אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
http://www.wdc.com/en/products/products.asp?DriveID=792 לצערי מהירות שנראית בין SATA 6 Gb/s SATA 3 Gb/s דומות לא מבין מה שווה SATA 6 Gb וכן יש לי לוח שתומך בזה למה זה טוה אם כל SATA 6 Gb/s ?
-
- 10 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כונן חיצוני שיהיה לי למספר שימושים - גיבויים, העברת מידע(חשוב נושא הניידות) לכן החלטתי שאני רוצה 2.5" שמתי עין על 2 דגמים - 1. My Passport Essential של WD 2. FreeAgent Go של Seagate בתקציב שלי את הסיגייט אפשר לקחת בגרסת ה-500GB ואת ה-WD בגרסת ה-320 בוא נגיד ככה - אני ימצא מה לעשות עם 500GB, מה דעתכם על כל אחד מהכוננים ? האם אחד מהם טוב יותר מהשני במהירויות כתיבה / קריאה באופן משמעותי או שאפשר לקחת את החצי טרה של סיגייט בראש שקט ? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קשיח משהו כמו 80 גיגה או 60 לא משנה, פשוט נגמרו לי ה57 גיגה שיש לי במחשב (את האמת נשאר לי 5... הכל מפוצץ בסרטים ומשחקים...) אני רוצה דיסק קשיח מהיר בלי על מיני קירטועים, התקציב לא משנה. אני לא מבין בדיסקים קשיחים לא אכפת לי אז אני צריך את עזרתכם, תודה...
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק w.d 20 gb הבעיה היא שהביוס לא מזהה אותו בשום מקרה,גם לא במחשב אחר. יש לי עדיין אחריות עליו,אבל החנות שבה קניתי אותו נסגרה. למי אני יכול לפנות,או איך אני יכול לבדוק את הכונן ? תודה מראש על העזרה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני שואל זאת בגלל שראיתי צורב שלהם 52X24X52 ב-350 שקל , שזה מחיר זול לכל הדעות (לפחות לפי דעתי) .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים כשניסיתי לחבר את הדיסק און קי שלי (SANDISK 8GB הרגיל) פתאום הוא אמר לי שאני חייב לאתחל את הכונן. אני לא יכול לאתחל כי יש שם קבצים שממש חשובים לי ואם אני אאתחל הם יימחקו... בקיצור, ניסיתי גם על מחשב אחר עם ווינדוס XP (אני עם ווינדוס 7) וגם שם הבעיה נשארה. אני חייב פיתרון. תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה המלצה לSSD עבור ה NUC Nuc5ppyh שלי, מעבד פנטיום 3700. כרגע השימושים בו : - צפייה בסרטים (דיסק קשיח חיצוני) - שימוש בקודי - גלישה קלה באינטרנט. נכון לעכשיו מחיצת מערכת ההפעלה היא 130 גיגה, שמהם מנוצלים רק 24 גיגה. אשמח להמלצה למוצר זול שיעשה את העבודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
או קיי אנשים אני קונה הארד דיסק חדש מחליף את הישנים שניים של 8 GB יש לי שלושה הצעות Maxtor 40Gb 7200rpm ATA133 520 ש"ח SEAGATE Baracude IV 40GB 520 ש"ח WD 40Gb 7200rpm ATA100 500 ש"ח תקציב 600 אבל אני גם קונה בלו אורב אז תתחשבו
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פוסט מעניין על אמינות דיסקים קשיחים מנסיונה של חברת גיבוי בענן Blackblaze, שמפעילה כ-30,000 דיסקים כבר כ-5 שנים. שווה קריאה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום למבינים אני רוצה לקנות ארדיסק PCI-E למחשב של הבית שמיועד להכול סרטים , תוכנות , משחקים http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227745&nm_mc=OTC-Froogle&cm_mmc=OTC-Froogle-_-Solid+State+Disk-_-OCZ+Technology-_-20227745 האם הארדיסק הזה נמכר בישראל ואיפה ניתן לקנות אותו בישראל ? במחיר הכי טוב האם מהירות התקנת ווינדוס , תוכנות , ישתפר מאוד לעומת RAID מכני ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/pl_product~ST3750330AS~7~0.htm
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם ... עונת המבחנים באוניברסיטה הסתיימה סוף סוף והחלטתי לעשות את כל מה שתכננתי במשך השנה האחרונה .. אחד הדברים כולל מארז חיצוני להארד דיסק, מארז אחד לSATA2 ומארז אחד לIDE ... הSATA2 שלי הוא 250GB והIDE הוא 80GB .. אני צריך שלמארז החיצוני יהיה חיבור USB 2.0 המטרות הן: 1. חיבור כונן פנימי בתור חיצוני למחשב הנייד שלי ... 2. חיבור הארד דיסק למערכת סטריאו ברכב ע"י חיבור USB .. - את המערכת עדיין לא קניתי ואני בודק מערכות, אם למישהו יש הצעות\רעיונות הוא מוזמן\ת לשתף אותי עריכה: אני צריך שלמארז הארד דיסק החיצוני יהיה בולם זעזועים מאחר וזה אחרי הכל יהיה בתוך אוטו ... אפשרות שתהיה בקרת טמפרטורה במארז החיצוני אבל לא חובה ... גם מגירה יכול להיות רעיון טוב כי אז אני …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי ברצוני לחבר עוד דיסק קשיח אחד בחיבור הSATA שבלוח האם, איך מגדרים זאת בביוס? רוני
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות 4 טרה למחשב ואני צריך לדעת מה אני צריך לוודא כדי שהוא יעבוד לי במחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
<blockquote>שלום מחפש דיסק קשיח טוב 2 טרה למחשב חדש אשמח להמלצות תודה </blockquote>
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תשמעו חברים, נכנסתי לכל מיני פוסטים וראיתי שאתם מבינים מאוד והלכתי קצת לאיבוד עם ההסברים\המלצות שלכם כי הם מפורטים מדי לאחד כמוני חחח לא חשבתי לקנות כונן SSD כי חשבתי שהם יקרים מאוד עד שראיתי מבצע על זה : http://ksp.co.il/?uin=20316 בכל אופן, מכל מה שקראתי בפורום צריך להשקיע קצת יותר כדי לקבל משהו איכותי ואולי מה שחשבתי לקנות במבצע זה הרבה פחות איכותי ממה שאני מחפש... קראתי על סמסונג שחלקכם מזהיר מהבאגים שלו ועל עוד אחד, שכחתי איזה... אז ככה, אני מחפש כונן אס אס די 120 או 128 ג'יגה, הכי הכי חשוב לי שיהיה אמין בסביבות ה 400 שקלים... אגב, במחשב נייד אמור להיות לי מקום פנוי להתקין SSD בנוסף לכונן קשיח הקיים, נכון ? מפרט המחשב שלי : [h=1]Lenovo Y580 15.6-Inch Laptop…
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אחרי הטרד העתיק, בו חיפשתי מארז ובקר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=492481.0 בסוף התחדשתי במארז XL של FRACTAL, ספק פאסיבי, ועוד כמה פיצ'פקעס. אחרי שהבנתי שחלונות 64 זה לא הכלי המתאים לשרת ביתי, רציתי לשאול מה המערכת הפעלה האידיאלית, היכולה לשמש כשרת דואר, ז"א להפעיל אוטלוק או דומיו, אימיול וטורנט, וכנראה גם אופיס בסיסי שיעבוד עם אופיס של חלונות. וכמובן יוכל להזרים לסטרימר ערמות של ריפים בבלוריי? תודה . ניסיתי כמה קופיגרציות של ריידים רק בשביל הבדיקה על דיסקים רגילים של SATA2: RAID0 - מהיר בטרוף - מהירות העתקה של 130 MB קבוע. RAID1 - משתנה בין 80-90 MB. RAID5 - גרוטאה - מהירות העתקה 40 MB קבוע. RAID6 - דומה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי HD חיצוני של מקסטור 1T, אתמול קרה משהו והמחשב אמר שהוא התנתק פתאום ושחלק מהמידע שהיה עליו נעלם למרות שהנורה שאומרת שהוא עובד דלקה. עשיתי ריסט וראיתי שכל המידע עדיין נשמר על ההארד דיסק, השאלה שלי היא אם יש אישזהי דרך לדעת אם יש קבצים פגומים על ההארד דיסק הנייד? תוכנה או משהו? איך אני יודע אם כל הקבצים טובים ולא פגומים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב בן 3 שנים עם לוח אם של GIGABYTE עם NFORCE 3 , עליו שני חיבורי SATA ושני IDE בנוסף על המחשב מותקן כרטיס PCI SATA פשוט וזול , עלה איזה 70 שקל , עם שני חיבורים וצ'יפ של סיליקון אימג' SiI3512 על הכרטיס מחובר כרגע דיסק אחד שנקנה לפני כשנה וחצי ועל חיבורי הלוח אם מחוברים שני דיסקים SATA שניקנו עוד עם המחשב ודיסק אחד IDE וצורב דיסקים. הבעיה היא: הבאתי דיסק western digital green 500G שאמור להחליף את דיסק הIDE (שהוא בעצמו עובר למחשב אחר בלי סאטה) חיברתי אותו לכרטיס PCI SATA והכל טוב הוא עולה מזוהה פורמט חולק ומולא בתוכן הכונן הישן , אפילו ממש מהר. , מדובר במחשב לעריכת וידאו והחומר שהועתק אליו הוא מלא סרטים קצרים וארוכים בכל מיני פורמטים. פה התחילה הבעיה. תוך כדי צפ…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להודות לחברים הנחמדים מהפורום שעזרו לי לבחור הארד דיסק. בסופו של דבר קניתי את הדבר הכי טוב בשוק WD800JB, כי אני על איכות לא מתפשר ברצוני לשתף אתכם עם סיפור הקניה המרגיז שעבר עלי. את הרכישה ביצעתי דרך פנדה, שמעתי על החנות הרבה המלצות ודברים טובים. שהגיע השליח עם המוצר, חשבתי שעיני חשכו, אני רואה קופסא של ספק כוח!!! אמרתי לעצמי, אוף בטח טעו בחבילה. השליח פתח את החבילה והראה לי שהדיסק אכן נמצא בפנים אטום בשקית אנטי-סטטית. הייתי פשוט המום, מי לעזאזעל רצה גירסאת OEM?!?! אני כל הזמן ציפיתי לRETRAIL. באתר לא הייתה רשומה מילה אחת, על שזאת גירסאת ה OEM. מיד הרמתי טלפון אל החנות, ענתה לי איזה משהיא ואמרה שככה מגיעים כל הדיסקים הקשיחים חוץ מדגם מסויים של …
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שנה טובה לכולם, וגמר חתימה טובה.. אשמח להמלצה על מארז להארד דיסק 2.5 אינץ SATA6 לUSB3 על מנת להפוך אותו לחיצוני. (אני לא רוצה משהו סיני וזול...אלא, אחד עם מיקרו בקר איכותי ומהיר) תודה מראש. נ.ב בין 10-50 דולר
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי דיסק קשיח SATA בנפח של 320GB של חברת seagate, וניסיתי להתקין אותו לבד אבל לא משנה מה ניסיתי(טוב האמת שרק ניסיתי את שני החיבורים של הSATA ושל החשמל) אבל לא משנה מה עשיתי המחשב לא זיהה אותו בכלל(גם לא בביוס). הלוח אם שלי הוא MSI 865PE Neo-2(אני לא לחלוטין בטוח שזה הדגם המדויק ולכן גם לא עידכנתי את הביוס). אני לא ממש מכיר את התהליך אבל הנחתי שזה פחות או יותר כמו הארד דיסק IDE רגיל אני מקווה שזה סתם איזה ג'מפר איפשהו או משהו שלא עשיתי נכון ולא בעית חומרה :-X בכל אופן אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בכל דרך.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון של ידידה שלי שטיילה בחו"ל "ובטעות" פירמטה את הכרטיס זכרון שלה דרך המצלמה (CANON) יחד עם כל התמונות. לאחר הפירמוט היא הוציאה את הכרטיס מהמצלמה ולא נגעה בו יותר כלל. כרגע הכרטיס מפורמט וריק ועולה במחשב במערכת קבצים FAT32. בעבר היה לי מקרה כזה ובו הצלחתי לשחזר את כל התמונות בשלמותם (באמצעות התוכנה Recuva). כמובן שניסיתי שוב באמצעות התוכנה הזו, אך ללא הצלחה. בנוסף לRecuva ניסיתי גם עם התוכנות הבאות: Remo Recover, Stellar Phoenix Photo Recovery, GetDataBack ו testdisk-6.14. בכל התוכנות קיבלתי את התוצאה שנמצאו 0 קבצים בכרטיס זכרון וממש נראה כאילו הכרטיס הזה יצא עכשיו מהמפעל של Sandisk. אשמח לקבל עוד עצות והצעות על מנת להציל את התמונות האבודות. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים ,יש ברזותי את החיצוני הזה : http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-2tb_16174.html הדיסק שנמצע בפנים זה הדגם הזה : Hitachi HDS722020ALA330 PDF של המוצר : http://www.hitachigst.com/tech/techlib.nsf/techdocs/6A7E7E6848832B7786257603007AAF5E/$file/DS7K2000_DS_final.pdf ותמונה מ HDTUNE : Uploaded with ImageShack.us עכשיו לשאלה ,לדעתי הוא קצת רואש ,אני מבין שהוא 7200, ושזה היטאצ'י ,אבל הוא יצה לי במחיר מעוד משתשלם ואני באמת צריך את הכמות הזאת של מידע השאלה העם התעסקות עם AAM יכולה לפגוע בו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-