אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי צורב TSST ts-l632d מותקן במחשב נייד Dell Inspiron 6400. העברת 3.5 ג'גיה של דאטה מ-DVD להרדיסק לוקחת כמעט שעה, האם זה הגיוני או שיש תקלה כלשהי ? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 961 צפיות
-
-
-
טוב קניתי את הHD הזה אתמול כי ממה שהבנתי הוא שקט מאוד. ואכן, דיי התפלאתי מרמת השקט שלו, ממש שקט, לא שומעים שהוא עובד במנוחה. הבעיה היא שכשמפעילים תוכנה או אפילו פותחים תיקיה עמוסה, יש רעש דיי מעצבן, הרעש של הHD הישנים כשהם "מתאמצים", רק יותר חלש. זה רעש מאוד מעצבן, האמת אני מעדיף HD יותר רועש במקצת (זה שקט לחלוטין במנוחה), מאשר את הרעשים המעצבנים האלה. בקניה התלבטתי בין הסיגייט למקסטור כי שמעתי שמקסטור דיי רועשים, האם זה נכון גם לכונן ה80GB SATA שלהם? שמעתי שהם עושים יותר רעש מהמתחרים אבל לא יותר מידי. להחליף למקסטור (ממש מהירים) ? (קניתי בKSP, ההבדל הוא כמה שקלים). או אולי לסמסונג? או שהכונן שלי ספציפי בעייתי? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתוצאה מעידוכני החומרה אצלי נשארו לי מספר דיסקים לא קטנים (1T) זרוקים בחוץ, הייתי שמח לדעת אם קיים מארז דיסקים חיצוני הכולל בקר SATA. הכוונה היא למארז בצורת קופסא בעל סלוטים לדיסקי 3.5, ספק כח ובקר פנימי בתצורת RAID המתחבר למחשב דרך חיבור ה eSATA האחורי. אף פעם לא ראיתי דבר כזה אך אני מניח כי הוא קיים. אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למוצר כזה הנמכר בארץ. אני זקוק גם לכרטיס בקר SATA פנימי בעל שתי יציאות פנימיות לפחות ללא צורך ביציאות חיצוניות או eSATA וללא RAID ממה שראיתי בזאפ אין מבחר גדול של כרטיסים כאלה. שוב, אשמח להמלצה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי לפטופ עם 2 חיבורי USB בגודל מלא. זה אומר שאחרי חיבור של עכבר ואוזניות (שתמיד בשימוש) אני נשאר ללא חיבורים פנויים. יש לי חיבור Type-C SuperSpeed USB 3.0 Port פנוי (שככל הנראה ישאר פנוי כי אין לי שום דבר עם החיבור הזה). מישהו יכול להמליץ לי על מפצל שמתחבר לחיבור הזה ונותן עוד חיבור USB 3.0 בגודל מלא (כמובן עם תאימות אחורה לUSB 2.0)? אפשר גם מאיביי ואתרים מחול אם המחיר יותר זול משמעותית (לא אכפת לי לחכות קצת עד שיגיע) אני מעדיף שלא יהיה לו חיבור לחשמל אם יש אפשרות כזאת... תודה מראש לעונים?
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הכוונה לעדכון טכנולוגי או ירידת מחירים, עדכון שיצדיק לחכות מעט עם הקניה (אך לא יותר מחודש-חודשיים לערך). קראתי ש-WD עומדים להוציא בנובמבר EcoDrive שיצרוך 40% פחות הספק, אבל זה רחוק מדי בשבילי... כרגע המחיר בסביבות 600 ש"ח פלוס מינוס - נראה לי האופציה המשתלמת ביותר בטווח הנראה לעין כי אני לא רואה את מחירי ה-750GB או 1TB צונחים בקרוב. אשמח לעצתכם המלומדת
-
- 9 תגובות
- 889 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד powebook g3 עם כונן 1.8 אני חושב, הבעיה היא שמולחמים לפינים שלו גידים שבסוף יש קונקטור שמתחבר ללוח אם (אפשר להוציא אותו) החיבור הוא EIDE/ATA-2 השאלה אם יש דרך לחבר אותו למחשב נייח. משום שאני לא מצליח להתקין עליו מערכת הפעלה אז חשבתי להתקין דרך המחשב הנייח תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי צורב של AOPEN דגם CRW4850 הבעיה התחילה לפני חצי שנה אפילו יותר עד עכשיו לא טיפלתי בזה כי לא היה לי שום צורך בצורב. אני מכניס לו דיסק מלא של שירים הוא לא קורא אותו אפילו כל דיסק הוא לא קורא אני מכניס תדיסק המנורה בצורב מהבבהת בלי סוף עד שמוציאים תדיסק אשמח אם תעזרו לי תודה
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, לפני כיומיים הגיעה אלי המחשב החדש שלי. יש לו קשיח של SEAGATE 500GB, במחשב החדש אין כרגע אינטרנט ואני מוריד משחקים במחשב הישן. הבעיה היא שלוקח שעות להעביר משחק אחד ל- DOK שלי, ולדיסק קשיח של המחשב הישן היו בעבר כמה וירוסים בו. האם זה יהייה מסוכן להעביר את הקשיח למחשב החדש, להעביר את המשחקים הרצויים ולהחזיר אותו למחשב הישן? במילים אחרות האם יש סיכוי, אפילו בין הקלושים ביותר, שיעבור סוג של זיהום למחשב החדש?
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
לאח שלי היה מחשב בעל 20 ג'יגה. המחשב שלו התקלקל ואין צורך "בחלקים". אם אני אקח את ההארד דיסק ואחבר אותו למחשב שלי, יהיו בעיות? אני שואל את זה כי מותקנות על ההארד דיסק הזה אינטרנט, תוכנות, ווינדווס(אקס פי פרו), ועוד כל מיני דברים. *עריכה*: ההארד דיסק של ה20 ג'יגה שאני רוצה להוסיף, אין לו בעיות! הוא במצב טוב. ולי על המחשב יש כבר אקס פי פרו. תודה Street-Fighter
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני צריך HD 500 במינימום כסף [250-300] אבל שיהיה משהו נחמד למה רק עכשיו הלך לי HD עם מלא תמונות וסרטים ואני לא צריך להגיד עד כמה מבאס דבר כזה... תודה למי שעוזר
-
- 9 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות DOK איכותי בנפח 16GB יש המון חברות בשוק המובילות הן לפי מה שהבנתי: PATRIOT SANDISK KINGSTON אני מחפש DOK שיהיה: 1)עם פקק\חיבור נחבא. 2)עם עדיפות לאפשרות לתפוס כמחזיק מפתחות. 3) כמה שיותר איכותי 4)תקציב 100 ש"ח +- תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אין לי נסיון בכלל עם ssd, וקראתי בכל מיני מקומות שכדאי לבצע הרבה פעולות כמו: פרמוט ידני ביטול מחיצת ה 100 מגה שהמערכת יוצרת ביטול page file העברת קבצי temp של המערכת ושל הדפדפנים לדיסק נפרד רגיל ועוד הרבה פעולות.... מנגד קראתי גם שהרבה מכל זה מיותר ברגע ש TRIM פעיל.. יש מצב להסבר על עניין זה? קודם כל מה עומד מאחורי ההחלטות האלה? נשמע לי קצת מוזר, בטח שרוצים לנצל את המהירות לחלק מהדברים... אשמח להבין את הרעיון מאחורי הפעולות ודבר שני, מה אתם ממליצים לעשות לפני ואחרי התקנת מערכת חדשה? קניתי CRUCIAL M4 והלוח שלי הוא ASUS COMMNADO תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו הגיע זמן האמת..... אני על סף קניית צורב DVD, איזה משני הצורבים הללו אתם ממליצים ולמה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני רוצה הרד דיסק SSD של 120 גיגה יש לי 1000 ש"ח שאני יכול להוציא על זה אני לא יודע אם הלוח אם שלי תומך SATA 3 למרות שאני די בטוח שהוא כן הוא בן חצי שנה (Z68A-D3-B3 ) אני מעדיף לחסוך אבל אם יש הבדלים גדולים בביצעים\אמינות אז אני מעדיף את הטוב מבניהם.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כונן גיבוי חיצוני בנפח 4 טרה, "2.5 (כלומר, ללא חיבור לחשמל אלא רק USB), חשבתי אולי לרכוש SSD חיצוני, האם יש כאלו במחירים שפויים? האם הם יותר אמינים? (מכיוון שאין בהם חלקים נעים) אשמח ללינק המלצה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
על פי ההתקדמות בתחום הSSD הדור הבא בטוח יעבור את היכולת של SATA 6G. חשבתי על פיתרון. בקר DUAL SATA לכוננים שמתחבר לשני חיבורי SATA על הלוח. לפני שהדריוור של התתקן מזוהה ופועל הכונן יעבור רגיל דרך חיבור אחד. כשהדריוור יפעל הבקר המיוחד על הכונן ישלח ויקבל את המידע דרך שני החיבורים. נראה לכם שיש סיכוי שנראה בעתיד דבר כזה ? אולי יש לכם פיתרון יותר טוב ?... [הפוסט עודכן כדי למנוע חוסר הבנה]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב על לקנות דיסק קשיח של wd סדרת green ואני רוצה לדעת אם הוא טוב בשביל להריץ מערכות הפעלה? במקרה שלי win 7
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חג שמח לכולם! אני קונה מחשב חדש ואני מעוניין להעביר אליו את הצורב של ימאהה (הוא 3 שנים אצלי) וגם לקנות צורב DVD - כניראה את החדש של NEC או LG. האם זה בסדר שאני אשתמש בצורב הישן שלי כקורא דיסקים? הוא לא יווצר צוואר בקבוק? ומשהו מטופש - צורב DVD קורא סרטי DVD? ואיזה צורב עדיף לקחת? LG או NEC? כניראה שבחנות ממנה אזמין את המחשב יהיה רק את ה LG אז אני לא יודע אם עדיף להזמין מ WALLA SHOPS תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הכונן הבא: Seagate 500GB Momentus G 7200.4 SATA16mb ST9500420ASG הוא עולה 386 שקל, יש משהו יותר מומלץ במחיר הזה? ולכונן הישן שלי רציתי לקנות קיט ולהפוך אותו לחיצוני, יש קיט מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב עזרה דחופה בתקווה שיש אפשרות להציל את החומר. נכנסתי לניהול במחשב וניהול דיסקים קשיחים ובטעות מחקתי מחיצה DELETE VOLUME הלא נכונה. והמחשב מזהה את הכונן אך אי אפשר להיכנס מבקש לפרמט אותו לפני. יש לי שם מידע ממש חשוב. כמובן שלא אישרתי לו לפרמט את הכונן, מחכה למענה שלכם. יש אפשרות לשחזרו? תודה רבה!!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש בתחילת החופש הגדול עם צורב DVD של (LG (4081B, עכשיו צרבתי בו כמה פעמים דיסקים בהזדמנויות שונות והכל היה סבבה. לאחרונה הייתי צריך לצרוב בוחטה של דיסקים ואחרי השלישי בערך הצורב את התחיל לדפוק דיסקים. הנרו כתב could not preform END Track או משהו, לפעמים could not start disk-at-once או משהו בסגנון וזה, נדפק הדיסק. בדקתי את הצורב על מחשב אחר ואותן הודעות. עד כאן דיסקים רגילים. דיסקים של DVD הוא הצליח לצרוב אחד ואחרי זה דפק דיסקים. החליפו לי את הצורב בזכות האחריות שעדיין תקפה. והצורב ה"חדש" בינתיים מתוך 5 צריבות רגילות דפק 2 דיסקים. ואת הניסיון היחיד שלי בDVD הוא דפק עם אותן ההודעות. עכשיו השאלה שלי היא האם זה ככה אמור להיות בשביל הצורב הזה? האם אני צריך לקחת בחש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סמסונג הם הבחירה למי שמחפש כונן שקט, השקטים יותר באים עם הרוטור של NIDEC מכיוון שאף חנות וגם לא היבואן יבדקו אם איזה רוטור הגיע הסמסונג, רציתי לבדוק אתכם אם קיבלתם רוטור NIDEC (או השני שאני לא זוכר) מדובר בדגם של 250G SATA-II הוא שייך לסדרה SP120 ונקרא SP2504 מאד פשוט לזהות את הרוטור - פשוט כתוב עליו NIDEC -כמו בתמונה הזאת עריכה: אני מעוניין לקנות את ה-HDD הזה רק אם יש סיכוי גבוהה שהוא מגיע עם NIDEC כך שאם שאם אני אראה שלרובכם יש NIDEC אני אזמין אותו אם לא אז אעדיף משהו אחר...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי לאחרונה מחשב חדש עם צורב Asus DRW-1814BLT. עד היום צרבתי רק CD-R ו-DVD-RW והיום כשבאתי לצרוב בפעם הראשונה DVD+R המחשב פשוט מזהה לזהות את הדיסק, הוא טוען שאין דיסק בכונן. מדובר בסידקים איכותיים של Verbatim. בנוסף הצורב לא עושה בעיות בקראיה של כל סוגי המדיות (כולל DVD+R) האם לדעתכם מדובר בבעיית חומרה או שיש משהו שווה לנסות (חוץ מלשים אותו על מחשב אחר כי זה קצת מסובך) תודה נ.ב לא יודע אם יש איזשהו קשר אבל הוא מחובר עם מתאם חשמל ממולקס לחשמל SATA
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-