עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by shimon956,

שלום לכולם אני פשוט מיואש להוציא ולהכנס את ההארד דיסק השני שלי כול פעם או גם שמביאים לי הרד דיסק של מישהו זה פשוט סיפור לחבר אותו כי יש לי שתי כונני cdrom יש איזושהי מגירה קבועה שאני מחבר אותה לשם ואז אני יכול בקלות לחבר הרד דיסק אחר בלי שום צפיפות או בלי שום בעיות מישהו מכיר כזה דבר

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מנסה לצרוב את זה עם נרו אבל מקבל הודעה שאין מספיק מקום....האם יש אפשרות לעשות דבר כזה ? תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Ghosthunter,

שאלה דיי נובית: אם רשום בDVD מסויים רשום שהוא DUAL LAYER זה אומר שהוא יכול לצרוב עד 8 ומשהו GB?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by CyberBot,

עד לפני חצי שעה הוא עבד יופי הבאתי אותו הבית פתאום מתקתק לא הפלתי אותו לא כלום עד עכשיו הוא פעל 100%

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by X7-007,

אני מחפש SSD לרכוש והמחירים כרגע זולים SanDisk Extreme 120 GB Internal SSD Solid State Drive 120GB SATA III 6 Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 Samsung 830 Series 2.5'' 128GB SSD SATA III Retail איזה מהם יתן את הביצועים הכי טובים והעדיפות ל 2 הראשונים כי הסמסונג יותר יקר מהם ב 200 ש"ח

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by felad,

היי כרגע יש לי דיסק חיצוני Western Digital ‏WDBAAF500EBK 500GB מסידרת My Book Essential Edition אבל נגמר בו המקום ואני מחפש אחר בגודל 2TB בתקציב של בערך 400 ש"ח אני משתמש בו לגיבוי חודשי של תמונות ומסמכים. חשבתי על כונן קשיח חיצוני Western Digital Elements WDBU6Y0020BBK 2TB USB 3.0 או כונן קשיח חיצוני Western Digital My Passport Ultra WDBBKD0020BBL 2TB USB

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by iMeash,

אהלן, יש לי כונן HDD במחשב שמשמש אותי להתקנת תוכנות, משחקים, גיבוי וכדומה. רכשתי SSD חדש ואני מעוניין להעביר את כל התוכן של ה- HDD אל ה-SSD. מה הדרך הכי נכונה לעשות את זה? חשבתי לעשות העתק הדבק ואז לשנות את האות של הכונן, אבל אני מפחד שזה יצור בעיות. דעתכם?

8. Started by AMD 64,

ככה, זה התחיל לא מזמן. קורה לי לא מעט שפתאום, בלי שום פעולה שביצעתי במחשב, הנורית שמראה שהאר דיסק מבצע פעולה, נדלקת באופן קבוע ולא מפסיקה. ואז, אחרי כמה דקות, קורה אחד משני הדברים הבאים(או שניהם ביחד): 1. או שאותו האר דיסק נעלם(טרה וחצי של ווסטרן דיגיטל) 2. או שהמחשב נתקע פתאום ואז חייב ריסט. ואז אחרי הכיבוי, אני מנתק את הכבל סטה והחשמל מHD, מחבר מחדש, והכל עובד כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה(בד"כ אחרי כמה ימים ספורים). ניסיתי לפרמט ועשיתי אינספור סריקות אנטי וירוס וספיי וורים למיניהם ולא מצאתי כלום... מישהו יודע מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by dani44,

חברה לפני כשבוע שלחתי את המחשב לחנות ואמרו לי שיישלחו לי אותו לתיקון ויחזרו אלי כדי לבוא לקחת,היום הוא חזר אלי (אבא שלי החזיר מהחנות) ואני רואה שהחליפו לי הארד דיסק לחברה אחרת,ואמרו לאבא שלי שלא מבין כלום ששמו 250GB יענו זה יותר טוב כי היה לי 200 עכשיו רציתי לשאול אותכם למי שיודע או מכיר את החברה\דגם של ההארד דיסק ואם הוא שווה בכלל משהו? או שללכת לחנות ולדרוש מה שהיה לי או חברה אחרת? (היה לי סמסונג) זה בדיוק מה שקיבלתי: http://www.shopmania.com.au/shop~online-hard-drives~buy-hitachi-deskstar-p7k500-250gb-sata2-8mb-hdp725025gla380~p-1020941.html תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DWPNRDVR108&Cat2Cat1ID=1437&Cat2ID=1719

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by pppuser,

שלום. ידוע לי שכאשר אני מתקין מערך עם raid 6/5 יש שרידות של המידע. השאלה היא האם windows יכול לעבוד במערכים האלו גם כאשר דיסק תקול? נניח והתקנתי windows 2k8 על מערך raid 5 ובמהלך העבודה אחד הדיסקים הקשיחים התקלקל ואינו זמין האם המערכת תמשיך לעבוד ללא הדיסק החסר או שנדרש הדיסק החסר להמשך עבודה? ברייד 1- mirror אפשר לנתק דיסק 1 מהמערך וה windows ימשיך לעבוד ללא שום בעיה , המשתמש אפילו לא ירגיש בבעיה האם הדבר אשפרי גם ברייד 6/5 ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום, אז כמו בכותרת אני מעוניין לקנות HDD חדש. הדרישות שלי ממנו הוא הן שיהיה הכי אמין שאפשר, ושיהיה סוס עבודה - הוא יהיה צריך לעמוד בעומסים גבוהים ביותר (כתיבה אינטנסיבית למשל), 24/7, בלי שזה יפגע באמינותו, בביצועיו ומצבו הכללי... 250ג''ב מינימום. אני משתמש ביתי לחלוטין והוא יכנס למחשבי האישי. לא עסק, שרת או משרד. ועוד שתי שאלות חשובות: 1) נגיד ובחרתי חברה מסוימת, האם כדאי ללכת על HDD שמיועד לשרתים או כזה שמיועד למשתמש ביתי? (כל חברה מחלקת את המוצרים שלה לפי היעד. אני מניח שדיסקים לשרתים אמינים יותר, חיים יותר ומסוגלים לטפל בעומסים גבוהים, לא? השאלה אם הם מתאימים לסביבה ביתית שהיא לא RAID וכו'...) 2) נמאס לי לקנות בארץ HDD ולקבל אותו בשקית אנטי-סטטית קרועה שלא יודע מה עבר…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני בודק אופציות לקניית נייד.אשמח אם מישהו בעל ידע, יוכל לשפוך קצת אור על הנושא.האם עדיף לקנות הארד דיסק היברדי נניח 24ּ+320 או לקנות ssd טהור 128/256העניין הוא שה-128 הוא קטן מידי, וה-256 מאוד מייקר את המחשב. (כל מחשב עם 256 ssd עולה 6K ומעלה)אז מה המשמעות של ה"ד היברידי, ואיך ההבדל בפועל בינו לבין ה"ד טהור...מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. קניתי דיסקים DVD-R, הצורב שברשותי הוא NEC DVD RW ND-3550A עכשיו כשבאתי לצרוב עם הנרו הוא הביא איזה הודעת שגיאה על מולטיסיזן או משהו כזה...לא התעמקתי ועברתי לצרוב עם התוכנה של הוינדוס. והתוכנה של הוינדוס מראה לי את הדבר הבא כשאני בא לצרוב: ייתכן שהצורב לא מסוגל לצרוב על דיסקים DVD סטנדרטיים? ועל DVD-RW (כמו שכתוב) הוא כן יכול? (אלה דיסקים רב פעמיים אם אני לא טועה)

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום, יש לי מחשב ובו 2 כוננים. הווינדוז התריע על קריסת כונן בקרוב. הרצתי תוכנת HDDSCAN ובבדיקת ה SMART עלו בעיות ב 2 כוננים: 1. בכונן WDC יש בעיות (סימני קריאה) ב Reallocation Sector Count שעומד על 199, HDA Temperature שעומד על 101 , Reallocation Event Count שעומד על 199, Current Pending Errors Count שעומד על 200. 2. כונן SAMSUNG - תקלת X אדום - Spin Up Time עומד על 18-21. הרצתי את הבדיקה מספר פעמים והתוצאות לא משתנות. איזה כונן עומד לקרוס? יש עוד דרכים לזהות? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Zeev86,

אז קניתי SSD נוסף של 1 טרה במבצעי בלאק פריידיי ורק עכשיו יצא לי להרכיב את זה (כן דפקתי איחור אופנתי עם ההרכבה). חשבתי שיש לי 2 יציאות SATA 6Gb/s אבל מסתבר רק אחת. כלומר שSSD אחד יתן לי תמורה של חצי. עדיין קריאה של 250 מגה לשניה עדיפה על פני 35 של דיסק רגיל אבל אני מרגיש שיש לי סתם דיסק מהיר שלא מנוצל עד הסוף. אני מאוד מבסוט מהמחשב שיש לי ולא חשבתי לשדרג בקרוב. אבל מה הייתם עושים במקומי? כלומר אם כבר משדרגים לוח אז הולכים גם על CPU חדש שגם ככה עושה לי טיפה צוואר בקבוק ל970GTX. אז לשאלת הדיון: הייתם נשארים ככה או משדרגים לוח אם? המפרט שלי: Gigabyte b75M-D3H, מעבד i5-3570

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by flsh2,

אני צריך לילדים שלי ללימודים ואין לי שום מושג בתחום. אני יודע שסנדיסק מייצרת מוצרים טובים, אז נניח מהחברה הזו?!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by liav12,

אהלן. מדובר על הארדיסק נייד של 1 טרה של חבר. לאחר ניתוק לא רגיל מהחשמל הוא מראה נורה אדומה למרות שהוא מתקין את עצמו בווינדוס אחר ללא בעיות, ונראה כאילו 150 גיגה שהיו שם נעלמו..ומדי פעם מקפיץ לי הודעה לפרמט את המכשיר.מ זה אומר שהדיסק השתגע? האם ואני סבור שלא, יש אפשרות לשחזר לא דרך חברה פרטית?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by swg,

