אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שכבר נידונו מספר שרשורים בנושא זה לאחרונה אבל אני עדיין מעוניין להעלות את השרשור שלי כי לא מצאתי את התשובה המתאימה לנתונים שלי.. הנתונים: אני מחפש כונן אמין- (אמינות הכי חשובה לי) גודל זכרון- לפחות 1 טרה, (אם נכנס למחיר גם יותר אז בשמחה..) גודל פיזי- לא חשוב לי ה"מיניטוריות", מבחינתי הכונן יעמוד על השולחן ליד המחשב הנייח ומדי פעם יטולטל מפה לשם, כך שמבחינתי 2.5" זה גודל סבבה, אך במידה ויש כונן שעומד בשאר התנאים והוא 3.5" אז גם זה טוב.. עדיף ללא חיבור מתח בנוסף לחיבור הUSB. כמובן שמדובר בחיבור USB2 - אין לי USB3 במחשב ולא יהיה בקרוב.. אך אם יש חיבור Esata זו יכולה להיות תוספת נחמדה ביותר! (למרות שאאלץ להכנס להוצאה נוספת ולקנות כרטיס למחשב) -אגב, בלוח האם שלי יש ת…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניים להזמין מחשב חדש ואני רוצה לדעת את הגרסה הספציפית של ההרד, עזרה בבקשה. תודה לכולם!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הלכתי היום ל- IVORY ואמרתי להם - תביאו לי צורב SATA כי לפי ההגיון SATA אמור להיות יותר מהיר מ- IDE. מרב הטיפשות שלהם הם הביאו לי צורב LG GH22LP20 שהוא צורב IDE !!! זה רק מוכיח עד כמה אי אפשר לסמוך על החברה הזאת... בושה! בנוסף, למרבה האירוניה הם הביאו לי כתוספת לצורב כבל חיבור SATA שלטענתם לא היה כלול! ללא כל ספק אני חוזר אליהם מחר או מחרתיים ודורש שיחליפו לי את הצורב. אך ליתר ביטחון אני רוצה לשאול אתכם, האם באמת יש הבדל גדול בין חיבור SATA של צורב או חיבור של IDE, האם זה שווה את הטרחה? תודה לכם מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
כרגע יש לי את הכונן הבא מבית HITACHI: HDS721050CLA362 איך הוא בהשוואה לקשיח המפורסם של סיגייט? http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=14740&txt_search=SEAGATE&buy=&minprice=0&maxprice=0 המחשב שלי בן שנה והוא יחסית מהיר אך מתחיל קצת לזייף במהירות בלשון המעטה, כנראה אחליף קשיח... ההבדל במהירות המחשב יהיה משמעותי?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך להוסיף נפח לאחסון DATA ומעוניין לקנות 2 דיסקים של 3TB שיוגדרו ב-RAID1 מתלבט בין 2 דגמים: [h=4]Seagate 3TB - Barracuda 7200.14 series - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - NCQ support[/h][h=4]3TB - 3.5 inch - WD Caviar Green series - SATA3 6Gb/s interface - 64MB Cache - IntelliPower technology[/h]המחירים דיי דומים ומשתנים מחנות לחנות מה לדעתכם עדיף מבחינת מחיר, ביצועים ואמינות ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כונן קשיח חדש לנייד ועכשיו קניתי מארז שמתחבר בUSB ... הבעיה היא שהכונן חדש... ולא מאותחל.... וכשאני מחבר אותו אני לא רואה כונן נוסף במחשב שלי.... איך מפרמטים כונן כזה כדי להתחיל לעבוד איתו??? (בVISTA ) ???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,קניתי לפטופ עם חיבור mSATA ואני מעוניין להכניס כונן SSD 128GB. מכיוון שאקנה בארה"ב, חיפשתי באמזון ויש המון סוגים וחברות שונות, לכן אשמח להמלצה.מחיר: 120$ פלוס-מינוס.לפני זמן מה המליצו לי בפורום על:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA24G1E36419תודה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי hardisk של samsung מלפני שלוש שנים בערך. הווינדווס לא עולה לי ורשום שיש ווירוס בהרדיסק. ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של ה boot אבל ההודעה מופיעה שוב ואני לא יכול לפרמט. יש אפשרות לפרמט באמצעות כפתור או שאני חייב להחליב את הדיסק הקשיח?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לשאול האם הכונן עמיד בזעזועים של להיות בתוך תיק, אם הוא מפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים של ניידות, ואם הכבל מתנתק בקלות כמו שהרבה אומרים. תודה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי SSD - 60GB. שמתי לב שאחרי התקנת WIN7 וADOBE CS5 - לא נשאר מקום בכונן !!! בדקתי קצת, ומסתבר שיש קובץ hiberfil.sys שתפס 15GB !!! וה-PF תפס לי 17GB !!! (יש לי 16GB RAM) טוב, אז איך מבטלים את ה-Hiberfil.sys? מפעילים CMD כמנהל (חשוב מאוד) וכותבים powercfg -h off. זה מעיף את הhiberfil. את ה-PF מקטיניפם לכמה שרוצים (הקטנתי ל-5GB) והופ! השתחרר לי המון מקום.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק חיצוני 3.5, 500 מגה של WD שמחובר לסטרימר ואני רוצה להוסיף דיסק נוסף אחרי שהוא התמלא. אני מחפש דיסק 1T - 1.5T 3.5 שישמש לאותה מטרה בדיוק, חיבור לסטרימר וצפיה בתכני HD. אני מחפש דיסק שיעשה את העבודה בצורה טובה, מבחינתי שיהיה הזול ביותר אבל חשוב שיהיה מסוגל לעמוד בעומס של העברת תכני HD. בבאג יש מבצע על Iomega http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8436&perur=2&t=14&c=488 אני יודע שהם לא מייצרים דיסקים ולפי מה שהבנתי בפנים יש דיסק של סמסונג. המחיר אחלה, מישהו מכיר ויכול להמליץ עליו? ואם לא למה ועל איזה דיסק אחר? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קראתי המון על כוננים קשיחים כאן בפורום גם חיצוניים וגם פנימיים לאחר חשיבה רבה החלטתי ללכת על כונן חיצוני מהות הכונן תהיה רק לאחסון סרטים מוזיקה .... אני מתלבט לגבי הדגם הנ"ל דיסק קשיח 3.5 MY BOOK ESSENTIAL USB 3.0 2000GB יש לי אפשרות לרכוש אותו דרך העבודה במחיר של 530 ש"ח עם האחריות של טק דטה ישראל לשנתיים או האם יותר מומלץ לקנות HD פנימי,את זה שהומלץ בפורום ולקנות מארז בנפרד עריכה: כמו כן יש גם את הדגם הזה Western Digital - My Book Studio 2TB 3.5'' USB 2.0 And FireWire 800 אך הוא משמעותית יותר יקר 830 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברים אני מחפש DOK בגודל 64 אולי 128 GB חסין מים/חול. מותאם למחזיק מפתחות USB3.0 אין בעיה להזמין מחול. אין מגבלת תקציב ברורה אבל לא מעוניין במוצר יוקרה. יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה צורבים חיצוניים (USB) עולים פי כמה מצורבים פנימיים רגילים? ???
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
8.1) לכונן SSD האם זה אפשרי? כיצד עושים זאת? האם אני בפורום הנכון? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בואו נשים רגע בצד את כל הגימיקים והבולשיט כמו : LABELFISH ,LIGHTSCRIBE . אחרי בדיקות מקיפות שערכתי הגעתי למסקנה שדווקא הצורב הכי זול בשוק---דגם LH-20A1s של חברת Liteon הוא הצורב "שנהנה" מכמעט אפס RMA ואין שום דבר שאפילו מתקרב אליו. http://www2.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=Liteon+LH-20A1s אפילו הצורבים שהם יקרים משמעותית ממנו סובלים מ-RMA הרבה ,הרבה יותר גבוהה. אני יכול להתפשר על מהירות והעדר גימיקים אבל בתור " ניפגע" NEC הדבר היחידי כמעט שמעניין אותי בצורב זה אמינות ,צריבה איכותית על מדיות DOUBLE LAYER ואורך חיים . אחרי ששאלתי הרבה אנשים (כולל כאלו שעובדים בחנויות מחשבים ומקבלים צורבים דפוקים מלקוחות ) הגעתי למסקנה הבלתי נמנעת שנכון לעכשיו סוס העבודה היחיד שא…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם במחשב והחלטתי לקנות מחשב חדש, נשארתי עם ההארד דיסק שלי 80 ג'יגה של סיגייט בחיבור sata 1. במחשב החדש אני קונה 320 עם חיבור sata 2 מן הסתם.. וקראתי שאני יוכל לחבר אותו למחשב כדי שאני יוכל לפחות להעביר קבצים מהמחשב החדש לישן. שתי המערכות על ntfs. עכשיו רציתי לשאול אם באמת אני יוכל לחבר ולהפעיל ולהעביר קבצים בין שתי ההארד דיסקים ואם שאני יחבר את ההארד דיסק הישן אני יצטרך לשנות דברים בביוס.. אני קונה את הלוח GIGABYTE GA-P31-ES3G. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה על הדיסק הקשיח שנחשב להכי טוב (מהיר ואמין) כיום. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איך לחלק את המחיצות על הכונן של 320 GB תוכלו לעזור לי?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=25581 http://ksp.co.il/?uin=24163 אם אני מבין נכון ה PRO עדיף וגם אמור להיות ב 20%-30% יותר יקר מישהו יכול להסביר? אני ממש חייב לקנות דיסק בגודל הזה בימים הקרובים ואם הבנתי נכון אז אחד מהשניים האלה הוא הבחירה הטבעית אם יש לכם השגות או המלצות אחרות אשמח לשמוע גם -עןף
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברים אני רוצה להתחדש בכונן SSD. יש לי תמיכה ב SATA3. איזה כונן מומלץ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אלהן חברים, אני מועניין לרכוש כונן חצוני (נייח) לבית שלי ואני לא כלכך מבין בזה וחשבתי לקבל ממכם המלצה. הפרטים שחשובים לי: 1) נפח - בין 1 -3 TB. 2) חיבור קבוע לחשמל, לא צריך שהוא יהיה קטן או נייד ממקום למקום. 3) יכולת חיבור ל-WiFi. 4) חיבור USB3 5) יכולת עבודה עם תוכנת גיבוים. (גיבוי מתוזמן וכ"ו). 6) אופציה לRaid 1 (לגיבוי המידע אם אחד הHD יהרס). - זה אופצונלי. כרגע אני לא מתייחס לענייני המחיר, אני מעוניין לקנות משהו טוב ואיכותי שלא יתקלקל לי תוך חצי שנה. תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות SSD חדשאבל לא יודע איזה SSD מעולה Corsair Neutron XT CSSD-N480GBXT 480GB SanDisk Ultra II SDSSDHII-480G 480GB Samsung 850 Evo MZ-75E500 500GB HyperX Savage SHSS37A/480G 480GB תעזרו לי לבחור ותודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
או שכדאי ללכת על ATA-100? ובכלל האם ההבדל כל כך משמעותי?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-