עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם לפני כמה ימים קניתי צורב LG 48 24 48 GCE-8481B ויש לי כמה בעיות קודם כל בהגדרות שלו הוא בכלל לא אומר LG שנית גם בהגדרות המהירות המקסימלית שלו היא 32 ובנוסף לא מצאתי לא דריברים בשום מקום מה לעשות?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. הי, ההתלבטות היא בין: Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD SATA III Corsair Neutron GTX Series 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail שניהם עולים בסדר גודל של 450-530 ש' ב-KSP. ה-CORSAIR הוא היותר יקר. ההתמקדות שלי היא על אמינות ומהירויות, עם עדיפות למהירות קריאה (שתוכנות יעלו הכי מהר). האם יש כבר ביקורות רציניות על אמינות וביצועים לטובת אחד מהדגמים? בסטיקי של הדגמים המומלצים באתר נראה שיש רק את הדגמים הישנים יותר, שנראים פחות מוצלחים מבחינת עלות/תועלת. אשמח לכל דיעה והמלצה. תודה!

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by המתפלש,

אהלן, לפני כמה ימים חברה שעובדת איתי שלחה כונן קשיח נייד (לא SSD) למעבדת שיחזור לאחר שהפסיק לעבוד. האבחנה שלהם הייתה שהראשים (יש יותר מאחד בדיסק רגיל?) נשברו ותיקון עולה 3000 ש"ח. יש אלטרנטיבה להחלפת ראשי הקריאה? במעבדה הם אמרו שהם לא מכירים אופציה לשחזר את המידע בלי לתקן את הדיסק. (כבר נזפתי בה על שלא גיבתה- אין צורך לחזור על המובן מאליו).

4. שלום לכולם. אתמול רציתי לצרוב איזה דיסק של מוזיקה ואחרי שהתחלתי לצרוב אותו שמתי לב שאחרי כל שיר הבאפר של הצורב מתרוקן ומתמלא מחדש, לכן עשיתי עדכון FIRMWARE לצורב ועשיתי איחוי לכל הכוננים דבר זה אומנם עזר לכך שהבאפר לא יתרוקן אבל עכשיו בעיה אחרת צצה והיא שהצורב צורב את החמישה השירים הראשונים טוב ואח"כ מתחילות לצוץ בעיות שמיעה בשירים בחלק ועל אחרים ואחרים בכלל אי אפשר לשמוע. ניסיתי לנקות את המערכת שלי ואת הצורב אבל זה לא עבד... הצעות למישהו? ???

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. כפי שהכותרת מרמזת, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח חיצוני בנפח 2TB ואני חושב על הדגם 2000GB Seagate דגם FreeAgent Desk גודל "½3. ניתן לרכוש אותו במחיר של כ 1000 ש"ח. אני זוכר שבעבר הלא כל כך רחוק, הייתה סדרה עם קושחה בעייתית שגרמה לדיסקים של Seagate להיתקע/להינעל... האם יש בעיה עם הדיסק הזה או הסדרה הזו ? האם למישהו יש ניסיון עם דיסקגים דומים בסדרה (בנפח 1000GB או 1500GB). תודה למסייעים/ות נ.ב. אני יכול לרכוש גם את הדגם של My Book Essential Edition באותו הנפח ובאותו מחיר כמעט. אך ל Seagate יש 5 שנות אחריות לעומת 2 שנות אחריות של WD ולכן אני מעדיף את Seagate.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. אני עומד לבצע התקנה כנ"ל, ועל כל המלצה ברשת להגדרה של AHCI בביוס, קיימת המלצה להשאיר אותו IDE. הדיסק הוא SDSSDA-480G של סאן דיסק, ולוח האם והביוס כמתואר במצ"ב. מישהו יכול תרום מנסיונו?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by מר מקלדת,

קניתי מחשב חדש לפני כשבוע עם SAMSUNG F3 1TB 103SJ, היום עלה CHKDSK לפני Windows ובבדיקת SMART ב-HD Tune מתקבל: HD Tune: SAMSUNG HD103SJ Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 100 100 51 14 Ok (02) Throughput Performance 252 252 0 0 Ok (03) Spin Up Time 71 71 25 8879 Ok (04) Start/Stop Count 100 100 0 44 Ok (05) Reallocated Sector Count 252 252 10 0 Ok (07) Seek Error Rate 252 252 51 0 Ok (08) Seek Time Performance 252 252 15 0 Ok (09) Power On Hours Count 100 100 0 89 Ok (0A…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Or ei,

במה תלוי צריבה של OVERBURN ? תוכנה או חומרה? יש לי yamaha 2100e 16x10x40 אני אוכל לצרוב דיסקים של 900 MB?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by oshrinuri,

