אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
הציעו לי כונן קשיח מ איביי וזה מה שנכתב playstation 4 hard drive laptop רציתי לדעת אם זה יתאים למחשב נייד [ אני מתכווין להחליף את הכונן קשיח שלי הוא מאוד איטי וככל הנראה נשחק ]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש מגירות לכוננים קשיחים מינימום 4 מגירות אפשר גם יותר (רצוי. תלוי במחיר) אני לא ממש מכיר את המחירים כך שאני לא יודע מה התקציב הכוננים שיש לי הם IDE אבל עם יש משהו משולב זה יכול להיות מעניין (שוב תלוי המחיר) תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני מנסה להעתיק לדיסק און-קי קובץ הוא מראה לי שגיאה מספר 0x8007045d מה יכולה להיות הסיבה??
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ספריית סרטים גדולה בבית על דיסקים DVD. אני רוצה להעביר אותם למחשב, ככה שבלחיצת כפתור אני אוכל לנגן את הסרט. התחלתי להעביר לכונן הפנימי, אבל מתחיל להיגמר המקום וחשבתי לקנות כונן חיצוני (להתחיל לצבור כוננים עם סרטים... יש לי בערך 1000 סרטים ב- DVD). בדקתי בזאפ, ומבחינת נפח בייחס למחיר ו- כונן קשיח חיצוני ST310005FDD2E1GB 1000 FreeAgent Desk Seagate יצא הכי זול (500 ש"ח). איך סיגייט? יש בהם בעיות? איזו חברה הכי מומלצת? זה נורא אם אין גיבוי לסרטים שעל הכונן? בקשר למחיר- אני פשוט מחפש את הכונן הכי טוב לצרכים שלי במחיר הכי נמוך... אז תגידו מה כדאי, ומה המחיר. תודה! גיא
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה ההבדל בין CAVIAR GREEN, BLUE ו-BLACK ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
הי, רכשתי את ה - Samsung green 2TB המפורסם. פרמתי אותו ב - win 7 format GPT ושמרתי עליו חומר; אני צריך את HD ב Win XP , אך XP לא מזהה אותו באקספלורר למרות שרואים אותו ב MANAGE. מצ"ב תמונה כדיסק 0. כיצד אפשר להשמיש אותו ב - XP ? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כונן ה-8 טרה-בייט הראשון של חברת סיגייט נהנה מתהילה קצרה במיוחד, עכשיו כשהיטאצ\'י מכריזה על כונן 10 טרה-בייט ראשון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9b%d7%90%d7%9f-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-10-%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%98%d7%90%d7%a6%d7%99/
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 2 הרדיסקים. האחד חדש של 500 והשני ישן (מהמחשב הקודם) עם 160 החדש מחובר SATA השני מחובר IDE האם אני צריך להגדיר יחסי מאסטר סלייב? ואם כן איך אני עושה את זה? הרד דיסק חדש - wd5000aaks הישן - wd1600jb תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: -אם אני קונה מחשב חדש מה עדיף לקנות HDD של 1TB או 2 של 512GB ולעבוד איתם על RAID? -האם RAID נותן תוספת לביצועים? -מה ההבדל בין יותר פלטות ופחות פלטות האם זה משפיע על הביצועים? -אם אני קונה SSD לWINDOWS ועוד HDD להורדות האם יהיה שיפור במשחקים ובמהירות של המערכת?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי שהכי טובים זה samsung ו- hitachi. אני רואה גם שיש את iomega. כמובן שאני מעדיף קצת לחסוך, אבל שהדבר לא יפגע באיכות. כמו כן, האם אתם ממליצים לקנות בארצות הברית, או שאין הבדל גדול במחיר. אם אין, אז אני מעדיף בארץ. בזאפ ראיתי שיש רק שניים של היטאצ'י: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=656089&db187326=187334 סמסונג רק אחד: http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db141821=710906&db141804=656089&db187326=187338 תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המוצרים האלו שנראים לי טובים : Kingston Data Traveler U3 Smart - 2GB - 180 nis לבין Sandisk Cruzer Micro U3 - 2GB - 196 nis מה אתם אומרים? המחיר משנה רק אם באמת יש הבדל גדול ביניהם
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
HD פנימי הכוונה אני כנראה מזמין מ-IQPC אז עדיף שיהיה שם אבל גם אם לא, תודה רבה איך הסדרה של WD GREEN? יכול להיות אני אלך גם על 3 טרה השאלה אם הם אמינים? אחרי שהצורב נדפק אמרתי אולי נחליף גם הארדיסק ישן בחדש לכבוד פסח
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בד"כ צורבת דיסקים של מוזיקה רגילה או MP3. רציתי לשאול איך אני צורבת קובץ AVI לדיסק? צריך פורמט של DVD או משהו כזה? וגם המחשב שבו הדיסק יתנגן, צריך שיהיה בו משהו מיוחד, כמו כונן DVD או משהו? אפשר פשוט לצרוב את הקובץ כ-AVI ושמי שייראה את הווידאויים שבדיסק ייראה אותם עם קול והכול כמו שצריך כווידאו רגיל ב-WMP או בווינאמפ? אשמח לקבל קצת יותר הסבר על צריבת פרקים של סדרות מסוג AVI וב-HDTV .. אמרו לי שצקיך דיסק של 4.5 ג'יגה כדי לצרוב עליו בערך 12 פרקים.. איפה אפשר להשיג כאלו, בכל חנות מחשבים? וכמה הם עולים בערך? תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעתי מחבר שזה הורס את הארדיסק עם הזמן. יש אמת בדבר?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. במחשב בחדר הילדים יש 2 דיסקים קשיחים, אחד שעליו יושבת מערכת ההפעלה והתוכנות ועוד דיסק של סיגייט בנפח של טרה שעד היום ישבו עליו כל התוכן של הבנות. משום מה היום כשהדלקתי את המחשב אין גישה לכונן. הוא מזוהה בביוס, נמצא ב"מחשב שלי" אבל רואים רק את אות הכונן ללא המידע (הקו מתחת שמראה נפח כללי, מקום פנוי וכו) וכשאני מנסה לגשת אליו אני מקבל הודעת "you need to format the disk in drive d: before you can use it". ב computer management תחת storage הוא מופיע אך ככונן בנפח של 32 מגה עם מערכת קבצים מסוג RAW. יש איזושהי דרך לגשת אל המידע שעל הכונן? לפרמט את הכונן אני יודע, אני מנסה להבין אם אפשר איכשהו להציל את המידע.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שקיצרתי בכותרת, יש לי הארד דיסק SCSI 74Gb 15K rpm כאשר אחרי שהתקנתי WIN7 חדש חציצה נעלמה כלא הייתה, אני לא מצליח לראות אותה בManage ושום תוכנה לא עוזרת לי, יכול להיות שבגלל שהוא SCSI הוא פחות גלוי מאשר SATA ? איך אני מאחזר את המידע לפחות ?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה ?, אז ככה אני רוצה לקנות צורב איכותי ומהיר משהו שיצרוב ככה בדקה דיסק של 700 אפילו פחות, שיהיה לו buffer איכותי ושיעמוד בסטנדרטים של הסכום. אין לי מושג באיזה טכנולוגיות חדשות יש לשימור איכות הדיסק , הבאפפר והמהירויות אז בבקשה תנו לי מפרט של הצורב, התלבטתי בנתיים וחשבתי לקנות צורב של lite-on, הצורב איכותי ? שווה לשים עליו כסף ? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, האם קיימת אופציה להתקין כונן נוסף ולבצע גיבוי אוטומטי כך שאם הכונן הראשי מפסיק לעבוד, ניתן יהיה לעשות boot ישירות מכונן הגיבוי? כלומר שהגיבוי יהיה לא רק של קבצים מסויימים אלא של כל מערכת ההפעלה שנמצאת על אותו כונן. האם קיימות דרך חכמה לעשות את זה ? כלומר לא לעשות clone ל HD כל תקופה אלא שתוך כדי עבודה זה יעודכן כשהמחשב ב idle למשל תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כבר חודשים שאני קורא על הטוכנולוגה החדשה הזו SSD ומתלהב כל פעם מחדש, רואה סרטונים ביוטיוב על ההבדלים המשמעותיים במהירות, התחלתי לברר על דגמים והכי קרץ לי זה ה M4 שבקושי היו עליו תלונות, אז התחלתי לברר מחירים וברגע שמצאתי מחיר טוב פשוט קפצתי על המציאה ! בשיא ההתלהבות התקנתי אותו והתקנתי עליו מערכת הפעלה נקייה (לא גוסט) לא בא לי לעבור להארדיסק חדש ומהיר עם התקלות שלי, אחרי ההתקנה ראיתי איך המערכת הפעלה עולה כמו טיל, אני בא להפעיל אופיס ואפילו שניה לא חיכיתי, ואז התחלתי לעשות את הפועלות שאני עושה בדרך כלל במחשב שזה לגלוש באינטרנט ולראות סרטים ואז שמתי לב שאופיס אני מפעיל אולי פעם ביום ולמחשב אני עושה הפעלה מחדש אולי פעם בחודש, אז למה בזבזתי כמה מאות שקלים על משהו שאני ב…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כרגע בתהליכים לקניית מחשב חדש המחשב יהיה מחשב חזק מעבד core dua וזיכרונות 1 ג'יגה. אני מעוניין לקנות לחומרה שאוכל לחבר אליה מכשיר וידאו ישן vcr להמיר למחשב ולערוך את קסטות וידאו האלה. המטרות להגיע לביצועים טובים שלא יהיה בעיה של איסנכרוניזציה בין הסאונד לוידאו. ושהמחיר יהיה סביר ולא בשמיים. לבסוף כמובן צריבה למדיה dvd או קבצי avi כם איכויות טובות כמה שיותר. אני מתלבט בין כרטיס טלויזיה \ וידאו (שאין לי מושג מה נחשב איכותי ולא עושה בעיות ) לבין הצורב דיוידי החדש של LG מדגם LG GSA-5169D שאפשר לראותו כאן - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3294032,00.html מכשיר בעל יציאות s-video שיכול להמיר ישירות ממכשיר הוידאו VCR או מהטלויזיה אל הצורב ולערוך האם מישהו ממליץ על…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המוכר ב-KSP אמר לי שמכוון ש-NCQ פותח ע"י סיגייט אז הוא כלול אך ורק בדיסקים שלהם, אני עד היום חשבתי שברוב כונני SATA2 לא משנה של איזה חברה, כלולה הטכנולוגיה, ככה שזה קצת ערער אותי... מישהו יכול לתת תשובה חד משמעית: א. האם יש NCQ בדיסקים שלא של סיגייט ? ב. האם יש NCQ בכל דיסק SATA2 ? ג. האם יש כונני SATA150 עם NCQ ? תודה רבה! (:
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני אשמח להמלצה לכונן בלו-ריי איכותי, שעושה את העבודה [קורא את המדיה ללא תקלות וללא קפיצות] במינימום מחיר. מה אתם אומרים על הכונן הבא של סמסונג: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSP03&uin=11289 ויש את זה באותו המחיר, אך אני מניח שזה דגם נחות/ישן יותר לפי השם: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8110 בתודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע אם SSD לנייד זה אותו דבר כמו למחשב נייח?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, חבר שלי עם מחשב נייד צריך להוסיף קצת מקום אכסון כי כרגע מה שיש זה רק SSD 128GB. אין צורך בהמון מקום נוסף אלא משהו כמו 128-256 נוספים (אם המחירים לא גבוהים מאוד אז אולי יותר). הדגם של המחשב הנייד שלו זה: http://www.apple.com/macbook-pro/specs-retina/ עכשיו אין צורך או שאיפה לביצועים של SSD, אלא שיתפקד כמו במערכת טיפוסית רגילה להיום שמכילה SSD למ"ה וקשיח לאכסון. מה שאני צריך זה כרטיס מתאים שיספק ביצועים כמו של קשיח נורמאלי ולא איזה קשיח חסכוני בחשמל ואיטי. אין לי בעיה לקנות מחו"ל אם משתלם יותר (עם משלוח כמובן). ואם למישהו יש כוח להסביר בקצרה על הנתונים שחברות הכרטיסים מפרסמות כדי שאוכל להבין קצת יותר טוב על מה מסתכלים כשבוחרים כרטיס זה יתקבל בברכה. תודה מראש. …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מקליט משחקי מחשב כבדים יחסית, באיכות גבוהה: 1920x1080 30fps, אבל יש לי בעיה, קודם כל זה תוקע לי את המחשב כך שאני לא יכול לשחק טוב תוך כדי, וגם לפעמים זה מקליט בפחות fps- 20~25, כנראה בגלל עומס. כשאני מקליט ב- 1280x720 גם ב- 60fps זה עובד חלק ועושה את זה בקלות. (אני משתמש בתכנות Fraps או Bandicam) המפרט שלי הוא: AMD Phenom II x4 955 Nvidia Gefore GTX460 1GB 4GB RAM DDR3-1333MHz (Samsung Spinpoint F3 500GB (HD502HJ אם אני רוצה להקליט בקלות יותר, אולי אפילו עם 60fps 1920x1080, אני צריך לשדרג את הדיסק הקשיח או שזה לא יעזור? כדאי לי לקנות SSD? איזה מומלץ? אני יכול לקנות ב-Amazon, תקציב באזור ה-400-500 שקל עדיף כמה שפחות. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-