עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by DT2387,

שלום, האם קיימת אופציה להתקין כונן נוסף ולבצע גיבוי אוטומטי כך שאם הכונן הראשי מפסיק לעבוד, ניתן יהיה לעשות boot ישירות מכונן הגיבוי? כלומר שהגיבוי יהיה לא רק של קבצים מסויימים אלא של כל מערכת ההפעלה שנמצאת על אותו כונן. האם קיימות דרך חכמה לעשות את זה ? כלומר לא לעשות clone ל HD כל תקופה אלא שתוך כדי עבודה זה יעודכן כשהמחשב ב idle למשל תודה מראש

2. Started by koindoubles,

חברים יקרים! יש לי נייד DELL 3560 i7 אני מעוניין לשדרג את הדיסק סיסטם שלו לSSD השאלה היא-איך להעביר את המערכת ההפעלה OEM לדיסק החדש? זאת אומרת הוא מגיע עם מערכת restore ואין לי אפשרות להתקין את הווינדוס לכונן אחר. תודה מראש, יובל

3. שלום ההארד דיסק נעלם פתאום ואין גישה אליו, אבל הוא עדיין מופיע במנהל ההתקנים כמחובר. אחרי אתחול מחדש של המחשב הוא בדרך כלל חוזר. שמתי לב שזה קורה כאשר ההארד דיסק לא נמצא בפעולה. לעומת זאת כשיש פעילות כמו הורדה והעלאה בתוכנה שיתוף קבצים אליו הוא עובד רצוף בלי בעיות. אציין שהבעיה הזאת מתרחשת בלפטופ, ואילו בנייח יש העלמות ומיד לאחר מכן חזרה בלי צורך בריסטרט. ניסיתי להחליף כבלים והבעיה נשארת. למישהו יש רעיונות?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. כונן WD פרמטתי אותו מתוך המערכת הפעלה והמחשב נכבה. כאשר אני נכנס ל- Computer Manager ומנסה לפרמט אותו וליצור אותו מחדש הוא כותב לי שגיאה. נכנסתי ל Device Manager ומחקתי אותו משם עם הדרייברים שלו, עשיתי חיפוש חומרה והוא מצא אותו, זיהה אותו תקין והתקינו. פרמטתי אותו מחדש, פירמוט רגיל לא (Quick Format), ואז הוא נותן שגיאה באמצע הפירמוט. הלך הדיסק?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by turtleman,

מה עדיף?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לאחר שנמאס לי מהNEC שלי שלא קרא דיסקים שצרב החלטתי לרכוש חדש.. המחירים מצחיקים. קניתי את הפיוניר 111D הגעתי הבייתה והרכבתי אותו עם כבל 80 פין. לצורב לוקח לצרוב 30 דקות!!! דיסק וזה לא הכל! בזמן שהוא צורב המחשב פשוט גמור מת , לא זז ולא מגיב כמעט לדוגמא אם יפתח חלון מסנגר קטן שאומר שמישהו נכנס כרגע לשירות זה ייקח שעה ויעלה ממש ממש לאט שלא נדבר על לצאת מהחלון. השורות של הBUFFER קופצות מ10 ל20 ל30 ל98 וחזרה ל10 כל הזמן. מפרט המחשב שלי: P4 DC 3GHZ 512 זכרון הרדיסט SATA 160 חדש דנדש ולוח של MSI. אמור להספיק לא? במיוחד שהנק בצריבה עצמה בכלל לא עשה בעיות ולא תקע תמחשב. התבחבשתי בעסק קלות וזה מה עשיתי. חיברתי את הצורב לבדו בתור מסטר בלי שותפים על הכבל (לא עזר) החלפתי למדייה אח…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Bengo5,

רוצה לקנות הארדיסק חיצוני עם כמות הזיכרון והאיכות הכי גבוהות שאפשר להשיג במחיר הזה.. תודה

