עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by מר מקלדת,

האם זה בעצם אותו דבר בשם אחר? http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=2204&c=22599 http://www.mediashop.co.il/Product.asp?Pid=202056&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=6&aff=Zap〈=he

• 11 תגובות
    • 823 צפיות
  2. מאחר ש fat32 לא תומך בקבצים גדולים מ4 ג'יגה אני צריך להפוך אותו ל ntfs מבלי לפרמט האם זה אפשרי? (אם כן איך) וגם שמעתי על תוכנה בשם partition magic שעושה כל מיני שטויות לכוננים אולי איתה אפשר איכשהו.. תודה מראש לכל העוזרים!

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. שלום. לא חדש לי הנושא, אבל אני פשוט לא מעודכן. אני צריך לשמור אימג' של כונן קשיח אחד על גבי כונן קשיח אחר. לא בטוח אם במקרה כזה זה מוגדר כ-CLONING. יש לי את SPOTMAU BOOTSUIT 2012 (לא את החבילה המלאה שלהם). התוכנה הזאת מעולה ונדמה לי שהיא יודעת לעשות את מה שאני צריך אבל אני זקוק למשהו שרץ בסביבת חלונות 7. אני מחפש FREEWARE או משהו שעולה 20-30 דולר לכל היותר. לא צריך משהו משוכלל. לא צריך ליצור או לאחד פרטישנים. אני צריך את דבר הכי בסיסי: ליצור העתק של כונן א' על גבי כונן ב' (בתור קובץ או קבצים). ואז, במידת הצורך, לשחזר את כונן א' למצב בו הוא היה בעת הגיבויי. מה יש היום בשוק?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by sycx,

אהלן, 1. מעוניין להעביר 20gb מכונן D לכונן E. ניסיתי לעשות shrink בכונן D אבל לא מופיעה לי האופציה לעשות extend בכונן E, איך אפשרי בכל זאת? (כמובן, מבלי לפרמט את הכוננים..) ? 2. מה זה הקו מתאר הירוק מאחורי כונן D? - Windows 7 תודה! [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אורח גיא
    Started by אורח גיא,

שלום, אשמח לעזרתכם. מחפש כונן SSD בנפח 250GB עד 500 ש"ח. חיבור SATA

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. קניתי הארד דיסק נייד WD ELEMENT 640 GB עובד יפה. אבל יש בעיה אחת, כל פעם שאני עושה ריסטרט או סתם מדליק את המחשב, המחשב מגיע למסך השחור שכתובים בו הכוננים שמחוברים לSATA ועושה ריסטרט ועוד ריסטרט וחוזר חלילה. עכשיו שאני מנתק את ההארד דיסק מהחשמל המחשב עולה.. מה זה יכול להיות ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by NeptuneMB,

שלום לכולם, אני משתמש בווינדוס ויסטה 64BIT. ניסיתי לעבוד עם התוכנה של partition magic אך היא לא עובדת בווינדוס ויסטה. יש למישהו מושג איך מעבירים (בעזרת תוכנה/או דרך הווינדוס) 100G מכונן C למחיצות אחרות ? *עשיתי חיפוש ולא מצאתי משהו* תודה רבה,מוטי.

• 11 תגובות
    • 834 צפיות
  8. צורב על הפנים, לא יכול לצרוב ב-24X כי זה עושה כמה מאות Buffer underrun ולוקח לדיסק יותר זמן להצרב מאשר במהירות 16 לפעמים יש דיסקים שלא פועלים "redundancy check error" עדכון Firmware לא עזר והצורב סך הכל דיי איטי.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by yaniv1306,

התקנתי כונן נוסף במטרה עיקרית לגיבוי אך גם להמהרת המחשב טיפה אייך אני מחלק את המידע(תוכנות ,משחקים,סרטים,עריכת סרטים,WINDOWS,..) הבנתי שכונן נוסף מחלק את העומס ומאיץ במעט את המחשב אייך לעשות זאת נכון?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by GMTK,

