אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
הי, קניתי מחשב חדש (אם זה מעניין מישהו- LG R590-UR38), ואני רוצה לדעת מהיא הדרך הכי נכונה לחלק את המחיצות. * מערכת ההפעלה היא ווינדוס 7 32 ביט. ** 10 מתוך ה500GB חולקואוטומטית למשהו שהתכנה של LG קוראת לו safe. בתודה, אביב.
-
- 8 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עד היום בכל המחשבים שלי הייתי מחלק ל3 חלקים : 1. מערכת הפעלה , 2. הורדות+משחקים , 3. דיברי מולטימדיה שהייתי שומר ( המון המון סרטים ותמונות). עכשיו שאני קונה מחשב חדש עם הרדיסק אחד של טרה חשבתי שאין בעצם שום יתרון לחלק ל3 ואולי כדאי לחלק ל2 וזהו, ניתן איזה 100ג'יגה למחיצה של המערכת הפעלה וכל השאר במחיצה השניה. מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רכשתי השבוע מחשב חדש עם הארד דיסק של wd בנפח של 200 ג"ב. אני צריך את עזרתכם בכל הקשור לחלוקה למחיצות ולאופן הפירמוט: 1. לכמה מחיצות כדאי לחלק את ההארד דיסק ובאיזה גודל כל מחיצה? חשבתי לחלק את ההארד דיסק לארבע מחיצות: אחת למערכת ההפעלה בלבד (xp), אחת לכל התוכנות האחרות, אחת שהיא העיקרית והגדולה ביותר - תמונות (כל תמונה בנפח של 6-8 מ"ב), והרביעית והאחרונה לכל היתר (מסמכים, שירים וכל הזבל). זה בסדר לעשות חלוקה כזו? 2. האם צריך לפרמט כל אחת מהמחיצות? אם כן האם זה משנה האם בשיטת FAT32 או ב- NTFS? האם צריכה להיות אחידות בשיטה, קרי כל המחיצות ב- FAT32 או לחילופין, כולן ב- NTFS? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איך לחלק כונן קשיח ל2 מחיצות בלי תוכנה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיבלתי הרד דיסק חדש 120 גיגה של WD אם 8 מגה באפר... עכשיו אני רוצה לחלק אותו ככה 20גיגה למערכת הפעלה וכל השטויות (אופיס,3DMARKIM ועודש שטויות) וה-100גיגה הנותרים לצחיצה אחרת... איך אני עושה את זה?? :-\
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחלק את הכונן של מערכת ההפעלה© לשניים, עכשיו הוא אחד של 500 ג'יגה. אני רוצה לחלק בצורה כזאת שישאר לו(למערכת הפעלה) 80 ג'יגה, והיתירה תיהיה ריקה עם ה420(כונן D) מבלי לאבד מידע ולדפוק את המערכת הדבר השני הוא איחוד מחיצה לכונן קיים. יש לי כונן קיים של 1TB, יש לו מחיצה מחולקת של 80 ג'יגה, שהיא בעצם ריקה, אין לי צורך בה. אני רוצה לאחד אותה בחזרה ל900 הנותרים, כהארדיסק בודד בלי מחיצות יותר. וזה כאמור שיש כבר מידע על כל הכונן במלואו(על ה900), בלי שיפגע המידע באיזשהי צורה.. אפשרי? למשל עם פארטישן מג'יק.. איך אפשר לעשות את זה? ראיתי בFAQ כיצד לשנות גודל של מחיצה, אבל אני לא חושב שזה יעזור לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg376283#msg376283
-
- 8 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