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ben-zone,

היטאצ'י מוכרת כבר 3 דגמים של דיסק כזה בחו'ל : - שני דגמים "ביתיים" (5,400 ו 7,200) - דגם "עסקי" (7,200) אני צריך להוסיף עוד דיסק לדיסק ה 3TB שלי, ומעוניין בדיסק 4TB (מהירות 5,400 תספיק לצרכי). אז ... יש למישהו מידע ? הערכה ? אשמח

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אהלן, אני עובד הרבה עם תוכנות כבדות לעריכת וידאו ואפקטים של וידאו. תוכנות כמו אפטר אפקטס ופרימייר לדוגמא. בנוסף עובד גם עם פוטושפ ולייטרום וגם עם קיובייס 7 למי שמכיר (תוכנה דיי כבדה על שלל שימושיה לעריכה ושימוש באודיו) מכורח הנסיבות הרבה משימות ופעולות שמבצעים בתוכנות האלה הן דיי איטיות. כלומר לוקח זמן עד ליישומן המלא מהרגע הקליק על העכבר.. למשל: אם נתת פקודה 'לחתוך' איזשהו קטע, או נתת פקודה כלשהי הקשורה לעיבוד של קטע מסויים, יכול לקחת כמה שניות טובות, לפעמים כמה דקות טובות עד שהפעולה\משימה\פקודה שנתת - הושלמה ובוצעה. השאלה שלי היא - האם כשהתוכנות האלה רצות על כונן SSD, כל הפקודות האלו מייושמות יותר מהר? אני מדבר על המהירות בשימוש בתוכנה עצמה ולא על זמן ההעלאה שלה, א…

10. שלום. למישהי שעובדת איתי יש כונן חיצוני קטן של WD elements. אמרה לי שיש בו בעיה והוא לא עובד. כשאני מחבר אותו למחשב יש את הצליל של זיהוי USB אך לא מופיע כלום ב "this pc" נכנסתי למנהל ההתקנים ולא ראיתי שום דבר חריג. אשמח לדעת אם למישהו יש טיפ איך "להחיות" את הכונן? כי נראה שהוא כן עובד עדיין ברמה מסוימת תודה https://imgur.com/a/bpNBa1T https://imgur.com/QHwzwz3

11. Started by thebenjamin,

שלום, כשקניתי את הטלפון שלי קיבלתי מתנה כרטיס זכרון של sandisk בנפח 64GB שהוא UHS-I וקורא 48MB/s. לשמחתי יצא לי לנצל אותו בטיול וצילמתי המון תמונות וסרטונים (מעל 4000) בעזרת הטלפון. עוד באמצע הטיול כשהייתי נכנס לגלרייה בטלפון הייתי רואה ריבועים אפורים במקום תמונות ולקח להן המון זמן להיטען (להיקרא) מהכרטיס. בנוסף כשהגעתי הביתה ורציתי להעביר את הכל למחשב הרוב עבר אבל יש מספר סרטונים/תמונות שפשוט מסרבות לעבור, מאוחר יותר ניסיתי לנגן את אותם סרטונים שלא עוברים מהטלפון שהם נתקעים בנק' זמן מסויימת, אבל אם אני מדלג על הנק' הזו הם ממשיכים להתנגן כרגיל, נראה שאיכשהו הם נפגמו. השאלה אם הבעייה היא בכרטיס זכרון? לא נראה לי שיש סיבה שמספר סרטונים ש…

12. Started by dan9,

ערב טוב לכולם יש לי במחשב מערך רייד 5 שבנוי מ5 דסקים אחד נפל לי והמערך ממשיך לעבוד עד שאני יקנה דיסק חדש. (לא פעם ראשונה שנופל לי דיסק והכל ממשיך לעבוד). בכל אופן קיבלתי הודעה במטריקס שהמערך כשל וזה מה שרשום כשמעלים את המחשב [ATTACH]5588[/ATTACH]

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. מדובר בDOK של CORASAIR, 16 GIGA מדגם VOYAGER MINI ראו בקישור הבא (אתר יצרן) http://www.corsair.com/products/voyagermini/default.aspx כמו כן, אשמח לדעת אם יש עוד תוכנות לפירמוט מעבר לתוכנה של HP, והאם יש טובות ומתוחכמות יותר (עם יותר אופציות של פירמוט). כמו כן אשמח לקרוא קישור למי שיש לגבי השוני בין FAT32 ל NTFS בפירמוט DOK, והאם יש העדפה כלשהי לכאן או לכאן. נ.ב. אני מבקש תוכנה אחרת בנוסף לסטיקי, היות וHD TUNE PRO עושה לי בעיות, ולא עולה בד בבד עם הDOK מחובר למערכת...

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by nore0,

אני רוצה להוסיף דיסק קשיח של 160GB איך אלה? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=1600JB&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=1600AAJB&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה מה שיש לי כרגע http://img105.imageshack.us/img105/6987/3e4kb2.jpg

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by GoldFish,

אני מעוניין לרכוש דיסק גיבוי חיצוני אשמח להמלצות. חשבתי על 1. 3TB, Seagate STDT3000200, יש לי אפשרות לקנות אותו ב 540 ש"ח (שנתיים אחריות) 2. 2TB, Seagate STDR2000200, ב 450 ש"ח במבצע בסוף השבוע הזה (שנתיים אחריות) הבנתי שאלו שני מוצרים שונים, אחד "קבוע" ליד המחשב והשני קל ונייד. אשמח לשמוע את דעתכם על המוצרים הנ"ל, כמו גם לקבל המלצות על דיסקים נוספים.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום אני רוצה לחבר ללוח הא- אסוס P5K PRO דיסק קשיח נוסף(את הישן שלי) יש חיבורי SATA פנויים האם אפשר לחבר אותו לכל אחד החיבורים הפנויים ? או שצריך לחיבור מסויים? בחוברת של לוח האם כתוב שחלק מהחיבורים הם ל MASTER וחלק אחר ל SLAVE יש הבדל? ערן

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. צריך המלצה לכונן חיצוני או פנימי להתקנת משחקים ואיחסון קבצים. דרישות: כמה שיותר טרה, מפרט כמה שיותר טוב ומהיר, שיתמוך גם ביואסבי 2 וגם ביואסבי 3. אפשרי להזמין מחו"ל אם זה משתלם. יש לי במחשב כונן 1 טרה פנימי SAMSUNG HD103SJ וחיצוני 1 טרה WDC WD10 01FALS-00J7B1 בתוך קופסא thermaltake max 4 לאיחסון קבצים. אני צריך כונן חדש כי יש לי גם ps3 שבשביל להתקין עליו משחקים אני צריך לחבר אליו כונן חיצוני בפאט32. נראה לי שאשתמש לפיאס3 ב 1 טרה החיצוני שיש לי כרגע ובחדש אשתמש ככונן למשחקים ואיחסון קבצים. 3.5"? כונן פנימי/כונן+קופסא חיצוני/חיצוני יעודי? מפרט ודגמים מומלצים? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. קודם כל שלום לכל הקהילה. אני נכנסתי לקהילה במטרה לספק את יצרי בכל מה שנוגע לפנאי. אני לא מבטיח הרבה אבל אני חושב שאני פה לטווח הארוך. עכשו לבעיה,אני מנסה לשמור תיעוד של חיי כנער. ובבקשה אל תתפקעו מצחוק בפורומים אחרים נתקלתי בתגובות כאלה). אני מנסה לשמור תיעוד ווידיאו של חיי בחדרי בלבד,אני לא מענין לשמור תמונות או משהו כזה,אלא רק ווידיאו נטו. יש לי מצלמת רשת פשוטה מאוד ואין פה אפשרות מובנת להתעורר בזמן תנועה,תכונה שבה אני מעונין. אז קודם כל איך אני יכול להפעיל את המצלמה שלי כך שהיא תתחיל להקליט רק כאשר יש תנועה?. ב.כמה בערך מקום זה יקח?,אני לא מעונין לשים את זה על הדיסק הקשיח מטעמי בטיחות,לאן אני יכול להפנות את החומר המצולם?,האם דיסקים רגילים לצריבה יספיקו לי?. ואנא,אם איך…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by jackhammer,

האם אפשר לבנות מערך רייד 5 עם 4 דיסקים? אם כן אז איך זה יהיה בנוי? יהיה PARITY אחד על 3 דיסקים?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by outburst,

היי חברים, אשמח להמלצות להארדיסק 4 TB פנימי. הוא יהיה מיועד בעיקר לעבודה כבדה עם אודיו ולכן חשוב שיהיה מהיר, אך חשוב יותר שיהיה אמין. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום אני מחפש שירות אחסון בענן, שמאפשר להעלות ולהוריד קבצים(גדולים, כגון 10GB כל קובץ) בעזרת תוכנת FTP, בלי להצטרך להתקין כל מיני תוכנות "סנכרון" למינהן. הקבצים שאי רוצה לשים בענן, הם גיבויים. יש מגוון חברות מוּכרות שנותנות גיבוי בענן, וכולן נותנות תוכנת Desktop משלהן, עבור הסנכרון בין המחשב לבין הענן. אבל האם יש שירות אחסון שמאפשר בנוסף גם גישה אל הענן שלנו ע"י תוכנת FTP? תודה

22. Started by natanel102030,

ראיתי את ההמלצות בפורום אבל בעיקר בגלל הסטטיסטיקות של Backblaze ( לינק ) אני מעדיף ללכת על היטאצ'י. המחשב דלוק 24/7. מערכת ההפעלה תהיה על SSD של 256G והיוטורנט ירוץ 24/7 ויוריד ויעלה מהHDD. ראיתי את הכונן הבא: ( עזבו את זה שהחנות פח ואין לי מושג איזה חתול נותן לי אחריות ) http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/kon-kshih-hitachi-deskstar-7200-sata3-247-for-nas-p-17345?language=he כתוב על כל הסדרה שהיא מיועדת לNAS. יהיו בעיות בהתאמה שלה למחשב ביתי? לוח האם שלי יחסית טוב, של ג'יגהבייט מצ'יפסט H97. בתודה מראש על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by AdiR^SiNaI,

אני רוצה לקנות דיסק קונקי שיהיה בו 1GB מקום פנוי אז איזה אני צריך לקנות איזה סוגים אני לא מבין בכאלה .

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by godisme171,

MPEG אחריי שצרבתי את זה שמתי ת'דיסק בדי וי די ורואים בשחור לבן למה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ariel-ro,

אני מחפש DOK 32GB שאני אוכל להעביר איתו משחקים וקבצים גדולים . כן אני יודע שחלק יגידו לי ש16GB יספיק, אני חושב ש16GB לא יספיק בעתיד המאוד קרוב, ו32GB יהיו איתי לכמה שנים הקרובות. וכן אני יודע שחלק מהאנשים יגידו לי, אבל ירדו מחירים וכו' וכו', אם אני אחכה לכל הירידות מחירים כל פעם אני לא אקנה כלום. תקציב: התקציב לא מוגבל בגלל שאני לא יודע מחירים, אבל חשוב שלא יהיה גבוה מאוד. חשוב שיהיה של חברה מוכרת וטובה. אני יכול גם לקנות מהדיוטי פרי אם זה יותר זול מאשר בארץ. ואין לי בעיה להזמין גם מEBAY איזה דגמים מומלצים? מהפשוט יותר עד לאיכותי ביותר. אני יודע שיש שתי סדרות מומלצות של SAN DISK אשמח התיחסות אליהן. עריכה: בגלל שבEBAY המחירים הרבה יותר נמוכים, אם אפשר גם המלצה ל6…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים