אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי מידע מחבר שמשווק מחשבים באיזור הדרום ובו נאמר כי החברות הגדולות בעולם החליטו לחתום על סיכום שבו האחריות על הדיסקים יהיה לשנה אחת בלבד. כבר במחירון האחרון של דילרים הוא קיבל מהיבואנים עידכונין לגבי האחריות שניתנת לדיסקים הקשיחים. מצב זה גורם לחוסר תחרותיות מופגן בעולם החופשי.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לפני 3/4 שנים קניתי הארדיסק של WD בעל 160GB (הדגם שלו, עד כמה שידוע לי הוא: WD1600JB, והוא בעל חיבור IDE) עד לפני כמה חודשים הוא היה ההארדיסק היחיד, אבל היום הוא משני ושמורים עליו רק שירים, סרטים תמונות וקובצי אופיס (ההארדיסק מלא לגמרי). אחרי שהמחשב היה כבוי כשבוע הדלקתי אותו אתמול והוא עבד (במשך כל הלילה), היום בבוקר אחרי שלא נגעו במחשב כמה שעות כל קובצי הMP3 נעלמו (סה"כ 6.66GB), התיקייה שהם היו בה הראתה שהיא מכילה רק 20MB אבל בתפוסה הכללית של ההארדיסק לא היה כל שינוי. בנוסף - המחשב היה איטי מאד (דבר שמאד לא מאפיין אותו, מדובר במחשב חזק וחדש שמשמש בעיקר לאופיס, שמיעת שירים ואינטרנט) חיפשתי את הקבצים בסייר ולא מצאתי אותם, המחשב מציג את הקבצים המוסתרים. במדיה פלייר א…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפני שבועיים הדיסק קשיח שלי (WD1200JB) הלך לעולמו. בחנות החליפו לי אותו ל"חדש" לטענתם אלא שעל המדבקה שלו כתוב "recertifed" מה שאומר שחדש הוא לא. 2 שאלות : 1. האם זה תקין ? נראה שזו מדיניות ההחלפות (RMA) של WD - מישהו יכול לאשר את זה מניסיון ? 2. אם המוצר שנתנו לי נחשב (לפי החנות לפחות) לחדש האם הייתי צריך לדרוש אחריות ל3 שנים מחדש (כרגע אני ממשיך עם אותה אחריות) ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם אני מבין נכון מי שנותן אחריות על הצורבים של LG זה ח.י. (היבואן הרשמי) הופתעתי לגלות באחת החנויות שלא מקבלים תעודת אחריות עם אם קונים צורב של LG. מה אתם יודעים על זה? זה מקובל ככה? (בצורב CD שלי של LG לפני 4 שנים יש תעודה של ח.י) משהו רכש צורב של LG לאחרונה יכול הגיד אם הוא קיבל תעודה? (אגב מדובר בגירסה שכוללת אריזה ולא גירסאות של OEM שאז אולי לא מקבלים תעודה) תודה לעוזרים, טל
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אנשים, קונים לי בארה"ב בכמעט חצי מחיר את MY BOOK PRO של WESTERN DIGITAL. בארץ הוא עולה בסביבות 1000 ש"ח הדגם של 500GB והוא מגיע עם 2-3 שנות אחריות, תלוי במקום הקנייה. בארה"ב משיגים לי את אותו דגם בדיוק ב 600 ש"ח, עכשיו השאלה שלי היא עם מי ואיך אני צריך לדבר בשביל לטפל בנושא של האחריות?צריך לשלם למישהו כסף בארץ? WESTERN DIGITAL היא לדעתי חברה מספיק גדולה בשביל לתת אחריות נורמלית אבל מישהו יודע איך אני מסדר לי אחריות בארץ למרות שאני קונה את המוצר בחו"ל...? תודה רבה! הנושא חשוב לי מאוד! אני עדיין יכול לבטל את הקנייה.... עפר
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה הופיעה לי בעיה באחת המחיצות שבהארדיסק לא ניתן לפתוח או להשתמש באף אחד מהקבצים שבאחת המחיצות כל נסיון לשימוש גורר הודעה שגיאה כזאת: Can not open או כל נסיון להעתיק את הקבצים למקום אחר גורם לשגיאה הבאה: Can not copy access is denied Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use מה יכולה להיות הבעיה? יש אולי כלים כלשהם לתקן את הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני לא מצליח להכניס קבצים בודדים שכל אחד שוקל מעל 4 GB להרדיסק חיצוני שלי איך אני הופך את זה לNTFS הכוונה לעשות הסב מבלי לפרמט את הכונן??
