אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,920 דיונים בפורום זה
-
יש לי נגן 16 GB, תפוס בסביבות 6 GB ופנוי 10 GB, אני מנסה לאחסן בפנים קובץ אחד בסיומת ISO ששוקל 6GB. זאת אומרת יש מקום ועוד ישאר 4 GB פנוי. הבעיה היא שאיך שאני מתחיל להעביר על השניה הראשונה זה מראה לי שגיאה שהדיסק מלא, איך יכול להיות? מה הבעיה פה?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל לקנות את הכונן. מבחינתי הוא ראש בראש מול ה- 500GB aaks של WD. קראתי ביקורת מאוד מבלבלת עליו http://techreport.com/articles.x/13440/1 הוא טוב מאוד או בעל ביצועים פרימיטיביים.. מה אתם אומרים על הכונן ועל הבחירה בין השניים? ובנוגע לאמינות - למישהו הייתה איתו בעיה עד כה?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קנינו לאחותי מחשב חדש. דיסק קשיח ווסטראן דיגיטל עם סאטא רייד 2. בסרגל שלמטה (איפה שהסטארט) מופיע הסימן של ניתוק חומרה באופן בטוח, ושם מופיע הדיסק הקשיח. ככה זה אמור להיות?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום לכם! צרבתי תיקיות של תמונות (לגיבוי) על דיסק DVD+R של ELK 8X (הדיסקים נקנו בהמלצת זיגזג) באמצעות צורב DVD של Toshiba. זאת הפעם הראשונה שיצא לי לצרוב DVD והניסיון הראשון לא היה מוצלח. צרבתי עם NERO 6 ULTRA ומשום מה ב-99% של תהליך הצריבה התהליך נתקע, ה-Buffer נשאר על אותו אחוז, רק הזמן זז. עצרתי את הצריבה בלית ברירה וניסיתי שוב. הפעם הצריבה הצליחה אך מערכת ההפעלה התקשתה לקרוא את הדיסק. כשלחצתי פעמיים על הכונן ב-"מחשב שלי" לקח זמן עד שתוכן הדיסק נקרא (הגיוני - 4GB) אך כשניסיתי להיכנס לתיקיות בתוך הדיסק התקבלה הודעה "ל-Windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. יתכן שהוא פגום, או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-Windows." מישהו יודע מה הסיבה לכך?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב שני כונני SSD 120GB - 840EVO למערכת הפעלה ותוכנות 250GB - 850EVO למשחקים ועוד כמה קשיחים רגילים לאחסון שזה כרגע לא רלוונטי.. אני רוצה לקחת את הSSD הישן יותר ולחבר אותו במחשב הנייד שלי כי היא נהיה איטי ברמות מזעזעות מאז שהוצאתי משם את הSDD (ה840 במקור משם, לפני שבניתי את הנייח הנוכחי) וכמובן לחבר למערכת הנייחת עוד SSD השאלה היא האם לקחת כל SSD שבא לי ולעשות אותו סידור של: אחד למערכת הפעלה והשני למשחקים (כמו עכשיו) או שעדיף לקחת עוד כונן 250GB 850EVO זהה ולחבר אותם בRAID - במערך שאמור לשפר ביצועים (אני עדיין לא מבין בזה ואין עושים את זה, אבל אני מאמין שבנושא הזה אסתדר) מבחינת ביצועים, יהיה שיפור של קרוב ל100% אם …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני שם לב שיש 8 או 16 מגה בדיסקים קשיחים מה זה בדיוק אומר?הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היתה לי בדיסק הקשיח מחיצת FAT או NTFS (לא זוכר), שמחקתי בטעות באמצעות FDISK. רק מחקתי את המחיצה ומאז לא נגעתי בה. האם יש דרך לשחזר את המידע?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מה קורה ?? התקנתי במחשב שלי דיסק קשיח משומש שהיה לחבר שלי , אבל אני רואה שהוא איטי מאוד העברת המידע אליו מהכונן הראשי מאוד איטית , עשיתי בדיקה עם HD TUNE ומצא הרבה סקטורים פגומים : HD Tune Pro: WDC WD5000AAKS-00V1A0 Error Scan Scanned data : 461 gB Damaged Blocks : 8.0 % Elapsed Time : 1:30:25 1 Error at 21823 MB (LBA 44695094) 2 Error at 21823 MB (LBA 44695222) 3 Error at 21823 MB (LBA 44695350) 4 Error at 21823 MB (LBA 44695478) 5 Error at 21824 MB (LBA 44695606) 6 Error at 21824 MB (LBA 44695862) 7 Error at 21824 MB (LBA 44695990) 8 Error at 21824 MB (LBA 44696118) 9 Error at 21824 MB (LBA 44696246) 10 Error at 21824 MB (LBA 44696374) 11 Error at 21824 MB (LBA 446965…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול קניתי מKSP פלופי (שחור ;D), וכשבאתי הבייתה שמתי לב שמהצד התחתון שלו הוא חשוף לגמרי, זאת אומרת, אין לו "מכסה", רואים את כל הלוחות בפנים והחלקים האלקטרוניים, בכל שאר הפלופים במחשבים שלי יש "כיסויים" משני הצדדים.... זה אמור להיות ככה ? אני מפחד שזה ישפיע על כמות הרעש המופקת גם......
