אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,913 דיונים בפורום זה
-
לא מכיר כל כך את הנושא. כדאי? שווה את הכסף? אשמח לשמוע מה דעתכם. תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי חברים.. כבר בקושי נשאר לי מקום ב-SSD ואני רוצה לפנות מקום, מותקנים לי שני משחקים FC3 וBF3 כולל כל ההרחבות. חוץ מזה יושבת שם מערכת ההפעלה, איך אני יכול למחוק תיקיות לא חשובות? להעביר הרחבות של BF3 אני רוצה לעשות כאופציה אחרונה. ישנה תיקיה שתופסת כ-7 ג'יגה בשם AppData מה החשיבות שלה וכל הקבצים בה?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
עשיתי סריקה בMHDD וקיבלתי פתאום מלא שגיאות ABRT ולאחר מכן קיבלתי מסך כחול, מצורפים תמונות של כל השלבים של הסריקה, מה זה הABRT בתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 946 צפיות
-
-
היי. מחשב נייד, יש לי אותו כשנה. משמש בעיקר ללימודים (עבודה משרדית), ממש מעט משחקים, הרבה גלישה באינטרנט והרבה כ-media center (בחיבור לטלוויזיה). עובד מעט לאט לאחרונה (עשיתי ניקיון מאבק ופירמוט). (פתחתי דיון נפרד בפורום אחר, לבדוק אם אולי שידרוג הזיכרון יעשה את העבודה, במידה ואפשר בכלל....) חשבתי לשדרג את הדיסק הקשיח של המחשב לדיסק SSD. האם בכלל אפשר להוסיף למחשב דיסק קשיח שכזה מבלי להוציא את הישן? (כזה שרק מערכת ההפעלה תשב עליו). האם זה יעשה הבדל משמעותי? במידה וכן, אפשר לקבל המלצה לאחד שיתאים למחשב ומספיק רק בשביל מערכת ההפעלה והתוכנות? תקציב לא מוגבל, עדיף כמה שפחות כמובן... על הדרך... (לא יודע עד כמה קשור, אבל שווה לנסות) יש דרך לשדרג את יציאות ה-USB של המח…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מיקרו SD לסמסונג נוט 2. בZAP ראיתי שיש מספר גדול של כרטיסי זכרון - מיקרו SD SDHC MICRO SDHC SECURE DIGITAL HC ULTRA SDHC איזה מהם יתאים לNOTE 2 ? אשמח גם להמלצה על חנות זולה שמוכרת בנפח 32-64GB. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להבין אם תוכנה מסוימת מעמיסה על הכונן הקשיח (ופחות על המעבד).... בויינדוס 8, ה task manager מראה את פעילות הכונן הקשיח בזמן אמת. יש תוכנה כזאת לווינדוס 7? תודה
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
של מערכת הפעלה או יצירת דיסק שיחזור של מערכת הפעלה הקיימת במחשב: R- או R+ ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
יש את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=17529 יש בו 32 גיגה של SSD ועליו יש את המערכת אפעלה windows 8 העם ניתן למחוק את ה8 מהssd והתקין בימקום 7 ??
