אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אך למה אני תמיד נדפק עם הרד דיסקים.... קודם כל הIBM מתחיל לתקתק (אבל הוא עדיין חי). ועכשיו גם הכונן "האולטימטיבי" הזה.
-
- 25 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את speedfan כדי לנתר את הטמפ' של ההארדיסק שנחשדה כגבוהה והחשד שלי אומת, 52 מעלות בצל והלז הגיע אף ל59 בשמש ההארדיסק מותקן בתוך מגירה ללא מאוורר, חיפשתי דרכים עוקפות ואין מפני שאני חייב את המגירה וכנ"ל לגבי מגירות עם מאוורר, לא מצאתי פה בצפון ועוד דבר, התוכנה הראתה בערך 75% כשירות להארדיסק ואפילו פחות, נראה לי הוא גוסס לאט לאט רעיונות? הצעות? ובלבד שאני לא אצטרך להזמין מרחוק או ביוקר.. תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש את ההארדיסק הזה, הבעיה היא שאני משתמש בווינדוס אקספי, ואני זוכר שבעבר דובר לא מעט על בעיות כאלה ואחרות של אקספי עם דיסקים בנפח גדול. בעבר שאלתי שאלה דומה לגבי אותו דיסק רק בנפח של 1.5TB, ונאמר לי שהבעיה של אקס פי מתחילה עם 2TB ומעלה. לבסוף רכשתי את אותו דיסק של 1.5 והכל בסדר. עכשיו אני רוצה לרכוש דיסק של 2TB ואני חושש שיהיו בעיות, למרות שמהאתר של WDC משתמע שיש תמיכה באקספי. מדוע נאמר לי בעבר שיש בעיה עם 2TB ומעלה והאם זה רלוונטי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
לא לקפוץ משמחה, זה לא רלוונטי כמעט לאף אחד אבל בכל זאת מעניין מאוד. מסתבר שמישהו החליט (בארה"ב כמובן) לתבוע את Western Digital על כך שרכש דיסק של 80GB וקיבל למעשה דיסק יותר קטן (בעיה מוכרת לכולם) זה כתב התביעה שמסביר בפירוט רב את דרך החישוב של נפח הדיסק. הושג הסדר (בתביעה היצוגית) בו WD תפצה כל מי שקנה דיסק מתוצרתה (בארה"ב) בתקופה הנקובה בחלק מסכום הקניה ששקול להפסד הנפח היחסי. כל הפרטים בקשר להסדר הפיצוי ניתן למצוא כאן: http://www.wdc.com/settlement/
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
כי אני עובד איתו עכשיו וחושב על לקנות עוד HD (הוא מבין המחירים הזולים לשאר) ועכשיו עוד משהו עם יש לי נגיד 8M BUFFER וSATA, יש טעם לקנות משהו מהיר יותר? א.ב RAID 0 ב. לא בRAID..
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום. נקראתי לעזור למכר בבעיה קלה שהייתה לו במחשב, והופתעתי לגלות (במקרה לגמרי) שהציון שה WEI העניק לכונן הקשיח שלו (מדובר במחשב הבנוי כחתיכה אחת שנקנה ב Office Depot - HP) הוא 7.5 !!! זה יותר מכמה SSDים שאני מכיר (: איך אפשר להסביר את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום... איפה אתה ממליצים לקנות את ה 80 GB של Western Digital באינטרנט בארץ והאם עדיף לקנות אותו על ה 40 GB?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכונן הקשיח החדש של Western Digital - WD800JB, אבל אני לא בטוח בקשר לאמינות של החברה. לפי מה ששמעתי בעבר היו לחברה בעיות אמינות רבות, אך לאחרונה לא נשמעו תלונות. לי עצמי יש את הכונן הקשיח WD 8.4 הישן מאוד והוא לא קרס עדיין... טפו טפו... לעומת זאת לבן דוד שלי החליפו פעמיים WD 30G ! שאלתי היא - האם כדאי לקחת את הסיכון ולקנות את הסילון הזה או לוותר עליו ולקחת משהו יותר אמין כמו סיגייט ? ? ? לפי מה שראיתי מת'רדים בעבר ישנם מחלוקות רבות לגבי האמינות - חלק אומרים שאין בעיות אמינות וחלק טוענים שאסור לקחת WD גם אם הוא בחינם, בניגוד לכוננים של IBM שידועים לשמצה עקב בעיות האמינות החד משמעיות שלהם....
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עדיף ? שניהם עולים בדיוק אותו דבר 530. ה NCQ זה סוג של RAID לא ? תודה
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש המלצה לדיסק פנימי בנפח 1TB של WD אני יודע שהשחור מהיר הירוק איטי יותר וחסכוני בחשמל כחול בין שניהם יש לי כרגע את הירוק שלהם ועושה רושם שהוא קצת איטי אני עורך וידאו ב-HD פרמייר ונראה לי שה-BLACK יהיה לי יותר טוב. יש למישהו יותר אינפורמציה בנושא? ואיפה הכי זול היום לקנות את הדיסקים האלו? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
האם ההבדלים בין שני ההארדיסקים קריטיים? ואם כן לטובת מי? תודה!
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה ב-HD Tune לשני הדיסקים הקשיחים האלה והתוצאות מאוד הפתיעו אותי, לא חשבתי שיהיה הבדל גדול בביצועים בין השני דיסקים הקשיחים האלה, אבל היה הבדל מורגש בביצועים לטובת ה- Seagate Barracuda . לי אישית יש את ה- Western Digital 250GB 16Mb WD2500KS ולקרוב משפחה שלי יש את ה- Seagate Barracuda 250GB 16MB ST3250820A , את הבדיקה עצמה עשיתי במחשבים שונים אבל גם עשיתי בדיקה לשניהם באותו המחשב והתוצאות היו זהות. החיסרון היחיד שהבחנתי שיש ל-Seagate הוא שאי אפשר לחבר אותו בחיבור IDE של הספק ורק בחיבור SATA המיוחד של הספק לעומת ה- Western Digital שאפשר לחבר אותו בשני הדרכים אל הספק. ההפרש מחירים בחלק מהחנויות הוא בסביבות ה-20 ש"ח אז נראה לי ששווה להשקיע את זה אם רוצים ביצועים יותר…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף ? מבחינת אמינות , אחריות , מהירות ושקט ...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במה שונה הגירסה הזו(Western Digital 500Gb 16MB Raid Edition ABYS) שמייקר אותה כלכך.. ואיך היא בהשוואה לשאר ההרדיסקים (בנפח 500GB? ) שקיימים שוק(בארץ)
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מחפש כונן קשיח חיצוני בשביל לשמור את כל השטויות שאני מוריד ולא רוצה למחוק, גיבוי וכו'. אני מסתכל בעיקר על יחס מחיר/נפח, אבל כמובן חשוב לי ש: הכונן יהיה אמין (יחזיק מעמד כמה שנים) עמיד באופן סביר בניוד (לא מתכוון להזיז אותו בתדירות גבוהה או להעביר אותו טלטולים, אבל שלפחות ישרוד נסיעה ברכבת/אוטובוס פעם בכמה חודשים) מהירות העתקה/כתיבה נורמלית לתקופתנו (לא יודע בדיוק כמה, אבל אני מוכן להתפשר על קצת פחות מהנורמלי היום. יש לי זמן וסבלנות, אבל כסף - קצת פחות ) חיבור USB3 (אני מניח שזה עוזר למהירות העתקה/כתיבה, לא?) פחות חשוב לי גודל וחיבור לחשמל, כי רוב הזמן הוא יהיה מחובר למחשב נייח (או בכלל מנותק ממנו, ומחובר רק כשאני רוצה לשמור בו דברים). אז חיפשתי קצת בזא…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי טוב בעל נפח גבוה. ראיתי שיש 2 דיסקים בעלי נפח של 5000 GB: 1. Western Digital Green 5000GB WD50EZRX 2. Western Digital Red 5000GB WD50EFRX מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב ומה מומלץ? האם יש עוד דיסקים קשיחים בנפח זה מומלצים? בנוסף, האם מומלץ לקנות דיסק קשיח עם SSD ? ראיתי שהנפח דיסק הכי גדול שיש לו SSD הוא בגודל 4000 ג'יגה (ואין ב- 5000 ג'יגה) והוא: Seagate 4000GB ST4000DX001 ואם כבר אני אלך על 4000GB אז עדיף לי ללכת על הדגם עם ה-SSD או על הדגם הרגיל שהוא: Western Digital 4000GB WD4003FZEX אם מומלץ ללכת על דיסק קשיח עם SSD אז אני אתפשר על 4000 ג'יגה ואקח את הדגם הזה Seagate 4000GB ST4000DX001.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות הארדיסק SATA, 80GB אני רוצה לדעת איזה חברה הכי כדאי לי לקחת ? עם איזו חברה היו פחות בעיות? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוכש הרד דיסק חדש ומנסה להליט איזה לקנות Western Digital Caviar black 2TB WD2002FAEX או Seagate Barracuda 2TB 7200.14 כעקרון ה WD Caviar Black עולה בערך אלף שקלים וה Seagate בערך 600 אבל בשבילי הם באותו מחיר (סיפור ארוך) ככה שמחיר אינו משתנה בכלל ניסיתי למצא השוואה ביניהם ולא מצאתי , האם יש למישהו דעה או רעיון? למה ה WD מתומחר בכמעט כפול מחיר?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ב- Western Digital מה ההבדל בין WD3200AAKS לבין WD3200KS? האם משמעותי ההבדל ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש תקווה להפעיל את הכונן קשיח הזה על מחשב 600Mhz? אני מחפש כונן בעל נפח גדול שיעבוד על מחשב ישן.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש תקווה להפעיל את הכונן קשיח הזה על מחשב 600Mhz עם לוח S2440BX ? אני מחפש כונן בעל נפח גדול שיעבוד על מחשב ישן.
-
- 8 תגובות
- 995 צפיות
-
-
דגמי ה-NVMe החדשים של היצרנית האמריקאית יהיו זמינים בשלוש תצורות שונות, עם בקר חדש שפותח עצמאית ושבבים מטעם חברת הבת סאנדיסק לכתבה
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
- 1 follower
-
-
http://wallstreet.bizportal.co.il/articles.php?id=137574 http://www.hitachigst.com/press-room/2011/western-digital-to-acquire-hitachi-global-storage-technologies צמצום התחרות
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש וראיתי שרשום על צורבים, cd, dvd bulk מה זאת אומרת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-