עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Psycho_mAn,

לפני כחצי שנה בערך הצורב שלי הפסיק לעבוד ואני לא חיפשתי פתרונות כי זה לא היה חשוב לי וחשבתי שזה בעיה בתוכנה ושאלתי עם מה כדאי להשתמש אמרו לי עם נרו באותו זמן התעצלתי להשתמש עם נירו מאז לא צרבתי היום ניסיתי לצרוב עם נרו, תוכנה מיוכדת שצורבת ישר מקבצי iso,bin מהווינדווז ומתוכנה שקיבלתי עם הצורב יש לי צורב ישן מאד של aOpen אין ליי מושג ממש איזה סוג מהירות X6 ובהתחלה הופיע לי השגיאה הזאתי כשבאתי לצרוב בתוכנה שלי (תמיד זה נתקע אבל אף פעם לא הייתה לי ממש שגיאה) כשאני מפעיל את התוכנה: ASPI for windows failed to initialize וכשאני רוצה להיכנס לחלון של לפני הצריבה עצמה: No supported CD recorder was detected on your system Please check - your CD recorder is powered on. - all cable…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by or87,

קניתי הארד דיסק חדש ויש לי רק כבל SATA אחד (הכל האדום) השאלה אם אני צריך עוד אחד כדי לחבר את ההארד דיסק החדש או שאני צריך לחבר אליו רק את הכבל שמתחבר לחיבור שלידו (serial data) ?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by eyma,

שלום יש לי HARD DISK חיצוני 500GB שנפל לריצפה.דגם MAXTOR שלחתי אותו לחברת טיק טק בר"ג הם אומרים שהמנוע התקלקל,אבל הם רוצים הרבה מאוד כסף על שיחזור המידע כ -8000 ש"ח שאלתי היא האם יש מישהו שמתמחה בהחלפת מנועים כאלה,אין לי בעיה לקנות דגם זהה חדש ולהוציא ממנו את המנוע וזאת על מנת לשמור את המידע. אשמח לקבל עזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by bd,

ואני לא יודע איזה ואיזה איכות כל דיסק יש לי צורב נייד LG לא יודע דגם ולא יודע מהירות (צורב של דוד שלי אני מביא אותו אליייייייי לצרוב ) לצרוב מידע מהמחשב MP3 VCD תוכנות וכל מיני דברים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by niceguy22,

שלום לכולם רציתי לדעת מה חשוב כאשר בוחרים טייפ גיבוי לשרתים (לא סתם לכל מחשב) ניסיתי למצוא מדריכים באינטרנט והשוואות ולא מצאתי איזה חברות הם טובות בשוק והאם מישהו יכול לכוון אותי לגבי טייפ גיבוי (מיועד לגיבוי DATA של 1TB)(בערך עד 5000 ש"ח גג) תודה רבה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by b3ta0,

רציתי לדעת מאיפה מומלץ לקנות מדיה DVD של וורבטים כי הבנתי שיש כמה סוגים שלהם (יפן/טיוואן?) באופיס דיפו ראיתי עוגה של 50 ב 116שח ב tamlil וב lira אפשר לרכוש עוגה של 100 ב 200שח (גם פלוס וגם מינוס) אני מתכנן להזמין מהאינטרנט, אז אני משער שלא אדע בדיוק איזה סוג אני אקבל, האם כל סוג של וורבטים (הם מיוצרים בכמה מפעלים) יהיה איכותי?

7. קניתי לאחרונה דיסק חיצוני Seagate Backup Plus 2tb. הוא משמיע מהיום הראשון מין קולות נקישה חלשים כאשר, בין היתר, אני סוגר ישום כמו מדיה פלייר שמריץ קובץ וידאו מהדיסק. כשאני פותח את התוכנה crystal disk info ובוחר את ההארדיסק, הוא משמיע כמה נקישות כאלו באופן רציף. הדבר הזה קורה רק במצבים "קונקרטיים" כמו שציינתי, אך לא בפעילות שגרתית רציפה(או חוסר פעילות).. לא מדובר ברעשים קיצוניים במיוחד, אך בהחלט משהו ששמים לב אליו כשהחדר לא רועש, וזה די מטריד.. מעבר לכך הדיסק עושה בעיות של ניתוקים אקראיים מהמחשב(ומייד מתחבר חזרה).זה קורה כרגע כשהוא מחובר לUSB2, אך כאשר הוא היה על USB3- הוא היה מתנתק ולא מתעורר לחיים בכלל. אציין שהייתה לי בעיה על USB3 גם עם מוצר אחר, אך מעולם לא הייתה בעי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Adun,

שלום, אחרי שקראתי חוות דעת וביקורות לגבי כוננים קשיחים חיצוניים ועד כמה הם לא אמינים גיליתי שאפשר לקנות כונן קשיח פנימי, שהוא נחשב לעמיד ואמין הרבה יותר, לקנות לו קייס מישלו ולהפוך אותו לכונן קשיח פנימי-חיצוני עמיד, אמין ולא פחות חשוב- מהיר. ולפני שאני מבצע קניה, הייתי רוצה לשתף אותכם במה אני הולך לקנות ולקבל חוות דעת מאנשים עם נסיון (ד"א ככה נמנעתי מלקנות כונן קשיח חיצוני מלכתחילה) יש לי חיבור USB3 במחשב וזה חשוב לי שה יהיה קיים בקייס של הכונן קשיח ושהכונן קשיח עצמו יהיה מהיר ולכן החלטתי לקנות: כונן קשיח: Western Digital Caviar Black 2TB http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6013 קייס לכונן: Thermaltake MAX 5G Active Cooling http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אני רוצה לקנות את המחשב הזה, ובעזרת מתאם להחליף את הכונן האופטי לדיסק קשיח. באתר של טושיבה לא כתוב שיש לו כונן אופטי: http://www.toshiba.co.il/he/laptops/satellite/satellite-p50-c/satellite-p50-c-17d/ אך בכל החנויות שמוכרות אותו בזאפ, כתוב שיש... הם טועים? או שאני מפספס משהו?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by yarivot26,

היי, יש לי מחשב ישן שאני מעוניין להפוך לשרת NAS. מפרט המחשב: CPU: Intel Celeron 331 MB: ASUS P5GLV-MX RAM: 1 GB DDR אני מעוניין ליצור RAID 5 ל4 כוננים קשיחים של 2TB וRAID 1 ל2 כוננים קשיחים של 1 TB. תודה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש עדיפות לאמינות או מהירות באחת מהדרכים? ואם זה אותו פרוטוקול, מה הצורך בבקר? 2 יציאות?

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by talevi83,

היי חברים, אני מתלבט מאוד אם לקנות כונן SSD וחשבתי על הכיוון של זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5022 חשבתי עליו בגלל המחיר השפוי, 1. האם אתם ממליצים עליו בהתייחסות למחיר מול תועלת? 2. האם יש המלצות אחרות? 3. כמה ניתן לנצל בפועל מתוך ה- 64GB שלו עבור DATA? 4. האם הנפח הזה מספיק עבור מחשב שיש עליו לא מעט תוכנות (קומפיילרים, פוטושופ, ועוד איזה משחק או שניים) שמריץ windows 7 ultimate 64bit ? תודה רבה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. יש לי צורב של LG דגם 4167B והיום הוא החליט שהוא מפסיק לקרא דיסקים רייקים. הצורב בן שנה וחצי או שנתיים כבר לא זוכר אבל האם יכול לקראת דבר כזה סתם ככה?! האם אפשר לסדר את הצורב אישהו דרך המחשב או שצריך אחד חדש?! אם אחד חדש אז איזה...? הצורב פשו לא מזהה שהכניס לו דיסק מתי שהדיסק ריק גם רב פעמית וגם ורגילה (DVD)

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Kidney_stonE,

קניתי לפני שלושה חודשים צורב LG 40X12X40 , כשאני צורב מההרדיסק לדיסק, זה אמור לקחת (לפי אנשים אחרים בעלי אותו צורב ) - משהו כמו 3-4 דקות לדיסק מלא, לי זה לוקח קרוב ל 8 דקות ! - מה יכולה להיות הסיבה ? (יש לי הרדיסק מהיר, 80 ג'יגה, עם 8 CASH של WD, ממש מעולה, אני לא חושב שהבעיה נובעת ממהירות קריאת החומר מההרדיסק..) :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום לכל חברי הפורום אני מעוניין לקנות SSD חדש. בעיקרון נמנעתי מלבדוק על הEVO בגלל התקלה שהתגלתה בו והתמקדתי בחיפוש של MX100 ("חיפוש" אני מתכוון במבצעים של הBLACK FRIDAY). העניין הוא, שמצאתי כרגע מבצע מטורף של הEVO המחיר במבצע הוא 88 דולר לאחר מיסים, לדגם של ה250 ג'יגה. השאלה היא האם כדאי לקנות את המוצר הזה או שבגלל התקלה לא מומלץ לקנות אותו אפילו במחיר מצחיק שכזה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by nw,

אפשר לצרוב מעל 700MB? יש לי YAMAHA 16 10 40

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by asafgolan,

שלום, הלפטופ שלי הלך ואני רוצה לשחזר מידע מהכונן הקשיח שאותו פירקתי. יש איזשהו מתאם שיאפשר לי לחבר את ההארדיסק בusb למחשב אחר (צירפתי תמונה של הכונן)?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. http://fun.mivzakon.co.il/flash.aspx?id=11118

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. לפני מספר ימים בייעוץ של פורום התוכנה, השתמשתי בפקודה Convert על מנת להמיר את מחיצת D של הדיסק הקשיח שלי מ-FAT32 ל-NTFS ללא צורך בפירמוט המחיצה וגיבוי הנתונים לפני כן. האם אני אמור לקבל את מלוא הביצועים של NTFS אחרי ההסבה? או שיש צורך לפרמט את הדיסק מחדש ולהתקין בו NTFS נקי על מנת לקבל ביצועים מיטיביים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. קיבלתי ליום הולדת NVMe M.2 SSD של WD (הכחול) 500GB, ומי שקנה לי קצת לא בירר לפני אם הוא יכול להתחבר ללוח שלי (הוא לא.. יש לי SATA III) נודע לי שיש חיבורים שממירים NVME-ים לSATA3 - זה יאבד מהאפקט של המהירות? נתקלתי בכאלה שממירים גם לUSB, אולי זה יגרום לכונן לא לאבד את האפקט של המהירות?

21. שלום, אני מעוניין לרכוש את הכונן הבא + מתאם ואדאפטר שיאפשר לי חיבור ב USB3: Seagate 3000GB FreeAgent GoFlex Desk 3TB Seagate STAE107 FreeAgent GoFlex Desk Desktop Adapter For 3.5" — USB 3.0 אך שמעתי בעבר על כל מיני בעיות עם כונני SEAGATE (אמינות, התחממות). מה דעתכם על הפריטים? שווה קנייה? יש המלצה טובה יותר? צ'יקי

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. מהו ההארד דיסק בעל הנפח הגדול ביותר כיום למחשבי pc ביתיים?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Guy950,

שלום, חזרתי מארה"ב עם שני חברים חדשים, אחד מהם הוא הארדיסק רגיל והשני הוא SSD. אני רוצה להתקין עליו את המערכת הפעלה ולהגדיר אותו ככונן ראשי. זאת הפעם הראשונה שלי עם כונן SSD, יש דברים שאני צריך להגדיר לגביו?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by BenK,

אני מצאתי את הצורב במחר זול ואני ממש רוצה אותו יש לי כמה שאלות... 1)האם יש רק דגם אחד של LG40x24x10 2)שאלה שמיועדת לבעלי הצורב - האם הוא אמין?! דופק צריבות?! רעש?! משהו?! 3)מה ההבדל בין גירסת הOEM לSoftware תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. דיסק קשיח 1000- 1500 SATA 2 או 3 , מהיר , שקט

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים