אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
8.1) לכונן SSD האם זה אפשרי? כיצד עושים זאת? האם אני בפורום הנכון? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ברצוני לקנות צורב DVD למחשבי. עכשיו;מהו ההבדל בין חיבורו למחשב ע"י כבל IDE או ע"י כבל SATA - ואיך אדע,איזה סוג חיבור מצוי במחשבי ומתאים אליו,ואיזה סוג חיבור מבין השניים;יותר איכותי? תודה רבה מאוד מראש... יוסי.
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מובילת שוק האחסון מנצלת את דור שבבי ה-V-NAND העדכני שלה בכדי להתחיל בייצור סדרתי של דגמים בנפח אדיר לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב!. לאחרונה החלטתי להחליף את כמה כונני 500 GB שיש לי ב כונני 1TB מצאתי 4 דגמים. מה עדיף? כיום יש לי 7 הארדיסקים במנפחים משתנים כאשר יש לי 4 כוננים של 500 של Hitachi שאני מאוד מרוצה מהם ואני הקפדתי בזמנו לקנות אותה סדרה כי היא היתה הכי אמינה לטעמי. בנוסף יש לי כונן 1 של Caviar Black שגם ממנו אני מרוצה השאלה על מה מהם ללכת? בגדול יותר מעניין אותי אם כדאי לקחת את ה? Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Hitachi Deskstar 7K1000 HDS721010KLA330 DeskStar 1TB 7200RPM 32MB SATA II Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX Caviar Black 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS תןדה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי SSD - 60GB. שמתי לב שאחרי התקנת WIN7 וADOBE CS5 - לא נשאר מקום בכונן !!! בדקתי קצת, ומסתבר שיש קובץ hiberfil.sys שתפס 15GB !!! וה-PF תפס לי 17GB !!! (יש לי 16GB RAM) טוב, אז איך מבטלים את ה-Hiberfil.sys? מפעילים CMD כמנהל (חשוב מאוד) וכותבים powercfg -h off. זה מעיף את הhiberfil. את ה-PF מקטיניפם לכמה שרוצים (הקטנתי ל-5GB) והופ! השתחרר לי המון מקום.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מחשב חדש שאמור להגיע ביום ראשון, ובהמלצת החברים פה בפורום כללתי במחשב כונן ssd 120G של קינגסטון. ניסיתי להבין כיצד אני מתחיל לעבוד איתו (מתקין עליו את מערכת ההפעלה וכו..) וחשבתי שזה בדיוק כמו כונן קשיח רגיל, אבל מקריאה פה ושם הבנתי שלא כך הדבר. קראתי את המדריך הזה (מ2012) - http://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%94-ssd-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D/ ואת האמת שיצאתי די מבולבל, ואשמח לקבל את עזרתכם בנוגע לכמה שאלות: 1.תחילה יכול להיות שהמדריך ישן ולא רלוונטי יותר? 2.מהם השלבים בהתקנת הssd? 3. קראתי שצריך לבצע עדכון לקושחה לפני שמתקינים את מערכת ההפעלה, כיצד מבצ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין 2 הסדרות? (פרט לעובדה שבארץ ה-WD מקבל רק 3 שנות אחריות) מדוע ה-WD עולה כ-200 שקל יותר? האם יש משהו שמצדיק זאת? לסיגייט 1TB יש 2 דגמים: ST31000333AS ו- ST31000340AS כאשר לראשון קצב העברת מידע גבוה יותר. איפה ניתן להשיג אותו בארץ(הראשון)? איך הוא לעומת ה-WD1001FALS http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_hard_drives/barracuda_7200.11/ http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=488 תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש חברות כמו MOZY שמספקות גיבוי דרך אינטרנט לדיסק שנמצא בארץ אחרת. הבעיה - יקר ומדי פעם הם משנים את התנאים וחוקי המשחק. האם יש פתרון פרטי אפשרי? כונן שיהיה לו IP עצמאי שאתקין במיקום בטוח ואוכל לגבות אליו? אם למשל אתקין אותו בבית מחובר לרשת ואוכל לגבות אליו קבצים מהמשרד באמצעות תוכנת גיבוי מסודרת. האם יש כזה בנפח 1 טרה? תודות, חגי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DWPNRDVR108&Cat2Cat1ID=1437&Cat2ID=1719
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עליו יש מערכת הפעלה+בוט לוח אם של APOX משנת 1998
