עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בוקר טוב חברים, קיבלתי את טייפ גיבוי LTO HP StorageWorks LTO-5 Ultrium 3000 SAS https://support.hpe.com/hpsc/doc/public/display?docId=emr_na-c02096843 לטייפ הזה יש את הכבל הזה: לצערי אין לי שום מחשב בארגון שיש לו כניסה לכבל הזה. מה שאומר שאני אצטרך כרטיס תומך. הפכתי את האינטרנט ולא הצלחתי למצוא תשובה. אני מחפש או כרטיס עם יציאה תומכת (שמתחבר לכל לוח אם מודרני) או כבל.. יש את הכבל הזה https://www.amazon.com/CableDeconn-Infiniband-SFF-8470-SFF-8088-Transfer/dp/B00S7KU56Y שאם אקנה אותו, איזה כרטיס תומך אצטרך לחבר למחשב? ואם אקנה את הכרטיס הזה https://www.amazon.c…

2. Started by or87,

קניתי הארד דיסק חדש ויש לי רק כבל SATA אחד (הכל האדום) השאלה אם אני צריך עוד אחד כדי לחבר את ההארד דיסק החדש או שאני צריך לחבר אליו רק את הכבל שמתחבר לחיבור שלידו (serial data) ?

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. האם הפיוניר 111D מספק או שיש משהו יותר מומלץ

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by 00Amir,

הגיעו 2 חמודים כאלה אלי... השאלה כמובן (שוב) - Raid0 או TRIM ? אני רוצה להתקין היום או מחר... תודה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Condor,

יש לי הרד דיסק בן שנה וחצי : IBM 30GB את הדגם המדוייק אני לא זוכר 307030 אני חושב. לפני חצי שנה לפתע הוא התחיל להשמע "רעשים משונים". בבדיקה גיליתי שלושה סקטורים פגועים. המצב בינתיים לא השתנה ??? אני כבר מתכונן נפשית לקבורה שלו ... אז .... 1. איזה דיסק לקנות ? בינתיים רק יצאתי מבולבל . 2. מה מצפה לי ב - "פלונטר" ומה הדרך הטובה ביותר להציד להם את הבעיה ולקבל שרות ? 3. אני מבטיח לעדכן כשהדיסק ימות :-[

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני רוצה לראות באיזה מהירות הדיסק הקשיח שלי רץ.... אפשר לינק לישיר לתוכנה שבודקת זאת ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by בטיטi,

השאלה לא שלי, מקווה שהיא ברורה : האם ניתן לחבר דיסק קשיח בעל חיבור SATA, למחשב שבו אין חיבורי SATA, ע"י מתאם כלשהו של SATA ל USB ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Adun,

שלום, אחרי שקראתי חוות דעת וביקורות לגבי כוננים קשיחים חיצוניים ועד כמה הם לא אמינים גיליתי שאפשר לקנות כונן קשיח פנימי, שהוא נחשב לעמיד ואמין הרבה יותר, לקנות לו קייס מישלו ולהפוך אותו לכונן קשיח פנימי-חיצוני עמיד, אמין ולא פחות חשוב- מהיר. ולפני שאני מבצע קניה, הייתי רוצה לשתף אותכם במה אני הולך לקנות ולקבל חוות דעת מאנשים עם נסיון (ד"א ככה נמנעתי מלקנות כונן קשיח חיצוני מלכתחילה) יש לי חיבור USB3 במחשב וזה חשוב לי שה יהיה קיים בקייס של הכונן קשיח ושהכונן קשיח עצמו יהיה מהיר ולכן החלטתי לקנות: כונן קשיח: Western Digital Caviar Black 2TB http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6013 קייס לכונן: Thermaltake MAX 5G Active Cooling http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by NI4NI,

