עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by g-a-l,

שלום לכם יש לי צורב DVD של NEC דגם ND-3520A ויש סוגים מסוימים של DVD צרובים שהוא לא קורא וזה מאוד מוזר לי הדיסקים אותו פורמט DVD-R כמו שהצורב עצמו צורב ומה שהוא צורב הוא קורא וומה שאחרים צורבים הוא לא קורא מה אפשר לעשות ? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by דובי770,

אחרי התלבטויות החלטתי שאני קונה SSD (פתחתי אשכול בעבר אבל עכשיו שאלה אחרת) ראיתי ביקורות טובות על ה VERTEX 3 והסתכלתי מחירים... ב RSM זה 1534 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2569 וב KSP זה 1170 http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&cat=5783 וב IVORY גם כן 1170 למישהו יש רעיון לחנות יותר טובה אבל זולה? (אני מאזור נתניה) תודה מראש דובי.

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  3. Started by jclarkk,

הצלחתי לגרום לC300 שלי להגיע למהירויות IOPS שמביישות גם את הדור החדש של הכוננים

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by jepe,

שלום. רציתי לדעת איזה סוג הרד דיסק מתאים לי ללוח אם. לוח אם ASUS A8NE NFORCE 4 קיבלתי עכשיו מתנה הרדיסק SATA 2 של WD האם הוא מתאים?

5. שלום לכולם, יש לי סטרימר של Xiaomi Minibox S וכונן של Western Digital מחובר אליו יש לי גישה לכונן, ואני יכול להציג ולהפעיל את הקבצים שבו, אך כאשר אני מנסה לערוך שמות קבצים או למחוק, מוצגת לי הודעת שגיאה של בעיית הרשאה. דברים שניסיתי לעשות אך לא הצליחו 1. להפעיל את ההגדרה של שינוי שם ומחיקה של קבצים דרך הגדרות האנדרואיד TV. 2. לנסות לערוך / למחוק קבצים דרך מנהלי קבצים שונים למיניהם דרך חנות האפליקציות של גוגל + מנהל הקבצים של Kodi. שני רעיונות שלא ניסיתי 1. ישנה אפשרות בהגדרות של הסטרימר לפרמט את הכונן החיצוני כך שיעבוד אך ורק עם הסטרימר הזה - אני לא יודע אם זה רעיון חכם, אם יש המלצה אשמח לשמוע. 2. ה…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by naki,

הציעו לי כונן שלהם, דגם v630.. ..מישהו מכיר? איך הם ביחס למהירות קריאה כתיבה, ועמידות ביחס לסמסונג אינטל וסאנדיסק? תודה רבה

7. Started by taurus007,

מה ממליצים לקחת סמסונג או מאך ? להלן קישור של המאך http://www.logicpc.co.il/Product/480gb-mach-xtreme-turbo-25-mxssd3mdstp-480g-sata-iii-ssd ולהלן קישור של הסמסונג http://ksp.co.il/?uin=20231 לא משנה לי גם אם תאמרו דגם אחר - גם הPRO של סמסונג והמחיר שלו מקובל - רק תאמרו מה יותר כדאי מבחינת ביצועים ועמידות(שעמידות יותר חשובה לי מאשר ביצועים)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by rino,

אני אמור לקבל מדיות DVD X16 תוך כשבוע מהמזרח הרחוק. מקווה להעביר לכם את רשמיי . אני אשתמש בNEC 3500

9. יש לי מחשב בן 4 שנים עם לוח GA-MA770-UD3 (שאר המפרט בפרופיל), ואני שוקל לקנות SSD בסביבות 80/120GB. השאלה אם זה שווה, בגלל אי הניצול המקסימלי של המהירות (הבנתי שהחיבור בלוח מוגבל ל-SATA 3Gb/s). אגב, האם גרסת ב-SATA שבלוח היא SATA2? תודה.

10. Started by none,

הדיסק הקשיח עובד?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Bah_gots_pIII_450,

מעניין אותי לדעת איך היא עובדת, האתר שלהם מזבל הרבה בלי להגיד איך הטכנולוגיה עובדת!

12. ידוע ש Seagate קנתה את MAXTOR זה אומר שכבר לא יצאו כוננים קשיחים של מקסטור? כמו סדרת diamonMax 10 וכדומה *R.S

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by agishron,

לפני חודש רכשתי בארה״ב כונן ssd התקנתי עליו מערכת הפעלה ותוכנות, וכל האחסון על כוננים מכניים. בחודש האחרון, שלוש פעמים לאחר אתחול קרה שהמחשב לא עלה. פעמיים הייתי צריך לנתק את כל שאר הכוננים על מנת להעלות את המערכת. פעם אחת היה צריך לבצע פרמוט... ועודכנה גירסת קשוחה עדכנית. ביום האחרון הכוננן פשוט לא עולה, ואחרי הלוגו של ווינדוס, מופיע מסך כחול!!! האם יש תוכנת בדיקה לssd ? האם זה שאין לי בקר Sata 3 היא בעיה? האם למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  14. Started by G-BOY10,

??

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by devzero,

הצעות ?אני לא ממש מבין בחומרה, ככה שאין לי שמץ.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  16. הפרש המחירים בין שלושתם, הוא כ-100 ש"ח (ל-500GB). מי מהם עדיף? אילו פרמטרים צריך לבדוק/לחפש?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by aviv_ni,

פיטרמתי את המחשב ובטעות את הכונן הלא נכון ונימחקו לי בו דברים .. איך אני יכול לשחזר את כל המסמכים שלי ?? אמרו לי שצריך לבדוק משהו סקטורים אם הם נמחקו ואם הם לא אז אפשר לשחזר .. איך אני יכול לעשות את זה או שיש דרך אחרת .. תודה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  18. Started by פומה,

בזמנו הייתה תקופה שבה הייתי קונה את המדיות של מקסל באופיס דיפו. המחירים שלהם היו די טובים (בערך 3 שקל למדיה) בחבילות של 10. אני זוכר שיצאו גם חבילות של 50 מדיות ועכשיו ראיתי שבאופיס מוכרים רק מדיות של 700 מגה בחבילה של 10 עבור 40 שקל בערך שזה ממש לא זול. יש מדיות אחרות שהבנתי שהן מעולים כמו DCD הישראליים שלדעתי לא מתפשרים על איכות. אבל השאלה שלי היא כזאת, האם אתם מכירים חנויות או מקום מסויים באיזור המרכז (ת"א-חולון-ראשון לציון-בת-ים למשל) שמוכר מדיות של מקסל במחירים שווי נפש? אני מקווה שלמנהלים אין בעיה שתתנו כאן שמות (למרות שפרסום אסור) - אם כן יש להם בעיה עם זה אשמח אם תשלחו לי הודעה פראטית או אי מייל. נ.ב לאחרונה רכשתי מצ'יפ מדיות תחת השם g.platinum (מיוצרים ע"י חברה ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by felixil,

היי עקב צורך להתגבר על גודל דיסקים הקטנים המוצעים בשוק הSSD האם ניתן לקשר 2 דיסקים SSD (מאותו סוג כמובן) בRAID -0 ? תודה והמשך יום נעים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by kobi_sion,

המחשב אומר שאין מקום האם צריך לפרמט בצורה כל שהיא ?

• 2 תגובות
    • 825 צפיות
  21. שלום, הייתי רוצה לדעת מה זה הפורמט dvd-ram ועד כמה חשוב שיהיה אותו בצורב dvd עד לפני יום הייתי סגור על הצורב dvd של nec 4550a עד שראיתי שאתם ממליצים פה על benq וקראתי קצת עליהם ומסתבר שבאמת הם טובים בעולם ואני מאוד מתעניין בצורב של benq הכי חדש BenQ DW1655 שיש לו ביקורות מעולות באתר cdinfo http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=16050&PageId=25 וגם מה שממולץ פה ה benq 1640 שגם הוא קיבל ציון טוב באותו אתר אבל יש בעיה 2 הצורבים לא תומכים ב dvd-ram אז תמליצו לי מה לעשות.... עידו

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gilz,

מחיר נמוך איכות גרוע שירות - לא שמעו על המילה החזרת מוצר לא תקין - אין כזה דבר בקיצור להתרחק

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  23. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי והלוח שבחרתי לא תומך ב ATA 133. (אם אתם שואלים למה אני קונה לוח מיושן אז זה בגלל שאני בונה על שני מעבדים, והלוחות האלה מיועדים לשרתים, אז הם לא תומכים בכל הפיצ'רים הכי חדשים). בכל מקרה, השאלה שלי היא אם אני קונה בקר IDE נפרד, כזה שנכנס לחריץ PCI, והוא תומך ב ATA 133 אז האם דיסקים שאני אחבר אליו אכן יעבדו ב 133 למרות שלוח האם עצמו לא תומך ? תודה

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  24. Started by Syrex,

שלום לכולם, הכונן שלי LG gdr - 8162b הפסיק לקרוא דיסקים של די וי די ,אבל דיסקים רגילים הוא קורא ניסיתי לעדכן את הכונן אך זה לא עזר. אשמח לעזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מתכנן כרגע בניית מחשב לצורכי עבודה. מדובר על מחשב אחד ולא מערך של מחשבים ברשת מקומית. אני צריך לגבות את חומר העבודה היום-יומי שלי, מסמכים מנהלתיים ואת כל חומר הנהלת החשבונות שמרוכז בבסיס נתונים אחד. אלו חומרים שניתן להגדירם כחיוניים ואיבוד מידע יכול להיות מאוד בעייתי. כיום החומר מרוכז בכונן אחד ומתבצע גיבוי יומי ושבועי לכונן נוסף (כך שיש לי שני עותקים מכל קובץ - מקור וגיבוי). אני בעקרון מעוניין בשרידות המידע הגדולה ביותר שאוכל להשיג באמצעות כוננים קשיחים (אין לי כרגע את האפשרות לרכוש טייפ גיבוי). גודל המידע הנוכחי הוא בערך 30GB וכל שבוע גדל בממוצע ב-20-50 MB בממוצע. חשבתי על מערכי הגיבוי הבאים: 1) מערכת בת 2 כוננים. אחד למערכת ההפעלה ולחומר עצמו והשני לגיבויים ה…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.