אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות צורב DVD. הסתכלתי על כמה דיונים בנושא פה בפורום, והבנתי ש-nec 3500 הכי ממומלץ. מצד שני כמה אמרו לי שעדיף LG (לא זוכר איזה דגם אבל בטח אתם יודעים איזה מומלץ לקנות). אז מבין 2 החברות, על איזה אתם ממליצים? מה היתרונות והחסרונות של כל צורב? ואיפה כדאי להזמין את הצורב שעליו אתם ממליצים?
-
- 11 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי היום צורב דיוידי של נק3500 ניסיתי לצרוב איתו דיסק מידע על מדיה של princo בעזרת נרו 6 הוא צרב לי את המידע על הדיסק והודיע שהכל בסדר אבל המחשב ממש ממש מתקשה לקרוא את הדיסק, הוא בקושי מזהה אותו בכונן ורק כעבור כמה דקות נותן גישה לספריה ואחרי זה שוב מתחיל לחשוב וחוזר חלילה מה נראה לכם הבעיה? הצורב , הדיסק או התוכנה? איך אפשר לדעת ומה נראה לכם שאפשר לעשות ?
-
- 11 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום, כשקניתי את המחשב צירפתי לו צורב BENQ וכיום הוא כבר יצא מכלל שימוש!! משמע הוא על הפנים .. יש לי תקציב של 200 שקל וראיתי אחלה צורבים במחירים האלה למשל SONY וסמסונג לאיזה חברה ללכת שיובטח לי את מירב תוכלת החיים ? תודה רבה CAPS
-
- 11 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות הארדיסק SATA, 80GB אני רוצה לדעת איזה חברה הכי כדאי לי לקחת ? עם איזו חברה היו פחות בעיות? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה - יש לי HD של WESTERN DIGITAL של 120 גיגה - מחולק ל 3 PARTITIONS. לפני מספר ימים שמתי לב לכך שהכתיבה לאחד ה - PARTITIONS מאוד איטית...אבל לאחר REBOOT או שניים המצב היסתדר. מיותר לציין - שזה היה זמני בלבד - אח"כ כל הערכת נפלה ו WINDOWS XP סירב לעלות לאחר REBOOT (ה - WINDOWS מותקן על HD אחר) - עלה עד לפני ה - WELCOME ונשאר עם מסך שחור.... לאחר נסיונות מיותרים - לאחר שחשבתי שהמערכת עצמה נפלה וניסיתי לתקן אותה - גילתי שכאשר אני מנתק את ה - HD העליון - המערכת עולה - במידה ו ה- HD מותקן - אני מקבל שגיאות לפני העלאת WINDOWS כגון MISSING NTLDR . מאחר ואני לא יכול להעלות את המערכת כאשר הדיסק מותקן - החלטתי להריץ את SPINRITE - יקח איזה 6 שעות. בנתיים יש למישהו הצעות?
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אהלן אני עומד לפני רכישה של NEC 3500 (משעות של קריאה בחיפוש בפורום, הבנתי שזאת הבחירה הנכונה כעת. אם למישהו יש התנגדות - אשמח לשמוע). כרגע במערכת נמצאים הכוננים בחיבור הבא: Primary Master - 60Gb HDD Primary Slave - BENQ CD ATA100 Master - 80Gb HDD ATA100 Slave - Liteon CDR x52 ההיגיון שלי אומר לשים את ה 3500 במקביל ל BenQ - מכיוון שרוב הסיכוים שהם לא יעבדו במקביל. נכון או לא נכון ? שחף.
-
- 11 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מי שמתכנן על הצורב DVD נק,אז כבר עדיף שייקח את ה 3520 במקום 3500 (מהירויות צריבה יותר גבוהות),תריצו חיפוש בזאפ ותמצאו (שנתיים אחריות).
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סדר העדיפויות הוא: איכות, נפח אכסון, ומהירות. ד"א - הלוח שלי לא תומך ב-SATA :-\ תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קניתי hd לפני כמה זמן של maxtor - diamondmax plus 9 120gb 8mb cache uata/133.. הוא הפסיק לעבוד (בקטע זה אני רוצה להזכיר שפרסמתי על זה גם ב-off topic לפני כמה שבועות).. הפסקתי ללכת לחנות שאני בדר"כ הולך אליה ( גם הייתי רוצה לקבל המלצות על מאיפה לקנות ואיזה חנות - אני גר ביבנה, אז משהו באיזור) בכל מקרה, בדקתי באתר שלהם ונאמר לי שיש עדיין אחריות אני זקוק למס' הטלפון של הייבואן של maxtor (שמעתי שזה CRG או משהו בסגנון), ואם יש למישהו איזה חנות שהוא יכול להמליץ לי ללכת אליה אני אשמח.
-
- 11 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום. רכשתי כונן DVD של LG וגיליתי שהוא מרעיש (רעשים דומים לפלופי, טרקטור, מופיעים בעת גישה אליו, בעת העברת טראקים של מוזיקה וכו'). הובטח לי בחנות שאקבל אחד חדש. נתנו לי אפשרות לבחור בין LG ל TOSHIBA. מה עדיף? תודה. נ.ב. אני מניח ששניהם- 16X52
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
פשוט אני קונה את הצורב הזה , רציתי לדעת אם אני צורב מדיסק DVD מקורי , של סרט כל שהו. אם חוץ מהסרט עצמו , הצורב די וי די , יעביר גם את הסאונד , את הסראונד , או שבדיסק שאני צורב אליו , יהיה רק סטריאו? פשוט אחי עובד במחסני חשמל והוא אמר שזה לא מעביר את הסאונד (כאילו , לא בסראונד כמו במקורי לפחות) ואם זה כן מעביר , אז למה אנשים קונים צורב די וי די (לא של מחשב) ב5 אלף שקל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
- GSA-4167B - GSA-H10A - H10AK - GSA-H10N הוא ישמש כונן יחיד ב -HTPC לכן חשוב שיהייה חזק, אמין, מהיר, תומך במרבית הפורמטים ואידיאלי גם בתור כונן. הבנתי שה - GSA-H10N אינו תומך ב - Dual Layer, מזה בעצם ? ומה זה מונע ממני ?! [ אם יש המלצה של צורב העונה על דרישותיי של חברה אחרת במחיר של עד 300 ש"ח, אשמח לשמוע! ] תודה!
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום יש לי כונן קשיח של חברת MAXTOR 120GB SATA I שקניתי לפני פחות או יותר שנה וחצי בחצי השנה האחרונה אני סובל מבעיה חוזרת, אני עובד זמן קצר על המחשב ואז אני שומע נקישות בכונן הקשיח (טאק, טאק) המחשב נתקע מתחיל את עצמו מחדש ולפעמיים לא מזהה יותר שיש לי קונן קשיח, ולפעמיים הוא פשוט מעלה את חלנות אבל שוב משמיע נקישות כמובן שיש לי עדין אחריות על הכונן הקשיח, ולקחתי אותו למעבדה, הם טוענים שהם הריצו עליו בדיקות ולא מוצאים שום דבר פגום, וכל מה שדרוש לעשות הוא לפרמט את הכונן (FORMAT כולל) זה ממש מרגיז אותי, אני לא מוכן לפרמט את המחשב כול חודש וחצי, חודשיים חברה למה יש לי נקישות בכונן הקשיח, האם הבעיה היא באמת בחלונות, תנו לי קצת הסברים מה אני צריך לעשות??
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
-
טוב הגיע הזמן לעבור למשהו יותר גדול. -- מה לעשות אם ה פורמט FLAC פשוט מרשש אותי מבחינת מקום אבל מזכה אותי באיכות חלומית. --- יש בערך כ 7GB של MP3 כפול 5 פעמים...בקיצר אני צריך מינימום 80GB אבל חשובה לי גם האיכות.(מאוד)
-
- 11 תגובות
- 885 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי דיסק אחד של 80GB (ATA133), כבר הופך להיות לי מאוד צפוף ואני רוצה להוסיף עוד אחד. הלוח אם שלי תומך בSATA אז החלטתי ללכת על זה, למרות שאין הבדל בביצועים. בכל מקרה השאלה שלי זה האם דיסק של SATA2 יעבוד על הלוח אם שלי (בתור SATA רגיל כמובן, כי הוא לא תומך בSATA 2) והאם NRG יכול לעבוד בSATA? כמו כן האם NRG באמת משפר ביצועים ושווה את התוספת הקטנה במחיר. גם המלצה לדיסק קשיח תתקבל בברכה... אני רוצה 120 או 160 GB תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תישמעו...קראתי את כל החומר שניכתב כאן ואני די מבולבל = עומד ביפני קניית מחשב חדש ??? רציתי ליקנות לוח שתומך ב SATA2 וגם HD של מקסטור 250GB עם באפר 16M וכאמור בטכנולוגיית STAT2 מצטער אבל יש משהו שלוא הבנתי כאן - על פי מה שכתבו האם אין הבדל בין המיפרט הזה למיפרט רגיל?(HD רגיל) שהSATA או ה SATA2 זה ברובו סוג המחבר? אז למה משקיעים על זה בלוחות האם.....?אם המהירות בפועל קשורה בעיקר למהירות הBUS מול הCPU (ברור)..... זה הרי משהו שלא ישתנה אם כבר קניתי לוח אם מסויים - עם מעבד מסויים לא? מי מסדר לי את הבלאגן? :s05: תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המכשיר נראה אחלה.. אמנם נראה קצת עדין אבל אחלה.. אבל בכל מה שנוגע למערכת - אני לא ממש מוצא את עצמי... מה גם שכל ההסברים עליה באנגלית שם ואגלית זה ממש לא הצד החזק שלי. אשמח לקבל פה קצת הסברים איך בדיוק פועלת המערכת הזאת ולא איך היא פועלת בחלק התיאורתי והיכן ניתן למצוא עוד תוכנות המתאימות למערכת הU3? תודה רבה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה קניתי השבוע מחשב חדש רציתי לברר לגבי תוספת שיש לי בלוח אם. יש לי לוח אם של ASUS P5N32 SLI SE DELUXE ויש בו אפשרות לחבר את ההארדיסקים במערך RAID. עכשיו לפי מה שהבנתי בנושאים קודמים, מערך הRAID נועד בעיקר לאנשים שרוצים גיבוי למידע שלהם. הבנתי שמערך 0 הוא המהיר ביותר ומערך 1 הוא האמין ביותר אך הוא כותב את המידע פעמיים. א. האם פיסית כאשר אני מחבר מערך 1 הוא מוריד לי את כמות האיחסון. כלומר אם אני מאחסן קובץ של 1 מגה הוא נכתב פעמיים ומבזבז 2 מגה? ב. בלוח שלי יש את אופציית מערך DUAL RAID 0+1. חיפשתי בגוגל ובנושאים קודמים ולא מצאתי תשובה לכך. מה זה בכלל? למה זה נועד? והאם זה משפר את ביצועי המחשב שקניתי, באם אני מחבר שני כוננים קשיחים שעובדים בתצורת STATA עם נפחי…
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קונן קשיח חדש בסיביבות ה 200 GB באחד מאתרי המחשבים ראיתי את שני הכוננים הבאים : WD 200 gb 7200RPM 8mb SATA II מחיר 435 ש""ח WD 250 GB 7200RPM 16MB SATA II מחיר 410 ש"ח עכשיו האם הגיוני שה 250 GB יותר זול מה 200 GB???? זה שיש לו 16MB ולא 8MB זה יותר טוב או פחות טוב... תודה לעוזרים ..
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש Disk on Key עד 250 שקל... U3... בכלל אם אפשר הסברים בכללי על כל האפשרויות החדשות... U3 הבנתי... האם יש עוד כמה דברים בסגנון שאני צריך לשים לב אליהם? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכונן U3 של סאן-דיסק והוא עובד כמו שצריך חוץ מבעיה אחת: במחשב שלי הוא אני לא מצליח לעשות לו EJECT וגם לא מצליח דרך הסרת חומרה בטחוחה. נתקלתי בבעיה הזאת רק במחשב שלי ובמחשב הנייד של אבא שלי הכל פועל כמו שצריך. יש למישהו פיתרון או רעיון?? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על ה111 שמעתי כאן כמה וכמה פעמים, בחנות שאני רוצה לקנות ממנה את הצורב הוצע לי דגם ה116 והייתי רוצה לדעת מה ההבדלים בינהם. תודה רבה לעוזרים במציאת המידע.
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-