אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , אני מחפש מקום לאכסן בו את התכנים שיש ברשותי. אשמח אם תוכלו להציע לי משהו שאתם מכירים וממליצים עליו. אני מחפש לרכוש ציוד Storage , ככל הנראה לשים אותו ב RAID . אשמח לקבל המלצות + מחירים. אני מכוון לאזור ה-8 TB ללא ה RAID. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים אני פה תוהה על כונן עם מהירות נמוכה יותר שאמור לשאת מידע נטו הווה אומר סרטים ומוזיקה.ידוע שיש היום כונני טרה במהירות 5400 כי מראש יצרו אותם לאיחסון בלבד ולא לביצועי מערכת.האם שווה לרכוש כונן 5400 מהסיבות הבאות איטי יותר פחות חום פחות צריכת הספק איטי יותר שקט יותר שימוש לאיחסון אינו דורש זמן גישה מהיר לכן המהירות הזו רלוונטית מצפה לתגובות בבקשה תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין קנייה של: 1) http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=HD501LJ&cart=11758974012389017〈=heb לעומת שניים כאלה ולחברם ב - RAID 0: 2) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=206 או http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2478 השיקולים שלי בקנייה הם: ביצועים, פליטת חום נמוכה, שקט, ואמינות. השימושים שלי הם משחקים ושימושים סטנדרטיים. מה עדיף ?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה לוח אם חדש ורציתי לדעת אם להשקיע בלוח עם רייד. יש לי שני הארדיסקים WD 80Gb 7200 RPM 8mb WD 120Gb 7200 RPM 8mb שניהם מתחברים ב IDE אני יכול לעשות להם רייד של ביצועים או שחובה ששניה יהיו באותו הנפח בשביל זה? וכמה זה בכלל ישפר לי את הביצועים? צריך לפרמט את ההארדיסקים בשביל זה? תודה לפונים
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות הרדיסק בנתיים אני חושב בכיוון של MAXTOR 80GB7200RPM ATA133 איזה כוננים אתם יכולים להמליץ שהם ATA133 ו 80GB.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב די ישן (Core i5-750) עם לוח אם P55-US3L שתומך בSATA2 ולא בSATA3. ברשותי כונן מכאני (1TB) של סמסונג (7200RPM). אני מעוניין לתת למחשב בוסט בביצועים השוטפים, ולהתקין את מערכת ההפעלה על SSD. העניין שהוא לפחות כרגע, אני לא מתכוון לקנות מחשב חדש, אבל אני כן מעוניין להנות מביצועים טובים יותר, ולכן רוצה לשים SSD. שמתי עין על ה-EVO 850. הבעיה היא שהלוח אם תומך רק עד SATA2, וזה יצור צוואר בקבוק. רציתי לדעת עד כמה זה יהיה משמעותי ומורגש. האם מומלץ בכל זאת? שמתי עין על זה: http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-SSD-850-EVO-120GB-120G-SATA-III-540MB-S-SOLID-STATE-HARD-DRIVE-NEW-/371271296717?hash=item56717e66cd האם זה אמין לקנות מאיביי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרגע רק HDD והוא מחולק ל-2 מחיצות כאשר רוב המידע על המחיצה בה לא מותקן הWIN הזמנתי SSD, ואני רוצה להתקין מחדש שם את הWIN ואח"כ לחבר בנוסף את הHDD ולאחסן עליו קבצים. השאלה שלי בעצם היא איך עושים את זה בלי לאבד את המידע? חיפשתי באינטרנט ואנשים אומרים לגבות את הקבצים, לפרמט את הHDD ואז להחזיר אבל אני רוצה להימנע מכל זה. אין לי בעיה לפרמט את המחיצה שבה מותקן הWIN כרגע. השאלה היא האם אפשר לעבוד ככה: 1. לנתק HDD ולהתקין WIN על SSD כרגיל 2. לחבר את הHDD ולפרמט את המחיצה עם הWIN הישן - איך עושים את זה ד"א? האם מספיק להגדיר שהBOOT יהיה מהSSD ואז אפשר לפרמט פשוט את המחיצה דרך הWIN או שצריך לעשות משהו אחר? 3. במידה ואני רוצה לאחר הפרמוט של המחיצה…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רצוי מחברות ידועות חשוב לי גם שההעברה תהיה מהירה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוכש הרד דיסק חדש ומנסה להליט איזה לקנות Western Digital Caviar black 2TB WD2002FAEX או Seagate Barracuda 2TB 7200.14 כעקרון ה WD Caviar Black עולה בערך אלף שקלים וה Seagate בערך 600 אבל בשבילי הם באותו מחיר (סיפור ארוך) ככה שמחיר אינו משתנה בכלל ניסיתי למצא השוואה ביניהם ולא מצאתי , האם יש למישהו דעה או רעיון? למה ה WD מתומחר בכמעט כפול מחיר?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי דיסק מוזיקה ואני מעוניין להעתיק את השירים שבו אל המחשב, אבל כשאני עושה העתק->הדבק הוא יוצר קיצור דרך בלבד.. האם יש דרך להעתיק את הקובץ המלא מהדיסק אל המחשב? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פתאום גיליתי שיש לפסי IDE מהירות! מה אתם יודעים... ;D אז ככה. יש לי הארדיסק ST340824A ז"א 40 ג'יגה ב 7200 סל"ד. סידי CRD-8521B ז"א LG קורא כפול 52. צורב CED-8081B ז"א LG כותב כפול 8. ( זה כל מה שאני יודע, וצריך לדעת עליו ) עד עכשיו הם היו מחוברים (בחיבור של 40 חוטים, למרות שאני לא בטוח שאני אזהה חיבור של 80 שאני אראה אחד...) הארדיסק ראשי לבד, וסידי וצורב על המשני, כאשר הצורב הוא האדון. (עברית שפה יפה). ומסתבר שההארדיסק עבד על UDMA MODE 2 וגם הצורב וגם הקורא על PIO. לפי מה שהבנתי PIO זה חטא, אז ניסיתי דבר ראשון לשים את הסידי כאדון, מה שנתן לו UDMA MODE 2, אך הצורב נשאר PIO, ניחא. עכשיו : מסתבר שההארדיסק מסוגל לתת ATA 100, אך מוגבל על ידי סוג הבאס ( 40 חוטים ). …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צריך מתאם מסויים או שאפשרי ככה כמו שמחברים הרדיסק 3.5 SATA רגיל? כי נגיד בהרדיסקים הישנים של הIDE הייתי מחבר אותם עם מתאם מיוחד שמוצאי לי IDE ומולוקס אבל פה ראיתי שזה אותו חיבור הSATA בנייד כמו במחשב רגיל(לא ראיתי משהו יותר מידי שונה) השאלה עם זה אפשרי? למה אני מפחד..כי שזה לא יהיה נגיד שבהרדיסק בנייח מקבל בחיבור שלו 12V והנייד באותו חיבור מקבל רק 5V באותו נקודה..ואז אני יכול שרוף אותו כי בIDE נגיד במתאם שיש לי אז הוא מוציא שקע למולוקס רק עם 2 חוטים (רק של 5V בלי ה12V ) פשוט לא יצא לי עדיין להתעסק יותר מידי עם SATA..אני עדיין מיושן...חחח
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרוני רכשתי כונן חיצוני FreeAgent GoFlex Desk 2000GB שמתי לב שהכונן לא כבה יחד עם המחשב והוא ממשיך להסתובב (ולהתחמם) למרות שנורית ההפעלה שלו כבויה כונן אחר שיש לי (גם של סיגייט ) לא נשאר דולק בכיבוי המחשב כמובן שאין לו כפתור כיבוי והדלקה ואני מנתק אותו מהחשמל בכל פעם הכונן לא משמש אותי לגיבוי אלה לאיחסון בלבד ולכן גם פורמט עם תחילת העבודה ואין עליו את תוכנת הגיבוי המקורית איתה הגיע אשמח לדעת עם יש פתרון לתופעה הזו בתודה מראש ובברכת גמר חתימה טובה לכולכם חיים
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה KINGSTON עולה 165 והSANDISK עולה 190 אני רוצה לדעת מבחינת מהירות כתיבה עמידות וכו' איזה עדיף? כי מבחינת עיצוב ה SANDISK מנצח כי אין לו את המכסה הוא נשלף ככה שהוא תמיד מוגן.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי hard drive חיצוני שמחובר למחשב עם USB 3, אני שוקל לקנות portable SSD במקומו שגם יתחבר ל USB אני ארגיש הבדל גדול בביצועים? בהעברת קבצים וכו.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח להסבר על כונני "הענן שלי" של WD. מתעניין בקניית אחד הכוננים בסדרה ואשמח שתעשו לי סדר בעניין. http://www.wdmycloud.co.il/ האם זו באמת שמירה בענן או משהו קצת שונה? חשוב לי שהשמירה תהייה מאוחסנת במקום בטוח כך שאם הכונן ישבוק חיים מתישהו - אני יודע שהוא שמור במקום בטוח. ותהייה לי גישה אל הקבצים על אף השכונן כבר מת.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לבנות מערך NAS בייתי (בעיקר אחסון סרטים/מוזיקה/תמונות ומסמכים משפחתיים) מאפס. נפח האחסון - 4TB - חשוב לציין שבעתיד המערך יורחב ומאד חשוב לי שאוכל להרחיב את המערך בלי לאבד את המידע השמור עליו. התקציב כ1500, ניתן למתוח עד 2000 (כמובן, כמה שפחות.. יותר טוב), מה שכן לא מוכן לחסוך אל אמינות או שקט, הNAS ישב כנראה אצלי בחדר לכן שקט חשוב לי מאד. אפשרי או שקפצתי מעל הפופיק?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח אם Asus P4P800 SE ויש לו רק חיבור SATA ואחשיו אני רוצה להריב את ההדיסק אבל הדיקסים הזלים יותר הם SATA 2. אז אנמי רוצה לדעת אם אני יכול להשתמש בדיסק קשיח כזה שיש לו SATA 2
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, קראתי בסטיקי והבנתי ש- HD103SJ הוא קניה מוצלחת. יחד עם זאת, לא איתרתי ב- ZAP מקום קרוב לאיזור מגוריי (איזור השרון והמושבים) בו אוכל לרכוש בוודאות את הכונן הנ"ל, הסטיקי הקישור מפנה לחנות הנמצאת באיזור חיוג 08. אגש, אם-כך, לחנויות המחשבים הגדולות הקרובות למקום מגוריי, אך לפני כן אודה מאוד לדעת האם קיימת אפשרות לבדוק במעמד הקניה כי הכונן הוא HD103SJ ולא דגם אחר - על מה יש להסתכל ובמה יש לדקדק? תודה רבה, אורן.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר את ה-dok הזה? http://www.buy2.co.il/o/b308cb1c-1e73-4b36-8d87-9aaad4509dca?utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=BUY2_CENTER_20_01_2013 איך ביצועיו?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדקתי היום שוב את הסיגייט החדש שלי המחולק לשניים, מחיצה אחת של 12 ג'יגה בייו ומחיצה שנייה של איזה 27 ג'יגה בייט, כאשר בדקתי עם סנדרה את המחיצה הראשונה הקטנה היא קיבלה ציון מעולה, מהיר מהמאקסטור, והמחיצה השנייה קיבלה ציון משמעותית כמעט חצי ממנו, מה יכול לגרום לדבר הזה ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אתם מחלקים את הכונן הקשיח שלכם? האם מפרידים רק בין DATA ל SYSTEM או עושים חלוקה נוספת? לכמה כוננים מחלקים? ואיזה יחס באחוזים אתם מקצים לכל חלק (כונן) והאם אתם מתקינים את כל התוכנות והמשחקים על הכונן מערכת (כי בכל מקרה אחרי פירמוט חיב להתקין הכל מחדש) או בכונן נפרד?
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם ההבדל בין WD1001FALS ל WD1002FAEX מצדיק את הפרש המחירים? ניתן לראות ההבדל בביצועים בין שניהם? (רק לציין שיש לי לוח אם תומך SATA 3 או במונח המקצועי 6gb/s) תודה וחג שמח
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
סיימתי להרכיב את המחשב החדש, והמחשב עושה "חצי פוסט" - הוא נתקע בקטע של Detecting IDE Drives (אולי לא בדיוק המשפט הזה, אבל הבנתם את הכוונה), ואי אפשר לעשות כלום אפילו לא להכנס לביוס. בדקתי את הPort 88 Card (יש לי את הEPoX 8K3A+, ויש בו אחד מובנה), והופיע בו 75. בדקתי בחוברת כדי להבין מה זה אומר, וזה מה שמצאתי: Detect & Install all IDE devices: HDD, LS120, ZIP, CDROM... . עכשיו אני לא מבין מה לא מחובר טוב, יש לי כונן DVD שמחובר ללוח בכבל ATA33 (הATA33 זה הכבל עם הפחות גידים והגידים גם יותר עבים, נכון?), צורב SCSI שמחובר לבקר SCSI (כרטיס בחריץ PCI), ושני הארדיסקים שמחוברים כMaster וSlave עם כבל ATA133 (זה עם ההרבה גידים שהם גם יותר דקים, נכון?). מה יכולה להיות הבעי…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 דיסקים זהים של 60 ב חיבור IDE על לוח אנפורס 2 אולטרא כיצד אני עושה רייד כלשהו בחומרה על השילוב הזה??? ניסיתי בקר ב PCI אבל לא הצליח אני אשמח אם על הלוח עצמו זה יעבוד.תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-