עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. קראתי המון על כוננים קשיחים כאן בפורום גם חיצוניים וגם פנימיים לאחר חשיבה רבה החלטתי ללכת על כונן חיצוני מהות הכונן תהיה רק לאחסון סרטים מוזיקה .... אני מתלבט לגבי הדגם הנ"ל דיסק קשיח 3.5 MY BOOK ESSENTIAL USB 3.0 2000GB יש לי אפשרות לרכוש אותו דרך העבודה במחיר של 530 ש"ח עם האחריות של טק דטה ישראל לשנתיים או האם יותר מומלץ לקנות HD פנימי,את זה שהומלץ בפורום ולקנות מארז בנפרד עריכה: כמו כן יש גם את הדגם הזה ‏Western Digital‎ - ‏My Book Studio 2TB 3.5'' USB 2.0 And FireWire 800 ‎ אך הוא משמעותית יותר יקר 830 ש"ח

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Ben-Dor,

אני צריך מדריך שיסביר מה זה כל אחד ומה ההבדלים ביניהם תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת בווינדוס 7 או במחשב בכלל לחבר שני כוננים נפרדים שיזוהו ככונן אחד? יש לי כונן SSD ואני רוצה לקנות עוד כונן SSD, אם אני יתקין דברים על הכונן SSD השני בנפרד הוא יאבד חלק מהמהירות שיש לו כשהוא עובד עם תוכנת ההפעלה, אז רציתי לדעת אם אני קונה עוד אחד אז אפשר לחבר אותם ביחד?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by nondos,

שלום, ברשותי קובץ bootable ISO האם ניתן בצורה כלשהי "לצרוב" את הקובץ עלDisk On Key ולאתחל את המחשב מ-Disk On Key אני יודע שהmother board שלי יודע לאתחל מ Disk On Key תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by aviad13,

קניתי את הדיסק און קי הזה מאי ביי: http://www.ebay.com/itm/New-32GB-32g-USB-2-0-Flash-Drive-Thumb-Disk-Pen-Memory-Stick-Round-Keys-model-/161046046143?pt=US_USB_Flash_Drives&hash=item257f17a5bf עכשיו ניסיתי לאתחל אותו כדי לשנות אותו לNTFS אבל כשאני מנסה לפרמט אותו זה רושם לי "לWindows לא הייתה אפשרות להשלים את האתחול". מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by orrman,

שלום לכולם, בימים הקרובים אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ואני מתלבט לגבי כל עניין אחסון המידע (לגבי שאר הרכיבים אני די סגור). מה שחשבתי עליו זה שילוב של הארד דיסק פנימי עבור המערכת והארד דיסק חיצוני גדול עבור המידע הנוסף (מוסיקה, סרטים, סדרות טלוויזיה וכו') אני לא אוהב למחוק כל כך ולכן המידע נצבר ונצבר ויש צורך בשטח אחסון גדול. חשבתי על הארד דיסק מערכת: Seagate ST95005620AS Momentus XT 2.5" 500GB 32MB SATA2 והארד דיסק חיצוני למידע: Seagate FreeAgent Desk 3.5" 2TB יש לי מספר שאלות/חששות לגבי הפתרון הזה: 1. האם תורגש ירידה בביצועים כאשר אני אקרא מההארד דיסק החיצוני בגלל הUSB2 לעומת אם הייתי מחבר אותו פנימית? יש סיכוי שכאשר אראה סרט שקודד ב1080 בגלל הצוואר בקבוק של החיבור אני אפג…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by nigger84,

היי, האפשרויות כרגע באמזון: [h=5]Seagate Backup Plus Slim 2TB Portable External Hard Drive with Mobile Device Backup USB 3.0 (Blue) STDR2000102 - ב- 90$[/h][h=5]WD Elements 2TB USB 3.0 Portable Hard Drive - ב- 88$[/h][h=5]Transcend 2TB StoreJet 2.5-Inch Portable Hard Disk Drive - המומלץ של הפורום - היה אתמול ב- 93$ אם אני זוכר נכון. היום קפץ ל 110$[/h] הא לדעתכם כדאי לקחת אחד מהשניים הראשונים? או לחכות שאולי מחר ה transcent יירד? ה- wd elements לא מוצפן? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by adis,

שלום לכולם, אני רוצה להשתמש בדיסק 3.5" פנימי, כדיסק חיצוני. יש לי מתאם מ SATA ל power eSATA, שמאפשר חיבור של דיסקים 2.5". http://www.ebay.com/itm/170908163390 האם אפשר לחבר את המתאם הזה לדיסק 3.5” ביחד עם חיבור לספק כוח, למשל כזה ? http://www.dash.co.il/index.php?route=product/product&product_id=2951 או שזה בעייתי שהדיסק יקבל חשמל משני הכבלים ביחד ? או לחילופין, האם אפשר להשתמש רק בחיבור לחשמל מתוך המערכת שבלינק הבא, ביחד עם המתאם שלי ? http://www.link-master.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1395 אני מעדיפה להשתמש במתאם ל eSATA ולא במתאם ל USB2.0 כי הוא מהיר יותר ולא מוגבל ל 2TB. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by proevo4ever,

רשום ב SAMSUNG MAGICIAN שהוא יכול להגיע עד 550 אבל אני מקבל 350 מגה לשנייה כתיבה, זה נורמלי? אולי בגלל שמותקן על המחשב WIN 10?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by JSK,

שלום, אני עומד לקנות מחשב עם הדיסק קשיח: Western Digital 1600JS 160GB SATA 2 8Mb ראיתי באיזשהו מקום שהכוננים של WD רועשים. זה נכון? כדאי לקחת Samsung או חברה אחרת? תודה

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by harelnev,

שלום לכולם... יש לי כונן קשיח חדש לנייד ועכשיו קניתי מארז שמתחבר בUSB ... הבעיה היא שהכונן חדש... ולא מאותחל.... וכשאני מחבר אותו אני לא רואה כונן נוסף במחשב שלי.... איך מפרמטים כונן כזה כדי להתחיל לעבוד איתו??? (בVISTA ) ???

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. איזה מבין הכוננים שצויינו בכותרת חדש יותר ואיזה איכותי ומוצלח יותר ? LG GSA-H42N 18x DVD±RW DL IDE Drive ‏LG DVD±RW GSA-H22NB x18, DL x8‎ אם הכונן LG DVD±RW GSA-H42NB x18 עדיין לא הוכיח עצמו בשוק אשמח שיצויין כך... תודה אנשים !

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by ccc,

רציתי לשאול האם הכונן עמיד בזעזועים של להיות בתוך תיק, אם הוא מפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים של ניידות, ואם הכבל מתנתק בקלות כמו שהרבה אומרים. תודה !

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ozwrx,

אבל לא קיבלתי איתו תוכנה מאיפה אני משיג תוכנה? האם אפשר להתמש בתוכנה של צורב רגיל? ומה להוריד?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by tiptipon,

יש לי כרגע WD 2500KS והוא כבר קטן עלי רציתי להוסיף לו אח גדול בנפח של 750 GB יש איזו שהן המלצות

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by r.g.comuters,

http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=201594&sid=10 מקור נענע חיים ברשת> גאדג`טים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by maxrub,

שלום, ברצוני לרכוש NAS לשימוש ביתי. אני מחפש מכשיר שהוא רק מארז בלי HDD מובנה. כיום יש לי מארז חיצוני ב- USB עם HDD של 250 GB ואני רוצה לקנות NAS בגלל היכולת לשתף את הכונן לכל הרשת בלי תלות במחשב מסוים. במספר מארזים כאלו שנתקלתי הוזכר הקטע של RAID ומכאן באה השאלה הראשונה, האם קיימים מארזים לכונן אחד בלבד או כאלו שיש אופציה לעוד HDD אבל לא חובה להשתמש בהם. פשוט כרגע אני לא מעוניין בנוסף לקנות עוד HDD. שאלה שנייה באה בנושא האבטחה של החומר שלי, אני כיום משתמש בשתי חומות אש - חומרה ותוכנה - חומת אש בנתב שלי ותוכנה במחשבים. כיצד בא נושא האבטחה ב- NAS האם החומה בנתב שלי מספקת או שה- NAS גם בא עם חומת אש כלשהי? ולנושא האחרון, אשמח לקבל המלצות למה כדאי לקנות כי אני לא כל כך בקיא …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני יודע שכבר נידונו מספר שרשורים בנושא זה לאחרונה אבל אני עדיין מעוניין להעלות את השרשור שלי כי לא מצאתי את התשובה המתאימה לנתונים שלי.. הנתונים: אני מחפש כונן אמין- (אמינות הכי חשובה לי) גודל זכרון- לפחות 1 טרה, (אם נכנס למחיר גם יותר אז בשמחה..) גודל פיזי- לא חשוב לי ה"מיניטוריות", מבחינתי הכונן יעמוד על השולחן ליד המחשב הנייח ומדי פעם יטולטל מפה לשם, כך שמבחינתי 2.5" זה גודל סבבה, אך במידה ויש כונן שעומד בשאר התנאים והוא 3.5" אז גם זה טוב.. עדיף ללא חיבור מתח בנוסף לחיבור הUSB. כמובן שמדובר בחיבור USB2 - אין לי USB3 במחשב ולא יהיה בקרוב.. אך אם יש חיבור Esata זו יכולה להיות תוספת נחמדה ביותר! (למרות שאאלץ להכנס להוצאה נוספת ולקנות כרטיס למחשב) -אגב, בלוח האם שלי יש ת…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by XpdX,

האם כדאי לי לקנות הארד דיסק Samsung F3 SATA2 או WD Caviar Blue SATA3 ? הם כמעט באותו מחיר... מיועד לשיתוף קבצים,עבודה על גרפיקה ותלת מימד.... תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by tomhalo,

נשרף לי הלוח אם במחשב והחלטתי לקנות מחשב חדש, נשארתי עם ההארד דיסק שלי 80 ג'יגה של סיגייט בחיבור sata 1. במחשב החדש אני קונה 320 עם חיבור sata 2 מן הסתם.. וקראתי שאני יוכל לחבר אותו למחשב כדי שאני יוכל לפחות להעביר קבצים מהמחשב החדש לישן. שתי המערכות על ntfs. עכשיו רציתי לשאול אם באמת אני יוכל לחבר ולהפעיל ולהעביר קבצים בין שתי ההארד דיסקים ואם שאני יחבר את ההארד דיסק הישן אני יצטרך לשנות דברים בביוס.. אני קונה את הלוח GIGABYTE GA-P31-ES3G. תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by mic3mic4,

שלום, יש ברשותי כונן סמסונג SSD 840 בנפח של 120G. עליו מותקנת מערכת ההפעלה וכל התוכנות. הנפח התגלה לצערי כלא מספיק, ואני כל הזמן מגיעה לפס אדום עקב חוסר מקום. יש אפשרות לרכוש כונן נוסף בנפח גדול יותר ולהעביר אליו את כל אשר על הכונן המקורי ללא צורך בהתקנות חדשות? מן קופי פייסט של מערכת ההפעלה והתוכנות? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. פרסמתם מבדקים של דיסק SSD 840 PRO באתר ולצערי בכל החיפושים בארץ כלל לא להגיע דיסק כזה אז מה הטעם בלקרוא מאמרים על חומרה שלא קיימת

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by AMD 64,

ככה, זה התחיל לא מזמן. קורה לי לא מעט שפתאום, בלי שום פעולה שביצעתי במחשב, הנורית שמראה שהאר דיסק מבצע פעולה, נדלקת באופן קבוע ולא מפסיקה. ואז, אחרי כמה דקות, קורה אחד משני הדברים הבאים(או שניהם ביחד): 1. או שאותו האר דיסק נעלם(טרה וחצי של ווסטרן דיגיטל) 2. או שהמחשב נתקע פתאום ואז חייב ריסט. ואז אחרי הכיבוי, אני מנתק את הכבל סטה והחשמל מHD, מחבר מחדש, והכל עובד כרגיל עד הפעם הבאה שזה קורה(בד"כ אחרי כמה ימים ספורים). ניסיתי לפרמט ועשיתי אינספור סריקות אנטי וירוס וספיי וורים למיניהם ולא מצאתי כלום... מישהו יודע מה הבעיה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Nahum2,

הי חברים אני רוצה להתחדש בכונן SSD. יש לי תמיכה ב SATA3. איזה כונן מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אלהן חברים, אני מועניין לרכוש כונן חצוני (נייח) לבית שלי ואני לא כלכך מבין בזה וחשבתי לקבל ממכם המלצה. הפרטים שחשובים לי: 1) נפח - בין 1 -3 TB. 2) חיבור קבוע לחשמל, לא צריך שהוא יהיה קטן או נייד ממקום למקום. 3) יכולת חיבור ל-WiFi. 4) חיבור USB3 5) יכולת עבודה עם תוכנת גיבוים. (גיבוי מתוזמן וכ"ו). 6) אופציה לRaid 1 (לגיבוי המידע אם אחד הHD יהרס). - זה אופצונלי. כרגע אני לא מתייחס לענייני המחיר, אני מעוניין לקנות משהו טוב ואיכותי שלא יתקלקל לי תוך חצי שנה. תודה רבה לעוזרים!!!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים