עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום אחד הארדיסקים החיצוניים של 500 גי'גה(מקסטור בן שנה ומשהו שנקנה בחו''ל) התחיל מאתמול להיום פתאום להיתקע, לסרב לעשות איחוי(או אפילו ניתוח נורמלי לראות מה לא בסדר), להעתיק קבצים איטי, להיכנס אחרי שנה לתיקיות, ועוד..... עכשיו אני מפחד לגמריי, למה יש מידע חשוב שם, אין לי לאן כל כך להעביר אותו כי רוב הכוננים שהם מפוצצים, אז בזמן הקרוב אני אתחיל לפנות כמה שיותר ליתר בטחון אם הוא יחליט לא לעבוד בכלל יותר(אני מקווה בכלל שאוכל להעתיק הכל ממנו מבלי לקבל קריסה באמצע) יש לציין שהוא מתאמץ מאוד לקרוא ועשה טיקים קטנים כאלה במהירות... אולי הוא תכף יחליט לשבוק חיים! לעזעזאל. זה כבר קרה לי ככה בידיוק לפני ארבעה חודשים בקושי עם הארדיסק חיצוני אחר של ווסטרן דיגטל מסדרת מייבוק(500 ג'י…

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  2. היי באמצע הלילה שמעתי את אחד הארדיסקים במחשב נדלק ונכבה מספר פעמים. יש לי 5 הארדיסקים, אז אני לא יודע איזה אחד מהם. יש איזה תוכנה לאבחן גסיסה מוקדמת? המערכת הפעלה היא WIN7, בחיסכון של החשמל מוגדר לא לכבות לעולם את החשמל שלהם תודה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. http://i.imgur.com/5zOGlm7.jpg אחד משני הכוננים הגדולים יותר שווה את מחירו?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. Started by harges,

שלום רכשתי לפני כחצי שנה את הכונן WD cavier blue 1T כי הייתי צריך עוד מקום במחשב. חיברתי אותו והכל היה בסדר עד לזמן האחרון. הכונן אינו מוגדר אצלי כראשי עליו מותקן הוינדוס אלא כמשני. יום אחד אני מדליק את המחשב והכונן נעלם ואינו מוצג במחשב שלי. פתחתי את המחשב,בדקתי שהכל מחובר כמו שצריך אז הוצאתי והכנסתי את חיבור הSATA בלוח אם,והדלקתי את המחשב. הכונן הופיע אך לא היה לי אינטרנט,(מוזר oO) אז הפעלתי את המחשב מחדש ואז הוא נעלם שוב. מה אתם חושבים הבעיה? לדעתי זה כתוצאה מכ-2 הפסקות חשמל באותו חודש כשהמחשב היה דולק,ואחרי הפעם הראשונה זה קרה לי שוב,אז רק הדלקתי מחדש והבעיה נפתרה. לדעתי הכונן לא נשרף. יש לי windows 7 (לא יודע אם זה עוזר..) תודה מראש. בר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם. קודם כל יש לי כונן ssd 480GB עשיתי לו שתי מחיצות שווה בשווה באחת מותקן וינדוס 10 ובשניה עליו יותקנו משחקים..הוא מוגדר בצורה הכי מושלמת לכונן ssd עם כל מה שהמלצתם..כל נושא ה-trim וביטול דברים מסויים שלא רלוונטיים כדי שיעבוד במקסימום יעילות,קיצור הוא עובד בצורה הכי אולטימטיבית ויעילה שיכולה להיות הכל בסדר ותקין. השאלה שלי האם בשוטף להבדיל מהדיסקים קשיחים יש לו צורך טיפול ואחזקה בשוטף,האם יש או יהיה צורך בכלל?(אני לא מדבר על איחויים וכאלה דברים זה ברור לי)..או שבגדול לא צריך לגעת בו בכלל והוא בא כבר כמוצר שלא נוגעים בו מהתחלה ועד היום שהוא ימות(=)(לא עלינו חח) מעניין אותי לדעת כי לא מצאתי תשובה חדש משמעית ברשת בנושא..תודה !

6. Started by Mr.D,

אני יכול להקליט המכונן למחשב והמחשב לכונן אני לא יכול! למה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  7. אני יודע שיש גם COPY וכל מיני אבל רציתי משהו גדול ויציב שלא יעלם פתאום. הכי אטרקטיבי נראה לי בינתיים זה OneDrive Home http://office.microsoft.com/en-001/products/compare-microsoft-office-products-FX104165233.aspx מקבלים OFFICE365 ל-5 מחשבים/טאבלטים/ניידים + 1T איחסון ל-5 משתמשים (סה"כ 5GB) ויכולת לעבוד עם מסמכי אופיס בענן. אני צריך את זה לי ולאישתי ובטח הגדולה שלי (14) תזדקק לזה בקרוב. יש מתחרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. חומרה חדשה מאפשרת ליצור כונני SSD שמגיעים למהירויות גבוהות במיוחד - עד כמה הדבר מתרגם לחווית שימוש משופרת עבור המשתמש? לקחנו את אחד מהדגמים המודרניים המוכרים ביותר בסביבה לסיבוב התרשמותלכתבה

9. Started by gkman,

מישהו מכיר שירות לאחסון קבצים בחינם אני רוצה גם שלשרות הזה לא יהיה את התהליך הזה של הורדות כמו בRAPIDSHARE וFILEFLYER זה נועד לשימוש עצמי ואם אני רוצה לשתף חבר או שתיים אז יהיה אפשר חשוב לי שהשרות גם לא ימחוק את הקבצים אחרי זמן מסוים לא חשוב לי כלכך גודל האחסון...רק שיהיה יותר מ10MB מישהו מכיר שירות כזה?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by composite,

שלום אם אני רוצה לאחסן כונן קשיח חיצוני בדרך הבטוחה ביותר (באמצעים הזמינים למשתמש הביתי), מה כדאי לעשות? לשים אותו בקופסת אלומיניום\מתכת או קרטון\עץ\פלסטיק? ולמה? כדי לבטל את החשמל הסטטי בכל פעם שפותחים את הקופסא ונוגעים בכונן הקשיח, שמתי על הכונן הקשיח שקית אנטי-סטטית, האם זה טוב? שמתי בפנים גם שקיק קטן של כדורונים למניעת לחות שמגיע עם כל מיני מוצרים (נדמה לי שגם אותו קיבלתי עם איזה HDD שקניתי מזמן). אבל עברו כמה שנים מאז שקיבלתי את השקיק הזה, ובטח הוא כבר לא אפקטיבי, אני מניח. האם גם זה טוב? ושאלות אחרות... עם כוננים קשיחים חיצוניים (מחוברים דרך USB2 ו- eSATA), מה כדאי לעשות דרך הווינדוס - Optimize for performance או Optimize for quick removal? ב- WD Diagnostics …

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  11. הנפח הגדול ביותר שאתם יכולים לקבל בכונן NVMe מודרני מגיע ממקור לא צפוי לכתבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום יש לי WIN XP PRO שמותקן על כונן WD 7200 RPM 8MB BUFFER של 40 גיגה את האחסון שלי אני עושה בכונן אחר , הכוונה לא רק מחיצה אחרת אלא ממש כונן פיזי שונה באותם נתונים אלא של 160 גיגה האם אחסון של נפח כמו 120 גיגה פוגע במהירות המחשב? זה רק לאחסון ולא לשימוש כאילו שם רק אחסון תודה רבה

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  13. איפה יותר כדאי לשמור כוננים קשיחים ודיסקים. בארון או במקרר ( מיניבר ) ?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  14. Started by zgd,

שלום לכולם, יש לי שרת בבית מזה כבר 4 שנים. והוא עובד 24/7 אני מגבה איתו לקוחות + צופה בסרטים דרך סטרימר, מוריד קבצים, מבצע התקנות, מגבה את המחשבים הבייתיים, מוריד קבצים, שומע שירים באוטו דרך האינטרנט ועוד הרבה.... החלטתי לשדרג אותו, ובתור התחלה אני רוצה לשדרג את כל מערך האחסון שלו. כיום יש לי איזה 6 דיסקים קשיחים, כל אחד בגודל אחר, חלק מחוברים ללוח M, וחלק לכרטיס RAID בPCI. אני רוצה להתחיל בשדרוג של האחסון שלו, כי זה הדבר שהכי חשוב לי. חשבתי על להתחיל בכרטיס RAID חדש וליצור מערך קטן, אולי mirror של 2TB, ואח"כ להגדיל אותו עם הזמן.... מה אתם אומרים? מה כדאי לי לקנות? כי אני לא מבין כל כך בטכנולוגיה החדשה כמו SAS ו SSD... האם כדאי לי לקנות כרטיס RAID חדש ודיסקים קשיחים 24/7 …

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by shaharo,

שלום אני מעוניין לקנות הארדיסק חיצוני שיתחבר לרשת הביתית..(Ethernet) ולא יהיה תלוי מחשב. ראיתי שהפתרון היחידי שמציעים בארץ הוא הפתרון של WD לאחר ביקורות שקראתי באיטנרנט הבנתי שהוא דיי איטי ולא כדאי. האם יש פתרונות אחרים?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  16. לקחנו לסיבוב את כונן ה-SSD החיצוני החדש של WD בשביל לגלות מה ניתן לצפות מאחת האפשרויות הזולות בשוק לאחסון נייד מהירלכתבה

17. שלום. למישהי שעובדת איתי יש כונן חיצוני קטן של WD elements. אמרה לי שיש בו בעיה והוא לא עובד. כשאני מחבר אותו למחשב יש את הצליל של זיהוי USB אך לא מופיע כלום ב "this pc" נכנסתי למנהל ההתקנים ולא ראיתי שום דבר חריג. אשמח לדעת אם למישהו יש טיפ איך "להחיות" את הכונן? כי נראה שהוא כן עובד עדיין ברמה מסוימת תודה https://imgur.com/a/bpNBa1T https://imgur.com/QHwzwz3

18. Started by Pure-Gold,

איפה מומלץ לאחסן כונן קשיח שלא נמצא בשימוש ויש עליו מידע כמו שירים וסרטים ? במקרר ?

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  19. שלום לכולם, מכיוון שדיסק חיצוני, יכול להיגנב או להידפק, אני חושב להשתמש בשירותים של אחד אתרי האחסון. יש למישהו המלצות מה הכי נוח ומשתלם? יש לי כרגע DropBox חינמי (2G) ואפשר להגדיל אותו בתשלום, אבל רציתי לשמוע אם יש דברים יותר טובים. (הוא גם קצת יקר - 10$ חודשי ל-50G) תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי מחשב נייד (לנובו X230) עם דיסק SSD בנפח 160GB וזה לא ממש מספיק לי. אני צריך מקום למכונות ווירטואליות, ומעוניין גם שהמסמכים שלי יאוכסנו על דיסק נוסף, כדי להקטין את הסיכוי לאובדן מידע במקרה של כשל בדיסק הראשי. למטרות האלה אני צריך לפחות עוד 128GB. האפשרויות שלי הן לקנות כרטיס SD בנפח 128GB (‏900 ש"ח) או לחפש דיסק מבוסס ExpressCard, אם יש כזה. אני לא מצאתי. מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by shlomoreuven,

שלום חברים, לאחר אין ספור בדיקות יעילות של: SKYDRIVE MEGA DRIVE COPY DROPBOX הגעתי למסקנה ברורה שDROPBOX הוא היעיל ביותר עבורי, המטרה שלי הייתה הקמת תיקיות משותפות עם משתמשים שונים ונפח גדול וקליל לשיתוף קבצים, בין היתר שיגבה את כל המדיה של מצלמת הטלפון ושיהיה סנכרון קבצים מלא בין המחשבים לאותו כונן, ולכן רכשתי טרה של DROPBOX, העניין בסופו של דבר לא חינם... ראיתי את הפתרון ענן של WD, ראו קישור- http://www.wdmycloud.co.il/ הרעיון נראה נהדר! האם יש למישהו המלצות? יתרונות / חסרונות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eranza,

אני רוצה לקנות איזה אמצעי אחסון חיצוני עם יציאת רשת הבעי שאני לא רוצה כל פעם לקנות אחד חדש שהאחסון יתמלא סופית אלא רק להחליף את ההרד-דסיק עצמו. האם אתם מכירים איזה case לאחסון עם יציאת רשת? מה שאני מצאתי זה רק כאלה שתומכים בFAT32 וזה ממה אל טוב כי כל סרט זה כבר יוצא ה-4 גיגה . בתודה ערן.

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  23. סדרת ה-SX6000 מתיימרת להציע יכולות שאין לכונני אחסון בחיבור SATA עבור קהל יעד רחב ככל הניתן לכתבה

24. למי שלא שמע, גוגל מפסיקה לתת לנו אחסון ללא הגבלה לתמונות ותתחיל לדרוש מאיתנו כסף אחרי שאנחנו כבר בלענו את הפיתיון שלהם וכבר מושקעים מאות ג'יגות אם לא טרה בייטים של תמונות בשירות שלהם. לכל מי שיש מכשיר של סינולוג'י, מדובר אמנם במוצר שהוא כרגע עדיין בבטא אבל אמור לצאת בגירסה סופית ממש בקרוב כחלק ממערכת ההפעלה DSM 7. מדובר על אפליקציה שנקראת Synology Photos שלמעשה מנסה לתת לנו כלי, בחינם לגמרי, כתחליף לשירות של גוגל. על מנת שלא להפוך את הפוסט הזה למגילה אני לא ארשום פה מדריך צעד אחר צעד על המוצר הזה אבל אני רק יכול להגיד שמדובר באחלה מוצר. אין ספק שהכלי של גוגל חזק יותר מבחינת פיצ'רים אבל יחסית למוצר שניתן לנו בחינם, מכיל זיהוי פנים, מכיל אינטליגנציה …

25. Started by zebra,

קיים בארגון היום שרת NAS של iomega-ix2-6 עם נפח של 2TB שעובדים על הקבצים שבו 4 מהנדסים במקביל- יושבים עליו כל הפרוייקטים. המהנדסים מתלוננים על איטיות בזמן שמירה ופתיחת קבצים ואני חושב להחליף את המערך למשהו חזק ומהיר יותר. מה המלצתכם?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.