אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
האים צפוי לנו מעבר מהר יותר מאשר ציפינו ? http://www.dailytech.com/Sony+Releases+Report+on+Bluray+vs+HD+DVD/article6841.htm
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי הכל למחשב אבל כשאני פותח את המחשב אני רואה שהמחשב לא קרא אותו מה לעשות עכשיו??? (נראה לי add new hardware)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז אני בתהליכים של גיבוש מפרט למחשב , אני מתכוון לקנות SSD בין 128-256 גיגה ועוד הארד דיסק רגיל . כל זה דרך KSP כנראה . אז או שאני קונה את ה WD או שאני קונה את הסיגייט ..השאלה היא האם זה משתלם בכלל לקנות את הסיגייט והאם הוא מומלץ בכלל ..? זה המוצר ב KSP http://ksp.co.il/?uin=21193
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! קראתי את הנעוצים, לא הבנתי כלום בקצרה, כרגע מותקנת מערכת הפעלה על כונןן SSD היום התחדשתי בעוד אחד (שניהם זהים, EVO 120GB) כיצד אני הופך את הכוננים לRAID? איזה RAID הכי מומלץ ? כל הדברים החשובים שמורים על כוננים קשיחים ככה שבתכלס אני לא ככ צריך גיבוי .. מה זה CACHE ? האצת דיסקים משהו? צריך להגדיר משהו בBIOS ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחבר שלי הלך ההרדיסק WD 80GB, 8MB, והאחריות אצל KSP הנב*ות פגה לפני חודשיים... ממה שאני מכיר להרדיסק הספציפי הזה יש אחריות יבואן למשך 3 שנים, האם נכון הדבר? אצל מי אפשר לממש את האחריות ? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאתמול התחילו בעיות עם אחד ההארדיסקים החיצוניים. (500 ג'יגה של מקסטור מהדגמים האפורים הישנים, בן שנתיים בערך) הוא התחיל מדי פעם לא לזהות אותו במחשב גם אם מכניסים ומוציאים את הכבל USB וגם המתח שלו עצמו עשרות פעמים. הרמתי אותו ואני מרגיש רעידות לא רגילות עם רעשים מוזרים כאילו הוא מתקשה לקרוא /להעתיק וכו'. כמו-כן הרעשים עצמם נשמעים כמו המחט שנתקעת (או מתקשה להגיע למקום מסוים) בצורה למעלה למטה בגלל חשש למידע בהארדיסק(לא הלך לי פעם אחת הארדיסק חיצוני :-[) רציתי בבקשה לראות אם אתם יכולים להביא לי סאונדים של הארדיסק תקול שאני אזהה ואנסה לגבות אותו בהתאם. אתם יודעים משהו בסגנון של: "זה רעש של הארדיסק מעתיק תקין" "זה רעש קריאה לא תקין" "זה רעש של מחיקה תקינה" וכדומה. סוריי על הנ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה כיצד לחלק את המחיצות בשעת הפירמוט. כמה כוננים לעשות? וכמה GB להגדיר לכל אחד אם יש לי נפח של 480GB? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
אני ניסיתי למצוא מדריכים לגבי הנושא הזה באינטרנט, אבל הם כולם מניחים שיש לך קונן קשיח קטן אחד, ואתה רוצה להעביר את כולו ל-SSD. לי, למשל, יש RAID 0 עם שני כוננים קשיחים, בנפח כולל של 2TB, מחולק ל-3 מחיצות, והמחיצה של מערכת ההפעלה היא בגודל 100GB, מה שקטן מספיק ע"מ להעביר את כולה לכונן ה-SSD שלי, שהוא בנפח 128GB. השאלה שלי, אז, אם אני עושה שיבוט של מערכת ההפעלה ממחיצה C, זה לא נוגע במחיצות D ו-E?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום... אני מתכנן לקנות בימים אלו הארד-דיסק חדש בנוסף למקסטור 40 ג'יגה שלי... אני רוצה לקנות הראד-דיסק עם נפח של 80 ג'יגה.... אני רוצה לדעת האם ההבדל בין ATA100 ל ATA133 הוא רציני מאוד...ובמה הוא מתבטא! האם שווה להשקיע בהארד עם 8MB Buffer ? ואיזה מהחברות הבאות היא הכי טובה\מובילה? Maxtor,Westren Digital,Seagate דרך אגב...אני חייב לציין שיש לי את המקסטור שנתיים ובינתיים לא הייתה לי שום בעיה! אני חייב חברה אמינה! מכיוון שאת ההראד אני לא יקנה בארץ אלה בארה"ב (המחירים שם זולים משמעותית מאשר בארץ) אז אני צריך חברה אמינה עם הארדיסקים אמינים מכיוון שלא נראה לי שתהיה לי אחריות על ההארד אם אני קונה אותו בארה"ב! אני כנראה אקנה אותו ב- www.Mwave.com מכיוון שזה המקום הכי אמין שידוע ל…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Hello everybody, I have 2 SSD drives one of them is the a-data sp900 and the second is ocz agility 3 I want to unite them to one partition what is the best way to do it?... thank you in advance
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, למי שאין לוח אם שתומך ב-M.2, לא עדיף יהיה לקנות מתאם כזה: https://www.imatrix.co.il/pl_product~811~14~179.htm ? חיים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
במה תלוי צריבה של OVERBURN ? תוכנה או חומרה? יש לי yamaha 2100e 16x10x40 אני אוכל לצרוב דיסקים של 900 MB?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,ברשותי 2 הארדסיקים אחד של 40 השני 60. הראשון(40)הוא מסטר,השני כונן נוסף. בכונן של ה60 ,יש 30 גיגה פנויים אבל כשאני בא להעביר לשם קובץ של 5 גיגה הוא טוען שאין מקום בכונן הזה. ממה זה יכול לנבוע ומה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רצוי מחברות ידועות חשוב לי גם שההעברה תהיה מהירה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש למחשב בנפח של 500 ג'יגה או 750 אם המחיר לא יהיה גבוה מדי, אני רוצה דיסק פנימי לאחסן סרטי HD סרטים רגילים וסדרות. (יש לי עוד כונן של 160 למשחקים ותוכנות). חשבתי על הדיסק הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=382755 יש דיסקים מומלצים אחרים באותו טווח מחיר? תודה מראש!!
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים. קניתי מSKYPC את הצורב של LG, ה-GSA-H62N. קראתי את האשכול פה של צורבים מומלצים, ראיתי אותו שם, בכלל אני אוהב את LG ויש לי הרבה מוצרים שלהם, אך הצורב הזה - אכזב אותי. אחרי שראיתי באשכול פה של הצורבים שאמרו שהצורב הזה שקט, חיכתה לי הפתעה ברגע שהכנסתי דיסק לצורב. בהכנת דיסק CD רגיל עם תמונות לצורב, הצורב התחיל להשמיע רעש כאילו מישהו הדליק שואב אבק בתוך המחשב. הצורב יושב בסדר גמור במסילה שלא במחשב, לא רועד, אבל מרעיש כמו סוס. מדובר פה על קריאת CD. קריאת DVD קצת פחות מרעישה, אבל עדיין. מה שמוזר הוא שצרבתי כבר 2 DVDים והצריבה הייתה ממש שקטה. פשוט מעולה. בקושי שמעתי אותו צורב. אבל אחר כך שאני מכניס את הדיסק לראות שזה באמת צרב - הצורב עושה כזה רעש שזה לא יאומן. האם זה נ…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אחרי שפספסתי מלא מבצעים בגזרת הssdים ביצעתי אתמול קניה מהירה של אינטל 530 120gb ואני ממש מתלבט אם לבטל את ההזמנה או לא... אחרי ההנחה זה יצא לי 74$ ועוד משלוח דרך שיפטו (בתקווה שלא יהיה הפתעות לא צפויות עם המכס) זה אמור לצאת 345, מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
במקרה של קריאה/כתיבה של תיקיה בנפח 1TB בעלת 20,000 קבצים ? השאלה לא מתייחסת למהירות אלא ליציבות ההעברה ופרמטרים אחרים . בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש SSD NVME בנפח 500GB, ולא חייב שיהיה הכי מהיר, כי המחשב שלי תומך ב-gen3 x2 ולא gen3 x4 - למרות שהיום כל הכוננים שיוצאים תומכי x4 אז כנראה זה לא משנה. כרגע מבחינת מחיר ואמינות אני מתלבט בין 2 הדיסקים שבכותרת (יש לי שני SATA SSD של SAMSUNG והם בסדר עד עכשיו) מה דעתכם? איזה מהשניים כדאי? או שיש לכם הצעה יותר טובה מבחינת מחיר ואמינות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי היום כרטיס SSD של Samaung דגם Msata EVO 850 ... ברשותי מחשב נייד של Asus דגם Zenbook UX31E קראתי באיזה פרום שיש מתאם בין הSSD שרכשתי לכניxה במחשב עצמו.. הוספתי תצלום מסך, אודה אם מישהו יוכל להגיד לי שיש מתאם ולתת לי קישור לאתר שמוכר או מפנה למתאם כזה אשמח לדעת. תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קודם כל הצרכים שלי הם זיכרון מאוד גדול(אני מצלם) וכונן שיחזיק גרפיקה(תוכנת לייטרום בלבד). המליצו לי על כונן ssd בגלל הביצועים הגבוהים שלו ואני מוכן להשקיע את הסכומים. הבעיה שאמרו לי שכונן היברידי הוא לא מומלץ.. השאלה מה עדיף כונן חיצוני לדברים הכבדים או היברידי? האם 128 gb יספיק לי בssd לתוכנות, שטויות, ומערכת הפעלה? דבר אחרון אני מתלבט אם להכניס כונן דיסקים בלפטופ וראיתי שזה מאוד מצמצם לי את המבחר, מצד שני ראיתי כמה זול כונן חיצוני.. השאלה אם צורב חיצוני עובד בצורה מספקת? ואז במידה ואני יראה זה צורך רציני אני פשוט יקנה כונן נפרד..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הזמנתי עכשיו מאמזון דיסק חיצוני 8TB. אין לי צורך בניוד הדיסק ואני שוקל לפרק אותו ולחבר אותו במחשב. האם בתוך המחשב בחיבור SATA3 הוא יאפשר מהירויות כתיבה וקריאה גבוהות יותר מ SUB3. ממה שקראתי ברשת הבנתי שיש לו סביב 180-190MBPS בחיבור דרך USB3. תודה לכל העוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עם FW מקורי 3.04 והדיסק לא מלא, רק 1.2 גיגה - זה הגודל של ה iso... האם אפשר להסיק שזו צריבה טובה אפילו שהדיסק מלא רק ברבע מתוכנו? דרך אגב, צרבתי במהירות X8 והסריקה כמו שאתם רואים במהירות X5 [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא עוד דיון בנושא "איזה צורב כדאי לי לקנות" או "מה המומלץ ביותר", רק רציתי לדעת מהו הלך הרוחות כרגע בפורום. ציין בבקשה אם אתה הולך להשתמש על בטוח ב- FW פרוץ בצרוב או בהאק כלשהו כמו שאפשר לעשות אצל ה- Benq. תודה מראש, מאור
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-