השאלה הגדולה היא:באמצעות מה הכי כדי לבצע איחוי לHD, הסטנדרט של החלונות XP או תוכנה חיצונית? אז ככה:יש לי שני כוננים קשיחים, אחד של 200 ואחד של 250 GB. אני מאמין שהצטבר בהם הרבה זבל, לכך אני מבין שצריך איחוי. לא פעם לאחרונה הרגשתי האטה ניכרת במערכת, אם זה בהעתקת קבצים מכונן לכונן או אם זו התקנה. אף פעם לא ביצעתי איחוי וברצוני לבצע. אני מקווה ומאמין שזה יכול רק להמהיר ולשפר את המערכת. אז השאלה נשאלת: באמצעות מה הכי כדי לבצע איחוי לHD, הסטנדרט של החלונות XP או תוכנה חיצונית? תודה מראש. .swg

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ROTFL,

משיהו יודע היכן ניתן לרכוש בארץ מוזר שכזה? http://cgi.ebay.com/Hard-Drive-Bay-Adapter-Bracket-Mounting-3-5-to-5-25_W0QQitemZ220001073826QQihZ012QQcategoryZ167QQrdZ1QQcmdZViewItem

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום ברשותי מחשב נייד יחסית ישן, מדגם Dell Latitude 5420 הדיסק הקשיח עושה בעיות (קריסות ומסכים כחולים, וגם ממצאי בדיקה מראים על בעיה בדיסק קשיח), ואני רוצה להחליפו לפני שיקרוס לגמרי הדיסק שיש לי כיום הוא מכני, 500 ג'יגה, עם חיבור סאטה, אני רוצה להחליף ואם כבר להגדיל ל1 טרה. הבנתי שהחברות היותר מומלצות זה סמסונג וקרושר, ובהתאם לכך בדקתי נתונים לגביהם. Samsung 860 QVO Series MZ-76Q1T0BW 1TB SATA III Crucial MX500 CT1000MX500SSD1 1TB SSD SATA III 2 הכוננים עולים אותו הדבר לסמסונג (בדגם זה) יש 3 שנים אחריות לקרושר יש 5 שנים אחריות על פניו נראה דומה, יש הבדלים ביניהם? והאם 2 החברות באותה רמה? (א…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. היי, אני שוקל לקנות את המחשב Asus GL552VW-CN404T אבל רוצה לשדרג בו את ה SSD לכונן עם נפח גדול יותר. האם זה משהו שכדאי לעשות לבד או שעדיף פשוט במעבדה\בחנות? כמה זה אמור לעלות מבחינת העבודה עצמה של ההתקנה? תודה.

23. אז חיברתי היום את הסיגייט השני שהבאתי מהחנות, נחשו מה? כמו ה WD, לא מאפשר לפרמט NTFS, העתקה מהמכשיר לא עובדת, רק אל המכשיר. אבל הנה משהו יותר מוזר, עם הסיגייט הראשון הכל עובד חלק, NTFS ומעתיק לשני הכיוונים. רגע, הנה הקאטץ', הכוננים WD וסיגייט החדש (שדרך אגב הוא מסדרה שונה מהסיגייט הראשון שקיבלתי) עושים בעיות רק בחיבור USB3 הימני מקדימה, אם אני מחבר ל USB3 משמאל או ל USB2 באמצע או לכל חיבור אחר במחשב הם מעבירים לכל הכיוונים ומאפשרים פירמוט NTFS. אז יש לי סיגייט אחד שעובד בכל חיבור USB3 וגם 2, NTFS EXFAT והעתקה לשני הכיוונים. ויש לי WD וסיגייט נוסף שלא עובדים כמו שצריך עם ה USB3 הימני אבל כן עובדים חלק עם כל חיבור אחר במחשב כולל ה USB3 משמאל. נבדק 100 פעם כל פעם שאני מחבר ל…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. למבינים אשמח להתיחסות אני רוצה לשדרג את כונן ווינדוס שיש לי SSD קצת מיושן . אני רוצה כונן מהיר מאוד עם זמן קריאה מהיר של כל דבר במשחקים . מעניין איך הכוננים שאמורים לצאת סוף שנה הזאת האם עבודה ב-2 SSD או 4 SSD ישפר או יקצר זמן ACC TIME ??? אצלי כיום מעל 2MC ואני רוצה שיהיה פחות מ- 1MC האם קריאת 4K או כתיבתו חשובה המהירות :s05:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני כרגע במצב שיש לי הרדידסק SATA חדש שלא מחובר למחשב כי המחשב בעל לוח אם ישן שתומך רק בחיבורי IDE .. עכשיו חשבתי פשוט להחליף את ההרדיסק לחיצוני שיתחבר בUSB .. יש סיבה לא לעשות את זה? מה ההבדלים בין הסוגים? תודה..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.