אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הדיסק הקשיח היקר שלי החליט לא לעבוד. מדובר בדיסק די ישן שאפילו אין לו sata. הבעיה שמאפיינת אותו היא שהמחט עושה תיקים (ticks) עצבניים ומסרבת להעלות את ה-xp. כשניסיתי יחד עם חבר לבצע לו גוסט, זה לא הצליח בפעמים הראשונות. בפעם שזה כן התקדם המחט פתאום שבה באמצע לעשות תיקים עצבניים. החבר (שהוא מיומן בשחזורים דרך גוסט) טוען שהבעיה היא במחט. הוא יודע על שיטות להחלפת מחט, אבל לא מבין בזה. המטרה שלי היא רק לגבות את כל המידע שיש בדיסק. ברור שאני לא מנסה להחזיר אותו לשימוש. השאלה שלי היא האם החלפת מחט היא ריאלית? כמה זה יקר? ואיפה אפשר לברר אם זה בכלל אפשרי? ובבקשה בלי הטפות על "למה לא גיבית?". אתם יודעים שאתם צודקים, אז למה לפזר מלח?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש כונן חיצוני שישמש אותי מידי פעם לגיבוי של תמונות וסרטים ומסמכים ( לא באופן שוטף , אלא יחובר אחת לשבוע/חודש/מתי שצריך) מגבלת תקציב - עד 500 שח נפח - נו כמובן שכמה שיותר. אבל שיהיה כונן אמין אני מתלבט בין שתי הדגמים הללו : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=720954 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598377 כמו שאתם רואים הכוננים די דומים אך לאחר שוטטות קצרה בפורום פה ראיתי שהייתה סידרה דפוקה של כוננים תוצרת סיגייט, איך אני יודע שהכונן הנ"ל לא משתייך לסידרה הפגומה? אשמח לקרוא כל סוג של תגובה גם המלצות לדגמים אחרים . תודה
-
- 10 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מצאתי את הכונן הקשיח הבא: http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2217&scat=193&tcat= ורציתי לשמוע תגובות אולי לאנשים יש אתו או ששעו ביקורות עליו כמו כמה הוא רועש לאיזה טמפרטורה הוא מגיע? או אם לאחרים יש משהו אחר שהם היו מעדיפים להמליץ לי עליו אבל הגבול הכספי הוא 600 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
בזמנו קניתי 100 דיסקים של החברה והצריבות היו חלקות ברובן אני אומר רובן כי הרבה פעמים כשניסיתי לצרוב קובץ IMAGE עם סיומת CUE המידע לא נצרב לעומת זאת שהשתמשתי בדיסקים של silver line המידע נצרב ללא בעיה ואפילו אפשר מהירות גבוהה יותר... האם LG היא חברה טובה בשוק הדיסקים לצריבה? האם יש פה בעיית זיהוי של דיסק או משהו? מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר? נ.ב יש לי צורב של RICOH מהסוג הישן אבל עוד פעם את הדיסקים של סילבר הוא מזהה. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי DOK בנפח של 1GB אבל רק 150 MB ממנו פנויים. כשאני נכנס לניהול דיסקים קשיחים מופיעות 2 מחיצות אחת עם 150 MB והשניה עם 815 MB אבל היא לא זמינה. מצורפת תמונה. איך אני מפעיל את המחיצה השניה?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש תוכנות צריבה טובות מלבד NERO? היא יקרה, ובנוסף דחוסה בכל מני "features" שלחלוטין לא מעניינים אותי (כמו Nero Digital). לא קיבלתי עם הצורב שום תוכנה. עדיף משהו זול כמובן (יש חינם?) אבל רק אם הוא טוב. בינתיים ננסה לגרד NERO ישן שבא עם הצורב הקודם.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הכונן הבא: http://www.colbo.co.il/Western-Digital-My-Passport-Studio-500GB/p-122.htm יש לי מחשב נייד HP DV6-3130 האם ניתן להשתמש בFIRE במחשב הזה ואיך? האם הוא מומלץ? אני צריך כונן מאוד עמיד למכות חיצוני. אם אפשר המלצות נוספות לכוננים 2.5 עמידים ומהירים אבל שיהיה אפשרות לחבר גם בUSB רגיל שיתאים למחשבים אחרים.... תודה
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כבל SATA וכבל ATA ו ATA 133 זה אותו הדבר ? והאם זה הכבל שמתחבר להארד דיסק ואז ללוח אם ? ואיך קוראים לכבל שמתחבר לכוננן הדיסקים והאם יש אחד עגול כזה ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, במחשב שלי יש 4 כוננים קשיחים של 500GB כל אחד כאשר הויסטה מותקנת במחיצה של 200GB באחד הכוננים ואין לי במארז מקום לעוד כונן רגיל בגודל 3.5. אני מחפש אפשרות לרכוש כונן פלאש קטן מימדים ומהיר בגודל סביב ה 150GB שבו תיהיה מערכת ההפעלה ושאר ההתקנות וכל ארבעת הכוננים ישמשו לצורך איחסון בלבד. האם יש כיום אלטרנטיבה לכוננן כזה לצורך שיפור הביצועים ובמחיר שפוי יחסית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש SSD למערכת שלמטה בנפח של 120-250 ובתקציב של 500-600 ש"ח בערך. כרגע שמתי עין על ה Samsung 840 Pro 128GB שראיתי שממליצים עליו הרבה כאן בפורומים. הצלחתי למצוא את הכונן הנ"ל במחיר של 609 ש"ח. מה דעתכם? האם זה עדיין נחשב יקר מדי מבחינת עלות-תועלת? יש צפי לירידת מחירים קרובה? http://www.tms.co.il/product/11100 (לא יודע אם זו גרסת פרו, שלחתי להם מייל בנושא). http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/samsung-128gb-ssd-830-series-sata3-p-12855?language=he יש דגם אחר מומלץ שיעשה את העבודה לא פחות טוב/טוב יותר? אם כן אני פתוח להצעות. תודה רבה. CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray CPU Cooler: Scythe Ninja 2 Motherboard: Gigabyte…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
8.1) לכונן SSD האם זה אפשרי? כיצד עושים זאת? האם אני בפורום הנכון? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע בתהליך של בחירת צורב למחשב חדש. מאחר ונמאס לי לכתוב על דיסקים ואח"כ לנסות להבין מה כתבתי (וגם כי מידי פעם אני צריך להגיש בעבודה דיסקים או DVDים עם סרטונים) החלטתי שאני לא מתפשר וקונה רק צורב עם אופציית LightScribe. היום, החלטתי לראות איך זה נראה וכתבתי lightscribe בגוגל תמונות. ראיתי שחלק מהתמונות יוצאות ברורות, אבל לפעמים הכיתוב נראה ממש דרעק. בטח קשור לזווית שבה החזיקו את הדיסק כשצילמו. בקיצור, השאלה שלי היא כזאת, האם בכלל ריאלי לבנות על ה-LightScribe כמשהו שימושי שיאפשר לי לסמן באופן ברור ומסודר את הדיסקים. או שזה פשוט גימיק נחמד ? חוץ מזה, איזה עוד אופציות יש לכתיבה על-גבי דיסקים ? (מישהו אמר לי שיש מדפסות שמדפיסות על דיסקים... כמה זה נפוץ ?) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה הבאה: קניתי לפני כחצי שנה את הצורב LITE-ON DVDRW LH-20A1S. בהתחלה הייתי מאוד מבסוט ממנות, אך אחרי כמה חודשים הוא התחיל לעשות בעיות עם דיסקים CD-RW של PHILLIPS, כלומר הוא הפסיק לראות אותם כרב פעמיים, ולא רצה למחוק, בזמן שצורבים אחרים עשו זאת. נוסף לכך, אם הייתי מפרמט את הדיסק בכונן אחר, אז LITE-ON היה צורב על הדיסק בלי שום בעיה. מה שעשיתי חידשתי את הFirmware לגרסה 9L08, אבל פה התחילו בעיות אחרות . . . אני לא שמתי לב עם זה קרה בגלל שחידשתי את Firmware או מסיבה אחרת, כי לא בדקתי ישר איך הוא צורב דיסקים אחרים, אבל הוא התחיל לעשות בעיות הבאות: כשאני מכניס דיסק DVD+R של VERBATIM או אחר, ואפילו זה, שהוא צרב לי כרגע, אז בWINDOWS הוא מראה לי אותו כדיסק ריק,…
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD XP200 לוח GIGABYTE ....... איך מציגים את הטמפ' של WD 80GB 8MB ? במחשב הישן יש לי HD IBM40GB והטמפ' מוצגת ב-SPEEDFAN בלי בעיה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות דיסקים של 900 MB במישרדיה, רק שאני לא בטוח שהצורב שלי יוכל לנצל אותם, איך אני בודק את זה? אם אני עושה לו OVERBURN, אז אולי הוא יצרוב על כל ה900? ד"א: liteon ltr 48126s תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הדגם רשום לי במחשב ככה: WD 5000bev external היו לי הרבה קבצים, נתקע באמצע ווינדוס (7) רשם שלא תקין ושצריך לפרמט, פירמטתי אותו (נתן לי לפרמט רק על est משהו כזה ובnfts נתקע). הנורה דולקת כשאני מחבר, הדיסק מסתובב (עושה רעש ורועד כזה), המחשב מזהה אותו אבל כל הזמן רוצה שאני אפרמט אותו, כשאני מעתיק אליו קבצים הוא נתקע. האחריות של שנתיים נגמרה לפני שנה האם יש אפשרות לתקן את זה? יש אולי תוכנה שיכולה לסרוק שגיאות ולתקן אותו? לתקן אותו בחנות לא נראה לי ששווה. כבר עדיף לקנות חדש, לא? אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! הלך לי הכונן קשיח ואני רוצה לקנות חדש במקומו ראיתי שיש כונני SATA 2 שהם יותר זולים מה SATA 1 אני מאמין שיש לי SATA 1 מפני שהמחשב הוא 2006... האם כונן SATA 2 יתאים לי? תודה
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום רכשתי כונן WD RAPTOR 150GB והשאלה שלי האם הוא יזוהה ב SATA כמו כונן IDE רגיל ללא בעיות או שהיני זקוק לדריברים מיוחדים ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב יחסית חדש[אפשר לראות בצד ימין, מפרט המחשב] יש לי לוח אם msi neo4 platinum ודיסק קשיח של סאמסונג, 120 ג'יגה SATA ושמתי לב שלאט לאט מתחיל להיגמר לי המקום וחשבתי על זה אם כבר אני קונה הארד דיסק חדש אז נברר בקשר ליצירת מערך RAID חשבתי על מערך RAID 0 ורציתי בעצם לשאול אתכם האם הדבר אפשרי במחשבי, מה אני צריך לקנות בשביל זה והאם זה משתלם בכלל. תודה רבה, אבי.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים אני מעוניין בעוד הארד דיסק בין 120-160 ג'יגה ב300 שקל הארד דיסק ישמש להתקנת וויסטה. כיום יש לי הארד דיסק של 160 שיש עליו XP דגם:WD 160GB 7200RPM 8MB SATA 2 האם זה מסובך לשים עוד הארד דיסק ולהתקין עליו מערכת הפעלה נוספת? אם כן אז אשמח להסברים. ואם חנות באזור המרכז. תודה רבה רבה אריאל
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ב-מישהו מכיר סטטיסטיקיות על אנשים שאיבדו מידע בraid ? ג-איזה raid מומלץ שנותן ביצועים וגם מספק איזשהי הגנה(כלומר חוץ מraid0 שהבנתי שאין בו שום שילוב שיכול להגן מתקלות) ? (אני עובד עם מספר תוכנות כבדות שעובדות די הרבה מול HD לשמירה\קריאה..) תודה
-
- 10 תגובות
- 819 צפיות
-
-
התקנתי צורב אסוס בחיבור sata בנוסף לצורב dvd שקיים במחשב בחיבור ide מה צריך לעשות על מנת שהאסוס יזוהה ע"י המחשב
-
- 10 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אפילו עם קירור ישירות על ההרדיסק ...אוליי 41 זהבסדר ? כמה אצלכם מראה ההרדיסק ?
-
- 10 תגובות
- 957 צפיות
-
-
זה כבר סיפור שדורש ת'רד חדש. את הצורב הבעייתי בדקתי באחד המחשבים שלי. מסתבר, שכאשר הוא מחובר בערוץ הראשי יחד עם ההרד דיסק(שניהם IDE), אז הוא פועל במצב UDMA 4. לעומת זאת, כאשר הוא מחובר בערוץ המשני(לא משנה אם הוא מסטר או סלייב) אז הוא פועל בUDMA 2. בדקתי את שאר הצורבים שברשותי בשאר המחשבים, וכולם גם כן פועלים בUDMA 2, ואף הם נמצאים בערוץ המשני. האם הערוץ המשני מגביל לUDMA 2? מעניין אותי מה הגורם לכך...
-
- 10 תגובות
- 896 צפיות
-