שלום, ברשותי מחשב די ישן (Core i5-750) עם לוח אם P55-US3L שתומך בSATA2 ולא בSATA3. ברשותי כונן מכאני (1TB) של סמסונג (7200RPM). אני מעוניין לתת למחשב בוסט בביצועים השוטפים, ולהתקין את מערכת ההפעלה על SSD. העניין שהוא לפחות כרגע, אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש, אבל אני כן מעוניין להנות מביצועים טובים יותר, ולכן רוצה לשים SSD. שמתי עין על ה-EVO 850. הבעיה היא שהלוח אם תומך רק עד SATA2, וזה יצור צוואר בקבוק. רציתי לדעת עד כמה זה יהיה משמעותי ומורגש. האם מומלץ בכל זאת? שמתי עין על זה: http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-SSD-850-EVO-120GB-120G-SATA-III-540MB-S-SOLID-STATE-HARD-DRIVE-NEW-/371271296717?hash=item56717e66cd האם זה אמין לקנות מאיביי? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. קראתי פה על השוואה שעשה אחד בין הרפטור החדש (לפני הוולסירפטור המוקטן) ה 150 גיגה 10K מול ה 640 החדש.נא להכנס ולקרוא. http://forums.slickdeals.net/showpost.php?p=10388955&postcount=71 הרעיון שלו אומר לחלק את ה640 ל "רפטור " 150 וירטואלי וככה הזמן גישה מתקצר כמו רפטור 150 פיזי אמיתי ואת השאר להגדיר מחיצה מורחבת (EXTENDED PARTITION) כלומר 490 גיגה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. קודם כל איזה מברג אני צריך לקנות כדי לפרוק אותו? T8? יש לי שני הארד דיסקים אחד נשרף לו הלוח החשמלי ובשני הלכו כדיסקים או הראש שכותב\קורא אני רוצה לאחד אותם לפחות כדי לגבות את המידע שיש לי על ההארד דיסק שנשרף לו הלוח מה אתם אומרים? תודה!!

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני צריך דיסק הם נתונים הוא SATA III עם Buffer 64MB 6.0 GB/s גודל 1TB פנימי תקציב עד 700 שח שהיה שקט תודדה מראש אני צריך ארדיסק מהיר עם ביצועים טובים בשביל משחקים עלי כדי לי לשים ארדסק SSD ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. לאחר 2 הפוסטים שלי בפורם החלטתי שאלך על כונן SSD כדי למקסם את המחשב שלי. אני רוצה להתקין עליו את מערכת ההפעלה WIN 7 ואת כל התוכנות ויש לי כונן נוסף 500 GB שאשים אותו בתור כונן אחסון הם יעבדו בסדר ביחד? על מה אתם ממליצים?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. הי לכולם אני בונה HTPC והבנתי שכדאי ללכת על אחסון גדול כמו כן חשוב שהוא יהיה שקט חשבתי ללכת על 5-500GB כאשר על האחד יהיה כל המולטמידה ועל השני כל השאר. מה דעתכם? המליצו לי על: Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS* 2 במחיר 670*2 אבל ראיתי בפורום שהם פחות מומלצים. האם ללכת על SAMSUNG HD501LJ (באותו מחיר) תודה ושבוע (של חול) נהדר SSIB

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by card,

שלום פעם הייתי רואה מידי פעם DiskOnKeys שיש להם מתג שמאפשר לעבור למצב של קריאה בלבד, כך שאפשר לחבר את הDOK למחשב זר, ולא לדאוג שהוא יקבל איזה וירוס משם ואז ידביק את המחשב שלנו בבית.. לאחרונה אני לא רואה DOK-ים כאלה עם מתג כזה.. לפחות לא של SanDisk או Kingston.. מישהו יודע למה? ומישהו יודע איזה יצרנים כן שמים מתג כזה? אני לא מבין למה הפסיקו עם זה, זה מאד שימושי

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by PeaS,

סיימתי להרכיב את המחשב החדש, והמחשב עושה "חצי פוסט" - הוא נתקע בקטע של Detecting IDE Drives (אולי לא בדיוק המשפט הזה, אבל הבנתם את הכוונה), ואי אפשר לעשות כלום אפילו לא להכנס לביוס. בדקתי את הPort 88 Card (יש לי את הEPoX 8K3A+, ויש בו אחד מובנה), והופיע בו 75. בדקתי בחוברת כדי להבין מה זה אומר, וזה מה שמצאתי: Detect & Install all IDE devices: HDD, LS120, ZIP, CDROM... . עכשיו אני לא מבין מה לא מחובר טוב, יש לי כונן DVD שמחובר ללוח בכבל ATA33 (הATA33 זה הכבל עם הפחות גידים והגידים גם יותר עבים, נכון?), צורב SCSI שמחובר לבקר SCSI (כרטיס בחריץ PCI), ושני הארדיסקים שמחוברים כMaster וSlave עם כבל ATA133 (זה עם ההרבה גידים שהם גם יותר דקים, נכון?). מה יכולה להיות הבעי…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. כרגע יש לי hard drive חיצוני שמחובר למחשב עם USB 3, אני שוקל לקנות portable SSD במקומו שגם יתחבר ל USB אני ארגיש הבדל גדול בביצועים? בהעברת קבצים וכו.

18. Started by bd,

ואני לא יודע איזה ואיזה איכות כל דיסק יש לי צורב נייד LG לא יודע דגם ולא יודע מהירות (צורב של דוד שלי אני מביא אותו אליייייייי לצרוב ) לצרוב מידע מהמחשב MP3 VCD תוכנות וכל מיני דברים

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Aviad56,

היי, בזמן האחרון אני ברצף של שיפור המחשב, והחלטתי להוסיף לו SSD. המפרט: i5 3470 Gigabyte GA-B75M-D3H 500W ספק כוח 8GB RAM HD 7970 עם 2TB זכרון של Segate Barracuda 7200 (הכללתי גם אם הדגם ואת הספק כוח כי יכול להיות שהSSD מצריך ספק כוח גדול יותר?) אני רוצה לשים על ה-SSD כמה משחקים ואת הווינדוס, אני משער שאני צריך 120-250GB נפח. ראיתי ב-eBay את הדגם 850EVO עם 250GB זכרון, ב441 ש"ח כולל משלוח - השאלה היא: האם המחיר שווה? איך הדגם הזה? טוב? זה הולך להיות הניסיון הראשון שלי עם SSD, אז איך הולך כל העניין של להעביר אליו את הווינדוס? אני משער שאני אצטרך פרמוט? או שיש תוכנה שיכולה להעביר אליו? עד כמה קשה להתקין אותו, והאם באמת צריך לשחק עם ההגדרות שלו במחשב עצמו בשביל…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. בקרוב אני קונה לוח אם חדש ורציתי לדעת אם להשקיע בלוח עם רייד. יש לי שני הארדיסקים WD 80Gb 7200 RPM 8mb WD 120Gb 7200 RPM 8mb שניהם מתחברים ב IDE אני יכול לעשות להם רייד של ביצועים או שחובה ששניה יהיו באותו הנפח בשביל זה? וכמה זה בכלל ישפר לי את הביצועים? צריך לפרמט את ההארדיסקים בשביל זה? תודה לפונים

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by KoDkOd,

שלום אני מנסה לצרוב את הקובץ בתכונה fire burner ולא הולך לי אני מצליח לצרוב אבל שאני מכניס לcdrom הוא לא מזהה אותו ול מליח לפתוח אותו..מישהו יודע למה ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Jack_g,

אני מתכוון לקנות הרדיסק בנתיים אני חושב בכיוון של MAXTOR 80GB7200RPM ATA133 איזה כוננים אתם יכולים להמליץ שהם ATA133 ו 80GB.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by gbox,

שלום רב אני מקבל את המחשב שלי בקרוב ואני צריך להתקין עלי'ו וינדוס אני זוכר שכשמתקינים את הוינדוס ממליצים להפוך את המחיצה שעלי'ו נמצא הוינדוס ל-NFTS אני לא י'ודע מה זה אומר ממש אבל מה כדי לעשות? להפוך או לא? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by בנאל חלפון,

שלוםהיום בבוקר הרצתי את התוכנה UserBenchMark וכשהיא הריצה בדיקה על כונן D (לא הכונן שמותקן עליו הווינדוס) היא פשוט נתקעה על הסריקה מלא זמן..אני עצרתי את התוכנה דרך מנהל המשימות ומאותו רגע הכונן עובד ממש לאט ותמיד על 100% שימוש אפילו שאין בו שימוש עשיתי כמה הפעלות מחדש למחשב ובכמה מהפעמים הכונן אפילו "נעלם" מהמחשבבכל מקרה אם תגידו לי לנסות לגבות אז אין לי ממש אפשרות מ2 סיבות:1. אין לי איפה לגבות את הקבצים2. אם אני אפילו פותח תיקייה שנמצאת בכונן הזה זה מתקיע את המשימה explorer לכמה דקות ומוציא הודעת שגיאה שהתיקייה/הקובץ לא נמצא או שפשוט לוקח למחשב מלא זמן להוציא את הודעת השגיאה בלי שexplorer יתקעאשמח לעזרה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. האם עדיף להתקין את וינדוז על כונן 4GB SCSI שפועל במהירות 5400 או על 20GB IDE שפועל באותה המהירות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים