עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אז ככה ההרדיסק שלי והצורב מחוברים באמצעות אותו כבל IDE וממה ששמעתי זה גורם להפחתת הביצועים של ההרדיסק האם זה נכון ובמידה וכן עד כמה זה משמעותי ??? תודה מראש למגיבים

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שימושים רגילים. מעבד 6700K 16GB DDR4 2400 תודה רבה!

3. Started by gbox,

שלום רב אני מקבל את המחשב שלי בקרוב ואני צריך להתקין עלי'ו וינדוס אני זוכר שכשמתקינים את הוינדוס ממליצים להפוך את המחיצה שעלי'ו נמצא הוינדוס ל-NFTS אני לא י'ודע מה זה אומר ממש אבל מה כדי לעשות? להפוך או לא? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי, אני ממש לא מבין בכונני SSD וזקוק לעזרתכם! חשבתי לקנות מחשב חדש - אך בפורום מפרטי מחשב המליצו לי לחכות קצת ורק לשדרג את הכונן שלי ל-SSD. (הפוסט שלי כאן) בדקתי בפורום כל מיני פוסטים וראיתי כל מיני מושגים כמו mx100 bx100 mx200 - וזה לא אומר לי כלום :\ אשמח לשמוע המלצות לכונן בנפח 250GB (+-) שיוכל להמשיך איתי למחשב הבא אם אחליף בקרוב .... תודה רבה וחג שמח !

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by M-a-T-a-N,

אני רוצה לקנות HD רק אין לי מושג מה טובים מה שמעניין אותי אלה איזה חברה טובה מה נחשב הכי שקט מה מתחמם הכי פחות וכו' תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. ברשותי כונן קשיח פנימי של סמסונג בן 5 שנים ששימש לגיבוי, במחשב נייח (מ"ה: חלונות 7 64) והיה תקין. במעבר למחשב חדש "הבחור" מסרב להפתח, תקע את עליית המחשב, דרש פירמוט, כשניסיתי להשתמש בתחנת עגינה חיצונית גם דרש פירמוט בקיצור אני בשוק זה הרי הגיבוי, כבר אין לי שערות לתלוש. המשמעות: מסירה לחברה המתמחה בשיחזור נתונים המשמעות: "חור גדול במכנסיו" המשמעות: לא בא לי ניסיון אחרון: לנסות להפעיל אותו דרך מחשב אחר. אופן הפעולה: שימוש בתחנת העגינה החיצונית שלי עם מחשב נייד ומ"ה חלונות 8 התוצאה: הכונן מגיב ונפתח (האוריקה) התוצאה: אני בהלם מוחלט !!! חסכתי כמה אלפי שקלים (והטכנאי טען שהכונן תקול) ברצינות: א. האם יש הסבר הגיוני לדבר ? ב. האם הכונן תקול באמת ולא כדאי …

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by רועי אלגרבלי,

שלום רב! ישלי צורב של חברת פיוניר מדגם S20LBK ולוח אם של ג'יגה בייט דגם Gigabyte GA-B75M-D3H יש חיבור sata 3 ובנוסף יש 2 ואת שתיהם יש בלוח אם השאלה היא לחבר ב3 או 2? חשוב לציין שניסתי הרבה לחפש ולא היו ממש תוצאות אז כנראה שזה 2 תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by card,

שלום יש לי את הדיסק של Hiren BootCD, שהוא מאד שימוש, בעיקר בשביל התוכנה Ghost. אני משתמש ב-Ghost המון(בגרסאת ה-DOS שלה, לא בגרסא שמתאימה להפעלה כש-Windows רץ). החסרון היחיד עם Hiren BootCD, הוא שאני כל פעם צריך ללכת דרך אותם תפריטים, ולבחור את אותן אפשרויות. הרבה עבודה מונוטונית. הייתי רוצה ליצור לעצמי CD שהוא Bootable, או DOK שהוא Bootable, ואז לשים ב-Autoexec.BAT שורת הרצה של GHOST.EXE עם כל הפרמטרים שאני צריך, כך אם אני מכניס את הדיסק/DOK למחשב, ועושה Restart, הכל ילך אוטומטי ויפה בלי שאני אצטרך לעשות כלום. ועכשיו השאלה.. בשביל ה-scenario המתואר כאן, מה עדיף: Bootable CD או Bootable DOK? תודה עומר

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש לי דיוידי טושיבה שקניתי לפני שנתיים כאשר הם רק התחילו להופיע והבעיה שלי היא שהוא לא קורא צרובים ו VCD ואת כל השאר. וזה דפוק , ביררתי ואמרו לי שזאת הגנה ושאפשר לסדר את זה , תעזרו לי בבקשה עם זה אפשרי ;D

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by gkman,

שלום לכולם. אני חיפשתי ב-זאפ דיסק און קי 8 GB זול לקנות. הבעיה היא שהרבה מתלוננים שהם איטים. אני צריך אחד מהיר יחסית ( אני רוצה להריץ מתוכו תוכנות וכדו') ואני לא רוצה לבזבז יותר מ60 שקל עליו ( אני לא יודע מה המחירים בשוק אז יכול להיות שקצת פינטזתי על המחיר) מישהו יכול להמליץ כל משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by NIVs,

נכון שיש אותו באיזה 2 חנויות בגרסאת הרייטל. אבל מתי הוא מגיע לרוב החנויות הגדולות בגרסא עם כול הפנלים והכול?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by galr52,

שלום אני מחפש כונן קשיח חיצוני. הכונן יכיל בתוכו כמה עשרות גיגות בודדות כך שאני לא צריך משהו גדול במיוחד. מה שחשוב לי זה שהכונן יהיה אמין ולא ימות לי חודש אחרי שנגמרת האחריות, ושיהיה לו רק חיבור USB (בלי חיבור לחשמל). בקשר למחיר אני מוכן להשקיע 300 שקל אבל אם לא צריך לא חייבים בתודה מראש, גל

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by *R.S,

*איזה כונן קשיח יותר טוב? זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=15503 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_77_918&products_id=4888 * הם שקטים? *Seagate מייצרת עדיין את כונני Maxtor י?? (למרוטת שהם לא כמו של Maxtor ... ל Maxtor היה 16MB ולהם רק 8 י) כמו זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_81_2426&products_id=16635 ?? *יש כונן קשיח 250GB שעולה גם בסביבות ה 400 שקל והוא יותר טוב מהכוננים שרשמתי למעלה? לא WD ורק מחנות בחיפה... (רצוי נועה/פנדה) תודה לעונים

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מה אתם ממליצים? לפרמט את כולו בהתקנת WinXP או לפרמט לכמה חלקים? אף פעם לא פירמטי לכמה חלקים. איך עושים את זה? מקצים כ-60GB בהתקנה עצמה, ואח"כ נכנסים ל-disk management ועושים יצירת partition חדש? אני יודע לפרמט פרמוט מלא של 250GB לוקח כשעתיים ומפחד שה-disk management יתקע.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכולם, תחילה אציין שקראתי את ההסבר הבסיסי בסטיקי של הפורום שכתב בעבר RK.. עיינתי גם בכתבה של CDFREAKS (לא ממש הבנתי הכל..) הבנתי את ההבדלים העיקריים בין שתי השיטות והבנתי (אם אני לא טועה..) שצריבה ב שיטת ה + עדיפה על ה - .. אבל לשאלה שלי עדיין לא מצאתי תשובה : נניח שיש לי קובץ IMAGE מסויים שעשיתי לסרט /משחק מחשב/ משחק PS2 וכו' מקוריים שברשותי (קבצי ISO, MDF וכו') ואם וכאשר אני רוצה לצרוב דיסק גיבוי - האם זה הכרחי לצרוב אותו באותה שיטה שהוא תוכנן להצרב בה ? ואני אסביר עם דוגמא- האם זה משנה נגיד ל PS2 / נגן DVD ביתי/ מחשב באיזה שיטה צרבתי את הגיבוי ? האם הם ייקראו את הדיסק כרגיל בשתי השיטות ? תודה לעוזרים ..

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אצל אך שלי היה לי גיבוי של כל מה שהיה לי על ההארד דיסק, פירמטתי את המחשב (כמה פעמים) ושבאתי להעתיק את הכל חזרה למחשב שלי אני מגלה שזה לא, להפתעתי הדפוק פשוט מחק את זה משם... עכשיו עולה השאלה, כיצד אני מחזיר את המידע הזה אם אפשר ?!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by tavor21,

אני רוצה לקנות צרוב DVD טוב בערך בסביבות ה500 + - ושיקרא דיסקי DVD+-R נ.ב. חשבתי לקנות צורב DVD של LG זה עם הDL הוא יקר יותר אבל לא יותר כדאי?????????? תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אני צריך דיסק הם נתונים הוא SATA III עם Buffer 64MB 6.0 GB/s גודל 1TB פנימי תקציב עד 700 שח שהיה שקט תודדה מראש אני צריך ארדיסק מהיר עם ביצועים טובים בשביל משחקים עלי כדי לי לשים ארדסק SSD ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, יש לי מחשב ישן שנשרף לו הלוח אם ואני רוצה להעביר את כל החומר מהדיסק קשיח למחשב השני אבל רציתי לדעת האם זה אפשרי שאני יחבר את אותו כונן שמותקן עליו כבר ווינדוס למחשב החדש שיש לו דיסק אחר שמחובר ב-SATA ואני יחבר את הדיסק הישן בחיבור IDE (אין לו SATA... קשיח ישן מאוד..) האם זה אפשרי? האם הווינדוס יעלה בלי שום בעיה והוא יזהה לי את הכונן ואני יוכל להעביר בלי שום בעיה או שאפשר להגיד ביי ביי לכל הקבצים שהיו בו? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אני צריך להזמין מהאתר www.newgg.com דיסק קשיח חיצוני, 1 טרה. לצורך מוזיקה, כלומר שיהיה מחובר למחשב ואשמע מוזיקה ממנו. תקציב - 120 או 150 דולר . אני גם צריך לשלם על משלוח, פשוט אדם בחול צריך להעתיק לי לדיסק מוזיקה שאני צריך. איזה דיסק כדאי לקנות? אני רואה שיש באתר הזה מבחר ענקי.....והוא המליץ על הדיסק הבא : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822204079&cm_re=fantom-_-22-204-079-_-Product כל מי שיכול לומר לי מה כדאי, אז תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by zurkin1232,

אני כבר כמה ימים עובר על הודעות בפורום, וראיתי כל מיני שמות צצים, כאשר הנפוץ ביניהם הוא ה-NEC 3500A. אני כרגע נוטה לכיוון שלו ואני רוצה לקנות היום או מחר. מה שאני רוצה לדעת האם יש טעם לשקול צורבים אחרים. המלצתם למשל על Pioneer או BenQ אבל המחיר גבוה ב-100 ש"ח ואני לא חושב שהתוספת כדאית.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by KF,

אני לפני קניית מחשב חדש .. רציתי לשאול אם כדאי להזמין מאמזון את ה-SSD הזה ? https://www.amazon.com/Samsung-970-EVO-Plus-MZ-V7S1T0B/dp/B07MFZY2F2/ref=sr_1_1_sspa?dchild=1&keywords=970+EVO+Plus&qid=1605357787&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExREMyRDQxWjVXR1NJJmVuY3J5cHRlZElkPUEwOTc3OTE0MTFHMkU1SElNS0ZRTSZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwNjMzMzg0MlJYUVNHVEIzNEJLUyZ3aWRnZXROYW1lPXNwX2F0ZiZhY3Rpb249Y2xpY2tSZWRpcmVjdCZkb05vdExvZ0NsaWNrPXRydWU= יש לי באמזון זיכוי של 15$ נוספים אז הכל כולל הכל יצא לי 590 שקלים לסטיק הנ"ל. כאן בארץ זה לפחות 300 ש"ח יותר.

23. ריפרפתי עכשיו בזאפ וראיתי שהמחירים של כוננים קשיחים עלו בצורה ממש מטורפת. חיפוש כונן קשיח בנפח של 2 טרה העלה רק כונן אחד עם מחיר של מתחת ל700 שקל - 698 שקל. כשקניתי את הכונן שלי ( HD204UI ) הוא עלה 400 שקל בערך, ואילו עכשיו הוא עולה 725! מה גרם לעליה הזו? הרי ככל שעובר הזמן מחירים של מוצרי אלקטרוניקה אמורים רק לרדת, לא לעלות... יש למישה הסבר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by noobster,

שלום חברים. קיבלתי U3 ואני מחפש תוכנות שעובדות עליו. ראיתי שיש לו פורטל פנימי עם תוכנות מצומצמות ו"יקרות". האם יש אתרים ממולצים שמהם אפשר להוריד תוכנות לU3 (הוא מבקש קובץ מיוחד ולא נותן להתקין מהמחשב) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי ברשותי מחשב (אתם יכולים לראות אותו במלואו בצד ימין) שיש בו שני הארד-דיסקים, שניהם WD 80JB ATA עכשיו ברצוני להוסיף עוד הארד-דיסק של 320JB אבל בחיבור SATA, השאלה שלי, אם אני יכול פשוט לחבר אותו, והוא יעבוד? או שהתליך יותר מסובך מזה... כי הבנתי שברגע המתקינים WIn אז צריך להוסיף דרייברים של SATA, ומן הסתם אין לי אותם מותקנים. תודה מראש install

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים