אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
ב 8 זה נראה כאלי הדיסק ריק לגמרי, כשחיברתי חזרה ל XP לא ראו את הקבצים אבל היה נראה שהמקום תפוס ע"י איזו ספרייה (נראה כמו משהו של מערכת)
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כיומיים הייתי צריך לשחזר כמה תיקית שנמחקו לי בשוגג מהדיסק ב2 תוכנות שיחזור מאוד פופולאריות ומתקדמות, ביחד עם החומר נמצאו גם המון קבצים שנוצרו ב2009 קניתי את הדיסק מאייבורי בקנייה הקבוצתית לקראת אמצע 2012 והוא הגיע לי סגור באריזה עם זאת, איך זה שהגיעו הקבצים לשם ? האם ייתכן שהדיסק Refurbished ונמכר כחדש? מה דעתכם בעניין?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון MICRO SD של 4 גיגה מחברה לא מוכרת שכנראה מישהו ניתק אותו בזמן פרמוט. מערכת הקבצים שלו היא RAW. ניסיתי להשתמש ב testdisk אבל גם במצב סריקה עמוקה לא הצלחתי לשחזר את המחיצה. גם הנסיון למחוק את המחיצה נכשל. יש מה לעשות מכאן?
-
- 4 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לSSD 120GB בסביבות ה500 שקל (גמיש). מחפש משהו מומלץ מאוד, מהיר, לא רועש (הם בכלל מרעישים?). רוצה להתקין עליו את הווינדוס ולחבר גם 2 הארדיסקים של סמסונג ואחד של WD הלוח אם שלי: גיגהבייט GA-EX58-UD5 מעבד i7 920 מה אתם ממליצים? תנסו בבקשה לתת תשובה מהירה כי יש לי חופש היום ללכת לתקן את המחשב אצל הטכנאי ולהתקין את זה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חדש בפורום, לפני שנתיים בערך רכשתי הרדיסק חיצוני בנפח 1 טרה בייט, של חברת סיגייט. לפני מספר ימים ההרדיסק פשוט הפסיק לעבוד, האורות היבהבו מעט ופתאום הוא שבק, לא הצלחתי לשחזר אותו וניסיתי מספר דרכים. כנראה שמה שאעשה זה שאפתח את המכסה פלסטיק ואחבר את ההרדיסק עצמו למחשב (שיפעל כהרדיסק פנימי). זה מה שהמליץ לי חבר שמתעסק בנושא קצת, מה אתם חושבים? זה יכול לעבוד? מעבר לכך, אשמח להמלצה להרדיסק חיצוני, בנפח טרה בייט, והכי חשוב שיהיה אמין. ועדיף USB3 וגם USB2, אבל USB2 בלבד גם יעשה את העבודה. אין לי בעיה שיעלה עוד 100-150 ש"ח, זה שווה את זה. שמעתי על כמה חברות מומלצות: WD, IOMEGA, SAMSUNG. חוץ מזה המון אנשים הציעו לי לרכוש 2 כוננים. מפני שאני עובד עם אחד מהם כמעט קבו…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בכונן הקשיח מדגם זה כבר שנה, ולא בפעם הראשונה, המחשב לא מתקשה בזיהויו. כשאני מחבר את הכונן למחשב, הוא מזהה אותו בתור iomega select HDD רק ב DEVICES AND PRINTERS. לעומת זאת, במחשב שלי הוא מופיע בתור local disk (i). כשאני מנסה לפתוח את הכונן, נשלחת הודעה זו: you need to format the disk in drive I : before you can use it. כשאני אני מנסה להוציא אותו בסייפ רימוב, הוא שולח הודעה בנוסח זה: windows cant stop your ¨generic volume¨device because a program is still using it. Close any program that might be using the device, and then try again later. אין צורך לפרט שעל הכונן קיים מידע רב וחשוב. שמעתי על אפשרות של חברות לשיחזור והצלת מידע, אך אני מעדיף לא לפנות אל מקו…
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אז ככה, הדיסק הקשיח כבר לא ילד. לפני כחצי שנה הוא התחיל לעשות בעיות. נתקע באמצע העתקת קבצים, וכו'. המידע שם לא היה רגיש, אז זה לא היה כל כך קריטי. הופיעו כל מיני הערות בSMART (על סקטורים פגומים וכד') התוכנה sentinel pro הגדילה לעשות ואמרה שהדיסק הקשיח הולך למות תוך שבוע. מפה לשם, החלטתי לגבות אותו ולפרמט. בזמן הגיבוי, הדיסק הקשיח נתקע והייתי צריך לאתחל. בנוסף, קרה שכיביתי את המחשב בטעות, וכשהדלקתי מחדש, הדיסק הקשיח לא זוהה. גם לאחר אתחול, הדיסק לא זוהה. פרקתי את הדיסק הקשיח, העברתי אותו לפורט אחר, כבל אחר, עדיין לא זוהה. פתאום לאחר שניים שלושה אתחולים, הדיסק הקשיח זוהה, והמשכתי לגבות (שוב נתקע, ושוב אתחלתי, הדיסק הקשיח המשיך להיות מזוהה) לאחר הגיבוי (הלא מושלם, אחרי הכל י…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אתמול גיליתי שהדיסק און קיי שלי (אחרי שהפעלתי אותו על מחשב "זר") מציג רשימה אקרעית של קבצים עם שמות מוזרים ושכל המידע שהיה עליו התקשקש. הרצתי תוכנה שנקראית getdataback והצלחתי להחזיר 98% מהמידע שהיה עליו. הבוקר זה קרה לי שוב אצלי בבית. ההבדל היחידי הוא שבמקום רשימת קבצים יש גם ספריות. אני מצרף תמונה. יש לכם רעיון למה זה קורה? נ.ב. אני משחרר את הדיסק בצורה בטוחה.
-
- 0 תגובות
- 940 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד (לנובו X230) עם דיסק SSD בנפח 160GB וזה לא ממש מספיק לי. אני צריך מקום למכונות ווירטואליות, ומעוניין גם שהמסמכים שלי יאוכסנו על דיסק נוסף, כדי להקטין את הסיכוי לאובדן מידע במקרה של כשל בדיסק הראשי. למטרות האלה אני צריך לפחות עוד 128GB. האפשרויות שלי הן לקנות כרטיס SD בנפח 128GB (900 ש"ח) או לחפש דיסק מבוסס ExpressCard, אם יש כזה. אני לא מצאתי. מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
המדריך לשמירת חיי כונן SSD, בתור כונן ראשי- כל מי שיודע משהו שיוסיף! ממש חשוב לי אני עומד לרכוש מחשב, עם SSD שיתפקד ככונן ראשי 128GB של סמסונג 830 מה יש לכם להגיד (וראיתי שיש בארכיון) בדבר חסכון בחיי הכונן(SSD, לא בהכרח זה של סמסונג)? אאחל בהצלחה ואודה מראש למששתתפים !
-
- 22 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=1367&products_id=16294 מה אתם אומרים?
-
שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי INTEL SSD 330 120GB שיניתי בביוס לAHCI והתקנתי WINDOWS 7 64 ULTIMATE SP1 התקנתי את כל הדרייברים של הלוח אם והכל והייתה לי בעיה שהוא לא זיהה את הכונן בTOOLBOX בגלל דרייבר של AHCI אז הורדתי מAMD את הדרייבר ועכשיו הוא מזהה אותו אבל כשאני רוצה לעשות SSD OPTIMIZER הוא רושם לי שגיאה:Error: RAID array detected. If RAID array not present, reboot and try again. המפרט שלי: PHENOM II X4 965 BE 3.4@GHZ MA78LMT-S2 GYGABITE 2X2GB PATRIOT 1333 DDR3 HIS ATI RADEON 5770 1024MB GDDR5 SS500W PSU )SEAGATE 1TB(ST310005 28AS )320GB(SAMSUNG HD322HJ SSD TOOLBOX 3.1.1 SSD FIRMWARE 300i מה אפשר לעשות? חיפשתי באינטרנט ולא הצלחתי לסדר את זה, אולי לא הורדתי דרייבר מת…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
האם הכבל הזה יכול לעשות בעיות עם HDD מכני רגיל http://www.ebay.com/itm/3Pcs-16-SATA-Serial-ATA-RAID-HDD-Hard-Drive-Data-Cable-Cord-Wire-Lead-1-5Gbps-/320986363136?pt=US_Parallel_Serial_PS_2_Cables_Adapters&hash=item4abc473500 כי אני רואה לפי מה שרשום שהוא מוגבל ל1.5 GBPS האם יהיה איתו בעיה או שהוא יתאים?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לפני שנתיים וחצי קניתי מסקי-פיסי כונן של wd. לפני מספר שבועות לא היה ניתן לגשת לכונן, לא ניתן היה לפרמט אותו, גם שהוא הותקן עם כבלים אחרים ובמחשבים אחרים. החנות ממנה קניתי את הכונן נסגרה ו"זד" מחשבים מטפלים בנושא מימוש אחריות של לקוחותיהם. שלחתי את הכונן ל"זד", ששלחו אותו ל-טקדטה שהבנתי שהיו הספק של סקי-פיסי בזמנו. "זד" מחשבים טענו שהכונן הוחזר מטקדטה ללא החלפה והחזירו לי את הכונן. יצרתי בעצמי קשר עם טקדטה, שאומרים שמעולם לא נשלח להם הכונן התקול. ביקשתי אני לטפל בעניין ההחלפה ישירות מולם, אך נציג טקדטה התעקש שהם לא עובדים מול לקוחות קצה, וזה שהחנות שממנה רכשתי נסגרה לא עזרה לקדם את התהליך מולם. על אף שנתתי לו את המספר הסידורי של הכונן, הוא סרב לאשר או להכחיש שהוא באמת סופ…
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
סתם שאלה שעלתה לי לראש - למה מייצרים כונני SSD בגודל 2.5" ולא 3.5"?
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
כבר המון זמן אני מנסה לצרוב קבצים והצורב פשוט לא נותן לי הוא מגיע לשלב הverifying ופשוט רושם מלא שגיאות. לעומת זאת אם אני מבטל את הverifying הוא צורב אבל חצי מהקבצים לא תקינים. שלחתי את הצורב לתיקון ותענו שסידרו אותו אבל עדיין יש את אותה בעיה אני לא יודע מה לעשות אשמח לייעוץ ! שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, יש לי כונן קשיח נייד של LG HXD2 250GB,חיברתי אותו לחיבור USB קידמי במחשב,אבל הוינדוס לא מזהה אותו. הוא מוציא לי חלון שמציג לי 3 פורטים שמחוברים,העכבר,UNUSED PORT והUNKNOWN DEVICE(הוא בצבע שחור בולט). מן הסתם הקשיח הנייד הוא הUNKNOWN DEVICE,מה אפשר לעשות ? כשאני מחזיק את הקשיח והוא מחובר אני מרגיש כאילו משהוא זז שם,שהוא פועל..
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הקשיח הזה מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר, 179 דולר נשמע שווה לא? http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=A5907566&dgc=SS&cid=251522&lid=4399086&acd=12309157445274932 תודה
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום. עשיתי מפסק על כבל החשמל של כונן אחד, וחברתי אותו, כרגיל, לכניסת SATA על לוח האם. זאת כדי להגן מפני וירוסים, הכונן משמש רק כגיבוי. יש לי חלונות XP. בהתחלה זה עבד אפילו כשהמחשב היה דלוק: כשהרמתי את המתג, הופיע הכונן בסייר. עתה הוא לא מופיע אפילו אחרי שאני מכבה ומדליק את המחשב. ב BIOS אני רואה שהוא מזוהה, ולמרות זאת לא קיים. כאשר אני מנתק אותו-ה BIOS אומר שקיים פחות כונן.
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי כמה rpm יש לכונן הזה. אשמח לעזרה. בנוסף, האם יש חיסרון לגודל הכונן מבחינת אמינות התפקוד? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זקוק להמלצה על מארז לכונן קשיח. גודל 3.5. חיבור USB3.0. רצוי שיתאים לנשיאה בתיק ולא יהיה שברירי ועדין. כמו"כ שיהיה בנוי בצורה שתשמור על הכונן ותאריך את חייו. אני מעדיף משהו מהארץ ולא מאיביי או מהרשת. שאלה: האם מאווררים זה דבר נחוץ? לדגם הזה למשל יש מאווררים. אשמח לקבל המלצות מאנשים שיש להם ניסיון עם דגם מסויים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום. י שלי כונן WD 500 גיגה אני מצליח להכנס אליו ולראות את התיקיות אבל כאשר אני נכנס לאחת התיקיות הוא פשוט נתקע. אם זה סתם תמונה שלא בתוך תיקיה אז הוא כן מצליח אבל לכל התיקיות הוא פשוט לא מצליח להכנס יש לי שם מן אשף שחזור מתקדם בתוך הכונן אבל גם שם זה נתקע האם יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אנא הצביעו בסקר אם יש עניין. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=546337.0
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום נשרף לי הצורב הישן ואני רוצה להביא צורב עם LightScribe יש המלצות לדגמים מסויימים? תודה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אשמח למדריך או מידע לגבי העברת מערך RAID ממחשב למחשב. כרגע המערך מורכב משני כונני 2TB שיושבים על לוח אם MSI NEO 2 עם בקר RAID פנימי (ICH10R). אני רוצה להעביר אותם למחשב החדש המצויד בלוח אם של אינטל מדגם DZ77RE75K http://www.intel.com/content/www/us/en/motherboards/desktop-motherboards/desktop-board-dz77re-75k.html האם יש סכנה אם פשוט אחבר את הכוננים ללוח ואנסה להגדיר אותם בביוס? יכול להיות שזה ימנע ממני לגשת לכוננים ולמידע שעליהם? בנוסף, בקרוב אני מתכנן להרחיב את המערך כך שיהיו לי עוד שני כונני 2TB שכל אחד יעבוד ב-RAID 1 (כלומר תוספת של 4 כוננים). האם יש אפשרות ליצור מערך שכזה בלי להרוס את המידע הקיים על הדיסק בהנחה שדיסק המראה הוא חדש ונקי ממידע? אלי
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-