עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by dor_g,

שלום! יש לי USB שהכנתי בעזרת YUMI ה USB עובד כ MULTIBOOT כלומר ישנם מספר מערכות הפעלה שאני יכול לבחור וזה מריץ אותם מה USB. אני רוצה להפיץ את ה USB שלי ולכן אני צריך ליצור קובץ ISO של ההתקן השתמשתי בתוכנה MAGIC ISO אבל הבעיה שהיא יוצרת לי ISO אבל הוא לא BOOTABLE איך אני יוצר ISO שיהיה BOOTABLE? (כמו שמשחררים הפצות של לינוקס או ווינדוס)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by krembo,

can I connect to pc one to onder with usb cabe l?and witch kind?? a-a a-b a-? shy

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  3. Started by netivi,

שלום לכולם, יש ברשותי disk on key של חברת sandisk נפח 8G עם תוכנה מובנת U3 הויסטה ULTIMATE לא מזהה התקן מה לעשות על מנת לפתור את התקלה ? יש לי שם מידע חשוב שהעברתי ע"י XP .... תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  4. יש לי טלויזיית LG עם חיבור USB אקטיבי, תומך DIVX. בעזרת דיסק און קי אני צופה בסרטים ותמונות ושומע מוזיקה. אני מעוניין לקנות כונן קשיח חיצוני בנפח גדול ולשים עליו את כל התמונות, השירים והסרטים. ולהשתמש בו (במקום הדיסק און קי) דרך חיבור ה USB. אך אני חושש להשקיע כמה מאות שקלים ואז לגלות שהכונן לא נתמך מסיבה כלשהי... האם מישהו חיבר כונן קשיח לטלויזיה כזו? האם זה יעבוד?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by roipow,

http://www.gearbest.com/usb-flash-drives/pp_15098.htmlקניתי את הUSB הזה ושמתי עליו שירים ושאני נכנס לאוטו הוא לא עובד.. ויש לי עוד USB של cruzer blade 8G והוא עובד פיקס... יש לי מערכת באוטו של PIONEER http://www.pioneerisrael.co.il/index.php?dir=site&page=products_items&op=view&cs=343אשמח לעזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Devil Servant,

ראיתי את המבצע הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=272&CatCode=119 רציתי לדעת האם לדעתכם זה מכשיר אמין. אני לא מחפש משהו איכותי כמו הSD החדשים,אלה רק משהו שיהיה מהיר ולא ימות לי. מישהו רכש?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. מחשב THINKCENTER של IBM, הUSB עובד כמו שצריך עם דברים אחרים, אבל כל דיסק-און-קי או הארדיסק נייד שאני מחבר, מזוהה כ-mass storage device, וזהו. לא מוסיף לו אות כונן ולא נותן לי גישה אליו. עריכה: מתברר שאם מוגדר כונן רשת ככונן הבא ברשימת האותיות הפנויות, הusb mass storgae device מנסה לדרוס אותו במקום לדלג עליו, וזה לא עובד לו - כך שהוא לא מקבל אות כונן. קצת אדיוטי...

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by nathan12345,

שלום אני מחפש מוצר אחסון עם הדרישות הנ"ל : מדיה עם זכרון מבוססת USB. זכרון של לפחות 10 MB . אזור לקריאה בלבד ואזור לקריאה כתיבה המידע צריך להשמר מוצפן אסור לאפשר העתקה של המידע מיחידה אחת לאחרת כמות לפחות 1000 בשנה מדיה מתחברת ל PC עם windows xp רצוי מחיר קטן מ 11 $ ליחידה תודה נתן

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by omri09,

*קונה מ- KSP* ההתלבטות היא בין: SanDisk Cruzer Blade SanDisk Cruzer Kingston DataTraveler G2 המטרה היא שה- USB ישמש BOOT DEVICE להתקנת מערכת הפעלה WIN7.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by mabool,

טוב הביאו לי בין היתר ליומולדת ( 17 ) DOK של סנדיסק בעל 4ג'יגה ומערכת U3. הצילומים הבאים כשהוא ריק לחלוטין חוץ ממערכת U3: מי אכל לי 200מגה? (לכל הפחות) ויש דברים מומלצים לעשות עם הU3?

• 5 תגובות
    • 946 צפיות
  11. Started by ~NewComputer~,

אני צריך זכרון פלאש/USB הכי מהיר שאני יכול למצוא במחיר 60~70 שקל. אם מישהו מבין בזה או שאפשר בכלל לבדוק ולהשוות בין המהירות שלהם, אז שינסה לעזור בבקשה. ואני רוצה 4GB, כי אחרי שחשבתי על זה קצת, 2GB זה דיי קצת לטעמי. :\

12. Started by Gentle Giant,

קניתי מחשב חדש, התקנתי בו את כל הדרייברים והורדתי את כל העידכונים למערכת הפעלה, אך הUSB2 עדיין מסרב לפעול. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by homart,

שלום.... התמיכה של המחשב בusb2 קשורה בלוח אם או שאם אני אקנה כרטיס USB2 אז אני אוכל להעביר קבצים במהירות??

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by GREATTHUNDER,

אני מחפש חיבור שמשנה את היציאה של HD רגיל(IDE) ליציאה של USB אני יודע שדיברו על זה בפורום והרצתי חיפוש אבל מצאתי כל מיני דברים שדומים אבל הם לא מה שאני מחפש. אני צריך רק כבל שישנה חיבור IDE לחיבור USB (ושיתמוך בUSB 2 ) אני גם צריך מקום שבו אני יוכל לקנות את זה (אם זה לא נגד חוקי הפורום להגיד) אני חושב שיש באינטרנט אבל בכללי אני קצת פארנואיד בלתת את מספר כרטיס האשראי שלי באינטרנט...(אתם חושבים שיש לזה הצדקה?)

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  15. שניהם בערך באותו טווח מחירים. מה בוחרים? יש לי במחשב גם ESATA וגם USB3

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by huber,

NEC, אחד מיצרני השבבים האיכותיים בשוק, הכריזה כרטיס PCI-E ל USB3. אז שתאלו "למה הוא מטריד אותנו עם הפרט השולי הזה?"... או, אם נקח בחשבון ש USB3 יכול להעביר תיאורטית מידע בקצב של 5Gbps לעומת 480Mbps בלבד ב USB2 נראה שכל מי שהתשמש אי פעם בהתקם חיצוני בחיבור USB (דיסק קשיח, DOK וכו) יוכל בקרוב להעביר מידע כפי עשר יותר מהר! סתם לשם השוואה, נעשתה בדיקה על המוצר שבו העוברו 25 גיגה של מידע ב 70 שניות בלבד לעומת כ 14 דקות ב USB2. אני אישית מאוד מחכה ליציאתם של קופסאות חיצוניות לדיסקים קשיחים בתקן הזה ולשילוב התקן בלוחות האם בתור סטנדרט. המוצר יגיע לחנויות באמצע יוני ויתומחר בכ 15 דולר. http://vr-zone.com/articles/nec-unveils-usb-3.0-pci-express-card/7061.html?doc=7061

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by e-r-a-n,

שלום לכולם, נתקלתי במוצר הנל: http://pkparis.surinternet.com/epages/box23967.sf/fr_FR/?ObjectPath=/Shops/box23967/Products/100304 כאחסון נוסף למקבוק שברשותי, שכרגע עם כונן 128גיגה שמלא כמעט עד תום. מה דעתכם על שימוש בהתקן הנל כאחסון קבוע, מאחר ואני גם ככה מרבית הפעמים עם USB אחד פנוי. מה ניתן לצפות מבחינת ביצועים בפועל ממנו, והאם יהיה אפשר לעבוד איתו בנוחות מול VM של פרללס או מול ספריית תמונות של אפרצ'ור לדוגמה?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  18. Started by Epic,

יש לי חיבורי USB3 בצד האחורי ששל המחשב וברצוני לחבר כבל מאריך פשוט כדי שאוכל לגשת בצורה נוחה לחיבור. האם ניתןן להשתמש בכבל USB2 ישן שברשותי או שצריך לקנות כבל מיוחד כדי שהמהירות לא תיפגע?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  19. Started by andrei21,

אני רוצה דיסק נייד 2TB איזה חיבורים יותר נפוצים היום ? בנמחשבים ניידים ונייחים.... ומה ההבדל במהיריות ? תודה

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by arkadur,

נכון להיום יש לי 2 ראפטורים של 74 GB כ"א אני יכול להגיד שהם לא שקטים במיוחד האם הראפטור החדש שקט יותר? (עדיין לא יצא לי לשמוע אותו), ההשערה שלי שהוא יהיה שקט יותר, וגם קר יותר עקב מימדיו הקטנים נכון להיום ניתן להשיגו באזור ה1400 ש"ח, אני אמתין שמחירו ירד מעט איך הוא בהשוואה (במחינת ביצועים) לראפטורים ה"ישנים"? אשמח לשמוע כל דבר אודות הכונן החדש

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  21. Started by zwex35,

היי, בקרוב אני מקבל מהספונסר של הקבוצה שלי כונן קשיח חדש.. רציתי לדעת אם הוא תומך בלוח אם שלי כי אמרו לי שהוא לא ואני לא סגור על זה.. מדובר בכונן הזה: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=821 ובלוח אם הזה: http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=597 לא אכפת לי עם הוא לא ינצל את כולו , העיקר שאני יוכל להשתמש ב600 ג'יגה הללו. תגובות!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by huber,

http://hothardware.com/News/VelociRaptors_In_RAID_5_A_Case_Study_In_Speed/

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by rino,

היום הייתי באופיס דיפו ומצאתי שהם הורידו את מחיר עוגת 25 הדיסקים של VERBATIM ל138ש"ח מה שאומר שיחידה עולה עכשיו 5.5 ש"ח . שווה למי שרוצה דיסקים לגם יחזיקו מעמד לאורך זמן.

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by stingeR-,

הנה הקוד שלהם(נראה לי שזה זה) האם זה טוב? : [attachment deleted by admin]

• 31 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by Guyke,

אני שוקל לקנות HD נייד בנפח 250GB - יש מחרים טובים מאוד על ה Verbatim מישהו יודע איך הם ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.