הכונן הנוכחי שלי 500 גיגה. משום מה, כונן C 100 גיגה, כונן D השאר. כונן C חנוק וב - D נשארו 80%. אני רוצה לרכוש כונן חדש של טרה. איך כלל אצבע כדאי לחלק בין C ל - D?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לשאול איך הכי טוב לחלק כונן של 320GB למחיצות? אני הבנתי שכדאי לשים את מערכת ההפעלה במחיצה אחת ומחיצה אחרת לכל מיני סרטים ומשחקים. אני מדבר על מערכת הפעלה של WINDOWS 7. כדאי לי להקדיש 70GB רק למערכת ההפעלה ואת ה 250GB האחרים למחיצה נפרדת?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הנה המצב, הארדיסק גוסס לאיטו, כרגע אין כסף לקנות חדש אז צריך לשרוד עם מה שיש, הבעיה היא שבגלל הסקטורים הפגומים אני צריך כל חודש לפרמט, אז רציתי לדעת עם יש דרך לחסום את הגישה לסקטורים ככה שלא יהיו בעיות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום :] יש בידי דיסק קשיח 76 ג'יגה מפורמט למהדרין. עכשיו אני מעוניין להשתמש בו כדיסק און קי ע"י יצירת מחיצות לחלק אותו ל20 ג'יגה ול50 ב50 אני אשתמש כרגע וב20 אני אתקין בעתיד ווינדווס. איך אני יכול לעשות את זה בלי התקנת ווינדווס ? דרך מחשב אחר ואני מחבר את הדיסק הקשיח עם חיבור sata/ide . תודה רבה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם הארד דיסק שמחובר עם חיבור SATA2. השאלה היא דווקא לא לגביו, אלא לגבי ההארדיסק השני: מהמחשב הישן שלי, העברתי את ה-HD שהיה משם אל המחשב החדש, כדי שישמש HD לגיבויים. הדיסק הישן הוא Western Digital, 300GB, עם חיבור IDE. כיוון שה-HD הזה אמור לשמש לגיבויים, אני לא רוצה שהוא יהיה מחובר ופעיל כל הזמן, אלא ש-רק פעם בחודש, כשאני רוצה לגבות אליו קבצים, אז אחבר אותו, אגבה אליו, ואז אנתק. כרגע אני עושה את זה ידנית: פותח את המחשב, מחבר את כבל ה-Power וכבל ה-Data, מגבה אליו, ואז מנתק את שני הכבלים וסוגר את המחשב. מאד הייתי רוצה פשוט איזה מתג שיהיה מחוץ למחשב, ואוכל בעזרת לחבר ולנתק את ה-HD. האם יש דרך לעשות את זה? אני זוכר פעם, ניסיתי לנתק את ה-HD, ע"י כך שניתקתי רק את…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הורדתי סרט ואני רוצה לצרוב אותו עם תרגום לדיסק כדי שאני יראה אותו בDVD איך אני עושה את זה ? נב.זה שני חלקים שכול אחד הוא 700 מגה כמה דיסקים זה יכך?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי. יש לי כונן קשיח חיצוני של LACIE עם ממשק ESATA. עכשיו אני מעוניין שכל פעם שאני מכבה את המחשב גם הכונן יכבה..(וכמובן ידלק בהפעלה.) יש אופציה כזו? תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
צרבתי היום סרט DVD ובסוף התחרתתי וביטלתי. עכשיו המדיה עם חלק מהסרט. ואני לא רוצה סתם לזרוק תמדיה.. יש אפשרות למחוק את כל מה שיש במדיה?
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, זו ההודעה הראשונה שלי פה בפורום, ועכשיו נעבור לחלק האמנותי. יש לי הארד דיסק חיצוני של סמסונג M3 Station 2TB, שמחובר לחשמל ומחובר למחשב, ליציאה של USB 3 על לוח האם. הבעיה היא שהוא נכנס למצב "שינה" (אמרו לי שקוראים לזה Spindown) ולוקח לו 10 שניות להתעורר. אני מניח שזה פיצ'ר אוטומטי של ההארד דיסק, שנועד לחסוך בחשמל. זה מאוד מעצבן כי אני עובד יום יום עם וורד וזה משגע אותי שאני צריך לחכות עד שישמור בכל פעם שאני מפסיק לעבוד על מסמך למשך 10 דקות. מצאתי את התכנה הזאת: http://nosleephd.codeplex.com/releases/view/24052#DownloadId=60305 שעושה את העבודה, אבל השאלה היא אם יש דרך טובה יותר לעשות את זה ואם אותה תכנה פוגעת בהארד דיסק (עד כמה שהבנתי, הספינים פוגעים בו יותר). תודה לעו…
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש עם WIN7 והרדיסק 500GB. כשאני מחבר את ההרדיסק הישן בחיבור IDE, המחשב מזהה אותו ואחריו שאני מגדיר אותו במחשב, ומנסה להיכנס לרדיסק הישן, הוינדוס מסקש ממני לבצע פירמוט להרדיסק הישן. לא קיימת אפשרות אחרת. מה לעשות ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
יש לי HD של WD שיש בו איזה 2 GB של סקטורים פגומים, לא חשוב לי לתקן אותם, אני רוצה לסגור אותם בצד שהHD יכיל פחות 2GB. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום. קניתי צורב NEC3500AG וחבילה של 25 דיסקים DVD-R של פורטיס ומדיסק שצרבתי עד עכשיו נראה שהDVD שלי לא יכול לקרוא אותו, שמעתי שישנה דרך לעבוד איכשהו על הDVD שהדיסק הוא DVD-ROM, איך עושים את זה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכם ותודה על העזרה מראש יש לי HD של WD 80GB SATA שאלתי לי אליכם במחשב חדש עם מעבד AMD 3000 איך להגדיר את הכונן שיעבוד בצורה הכי אמינה הכי מהירה והכי אופטימלית בניצול מקסמילי האם לעבוד בהגדרה של NTFS? האם לעבוד ככונן אחד(הכוונה למחיצה C בלבד) אן האם לחלק למס' מחיצות C וD ? ואם לחלק לאיזה גודל(הכוונה לכמה GB כל מחיצה)??
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
יש לי אינטל 335, איך אני מעדכן את הקושחה שלו לגרסת קושחה הכי חדשה לפני התקנת מערכת ההפעלה עליו? תודה מראש זה קצת דחוף לי כי אני רוצה כבר להתקין את המערכת הפעלה עליו היום
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמי נמרוד, יש לי מחשב ישן ובו מחיצה לכונן C ו-E. ב-C מותקנים כל התוכנות וכל השטויות אך קיימת מחיצה [אם אני לא טועה] ובמחיצה אין שום דבר חוץ מכמה מסמכי וורד ישנים, אני רוצה לחבר בין המחיצות על מנת לחסוך את הבעיה שיש כרגע, האפשרות של להסביר למשתמשת במחשב איך לשמור בE זה כמו להגיד לה לחנות רכב מבלי לפגוע במכונית מקדימה או מאחורה. איך מבטלים את המחיצה הזאת??
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבנתי שכאשר עושים RAID לדסקים הקשיחים, לא רק שהם פועלים כאחד (גזירת קבצים מכונן לכונן בלי לחכות), אלא שגם המהירות שלהם מתחברת ופועלת כגוף אחד חזק יותר... האם המידע שנאמר לי נכון? האם אני יכול לעשות רייד ל 2 כוננים שלא באותו נפח, ושלא באותה חברה? בחנות אמרו לי שאני אוכל לעשות אם הדיסקים האלו RAID.. הלוח אם שלי זה GIGABYTE 965P DS3 האם אני צריך לפרמט את הדיסקים הקשיחים? אם כן, אני אוותר חחח
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני עושה הגנה על CD ככה שלא יוכלו להעתיק אותו? אני יודע שהכל ניתן לפריצה ולעקיפה, אבל עדיין, אני מחפש איזה כלי פשוט שיהיה ניתן להריץ את ההתקנה מהדיסק אבל לא להעתיק אותו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
בת דודה שלי קנתה מחשב חדש ומחר (ביום שני) היא מקבלת אותו ואני מתקין לה עליו WIN XP PRO. אז השאלה שלי היא איך ומתי לחלק את ה HD לשתי מחיצות. דרך אגב זה HD של 60GB. תודה לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-