חברים אשמח לעזרה. אני לא מצליח להכניס קבציץ מסוג FHD 1080P לכונן או כל משהוא שהוא רזלוציה גבוהה רשום לי הקובץ גדול מידי. סוג הכונן: WD 2T wdbaau0020hbk-01 מה אני יכול לעשות שהוא כן יכניס תקבצים תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אם אתם זוכרים כתבתי כבר על הבעיות שהיו לי עם כונני ה BR שלי ומישהו העלה רעיון לשמור את המדייה על דיסק קשיח. חשבתי על זה קצת וזה עושה שכל, עם המחירים הנמוכים יחסית של דיסקים היום זה יכול להיות מעשי. חשבתי על שני דיסקים של 10TB (המדייה אצלי היא בסביבות ה 7TB) והייתי רוצה לדעת מה כדאי לעשות. נראה לי שדיסק אחד יהיה ב HTPC והשני ישמש לגיבוי. בגדול, הדרישה היא שיחזיקו מעמד 5-7 שנים (שאז כבר אעביר אותם למדייה אחרת) ושלא יתפגרו במכה אחת עקב תקלה באלקטרוניקה. -מה אורך החיים הצפוי של דיסק קשיח שמחובר במחשב? כמובן שאציב אותו על כיבוי אוטומטי אך עדיין... -מה אורך החיים הצפוי של דיסק קשיח שלא מחובר וסתם יושב על המדף? אני זוכר שדיסקים "של פעם" (המילניום הקודם...) התקלקלו מחדי…

12. השאלה בכותרת, משהו בסגנון http://www.seagate.com/www/en-us/products/consumer_electronics/ee25_series/EE25_Series_5400.2/ נפח לא ממש משנה, 40 גיגה זה די והותר, התקציב גם לא הכי משנה, אבל עדיף שיהיה ריאלי, לצערי להזמין מחו"ל לא מהווה אפשרות, תודה... עריכה: שחכתי לציין שחייב להיות PATA (הלפטופ תומך רק בתקן ATA-6)....

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אשמח אם כל אחד יענה וישתף את הידע והניסיון שלו. איך אתם מגבים חומר? (כונן HDD פנימי\חיצוני) איזה סוג חומר? (מסמכים\קבצי וידאו\קבצי אודיו\תמונות) האם אתם דואגים כל טווח-זמן להחליף כונן HDD בחדש? (כמה זמן\כאשר קיימים סימני מעידים על גסיסה של הכונן)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היה לי MAXTOR 80 לקחתי את ה 120 זה טוב ? Seagate Baracuda 120GB 7200RPM

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by omerz90,

איך הצורב הזה מבחינת מהירות קריאה וכתיבה, רעש, איכות הצריבה? האם הצורב SAMSUNG SH-S223FBLK עדיף עליו?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Xardas,

שלום לכולם, אני צריך שתעזרו לי להבין אם הssd מת או שניתן לעשות משהו? אתמול סתם ככה, בשימוש רגיל לחלוטין, המחשב נתקע לאיזה דקה, ואז מסך כחול של מוות(bsod). כיביתי הדלקתי ומאז כל פעם.שאני מדליק אותו, חוץ מלהציע לי לתקן את הווינדוס 7 שמותקן עליו, ללא הצלחה כמובן, כשאני עושה "start windows normally", מופיעה חצי מהאנימציה של הסמל של ווינדוס ואז שוב מסך כחול-ריסטרט.. וחוזר חלילה. ניסיתי להחליף חיבורים, לנתק את כל שאר מה שמחובר בsata, לעשות power cycle כמו שמתואר באתר של crucial.. אין חדש.. עדיין אותו מצב. *שכחתי לציין שהמחשב נייח ובן כשנתיים וחצי(בשנתיים האחרונות השימוש היה בין 0 לפעם-פעמיים בשבוע) ובשבועיים האחרונים 24/7 מה אתם אומרים? יש תקווה לדיסק או שעבר זמנו? תודה.

17. שלום, ניסיתי כמה פעמים לצרוב יש לי 2 בעיות אני לא יודע אם הצורב הוא בטכנולוגייה + או - , ניסיתי לצרוב והוא צרב נראה לי ואז בסוף דפק את הדיסק, לא מצאתי אותו האתר היצרן, הדגם הוא: TOSHIBA SD-R5112 תודה רבה רבה למי שעוזר אלי.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by עובדיה,

שלום לכולם אז ככה קניתי השבוע מחשב חדש רציתי לברר לגבי תוספת שיש לי בלוח אם. יש לי לוח אם של ASUS P5N32 SLI SE DELUXE ויש בו אפשרות לחבר את ההארדיסקים במערך RAID. עכשיו לפי מה שהבנתי בנושאים קודמים, מערך הRAID נועד בעיקר לאנשים שרוצים גיבוי למידע שלהם. הבנתי שמערך 0 הוא המהיר ביותר ומערך 1 הוא האמין ביותר אך הוא כותב את המידע פעמיים. א. האם פיסית כאשר אני מחבר מערך 1 הוא מוריד לי את כמות האיחסון. כלומר אם אני מאחסן קובץ של 1 מגה הוא נכתב פעמיים ומבזבז 2 מגה? ב. בלוח שלי יש את אופציית מערך DUAL RAID 0+1. חיפשתי בגוגל ובנושאים קודמים ולא מצאתי תשובה לכך. מה זה בכלל? למה זה נועד? והאם זה משפר את ביצועי המחשב שקניתי, באם אני מחבר שני כוננים קשיחים שעובדים בתצורת STATA עם נפחי…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי כונן קשיח WD 80GB 7200RPM 8MB buffer הכונן נהיה מאוד מאוד איטי, לקח לי עכשיו 45 דקות כדי לעשות EXTRACT לקובץ RAR, מה שבעבר לקח לי בסך הכל חצי דקה. איך אני יכול לבדוק תקינות של הכונן? יש איזה שהיא תוכנה ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by eSLC,

טוב כנראה נשרף לי הדיסק הקשיח ממנת יתר של ריסטים אני יפרט אולי אחר כך, עכשיו אני מחפש דיסק קשיח עד 450-400 שקל מקס' חשבתי על ה Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD, הדיסק הקשיח הקודם היה של WD אז אני כבר לא סומך עליהם ב100%, אם יש הצעות אחרות הם יתקבלו בשמחה, תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by G-SHOCK,

שוב שלום וערב מלבב .קראתי באחד הפורומים,שלדיסק קשיח הפועל בata133 ,אין יתרון על דיסק ב 100 ata.אז מה הקטע, ואיך אם בכלל ניתן לנצל את התכונה(או שמנצלים אותנו)

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. הי, יש לי מחשב בבית שלאט לאט הופך להיות שרת אחסון. החלטתי שהגיע הזמן לבנות מערך Raid ולישון טוב יותר בלילה. יש לי את הלוח הבא: MSI H55M-ED55 (ניתן לצאת מנקודת הנחה שכל ה-PCI פנויים). אני רוצה ליצור מערך RAID 5 עם 5 או 4 דיסקים 2TB (עדיפות ל-5 דיסקים) ממה שהבנתי הבקרי FAKE RAID בעצם עושים את אותו דבר שהלוח עושה, אבל עם בקר כזה יש לי את האפשרות להעביר את המערך בשלמותו ממערכת למערכת. אני פחות מעדיף להשתמש במערך של הלוח בדיוק בגלל הסיבה הזו (וגם אם יפול על הלוח פסנתר או משהו). מצד שני בקרי הרייד ה"אמיתיים" דורשים משכנתא ואני גר בשכירות. השאלה שלי היא בשורה התחתונה בנוגע לבקר RAID מומלץ. האם יש בקר רייד "אמיתי" שיענה על הדרישות שלי ומחירו נמוך מ-1000 שקל? ואשמח להמלצה על בקר F…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by The Winter King,

לאחרונה התקנתי צורב של LG, ומאז המחשב מאוד איטי. (הוא גם ככה די ישן) האם יש קשר? ומה אני יכול לעשות למנוע את זה?

• 11 תגובות
    • 926 צפיות
  24. יש ברשותי צורב LITEON 52*32*52, לפני כשבוע הוא לפתע החל לא לקרוא מדיות מסויימות שרציתי לצרוב עליהן, ולקח לו זמן עד אשר הוא זיהה את המדיה(הוצאתי והכנסתי את הדיסק כמה פעמים). שלשום חשבתי שהתקנת FRIMEWARE חדש תפתור את הבעיה, אך לשווא, עכשיו הצורב אינו מזהה בכלל דיסקים(לא משנה איזה דיסק). איך אני מחזיר את הצורב למצב תקין?? או לפחות למצב שלפני התקנת ה - FRIMEWARE? תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ofer_mat,

קניתי לפני לחודשים את הHD הזה והיום קיבלתי מסך כחול פתאום באמצע היום אחרי מספר בדיקות ( התקנת מערכת הפעלה ב HD אחר ) התברר שיש על ה HD של WD 4K של סקטורים פגומים 1. מה לעשות? 2. משהו נתכל בתופעה כזאת? 3. יש לציין שזה ה HD השני שלי ב 8 חודשי קיום המחשב ( הHD הקודם היה של סגייט 60G ) שבשניים קיבלתי סקטורים פגומים יש קשר? או שזה מזל רע? תודה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.