אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
יצא גרסא של 40 גיגה אם 8 מגה Cache ? יאיר
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב קניתי הארד דיסק עכשיו שמתי לפי ההוראות ב slave והארד דיסק לא עובד המחשב נתקע באמצע הוינדוס ולא זז בביוס הוא לא מזוהה והכול מחובר וגם שהוא בסוף עבד הוא עשה רעשים כמו טרקטור והמחשב נתקע.. צריך עזרה ממכם מה צריך לעשות קיבלתי איתו 2 ג'מפרים שמתי אותם לפי ההוראות ולא עובד?? אני נואש כבר מה עושים?? יש לי כונן של 40 ג'יגה שהוא המסטר ואני רוצה לחבר את החדש ביחד איתו ... בבקשה תעזרו אני לא יודע מה לעשות כבר.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי סמארטפון חדש מסוג HTC EVO 3D. אני מעוניין לקנות לו כרטיס מיקרו SD עם 32GB, ושיהיה הכי מהיר והכי טוב. ממחקר קצר ברשת גיליתי שהדירוג של הכרטיסים האלה עובד לפי רמות (CLASSES), כאשר CLASS 2 משמעה קצב העברה של 2MB לשנייה, וכך הלאה עד לCLASS 10. ואז מצאתי את הכרטיס הבא: http://www.sandisk.com/products/mobile1-memory-products/ultra-microsdhc-memory-card על פניו מדובר בכרטיס CLASS 6, אך מצוין כי קצב ההעברה הוא 30MB לשניה וכאן נכנסת ההתלבטות. ארצה לדעת מה עדיף, הכרטיס הזה או כל כרטיס CLASS 10 אחר כדוגמת: http://www.amazon.com/Lexar-MicroSDHC-Memory-Reader-LSDMI32GBSBNAR/dp/B004AM610M האם בראשון מדובר על כרטיס המיקרו SD הכי מהיר שיש כיום? והאם קצב ההעברה שלו של 30MB ל…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב MPEG -2 בעזרת NERO 5.5.8 (יש לי את ה-mpeg -2 plug) או CDRWIN 3.8 באמצעות צורב PLEXTORX24 העסק נכשל. פעולת הצריבה מסתיימת בהצלחה אבל לא ניצן לצפות בחומר הנצרב.windows media player מנסה לפתוח את החומר הצרוב ולבסוף נותן הודעת שגיאה, POWERDVD מציין שהחומר בדיסק הוא בפורמט בלתי נתמך(ואם מתעקשים מקבלים מסך כחול). איך אני מצליח לצרוב MPEG -2 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים הקרובים אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כל עניין אחסון המידע (לגבי שאר הרכיבים אני די סגור). מה שחשבתי עליו זה שילוב של הארד דיסק פנימי עבור המערכת והארד דיסק חיצוני גדול עבור המידע הנוסף (מוסיקה, סרטים, סדרות טלוויזיה וכו') אני לא אוהב למחוק כל כך ולכן המידע נצבר ונצבר ויש צורך בשטח אחסון גדול. חשבתי על הארד דיסק מערכת: Seagate ST95005620AS Momentus XT 2.5" 500GB 32MB SATA2 והארד דיסק חיצוני למידע: Seagate FreeAgent Desk 3.5" 2TB יש לי מספר שאלות/חששות לגבי הפתרון הזה: 1. האם תורגש ירידה בביצועים כאשר אני אקרא מההארד דיסק החיצוני בגלל הUSB2 לעומת אם הייתי מחבר אותו פנימית? יש סיכוי שכאשר אראה סרט שקודד ב1080 בגלל הצוואר בקבוק של החיבור אני אפג…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שאלה שעלתה בעבר ואני אנסה למקד אותה: איך הכוננים הקשיחים החיצוניים של Lacie ושל חברת EZQuest? (לעומת WD או Seagate) ההתלבטות הינה בין 32MB או Phoenix 1TB eSATA 16MB של EZQuest או LACIE eSATA, FireWire 400 1TB (לעומת WD או Seagate) מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיום כשקונים מחשב חדש שהשימוש שלו יהיה גיימינג ועבודה מרובת שעות על המחשב הייתם בונים מפרט עם SSD ישר?, או שיש פה שיקול דעת
