עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. פרטים : ההרדיסק הוא SATA מופיע האייקון עם החץ הירוק ליד השעון ( safty remove...) שאלה בכותרת...... תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום לכולם, הדיסק קשיח המדובר הוא LACIE 750GB שנקנה לפני כ 7 שנים בחנות BUG ועד היום בצהריים עבד בצורה טובה מאוד. להלן שלבי התקרית הלא נעימה היום: תוך כדי העברת תוכן מהדיסק החיצוני לדיסק און קי, כבל ה USB נמשך בטעות והדיסק קשיח מצא את עצמו צונח מגובה של חצי מטר על הרצפה. כבל ה USB התנתק מתוך הדיסק הקשיח (הדיסק עצמו נשאר דלוק כי הוא מוזן מהחשמל). הוצגה שגיאה על המסך שהודיעה שההעברה לא יכולה להמשיך. חיברתי בחזרה את כבל ה USB אל תוך הדיסק קשיח. לא הופיע האייקון של הדיסק קשיח ב"מחשב שלי" אך כן הופיע בתפריט "הסר חומרה באופו בטוח". ניסיתי להסיר אותו באופן בטוח אך הוצגה ההודעה שאומרת שלא ניתן לנתק עדיין (המכשיר בשימוש). הדיסק קשיח התחיל להשמיע רעשי חריקה אז פשוט כיביתי או…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by The Grey Matter,

היום לאחר 11 שנים של שירות יעיל , התפגר לבסוף גיסק 10GB של WD (כנראה בעייה במנוע שמסובב את הפלטות) זה נקרא HD אמין! ;D

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. דיסק קשיח פנימי: התקציב שלי: הוא פחות או יותר 600 נפח הרצוי: 1TB מהו ייעודו של הכונן: התקנת מערכת הפעלה משחקים וגיבוי.. SSD\HDD? HDD לוח אם: Intel Smackover DX58SO תצורת SATA: תקן SATA 3 אני לא מרוצה ממה שיש לי והחלטתי לשדרג תנו לי הצעות בבקשה.. חיפשתי משהו ומצאתי את זה: http://ksp.co.il/?store=ashdod1&uin=14740 אבל אני לא יודע אם כדאי אם הוא חזק אם הוא מהיר אם הוא ישמש אותי לצרכים שלי או שעדיף אחד אחר.. תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Mindwild,

יש לי מחשב חדש ובהמלצה של אחד האנשים פה קניתי כונן של 64GB, אני מאוד מרוצה מהבחירה של הדגם רק שיש לי בעיה של מקום בלי שממש עשיתי משהו מיוחד. יש לי בנוסף כונן של 1T וכל מה שמותקן על ה SSD זה win7 ו firefox ובכל זאת אני כבר ב 16GB שזה פחות מ 30%. יש איזה המלצה לגבי ניהול המקום בכונן או שישנן פעולות שגרתיות שממולץ לעשות? אני די חדש בתחום של שימוש בכונן SSD בשביל מערכת ההפעלה. תודה מראש, ירון

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום אני רוצה פעם אחת ותמיד להבין מהם ההבדלים בין שני הכוננים ובשביל זה אני פונה אליכם לפי מה שהבנתי ה LG4120B תומך בצריבת DVD-RAM שזה דיסק רב פעמי (תקנו אותי אם אני טועה) לעומת ה NEC שלא תומך. עוד שינוי בין שני הכוננים זה של NEC יש מהירות צריבה של DL יותר מהירה מה LG ? האם ה NEC תומך בקריאה של DVD-RAM?? האם ישנם עוד שינויים? נ.ב אם אני רוצה לקנות בסוף את הNEC בשביל לגבות משחקים או קבצים אני יכול לגבות ב DVD+R , DVD-R נכון? (שאלה טיפשית אבל אני צריך לסדר כמה דברים במוח שלי ) תודה מראש :>

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by elior021,

שלום יש ברשותי הרדיסק 500GB של WD לצערי הוא שבק חיים אחרי שנתיים של עבודה. יש לי בהרדיסק נתונים מאוד חשובים אבל אני לא מצליח לשחזר אותם ברגע שאני מחבר את ההרדיסק לבד או לצד עוד הרדיסק הוא מונע ממני אפילו להגיע לביוס ככה שאני לא יכול לעלות דיסקים מבוט כמו parted magic או לינוקס לייב סי די ולשחזר מהם או לבצע mount להתקן חיצוני, אז ניסיתי דרכים אחרות קניתי מתאם USB ל SATA והרצתי תוכנות כמו r studio אבל הם לא זיהו את ההרדיסק בכלל, ב disk managment אני מקבל שגיאה data eror : cyclic redundancy check אני אובד עצות אשמח להצעות תודה מראש אליאור

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by hosham,

קניתי מחשב לפני שבוע-מפרט בצד. ה-HD שלי שממוקם בכלוב המיעוד לו במארז- coolermaster 532 ויש מאוורר 120 מ"מ שזורק לכלוב כמות אוויר נכבדת כך שלא נראה לי שזו הבעיה. הטמפ' שלו נעות בין 50 ל-55 מעלות,לפי WD הטמפ' המקס' אמורה להיות 55 כך שאני על הגבול. שלחתי להם מייל בנושא לעדיין לא החזירו לי תושבה. דיברתי עם החנות שבה קניתי את המחשב והסברתי להם את המצב-תשובתם שהכל תקין ואין בעיה לעבוד בטמפ' כאלו... אני רוצה תשובה מוחצת מ-WD לחנות ושיטפלו בנושא כי ה HD הישן שלי wd sata 1 80g היה עומד על 35-38 מעלות . חוץ מזה הוא משמיע רעשים קלים-נראה לי תקין לא? יש מה לעשות בנידון או לחכות לתשובה מ-WD? תודה על ההיענות.

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. יש לי הרדיסק שפורמט בטעות, איך אפשר לשחזר את המידע? לא נכתב על ההרדיסק דבר לאחר הפרמוט תודה חברים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Intel 535 Series SSDSC2BW240H601 240GB SSD Sata III כונן קשיח Intel 540s Series SSDSC2KW240H6X1 240GB SSD Sata III http://ksp.co.il/?list_compare=.27198..31805 אין אף אחד שמכיר מנסיון את כוננים אלה של אינטל ולומר איזה הכי מומלץ מביניהם ? או יכול לבדוק עבורי ? איזה ביניהם הוא חדש ואחרון יותר ? לא מבינה בזה אבל על פניו נראה שהנתונים של 540 טובים יותר, לא? שבבי זכרון שבין היתר גם קובעים את טיבו של SSD : TLC MLC SLC איזה מהשבבים הוא הכי טוב? ברור לי שסמסונג וקרוסיאל מעולים ,ושכולם לוקחים אותם כי משתלמים ביחס של ביצועים מול מחיר . אבל לדעתי אינטל זה הטופ ,ועוד יותר שאפשר לקנות אותם עקב ירידת …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. מנהלים, הפכו אותי לסטיקי בבקשה לאחר שהיו יותר מדי ת'ראדים בנושא להלן הסבר מהיר וקצר בנושא מאחר ואיש לא טורח לבצע חיפוש או לבדוק בFAQ המפורט (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg3287544#msg3287544) ש: מדוע אינני יכול להעביר קבצים גדולים מ4 ג'יגה לכונן הקשיח הנייד שלי? ת: הכונן הקשיח הנייד מפורמט ככל הנראה בפורמט FAT32 מה שמונע ממנו את היכולת לאחסן קבצים הגדולים מ4 גיגה ש: איך אני פותר את הבעיה הזאת? ת: יש לפרמט את הכונן הקשיח מחדש לפורמט NTFS על ידי לחיצה ימנית על הכונן הקשיח במחשב שלי ובחירה באפשרות הפירמט [glow=red,2,300]אזהרה[/glow] פרמוט הכונן הקשיח מוחק ממנו את המידע הכתוב עליו, יש לגבות את המידע שעל הקשיח בטרם ביצוע הפורמט

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. כמו שאפשר לראות בתמונה: כל הציונים שלי הם גבוהים רק הציון של ההרד דיסק נמוך יחסית ואני לא יודע למה יש לי שניה דיסקים דשיחים במחשב 1. WD1600JS 2. WD2500KS הויסטה מותקנת על הכונן של ה160 (WD1600JS) והכונן מחולק ל 2 מחיצות אחת של 24.4 שעליה מותקנת המערכת והשניה של 124 שבה יש לי סתם קשקושים והדיסק השני (WD2500KS) לא מחולק בכלל 250 עצמאי מה יכולה להיות הסיבה לציון יחסית נמוך? תודה לעוזרים! נ.ב ניסיתי לחפש באתר של מייקרוסופט מידע על הנקודות ולא מצאתי אולי זה בגלל האנגלית שלי ואלי כי באמת אין שוב תודה!

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by edenbd,

אחרי הרבה בעיות עם הסדרה התקולה של סיגייט, KSP החליפו לי ל WD6400AAKS חדש. הכונן עבד שבוע וחצי בערך בלי בעיות, עד שאתמול הוא פתאום התחיל לעשות בעיות. קודם כל בזמן שצפיתי בסרט שהיה על הכונן, הסרט נתקע וגם כל המשחב והייתי צריך לעשות ריסט, אח"כ כבר הכונן "הסתדר" ולא נתקע אבל עדיין הוא לא מחלץ מהר מקבצי RAR, שבכונן השני שלי (גם WD) זה מחלץ במהירות את אותם קבצים. יש לציין שהמידע שיש לי על הכונן לא חשוב לי אז אם יש פתרון שכולל מחיקה טוטאלית של כל הקבצים הוא גם מתקבל. תודה.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by assaf990,

האם דרך DATA או האם דרך VIDEO CD? (כאשר ניסיתי דרך DATA אז נדפק לי הדיסק. כאשר ניסיתי דרך VIDEO CD אז סרט בנפח של 690-700 MB בכלל לא נכנס לי בדיסק) אולי דרך אחרת? (מדובר על סרטים בנפח של 690MB-720MB בממוצע)

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. אני לא יודע מה עדיף לי לקחת ומאיפה הכי זול לי לקנות את זה. הבנתי שהכי ממולץ זה לקנות את את הצורב של LG או את של NEC כי הם הכי משתלמים. בנוסף שמעתי שהכי כדי לי לקחת R+ ואם יש אפשרות בכלל לקחת גם את שני הפורמטים ז"א גם את R- ? בקיצור אני ממש לא יודע איזה צורב הכי כדי לי לקנות בתקציב הזה ומאיפה

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום . אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני אלחוטי .התקציב לא כל כך מוגבל ושיהיה מינימום 1 טרה (אם יש יותר אז עדיף) . השאלה אם יש כזה דבר בארץ . נתקלתי באתר אולי הוא היחידי אפילו שמציע מארז חיצוני אלחוטי לכונן קשיח 2.5 אבל אני לא שמעתי על החברה הזו. http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13450#details אני מעדיף אלחוטי מכיוון שאני לא רוצה שכל הזמן אני יצטרך לנתק ולחבר אותו למחשב (ככה נהרס לי הקודם של טושיבה 500 לא מזמן מרוב שחיברתי וניתקתי ) ובמקרה שאני צריך להגיע להעביר מידע ממקום אחר שיהיה אפשרות גם לחבר כUSB . איפה ניתן לרכוש באזור תל אביב? והאם הדבר מומלץ. תודה מראש לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 12.11.2010 בשעה 15:24:45 האם ניתן להשתמש במזרים מדיה ככונן חיצוני?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by foniko,

יש לי כונן SSD חדש 128GB של Crucial הגדירו לי AHCI ב-BIOS ביצעתי פירמוט כדי להתקין ווינדוס נקי על ה SSD עכשיו מה צריך לעשות כדי שהכונן יזדהה לי במהלך ההתקנה של WINDOWS 7? האם צריך להתקין דרייבר מסוים מהדיסק של לוח האם (Gigabyte) או שזה מזדהה אוטומטי?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. שלום, קיבלתי את ההארד דיסק החדש עם המחשב החדש. החום שלו מגיע בפעולה לסביבות 45 מעלות, ואז התוכנה של HDD אומרת לי שזה לא בריא. אלו טמ"פ בסדר או שעדיף לפתוח את המארז? אפילו המאוורר שמכניס אוויר מול ההארד דיסק לא נראה לי שעוזר הרבה. תודה.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. ידוע לי שניתן לצרוב תמונות על החלק העליון של מדיית ה-DVD שתומכת בזה. מבחינתי זה גימיק מיותר בהחלט . מה שמעניין אותי זה האפשרות לצרוב טקסט ברור וקריא כתחליף לשיטה המקובלת של כתיבה באמצעות טוש לא מחיק permanent שבעייתו העיקרית שהוא דוהה עם הזמן ונעשה מטושטש . שאלה נוספת במידה וזה אפשרי : כמה זמן לוקח כדי לצרוב טקסט פשוט של מספר משפטים . בהנחה שעושים שימוש במדיה איכותית שבנויה ל- LIGHTSCRIBE ומשתמשים בצורב DVD חדיש ומהיר ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by knobless,

יש לי כונן Transcend SSD370 128GB http://www.transcend-info.com/Products/No-631 וכונן של Western Digital Black WD1003FZEX 1TB http://www.wdc.com/en/products/products.aspx?id=760#Tab3 הלוח שלי זה Gigabyte G1.Assassin 2 (עם חיבור gsata3) http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4046#ov חיברתי את 2 הכוננים ל-gsata3 כי כנראה חיבור הsata3 לא תקין אצלי. מה ההבדלים בין החיבורים (sata3 , gsata3) והאם עדיף שאת כונן של WD אחבר לsata2 ? אגב קראתי את המדריך הישן על ה-SSD והבנתי שהוא לא כל כך רלבנטי, הכונן שלי מוגדר על AHCI אבל שבדקתי על הTRIM הבנתי שהוא לא פועל אצלי. נאם אני צריך להפעיל אותו ועם כן אז איך? עד עכשיו הייתי משתמש ב-defraggler כדי לאחות את הכונן. האם צריך …

21. Started by 00Amir,

אני לפני סידור כוננים מחדש. 2 כונני SSD שיחוברו ב RAID 0 למערכת הפעלה. 2 כונני WD שיחוברו רגיל.. יש על הלוח אם Primery master ו Primery Slave ו Secondery master ו secondery slave מה עדיף לחבר איפה ? או שזה לא משנה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by bosmathaifa,

החלטתי לפנק את הסלון שלי בסטרימר Xtreamer Pro, והחלטתי שאני אולך כרגע ל(HD(3.5 אחד פנימי הבעיה היא אין בתוכו קירור לHD אז אני צריך HD שהצריכה שלו יחסית נמוכה שלא יגרום להתחממות רבה (הטמפרטורות בתוכו יכולות להגיע ל60 מעלות ) אני מבין שיש הרבה סוגים של משפחות ולא אכפת לי איזו מותג , חשוב צריכה נמוכה שלא יגיע לטמפרטורות גבעות ,שקט יחסית ,קיבולת 500G-2T,טווח מחירים 300-450 ש"ח (עדיפות ל2T ) תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. אני צריך הארד פנימי של 4 טרה למחשב לכל המדיה שיש לי . http://www.amazon.com/Seagate-Desktop-Hybrid-3-5-Inch-ST4000DX001/dp/B00FQH7MQ2/ref=br_lf_m_565132_1_7_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=pc&pf_rd_p=1978025182&pf_rd_s=center-4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=565132&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1Y90K3J4GYT44SFT9RQE יש אותו במבצע עכשיו וגם הרבה ביקורות טובות שיש אליו באמזון. דעה שלכם חשובה לי לפניי קנייה .

24. Started by jambo222,

שלום אני רוצה לקנות SSD 250 GB למחשב חדש , אני לא יודע במה לבחור מבחינת חיבורים ( SATA . M2 וכדומה )

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.