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש כונן 1TB שקט ובעל ביצועים טובים. לפי הסטיקי הבחירה הברורה בשבילי היא ה-Seagate ST31000528AS, אך בהנחה שהקנייה לא דחופה האם כדאי לחכות לסמסונג Spinpoint F3 HD103SJ? יש ביקורות שמשוות את שני הכוננים הללו מבחינת ביצועים ורמת רעש? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כונן סמסונג SSD 840 בנפח של 120G. עליו מותקנת מערכת ההפעלה וכל התוכנות. הנפח התגלה לצערי כלא מספיק, ואני כל הזמן מגיעה לפס אדום עקב חוסר מקום. יש אפשרות לרכוש כונן נוסף בנפח גדול יותר ולהעביר אליו את כל אשר על הכונן המקורי ללא צורך בהתקנות חדשות? מן קופי פייסט של מערכת ההפעלה והתוכנות? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות SSD חדשאבל לא יודע איזה SSD מעולה Corsair Neutron XT CSSD-N480GBXT 480GB SanDisk Ultra II SDSSDHII-480G 480GB Samsung 850 Evo MZ-75E500 500GB HyperX Savage SHSS37A/480G 480GB תעזרו לי לבחור ותודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
נו, הכותרת דיי צעקנית.. (למשוך כמה שיותר לקוחות D: ) אז ככה , נפל לידי HD מהסוג הנ"ל , אחרי חיפושים קלים בGOOGLE , הבנתי שאין שום סיכוי שאמצא מתאם ZIF ל SATA בשביל לנסות את הבייבי הזה על המחשב שלי... זה ZIF : http://www.soarland.com/ZIF_CE_1.8_Inch_To_SATA_Serial-ATA_Adapter-product-253.html הHD נראה כך : משהו יודע היכן ניתן להשיג מתאם שכזה? ובכלל , מה זה Mechanical Sample? האם זה שווה ערך לES?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לאחי מחשב iMAC 5K עם 512GB SSD בתוכו לכן הוא זקוק לHDD חיצוני לאכסון מידע, הכונן צריך לתמוך RAID 1. המחשב שלו תומך בThunderBolt 2.0 וUSB3. אני מודע לכך שרוחב הפס של TB הוא גבוה פי 4 מUSB3 השאלה כמה זה משפיע בפועל במצב בו משתמשים בכונן חיצוני בעל RAID1. ההבדל במחיר בין USB3 לTB2 הוא משמעותי מאוד, השאלה האם ההשקעה שווה? השימושים שלו במחשב SKETCH UP, AUTOCAD וכנראה מידי פעם רנדורים של 3D בVRAY. מצאתי שלושה אופציות שיכולות להתאים: GTECH - 8TB THUNDERBOLT http://www.amazon.com/G-Technology-Thunderbolt-Powerful-Transfer-0G02272/dp/B00846Z4YY/ref=pd_sim_pc_1?ie=UTF8&refRID=0TC0DD0JVWQJ9QYGYBE1 LACIE 8TB THUNDERBOLT 2. + USB3 http://store.apple.com/us/pr…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא אפרסם את שם החנות כאן אבל יש אחת שמוכרת דיסקים לצריבה של BENQ מהירות 32X בגודל 700 MB, במחיר של 1.36 ליחידה בחבילת ספינדל של 50. זה המחיר הכי זול שראיתי המהירות לא רעה והחברה הכי חשוב מוכרת. אני בחיים לא קונה מחברות לא מוכרות או עלובות - לא לוקח סיכון. כאן זה נישמע ממש מפתה.... מישהו כאן הישתמש איתם, או אולי יודע איך הם או אפילו אולי יש למישהו ביקורת עליהם ?? (או על דיסקים כל שהם של ACER)... לפי האתר : http://www.cdr-forum.de/detailcdr.php?ID=1082 הם מיוצרים ע"י המפעלים של ACER עצמה..... (BENQ זה השם החדש של חברת ACER למי שלא ידע...)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול מת לי ה WD3200AAKS. הוא אמנם לא היה הראשי במערכת, אבל הוא שימש אותי להרבה מאוד מידע (הורדות, גיבויים..) יש לי כרגע הארדיסק של טרה שמעל חצי ממנו פנוי, כך שמבחינת מקום אני מסודר ואין טעם להשקיע בהארדיסק בעל נפח גדול. חשבתי לנצל את ההזדמנות הזו ולרכוש SSD על מנת לשפר את ביצועי המערכת. אני אמנם עדיין מתלבט בגלל שהטכנולוגיה הזו עוד לא ממש בשלה והבנתי שההארדיסקים האלו נשחקים מהר (מה שנשמע לי קצת מוזר כי אין שם שום חלק נע שיכול להישחק..). בקיצור, אני מחפש הארדיסק SSD בנפח סביר (ישמש למערכת הפעלה, תוכנות, ואולי קצת מסמכים), שיתן ביצועים טובים ושיהיה כמה שיותר אמין. נניח ש60-80GB יספיקו לי אגב, כדאי לחכות קצת שיצא משהו יותר בשל? כי העניין לא ממש דחוף לי ואני מתכנן לק…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה על הדיסק הקשיח שנחשב להכי טוב (מהיר ואמין) כיום. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כרגע WD 2500KS והוא כבר קטן עלי רציתי להוסיף לו אח גדול בנפח של 750 GB יש איזו שהן המלצות
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הגיע אלי מחשב נייד עם דיסק פגוע (הבדיקות בBIOS נתנו ERROR מוחלט- Replace your HardDrive) הוצאתי את הHDD וחיברתי למחשב שלי בעזרת מתאם. בדרך כלל ניתן לקרוא את הקבצים, אבל במקרה הזה הווינדוס חושב המון ואז מראה לי שיש כונן מחובר, אבל הוא לא קורא את הקבצים, ולא מראה תכולה וכו'. התוכנות של EaSeus או נתקעות או לא מזהות את הכונן. לינוקס לא מצליח לעגן אותו. מה השלב הבא? אם יש בכלל? ראיתי שאפשר להחליף צ'יפ. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מהירות כזאת אופיינית לרייד 5? משלושה כונני F3 של סמסונג ולוח אם P8P67 של אסוס? ----------------------------------------------------------------------- CrystalDiskMark 3.0.1 x64 © 2007-2010 ----------------------------------------------------------------------- * MB/s = 1,000,000 byte/s [sATA/300 = 300,000,000 byte/s] Sequential Read : 220.166 MB/s Sequential Write : 47.413 MB/s Random Read 512KB : 55.243 MB/s Random Write 512KB : 24.549 MB/s Random Read 4KB (QD=1) : 0.700 MB/s [ 170.9 IOPS] Random Write 4KB (QD=1) : 0.527 MB/s [ 128.7 IOPS] Random Read 4KB (QD=32) : 3.632 MB/s [ 886.6 IOPS] Random Write 4KB (QD=32) : 1.062 MB…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס זיכרון לפלאפון. אני מעוניין לחלק אותו ל 2 מחיצות. ניסיתי כבר עם כל התוכנות הידועות: easeus,MiniTool Partition Wizard ,paragon... המחיצה השנייה לא מתחלת בשום פורמט(המחיצה הראשונה מצליחה ללא בעיה). עשיתי בדיקת שגיאות בעזרת הווינדוס ולא נמצאו שום בעיות. בנוסף ניסיתי עם התוכנה acronis מ BOOTCD וגם התוכנה לא הצליחה אך הציגה את ההודעה הבאה: corrupted file system please run an error-checking tool תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=25581 http://ksp.co.il/?uin=24163 אם אני מבין נכון ה PRO עדיף וגם אמור להיות ב 20%-30% יותר יקר מישהו יכול להסביר? אני ממש חייב לקנות דיסק בגודל הזה בימים הקרובים ואם הבנתי נכון אז אחד מהשניים האלה הוא הבחירה הטבעית אם יש לכם השגות או המלצות אחרות אשמח לשמוע גם -עןף
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת אני מעוניין לקנות HDD חדש. הדרישות שלי ממנו הוא הן שיהיה הכי אמין שאפשר, ושיהיה סוס עבודה - הוא יהיה צריך לעמוד בעומסים גבוהים ביותר (כתיבה אינטנסיבית למשל), 24/7, בלי שזה יפגע באמינותו, בביצועיו ומצבו הכללי... 250ג''ב מינימום. אני משתמש ביתי לחלוטין והוא יכנס למחשבי האישי. לא עסק, שרת או משרד. ועוד שתי שאלות חשובות: 1) נגיד ובחרתי חברה מסוימת, האם כדאי ללכת על HDD שמיועד לשרתים או כזה שמיועד למשתמש ביתי? (כל חברה מחלקת את המוצרים שלה לפי היעד. אני מניח שדיסקים לשרתים אמינים יותר, חיים יותר ומסוגלים לטפל בעומסים גבוהים, לא? השאלה אם הם מתאימים לסביבה ביתית שהיא לא RAID וכו'...) 2) נמאס לי לקנות בארץ HDD ולקבל אותו בשקית אנטי-סטטית קרועה שלא יודע מה עבר…
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה הגדולה היא:באמצעות מה הכי כדי לבצע איחוי לHD, הסטנדרט של החלונות XP או תוכנה חיצונית? אז ככה:יש לי שני כוננים קשיחים, אחד של 200 ואחד של 250 GB. אני מאמין שהצטבר בהם הרבה זבל, לכך אני מבין שצריך איחוי. לא פעם לאחרונה הרגשתי האטה ניכרת במערכת, אם זה בהעתקת קבצים מכונן לכונן או אם זו התקנה. אף פעם לא ביצעתי איחוי וברצוני לבצע. אני מקווה ומאמין שזה יכול רק להמהיר ולשפר את המערכת. אז השאלה נשאלת: באמצעות מה הכי כדי לבצע איחוי לHD, הסטנדרט של החלונות XP או תוכנה חיצונית? תודה מראש. .swg
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-