עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gtx980sli,

איזה תוכנה הכי נוחה והכי אמינה לבדיקת בריאות הhdd חוץ מזה שאני מדליק את המחשב הhdd מגיע ל100 אחוז פעולה לדקות ארוכות . זה תקין? )אני לא זוכר את הדגם המדויק יש לי אחד של סיגייט 500 gb 7200 . שעליו המערכת פועלת ועוד אחד של חצי טרה . יש מצב גם סיגייט( הhdd בן שנתיים נראה לי . זה הרבה או שיש לו עוד חיים ארוכים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. חברתי אותו מחשב הכל טוב ויפה עכשיו אני לא רואה אותו בספריית המחשב שלי !! הוא הארד דיסק גיבוי כאילו משני ועל הארד דיסקהראשון 320 גיגה wd יש את המערכת הפעלה!! מה צריך לעשות?אלו צעדים?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by גד :),

אז מה בעצם עדיף? Western Digital 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II Seagate 1TB 7200 RPM, 32MB Sata II

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by mei,

כל שבוע אייבורי מפרסמים DOK של 1GB וגם של 2. השבוע המחיר הוא 49 ל-1 ו-79 ל-2. מאמין שהחב' די גנרית האם זה כדאי? האחריות היא לכל החיים...

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום חברים אני עומד לרכוש צורב DVD לעצמי והחלטתי ללכת על LG. עשיתי מחקר קטן משלי והבנתי ש LG התחילו לייצר חלק מהדגמים עם צ'יפ של פנסוניק. כמה שידוע לי, עד לא מזמן כולם היו עם צ'יפסט של Renesans. השאלה היא האם יש הבדל בביצועים של צורבי הפנסוניק (צ'יפ)? Renesans הוכיחו את העצמם לאורך הזמן. גם יש להם כמה קושחות נחמדות כדי לשפר את הביצועים של הצורב. האם יש כאלו גם לצ'יפסט של פנסוניק? ובכלל, על איזה דגם של LG כדאי ללכת (האם בכלל?!)? חשוב לי תמיכה ב DVD-RAM והתמודדות טובה עם דיסקים ישנים\פגומים. תודה מראש לכל העוזרים! נ.ב. הבנתי שהחלוקה בין Renesans לפנסוניק בדגמים החדשים הולכת כך: GSA-H10*: Renesans 16x GSA-H12*: Renesans 18x GSA-H20*: Panasonic 16x GSA-H22*: Panason…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. עד עכשיו היה לי את ה ND-3550A והוא התחיל לזייף לי בזמן האחרון - לא לקרוא דיסקים (צרובים בד"כ...) כמו שצריך וכדומה... כבר לפני חצי שנה הוא החליט שהוא מפסיק לצרוב לי דיסקים של +R ותמיד הרגשתי שאיכות הצריבה שלו לא להיט... קניתי לפני איזה חודש PS2 וכל משחק צרוב שצרבתי עם הצורב הזה נקרא בצורה בעייתית ביותר או בכלל לא על ידי ה PS2. דיסקים צרובים מחברים נקראים בלי בעיות... זה מה שגרם לי להחליט לקנות צורב חדש. שתי שאלות לי אליכם - איזה שם יש ך 3550A בשוק, ואיזה צורב טוב ואיכותי אני יכול לקנות כדי שה Playstation יוכל לקרוא את הדיסקים בלי בעיה.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by גיבורי,

שלומות, קיבלתי לאחרונה מתנה הרד דיסק 40 ג'יגה, שאני לא משתמש בו לצורך מערכת ההפעלה. הדיסק מחולק לשתי מחיצות. הייתי שמח לאחד אותו למחיצה אחת. אנא, עזרה מישהו? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by n_aviv1,

זה דחוף למישהו שטס היום. מדובר בכרטיס SD 8GB של סיליקון פאוור. הוא הכניס את הכרטיס למצלמה (EOS 450D) והמצלמה דורשת פירמוט של הכרטיס בגוף המצלמה. הפירמוט לא מצליח גם לא במצב low level. מה אפשר לעשות? אם השאלה מתאימה יותר לפורום צילום דיגיטלי אנא העבירו את הנושא במהרה כי הוא טס היום!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אחרי שנים של הבטחות מרחיקות לכת, בענקית השבבים מציגים כוננים ראשונים בהתבסס על שבבי תלת מימד שפותחו ויוצרו בשיתוף עם מיקרון, כאלטרנטיבה לטכנולוגיה מבית סמסונג התחרות בשוק ה-SSD חוזרת להתחמם? לאחר תקופה ארוכה של הבטחות מסקרנות, באינטל מרגישים שטכנולוגיית ה-3D NAND שלהם ליצירת שבבי הבזק חסכוניים יותר ובנפחים משופרים בשלה באופן מספק – ומציגים סדרת כונני SSD מסחרית ראשונה שמבוססת עליהם. בינתיים לשוק שרתי האחסון בלבד. סדרת ה-DC P3320 של אינטל מתיימרת להוות תחליף זול יחסית לכוננים הקשיחים הארגוניים שמאופיינים במהירויות סיבוב של 10,000RPM ו-15,000RPM, עם ביצועים שטובים בכמה סדרי גודל. כונני הסדרה יוצעו בנפחים של 1.2TB, 450GB או 2TB עם תצורת 2.5 אינץ' בחיבור U.2 (המקביל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Yaniv,

אז ככה, אתמול ניסיתי להעביר פרק של סדרה בגודל 3GB לדיסק און קי, חיכיתי למעלה מ30 דקות (בכל זאת DOK USB2), ברגע שהגיע ל70-80% קפץ הודעה שאומרת שאותו פרק לא נמצא (מהתיקיית מקור), בדקתי ואכן הוא שם. ניסיתי שוב להעביר מחדש ושוב לקראת הסוף עשה אותה בעיה. עריכה: אחי טוען כי הוא שיחק במחשב ביום חמישי והייתה נפילת חשמל בבית, מאז יש את ההודעות הקופצות האלה. יש לציין שמותקן אצלי במחשב HDD Regenerator ובמהלך העברה שמתי לב שקופצת הודעה כזאת: בהמשך השימוש שלי במחשב אני רואה שממשיכות לקפוץ הודעות כאלה, הורדתי את התוכנה Hard Disk Sentinel ובנתיים היא ממשיכה לפעול: שאני מנסה להעביר ממחיצה D למחיצה C את אותו פרק בגודל 3GB המהירות נעה בסביבות ה17-30MB ולא יותר מזה, אותו דבר אם אנ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by daniel_1,

קודם כל, אומר שאני חדש כאן בפורום ומקווה שזה המקום הנכון להתייעץ ולבקש המלצות בנושא חומרה - אחסון פנימי. אז ככה, אני מחפש דיסק קשיח פנימי חדש למחשב נייד Lenovo G510, לאחר שבדיקת החומרה של תוכנת Lenovo solution center קיבלתי התראות לגבי הבדיקות הבאות: 1. Smart short self test. 2. Smart drive self test. וגם המחשב לפעמים איטי, למשל: כשאני מדליק את המחשב הוא נתקע ומבצע כל פעולה באיטיות (גם הסמן של העכבר נתקע), רק לאחר כיבוי והפעלה מחדש של המחשב הוא נדלק ועובד בצורה חלקה. המחשב בן 4 שנים. במחשב מותקן כונן hdd, נפח אחסון: 1TB. אשמח אם תמליצו לי על כונן HDD פנימי בנפח 1TB (עדיפות ל- 7200 RPM), לא SSD שמתאים ל- Lenovo…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shimon956,

שלום לכולם אני פשוט מיואש להוציא ולהכנס את ההארד דיסק השני שלי כול פעם או גם שמביאים לי הרד דיסק של מישהו זה פשוט סיפור לחבר אותו כי יש לי שתי כונני cdrom יש איזושהי מגירה קבועה שאני מחבר אותה לשם ואז אני יכול בקלות לחבר הרד דיסק אחר בלי שום צפיפות או בלי שום בעיות מישהו מכיר כזה דבר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by tinkerball,

אני רוצה להוסיף עוד HD(יש לי כבר של WD 80G 8BF),איך עושים את זה בדיוק? האם אני יכול לבחור כמה ג'יגה אני רוצה להוסיף לכל כונן?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by biotech326,

היי חברים, קניתי עכשיו מחשב לגיימינג ופתאום אני רואה ש-200 ג'יגה זה לא מספיק חח חשבתי על לקנות כונן קשיח פנימי בנפח של 1TB (לא SSD) שיהיה טוב עבור גיימינג. מבחינת תקציב אני לא יודע בדיוק כמה זה אמור לעלות אז שיהיה משהו סטנדרט נגיד 300 ש"ח נראה לי סבבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by rankomemy,

האם מישהו יודע כיצד להפוך את הדיסק און קי ל"קריאה בלבד"?Write Protect? (אין לחצן פיזי עליו). לחילופין, האם ניתן לאבטח אותו באמצעות דרך אחרת...? שבוע טוב (:

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי, קניתי לפני כמה חודשים את ההארדיסק הזה: http://www.seagate.com/www/en-us/products/external/expansion/expansion_desktop יש לי WIN 7 64 ביט שמתי בו מידע והוא היה סבבה והכל עד שפירמטתי את המחשב (ההארדיסק החיצוני לא פירמוט אלא רק הפנימי) גם אחרי הפירמוט יש לי את אותה מ"ה,, אחרי הפירמוט כנראה ששיניתי את שם המחשב שלי ושם היוזר שלי אז כשנכנסתי אליו הוא הראה לי את התקיות אבל לכל תקייה שהייתי מנסה להכנס הוא היה רושם לי שאין לי גישה (ז"א הרשאות..) אז נכנסתי למאפיינים, שיניתי את הבעלים של הקבצים ליוזר ה"חדש" והוא עבד יופי טופי. לאחר כמה זמן לקחתי את הHD למחשב אחר בכלל לא בבית שלי והוא כתב לי שהHD לא מאותחל והוא צריך לעבור פירמוט. אני נהייתי ממש ממש עצוב כי היה לי ממש המון מידע …

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. אני מתכוון לרכוש כונן מגנטי (HDD) לצורך גיבוי, לא עבודה יומיומית. זאת... אחרי שכונן חיצוני שקניתי לגיבוי הפסיק לעבוד באופן יחסית פתאומי אחרי די מעט זמן לטעמי (שנתיים בערך). ראשית כל, למדתי את הלקח שלי - מכל דבר חייבים להיות לפחות שני עותקים, נקודה, אחרת בכלל אין טעם בכל העניין. אני גם קצת חושד בכוננים קומפקטיים (2.5") אשר אינם נתונים במארז מוגן-זעזועים, כי נראה לי ששילוב שני הגורמים הללו דפק אותי בפעם הקודמת. על כל פנים, יש לי שתי שאלות: 1. האם לדעתכם עדיף ככלל לרכוש כונני 3.5" לצורך גיבוי במקום כונן 2.5" משיקולי אורך-חיים, או שעובי הכונן לא באמת משחק תפקיד? 2. האם עדיף לרכוש כונן המיועד לשימוש פנימי, ואז להשתמש במעגנה (dock) ו/או במארז ה…

18. Started by kalda01,

איזה דגם הכי מומלץ כיום במחיר עד 600 ש"ח ? עדיף לי כזה שכולל קיט התקנה.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Adun,

הי, כבר היה לי כאן נושא שהתפתח בכל מה שקשור לאמינות כוננים קשיחים חיצוניים. בסופו של דבר גיליתי שאפשר למעשה לקנות כונן פנימי, לקנות לו קייס, ולמעשה להפוך אותו לכונן חיצוני אמין יותר. עכשיו תהיתי לעצמי אם יש חיבור כל שהוא שמקשר בין הכונן הקשיח לבין המחשב עצמו ללא קייס. פשוט כבל SATA וכבל USB. יש דבר כזה? ואם כן זה מומלץ? איך זה ניקרא? מה דעתכם??

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by captaincaveman,

עד כמה יהיה מורגש ההבדל בין שני הדגמים הנ"ל? ה-510 הוא 120GB וה-320 160GB. לוח האם יהיה DP67BG של Intel עם 2600K ו-16GB RAM. על ה-SSD תותקן מערכת ההפעלה, OFFICE, VS, משחקים וכו'. שאר הדברים (מוזיקה, סרטים וכו') על דיסקים קשיחים רגילים. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Harbi,

מבשר על מותו הקרב? אם כן יש דרך לבדוק איזה הארדיסק זה? מכיוון שיש לי כמה מחוברים אחד samsung F1 ואחד סתם של WD יש איזה תוכנה שיכולה לבדוק איזה מהם הוא המרעיש? תודה מראש! עריכה: אה ו... האם יש אפשרות להפעיל אחריות על דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by bd,

ואני לא יודע איזה ואיזה איכות כל דיסק יש לי צורב נייד LG לא יודע דגם ולא יודע מהירות (צורב של דוד שלי אני מביא אותו אליייייייי לצרוב ) לצרוב מידע מהמחשב MP3 VCD תוכנות וכל מיני דברים

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by tavor21,

אני רוצה לקנות צרוב DVD טוב בערך בסביבות ה500 + - ושיקרא דיסקי DVD+-R נ.ב. חשבתי לקנות צורב DVD של LG זה עם הDL הוא יקר יותר אבל לא יותר כדאי?????????? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי בעיה.. יש מלא סרטי 720p שאני חייב להוריד.. ויש לי הארד דיסק של 150GB אז ההתלבטות היא אם לקנות עכשיו הארד דיסק של 750GB ולהוריד את כל מה שרציתי למחשב.. או.. לחכות לטכנולוגיה חדשה/הוזלה שאמורה להיות עד תחילת 2008 (אז אני קונה מחשב חדש) ולהתפלל כל יום שההורדה של הסרט לא תמחק מראפיד שייר אז אני צריך עצה אם זה שווה לי (לחכות/לא לחכות) בבקשה תענו- זה ממש חשוב (נושא של חיים ומוות)

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by nogi85,

שלום רציתי לברר מזה המושג raid שמעתי שזה קשור לחיבור מרובה של הארדיסקים אני צריך להגדיר כזה דבר? כי יש לי 2 הארדיסקים במחשב תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים