אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אז ככה חבר שלי קנה HD 250GB של SMSUNG הוא לא רצה שישאר כל מיני דברים בפנים...אז הו אפרמט אותו. אחרי הפרמוט המחשב זהה את ה- HD ככונן מקומי כמו כונן C/D הוא לא מופיע לו כ- Removable Disk.. HD מחובר ב- USB http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB187326=187338&DB141821=710906&DB141804=142201 משהו יודע מה הבעיה לזה ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי מישהו יכול בבקשה להדריך אותי כיצד לבצע מערך רייד 0 (ביצועים) עם לוח אם של אסוס p5qc ? - האם ביצוע הרייד מתבצע לאחר התקנת מערכת ההפעלה או בשלב התקנתה? - מה לבחור כאשר אתבקש לבחור גכמות הבלוקים ? - ועוד שאלה, האם ניתן לבצע רייד של 3 ו 3 ? תזומרת 3 דיסקים לביצועים ו3 דיסקים שמגבים אותם תודה מראש, מאוד מעריך עזרה מכם
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, נמאס לי מהסילבר ליין שצרבתי עליהם עד היום. אני צריך המלצה לדיסקים טובים אבל שלא יהיו יקרים כ"כ. אני יודע ש-VERBATIM ו-TDK מצויינים, אבל הכי זול שמצאתי אותם זה 2 וחצי שקל ליחידה ואני צריך הרבה וזה יקר לי. יש לי אפשרות לקנות דיסקים של TEAC בזול, איך הם? יש לי RW של TEAC והוא מצויין.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש כונן SSD בנפח של כ-120 ג'יגה. המטרה היחידה והמוצהרת הנה תוספת ביצועים למחשב ורצוי משמעותית. כידוע עלות כונן SSD כאמור רחוקה מלהיות זולה. אני תוהה.. בהנחה ששדרגתי כאמור והתקנתי את מע' ההפעלה (Win 7), התוכנות והמסמכים כולם על כונן ה-SSD. עד כמה תוספת הביצועים בעבודה רגילה ויומיומית תהיה מורגשת? עד כמה תהא משמעותית? המשחק בו אני משחק (בזמן הפנוי שאין לי..) הנו בעיקר Flight Simulator. האם במשחק ארגיש תוספת ביצועים משמעותית? תודה, אמיר.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה חמה לכונן DVD ובמקביל אני מחפש אתר שעוסק בהשוואות לכוניי DVD כמו זה : http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=dvdresults.php3 אבל הרבה יותר מעמיק אני מחפש כונן DVD שיקודד וידאו מצויין וגם שאני יוכל לצרוב DVD ולסמן ON THE FLY ללא חשש תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
sorry for the english but my hebrew doesn't work right now, any way, i have a cage for 2 hard drives, but i already have 2 in in, now i have another one, a 3rd hard drive that i want to connect to my pc, now the thing is i can connect in to the hard disk cage down right below it, but i will have to put the hard drive upside down, will it hurt the hard disk in any way shape or form? thanks allot!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני יודע שלמחשב יש יחידת עיבוד מרכזית (CPU) גם מאז שנות ה-90' התחיל להיות גם יחידת עיבוד גרפיקה (GPU). אבל בזמן האחרון שומעים על יחידת עיבוד לכונן מצב מוצק (SSD) שהיא זאת שמשפיעה על הכונן מצב מוצק (SSD) יותר מכל רכיב שם ויש היום ברוב יחידות העיבוד האיילה גם צלעות קירור בינתיים ללא קירור אוויר. רציתי לדעת איך קוראים ליחידת העיבוד של ה-SSD? (תודה מראש לעוזרים, בעיקר באנגלית וגם אם אפשר עם תרגום כל שהוא בעברית)?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. הדיסק הקשיח הזה טוב? Maxtor 6V250F0 DiamondMax 10 SATA2 16mb 250GB 2. שקט? 3. תגובות נוספות... הוא שווה... דרך אגב הוא עולה 593 ש"ח http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=6V250F0
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הי - אשמח להמלצה על DOK. נפח 16 או 32. חשבתי ללכת על cruzer blade כי הוא זול לאללה - אבל אני זוכר שהיה לי אותו מזמן מזמן בנפח 4 או 8 והוא היה איטי בצורה מחרידה לחלוטין. אז אם יש משהו מומלץ יותר ולא יקר בהרבה - אשמח לדעת תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב נייד lenovo thinkpad e531 ואני רוצה לשדרג אותו בssd. יש לי 2 אפשרויות: 1. האפשרות הסטנדרטית - לקנות כונן ssd sat רגיל. לחבר אותו לcaddy ולהכניס אותו במקום הכונן האופטי. 2. לקנות כונן m2 ngff ולחבר אותו לפורט ייעודי במחשב. מכאן: http://www.amazon.com/MyDigitalSSD-128GB-120GB-Super-Drive/dp/B00LNF1RVM/ref=pd_cp_pc_1 הבעיה היא שאני לא מכיר את האמינות של הטכנולוגיה באופציה 2. מה גם שלא מצאתי אותה בksp וזה אומר שאני צריך לקנות אותה בחו"ל בלי אחריות..
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום יש לי שני הרדיסקים של 80 ג'יגה צורב דיוידי וצורב רגיל, השאלה שלי היא היכן צריך לחבר כל כונן? הכוונה היא primary secondary master slave אכשיו זה עומד אצלי ככה: primary master - hdd 80 winxp primary slave dvd-rw nec nd-3500a secondary master - hdd 80 secondary slave cd-rw sony crx195 האם זה בסדר ומה עליי לשנות כדי להשיג את הביצועים הגבוהיים ביותר עבור הכוננים הקשחיחים והצורבים. נ.ב אני לא משתמש בכלל ב On The Fly ולכן אין לי צורך בהגדרות מיוחדות בשביל האופציה הזאת. תודה רבה לעונים בצורה מקיפה. אין לי גם Raid.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קונה מחשב חדש ואין לי צורך ב256G או יותר לSSD. מספיק לי 120 כי שם תשב רק המערכת הפעלה. מתלבט בין : 1) [h=1]כונן קשיח Crucial BX100 CT120BX100SSD1 120GB SSD SATA III[/h] 2) [h=1]כונן קשיח Samsung 850 EVO Series MZ-75E120 120GB SSD SATA III[/h] הסמסונג עולה 60 ש"ח יותר. מה עדיף מביניהם? תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן צורב DVDR1625K של philips. יש לי דיסקים רגילים של 700MB ודיסקים 4.7GB dvd-r של philips. עם הצורב באה תוכנת צריבה של Nero ששמה המלא זה 'nero start smart'. אני מבקש לדעת דברים די בסייסים על צריבה בצורב dvd, כי אף פעם לא צרבתי בצורב כזה. א) מה כדאי לצרוב על הדיסקים של ה 4.7? ומה עדיף על האלה של ה700? ב) האם זה צריבה רגילה ב4.7? פשוט מכניסים וצורבים? ואם תוכלו בבקשה להוסיף עוד כל מיני הסברים פשוטים רק כדי שאני יבין מה לעשות (שוב אני מבקש הסברים פשוטים : ), זה יהיה מצויין תודה רבה מראש.
-
- 10 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כונן פנימי חדש ב-KSP או באייבורי בירושלים ומתלבטת מה לקנות. התקציב הוא עד 800 ש"ח במטרה ל-1 עד 2 TB אין לי מושג איזו יציאת sata יש לי. יש המלצות?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אולי צריך דיסקט מיוחד לפורמט של NTFS ? ועוד שאלה קטנה שענו עליה אבל לא הצלחתי למצוא את הת'רד : בכונן D התוכנות/משחקים/שירים וכד' תופסים 10 גיגה וכשאני עושה PROPORTIES המחשב מראה שתפוסים 20 גיגה וב C זה מראה לי 3 גיגה כשבאמת הכל שם תופס 2 גיגה ... תודה מראש !
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני גולש לפעמים בפורום פה וראיתי שיש משהו שנקרא כונן SSD שהוא יותר מהיר מכונן רגיל(לפי מה שהבנתי...) ובאמת, ברוב המשחקים החברים שלי טוענים יותר מהר מימני אז החלטתי שאני רוצה אחד כזה שיכול להכיל 3-4 משחקים (Battlefield,COD,Assasian Creed) אפשר הצעות ?? (אם צריך מפרט של המחשב תגידו, אני יביא
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב, צרבתי לעצמי כמה דברים היום עם צורבי החדש ואחרי כמה מדיות שמילאתי, שמתי לב שאני צורב על 52 והדיסקים בכלל 40! השאלה האם זה צורב את המדיות כמו שצריך או שזה יוצא פגום? תודה מראש, אור.
-
- 10 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לצפות בפורמט BLUE RAY במחשב אבל אני לא סגור איזה דרישות יש לצפייה ברמה כזאת: אני מניח שדרוש כרטיס מסך(על זה אני יכול לסמן וי, בקרוב יהיה לי את הGTX260 והבנתי שחוץ ממשחקים הוא נועד גם לבלוריי) דרוש כונן\צורב BLURAY(אני אקנה ביום מן הימים) וכמובן דרוש התקליטור עצמו, האם יש עוד משהו שדרוש? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כל חיי השתמשתי בכונני WD על מחשבים שלי ושל אחרים ותמיד הייתי מרוצה. עד לפני 3 שנים. בהתחלה נהרס לי כונן 40GB, במקומו הותקן כונן 80GB שנהרס אחרי שנתיים, במקומו הותקן כונן 200GB שנהרס שלשום. בפעם הראשונה אמרתי לעצמי שכוננים נהרסים לפעמים וכנראה שהגיע תורי. בפעם השנייה חשבתי שזה צירוף מקרים מוזר שנהרסו לי שניים ברצף - אבל יכול להיות. עכשיו, משהו כבר נראה לי מסריח... חשוב לציין שהשינויים היחידים שנעשו בחמש השנים האחרונות במחשב (P3 ישן) הם הוספת זיכרון והחלפת כוננים אופטיים (וקשיחים כמובן...). מה במחשב שלי הורס את הכוננים ? אולי זה פשוט צירוף מקרים מדהים ? אולי צריך להחליף את המזוזה במארז ?
-
- 10 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן חיצוני וראיתי עכשיו מבצע ב ksp שאפשר להשיג בו 2 כוננים חיצוניים של Transcend StoreJet 25M3 1TB 2.5'' External Hard Drive USB במחיר של כ- 540 שקל ביחד!!! רציתי לדעת אם הכונן הזה מומלץ?? והאם מישהו מכיר כונן אחר שיש עליו מבצע ושווה יותר לקנות אותו? תודה אליה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קראתי קצת אבל לא הבנתי אני מחפש צורב (רגיל לא דיוידי) אני מחפש חברה טובה שלא יהרס לי אחרי 2 צריבות כמו הסוני שהיה לי עד עכשיו ושיהיה מהיר....משמש ככונן רגיל + צורב... תודה
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בס"ד מה המצב? יש לי במחשב הישן שלי הראדיסק שהוא פועל על הטכונלגיה של ide ובמחשב החדש ישלי הראדיסק שפועל על הטכנולגיה sata יש איזשהי דרך שאני יוכל לחבר ביהנם וככה לעביר מידע? ובבקשה זה דחוף.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי כמה HD בNEWEGG חלקם היו RETAIL וחלקם OEM, הOEM היו הרבה יותר זולים, מישהו יודע למה? (האם אלו HD שהחזירו אותם או משהו) ומה הם מייצגים הראשי תיבות של הOEM.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני צורב קטעים בצורב DVD שלי דרך נרו הקטעים שבמחשב בסדר גמור יוצאים בDVD עם קטיעות מידי פעם של קול כזה ששומעים מקוטע מישהו יודע למה? בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מה ההבדל בין השניים?? אני כבר פינצרתי את המוח בנסיון להבין אנייודע שהדגם השני הוא החדש יותר.. אבל חוץ מזה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-