive by running CHKDSK /F or allowing AUTOCHK to run on it the next time you reboot. The conversion failed. מישהו יודע מה זה אומר? אני רוצה להמיר את הכונן לNTFS בלי לפרמט ושכל הקבצים ישארו, מה עלי לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות - HD SATA 250GB ולקנות גם בקר PCI SATA (הלוח שלי לא תומך...), או HD UATA100 250GB רגיל ללא תוספות? ואם התשובה שעדיף בקר+HD אז איזה בקר מומלץ (או שזה לא עקרוני)? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניים להזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת את הגרסה הספציפית של ההרד, עזרה בבקשה. תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סמסונג הכריזה על ה-SSD 9100 PRO לא מובן לי למה זה טוב עבור משתמש PC רגיל ? המבחנים הסינטטים נפלאים ככול שיהיו לא עוזרים בכלום ! למשתמש רגיל הם מתחממים מאוד אורך החיים שלהם Total Bytes Written (TBW) ב- 2TB הוא 1200 הדור הקודם 990 Samsung 9100 PRO SSD Brings 14,800MB/s Speeds and Generous 8TB Option - StorageReview.com המחיר שלהם כמעט כפול אבל על מה לשלם ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
הי אחד הדיסקים שלי מגמגם ואני רוצה להשמיד לחלוטין את המידע עליו לפני שאני מוסר אותו לשירות הוא מזוהה לסירוגין על ידי הביוס ואני לא מצליח לזהות אותו במערכת הפעלה \ dban וכיוב' רציתי לדעת האם יש שיטה לבצע wipe בפרמטרים הללו תודה, גבריאל
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב קניתי הארד דיסק עכשיו שמתי לפי ההוראות ב slave והארד דיסק לא עובד המחשב נתקע באמצע הוינדוס ולא זז בביוס הוא לא מזוהה והכול מחובר וגם שהוא בסוף עבד הוא עשה רעשים כמו טרקטור והמחשב נתקע.. צריך עזרה ממכם מה צריך לעשות קיבלתי איתו 2 ג'מפרים שמתי אותם לפי ההוראות ולא עובד?? אני נואש כבר מה עושים?? יש לי כונן של 40 ג'יגה שהוא המסטר ואני רוצה לחבר את החדש ביחד איתו ... בבקשה תעזרו אני לא יודע מה לעשות כבר.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ודי חזק I5 3450, 8GB RAM השימושים שלי הם בעיקר משחקים וחילוץ קבצי RAR, אינטרנט מוזיקה וכו'.. עכשיו אני לא מרגיש הבדל גדול מהמחשב הישן שלי (E8400) והבנתי שההארד דיסק יוצר צוואר בקבוק, יש לי SEAGATE 500GB.. חשבתי לקנות כונן SSD שיהיה כונן מערכת וככה אני אוכל לשפר את הביצועים... האם זה מומלץ עבורי? ואם כן אז איזה נפח ואיזה דגם? תודה רבה לכולם..
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מכיר מוצר משלב את 2 המוצרים הנ"ל ? כלומר, Disk On Key שיכול לשמש גם כ Tape Recorder - כאשר את ההקלטות שאבצע הוא ישמור ע"ג הדיסק כמובן. אם קיים - אשמח לפרטים, אם לא קיים, ארשה לכם לפתח את המוצר, תמורת תמלוגי עושק
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מארז גנרי לדיסק קשיח 3.5" המחשב מזהה את החומרה אבל אי אפשר לראות את הדיסק ב"המחשב שלי" כביכול צריך לפרמט... האם יכול להיות שהמארז לא תומך ב NTFS ? יש דבר כזה בימינו ? בחוברת הצ'יקמוקית שהגיעה עם המארז כתוב לגבי דיסק חדש - לפרמט ב FAT32 או FAT16 לא כתוב כלום על NTFS ...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מהירות העברת קבצים מהמחשב לדיסק און קי כ-20MB בשניה, נראה לי איטי מאד. זה הDOK: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=887579 זה הלוח אם שלי: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5521#ov במחשב מתוקן ווינדוס 10 ואין דרייבר מיוחד לusb 3.0 למשהו יש רעיון לסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-