אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי עכשיו HD-SATA2 מחובר למחשב. אם אני אחבר עוד HD-SATA1, האם זה יגרום למחשב להיות איטי יותר? (הWIN מותקן על ה SATA2)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי סופית למה עוזרים העדכוני קושחה לצורבי נק? אני חיפשתי על זה בפורום ולא מצאתי תשובה חד משמעית..
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש דיסק קשיח נייד עם חיבור Svideo/RCA שיהיה אפשר לחבר אליו מצלמת ביטחון לדוגמא (הוא לא צריך לספר מתח) והוא יוכל להקליט בלחיצת כפתור כמה שיותר פשוט ועם כמה שיותר מקום. קיים דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי צורב dvd חדש של sony , בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסק של dvd או של cd רגיל המחשב נכבה פתאום בזמן שהצריבה מגיעה למשהו בין 3% ל 5%... פירמטתי את המחשב - לא עזר, התקנתי nero מחדש לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה? זקוק לעזרה נואשות ... מתסכל מאוד
-
- 10 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קניתי דיסק קשיח wd 80 gb ויש לי מעבד סלרון 800 מדוע הוא מזהה רק 10 gb
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש וראיתי בחוברת הלוח שיש לו תמיכה בATA133 מה זה אומר?, וגם האם יש בארץ דיסקים קשיחים כאלו איפה? וכמה הם עולים. אני ראיתי דיסקים כאלו רק במהירות 5400 האם יש יותר מהירים ?. הם באים רק בגדלים יותר מ 100GIGA האם יש פחות ? - ובגלל זה יותר זולים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, האם ניתן לחבר בדרך כלשהי (למשל ע"י מתאם מסוים) כונן דיסקטים 1.44 שיש לו קונקטור של 34 פינים, למחשב חדש בעל IDE, PCI וכו' ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלוום רכשתי היום כונן חיצוני 500gb של iomega במחיר של 260 שקל בבאג ושחכתי לפרמט את הכונן לפניי שהעברתי קבצים זה קריטי לפרמט את הכונן לפניי השימוש הראשוני ? הוא הגיע ריק (ntfs) עוד משהו ששמתי לב שאני מעביר קבצים המהירות היא 30 מגה לשנייה לא יותר זה תקין ? אצל חברים שלי שיש להם כונן של סיגייט זה מעביר על 40-60 אצלי 30 לא זז
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי לאחרונה 2 הרד דיסקים חיצוניים עם חיבור SATA . הבעיה שהכבל DATA קצר מאוד ולא מאפשר לי משחק רב במיקום הדיסקים החיצוניים. האים יש מגבלה לאורך של הכבל ? האים בכוונה צרפו כבל קצר (אולי 60 ס"מ לא יותר, ב 2 הדיסקים החיצוניים מחברות שונות , אולי בשביל לא לאבד מידע ?). אשמח לקבל עידכון בנושא מגבלת המרחק (אני צריך כבל בין מטר למטר וחצי ) והיכן ניתן לקנות כבל שכזה . תודה מראש, דרור.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:kopfpatsch: ולמי שלא הבין את "מצוקתי": קניתי מחשב חדש עם חיבורי SATA , אולם נשארתי תקוע עם הדיסק הקשיח הישן (IDE). כיוון שהדיסק בגודל 120 ג'יגה, פשוט חבל לי עליו, ואני רוצה לחבר אותו בחיבור חיצוני לכניסת ה-USB במחשב, כדי שאוכל להשתמש בו לגיבוי. אודה אם תוכלו לעזור לי בשאלות הבאות : א. איפה אוכל לקנות כבל IDE ל USB כדי לחבר בחיבור חיצוני את הדיסק קשיח לכניסת ה USB במחשב השולחני ? (- אני מעדיף כבל, ולא מארז). ב. האם כבל כזה מספיק, או שיש צורך לחבר את הדיסק גם למתח המחשב. ג. האם יש מישהו שכבר עשה זאת, ויכול לספר איך זה עובד, מהירות, ועוד. תודה לכל מי שיכול לעזור !
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שזו בקשה מאד בנאלית, אבל פשוט לא מצאתי באתר השוואה מרוכזת עדכנית. מעוניין להוציא כמה שפחות (כמובן ), אבל לא עבור משהו לא אמין או בעל ביצועים ירודים. לדוגמא מהיום: חיפוש ב KSP: http://ksp.co.il/?select=.152..375.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=ssd&buy=&minprice=&maxprice= חיפוש באייבורי: http://www.ivory.co.il/catalog.php?orderBy=&act=cat&id=2672&filters%5B2526%5D%5B%5D=2528 אשמח לכל עזרה, חשבתי לרכוש אותו מחר.... תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי כונן DVD של LG דגם: GDR-8163B 16X-DVD 52-CD-ROM עכשיו קיבלתי עם זה דיסק .... עכשיו האם אני צריך להתקין אותו ? (כמו שאמרו לי בחנות) ? כי הכנסתי דיסק סי רום והוא עובד..... השאלה אם אני יכניס דיסק של די וי די (של משחק..) הוא יקלוט ?.. נ.ב כרגע אין לי דיסק DVD ... יהיה לי בקרוב... להתקין או לא להתקין ? תודה!
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום רב, הותיקים ביניכם אולי זוכרים בעבר חיבור כוננים קשיחים בשם SATA EXPRESS שהיה אמור להיות המשך ישיר לחיבורי SATA. החיבור היה קיים בלוחות דגל עד סוף 2014 ובשוק בקושי היו קיימים מוצרים שתאמו לחיבור זה שנזנח לטובת M.2 ופתרונות אחרים. הממשק תומך תיאורטית בקצבי קריאה וכתיבה של עד 10 מגה-ביט לשניה וחברת אסוס נכון להיום היא היחידה שמייצרת מתאם לחיבור זה. קישור לדף המוצר ההתקן של אסוס מאפשר לחבר בממשק RAID0 - שני כונני M.2 וחיבור ההתקן בכבל SATA EXPRESS ללוח האם. את ההתקן רכשתי, הוא אינו יקר. הבעייה היא שהביקורות על המוצר ישנות מאוד עם כונני M.2 ישנים ואיטיים ומערכת הפעלה ווינדוס 7 לא ידוע אם ההתקן תומך ב NVME. אם מישהו מכיר את ההתקן או חיבור SATA EXPRESS והתנסה בחי…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב חברים. יש לי בעיה מאוד מוזרה. יש לי כונן ssd al שעליו מותקנת מערת ההפעלה. רכשתי לפני מספר ימים כונן קשיח 1 טרה של seagate התקנתי אותו לחיבור סאטה 3 ועבד מעולה!! כעבור מספר ימים המערכת נהייתה מאוד איטית ואפילו הגיע למצב שהמחשב לא עולה ונתקע על מסך windows . התחלתי לבדוק מה יכול להיות הבעיה וניתקתי את הדיסק החדש שקניתי ואכן הבעיה נפתרה והמחשב עלה ללא איטיות או בעיות. ביצעתי פירמוט מלא לדיסק החדש וגם הרצתי check disk והכל היה תקין. ביצעתי פירמוט והתקנה נקיה לחלוטין של windows בכונן ssd האחר ועדיין כל פעם שהמחשב עולה כשהדיסק הסורר מחובר הוא מאט את המערכת..כשאני מנתק אותו המחשב טס!! הרצתי בדיקת וירוסים ורוגלות ולא נמצא משהו.. אני כבר אובד עצות..מה ניתן לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דיסקים של DCD הם בעצם VERBATIM תמונה בפנים+DVDSPEED קניתי מ OMC דיסיקים של OMC שהם DCD DVDR 12X 4.7GB מינוס .. איך האיכות שלהם לפי הבדיקה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום!! אני מחפש נואשות דיסק קשיח (Western Digital 160G SATA1 (WD1600JD לצערי הלוח אם שלי לא מאפשר לחבר SATA2 (אין לי כבר כח להסביר למה), אז אני חייב SATA1. חיפשתי בהמון חנויות באיזור הקריות וחיפה, ללא הצלחה. קיים מחסור בדיסקים אלו, וכנראה מפסיקים למכור אותו. תעזרו לי בבקשה למצוא חנות באיזור חיפה והקריות שעדיין יש לה במלאי את ההארדיסק הזה :-\
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב בן 8 חודשים ואני רוצה להוסיף לו זכרון וכונן קשיח . יש לי לוח ASUS P4SGX-MX וכונן קשיח 60 GB וזכרון 256MB 333MHz בסטיק אחד . רציתי לדעת איזה סוג כונן אני יכול להוסיף בעדיפות ל160GB או יותר וזכרון 512MB בסטיק אחד . השאלה היא כמה מקומות פנויים לחיבורים יש לי בלוח אם לכל חלק .... תודה על העזרה electrikspider
-
- 10 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום אני צריל לדעת איך לשנות את האות שהמחשב מקצה לכל כונן יש במחשב כונן קשיח אחד צורב וקורא כרטיסים משום מה המחשב נותן לקורא כרטיסים את האות C ולא לכונן קשיח וזה יוצר כל מיני צרות בהתקנות רציתי לדעת אם ניתן ואיך לשנות זאת? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
קבלתי שלשום מחשב חדש לוח אם M2N-E הוא לא מזהה 2 הארדיסקים: wd2500jb wd600 לא ביחד ולא כל אחד בנפרד. (בביוס הם לא נראים) (חיבורי IDE) כבל הIDE שהשתמשתי הוא חדש מהניילון ועבד עם צורב ישן. מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר תכנה שמאפשרת גישה מכניסת ה USB של DVD (למשל ) למחשב וקורא ממנו ישירות קובץ ,כאילו זה דיסק און קי כך שאוכל במקום להעביר את הסרטים לדיסק און קי, אצפה ישירות מהמחשב תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תאמינו או לא. וידאתי את העיניין. אני מכניס דיסק נקי לצריבה, מוציא אותו, יש לו שריטה בסוף הדיסק. בדקתי כמה דיסקים, הוצאתי דיסק מחבילה אחרת, וואלה, אותה שריטה, באותו מקום. איך דבר כזה יכול לקרוא ??? הרצתי בדיקות, הצורב שלי מראה פתאום כמות שגיאות גבוהה מהרגיל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיים היום הארדיסק 10K RPM שבוודאות פועל בצורה שקטה וללא וויברציות משמעותיות? בלי לחשוב הייתי קונה הארדיסק כזה, גם אם המחיר יחסית לקיבולת הוא מאד גבוה, אם הייתי יודע שהוא פועל בשקט כמעט כמו 7200. יש דבר כזה?
-
- 10 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום. זאת אמנם שאלה תיאורטית, אבל מעניינת. האם כונן קטן יותר (נפח קטן יותר ולכן גם בעל משקל קל יותר), בעל מהירות של 7200RPM יהיה מהיר יותר מכונן 1TB בעל מהירות זהה (גם כן 7200RMP)? כמובן - נניח שמדובר בכוננים זהים! אמנם המהירות היא נתון קבוע כאן, אבל יכול שיש גורמים אחרים שמשפיעים על המהירות (כמו גודל ה"פלטה" - דיסק)? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-