אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה הרצתי עכשיו בפעם הראשונה סריקה עם התוכנה Hard Disk Sentinel והוא מראה לי שהבריאות של הדיסק הקשיח היא רק 60%, האם זה צריך להדאיג אותי? מה אפשר לעשות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חברת Kioxia מצטרפת אל Marvell וסמסונג במירוץ - ומבטיחה כי גל כונני ה-NVMe הראשון תחת PCI-Express 5.0 יכפיל את הביצועים הרציפים של הכוננים המתקדמים ביותר כיוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
- 1 follower
-
-
נכנסתי לאתר http://liggydee.cdfreaks.com/page/3550/ וראיתי שם הרבה עדכוני קושחה , מישהו יכול להסביר לי בכלליות מה ההבדלים בין העדכונים של ליג'י לעדכונים של דיי? ומה הוא ה RPC1 שיש בצד?
-
- 6 תגובות
- 691 צפיות
-
-
חפשתי באתר שלהם אבל לא מצאתי ובמקומות אחרים פשוט אין את הB.
-
- 2 תגובות
- 999 צפיות
-
-
טוב אז השבוע אני קונה צורב בעיקר בגלל שהקודם הלך לי ואני צריך אחד כדי לצרוב mp לאוטו ... אז קודם כל רק כדי להיות בטוח :s05: , אפשר לצרוב גם על דיסקים רגילים נכון ? הוא גם יקרא לי את כל סוגי הדיסקים ? האם אפשר לעשות איתו בוט למשל כדי להתקין וינדוס ? (כי עם הקודם שלי משום מה לא היה אפשר ) ודבר אחרון היות ואני רוצה לשמור על הפוזה של המחשב שלי אני מעוניין לקנות את הגרסה שבצבע שחור... מאיפה אני יכול להשיג אותו בהכי זול (עדיף מאזור רשל"צ-רחובות) ? ראיתי בנועה ב480 ... אבל את הלבן אפשר להשיג ב420 , למה עושקים אותי בעוד 60 שקל ? בגלל שאני(רוצה) שחור ? :-X
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום! טוב...הבעיה היא כזו - יש לי כונן קשיח WD גרין SATA3 אני מחבר אותו ללפטופ דרך מתאם USB עשיתי לו בלפטופ (ויסטה) initialize והתחלתי לגבות לתוכו קבצים... ממש מלא קבצים.... חיברתי אותו למחשב הביתי (חלונות7) דרך SATA והמחשב לא רואה כלום... הייתי בשוק. הוא אומר לי לפרמט. מייד חיברתי ללפטופ דרך מתאם USB והקבצים עדיין שם. נרגעתי. חלקית נרגעתי... כי מה זה עוזר לי? אני לא יכול לגשת לשם מהמחשב הבייתי. מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 כוננים קשיחים SATA2 במחשב.. עכשיו שמתי לב שבתוכנה סנדרה המהירות היא על 150, משמע SATA1 אני הרכבתי את המערכת לבד.. עכשיו יכול להיות שהג'אמפר בברירת מחדל הוא על 150 במקום 300 ואני צריך לשנות את שניהם הג'אמפרים של שני הכוננים?
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי דיסק אונקי 8GB, לא יודע איזה חברה לא השתמשתי בו כמה זמן עכשיו רציתי להעביר משהו הכנסתי אותו וכתוב כאילו שהוא לא מפורמט או לא יודע מה בקיצור פרמטתי וזה מה שיצא ואי אפשר להיכנס אליו.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המחשב הישן קרס. הלך הלוח אם. קניתי מחשב חדש עם לוח אם sata. קראתי שאפשר לקנות מתאם כלשהו. אין מקום שאפשר לבוא אליו עם הדיסק הישן וכונן נייד כדי להעתיק את המידע? או פתרון אחר?
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
רציתי לשתף אתכם, מי זה זמן שרציתי לרכוש NAS, בעיקר לצורך אחסון מדיה, שרת הורדות, ובהמשך גיבוי. תחילה חשבתי לרכוש אחד מוכן של Senology ds224 , הוא קומפקטי, והיה אמור להספיק, אך חוסר בזמן דחיתי את הנושא. לאחרונה שוב חזרתי לקרוא להבין מה האפשרויות שעומדות היום בשוק, נחשפתי לNAS בבנייה אישית, מארזים קטנים, יכולת קסטומיזציה , יחס ביצועים לשקל. אז החלטתי שאני הולך על בנייה עצמאית, תחילה היה בכוונתי לרכוש לוח ITX עם מעבד מלוחם N100 (Alder Lake-N) , המעבד סה"כ חסכוני (TDP 6W) , ללוח יש 6 חיבורי SATA , חיבור NVME X 2 , ו PCIe אחד. היות וחיפשתי מארז קטן ככל האפשר חשבתי לרכוש את JONSBO N1, אך ג…
-
-
- 46 תגובות
- 37.9k צפיות
- 4 followers
-
-
האם מישהו יודע כיצד להפוך את הדיסק און קי ל"קריאה בלבד"?Write Protect? (אין לחצן פיזי עליו). לחילופין, האם ניתן לאבטח אותו באמצעות דרך אחרת...? שבוע טוב (:
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
רציתי להביא את זה אתמול אבל שכחתי http://www.cdfreaks.com/news/11201
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
USB SanDisk Titanium 512MB המחיר שלו הוא 362 שקל אשמח אם תוכלו לחוות דעה עליו..
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
SONY 48*24*48 +SOFT או LG 48*24*48 BULK? שניהם בערך אותו מחיר EPO 48*12 זה טוב? הוא הכי זול וה MSI עוד כמה עשרות... שווה ?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ענקית השבבים תשיק שבבים מוערמים מתקדמים במהלך השנה הבאה - ומבטיחה שהם ישנו את פני שוק ה-SSD לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%aa-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%94-nand-%d7%94%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a9/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בדקתי את הכוננן שלי, WD 80G *special edition בSANDRA ו הוא מקבל תוצא של 20,000 למרות שהוא אמור לקבל באזור ה30,000 הכוננן רץ בUDMA 5 ???
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי DOK חדש - קרוזר בלייד 16GB. הוצאתי מהקופסא, חיברתי למחשב והעתקתי קובץ. היה נראה לי שלוקח זמן רב בהרבה מכונן אחר שברשותי, אז חיפשתי בגוגל מה צריך להיות ונתקלתי בביקורת הבאה: טעות בביקורת.... הורדתי את תוכנת Crystal Disk Mark, ולי יוצאת מהירות כתיבה של 2.95 מגה לשניה, בעוד בביקורת הגיעו לסביבות 4 מגה לשניה.. האם זה תקין? תודה לעונים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה די מוזרה - בחיים לא נתקלתי במשהו כזה. הצורב שלי פשוט מזהה דיסקים של 800 מגה כדיסקים של 700 מגה בלבד. על מחשב אחר, הדיסקים מזוהים כ800. הצורב הוא LG במהירות של 52X32X52. אני צורב בנרו, ועדכנתי את נרו לגרסא האחרונה כדי לוודא שזו לא בעייה בנרו. מישו יודע מה לעשות? תודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן אחד של 500GB של WD הוא ממש טוב אני אוהב אותו הוא מהיר, הרצתי HDTUNE והוא הראה לי תוצאות די טובות. אז חשבתי אולי לקנות 2 כוננים מהירים (שיהיו מאותה סידרה) ולעשות להם RAID 0 תאורתית המהירות מוכפלת והביצועים אני מקווה שגם ופה בעצם השאלה שלי, עד כמה אני ארגיש את השיפור הזה, בתור גיימר ומשהו שעובד בPH וMAYA מידי פעם? וכל זה ביחס לSSD? תודה.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
צריך המלצה למגירה(כזו שהופכת דיסק קשיח לנייד) עם USB לדיסק קשיח כמו של מחשבים שולחניים תקציב עד 200 שקל
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום חברו'ס אני רוצה דיסק קשיח חיצוני של 1TB עד - 700 ש"ח אם אפשר במחיר נמוך יותר זה יהיה מצוין חשוב שיהיה מהיר, חיבור USB, הגודל לא כל כך משנה - העיקר שיהיה נייד. אין לי כל כך סבלנות להרכיב אז אם יש משהו ששווה קנייה בלי להרכיב אז עדיף, אם עדיין מומלץ לקנות בחלקים אז שיהיה... עשיתי חיפוש בפורום ואני עדיין לא יודע... אשמח לעזרה תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כידוע יש לי שני מחשבים בבית, היום כשאר נסתי להפעיל את המחשב השני קיבלתי שגיאה של הWindows 98: משהו בסיגנון: Windows can't bot, registy error Please run scanreg הרצתי הוא נתקע ואז הפסיק (לא הצליח לעשות כלום). היו עליו כמה דברים ורציתי לגבות אותם לכאן (המחשב הראשי) לפני שאני מפרמט. טוב העברתי שמתי כPrimary Master זוהה בביוס, כאשר הפעלתי את הWindows הוא התחיל קצת להתקע לי לפעמים (אני מניח בגלל ההרד דיסק) וכשניסיתי להכנס אילו קיבלתי את השגיאה: "D:\ is not accessable, parameter is in correct" מה אפשר לעשות? (יש ליXP). בתודה, ברק.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש DOK 32GB עד 150 ש''ח. השימוש היחיד שלו זה אני הולך לחבר אותו לLCD שלי ולראות סרטי 1080p. קודם השתמשתי ב-Kingston G2 שהמהירויות שלו עמדו על קריאה: 20 מגה~ כתיבה: 4.5 מגה~. אז אני מחפש משהו שיהיה יותר מהיר. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם הוספת כונן קשיח שלישי תפגע בביצועי המחשב? תכביד על המעבד? המעבד: Q6600 לוח האם: ABIT IP35 PRO תודה, ארז.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-