אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
בהמשך לפוסט הקודם... עשיתי מעט סקר שוק יש שתי אפשרויות : 1. בסביבות ה 500 שקל יש את ה WD20EARS ואת ה HD204UI אחד מהיר מעט יותר והשני 64MB מצאתי ציטוט שיכול לסכם: The Samsung is more noisy (humming noise) and has less cache (only 32mb), however it is slightly faster (10%) than the WD. You need to balance your priorities אני רוצה מהירות ואמינות, מה לדעתכם יותר מתאים? כי יש פעילויות/קונפיגורציות בהם ה WD יותר מהיר (אני פשוט לא מבין מספיק) http://www.tomshardware.de/Western-Digital-EARS,testberichte-240496-7.html 2. בסביבות ה 800 שקל יש את WD2001FASS וה WD2002FAEX , ולכאורה אחד SATA2 והשני SATA3 אבל כבר ראיתי שכתוב שאין הרבה הבדל במהירות ביניהם מי יותר כדאי מבין השניי…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
תודה. -=[ עריכה ]=- לגבי צורב DVD, אני רואה שהמחיר הוא מעל פי 2 ממחיר של צורב רגיל ושמחירי המדיות הן פי 8 לפחות ממחירי דיסקים רגילים. אך הרעיון קוסם לי ואשמח לקבל עוד מידע - איזה צורב מומלץ כיום? אילו מדיות מומלצות לצריבה? מה זה הפלוסים והמינוסים שאני רואה ליד צורבים ומדיות?
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כשקניתי את הטלפון שלי קיבלתי מתנה כרטיס זכרון של sandisk בנפח 64GB שהוא UHS-I וקורא 48MB/s. לשמחתי יצא לי לנצל אותו בטיול וצילמתי המון תמונות וסרטונים (מעל 4000) בעזרת הטלפון. עוד באמצע הטיול כשהייתי נכנס לגלרייה בטלפון הייתי רואה ריבועים אפורים במקום תמונות ולקח להן המון זמן להיטען (להיקרא) מהכרטיס. בנוסף כשהגעתי הביתה ורציתי להעביר את הכל למחשב הרוב עבר אבל יש מספר סרטונים/תמונות שפשוט מסרבות לעבור, מאוחר יותר ניסיתי לנגן את אותם סרטונים שלא עוברים מהטלפון שהם נתקעים בנק' זמן מסויימת, אבל אם אני מדלג על הנק' הזו הם ממשיכים להתנגן כרגיל, נראה שאיכשהו הם נפגמו. השאלה אם הבעייה היא בכרטיס זכרון? לא נראה לי שיש סיבה שמספר סרטונים ש…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ! כפי שרשמתי בכותרת, אני סגרתי מפרט חדש שאני רוצה לקנות וכללתי גם ssd: samsung evo 840 . השאלה שלי היא האם הבאג הזה משפיע גם על הקבצים של ווינדוס שמופעלים כל פעם מחדש?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
טוב אז היום הלכתי לקנות דיסק קשיח חיצוני מבאג. את זה התכוונתי לקנות: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8156&perur=2&t=14&c=467 המוכרים בחנות נראו מופתעים קצת שבאתי לקנות דווקא אותו, ואמרו שאם כבר לקנות דיסק קשיח חיצוני אז לא לקנות אחד של HP. כי HP לא מומחים בדיסקים קשיחים חיצוניים והם יותר מתמחים בדברים אחרים. הם המליצו לי את דיסק קשיח חיצוני באותו מחיר: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8563&perur=2&t=14&c=467 שאותו גם קניתי. הסתכלתי פה בפורום ולא ממש מצאתי מידע שימושי על החברה הזאת. בכל מקרה רציתי לדעת רק אם דפקו אותי או לא.. אני מאמין שלא כי באג זאת חברה אמינה אבל בכל זאת ליתר בטחון, כדי שאני אדע אם כדאי להחליף אותו או לא. תודה. ד"א למה החיב…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי את ההמלצות בפורום אבל בעיקר בגלל הסטטיסטיקות של Backblaze ( לינק ) אני מעדיף ללכת על היטאצ'י. המחשב דלוק 24/7. מערכת ההפעלה תהיה על SSD של 256G והיוטורנט ירוץ 24/7 ויוריד ויעלה מהHDD. ראיתי את הכונן הבא: ( עזבו את זה שהחנות פח ואין לי מושג איזה חתול נותן לי אחריות ) http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/kon-kshih-hitachi-deskstar-7200-sata3-247-for-nas-p-17345?language=he כתוב על כל הסדרה שהיא מיועדת לNAS. יהיו בעיות בהתאמה שלה למחשב ביתי? לוח האם שלי יחסית טוב, של ג'יגהבייט מצ'יפסט H97. בתודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
MPEG אחריי שצרבתי את זה שמתי ת'דיסק בדי וי די ורואים בשחור לבן למה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח ישן(מהמחשב הישן) חיבורIDE.כיצד אני מעביר את הנתונים לדיסק הקשיח החדש חיבור SATA2. לוח אם .GA-P35-S3G לאחר שניתקתי את כונן הדיסקים וחיברתי את הדיסק הקשיח החדש לקח למחשב קצת יותר זמן לעלות. אחרי העלייה לא ראיתי שהמחשב זיהה את הכונן הישן. כיצד אני מעביר את הנתונים מהדיסק הקשיח הישן לחדש.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכונן הקשיח החיצוני שלי נפל ונהרס, הוא נדלק אבל לא מעביר את המידע. הציעו לי לשחזר את המידע ב- 6000 ש"ח. סכום אסטרונומי אבל המידע שבתוכו מאד חשוב לי. אשמח אם תעזרו לי ותייעצו לי מה עלי לעשות, והאם הסכום שהוצע לי לתיקון ריאלי? בתודה מראש איירין
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי קנית דיסק קשיח של WD מחו"ל (כי הדגם הספציפי לא נמצא במלאי בארץ). ההתלבטות היחידה שלי היא לגבי תוקף האחריות כי ידוע שדיסק קשיח זה דבר שמתקלקל ויכול גם להגיע מקולקל לפעמים. אז השאלה שלי היא האם יש למי לפנות בארץ לגבי מימוש האחריות? (באתר הרשמי של WD רשום שיש אחריות בארץ על הדגם שאני רוצה) יש פה מישהו שקנה דיסק קשיח מחו"ל של WD ומימש את האחריות בארץ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי DVD פיוניר 310S עם חיבור USB מקדימה האים אפשר לחבר אילו הרד דיסק חיצוני וליצפות במידע אשר מאוחסן בו ? סרטים תמונות וכ"ו. אני מעונין ליקנות כזה בכדי לגבות תמונות וסרטים שעל המחשב ועוד שאלה ישנם שתי מהירויות להרד הזה של WD MY BOOK 5400 ו 7200 עד כמה זה משמעותי? כי יש הבדל במחיר תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות מחשב והתכנון היה לקחת דיסק 160GB רגיל, אבל עכשיו אני חושב אולי לקחת את הארדיסק עם ה10,000RPM , אבל לא כל כך הבנתי במה בדיוק זה משפיע המספר סיבובים הגדול יותר ואם באמת כדאי לקחת למרות שיש בו פחות נפח(36/74), הבנתי גם שהסדרה הזו היא רק בתקן SATA1-למה? וגם שמעתי שיש עוד פתרון לביצועי הדיסק-16M מטמון במקום 8M, אבל בנתיים לא ראיתי כאלה ומתלבט מה לקחת הקיצר אם משהו יכול להסביר את הקטע הזה אז סבבה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן כולם. החלטתי שאני רוצה הארד דיסק חיצוני, נשבר לי לעשות רונדלים בין המחשב שלי לשל אמא שלי עם דיסק און קי של 4 ג'יגה.. או כל פעם שאני רוצה מחבר או להעביר למישו אחר לצרוב דיסקים, אני רוצה הארד דיסק. עכשיו העניין הוא שנשבר לי גם מusb2, כל סרט HD או משחק לוקח לו שעות להעביר וזה מחרפן אותי. ולכן החלטתי שכיום כשכבר כמעט בכל לוח אם (אני חושב) יש את החיבור eSata שהוא הרבה הרבה יותר מהיר (העברה 1.5gbps) אני רוצה כונן שתומך בזה. אני לא צריך כונן ענק, במסגרת התקציב שלי אין לי בעיה גם עם 160gb (כמובן עם העדפה ל320gb במידה וזה ייכנס במסגרת התקציב שלי) אבל חייב חייב eSata. התקציב שלי נע באיזור ה-300-400 ש"ח. מבקש לא לחרוג מה-400 אלא אם זה סכום מינימלי.. הדבר היחיד שמצאתי כרגע שעונה…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! הגיע הזמן שאני יקנה צורב דיוידי. חשבתי על ההבאים. השיקולים שלי הם כאלה: שיתן תמורה טובה למחיר, שיהיה אמין, ושיקרא מדיות זולות ויכתוב עליהם בלי בעיה. אם הצורבים שרשמתי לא טובים אז תגידו איזה יותר טובים. הזה: 1. PIONEER 1O7 DVD±R x8 2. LG 4082B DVD±R x8 3. NEC 2510A DVD±R Double Layer 4. Sony DVD±R DWU18A אה ועוד שאלה: איזה דיסקים כדאי לקנות? הפלוס או המינוס? שמתי לב שהפלוס יקר יותר, למה? תודה!
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח חדש,אחד שיחליף את הישן שלי עד פה הכל טוב ויפה. עכשיו חיברתי אותו-הוא ראשי והישן הוא "עבד" שלו וסבבה אנחנו מפעילים את המחשב מתקינים את הוינדוס אבל הוא מזהה רק את החדש ולא את הישן'הוא לא מראה אותו בכלל ואני חייב להעביר חלק מהדברים שהיו על הישן אליו כי אלה דברים שממש חשובים-עבודה וכדומה. יש מצב שחיברתי את הג'מפרים לא-נכון או משהו שהוא לא מזהה? ו מישהו יכול בבקשה לעלות איזה תרשים של איך לחבר את זה או של איך הג'מפארים צריכים להיות או פיתרון אחר שצריך לעשות? -תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי קינגסטון מדגם DT101 G2 שמתי עליו סרטים אבל ה LCD לא מזהה את הדיסק מתברר ש DOK מפורמט ב exFAT הבעיה שאני לא מצליח לפרמט ל NTFS מה עושים במקרה זה
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי חבר שרוצה לשדרג לכונן SSD במחשב נייד של DELL ודרשו ממנו 600 שקל על כונן240GB + הרכבה. האם המחיר הזה הגיוני? ואם אפשר לקבל המלצה על מעבדה שיכולה לעשות את זה באזור המרכז. ורציתי לדעת האם יש הבדל בין כונני הSSD למחשב נייח לבין כונן SSD למחשב נייד?. (עם חיבור SATA)
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשר לבנות מערך רייד 5 עם 4 דיסקים? אם כן אז איך זה יהיה בנוי? יהיה PARITY אחד על 3 דיסקים?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו מכיר כוננים של BLU RAY למחשב לא חייב צורבים הכי חשוב לי המחיר תכלס. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך לעשות עדכון ביוס לגרסת הלוח אם שלי שהיא - IS7-E לפי ה- VERSION שרשום על הלוח. אפשר למצוא את העדכון באתר של ABIT (חברת הלוח שלי) אבל הגרסה שרשומה לי על הלוח היא 1.2 ואני לא מוצא באתר. הורדתי גרסה אחרת משהו כמו 1.7 ויש שם תיקון לבעיה של ההארד דיסק שלי אבל זה לא עוזר. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי.. תודה! נ.ב. מתי אני אמור לעשות את העדכון?? לפני התקנת הוינדוס או אחרי ??
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, תוכלו לראות את המפרט שלי ב"מפרט שלי" כאן באתר. השימושים שלי הם מעט מעל המשתמש הממוצע. תמיד עובדים כמה דברים ברקע, ותמיד מותקנות עשרות תוכנות על המחשב. בין הפעולות ברקע אפשר למצוא הקלטת סרטים מהטלויזיה בגדלים של 1 גיגה לשעת סרט, כלומר קבצים גדולים. עכשיו, למרות שאני מחליף מחשב פעם בשנה, אני עדיין אף פעם לא מסופק מתחושת המהירות של עבודה שוטפת עימו. אני תמיד עם כונן 7200RPM, ואין לי ספק ששם מצויה הבעיה. הייתי רוצה המלצה לכונן מסוג אחר (SSD אולי) אשר יתן לי חוויית שימוש זריזה יותר. אני לא רוצה להשתולל בהוצאה, ומדובר רק בכונן למערכת ההפעלה (כלומר, 40GB SSD גם יספיקו). שאלתי או תהייתי היא האמנם ההבדל בביצועים יביא להבדל מורגש בעבודה השוטפת (פתיחת תוכנות, העדר תקיע…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק קונקי שיהיה בו 1GB מקום פנוי אז איזה אני צריך לקנות איזה סוגים אני לא מבין בכאלה .
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם יש לפרמט מלא, או מהיר דיסק חדש?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
HD פנימי הכוונה אני כנראה מזמין מ-IQPC אז עדיף שיהיה שם אבל גם אם לא, תודה רבה איך הסדרה של WD GREEN? יכול להיות אני אלך גם על 3 טרה השאלה אם הם אמינים? אחרי שהצורב נדפק אמרתי אולי נחליף גם הארדיסק ישן בחדש לכבוד פסח
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-