אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לכוון תקייה של כרום ל-RAMDISK לפי הסרטון הזה וזה לא יוצא לאחר שפתחתי את התקייה בדיסק של RAMDISK הוספתי את המשפט בסרטון +שינתי את האות וזה לא עובד למה ? http://imageshack.us/f/22/24921398.png/
-
- 0 תגובות
- 799 צפיות
-
-
בעזרת נרו או דימון טולס (או כל תוכנה אחרת, אבל שתיהן עדיפות)?
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
איך אני בודק שהדיסק הקשיח שלי הוא ב PEAK AFFICENTCY, זאת אומרת, שכל הסידורים בביוס מנצלים את כל המהירות שההרד דיסק יכול להגיע אליה? תודה. יאיר.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית במחשב והחלטתי לעשות פרמוט. יש לי בערך 200GB של סרטים שאני רוצה לשמור ולא מתכוון להוריד (כולם ב-HD ולקח לי זמן). איך אני יכול להעביר (אפילו את כל הכונן, 324GB) למחשב אחר? חשבתי לקנות דיסק און קי של 500 אבל זה המון כסף, וגם מערכת הפעלה אני צריך...
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
איך אני מעביר את החומר שיש לי בדיסק רב פעמי למחשב?(אני לא מצליח בגזור הדבק)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! מחר, בשעה טובה, מגיע מחשב חדש לבית שלי עם הארדיסק ריק של 200GB... ואני רוצה להעביר בערך 50GB מההראדיסק הישן של המחשב הישן שלי להארדיסק החדש... איך אני עושה את זה? אם צריך תוכנה מסויימת אין לי בעיה לקנות... תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, איך עושים זאת? אני יודע שצריך דיסקט והאם זה מסוכן?
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הורדתי את הקשוחה של Samsung HD103SJ העברתי לדיסק קשיח חיצוני אבל הוא לא מזהה את העדכון בביוס איך מעדכנים בצורה נכונה?
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
עידכנתי תצורב שלי אבל אני רוצה לעדכן אותו שוב לקשוחה אחרת, אבל המחשב לו רוצה ואומר שיש בעיה. מה עושים? יש איזו תוכנה לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
עדכנתי לו קושחה בערך לפני שנה. אבל הם שינו את כל האתר שלהם ואני לא מוצא את מה שאני צריך להוריד. אפשר לינק להורדת העדכון האחרון? * למי ששואל, הצורב שלי בזמן האחרון דופק לי את כל המדיות DVD שאני צורב... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום. חיפשתי באינטרנט ובאתר של סמסונג עדכון "hd103sj firmware" אבל לא הסתדרתי מי יודע מה, לעומת זאת את כונני ה SSD שלי של קרוסיאר עדכנתי בצורה פשוטה עם ה TOLL KIT שלהם. תוכלו לעזור?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק של שירים במחשב איך אני מעתיק את השירים האלו למחשב שאני מעתיק רגיל אז זה מעתיק רק קצורי דרך איך אני מעתיק את כול השיר?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מקווה שאני בפורום המתאים (זה קשור להארד דיסק ) ניסיתי למצוא את האפשרות בביוס אבל לא מצאתי הכונן שלי הוא ibm 60 gb אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו תודה.
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן.. יש לי שני יציאות usb בדלת של המחשב ועוד 4 מאוחרה עכשיו חבר שלי שיחק לי במנהל ההתקנים אני חושב וזה נראה לי גרם לביטול ה-usb זאת אומרת שהם לא מזהים כלום שאני מחבר כבל פשוט כלום כאילו הם לא עובדים.. אין אפילו את הרעש של החיבור.. איך אני מחזיר אותם שהם יעבדו לי?
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי שני הארד דיסקים שתיהם של 30 איך אני מפצל את כולם שיהיה לי במחשב 3 כוננים שכל אחד הוא 20 אפשר אם הפרטיישן מג'יק אם אפשר תגידו לי איך תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני זוכר שיש איזה אפשרות כזאת אבל אני לא מוצא אותה.... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
היי אנשים... אני מעוניין לפצל את מחיצת כונן C במחשב שלי.. יש לי PartitionMagic 8 אבל אני לא כל כך מבין איך לפצל איתו.. האם מישהו פה מוכן להסביר בפירוט איך לעשות זאת? המטרה שלי היא להתקין מחדש את מערכת ההפעלה WinXP כי היא כבר שנתיים מותקנת ובקושי סוחבת מרוב כל הזבל.. הבעיה היא שבזמנו שמתי אותה על C עם כל שאר התוכנות ועכשיו אני רוצה לשים אותה על מחיצה נפרדת ואת התוכנות במחיצה נפרדת לכן אני רוצה לפצל את כונן C ל-2 מחיצות. וגם- לשנות את נתיב ה- Program Files לכונן היעד החדש של התוכנות.. איך? כרגע הדיסק הקשיח שלי מפוצל ככה: C - מערכת הפעלה + תוכנות 10GB D - משחקים 10GB E - קבצים למיניהם / גיבויים 20GB F - כונן CDROM G - צורב ואני מעוניין שזה יהיה כך: C - מערכת הפעלה 5GB D - תו…
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איך אני מפרמט HD נייד 120 ג'יגה עם חיבור USB.כפתור ימני על הכונן>"אתחול"???
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי 3 הארדיסקים אחד 80 גיגה ושניים 40 גיגה. עכשיו אני כמעט שלא משתמש ב שני ה 40 גיגה אבל אני צריך אותם זמינים לפעמים, השאלה שלי איך אני מרדים את שני הארדיסקים?? בעבר (ווינדוס 95) היתה אפשרות אבל עם ה XP PRO אני לא יודע איפה עש את זה... אשמח לעזרה..
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
קניתי מתאם לחיבור הכרטיס זיכורן למחשב, אני פירמטתי אותו כמה פעמים ויש בו צילום (וידאו) של איזה ארוחה משפחתית שאני צריך להשיג. ניסיתי עם כמה תוכנות ואני מקבל הרבה קבצי ERORR
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
WD NET CENTRE 250GB 8MB http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4449 דיסק קשיח 160 ג'יגהבייט. 8 מגה באפר. זמן תגובה ממוצע 4.20 ms. דיסק קשיח חיצוני מתחבר בחיבור RJ45 ,במהירות 10/100 RJ45 = חיבור של האינטרנט רגיל..? כבל רשת פשוט לכרטיס רשת...? אני מחבר אותו לראוטר ... ואיך אני מתחבר אליו לשים בו נתונים וכו.."?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כונן של WD 500GB AAKS שמחובר עם ESATA... כשאני מנתק אותו הכל טוב יפה...הבעיה היא שאני מחבר אותו הוינדווס לא מזהה אותו ואז אני צריך לעשות ריסט בשביל שהוא יזוהה עם מערכת ההפעלה... יש איזשהי התקנה או איזה הגדרה בביוס שאני צריך לשנות? אגב המפרט זה לא מה שרשום למטה..
-
- 2 תגובות
- 874 צפיות
-
-
הוספתי הארד אבל איך אני מחבר אותו יענו שיפיע לי במחשב שלי ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-