שלום אני צריך מרחב איחסון גדול יחסית ומדי פעם יש צורך בעוד. במקום להוסיף עוד דיסקים פנימיים חשבתי אולי לקנות מארז NAS קטן של 3-4 דיסקים (ניתן להשיג די בזול בחו"ל, משהו כמו 100-150 דולר). השאלה שלי היא - ברור לי שחיבור של ה STORAGE דרך כבל רשת איטי יותר מחיבור SATA ישיר, השאלה היא עד כמה. האם אני ארגיש האטה משמעותית ? יש לציין שמערכת ההפעלה+כמה תוכנות יישארו על דיסק מקומי. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. לפני מספר ימים בייעוץ של פורום התוכנה, השתמשתי בפקודה Convert על מנת להמיר את מחיצת D של הדיסק הקשיח שלי מ-FAT32 ל-NTFS ללא צורך בפירמוט המחיצה וגיבוי הנתונים לפני כן. האם אני אמור לקבל את מלוא הביצועים של NTFS אחרי ההסבה? או שיש צורך לפרמט את הדיסק מחדש ולהתקין בו NTFS נקי על מנת לקבל ביצועים מיטיביים?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי כונן של 'סיגייט' מסדרת 'ברקודה' בנפח 2TB. הקונקטור שלו היה תקול ולכן החלפתי לו את כל המעגל אחרי שמצאתי כונן מאותו הדגם (לפי מספר המודל על התווית, אם כי מדובר בשתי סדרות ייצור שונות - אחד יוצר בסין והאחר בוויטנאם. הכונן החליפי היה תקין. קיבלתי אותו ב'אקומיוניטי'. כבר שם, בבדיקה הראשונית שלאחר הרכבת המעגל על הכונן המקורי, הוא לא זוהה ע"י המערכת). כאשר בדקתי את הכונן בבית הוא השמיע רעש שחזר על עצמו שוב ושוב ונשמע כאילו המנוע לא מצליח לתפוס מהירות. * האם לפי הרעש הזה ניתן לקבוע מהי הבעיה (מנוע/ראש קריאה-כתיבה)? * האם יכול להיות שמקור הבעיה הוא המעגל ה'חדש' שהרכבתי על הכונן? היתכן שלכל כונן יש את המעגל האישי הייחודי שלו? …

12. שלום לכולם, מכיוון שדיסק חיצוני, יכול להיגנב או להידפק, אני חושב להשתמש בשירותים של אחד אתרי האחסון. יש למישהו המלצות מה הכי נוח ומשתלם? יש לי כרגע DropBox חינמי (2G) ואפשר להגדיל אותו בתשלום, אבל רציתי לשמוע אם יש דברים יותר טובים. (הוא גם קצת יקר - 10$ חודשי ל-50G) תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by dante123,

..השאלה בכותרת. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום, יש לי במחשב 2 כוננים (אין לי אפשרות לחבר יותר) , אחד של 1TB ואחד של 300GB וזה ממש לא מספיק לי אני רוצה להחליף את ה300GB ב2TB חשבתי על ההארד דיסק הבא : http://www.seagate.com/www/en-us/products/desktops/barracuda_xt/ מה דעתכם עליו מבחינת מהירות? איכות? וכל מה שצריך תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by lipact,

אני מחפש דיסק קשייח פנח 2TB עם אפשרות ל Raid ושייה פנימי כונן יחיד של 2TB תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by MtK,

הי, אני מחפש לרכוש כמה דיסקים מסוג WD Green 2TB. מכירים חנויות שיעשו הנחה לקנייה גדולה ומרוכזת של 5, 10, 20 (ואולי יתר) דיסקים?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אני מתכנן לקנות מחשב, ואני צריך הרבה מקום ראיתי את המחירים הזולים של כונני ה-500GB, ואני חושב לקחת 2 מהם. יש לי כבר כונן של 320GB, ועוד אחד של 160GB. מצד שני, כונן אחד של 1TB, עולה 100 שקל יותר משניים של 500GB. למה ההפרש במחיר? והאם כדאי לי לקחת כונן אחד או שניים, בהתחשב בזה שכבר יש לי 2 כוננים, ו-4 לא עלול להיות יותר מידי? תודה לעוזרים מראש

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם! ובכן, גם אני נפלתי על הארד דיסק שנפגם (Seagate Barracuda 7200.11 500 GB ST3500320AS). המצב אצלי גרוע יותר מהרגיל מכיוון שההארד דיסק אינו מזוהה בביוס עצמו ולכן אי אפשר לעדכן את הFIRMWARE. עשיתי חיפוש בפורום וולא מצאתי תשובה למקרה והדיסק אינו מזוהה במערכת הBIOS. על הדיסק נמצא מידע חשוב ביותר שאינני יכול למסור תמורת האחריות ודיסק חדש - אני חייב לשחזר אותו בדרך כלשהי. אשמח לכל מי שמכיר את הבעיה בשלב המתקדם (הארד אינו מזוהה בBIOS) ויוכל לסייע. תודה רבה לעוזרים !

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Gal Ohana,

שלום הלך לי ההארדיסק וחשבתי להשתדרג לSSD איזה מומלץ מבחינת אמינות ומהירות התקציב לא מוגבל אבל לא משהו מטורף יהיה עליו ווינדוס 10 וכמה משחקים קלים כמו CS GO וכו'

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by generalA,

שלום אנשים 1) איזה צורב יותר חדש בשוק ? LG GSA-H10N או LG GSA-H22N ?? ומה יותר מומלץ לרכישה כשהמטרה העיקרית היא צריבה (והרבה) של דיסקים DVD-+R ??? (2 משהו נוסף... מה יותר כדאי (המחיר לא מהווה גורם כאן) GSA-H22NB או LG GSA-H22N ??(חשוב מאוד !!) תודה !

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Cupid Me,

עבור שימוש כללי ומשחקים ב-4K, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום לכם ... עונת המבחנים באוניברסיטה הסתיימה סוף סוף והחלטתי לעשות את כל מה שתכננתי במשך השנה האחרונה .. אחד הדברים כולל מארז חיצוני להארד דיסק, מארז אחד לSATA2 ומארז אחד לIDE ... הSATA2 שלי הוא 250GB והIDE הוא 80GB .. אני צריך שלמארז החיצוני יהיה חיבור USB 2.0 המטרות הן: 1. חיבור כונן פנימי בתור חיצוני למחשב הנייד שלי ... 2. חיבור הארד דיסק למערכת סטריאו ברכב ע"י חיבור USB .. - את המערכת עדיין לא קניתי ואני בודק מערכות, אם למישהו יש הצעות\רעיונות הוא מוזמן\ת לשתף אותי עריכה: אני צריך שלמארז הארד דיסק החיצוני יהיה בולם זעזועים מאחר וזה אחרי הכל יהיה בתוך אוטו ... אפשרות שתהיה בקרת טמפרטורה במארז החיצוני אבל לא חובה ... גם מגירה יכול להיות רעיון טוב כי אז אני …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. רציתי לשאול איך צורבים דיסק לצריבה אשר מאפשר שימוש לקריאה וכו.. אבל לא תתאפשר העתקה של הקבצים או צריבה נוספת של אותו דיסק מעתקתו?ואני לא מתכוון אפשרות של סיסמה אלה צריבה חד פעמים ללא אפשרות העתקה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by talevi83,

היי חברים, אני מתלבט מאוד אם לקנות כונן SSD וחשבתי על הכיוון של זה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5022 חשבתי עליו בגלל המחיר השפוי, 1. האם אתם ממליצים עליו בהתייחסות למחיר מול תועלת? 2. האם יש המלצות אחרות? 3. כמה ניתן לנצל בפועל מתוך ה- 64GB שלו עבור DATA? 4. האם הנפח הזה מספיק עבור מחשב שיש עליו לא מעט תוכנות (קומפיילרים, פוטושופ, ועוד איזה משחק או שניים) שמריץ windows 7 ultimate 64bit ? תודה רבה לעוזרים...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by davidpc,

אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין primary ל logical

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים