אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
נכון שיש אותו באיזה 2 חנויות בגרסאת הרייטל. אבל מתי הוא מגיע לרוב החנויות הגדולות בגרסא עם כול הפנלים והכול?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, למי שאין לוח אם שתומך ב-M.2, לא עדיף יהיה לקנות מתאם כזה: https://www.imatrix.co.il/pl_product~811~14~179.htm ? חיים
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, לצערי, כמות ההארד דיסקים שאני מעוניין להתקין במחשב גדולה מכמות חיבורי הSATA בלוח האם שלי. הלוח הינו Gigabyte GA-P35-DS3L בעל ארבעה חיבורי SATA. אני מעוניין לקנות בקר SATA כלשהו בעל ממשק PCI שיכלול לפחות 2 חיבורי SATAII פנימיים. אני לא מחפש RAID, אני מחפש בקר אמין שיעשה את העבודה. רכשתי שלשום בקר ארור של VIA מדגם VT6421, והתוצאה היא מסכים כחולים (עדכון של הדרייבר לא פתר את הבעייה), החזרתי את המוצר מהר למדי. מערכת ההפעלה: Windows 7 Ultimate 64Bit תודה לכם ;D
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://wallstreet.bizportal.co.il/articles.php?id=137574 http://www.hitachigst.com/press-room/2011/western-digital-to-acquire-hitachi-global-storage-technologies צמצום התחרות
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
קראתי המון על כוננים קשיחים כאן בפורום גם חיצוניים וגם פנימיים לאחר חשיבה רבה החלטתי ללכת על כונן חיצוני מהות הכונן תהיה רק לאחסון סרטים מוזיקה .... אני מתלבט לגבי הדגם הנ"ל דיסק קשיח 3.5 MY BOOK ESSENTIAL USB 3.0 2000GB יש לי אפשרות לרכוש אותו דרך העבודה במחיר של 530 ש"ח עם האחריות של טק דטה ישראל לשנתיים או האם יותר מומלץ לקנות HD פנימי,את זה שהומלץ בפורום ולקנות מארז בנפרד עריכה: כמו כן יש גם את הדגם הזה Western Digital - My Book Studio 2TB 3.5'' USB 2.0 And FireWire 800 אך הוא משמעותית יותר יקר 830 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כיום כשקונים מחשב חדש שהשימוש שלו יהיה גיימינג ועבודה מרובת שעות על המחשב הייתם בונים מפרט עם SSD ישר?, או שיש פה שיקול דעת
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אתם מחלקים את הכונן הקשיח שלכם? האם מפרידים רק בין DATA ל SYSTEM או עושים חלוקה נוספת? לכמה כוננים מחלקים? ואיזה יחס באחוזים אתם מקצים לכל חלק (כונן) והאם אתם מתקינים את כל התוכנות והמשחקים על הכונן מערכת (כי בכל מקרה אחרי פירמוט חיב להתקין הכל מחדש) או בכונן נפרד?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב חדש ואני לא יודע איך לחלק את המחיצות על הכונן של 320 GB תוכלו לעזור לי?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה: ידוע לי שחברת LG הוציא צורב אשר יכול לצורב דיסק של 900 MB במקום ה 700 MB הרגיל האם זו רק תוכנה או שאפשר להשיג או טריק בצורב שיש רק בLG
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כמו בכותרת, האם יהיה שינוי משמעותי עם SSD? או שזה רק ישפיע על דברים כמו כמה זמן לוקח למחשב ולתוכנות לעלות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל הצרכים שלי הם זיכרון מאוד גדול(אני מצלם) וכונן שיחזיק גרפיקה(תוכנת לייטרום בלבד). המליצו לי על כונן ssd בגלל הביצועים הגבוהים שלו ואני מוכן להשקיע את הסכומים. הבעיה שאמרו לי שכונן היברידי הוא לא מומלץ.. השאלה מה עדיף כונן חיצוני לדברים הכבדים או היברידי? האם 128 gb יספיק לי בssd לתוכנות, שטויות, ומערכת הפעלה? דבר אחרון אני מתלבט אם להכניס כונן דיסקים בלפטופ וראיתי שזה מאוד מצמצם לי את המבחר, מצד שני ראיתי כמה זול כונן חיצוני.. השאלה אם צורב חיצוני עובד בצורה מספקת? ואז במידה ואני יראה זה צורך רציני אני פשוט יקנה כונן נפרד..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב יש ברשותי כונן קשיח ממחשב קודם שבו נמצאים רוב הדברים שאני צריך עכשיו יש לי בעיה עם החיבור שלו כי כבר מחובר למחשב החדש כונן קשיח פנימי [sATA] עכשיו אני צריך לדעת אם אפשר לחבר כונן קשיח נוסף למחשב ולא תהיה בעיה...חבר אמר לי שיש אפשרות לחבר את הכונן לUSB דרך מכשיר מיוחד אם יש פה מישהו שיודע,אשמח לעזרה!! תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני ממש לא מבין בכונני SSD וזקוק לעזרתכם! חשבתי לקנות מחשב חדש - אך בפורום מפרטי מחשב המליצו לי לחכות קצת ורק לשדרג את הכונן שלי ל-SSD. (הפוסט שלי כאן) בדקתי בפורום כל מיני פוסטים וראיתי כל מיני מושגים כמו mx100 bx100 mx200 - וזה לא אומר לי כלום :\ אשמח לשמוע המלצות לכונן בנפח 250GB (+-) שיוכל להמשיך איתי למחשב הבא אם אחליף בקרוב .... תודה רבה וחג שמח !
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן קשיח חיצוני. הכונן יכיל בתוכו כמה עשרות גיגות בודדות כך שאני לא צריך משהו גדול במיוחד. מה שחשוב לי זה שהכונן יהיה אמין ולא ימות לי חודש אחרי שנגמרת האחריות, ושיהיה לו רק חיבור USB (בלי חיבור לחשמל). בקשר למחיר אני מוכן להשקיע 300 שקל אבל אם לא צריך לא חייבים בתודה מראש, גל
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום, תמיד כשאני קונה מחשב חדש או משדרג קיים אני בא להתייעץ אתכם, ואני אף פעם לא יוצא מאוכזב. כרגע אני מחפש להחליף את כונן המערכת שלי בכונן SSD חדש. קיבולת 150-250GB. קראתי את דיון הSSD המומלצים, וראיתי ביקורות טובות על EVO 840 של סמסונג. מצאתי את זה http://ksp.co.il/?uin=22007 ואני די מרוצה מהמחיר. הבעיה היא שאת המחשב שלי בניתי עוד בתקופה שSSD היו הדבר הבא, ורק נכנסו לשוק- אז אני קצת חושש שאולי המפרט הקיים לא מתאים לכל כונן SSD, או שמא הרכיבים האחרים שברשותי, יתממשקו עם הכונן לא בצורה היעילה ביותר. אשמח אם תפיגו את החשש הזה, או תעזרו לי לעבור אותו אם הוא מבוסס. המחשב משמש לעבודה אולפנית, עריכה, הקלטה ורינדורים כבדים. תוכנות פרוטולס, קיובייס, וחבילת הקריאיי…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש SSD NVME בנפח 500GB, ולא חייב שיהיה הכי מהיר, כי המחשב שלי תומך ב-gen3 x2 ולא gen3 x4 - למרות שהיום כל הכוננים שיוצאים תומכי x4 אז כנראה זה לא משנה. כרגע מבחינת מחיר ואמינות אני מתלבט בין 2 הדיסקים שבכותרת (יש לי שני SATA SSD של SAMSUNG והם בסדר עד עכשיו) מה דעתכם? איזה מהשניים כדאי? או שיש לכם הצעה יותר טובה מבחינת מחיר ואמינות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך ייתכן המכרז הזה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 המחיר הזה זול ב-500 ש"ח מהמחירים שראיתי. ואיך אפשר לדעת איזה סוג HDD יושב בתוך המארז? האם הכונן הזה מומלץ למטרת גיבוי? או שיש משהו טוב יותר של 2TB? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי hardisk של samsung מלפני שלוש שנים בערך. הווינדווס לא עולה לי ורשום שיש ווירוס בהרדיסק. ניסיתי לפרמט דרך הדיסק של ה boot אבל ההודעה מופיעה שוב ואני לא יכול לפרמט. יש אפשרות לפרמט באמצעות כפתור או שאני חייב להחליב את הדיסק הקשיח?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין בקניית HDD פנימי 2TB. הכונן הינו לאחסון סרטים ולהרצת סרטי HD. חשבתי על שני דגמים:WD Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX Samsung2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI איזה כונן עדיף? בהנחה שהוא צריך להריץ סרטי HD ? איזה יותר שקט? האם יש המלצות אחרות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניסיתי כבר שני מארזים אחד של AgeStar ואחד noname - שניהם לא מתקשרים בeSATA, ודרך USB המחשב רואה רק 801.57GB מתוך 3TB. חשוב שיהיה עם חיבור eSATA + USB (עדיף USB3 אבל לא חייב.) שברתי את הראש כמה ימים עד שעליתי על הבעיה. :-\
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבר זמן רב אני נאבק במקום האוזל בהרדיסק, אני צריך להוסיף דיסק וחשבתי אולי לבנות מערך RAID5. אני מעוניין בכך גם בשביל שיפור ביצועים גם בשביל שרידות, אבל גם בשביל האפשרות להגדיל את הכונן מבלי שיתווספו עוד כוננים. השאלה אם ניתן לעשות את זה מבלי לאבד את המידע. ברור לי שהמידע צריך להתחלק מחדש על פני הדיסק הנוסף, תהיתי האם זה אפשרי מבלי הצורך לפרמט את הדיסקים?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה נגמר לי המקום במחשב ואני רוצה לעשות שדרוג של חצי טרה. אני נאמן לWD. ראיתי כמה סוגים/דגמים של דיסקים. אחד נגמר בAAKS השני AAJB השלישי AACS מה ההבדל בינהם ומה יותר מתאים לי? (בן אדם רגיל שאוהב ביצועים) http://www.kama.co.il/products.php?path=category%2Cattr_394%2Cbrand&category=1431&brand=483&attr_393=1634&attr_394=1641 אם זה משנה, כרגע יש לי כונן 320 שמחולק ל2 מחיצות
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. בעקבות שדרוג ל 840 EVO החלטתי שכדאי להפוך SSD לחיצוני. ה SSD בנפח קטן של 40 גיגה ואם לא זה לא יהיה בו שימוש. לא הצלחתי למצוא בחנויות איפה יש מארז ל SSD 2.5" ואיזה חיבור כדאי לתת לו. ו אשמח אם תעזרו לי ואם אפשר אפילו אפשרות לחבר גם ל ESATA וגם ל USB אני אשמח. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלוםהיום בבוקר הרצתי את התוכנה UserBenchMark וכשהיא הריצה בדיקה על כונן D (לא הכונן שמותקן עליו הווינדוס) היא פשוט נתקעה על הסריקה מלא זמן..אני עצרתי את התוכנה דרך מנהל המשימות ומאותו רגע הכונן עובד ממש לאט ותמיד על 100% שימוש אפילו שאין בו שימוש עשיתי כמה הפעלות מחדש למחשב ובכמה מהפעמים הכונן אפילו "נעלם" מהמחשבבכל מקרה אם תגידו לי לנסות לגבות אז אין לי ממש אפשרות מ2 סיבות:1. אין לי איפה לגבות את הקבצים2. אם אני אפילו פותח תיקייה שנמצאת בכונן הזה זה מתקיע את המשימה explorer לכמה דקות ומוציא הודעת שגיאה שהתיקייה/הקובץ לא נמצא או שפשוט לוקח למחשב מלא זמן להוציא את הודעת השגיאה בלי שexplorer יתקעאשמח לעזרה
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ההבדל במחיר הוא גם בביצועים כשמדובר בצורבים 40X12X40 מתוצרת LG ופלקסטור
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-