עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום אני מקווה שאני מפרסם בפורום הנכון, בכל מקרה... למרות שכל התקני הUSB מופעים כמו שצריך ב device manager כשאני מכניס כל מכשיר שהוא לחריץ הUSB המחשב אינו מזהה אותו אבל אם אני עושה ריסט למחשב שמכשיר הUSB (לדוגמא: blue tooth) נמצא בתוך החריץ אין לי בעיה להפעיל ולהתשתמש בלי כל הפרעה... יש למישהו פתרון לעניין? מערכת ההפעלה שלי היא XP Sp2 ולוח אם של MSI (לא סגור על הדגם) תודה מראש ...

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  2. Started by The_Wolf,

מישהו סיפר לי שהסדרה הזאת דפוקה ויש הרבה בעיות של BAD SECTORS . האם נכון הדבר? אשמח לשמוע תגובות מאנשים שיש להם ההארד דיסק הנ"ל. תודה.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  3. Started by idle`,

יש לי משחב נייד של לנובו יש לו HD של 80GB ויש לי הסך הכול משהו כמו 17GB וקצת בשימוש אבל שאני עושה לחצן ימני->ואז מאפיינים הוא מראה שיש לי בשימוש 50GB אתם יכולים לראות בתמונה סימנתי את כול הקבצים וזה שהם שוקלים 17GB ובמאפיינים 50GB בשימוש [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  4. Started by Liran_a,

יש לי לוח אם P35-DS3L. לוח דיי ישן עם חיבור SATA לדיסק קשיח. המחשב כרגע מתקשה לעשות POST. בטעינה של Windows הנורה של הדיסק קשיח מראה שהוא עובד כל הזמן. גם במצב idle, הארד דיסק עובד קשה. כדי לשלול וירוס התקנתי מחדש את המערכת, ביצעתי בדיקת מאמץ למעבד ולזכרונות. (למרות שעקב הנורה המעידה על עבודת הארדיסק, ברור שמדובר בדיסק) אני מעוניין לקנות את הכונן שהומלץ בפורום: Seagate Barracuda 7200.14 1TB ST1000DM003 אך רשום שהוא SATA 3. האם הוא יתאים ? האם הכונן יתמוך לאחור ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ben_amitai,

קניתי דיסק קשיח של WD BLUE 2TB ויש לי לוח אם של גיגהבייט חיברתי את הSATA והחשמל כמו שצריך (ניסיתי גם לקחת מהמכונן הקיים ולא קרא) ביוס גרסא F1 כונן SSD של KINGSTON ועוד כונן של SAMSUNG כבר מותקנים ועובדים תקין תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Burkey,

שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי שדרוג חומרה באמצעות דיסק קשיח חדש. יש לי מחשב בן 4 עוד מעט. המפרט שלו הוא: מעבד: Core 2 Duo Conroe 6300 1.86GHZ זיכרון: 3GB DDR2 667MHZ דיסק קשיח: WD 160GB 8MB 7200RPH כרטיס מסך: ATI HD 4350 חשבתי על דרך לשדרג בעלות נמוכה את המחשב, כי מצד אחד הוא עובד עדיין נהדר ואין צורך להחליפו, מצד שני אני מתחיל להרגיש כבדות קלה מפאת הגיל. מה שחשבתי לעשות, זה להוסיף דיסק קשיח שני (שיהיה הדיסק הראשי עליו יושבת מערכת ההפעלה). חשבתי על דיסק פשוט במונחים של היום, משהו כמו WD 500GB 16MB. שאלותיי הן: 1. האם אני ארגיש הבדל בביצועים ? האם יהיה שיפור. 2. אם אני מחבר את הדיסק הקיים כדיסק נוסף, האם הספק יעמוד בזה ? יש לי ספק של 300W של HEC שבא יחד עם המארז, לא איזה ס…

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  7. Started by KeepOuT,

אני צריך המלצה לכונן קשיח חיצוני לגיבוי, יש ברשותי כונן של WD אך לאחרונה הוא הופל בטעות כמה פעמים מגובה מטר ומראה סימיני חולשה מידי פעם(מתחיל לעשות בעיות.. מידי פעם עובד ולפעמים לא) ראיתי את המחירים בארץ ואמרתי שהפעם אני אתן צ'אנס ואזמין מאמזון או מאתר דומה. השימוש הוא גיבוי דברים מידי פעם(פעם בה..) יש המלצה? יש מספר דגמים של WD ואין לי מושג מה ההבדל ביניהם

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אנשים הייתי רוצה דעות שלכם לגבי שני כוננים קשיחים ניידים האחד של Western Digital והשני של Maxtor: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=148&Language=en http://www.maxtor.com/portal/site/Maxtor/menuitem.ba88f6d7cf664718376049b291346068/?channelpath=/en_us/Products/External%20Hard%20Drives/OneTouch%20II%20Family/Maxtor%20OneTouch%20II%20FireWire%20and%20USB עכשיו בעיקרון השאלה המרכזית היא לגבי Buffer Size שהולך לטובת הMaxtor אך הייתי רוצה לדעת האם יש הבדל משמעותי בין 16MB ל8MB בכוננים שמסוג זה? בעיקרון אני הולך על הגירסאות של ה300GB וה320GB עם FireWire (לא FireWire 800). אז כמו שכתבתי מקודם אני צריך כמה יותר דעות לגבי הכוננים האלו ואם יש אותם למישהו מפה אז…

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  9. Started by siin,

עם כל הכבוד (ויש הרבה מאד) להסברים בנעוץ, עודף מידע יוצר בלבול במיוחד כשחלק מהדגמים שודרגו באחרים. הבנתי שהצורבים המומלצים הם של LG ו-LITEON הצורב המומלץ של LG 42N הוחלף (אך עדיין נמכר) בדגם 44N איזה דגם משני החברות הנ"ל ממולץ לקנות (כרגע רצוי IDE) ?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by OnlyOne,

הכרטיס הגיע אליי, הכנסתי אותו למצלמה ופירמטתי אותו כמו כל כרטיס שהגיע אליי עד הכרטיס הזה. אז פירמטתי את הכרטיס דרך המצלמה מסתבר שהמצלמה פירמטה את מערכת הקבצים לRAW מאז אין אפשרות להשתמש בכרטיס ואו לפרמט אותו. אז יש פיתרון לעניין?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  11. Started by TRISOMY,

בעיקרון אני מעוניין לרכוש כונן חיצוני רק לצורך גיבוי. רוב הזמן ה-HD יישב לצד המחשב ואני בספק אם יזוז משם אי פעם. התקציב עומד על גג 450 ש"ח. רצוי כמה נפח גדול ככל האפשר אבל כמובן שיהיה גם אמין, יציב ומהיר. כמובן שאני לא מצפה למצוא משהו מושלם במחיר הזה, אלא את הדבר הטוב ביותר שניתן לרכוש בתקציב. בימים האחרונים נתקלתי ב-2 HD וקיימת לי התלבטות לגביהם, לכן הגעתי לכאן כדי שתוכלו לעזור לי, ואלו הם: 1.דיסק קשיח חיצוני``3.5 בנפח ענק SAMSUNG 1000GB http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=332&auctionid=7726034&amuc=5,48 2. דיסק קשיח נייד "3.5 בנפח ענק Western Digital Elements 1000GB http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesale…

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  12. מה אומרות לי כל האותיות לצד השם של ההרדיסק ולגבי הפרשי המחירים באותה חברה ונפח??

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. החברה האמריקאית הצליחה לדחוס נפח חסר תקדים של 400 ג'יגה-בייט בתוך כרטיס ההרחבה הזעיר שיכנס לסמארטפון, לטאבלט ולמחשב שלכם לכתבה

14. Started by ashafir,

הייתי היום בחנות והראתי להם את המפרט שלהם והאיש שם אמר לי שדיסקים קשיחים של סמסונג הם לא כל כך טובים, הם נהרסים אחרי שנה הוא אמר לי . הדיסק קשיח שאני רוצה לקנות הוא : Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 זה נכון מה שהוא אמר? איזה חברה הכי עדיף?

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  15. אולי אחת השאלות המפגרות בתולדות הפורום אבל אני בודק צורבי DVD של NEC, פתאום אני רואה שעל חבילת מדיות DVD שקניתי במבצע באופיס דיפו לפני שלושה חודשים כתוב RW ואני לא זוכר שקניתי DVDRW תסתכלו על התמונה זה DVDRW ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by amirn,

ראיתי שהוא זמין כבר מתחילת החודש בארה"ב בפחות מ-100$ מעניין כמה הוא יעלה בארץ

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  17. Started by XCG120,

ברצוני לקנות כונן נייד בין 2-4 טרב הכיוון שלי הוא לחברת ווסטרן דיגיטל מדגמי פספורט השאלות שלי הם כאלה אני מחפש כונן נייד הכי טוב מבחינת אמינות, קודם כול שאני אהיה בראש שקט ואיכותי. 1.איזה כונן מומלץ מהניידים של ווסטרן דיגיטל אפשר גם חברה אחרת שיהיה בין 2-4 טרה הכיוון 4טרה. ויציאה של USB2+3? 2.האים יש כונן נייד שהוא SSD אים כן איזה הכי טוב ואמין מבין החברות שיהיה 4טרה ? 3.איזה כונן מכילים הניידים כמו הפספורט של ווסטרן דיגיטל נמצא שם כונן רגיל SATA רק מוקטן או משהוא אחר אשמח להסבר? 4.מה ההבדל בן הדגמים של ווסטרן דיגיטל My Passport Elements Portable,My Passport Ultra,, Elements SE תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  18. שמתי לב שיש שני דגמים בעלי אותם נפח ורצתי לדעת מה ההבדל בינהם? Scorpio 500GB 8MB 5400RPM Sata II WD5000BEVT http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7683 Scorpio 500GB 8MB 5400RPM Sata II WD5000BPVT‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12438

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם, לאחותי נהרס הרדיסק והגיע הזמן לקנות חדש הפעם אני קונה משהו מקצועי - 160gb ,הבעיה שאני לא יודע מה לקנות את חיבור הפשוט IDE או ה- SATA ששניהם קיימים במחשב אצלי. אני לא מבין דבר מה הבדל בין כל השלושה ? IDE , SATA ; SATA2 אני לא מדבר על צורת החיבור אלה על המהירות הביצועים שנותנים מקווה שתוכלו להסביר לי מה בדיוק לעשות כי אני לא יודע איזה סוג כדי לקנות. תודה רבה זאביק.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by סלמאן,

כמו בכותרת, מותקן על המחשב VISTA 64BIT ULTIMATE ואין שום בעיות מלבד זיהוי של כונן קשיח IDE בביוס הכונן מופיע רק במערכת ההפעלה לא. איך אני פותר את הבעיה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  21. Started by yesitsme,

היי, אני יודע שכשמוחקים קבצים הם נשארים על ההארדיסק.. השאלה שלי היא איך, לאחר שמחקתי את הקובץ, לעבור על כל ההארדיסק ולמצוא את הקבצים שאני רוצה להסיר למצמיתות(לכתוגב עליהם משהו)? יש תוכנה שעושה את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  22. Started by omert,

שלום יש לי לוח אם Asus PHS800-MX chipset Sis661Fx אני רוצה לקנות דיסק קשיח ורציתי לשאול האם אני יכול לקנות הארד דיסק עם חיבור SATA, SATAII או רגיל???

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  23. Started by GENERAL,

איזה HARDISK עדיף ? מחפש משהו שקט... הרוב המליצו על SAMSUNG לא עדיף maxtor???

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by iakovl,

אני כרגע שוקד על כתיבת מאמר קצר בנושא NAS הייתי רוצה לדעת אם יש נקודות מסוימות שאתם רוצים שאני אגע בהם במאמר **מנהלים, זה ת'ראד כפול. את הנושא ברשתות אפשר למחוק **

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  25. Started by jacobweins,

בוקר אור, רכשתי לאחרונה שרת NAS מסוג Synology 218j. ישמש לגיבוי ממחשבים ניידים במשפחה, וכן לסטרימינג של מדיה בבית. מעוניין לקנות שני דיסקים של 4TB.. האם יש איזושהי עדיפות לאחד הדגמים שציינתי קודם? קיימים הבדלים קטנים במחיר לטובת הסיגייט. אשמח לשמוע המלצות, תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.