-
- 5 תגובות
- 943 צפיות
-
-
היי רכשתי דיסק קשיח חדש מסוג SSD. הכל מחובר ועובד וכרגע מתקין עליו את הווינדוז מחדש. רציתי לשאול, איך אני מגדיר את ה-SSD כראשי ואת הישן שיש לי כמשני (slave). בנוסף, ראיתי שאין בדיסק הישן ג'אמפר בכלל. קראתי מה כתוב בהסבר וגם לא מצוין שם הגדרה ל-slave. האם אפשר להגדיר זאת מבלי להשתמש בג'אמפר? במידה ולא, הדיסק הישן בעל 8 פינים בג'אמפרים של WD. מישהו יכול להגיד לי איפה צריך לשים את הג'אמפר במצב כזה? (בתקווה שסיפקתי מספיק מידע). והכי חשוב.... אפשר לקנות ג'אמפר לבד? :-\ תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
הי, ההתלבטות היא בין: Samsung 840 Series 2.5'' 120GB SSD SATA III Corsair Neutron GTX Series 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail שניהם עולים בסדר גודל של 450-530 ש' ב-KSP. ה-CORSAIR הוא היותר יקר. ההתמקדות שלי היא על אמינות ומהירויות, עם עדיפות למהירות קריאה (שתוכנות יעלו הכי מהר). האם יש כבר ביקורות רציניות על אמינות וביצועים לטובת אחד מהדגמים? בסטיקי של הדגמים המומלצים באתר נראה שיש רק את הדגמים הישנים יותר, שנראים פחות מוצלחים מבחינת עלות/תועלת. אשמח לכל דיעה והמלצה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב בן 3 ובו 3 דיסקים. כל אחד בנפח 256GB. אני עומד לקנות מחשב חדש עם דיסק של 2T. שקלתי לקחת את אחד מהדיסקים הישנים ולהשתמש בו ככונן C בשביל מערכת ההפעלה, במקום לחלק ל 2 פרטישנים את הדיסק הגדול. השאלה שלי היא איך אפשר לדעת האם הדיסק תקין לגמרי ויכול להמשיך לסחוב, או שהוא לקראת סוף חייו. התקנתי את HD Tune והרצתי את הבדיקות על כל הדיסקים. התוצאות היו די דומות. כולם תקינים. בכולם אין שגיאות. המודל הוא WD2500AVJS מצ"ב התוצאות של HD Tune תודה, קובי
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי.. אני מעוניין לבצע את המשימה המורכבת שבכותרת ואני זקוק להכוונה ??? מדובר בכונן WD 160GB שקרס. ראש הקריאה/כתיבה נדפק ואין אפשרות לגשת למידע. בחברת שחזור מידע רצו, תחזיקו חזק - 6400 ש"ח לשחזור. ממש דמי כיס הא? בכל מקרה החלטתי שאנסה לבצע את התיקון לבד. הבנתי שיש אפשרות להעביר את הפלטות מהכונן לכונן זהה אחר או להחליף את ראשי הקריאה/כתיבה בכונן עצמו.. אין לי אמנם "חדר נקי" אבל אני מוכן לקחת את הסיכון כי אין לי מה להפסיד. יש איזה מדריך שיכול לעזור בנושא?
-
- 28 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי 3 SamsungF3 1TB שנמצאים ב RAID0 עם לוח Asus P5Q Deluxe. זה מחיצה אחת GPT. האם אפשרי לקנות לוח אם חדש וזה יעבוד או שצריך לעשות משהו או שיש אפשרות לגבות ואחרי זה להעלאות את האימג' ?
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש ביום ראשון הקרוב מחשב ביתי חדש בתקציב של 4000 ש"ח לא כולל כונן ה- SSD. אני מעוניין לקנות כונן SSD למחשב, אבל אני לא יודע איזה כדאי לי, אין לי צרכים מיוחדים. בעיקרון מספיק לי 128GB אבל אולי מבחינת ביצועים כדאי לי כונן גדול יותר. אמרו לי שכדאי ללכת על הכונן: Samsung 840 128 Pro הכונן עולה בסביבות 695 ש"ח. אבל אולי כדאי לי לקנת כונן בעל נפח גדול יותר בגלל הביצועים? ואולי הכונן: Samsung 840 120 שעולה 525 ש"ח עדיף כי הוא מספיק לי מבחינת הנפח. אני קצת מבולבל... באופן עקרוני מספיק לי 120-128GB ואני רוצה להישאר בתקציב סביר (500 ש"ח) אבל אם ישנם הבדלים משמעותיים אז אני יכול ללכת על תקציב קצת יותר גבוה, השאלה מה כדאי, מה אתם ממליצים? כמובן שגם דגמים אחרים יל…
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
האם קיים דיסק חיצוני עם יציאת USB ורשת ? (במידה ואין, אז חיבור USB3). המטרה היא להעביר קבצים לדיסק באמצעות הרשת, ולחבר את הדיסק למכשיר באמצעות USB.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
מה קורה ?? התקנתי במחשב שלי דיסק קשיח משומש שהיה לחבר שלי , אבל אני רואה שהוא איטי מאוד העברת המידע אליו מהכונן הראשי מאוד איטית , עשיתי בדיקה עם HD TUNE ומצא הרבה סקטורים פגומים : HD Tune Pro: WDC WD5000AAKS-00V1A0 Error Scan Scanned data : 461 gB Damaged Blocks : 8.0 % Elapsed Time : 1:30:25 1 Error at 21823 MB (LBA 44695094) 2 Error at 21823 MB (LBA 44695222) 3 Error at 21823 MB (LBA 44695350) 4 Error at 21823 MB (LBA 44695478) 5 Error at 21824 MB (LBA 44695606) 6 Error at 21824 MB (LBA 44695862) 7 Error at 21824 MB (LBA 44695990) 8 Error at 21824 MB (LBA 44696118) 9 Error at 21824 MB (LBA 44696246) 10 Error at 21824 MB (LBA 44696374) 11 Error at 21824 MB (LBA 446965…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח פנימי חדש, בנוסף לדיסק הקיים (הקיים עליו נמצאת מע' ההפעלה, win 7, הוא סמסונג בנפח 1TB, אם זה משנה). השימוש העיקרי יהיה אחסון וניגון של מדיה (בעיקר סרטים באיכות HD, בהמשך גם תמונות). בנוסף, תוכנות שיתוף קבצים ישמרו מידע ישירות על הדיסק הזה. חשבתי על נפח של 2TB (אני מאמין שזה יספיק לי). אם התוספת קטנה אפשר גם 3TB. התקציב גמיש, אבל אני מעדיף לא להשתולל אם אין סיבה טובה. הדבר החשוב ביותר עבורי הוא האמינות של הכונן (למרות שהבנתי שכל החברות טובות ואין ממש סטטיסטיקה לגבי מי יותר טוב). כרגע ההתלבטות היא בעיקר בין שני כוננים, שעולים בסביבות ה-500 ש"ח: Seagate 2TB Barracuda 7200rpm 64mb sata III Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB S…
-
- 25 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום יש לי Hot Magic HD ושמתי לב שאפשר לחבר אליו הארדדיסק מלמעלה (לא קיבלתי איתו הארד דיסק בכוונה) אז חשבתי אולי אוכל לקחת את הארד דיסק החיצוני שלי לקנות מתאם USB TO SATA ולחבר לממיר האם זה יעבוד לפי דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 5k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם GA-73PVM-S2H האם אפשר להוסיף לו דיסק SSD? תודה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש בנפח 3 טרה, חיברתי אותו למחשב כהארדיסק נוסף ולא הצלחתי להגדיר מחיצות כמו שצריך. ניסיתי להגדיר דרך הכלי של הוינדוס, זה נתן לי להגדיר מחיצה בנפח 2 טרה(2048 ג'יגה), מה שהשאיר לי 746 ג'יגה שלא הוגדרו ולא ניתן להגדיר כמחיצה נוספת. איך ניתן להגדיר מחדש את המחיצות כדי שיהיה כונן אחד בנפח של כל ההארדיסק, או לפחות להגדיר כונן נוסף בנפח 746 ג'יגה שנשארו לא מנוצלים
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מצליח לפרמט תמחשב ואין לי שמץ למה. אולי צריך לשנות משהוא דרך הביוס או משהוא דומה. במחשב יש 2 כוננים קשיחים רגילים 1 SSD. תיראו מה זה אומר לי פעם ראשונה שאני רואה את זה!! ואחרי שאני לוחץ לו OK זה רושם לי מה שרשום בתמונה השנייה
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה דעתכם על זה: http://www.ebay.com/itm/4-Port-USB3-0-PCI-E-PCI-Express-Controller-Card-Adapter-Superspeed-5Gbps-XP-WIN7-/150904301777?pt=US_Internal_Port_Expansion_Cards&hash=item232298e8d1 ולמה לכל הרוחות מוצר דומה עולה בארץ פי חמישה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9968 תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לכוון תקייה של כרום ל-RAMDISK לפי הסרטון הזה וזה לא יוצא לאחר שפתחתי את התקייה בדיסק של RAMDISK הוספתי את המשפט בסרטון +שינתי את האות וזה לא עובד למה ? http://imageshack.us/f/22/24921398.png/
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, רכשתי היום דיסק קשיח 3TB של Seagate ורציתי לדעת האם לוח האם שלי תומך בנפח כזה. הדגם הוא Gigabyte GA-870A-UD3.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם כל SSD יעבוד מצוין בRAID או שיש דברים מסוימים שצריך לקחת בחשבון?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-