עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by yaloner,

מישהו מכיר את ה-dok הזה? http://www.buy2.co.il/o/b308cb1c-1e73-4b36-8d87-9aaad4509dca?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=BUY2_CENTER_20_01_2013 איך ביצועיו?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום אני רוכש הרד דיסק חדש ומנסה להליט איזה לקנות Western Digital Caviar black 2TB WD2002FAEX או Seagate Barracuda 2TB 7200.14 כעקרון ה WD Caviar Black עולה בערך אלף שקלים וה Seagate בערך 600 אבל בשבילי הם באותו מחיר (סיפור ארוך) ככה שמחיר אינו משתנה בכלל ניסיתי למצא השוואה ביניהם ולא מצאתי , האם יש למישהו דעה או רעיון? למה ה WD מתומחר בכמעט כפול מחיר?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Aviko,

קיבלתי את הצורה, חיברתי את כבל הSATA הצורב האמנם מגיב, ונפתח כשלוחצים על הכפתור, אך אינו מופיע ב"מחשב שלי" ואיני יכול להשתמש בו. לא קיבלתי עם המוצר הנ"ל דיסק/דיסקט. איך להתקין אותו.? מה צריך לעשות כדי שיפעל.? תודה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ABL,

ההארד דיסק הוא : Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 הוא לפתע חדל לעבוד והוא לא מזוהה יותר בוינדוס ובביוס. ניסיתי לשנות כבלים לא עזר. הוא בן שנה ושבועיים והאחראיות היא של שנה. אני צריך את המידע שם. מה עושים? אם אין מה לעשות והאופציה היחידה היא ללכת למקום שישחזר את המידע אז איפה מומלץ וכמה זה עולה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by questionman,

איך הכונן הזה? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22070 זה בעיקר בשביל משחקים יש גם את הגירסה של 120GB ב130 שקלים (זה בשביל ההורים). https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22030

6. שלום רב, קראתי בסטיקי והבנתי ש- HD103SJ הוא קניה מוצלחת. יחד עם זאת, לא איתרתי ב- ZAP מקום קרוב לאיזור מגוריי (איזור השרון והמושבים) בו אוכל לרכוש בוודאות את הכונן הנ"ל, הסטיקי הקישור מפנה לחנות הנמצאת באיזור חיוג 08. אגש, אם-כך, לחנויות המחשבים הגדולות הקרובות למקום מגוריי, אך לפני כן אודה מאוד לדעת האם קיימת אפשרות לבדוק במעמד הקניה כי הכונן הוא HD103SJ ולא דגם אחר - על מה יש להסתכל ובמה יש לדקדק? תודה רבה, אורן.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by NickLess@TheMoment,

פתאום גיליתי שיש לפסי IDE מהירות! מה אתם יודעים... ;D אז ככה. יש לי הארדיסק ST340824A ז"א 40 ג'יגה ב 7200 סל"ד. סידי CRD-8521B ז"א LG קורא כפול 52. צורב CED-8081B ז"א LG כותב כפול 8. ( זה כל מה שאני יודע, וצריך לדעת עליו ) עד עכשיו הם היו מחוברים (בחיבור של 40 חוטים, למרות שאני לא בטוח שאני אזהה חיבור של 80 שאני אראה אחד...) הארדיסק ראשי לבד, וסידי וצורב על המשני, כאשר הצורב הוא האדון. (עברית שפה יפה). ומסתבר שההארדיסק עבד על UDMA MODE 2 וגם הצורב וגם הקורא על PIO. לפי מה שהבנתי PIO זה חטא, אז ניסיתי דבר ראשון לשים את הסידי כאדון, מה שנתן לו UDMA MODE 2, אך הצורב נשאר PIO, ניחא. עכשיו : מסתבר שההארדיסק מסוגל לתת ATA 100, אך מוגבל על ידי סוג הבאס ( 40 חוטים ). …

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אני צריך את הכונן בעיקר למטרת הורדת ונגינת קבצי אודיו כולל MP3 ברכב חשוב שהכונן יהיה איכותי מאוד ומהיר ושהר"ד יקרא אותו במקסימום איכות. הרדיודיסק הוא איכותי מאוד למי שמכיר אקליפס 7200 . או שמה עדיף IPOD? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Elite_Sniper,

קניתי מחשב חדש לאחרונה עם לוח אם MSI 945p(מעבד דואל קור וDUAL DDR ועוד חרטא) אבל יש לי הארד דיסק ישן יחסית אני רוצה לקנות SATA 2 אבל אני רוצה לדעת אם זה שווה באמת לקנות את זה?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. צריך מתאם מסויים או שאפשרי ככה כמו שמחברים הרדיסק 3.5 SATA רגיל? כי נגיד בהרדיסקים הישנים של הIDE הייתי מחבר אותם עם מתאם מיוחד שמוצאי לי IDE ומולוקס אבל פה ראיתי שזה אותו חיבור הSATA בנייד כמו במחשב רגיל(לא ראיתי משהו יותר מידי שונה) השאלה עם זה אפשרי? למה אני מפחד..כי שזה לא יהיה נגיד שבהרדיסק בנייח מקבל בחיבור שלו 12V והנייד באותו חיבור מקבל רק 5V באותו נקודה..ואז אני יכול שרוף אותו כי בIDE נגיד במתאם שיש לי אז הוא מוציא שקע למולוקס רק עם 2 חוטים (רק של 5V בלי ה12V ) פשוט לא יצא לי עדיין להתעסק יותר מידי עם SATA..אני עדיין מיושן...חחח

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by PeaS,

סיימתי להרכיב את המחשב החדש, והמחשב עושה "חצי פוסט" - הוא נתקע בקטע של Detecting IDE Drives (אולי לא בדיוק המשפט הזה, אבל הבנתם את הכוונה), ואי אפשר לעשות כלום אפילו לא להכנס לביוס. בדקתי את הPort 88 Card (יש לי את הEPoX 8K3A+, ויש בו אחד מובנה), והופיע בו 75. בדקתי בחוברת כדי להבין מה זה אומר, וזה מה שמצאתי: Detect & Install all IDE devices: HDD, LS120, ZIP, CDROM... . עכשיו אני לא מבין מה לא מחובר טוב, יש לי כונן DVD שמחובר ללוח בכבל ATA33 (הATA33 זה הכבל עם הפחות גידים והגידים גם יותר עבים, נכון?), צורב SCSI שמחובר לבקר SCSI (כרטיס בחריץ PCI), ושני הארדיסקים שמחוברים כMaster וSlave עם כבל ATA133 (זה עם ההרבה גידים שהם גם יותר דקים, נכון?). מה יכולה להיות הבעי…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by naorsa,

יש לי מחשב עם לוח אם Gigabyte P55A-UD3 P55 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3242#ov ויש לי HDD ישן של 160 GB ואני רוצה להחליף אותו בSSD (שלא יהיה נוסף אלה היחיד במחשב) לדוגמא של Kingston HyperX https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15652 כתוב שהממשק שלו הוא (SATA 3.0 (6Gb/s ואני לא מצלייח להבין אם הוא מתאים ללוח אם ואם כן איך אני מגדיר אותו אחרי החיבור ב BIOS ....?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

שלום לכולם, אשמח להסבר על כונני "הענן שלי" של WD. מתעניין בקניית אחד הכוננים בסדרה ואשמח שתעשו לי סדר בעניין. http://www.wdmycloud.co.il/ האם זו באמת שמירה בענן או משהו קצת שונה? חשוב לי שהשמירה תהייה מאוחסנת במקום בטוח כך שאם הכונן ישבוק חיים מתישהו - אני יודע שהוא שמור במקום בטוח. ותהייה לי גישה אל הקבצים על אף השכונן כבר מת.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. מה ההבדל בין ICH9 ו - ICH9R? וחוץ מ - HOT SWAPPING ו - NCQ האם יש עוד משהו ש - AHCI נותן תמיכה בו? האם ניתן לשלב AHCI MODE ו - RAID ביחד ? או שאני חייב לבחור מצב אחד? תודה יבגני

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Demon,

יש לי הרד דיסק WD 30GB 7200, שמחובר בכבל ATA100 רגיל ללוח Abit KT7A (ללא RAID). הבעיה היא שההרד דיסק בשום פני ואופן לא רוצה להתחבר כMaster אם הוא לבד על הכבל. אם אני מחבר אותו כMaster המחשב פשוט לא מזהה אותו (לא הזיהוי הראשוני עם אתחול המחשב, לא אפשרות הAutodetect בביוס, ולא הגדרות ידניות לא עזרו לי). המחשב פשוט נתקע לכמה שניות, וממשיך לעלות רגיל בלי ההרד דיסק. חיבור הCDROM כSlave על אותו כבל עם ההרד דיסק אומנם פותר את הבעיה, אך נוצרת לי בעיה אחרת שאני לא אפרט כרגע (שנובעת מחיבור סידירום לATA100). למישהו יש רעיון? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב LG 48 24 48 GCE-8481B ויש לי כמה בעיות קודם כל בהגדרות שלו הוא בכלל לא אומר LG שנית גם בהגדרות המהירות המקסימלית שלו היא 32 ובנוסף לא מצאתי לא דריברים בשום מקום מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. בקרוב אני קונה לוח אם חדש ורציתי לדעת אם להשקיע בלוח עם רייד. יש לי שני הארדיסקים WD 80Gb 7200 RPM 8mb WD 120Gb 7200 RPM 8mb שניהם מתחברים ב IDE אני יכול לעשות להם רייד של ביצועים או שחובה ששניה יהיו באותו הנפח בשביל זה? וכמה זה בכלל ישפר לי את הביצועים? צריך לפרמט את ההארדיסקים בשביל זה? תודה לפונים

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by KoDkOd,

שלום אני מנסה לצרוב את הקובץ בתכונה fire burner ולא הולך לי אני מצליח לצרוב אבל שאני מכניס לcdrom הוא לא מזהה אותו ול מליח לפתוח אותו..מישהו יודע למה ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. קראתי פה על השוואה שעשה אחד בין הרפטור החדש (לפני הוולסירפטור המוקטן) ה 150 גיגה 10K מול ה 640 החדש.נא להכנס ולקרוא. http://forums.slickdeals.net/showpost.php?p=10388955&postcount=71 הרעיון שלו אומר לחלק את ה640 ל "רפטור " 150 וירטואלי וככה הזמן גישה מתקצר כמו רפטור 150 פיזי אמיתי ואת השאר להגדיר מחיצה מורחבת (EXTENDED PARTITION) כלומר 490 גיגה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום יש לי 3 הארד דיסקים לא מחוברים ב raid האחד maxtor 160 גיגה מחובר ide השני wd500 גיגה דגם aaks מחובר sata2 השלישי wd1T דגם ears green caviar. המפרט של המחשב שלי הוא לוח של evga 179ftw מעבד intel qx9650 זכרון crosair 2gb ddr3 נראה לי מאוד מוזר שקצב העברה בין הsata2 ל sata2 יהיה 2.8mbps כל הדרייברים מעודכנים כולל הביוס. כל ההארדיסקים הם ב ntfs. מה יכול להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ZiX,

יש לי כונן נייד שאני רוצה לשים עליו תוכן מסויים , הכונן הולך לעבור הרבה ידיים ואני לא רוצה שיהיה אפשר להעתיק ממנו את התוכן , אבל שתמיד אני אוכל לטעון עליו עוד תוכן כל פעם. אם יש כונן נייד עם המערכת הזאת מובנת זה גם טוב לי והייתי שמח להמלצה לאחד כזה. תודה רבה לכם

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. יש לי לפטופ HP מסדרת DV6000, קרה לי בדיוק מה שקרה למישהו אחר בפוסט הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=422562.30 כשאני עושה בדיקה דרך הביוס למצב הדיסק, הוא מחזיר הודעה: 10009 - Replace Hard Disk אז מחר אני הולך לנסות להוציא את ההארד דיסק מהלפטופ, ולחבר אותו עם כבל USB ולקוות שהנתונים עצמם בסדר. כשאני מנסה להעלות אותו ב SAFEMODE, הווינדוס ויסטה לא עולה (כמו במצב הרגיל) אלא יש לי את הפס טעינה הגרפי שלו, ואז אני מקבל מסך שחור כזה, אבל לפני זה, אני רואה שהמחשב טוען את הקבצים של הסייפמוד מתוך הכונן, הוא נותן לי רשימה כזאת של כל הקבצים שהוא טוען מספרייתה SYSTEM, האם זה סימן חיובי שההארד דיסק עצמו בסדר? אז מה בעצם הבעיה מבחינה טכנית? איך זה שמצד אחד הביוס אומר שהד…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Eli_1982,

הכוננים הקשיחים שלי משגעים אותי מהרעש שהם עושים - איזה פתרונות יש ע"מ להשקיט אותם? הרעש הוא כתוצאה מווברציות בזמן עבודה ולא רעש פנימי בתוך הכונן (שיכול להעיד על עבודה לא תקינה). המארז שלי הוא Lian-Li PC-7FN Black וככה נראה כלוב הכוננים: הכוננים עמצם תפוסים על קליפסים ולא עם ברגים, יש לזה חשיבות? אשמח לכל עצה...

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by card,

שלום פעם הייתי רואה מידי פעם DiskOnKeys שיש להם מתג שמאפשר לעבור למצב של קריאה בלבד, כך שאפשר לחבר את הDOK למחשב זר, ולא לדאוג שהוא יקבל איזה וירוס משם ואז ידביק את המחשב שלנו בבית.. לאחרונה אני לא רואה DOK-ים כאלה עם מתג כזה.. לפחות לא של SanDisk או Kingston.. מישהו יודע למה? ומישהו יודע איזה יצרנים כן שמים מתג כזה? אני לא מבין למה הפסיקו עם זה, זה מאד שימושי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by nivabotbol,

שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה הארד דיסק 250 ג'יגה... עכשיו השאלה עם כדאי לי לקנות הארד דיסק 8 מגה ב580 שקל, או להוסיף 80 שקל ולקנות 16 מגה... האם ההבדל בינהם הוא משמעותי? אני ממש לחוץ בתקציב וכל 100 שקל חשוב לי.... תודה, ניב

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים