עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by MoSQuiTo,

מחפש כונן בגודל 3TB עם חיבור USB3. הוא עולה 800 ש"ח בKSP, עם 3 שנים אחריות. האם הוא מומלץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. החלטתי להפוך אותו לדיסק חיצוני במידה ובעתיד יהיה לי USB 3.0 האם כדי לקנות לו מארז ל USB 3.0 או שאין טעם כי הדיסק הוא לא SSD אלה 5400RPM אם אני לא טועה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. השאלה בכותרת. בנוסף, בכמה הם מהירים מSamsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3? בכמה הם פחותים מכונני SSD? איך ההבדלי מהירויות מתבטאות בשימוש השוטף במחשב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by dogy,

יש לי 2 הרדיסקים. האחד חדש של 500 והשני ישן (מהמחשב הקודם) עם 160 החדש מחובר SATA השני מחובר IDE האם אני צריך להגדיר יחסי מאסטר סלייב? ואם כן איך אני עושה את זה? הרד דיסק חדש - wd5000aaks הישן - wd1600jb תודה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by INFERNO,

שלום יש לי HD 40 ג'יגה של סיגייט והוא נמצא עכשיו במערכת קבצים NTFS אני רוצה לפרמט לFAT 32 אבל הבעיה שהיא אני רוצה לפרמט הוא נותן לי רק את האפשרות של NTFS מה אני עושה ? :-\

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by eli_kats,

שלום לכולם, ברשותי כונן קשיח מדגם Samsung EVO 840 1TB בצעתי העתקה של קובץ גדול(סרט) בין הכוננים של הכונן קשיח והמהירות הייתה מתחת ל 100MB האם מכיוון שהוא מבצעה קריאה וכתיבה פיזית באותו הכונן הקשיח הוא כלכך איטי? יש לי עוד מחשב בבית עם כונן EVO 840 500GB ולוח Intel שתומך בטכנולוגיית Intel Rapid והכונן עובד הרבה יותר מהר איתו. האם קיימת טכנולוגיה מקבילה ללוח שלי? מפרט המחשב שלי : CPU : AMD A10 5800K MB: Gigabyte GA-F2A75M-D3H תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by BeBest,

אהלן, חבר ראה ב-Aliexpress דיסק און קי של 512GB קישור: http://www.aliexpress.com/item/Wolesales-512GB-USB-2-0-Flash-Drive-pen-drives-free-shipping/1570045344.html?s=p לטענתו בגלל שיש כבר 3 פידבקים של אנשים שקיבלו את המוצר הוא אוטנטי וסבירות גבוהה שזה אכן פועל כמו שצריך. הסברתי לו שיכול להיות שכן יוצג לו חצי טרה במחשב אבל בפועל הוא לא יוכל להשתמש בהם. אגב, ראיתי שיצאו כאלה אמיתיים והמחיר שלהם סביב 4,000 שקל מה שרק מחזק את הטענה שלי שמדובר בזיוף. מה דעתכם?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by roeesnir,

מה ההבדל בביצועים? הבנתי שהירוק עובד על 5400 כדי לחסוך בחשמל ולהיות יותר שקט. אפילו שמוכרים אותו כ7200. האם זה נכון? אם כן איך אפשר להגדיר אותו שיעבוד על 7200 (אם בכלל)?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by LastForOne,

שקלתי לקנות מחשב חדש, וללכת על נפח של 500GB באייבורי הציעו לי לקחת כונן של WD ויש לו 16 מ"ב BUFFER... ו3 שנים אחריות שאלתי אם יש 32 ואמרו שיש כונן של סיגייט, בערך באותו מחיר, עם 32MB .. וגם 5 שנים אחריות בכל זאת הם אמרו לי שכדאי ללכת על ה16 בגלל שWD יותר אמינים או משהו כזה... מה כדאי לקחת? וכמות הבאפר משמעותית?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Mr.positive,

יש לי מספר שאלות: -אם אני קונה מחשב חדש מה עדיף לקנות HDD של 1TB או 2 של 512GB ולעבוד איתם על RAID? -האם RAID נותן תוספת לביצועים? -מה ההבדל בין יותר פלטות ופחות פלטות האם זה משפיע על הביצועים? -אם אני קונה SSD לWINDOWS ועוד HDD להורדות האם יהיה שיפור במשחקים ובמהירות של המערכת?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by bneli,

במקרה פתחתי לראות מה מצב הכונן שלי מבחינת בריאות.. לא שקרה משהו מיוחד אני ממש בלחץ.. ראיתי שיש איזו אזהרה עכשיו אחרי זה נילחצתי ועשיתי בדיקת דיסק של ווינדוס.. וזה משיצא.. האם אני צריך לדאוג? האם זה כבר זמן לקנות כונן חדש? הכונן בן 2 וחצי ומשמש לסרטים ותמונות המערכת עצמה יושבת על SSD

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום שמי נמרוד, יש לי מחשב ישן ובו מחיצה לכונן C ו-E. ב-C מותקנים כל התוכנות וכל השטויות אך קיימת מחיצה [אם אני לא טועה] ובמחיצה אין שום דבר חוץ מכמה מסמכי וורד ישנים, אני רוצה לחבר בין המחיצות על מנת לחסוך את הבעיה שיש כרגע, האפשרות של להסביר למשתמשת במחשב איך לשמור בE זה כמו להגיד לה לחנות רכב מבלי לפגוע במכונית מקדימה או מאחורה. איך מבטלים את המחיצה הזאת??

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by MEGI,

שלום לכולם, יש לי שאלה לגביי התקנת תוכנות על SSD לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם SSD השאלה שלי היא אם אני רוצה להתקין תוכנות גראפיקה כמו מקס ופוטושופ איך אני מתקינה אותן על ה SSD? איך מגדירים את ההתקנה שתתבצע על ה SSD?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. ובכן יש דבר כזה, ואני בדקתי את זה אישית וממליץ לכולם לנסות! הרעיון מתבסס על סגנון צריבה דומה ל vcd שם כידוע 800 מגה נכנסים בטבעיות כי לקודק יש כבר תיקון שגיאות מובנה. ובכן הכלי הבא פשוט הופך כל קובץ שתרצו (עדיף קבצים גדולים ועדיף סרטי avi) לפורמט dat וצורב אותם! סרטי avi ניתנים אפילו לקריאה ישירה ללא המרה חזרה!-ע"י פילטר מיוחד. שאר הקבצים יש להמיר חזרה לסיומת שלהם,ואזהרה לגביהם:רק בסרטים יש תיקון שגיאות מובנה כלשהו,כל שאם תצרבו קבצים אחרים הדיסק יהיה רגיש מאד לשריטות!!! אצלי בכל אופן לא היתה שום בעיה ואני מכין באופן קבוע אוספי avi רבים בדיסק אחד של 800 מגה! יש לקרוא את readme כמובן ואת כל הfaq!!! asf לדוגמה יש להמיר חזרה לפני ניגון וכו... עמוד הבית http://webs.ono.com/us…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by zam,

אני מתלבט בין שני המוצרים האלו שנראים לי טובים : Kingston Data Traveler U3 Smart - 2GB - 180 nis לבין Sandisk Cruzer Micro U3 - 2GB - 196 nis מה אתם אומרים? המחיר משנה רק אם באמת יש הבדל גדול ביניהם

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. נניח שרכשתי בכסף מלא קובץ rar של משחק. כיצד אני צורב אותו עבור הבן שלי? תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by J0n1,

לDOK 2G תודה.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כונן WD פרמטתי אותו מתוך המערכת הפעלה והמחשב נכבה. כאשר אני נכנס ל- Computer Manager ומנסה לפרמט אותו וליצור אותו מחדש הוא כותב לי שגיאה. נכנסתי ל Device Manager ומחקתי אותו משם עם הדרייברים שלו, עשיתי חיפוש חומרה והוא מצא אותו, זיהה אותו תקין והתקינו. פרמטתי אותו מחדש, פירמוט רגיל לא (Quick Format), ואז הוא נותן שגיאה באמצע הפירמוט. הלך הדיסק?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by PayneBack3251,

שלום כבר חודשים שאני קורא על הטוכנולוגה החדשה הזו SSD ומתלהב כל פעם מחדש, רואה סרטונים ביוטיוב על ההבדלים המשמעותיים במהירות, התחלתי לברר על דגמים והכי קרץ לי זה ה M4 שבקושי היו עליו תלונות, אז התחלתי לברר מחירים וברגע שמצאתי מחיר טוב פשוט קפצתי על המציאה ! בשיא ההתלהבות התקנתי אותו והתקנתי עליו מערכת הפעלה נקייה (לא גוסט) לא בא לי לעבור להארדיסק חדש ומהיר עם התקלות שלי, אחרי ההתקנה ראיתי איך המערכת הפעלה עולה כמו טיל, אני בא להפעיל אופיס ואפילו שניה לא חיכיתי, ואז התחלתי לעשות את הפועלות שאני עושה בדרך כלל במחשב שזה לגלוש באינטרנט ולראות סרטים ואז שמתי לב שאופיס אני מפעיל אולי פעם ביום ולמחשב אני עושה הפעלה מחדש אולי פעם בחודש, אז למה בזבזתי כמה מאות שקלים על משהו שאני ב…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by AdiR^SiNaI,

אני רוצה לקנות דיסק קונקי שיהיה בו 1GB מקום פנוי אז איזה אני צריך לקנות איזה סוגים אני לא מבין בכאלה .

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by noambar,

אני לא יודע מה לעשות כתוב לי שבסך הכל יש לי 72 ג'יגה בכונן d ויש לי רק 22 ג'יגה פנוי, אבל כשאני עושה בודק כמה מקום תופסים כל התיקיות ביחד אני רואה שהם תופסים בסך הכל 32 ג'יגה. איפה שאר ה-20 ג'יגה הנותרים?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by genak85,

יש לי דיסק קשיח ישן(מהמחשב הישן) חיבורIDE.כיצד אני מעביר את הנתונים לדיסק הקשיח החדש חיבור SATA2. לוח אם .GA-P35-S3G לאחר שניתקתי את כונן הדיסקים וחיברתי את הדיסק הקשיח החדש לקח למחשב קצת יותר זמן לעלות. אחרי העלייה לא ראיתי שהמחשב זיהה את הכונן הישן. כיצד אני מעביר את הנתונים מהדיסק הקשיח הישן לחדש.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by yanivd28,

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. יש לי כונן חיצוני של WD120GB, בהתחלה הכל עבד מצויין והייתי מגבה עליו הכל. עכשיו אני יכול להעתיק עליו כמעט כל מה שאני רוצה אבל רק קבצי ISO הוא לא נותן לי. כאשר אני מנסה להעתיק הוא כותב לי " can't copy XXX the parameter is incorrect" XXX=שם הקובץ שאני מנסה להעתיק. ניסיתי עם 3 קבצי ISO שונים וזה לא עבד לי. בעבר כן הייתי מצליח להעתיק קבצי ISO. אם יש למישהו פתרון אני אשמח.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by SimonSays,

אני קונה מחשב חדש ובונה חלקים לאט לאט, אני מחפש הארד דיסק עד 320 שקל, כמובן כמה שיותר נפח. תודה. :-*

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים