אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
חפשתי במלא מקומות ואני לא מצליח למצוא! אני צריך כבל ארוך או 80 או 60 או 100 במהירות ATA100 או ATA133
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי 2 צורבי SATA 1.פלקסטור 760SA 2.פייוניר 212D DVR --- הלוח שלי DFI LANPARTY NF4ULTRA משום מה, המחשב מסרב לצרוב עם הצורבים הנ"ל, כאשר עם צורב בממשק IDE - אין שום בעיה הצורבים תקינים ונבדקו עם מחשב אחר שיש לי בבית במקרה התקנתי WIN מחדש אתמול (התחדשתי בHD חדש), והבעיה לא נפתרת פתרונות?
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום יש לי לח אם גיגהבייט z77 עשיתי לו עדכון גרסא ל 10 רכשתי כונן קשיח אינטל ssd התקנתי אות על pciex16 מותקן על המחשב ווינ 7 על כונן ssd אחר (קטן מידי) רוצה להתקין מחדש על הכונן החדש אינני מצליח לראות את הכונן החדש ב bios אשמח לעזרה תודה שי
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שניהם תואמים פחות אן יותר את צרכי הנפח שלי. מיועד למחשב חדש, בבניה, מבוסס מעבד i5 ולוח תומך 3.0 . מתכנן לעבוד רק עם דיסק פנימי אחד. גיבויים ייעשו באמצעות דיסק חיצוני. אציין שקראתי את הסטיקי בנוגע לכוננים, כאן אני מנסה לחדד יותר. נניח כרגע לנושא המחיר (או קי, ה-640 קצת יקר יותר אך נותן גם יותר נפח). חשובים לי (מניח כמו לכולם) ביצועי מהירות, שקט עבודה, אמינות, ואם זה מגיע גם עם חום עבודה נמוך, יהיה נחמד. קראתי קצת פורומים, ביקורות ובנצ'מרקס מחו"ל, אך משהו שם לא חד משמעי לי. בהתאם לנ"ל כנראה הסמסונג צורך פחות וואט וקר יותר. הסמסונג בעל פלטה אחת, 16 מגה קאש, 3 שנים אחראיות. לעומת זאת, היו לגביו קצת תלונות על אמינות/יציבות (אני מניח שנפילות יכולות להגיע גם בווסטרן), וכן, כי המ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תראו, יש לי כרגע במחשב את זה http://www.pch.co.il/docs/pd-2138884711.htm כשקניתי תמחשב צחקתי, לא האמנתי שאני אמלא 70 אחוז ממנו, אבל אתמול האמת התפוצצה לי בפרצוף. נשארו לי 300 מגה (!!) פנויים^^ השאלות שלי הן כאלה: אוקיי שאלה חדשה: עזבו אתכם מלאחד את הכוננים. אם אני פשוט מחבר את החדש למחשב, אני פשוט אקבל כונן חדש וריק בווינדואוז? בשביל זה לא צריך רייד וכל מני דברים כאלה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום צורב דיוידי של נק3500 ניסיתי לצרוב איתו דיסק מידע על מדיה של princo בעזרת נרו 6 הוא צרב לי את המידע על הדיסק והודיע שהכל בסדר אבל המחשב ממש ממש מתקשה לקרוא את הדיסק, הוא בקושי מזהה אותו בכונן ורק כעבור כמה דקות נותן גישה לספריה ואחרי זה שוב מתחיל לחשוב וחוזר חלילה מה נראה לכם הבעיה? הצורב , הדיסק או התוכנה? איך אפשר לדעת ומה נראה לכם שאפשר לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש הארד דיסק חיצוני. מאפיינים: * גודל: 320GB-1TB * מחיר: כמה שפחות * שיתחבר לDVD עם כניסת USB (הכי חשוב) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אחרי שהצורב Scsi שלי שבק חיים החלטתי שאני חייב צורב חדש, חשבתי על - LiteON אבל מה אתם אומרים על TDK שאבא שלי מכיר את היבואן טוב ויכול לסדר לי מחיר פצצה? המלצות אחרות יבואו בברכה! בתודה מראש imac ! ;D
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות צורב חדש... אבל לא מצאתי את הצורב המתאים אני צריך שיכיל את הדברים הבאים דבר ראשון שיהיה שחור! שיהיה של חברה טובה (אני ממש לא מבין בחברות של צורבים) שיהיה לפחות עם 8 MB BUFFER ושהמהירויות שלו יהיו כמה שיותר גבוהות אם אפשר.. תודה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע וחצי קרה זה וקרה זה קיצור יש לי בעייה עם כמה הארד-דיסקים אבל די לצרה בשעתה אז נתחיל מהראשון: מדובר בהארד דיסק מאוווווווד ישן של Western Digital של 4 ג'יגה (שנת 1998, אז זה היה נפח מכובד) ואחרי משחק זה או אחר לא ניתן היה לקרוא ממנו. להגיד שהיה לי עליו הרבה יהיה שקר אבל באופן פרטני היו שני קבצי אקסל מאוד חשובים וחסרי תחליף. אחד השותפים שלי הצליח קצת לעבוד איתו, להוציא לי קובץ img של הכונן ואת הקבצים. הבעייה שעם אף אחד מהקבצים לא ניתן לעבוד. הוא עבד עם איזושהי תוכנה אבל כנראה שהיא לא יודעת להתמודד עם איחוי קבצי אופיס. עכשיו גם אני וגם הוא נכנסים לתקופת מבחנים ואני לא רוצה סתם להעיק עליו, הוא ישב מספיק זמן רק כדי להוציא לי את האימג' וברור לי שברגע שיש לי א…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיברתי 3 דיסקים חיצוניים בנפחים שונים למפצל עם מתח DLINK.המפצל מחובר ל-USB של המסך OLED LG.הכל עובד פיקס סבבה. השאלה שלי,למרות שהמסך לא דולק הנוריות של הדיסקים כל הזמן דולקות,אבל אין את הזמזום שהם מסתובבים והם קצת חמים.האם לא יגרם להם נזק כתוצאה של חיבור רצוף למפצל גם שהם לא פעילים. אני מבין שהנוריות מקבלות את הזרם של המפצל,לכן הן דולקות.אבל האם מומלץ להשאיר אותם כך ללא דאגה לשלומם?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך מארז חיצוני לכונן קשיח, משהו שיתאים גם לכונני PATA (מה שאתם מכירים לרוב כ-IDE) וגם לכונני SATA. האם קיימת מפלצת שכזו?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.trekstor.de/en/products/detail_usb.php?pid=7&page=2 Disk On Key 12GB ! מה לדעתכם המחיר של הכונן הזה בארץ ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח hitachi ultrastar ..147 gb 15000rpm השאלה שלי האם אפשר לחבר אותו למחשב כי הכניסות שלו לא רגילות כמו כול הדיסקים הקשיחים...ואם אפשר הסבר קצר לגביו
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. הכי חשוב לי שהוא אמין מבחינת תקלות. 2. לאחר מכן, חשובה לי האחריות (שתהיה מחנות אמינה וכמה שיותר שנים). 3. כמובן אני מעדיף דיסק כמה שיותר מהיר, אך לא אם זה מייקר בהרבה את המחיר. 4. נפח רצוי מינימום 2TB. 4. שהמחיר יהיה כדאי בייחס לנפח. 5. לא חשוב לי אם הוא פנימי או חיצוני. 6. כן חשוב לי, שאם הוא חיצוני, הוא יהיה ללא כבל חשמל (אלא רק USB). לכאורה הדגם WD5000AVCS הכי משתלם שמצאתי - פנימי, 2TB, של WD, ב 340 ש"ח אבל נראה לי שזו טעות (או רמאות) והדגם הזה באמת רק 500GB. האם אני צודק? http://olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22979241 אח"כ מצאתי את הדגם WDBAAU0030HBK - חיצוני, 3TB, של WD, אבל USB 2, ב 564 ש"ח 2 החנויות הללו הן אותה החנות ולא מצויין כלום לגבי …
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כל בדיקת מהירות קריאה תקועה על X4 וב-nero infotool לא משנה איזה DVD אני מכניס הוא מראה מהירות קריאה X4 מה זה החרטה הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב את ה-Maxtor 80GB-8MB-7200RPM ATA133 DiamondMax Plus 9 ורציתי לעשות מחיצה למערכת ההפעלה הכוללת 1.win xp 2. Program files (תוכנות חשובות...) 3.זכרון וירטואלי אז כמה גי'גה אני צריך לתת לזה ??? עריכה : כמה זיכרון וירטואלי אני צריך (יש לי 256זכרון DDR 333mhz ) ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למבינים אשמח להתיחסות אני רוצה לשדרג את כונן ווינדוס שיש לי SSD קצת מיושן . אני רוצה כונן מהיר מאוד עם זמן קריאה מהיר של כל דבר במשחקים . מעניין איך הכוננים שאמורים לצאת סוף שנה הזאת האם עבודה ב-2 SSD או 4 SSD ישפר או יקצר זמן ACC TIME ??? אצלי כיום מעל 2MC ואני רוצה שיהיה פחות מ- 1MC האם קריאת 4K או כתיבתו חשובה המהירות :s05:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/news/11447
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אסביר. יש לי שני כוננים קשיחים, אחד של 200GB, השני של 320GB. הם מחולקים כך: כונן 1: C: 20GB/200 D: 180/200 כונן 2: H: 320/320 האם אני יכול לקחת את ה320 ג'יגה של כונן H ולהוסיף אותם לכונן D שהם יהיו כונן אחד? אם זה חשוב: כונן 200GB - של WD 7200RPM, כונן 320 של HITACHI 7200RPM. תודה.
-
- 11 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ;D סיפרו לי שהכונן הנ"ל אמנם מהיר יותר, אך רועש יותר: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_713&products_id=9256 האם זה נכון? האם ה CAVIAR GREEN אמור להיות שקט יותר? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=26_713&products_id=9860 אני שם לב לשנות האחריות ולכונן הראשון יש 60 חודשים! לעמות 36! מה אתם אומרים? נ.ב-אני ישן ליד המחשב...כדאי שיהיה שקט שמה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, האם עדיף SSD + HD או רק SSD? אפשרות א': כונן SSD 120/128 + כונן HD 500 אפשרות ב': כונן SSD 250 בהתחלה המחשבה היתה ללכת על אפשרות א' אבל במחשבה שניה, אין לי בעיה להתסדר עם 250GB כאשר יש לי עוד 2 דיסקים חיצוניים של 1TB כל אחד לאחסון קבצים. במקרה כזה אני "מרוויח" את המהירות של הSSD כאשר כל התוכנות יהיו מותקנות עליו ולא אצטרך לחלק, כאשר על הכוננים החיצוניים אוכל לשים קבצים שהם למעשה גיבוי כמו תמונות וסרטים (שגם ככה אני רואה בסטרימר בעזרת הכוננים האלה) או מסמכים שלא משתמשים בהם בשימוש יום יומי. השאלה היא האם כונני הSSD מספיק אמינים כדי לשמש ככוננים יחידים. ועוד משהו, באם במקרה כזה כדאי לחלק את הSSD כמו שמחלקים כונן HD כאשר ב-C מותקנת מערכת ההפעלה וב-D מותקנות כל שאר התוכנ…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קצת הסתכבתי עם האשכול שיש למעלה עם ה32 עמודים.. תראו האם אני אוכל להשתמש בו ככונן רגיל לכל דבר? אם שכדאי לקנות בנוסף עוד כונן?... כי עם צורב רגיל CD-R/W אי אפשר להשתמש לשניהם.. הוא נהרס דיי מהר.. האם זה ככה גם בצורב DVD?.. מה זה בדיוק כמה אמרו שם: רק אם אין לך : DVD RAM =/ מה זאת אומרת??? האם זה אומר שהוא לא יוכל לצרוב דיסקים ואז למחוק מהם? DVD-RW?? זה זה? או שזה משהו אחר שקשור לגיבוי? אשמח אם תסבירו לי קצת איזה צורב DVD הכי פחות סיכויים שיהרס.. עוד משהו ששמתי לב אליו: האם זה נכון או שסתם בא לו לעשות לי את החיים קשים אההה ומה העניין של ה+ והמינוס בצורב? ראיתי שNEC3500A הוא גם פלוס וגם מניוס.. מה זה אומר בדיוק ? והאם הוא תומך בצריבה משני הצדדיים? תודה לעוזרי…
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלשום יום חמישי בלילה ניתקתי את ה הארדיסק שלי Diamond max 9 ATA/133 וחיברתי הארדיסק ישן במקום כדי להתקין עליו לינוקס אחרי שסיימתי חיברתי חזרה את המקסטור אבל כנראה הייתי קצת עייף וברגע שהכנסתי את המולקס פנימה הפלסטיק של המולקס בכונן נשבר ויצאו לכונן הפינים של החשמל הפינים לקחו איתם גם חלק מהבורד של הארדיסק (איפה שהם מתחברים לבקר) השאלה היא האם אפשר להציל את הנתונים על הארדיסק אולי להחליף בקר או פשוט לזרוק לפח ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדיות BR של 100GB כבר נמצאות בפיתוח פחחחחחחחחחחחח http://www.tgdaily.com/2006/01/07/100gb_blu_ray לא נראה אותם לפני 2007.... מעניין עם הדור הנוכחי של כונני BR יוכל לקרוא את המדיות האלו, אם כן, אז השקעה על כונן כזה היא השקעה לטווח ארוך ומשתלם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-