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כשבוע ניסיתי לצרוב כמה שירים על דיסק, אך משום מה, כמה שניות לאחר תחילת הצריבה, אני מקבל הודעת שגיאה. ניסיתי להחליף דיסק, לשנות את סוג הצריבה, אולם אף לא אחד מהשניים עזר. לכן, אני מניח שהצורב לא תקין ואני מבקש את עזרכתם. אני מחפש צורב DVD במחיר של עד 200 ש"ח, כאשר מה שהכי חשוב זה האמינות של הצורב. יש המלצות? נ.ב. האם יש עדיפות לצורב עם יציאת IDE או SATA? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות דיסק גיבוי חיצוני כמה שאלות הדגמים החדשים של הדיסקים החיצוניים באים בעמידה, יש הבדל מבחינת עבודה אם הארדיסק עומד או שוכב... המחט עובד כמו שצריך גם בעמידה? המחט מחזיק הרבה זמן בעמידה כמו בשכיבה? http://ksp.co.il/?select=.1033..146..147..371.&list=1&sort=2&glist=0&uin=11697&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הדגם הזה? תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הציעו לי לרכוש את הכונן חיצוני הבא: Seagate 1000GB ST310005EXD101RK. האם משהו משתמש בו ויכול לתת עליו חוות דעת או המלצות? האם יש כונן חיצוני 1TB ברמת המחיר שלו שעולה עליו בביצועים? האם זה נכון מה המוכר אמר: שכונן חיצוני הוא כמו מארז חיצוני+כונן קשיח פנימי? האם אני יכול בעתיד להחליף רק את הכונן הקשיח הפנימי (לדוגמא ל2TB)? הוא גם טען שזול יותר לרכוש כונן חיצוני מאשר כונן פנימי ומארז - האם זה נכון? אני רוצה לעלות עליו סרטים, מוזיקה ותמונות בעיקר ולהזרים ממנו דרך סטרימר לטלוויזה - האם הוא מתאים למשימה זאת? על עזרה הודה.
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שני דיסקים קשיחים של 1TB כ"א, אבל אני לא מתכוון לעשות להם RAID. אני מתלבט בין ארבעה דיסקים קשיחים (אפשר להמליץ גם על אחרים): SEAGATE ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32MB ב-780 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3400 SEAGATE ST3100340NS 1TB SATA2 7200RPM 32MB RAID ב-1,205 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3075 Samsung HD103UJ SATA2 1TB 32MB 7200RPM ב-875 ש"ח http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=1011 Samsung HE103UJ SATA2 1TB 32MB 7200RPM RAID ב-1,099 ש"ח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_973&products_id=21854 מה ההבדל בביצועים ובאמינות בין הדיסקים הקשיחים מהסדרה הרגילה לבין הדיסק…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי בעיה עם הצורב יש לי צורב של Plextor 40/12/40A ולפני חודש היה לי הארד דיסק 80 GB של WD וכל דיסק שניסתי לצרוב הוא צרב בלי בעיות עכשיו קניתי הארד דיסק 120 SATA של WD וכשאני מנסה לצרוב דיסק הוא מתחיל ואז הוא מפסיק באמצע כאילו נשרף הדיסק לפעמיים הוא באמת שורף אותו ולפעמיים לא והוא לא מצליח לצרוב בכלל מישהו מכיר את הבעיה הזאת עזרה דחוף זה תמונה של מה שהוא עושה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
היי. רכשתי כרגע את הכונן ב-210 דולר (לינק). האם הכונן טוב עבור המחיר? השימוש שלי איתו יהיה בסיסי, אולי התקנת כמה משחקים פה ושם. מה שמפריע לי בשם שלו זה NAS. האם זה אומר שהכונן הוא לא לשימוש ביתי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
1) ברשותי לוח MSI 965 NEO ושני דיסקים WD2500KS 2) ברצוני לחברם ב RAID 0 3) ללוח זה 5 חיבורי SATA 4) 4 משתמשים בבקר ICH8 ו1 בבקר JMICRON 5) שמתי לב,שרק כשאני מחבר את אחד הדיסקים לחיבור ה JMICRON ,אז אפשר להיכנס לBIOS הניפרד שלו ושם ליראות את אותו הדיסק אבל רק אותו ולא את הדיסק השני שמחובר לאחד מ4 החיבורים הנוספים 6) בספר ההוראות פשוט אומרים להיכנס לBIOS של JMICRON ואז להגדיר את הדיסקים המופיעים 7) כמו כן בספר ההוראות נאמר להדליק RAID תחת הגדרות IDE אבל אין שום השפעה חיובית לאופציה זו אשמח לקבל עזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אם בלוח אם יש לי חיבורים של SATA2 אני יכול לחבר גם דיסק קשיח עם SATA1? ובלוחות אם החדשים יש חיבורי IDE?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מעוניין לגבות את כל המידע שלי ויש לי 4 כוננים של טרה כל אחד (סמסנונג) תודה.
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכם הדיודי עולה 110 שח בחנות שאני קונה מישם והאחריות שנה והשרות אמין מניסיון ואני רוצה לדעת מה אתם אומרים תודה
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
יש לי כונן nec דפוק( איזה הפתעה!) ואני רוצה להחליף אותו...עכשיו אני יודע שיש כמה חברות דפוקות וצורבים דפוקים, ובמדור המלצות לא הבנתי ממש את המלצות... עכשיו אם אפשר שתגידו לי את החברה הכי טובה לצורבים והצורב הכי טוב שאפשר...שלא יהרס אחרי שנה, שלא יעשה בעיות, ושיספק איכות צריבה טובה! תודה רבההה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי בדיוק עכשיו 500GB נוסף של WD SATA2 יש לי כבר אחד של 200 גיגה מחובר במחשב, עם 2 כבלים אחד שחור כנראה לספק.. ואחד צהוב. עכשיו אני פותח את השקית של הכונן החדש ורואה שאין לי כבלים לחבר אותו... ראיתי בחיבורים במארז עוד כבל דומה לשל הקיים (השחור), אבל את הצהוב אין לי... איזה כבל זה צריך לקנות אותו? או שלא צריך אותו בכלל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יצא לי לשאול את השאלה הזאת בפורום באיזשהו דיון אבל לא קיבלתי תשובה וודאית. גם חיפוש בפורום לא נתן לי מסקנה חד משמעית וסופית איך לעשות את מה שאני רוצה לעשות. העניין הוא מאוד פשוט ככה שאני יודע שהפיתרון ממש מולי אבל לא יודע איך לבצע אותו: כרגע אני משתמש בכונן HDD אחד בנפח 1TB לכל המחשב. החלטתי לא לחלק את המחשב לכונן C וכונן D ולהשאיר כונן אחד בלבד, שמן הסתם הוא C. עכשיו עם ההתארגנות לקנייה קבוצתית, אין סיכוי שאני מוותר על האופציה של ה-SSD, רק העניין הוא שאני עדיין רוצה שיהיה לי הרבה נפח לאיחסון של שירים, סרטים, סדרות וכו'. לכן השאלה שלי היא סך הכל איך אפשר לעשות כונן אחד שלם, כונן C, שיהיה רק SSD, וכונן אחד שלם, כונן D, שיהיה רק HDD? מתאר לעצמי שאני אחבר את ה-SSD ל-SA…
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-
-
מערכת עריכה ראשית - קרוסיאל M4 קורס. ביוס לא מזהה.... פה ושם מצליח להדליק- ועכשיו חייב לעשות CLONE מהר (אשמח גם לעזרה בזה). חייב משהו חדש, דגש עם אמינות. כרגע עם M4-128GB , מספיק לי (בשימוש 80GB) אז או אינטל 530, או סמסונג 840 ? ראיתי שיש המון דגמי 840, מה ההבדל ביניהם? יש מהיר עם 120 גיגה? במחשב עריכת וידאו יהיה הבדל מורגש בין כתיבה מהירה לבין כתיבה איטית (הפרשי מחיר גדולים). אשמח לתשובה מהירה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
מה דעתכם? כונני 3.5 אינץ' אמינים יותר מכונני 2.5 אינץ'?
-
- 3 תגובות
- 960 צפיות
-
-
דבר ראשון אם אני כבר קונה כונן, אני כנראה אקח אחד מאלה: hitachi sata 80gb - 8mb hitachi pata (ide) 120gb seagate sata 80gb - 8mb seagate pata (ide) 120gb אולי מקסטור או סמסונג, הם קצת יקרים מול היטאצי וסיגייט אז זה קצת מרתיע אותי (נכנסים לתקציב אבל סתם לפרנציפ למה שאני אשלם יותר ?) בכל מקרה אני לא יכול לדעת דגם מדוייק לפני הקניה, מישהו יכול לאשר לי חד משמעית שמוצר מסויים יש או אין בוודאות סנסור? ועד כמה מדוייקים הסנסורים של ההרדיסקים, או שהם גם זייפנים כמו של הלוחות אם? תודה.
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-