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי הארד דיסק חדש של:Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD עכשיו כשאני מפעיל את המחשב ,הוא מראה לי מסך שחור שבו רשום כל המפרט של המחשב שלי(מעבד ,זיכרון וכו) אך בסוף הוא רושם cmos checksum error -defaults loaded מה זה אומר? אני רוצה להיכנס לביוס כדי לאפשר שהפעולה הראשונה שהיא תעשה זה תקרא מהסידירום ואח"כ מהפלופי.. אני מפעיל את המחשב מהחדש ולוחץ על del כדי להיכנס לביוס הוא פשוט לא נכנס ומגיע שוב פעם למסך הנ"ל מוזר לי שאני לא מצליח להיכנס לביוס... תודב לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזה כשנתיים אני משתמש ללא בעיות בצורב DVD של חברת NEC דגם 2510A, השתמשתי במספר חברות של CD/DVD, אך בעיקר ב SilverLine DVD -R X8 שאיתם צרבתי רבות. לאחרונה רכשתי מארז של 50 DVD לצריבה, של חברת SilverLine DVD -R אך שכתוב עליהם Extreme (כנראה שהם תומכים בצריבה של X16 ולא X8 כמו עד היום). הבעיה היא, שהצורב לא מצליח לצרוב עליהם, הוא מציג הודעת שגיאה מייד בתחילת התהליך, גם כאשר אני מסמן צריבה במהירות נמוכה, X2 השגיאה היא פשוט burn Process Error At, ואז מספר כלשהו (לדעתי מהירות ה DB בצריבה). ניסיתי לצרוב על המדיות הנ"ל בצורבים אחרים - עובד ללא בעיה ! מה הבעיה אצלי ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי צורב DVD של NEC דדגם 3550A. הצורב עובד היטב אני צורב בו imag-ים, data ועוד. לאחרונה ניסיתי לצרוב סרט DVD ,אך גיליתי שהמחשב אינו מזהה שיש דיסק בכונן. ניסיתי מספר סרטים על מנת לוודא שהבעייה איננה בסרט. כמו כן עידכנתי קושחה (גירסה 1.06), אך הבעייה נותרה בעינה. אני רוצה להדגיש שהבעייה היא רק בקריאת סרטי DVD. האם מישהו יודע במה מדובר והאם יש פתרון, תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
רכשתי דיסק קשיח חדש 750 GB של ווסטרן גרסא בלאק,ההארד דיסק הקודם ווסטרן 320 היה מחולק ל3 מחיצות C D וH,לאחר שקניתי את הדיסק הנוסף רציתי לחבר בין מחיצה H וD וביצעתי מחיקה של מחיצה H ללא מחיקה של המידע בתוכנה EASEUS PARTITION MANAGER,אך כרגע המקום בדיסק אינו מוגדר ואין באפשרותי לגשת למידע שכביכול לא נמחק,ניסית בנוסף לפתוח את אותה המחיצה H עוד פעם אך היא מזוהה כריקה,מה לעשות בבקשה יש שם מידע יקר ערך?! תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום במפרט שאני קונה .....מומלץ 2 דיסקים קשיחים של 250gb Raid + דיסק נוסף למערכת הפעלה של 80gb ....השאלה שלי אם כל אחד מהשלושה צריך איוורור מיוחד....או שמספיק שני מאווררים אחד לכל 250gb ואילו לדיסק של ה-80gb אין צורך? אודה לתשובות
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
סדרת כונני ה-SSD החדשה של החברה האמריקאית מנסה (וגם מצליחה) להוכיח שתקן ה-SATA עדיין לא מת לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=13658 http://ksp.co.il/?uin=17091 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15615 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14104 בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... איזה כדאי לקחת ולמה? המחיר אותו הדבר עכשיו.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
-
ה-cd-rom X56 נהרס אז אמרתי עם כבר נביא אחד שחור (על צורב כבר החלטתי Lite-On 52/32/52 Black CD-RW) אז על איזה חברה כדי ללכת חשוב לי שיהיה מהיר ושקט. (הקודם שלי X56 של Aopen רק הרעיש והיה איטי בטירוף). תודה.
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
בדגש על CDROM ולא DVD - באופן כללי. נ.ב מה עדיף מן השניים : Lite On X52 Asus X52
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת... תודה! :-)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/SANDISK-CRUZER-BLADE-32GB-32G-32-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-NEW-LIFE-TIME-WARRANTY-/320775900715?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4aafbbce2b#ht_2148wt_1163 http://www.ebay.com/itm/SANDISK-CRUZER-SLICE-32GB-32G-32-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-NEW-LIFE-TIME-WARRANTY-/330660002007?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item4cfcdf38d7#ht_2091wt_905 http://www.ebay.com/itm/SANDISK-CRUZER-SWITCH-32GB-32G-32-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-BRAND-NEW-LIFE-TIME-WARRA-/220918766766?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item336fc8dcae#ht_2139wt_1163 איזה DOK הכי מהיר מבין שלושתם? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לילדים שלי ללימודים ואין לי שום מושג בתחום. אני יודע שסנדיסק מייצרת מוצרים טובים, אז נניח מהחברה הזו?!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המחירים זהים סה"כ 155 ש"ח מה שמעניין אותי איזה דוק נותן ביצועים טובים יותר מבין ה 2 הללו : 1. Kingston DTIG2/16GB 2. SanDisk Cruzer Micro U3 16GB יש לכם להמליץ על DOK בנפח 16 גיגה טוב יותר במחיר דומה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה KINGSTON עולה 165 והSANDISK עולה 190 אני רוצה לדעת מבחינת מהירות כתיבה עמידות וכו' איזה עדיף? כי מבחינת עיצוב ה SANDISK מנצח כי אין לו את המכסה הוא נשלף ככה שהוא תמיד מוגן.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-