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני ניסיתי למצוא מדריכים לגבי הנושא הזה באינטרנט, אבל הם כולם מניחים שיש לך קונן קשיח קטן אחד, ואתה רוצה להעביר את כולו ל-SSD. לי, למשל, יש RAID 0 עם שני כוננים קשיחים, בנפח כולל של 2TB, מחולק ל-3 מחיצות, והמחיצה של מערכת ההפעלה היא בגודל 100GB, מה שקטן מספיק ע"מ להעביר את כולה לכונן ה-SSD שלי, שהוא בנפח 128GB. השאלה שלי, אז, אם אני עושה שיבוט של מערכת ההפעלה ממחיצה C, זה לא נוגע במחיצות D ו-E?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, יש לי הרדיסק אחד ישן, ואחד ישן מאוד. הישן מאוד הוא של 70 ג'יגה, ולדעתי הוא עוד בטכנולוגיית IDE (אם אני לא טועה, אני לא יודע בדיוק מה זה אומר), הוא לפני איזה 4 שנים. הישן הוא של 150 ג'יגה והוא מלפני שנתיים בערך, מתי שקניתי את המחשב הזה. אולי קצת לפני. ההרדיסק הזה לדעתי כבר בטכנולוגיית Raid2 אבל אני ממש לא סגור על זה. ניסיתי לבדוק דרך תוכנת everest או דרך המנהל התקנים אבל לא ממש מצאתי שם את המילה raid. חסר לי מקום ואני רוצה לקנות הרדיסק חדש, אז כמה שאלות: 1. יש לי מקום פיזית לחבר עוד הרדיסק במארז? 2. מה ההבדל בין הרדיסק עם 32 מגה בייט בפר לעומת 16? 3. הרדיסק של איזו חברה מומלץ לרכוש? סיגייט? ווסטרן דיגיטל? סמסונג? 4. איזו טכנולוגיה של הרדיסק אני צריך לקנות? Raid 2 ? ת…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי דיסק קשיח חדש: Seagate ST3000DM001 3000GB. הדיסק מוגדר ונראה תקין, עבר בדיקות של תוכנת הבדיקות של Seagate ו"נראה" תקין. הבעייה היא שהוא קופא לכמה שניות כל כמה דקות ולפעמים נעלם לגמרי מהמערכת, כאילו יש נתק. בנוסף לדיסק הנ"ל יש לי עוד 4 דיסקים קשיחים כולל אחד SSD עובדים ותקינים, מערכת הפעלה Win7 64bit. האם הבעייה אצלי במחשב? מה אני יכול לעשות כדי לפענח / לתקן את הבעייה? אגב, הדיסק לא היה ארוז הכי טוב ואני חושש שהוא "טולטל" במשלוח, למרות שנראה נקי ממכות.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, דיסק קשיח חיצוני פתאום הפסיק להיות מזוהה במחשבים, הוא מחובר דרך USB, ניסתי בשני מחשבים שונים והוא עדיין לא מזהה. אני מניח כי מדובר בתקלת חומרה, אבל, לפני שאני פונה למעבדה כדי לנסות לחלץ את הקבצים, האם יש דרך לבדוק את הבעיה מהבית? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתעניין בצורב של Aopen במהירות כתיבה 32 כתיבה מחדש 12 קריאה 48 וטכנולוגיות Just link , Justspeed מה אתם חושבים על הצורב והחברה במחיר 800 כולל משלוח???
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שכבר נידונו מספר שרשורים בנושא זה לאחרונה אבל אני עדיין מעוניין להעלות את השרשור שלי כי לא מצאתי את התשובה המתאימה לנתונים שלי.. הנתונים: אני מחפש כונן אמין- (אמינות הכי חשובה לי) גודל זכרון- לפחות 1 טרה, (אם נכנס למחיר גם יותר אז בשמחה..) גודל פיזי- לא חשוב לי ה"מיניטוריות", מבחינתי הכונן יעמוד על השולחן ליד המחשב הנייח ומדי פעם יטולטל מפה לשם, כך שמבחינתי 2.5" זה גודל סבבה, אך במידה ויש כונן שעומד בשאר התנאים והוא 3.5" אז גם זה טוב.. עדיף ללא חיבור מתח בנוסף לחיבור הUSB. כמובן שמדובר בחיבור USB2 - אין לי USB3 במחשב ולא יהיה בקרוב.. אך אם יש חיבור Esata זו יכולה להיות תוספת נחמדה ביותר! (למרות שאאלץ להכנס להוצאה נוספת ולקנות כרטיס למחשב) -אגב, בלוח האם שלי יש ת…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס PCI TO SATA וקניתי גם הארדיסק SATA II עכשיו על ההארדיסק רשום שעל מנת להפעיל אותו במהירות SATA I צריך לג'מפר [ושרטוט] אז ג'ימפרתי בהתאם. חיברתי הכל נכנסתי לביוס ומופיע לי רק ההארדיסק הישן אין לי ווינדוס על המחשב אני רוצה להתקין, אבל על ה-SATA ולא על ה-IDE כך שאני צריך שיזהה לי את הSATA קיבלתי דרייברים עם הכרטיס PCI שאני מניח שאני צריך להתקין אבל איפה אני יכול להתקין? הרי אין ווינדוס. אשמח לקבל תשובה ופתרונות. נ.ב. אם זה משנה אז אני מתכנן לשים ווינדוס אקס פי.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתחיל על בדיקת ביצועים : עריכה: חזרתי. ובכן, אני מרוצה. המחיר מדהים (199 באופיס דיפו) עם אחריות ארוכה וביצועים טובים. כל זה בישביל 30-50 ש"ח יותר מאשר Dokים פשוטים באותו הנפח. הפתיחה נחמדה, לא משהו מדהים אבל גם ממש לא משהו לא נוח או גרוע.
