אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום כונן קשיח חיצוני Seagate FreeAgent 500GB. בשניה שחיברתי את ספק הכוח לחשמל (עוד לפני שהוא חובר לכונן) שמעתי זמזום גבוה מעצבן כזה (כמו "הצלצול שהמורה לא שומעת"...). זה קרה לעוד מישהו? זה סביר? או שאני צריך כבר להחזיר אותו לחנות...?
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה אני אמור להבין על הארד דיסק שלי מהתמונה הבאה? השתמשתי בתוכנה ACTIVE SMART שלא מזייפת והכי אמינה! אני לא מבין למה יש לי חץ כזה בצבע כחול עם המספר 35 ?.....זה בסדר? תמונה:
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכם חברי הפורום!!! יש לי שתי שאלות בהקשר של light scribe: 1. מה זה המדיה הזאת dual layer? שמעתי שזה מדיה מאוד נדירה קשה להשיג אותה. מה היא בעצם עושה? למה היא משמשת ? כמה היא עולה? (עם יש מאמר בנושא הזה אני מאוד יודה לכם). 2. השאלה השנייה מתייחסת בעצם למושג הזה: light scribe. השאלה שלי זה האם אני יכול להשתמש בזה בכל דיסק של dvd? ואיך זה מדפיס תמונה , אוו טקסט על גביי הדיסק? אני צריך בשביל זה מדפסת? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-
-
שלום , אני חדש ויש לי שאלה קטנה . יש לי לוח אם של אסוס שתומך ב sata 1 , אני רוצה לקנות דיסק 250 גיגה sata 2 . השאלה שלי האם המחשב יוכל לעבוד איתו ולנצל אותו כ sata רגיל או שהוא לא יזהה אותו כלל ? (Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS) תודה .
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להשתמש ב SSD למשחקים בלבד (ללא WIN), אך לפני שאני משתמש בו אני צריך להתקין את התוכנות הבאות: https://www.pny.com/support/technical-support/solid-state-drives/firmware-update השאלה היא האם אני אמור להתקין את התוכנה על ה SSD עצמו, או על ה HDD שלי שבו מותקן WIN7? תודה
-
- 34 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
-
מחקתי בטעות את הכרטיס SD של המצלמה עם המון תמונות,ניסיתי לשחזר עם R-STUDIO והתוכנה לא מוצאת כלום,יש תוכנה אחרת שיכולה לשחזר? או שזה בלתי אפשרי לשחזר כרטיס SD
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על הדיסק הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=499 לא ראיתי באינטרנט שום תשובה אמינה לגבי זה, אבל ברוב המקומות רשום שפלטה אחת. מישהו ראה אותו פעם פתוח, או יודע אם יש תוכנה שיכולה לבדוק את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב 3 כונני SSD וכונן HDD יחיד. כולם מלאים ואני צריך עוד מקום, אני רוצה להוסיף HDD נוסף של 2TB לצורך אחסון בלבד ולא יותקנו עליו תוכנות או משחקים. בסיטואציה כזאת, כשהכונן מיועד רק לאחסון, יש צורך לקנות כונן מהיר עם זיכרון מטמון גבוה? אשמח לקבל המלצה לכונן טוב ל2TB שיהיה עמיד כמה שניתן עד כ500 ש"ח. עכשיו, כפי שניתן להבין זה יהיה הכונן החמישי שיחובר למחשב, ואומנם יש לי עדיין עוד יציאות SATA בלוח אם, רציתי בכל מקרה לדעת האם הוספת זיכרון בכ"ז יכולה לפגוע בביצועים של הכוננים האחרים? ובנוסף ככל שיש יותר כוננים במחשב, יש נטייה יותר גבוהה לבנות מערך RAID בשביל היעילות שלהם, או שזה לא בהכרח חובה?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
התוצאה שלי בסנדרה אחרי פירמוט (לפני שבועיים) 38000~ מה שאני לא מבין זה שאני מפעיל את התוכנה speedfan זה כותב לי hard disk fitness 70%~ מה צודק? מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות שני דיסקים מהדגם הנ"ל לצורך עבודה לבסיס נתונים בחיבור RAID 0 , האם הדגם הזה מתאים, לאור העובדה שראיתי באתר שלהם כי יש דגם שנקרא F1R שמוגדר כתומך RAID. האם זאת בחירה נכונה או אולי מומלץ משהו אחר. דיסק נוסף שראיתי הוא RAPTOR של WD בנפח 300M , אבל במחיר מטורף, האם יש בשוק דיסק אשר משתווה לו או דומה לו בביצועים במחיר שפויי.
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
בחנות באיזור שלי מציעים 50 דיסקים במחיר של 23 ש"ח שזו מציאה, אבל החברה של הדיסקים זו City Disc ובעקרון אני לא מכיר אותה ורציתי לשאול מה דעתכם עליה ? שווה לקנות.. כי אם כן אני מבחינתי מוכן לקנות 200 דיסקים במחיר הזה. אם אתם לא ממליצים אז על מה כן ? עד עכשיו השתמשתי ב- Teac ו-Silver Line אבל הם די יקרים 40+++ אתם מכירים אולי איפשהו מבצע עליהם ? תודה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי 2 hard drive, הראשון crucial m4 128, השני seagate baracuda 2tb על ה-crucial התקנתי את ה-windows לפני ההתקנה ניתקתי את hdd והגדרתי את ה-crucial כ-ahci בביוס לאחר ההתקנה חיברתי את ה-hdd והמחשב לא מראה את ההרד דיסק (hdd) אני אשמח לעזרה כי אני כבר לא יודע מה לעשות תודה מראש לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח של GIGABYTE X79 UP4 ןרציתי לדעת אם איזה מתאם אני יכול להוציא את מירב הביצועים מכרטיס הסמסונג 950 PRO ? האם הלוח שלי תומך בבוט מכרטיס PCIE / מהכנון של סמסונג? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מזאת אומר איזורים? למה יש אותם בעצם? למה הם ננעלים ואיך פותחים אותם?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום קניתי והתקנתי בהצלחה WD 500 GB AAKS בנוסף אליו מערכת ההפעלה יושבת על דיסק נפרד. מטרות (לפי סדר חשיבות): -תמונות בעיקר, הרבה עבודה גרפית על בסיס יומי. -מוזיקה, שמיעה בלבד -סרטים, צפיה בלבד שאלות (לפי סדר חשיבות): אני עובד עם SATA1, לדברי המוכר אין צורך בשום מתאם מיוחד - פשוט לחבר ולהפעיל. נכון או לא? לאחר ההתקנה, האם כדאי לחכות פרק זמן מסויים לפני תחילת העברת מידע ועבודה? האם כדאי לחלק למחיצות, או שזה לא קריטי למטרות שציינתי? ביצועים זה משני, יותר לגבי עמידות ובלאי. תודה, ויום אביך לכולנו קוב
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הבעיה כנראה לא בהארדיסק אלא אולי בלוח... בחיבור של הארדיסק החיצוני לחיבור USB 2.0 הוא עובד מצויין אבל שמחברים אותו ליציאה של USB 3.0 הוא לא מגיב בכלל ולא מתקשר עם המחשב... יש לי לוח אם של חברת ג'יגהבייט GA-P55-USB3 הדרייבר של הביאוס מעודכן מה יכולה להיות הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
האם הכבל הזה יכול לעשות בעיות עם HDD מכני רגיל http://www.ebay.com/itm/3Pcs-16-SATA-Serial-ATA-RAID-HDD-Hard-Drive-Data-Cable-Cord-Wire-Lead-1-5Gbps-/320986363136?pt=US_Parallel_Serial_PS_2_Cables_Adapters&hash=item4abc473500 כי אני רואה לפי מה שרשום שהוא מוגבל ל1.5 GBPS האם יהיה איתו בעיה או שהוא יתאים?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי, לפני מספר חודשים ראיתי פרוספקטים למכירת ציוד מחשבים ושם ראיתי מחירים מאוד זולים לחבילת 100 דיסקים(משהו כמו 70 שקלים לחבילה). רק חבל שבזמנו לא הייתי צריך דיסקים ריקים, היו לי כבר. כעת נשארתי בלי, וחשבתי לעשות רכישה של 100-200, בשביל לקבל מחיר טוב, רק שבכל מקום שאני מחפש אני רואה בין 120 לבין- מה זה רלוונטי(600) שקל. אני שואל, מה קרה לדיסקים בפחות משקל לחתיכה? מישהו יודע היכן אפשר להשיג כאלו(אך עם זאת שלא ידפקו כל צריבה שניה. בתודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם הכונן הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1810 זהה לכונן הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3068 כשהמליצו לי עליו הדגישו את הNCQ שכתוב רק על הכונן הראשון... מה זה NCQ? ובאמת אין את זה בכונן השני?
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אז מה הבדל בינהם?? ועוד שאלה עשיתי כמה דברים ב PartitionMagic ושיניתי לכונן אחד את ה cluster ל 4k זה בסדר?? ובכל מזה cluster?
-
- 11 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק קשיח הזה 160GB SATA 7200 8MB WD1600JD? ולוח אם הזה(אני לא יודע אם זה קשור) K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) עכשיו מתי שאני מעלה את המחשב מופיע לי אפשרות ללחוץ על F10(שם היתי צריך להגדיר לראשונה את הדיסק קשיח שלי לפני ההתקנה של הWIN) אז מתי שאני נכנס לשם יש לי אפשרות לנקות משם את הדיסק קשיח ורציתי לדעת אם זה לא יגרום נזק ואני יכול להשתמש בזה כפרמוט
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
נראה לי שהגיע הזמן לקנות קשיח חדש בגלל שנראה לי הקשיח הישן עובד לאט למשל FIFA06 המשחק קופץ מקרטע אני צריך המלצה הקשיח נפח 150-200 שהיה מהיר ושקט
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום אני קונה צורב דיוידי של NEC ורציתי לדעת מה היתרונות שלו כאילו מה הוא עושה ואיזה פורמטים הוא צורב ישר לדיוידי שבבית. תודה
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הי, למחשב החדש שלי אני מכניס גם HDD של SATA וגם אחד של ATA. ה-HDD של ATA יישב יחד עם צורב DVD על אותו כבל IDE. איך מומלץ לשים ג'מפרים ביניהם? נ.ב. ה-WINDOWS יישבו על דיסק SATA.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-