אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש ברשותי נטבוק (LENOVO S10-3) הוצאתי ממנו את ההארדיסק בשביל שימוש אחר, ואני מתכוון לשים בתוכו SSD שיהיה רק בשביל גלישה באינטרנט (מתכוון להתקין עליו JOLI OS) אני מחפש SSD בנפח של 8-16GB, עם ביצועים סבירים (שירוץ סבבה, לא חשוב לי שיידלק בתוך 10 שניות) לצערי הרב כל מה שמצאתי באתרים בחו"ל הם מותגים סינים מוזרים (שאין לי בעיה לקנות אם תגידו לי שהם בסדר).. התקציב שלי הוא 20 עד 35 דולר(כולל משלוח) בינתיים הדבר הכי טוב שמצאתי זה: http://www.ebay.com/itm/Kingspec-16GB-2-5-140MB-S-8CH-SATA-II-SSD-MLC-NAND-Flash-HD-Hard-Disk-Notebook-/330729182948?forcev4exp=true&forceRpt=true#ht_6239wt_1397 אם יש לכם הצעות אחרות (אין לי בעיה גם שיהיה לו רק 8GB) מאתרים בהחלט אשמח ולגבי הל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני צלם ומחפש לרכוש כונן גיבוי חיצוני 4 טרה (2 גיבוי2 אחסון). מה מומלץ? האם חיבור רשת יהיה לי אטיות כאשר יערוך תמונות? עדיף USB? איזה חברה אמינה ביותר תודה לכם. אילן פורת צלם
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, קניתי ב2009 דיסק קשיח של סייגייט מKSP(מסדרת free agent) לאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות הוא מרעיש נורא וגם אני לא מצליח להעתיק חלק מהקבצים למחשב שלי לדעתי פשוט ההרד דיסק גוסס כבר וחשבתי לממש אחריות, כשקניתי אותו היה רשום באתר שלהם שיש אחריות ל5 שנים אבל עכשיו כשאני הסתכלתי על הקבלה אין שום איזכור לכך, פרט לכך שרשום על האריזה אחריות ל5 שנים אז השאלה שלי היא האם KSP אמורה לממש אחריות או שיש לה אחריות אחרת או שאולי אפשר להציל את ההרד דיסק? יש איזשהי תוכנה שניתן להציל את המידע שיש עליו(יש לי פשוט עליו הרבה מאוד גיביים)? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ולילה טוב. יש לי שאלה לגבי דיסק קשיח חיצוני. אז בעצם מה שאני לא הבנתי ולכן אני שואל, האם ניתן להעביר מידע באמצעות דיסק קשיח חיצוני כמו הדיסק און קי?, כאילו ניתן לחבר אותו למחשב באמצעות כבל USB ולהעביר מידע כמו דיסק און קי? או שזה בלתי אפשרי?.. תודה רבה..
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום כעובד החברה יש באפשרותי לרכוש כונן SSD מדגם C300 של מיקרון בנפח 128GB ובמחיר של 65$. המחיר הינו מאוד קורץ לעין בהשוואה למחירים של SSD אחרים. השאלה היא האם איכותו של הכרטיס וביצועיו יספקו אותי או שמא עליי להשקיע סכום יקר עד פי 3 ב SSD מסוג אחר? (שימושי מחשב סטנדרטיים. יותקנו עלי מערכת הפעלה אופיס ועוד כמה תוכנות ומשחקים ממש לא כבדים) (ואם זה אכן שווה-כמה עליי להצטער שהיצע ה SSג בנפח 256GB ובמחיר 85$ אזל?) תודה
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק קשיח corsair gtx 240GB שהתקנתי עליו נערכת הפעלה W7 64BIT על לוח אם Rampage Formula LGA775) לאחר ההתקנה אני מעלה את המחשב נכנס לווינדוס והכול עולה לאט לאט כול פעולה זה נתקע ועולה לאט בקיצור לא ניתן לעבוד עם המחשב רציתי לשאול מה הסיבה? ומה עלי לעשות ?האים יש פעולה מסוימת שאני אמור לעשות בדיסק כזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי המחשב שלי לא מזהה את הדיסק קשיח פנימי הנוסף שלי הוא של חברת WD והוא עם 500G אחרי כמה פירמוטים של המחשב שלי והוא עדיין לא מזוהה הלכתי להחליף אותו החלפתי אותו ועדיין לא עובד מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
פרסמתם מבדקים של דיסק SSD 840 PRO באתר ולצערי בכל החיפושים בארץ כלל לא להגיע דיסק כזה אז מה הטעם בלקרוא מאמרים על חומרה שלא קיימת
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם. נתחיל בזה שהלכו לי הכוננים לצערי ועכשיו אני צריך להתחיל הכל מחדש ולמזלי יש לי יחסית את רוב הגיבויים החשובים. מהירות חשובה לי. עד עכשיו עבדתי עם raid 5 עם 3 כוננים של 250GB כל אחד. כשאחד התקלקל פשוט החלפתי באחר והכל היה בסדר. העניין הוא שעכשיו 2 התקלקלו וזה אומר להתחיל הכל מחדש. השאלה היא כזאת: האם כדאי לי לעשות שוב raid 5 עם 3 כוננים של 2000GB (אחד מהם כבר יש לי) ולהרוויח מהירות ונפח או לקנות כונן פלאש שהוא הרבה יותר מהיר ולהפסיד בנפח? מפה, אני צריך גם כמה עיצות לגבי שני המובנים. כונן רגיל: האם Seagate 3.5" 2TB SATA3 Cache 64MB ST2000DL003 יכול להספיק כשמדובר על raid 5? כונן פלאש: האם הכונן הבא הוא טוב? http://comp24seven.co.il/items/98312 האם זה טוב? http://wel…
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני חושב שהארדיסק יחסית איטי למה שהוא צריך לעבוד, לא? איך מתקנים את זה? יש בו פחות מחצי מכמה שאפשר לאחסן עליו
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://jpg.co.il/view/5079a85b1e766.png/][/url']http://jpg.co.il/view/5079a85b1e766.png/"][/url]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם ניתן ליצור אימג' לכונן SSD? באחת התגובות בהודעה אחרת נאמר לי שלא ממולץ לפרוש אימג' מכונן קשיח רגיל ל-SSD מפני שיכול ליצור בעיות ואם עושים זאת צריך תוכנה שיודעת לעשות יישור. השאלה היא אם אפשר ליצור אימג' (מערכת הפעלה כמובן) מ-SSD ואז במקרה של תקלה/קריסה להחזיר את האימג' לאותו כונן SSD? אם כן, האם גם אז אצטרך תוכנה שיודעת לעשות יישור? תודה
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
אחד הדיסקים הקשיחים שלי עושה בעיות ברגע שהוא מחובר, כשאני מנתק אותו ועובד בלעדיו המחב עובד בצורה תקינה. הבעיות שהדיסק הקשיח יוצר שהוא מחובר הן איטיות בפעולות פשוטות של המחשב, כמו הדבר הכי בסיס פתיחת תיקייה וזה מגיע גם להרבה מצבים של מסכים כחולים עם צורך להפעלה מחדש של המחשב. מישהו מכיר תוכנה לבדיקת תקינות הדיסק הקשיח? מישהו נתקל בבעיה דומה? ויודע מה יכול לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לכם כתבה על SSD החדש והצלחתו אבל אין להשיג בישראל , מתי יגיע
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
הי, מתלבט בין 3 דיסקים קשיחים למחשב חדש לאדריכלית. Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 Western Digital 500GB 7200RPM 16MB Sata3 WD5000AAKX Caviar Blue Westren Digital 500GB 64MB Green Sata3 WD5000AZRX מחירים: 453 397 395 זכור לי שלסמסונג יש ביצועים טובים והוא מהיר. משמעותי שהוא SATA 2? ה WD אני ממש לא מכיר. תודה.
-
- 6 תגובות
- 963 צפיות
-
-
האם מישהו יודע להגיד לי היכן אני יכול להשיג מארזים או מיגונים נגד אווירה קורוזיבית/רטובה עבור טאבלטים או ניידים או מחשבים: אנו עובדים בסביבת ייצור של צריבה כימית של מתכות. כל ציוד מחשוב ששמנו באווירה זו לא שורד שנת עבודה מלאה. האם יש למישהוא פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
seagate barracuda spinpoint f3 גם הוא נעלם מהחנויות אחרי שחטיבת הדיסקים של סמסונג נרכשה ע"י seagate. האם הפסיקו לייצר אותו?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין ב- DOK 32GB USB2 עם מהירויות נורמליות בסביבות ה-100 ש"ח. בזאפ יש המון דגמים במחיר הזה ולמשל ה-SanDisk Cruzer Blade 32GB רשום עליו שהוא נורא איטי עם כתיבה של 5MB. אני מעביר הרבה סרטי בלוריי לכן מעוניין ב-DOK עם מהירות כתיבה גבוהה ככל האפשר במסגרת התקציב (120 ש"ח גג) ויש את Transcend JetFlash 530 32GB עם מהירות Read 32 MByte/s, Write 10 MByte/s (32GB) ב- 85 ש"ח, אלו מהירויות אמיתיות? או תיאורטיות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
היי, צריך המלצה לSSD לנייד גג עד 500 ש"ח, הוא ישמש ככונן יחיד ולכן אני צריך 90 גיגה ומעלה, תודה!
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, הדיסק המדובר מדגם HD204UI. לאחרונה כשאני מעביר אליו או ממנו קבצים זה קורה בקצב של 2-30 מגהבייטס לשנייה. עשיתי לו בדיקה עם SEATOOLS ועם LIFEGUARD של WD והוא עובר את כל הבדיקות באופן תקין. לא מצאתי כלי של סמסונג לבדיקה, הבנתי שSEAGATE קנו את חטיבת הדיסקים של סמסונג או משהו כזה למישהו יש רעיון איך לאמת עליו? הוא די תוקע לי את המערכת כל פעם. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, יש לי דיסק קשיח נייד של WD בנפח 1TB. עד לפני יומיים הוא עבד בסדר גמור. עכשיו, כאשר מכניסים אותו לUSB, המחשב משמיע צליל של זיהוי התקן שחובר, בלוח הבקרה - ההתקן מזוהה ומצוין שהוא פועל כראוי, בשורת המצב - בלחצן להוצאת התקנים - ההתקן גם מופיע. אולם, במחשב שלי - לא מופיע. כנ"ל גם לגבי ההפעלה האוטומטית - לא עולה. הוצאתי את הדיסק מהמארז, חיברתי אותו ישירות למחשב הנייח. הכונן זוהה, והותקנה עבורו תכנת מנהל התקן - אוטומטית. הכונן לא מופיע ב"מחשב שלי" נכנסתי לניהול אמצעי האחסון - הכונן מופיע שם, אך מצויין שהוא דורש אתחול ושהוא ריק... האם זה אומר שכל מה שהיה לי שם נמחק פתאום? האם יש סיכוי לשחזר? תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצות למארז עבור דיסק קשיח בגודל 3.5" בעל חיבור SATA ואני צריך שלמארז יהיה חיבור USB3.0 אני רוצה לקנות מוצר איכותי מחברה מוכרת ולא איזה משהו גנרי שיפסיק לעבוד אחרי חודש. תודה !!!
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בכניסת USB הרגילה לא עבד,אז קניתי ב70 שקל כרטיס סלוט שנותן לי יציאות USB 3 של trancsend,וגם איתו זה לא עובד,לבסוף נכנסתי לביוס והפעלתי את הUSB 2.0 שהיה כבוי,וגם בחרתי באפשרות full speed,וגם זה לא עזר,יכול להיות הלוח אם שלי לא תומך בUSB 3 ? זה דגם הלוח אם: asus p5ld2 se זה לינק למדריך משתמש סתם אם אתם צריכים: http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5LD2%20SE/e2705_p5ld2_se.pdf נראה לי נדפקתי כי כבר עבר חודש מהקניה,ופתחתי והוצאתי כבר מהמארז,אוףף..
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טעות במחיר ? (אצל האחרים מעל 530 שח.) מוצר לימון ? הזדמנות למי שזקוק. http://www.ivory.co.il/Seagate_Expansion_Portable_STAX1000202.html
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התחדשתי לפני כמה ימים במחשב נייד חדש עם SSD. עקבתי אחר המדריך בבאתר לגבי ההגדרות של מערכת ההפעלה וביטלתי את מצב השניה.. גיליתי שלא ממש נח לי עם זה כי אני רוצה להשאיר את המחשב במצב שעזבתי אותו ולא לכבות את כל התוכנות כל פעם. אם אני משאיר אותו דולק ורק המסך כבוי, הוא לאט לאט מבזבז את הסוללה, ושלא נדבר שהוא עדיין חם ואם הוא נמצא בתיק אז.. בכלל זה לא בריא למחשב. יש אפשרות לעשות גם שנת חורף. יש הבדל? כי שנת חורף נכתב לזכרון (לפי מה שאני יודע) אבל כשהוא יחזור מהשינה אז הכל יכתב בחזרה לדיסק קשיח? אז אולי לא עשיתי פה כלום? ומה ההשפעה לטווח הארוך בהנחה שלפחות כמה פעמים ביום המחשב יכנס למצב שינה/שנת חורף? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 3.4k צפיות
-