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כרגע במצב שיש לי הרדידסק SATA חדש שלא מחובר למחשב כי המחשב בעל לוח אם ישן שתומך רק בחיבורי IDE .. עכשיו חשבתי פשוט להחליף את ההרדיסק לחיצוני שיתחבר בUSB .. יש סיבה לא לעשות את זה? מה ההבדלים בין הסוגים? תודה..
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני בהתלבטות קשה TEAC VS LITEON לקוח מאתרי היצרן LTR - 52327S 52x 32x 52x Half-Height CD-RW Innovated SMART-BURN technology to automatically check media quality and set limit to burning speed to ensure successful writing sessions & data retainability Buffer Underrun Error Free & automatically adjust writing strategy plus running OPC to meet various burning condition SMART-X supporting high-speed DAE & VCD extraction for copying and automatically decreasing speed to provide smooth & noise-free playback for CD Audio / VCD titles VAS® ( Vibration Absorber System ) to reduce vibration & noise during recording & reading Support Fixe…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך ייתכן המכרז הזה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 המחיר הזה זול ב-500 ש"ח מהמחירים שראיתי. ואיך אפשר לדעת איזה סוג HDD יושב בתוך המארז? האם הכונן הזה מומלץ למטרת גיבוי? או שיש משהו טוב יותר של 2TB? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, לצערי, כמות ההארד דיסקים שאני מעוניין להתקין במחשב גדולה מכמות חיבורי הSATA בלוח האם שלי. הלוח הינו Gigabyte GA-P35-DS3L בעל ארבעה חיבורי SATA. אני מעוניין לקנות בקר SATA כלשהו בעל ממשק PCI שיכלול לפחות 2 חיבורי SATAII פנימיים. אני לא מחפש RAID, אני מחפש בקר אמין שיעשה את העבודה. רכשתי שלשום בקר ארור של VIA מדגם VT6421, והתוצאה היא מסכים כחולים (עדכון של הדרייבר לא פתר את הבעייה), החזרתי את המוצר מהר למדי. מערכת ההפעלה: Windows 7 Ultimate 64Bit תודה לכם ;D
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך המלצה לגביי חברה יעילה ביצועים\מחיר\יעילות עם 8 מגה בופר וSATA ומה ההבדל בין שני אלו : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_78&products_id=6028 ל - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_79_1034&products_id=5880 תומד לעונים...
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הכונן הבא מבית HITACHI: HDS721050CLA362 איך הוא בהשוואה לקשיח המפורסם של סיגייט? http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=14740&txt_search=SEAGATE&buy=&minprice=0&maxprice=0 המחשב שלי בן שנה והוא יחסית מהיר אך מתחיל קצת לזייף במהירות בלשון המעטה, כנראה אחליף קשיח... ההבדל במהירות המחשב יהיה משמעותי?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך להוסיף נפח לאחסון DATA ומעוניין לקנות 2 דיסקים של 3TB שיוגדרו ב-RAID1 מתלבט בין 2 דגמים: [h=4]Seagate 3TB - Barracuda 7200.14 series - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - NCQ support[/h][h=4]3TB - 3.5 inch - WD Caviar Green series - SATA3 6Gb/s interface - 64MB Cache - IntelliPower technology[/h]המחירים דיי דומים ומשתנים מחנות לחנות מה לדעתכם עדיף מבחינת מחיר, ביצועים ואמינות ?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי כונן קשיח חדש לנייד ועכשיו קניתי מארז שמתחבר בUSB ... הבעיה היא שהכונן חדש... ולא מאותחל.... וכשאני מחבר אותו אני לא רואה כונן נוסף במחשב שלי.... איך מפרמטים כונן כזה כדי להתחיל לעבוד איתו??? (בVISTA ) ???
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני My Book של WD, בנפח 320GB עם חיבור USB. הכונן עצמו עובד, מחובר לחשמל והנורה דולקת אבל המחשב שלי (Win7) פתאום כבר לא מזהה את הכונן. גם כשאני מחבר אותו למחשבים אחרים אין זיהוי. למה, ויותר חשוב, מה עליי לעשות? תודה מראש, ערן.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז אני יודע שיש מספר של תראדים על צורבי דיוידי. אני קראתי כמעט את כולם ואני יוצא קצת מבולבל, איזה דיוידי עדיף. אני מעוניין לקבל המלצה (כרגע ללא הגבלת מחיר) לצורב דיוידי טוב. שמתי לב שבכל הפורומים הצורב 4120b של LG זכה לתגובות טובות, אבל אז ראיתי שאולי עדיף הצורב ND3500 של NEC (ועוד הרבה אחרים שהומלצו) אני רוצה לקבל המלצה לצורב טוב, זמין, ואם אפשר מבוסס גם ע"י ביקורות. חשוב שיתמוך ב dual layer וב R+ R-. אני לא מעוניין בצורב שעתיד לצאת או שממשך "תכף" יוצא... תודה על כל תשובה שתתקבל
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-