אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,915 דיונים בפורום זה
-
יש לי במחשב HD אחד של 40 ג'יגה והוא לא מספיק לי אז אני רוצה להוסיף עוד אחד של 40 .... השאלה שלי אם 2 הארדיסקים יאטו לי במשמעותיות את המחשב או לא ?? בתודה בנצי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב dru510, אני לא אלאה אתכם בסיוט שהצורב הזה מעביר אותי, רק אספר שהוא בררן לגבי המדיות שלו כמו נסיכה אירופאית ושקרן כמו פוליטקאי ממוצע. אני פונה אליכם אחרי כמות נרחבת של מדיות שהוא חירב לי - כאשר את כולן הוא צרב בלי שום בעיה ובלי שום הודעות שגיאה בסיום הצריבה. הגעתי לייאוש. האם מישהו צבר נסיון חיובי עם הצורב הזה? איזה מדיות עובדות איתו? יש משהו בקינפוג של XP שיכול להועיל!? תוכנת צריבה ספיציפית שהוא מסכים לעבוד איתה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הרד דיסק 40 גיגה של Maxtor, ומשום מה יש לי רק 31 גיגה. למה זה? ואיך אני יכול החזיר את הזיכרון האבוד?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי MAXTOR 80 לקחתי את ה 120 זה טוב ? Seagate Baracuda 120GB 7200RPM
-
- 11 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אהלן, כאילו לא טחנו את הנושא מכל הכיוונים, אני מחזיר את השאלה (נקווה שבפעם האחרונה, וזה לא יעלם לעמוד 19 כל כך מהר). אני עומד בפני החלטה גורלית (אעלק): איזה הרדדסק יבחר להחליף את ההרדדיסק הנוכחי (40 ג'יגה של WD). בין המתמודדים: 1. Maxtor 80GB ב557 שקל 2. Maxtor 120GB ב643 שקל 3. WD 80GB ב 509 שקל 4. WD 120GB ב670 שקל כולם 8 מגה באפר, 3 שנים אחריות ולא SATA (כי לא השכלתי לקנות לוח שתומך רק לפני חצי שנה). מכוון שהם באים להחליף הרדדיסק קיים, רצוי שאיתם גם תגיע איזה תוכנה שתדע לשכפל את המידע מהדיסק הקודם לצורך הסרתו והעברתו לגרוטאה העתיקה. פרמטרים חשובים: שהרעש לא יהיה יותר ממה שהמאורר של המעבד עושה (וזה לא מעט), שהוא יהיה יותר מהיר (אבל זו לא חוכמה) ושאני לא ארגיש …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
kit\bulk\box מה ההבדלים בניהם ולמה המחיר שונה? ועל איזה צורב אתם ממליצים ? (כולם קוראים וכותבים 52, שיכתוב קצת שונה אבל לא מעניין אותי..) LG - KIT - 220 NIS LITE-ON - BULK - 220 NIS LITE-ON - BOX - 240 NIS TEAC - BULK - 260 NIS ASUS - BULK - 230 NIS ASUS - BOX - 250 NIS אני יודע ש LG הכי נמכרים וגם נחשבים לטובים ואמינים אז למה לי לשלם 250 שקל על צורב במקום 220? נכון כזה כולה 30 שקל מעאפנים.. אבל מה ההבדלים בין החברות, והחבילות תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייי יש לי ניסיון רב עם מחשבים וחומרה. לאחרונה פוקדים אותי צרות עם ההארד דיסק שלי... היה לי 40 GB במשך שנתיים, החלפתי אותו ב 40GB referbished שהחזיק לי מעמד חודש.......... ואז קניתי 80GBWD בטרייד אין, ואחרי חודש וחצי בלבד........אפילו נגיעה קטנה במחשב, והראש מתפרק...מזל שעוד הוא עובד עכשיו.... ועכשיו קניתי 120GB יש לי מערכת הפעלה 98 את ההארד דיסק ה 80 GB פירמטתי ב FDISK ע"י אחוזים (כי יש הרי בעיה עם הגודל...) וזה עבד מצויין. אבל עכשיו ה 120.......איזה אחוזים שאני לא נותן, הוא מזהה לי רק 51 GB....... אני ממש יוצא מדעתי, מה עושים ???????? אני רוצה פרטישן C של 20 GB ופרטישן ל D של 100GB. PLEASE HELP ME !!! אגב, חפשתי פה בעיות דומות, לא הצלחתי למצוא. מיואש ועייף עד מאוד, ארז
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
היי, אני עומד לקנות בניורון כונן קומבו של MSI 48X24X48X16, ואני רוצה לדעת אם מישהו שרכש כאן כונן קומבו בעבר מרוצה ממנו - או שכדאי יותר לקנות שני כוננים בנפרד. נ.ב. אם למישהו כאן יש את אותו כונן, אשמש לשמוע חוות דעת. תודה. *תיקון טעות - זה 395 ש"ח, לא 495 ש"ח.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר שמישהו שם לינק מאחד האתרים של החברות שמראה שלייט און מוכרת צורבים לסוני, רציתי לדעת אם זה באמת נכון, למרות שאני מאמין שכן לאחר שראיתי את המפרטים של הצורבים, קופי אותו דבר רק שסוני איטי במשהו כמו 0.01 באיזה דבר אחד וגם רציתי לדעת מה עוד לייטאון מוכרת לסוני (צורב DVD?) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שלושה הארדיסקים במערכת, שניים של WD ואחד מקסטור. על ערוץ IDE אחד יושבים WD800JB ו-WD400BB ועל השני Maxtor SATA 120GB. כמה שאלות: 1. ייתכן שהעובדה שה-BB וה-JB חולקים ערוץ מאיטה את ה-JB? (שניהם ATA100). 2. ה-JB מהיר יותר מה-SATA. זה הגיוני (בגלל שהוא של ווסטרן דיגיטל) או שצריך להניח שמשהו בחיבור שלו או בקונפיגורציה של ה-BIOS או של Windows XP לא אופטימלי? אם כן, מה למשל זה יכול להיות? 3. אני רוצה סט כבלים עגולים ובכל מקום אני מוצא רק ATA133. אפשר להשתמש בכבל ATA133 עם דיסקים שמחוברים על ATA100? תודה מראש לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקציב שלי להארד דיסק הוא בסביבות ה-700 שקל. אני לא קונה משחק כל חודש, ולא מוריד משחקים, לכן אני לא דורש הרבה נפח. קודם רציתי לקנות איזה SATA 80GB 7200RPM באיזה 500 שקל, אבל המליצו לי כאן לא מזמן על WD Raptor SATA 36GB 10000 RPM שעולה 700 ומשהו. אמרו שיש לו ביצועים "מדהימים". כמו שאתם מבינים, אני ממש לא אוהב את יחס הנפח\מחיר שלו, ומעוניין לדעת מה כל כך "מדהים" בו? איך ביצועי ההארד דיסק מורגשים במשחקים בהנחה שיש לי זיכרון מהיר?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי צורב LITEON 52*32*52, לפני כשבוע הוא לפתע החל לא לקרוא מדיות מסויימות שרציתי לצרוב עליהן, ולקח לו זמן עד אשר הוא זיהה את המדיה(הוצאתי והכנסתי את הדיסק כמה פעמים). שלשום חשבתי שהתקנת FRIMEWARE חדש תפתור את הבעיה, אך לשווא, עכשיו הצורב אינו מזהה בכלל דיסקים(לא משנה איזה דיסק). איך אני מחזיר את הצורב למצב תקין?? או לפחות למצב שלפני התקנת ה - FRIMEWARE? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה ליקנות ? Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Reviews או WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA או Seagate 80GB 8MB 7200RPM S-ATA המוחר בחנות אמר לי שהS-ATA מרעיש קצת יותר מATA רגיל ,זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קניתי כונן קשיח: WD 80GB 7200RPM לפני שבוע. עכשיו המוכר אמר לי שהכונן הוא עם 8MB BUFFER אבל לא כתוב את זה על גביי הכונן הקשיח, כתוב רק JB. JB=8MB BUFFER? יש לי בעיה נוספת שאני לא יודע באיזה פורום למקם אותה, אני אכתוב אותה ובבקשה תגידו לי לאיפה היא מתאימה: אני קניתי בעצם מחשב שלם לפני שבוע, עכשיו קיבלתי את הצורב (Lite On 52X32X52) ואת הכונן הקשיח שהזכרתי למעלה רק בסקיות אנטי סטטיות וזהו, הם לא באו בחבילה או משהו כזה. עכשיו עם הצורב קיבלתי דיסק של תוכנת הצריבה של נרו. עכשיו רציתי לדעת אם יש משהו רע בכך שבחנות הביאו לי אותם בלי חבילה? שאלתי אותם אם זה משומש והם אמרו לי חדש. ואף אחד מהם לא גירסת OEM דרך אגב, כי אני לא ביקשתי גירסה כזאת.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו שמישהו חכם אמר פעם "מה שלא הולך במוח ילך בכוח" (או שזה היה הפוך ??? ) בכל אופן ידוע שמכשירים חשמליים עדינים מאוד ממכות , דבר זה נכון פי כמה כשמדובר בארד-דיסק אשר מכיל מגנטים וחלקים עדינים אחרים . אבל לאחר שכל מה שניסתי לעשות במוח לא עבד , ולא החזיר את הארד-דיסק שלי ואת החומר החשוב שהיה עליו ולאחר שהבעיה הובחנה ככשל של הסיכה שאמורה לקרוא את הנתונים מהדיסק בגלל תקיעה מסוימת שהשמיע אף רעשים נזכרתי בפתגם העתיק הנ"ל ,הוצאתי את הארד-דיסק ממקומו והנחתי עליו שתי מהלומות מתונות בגבו והפלא ופלא הארד-דיסק חזר לפעול ללא בעיות וללא רעשים ( 5 ימים לאחר המקרה ועדיין ללא שום בעיות) וכמובן שהמידע היקר גם כן חזר ;D רציתי לשאול האם גם לכם היו בעיות דומות עם הארד-דיסק שלכם שנפ…
-
- 11 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה hd הנ"ל, והווינדוס הפסיק לעבוד לי פתאום כבר פעמיים. הפעם השלישית שבאתי להתקין אותו מחדש ההתקנה הגיבה בהודעה הבאה: the hd is corrupted and cannot be repaired, לאחר שפירמטתי אותו גיליתי שיש בו 1.5 Mb של bad sectors, לאחר הפירמוט הצלחתי להתקין את הווינדוס. האם ה bad sectors מהווים עילה להחלפת ה hd בחדש(קניתי אותו לפני חצי שנה)? והאם לאחר הפירמוט הווינדוס אמור שוב לעבוד באופן תקין ולא להפסיק לעבוד מדי פעם?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום היה לי כונן אחד של MSI שהיה קורא דיסקים רגילים וצורב רגילים. ואז קיבלתי כונן נוסף שקורא רגילים וקורא DVD (אנ יודע שעדיף צורב, אל תזכירו את זה כי זה לא הנושא). חיברתי את הDVD לAUDIO (אחרת הוא לא מזוהה ע"י המערכת) וחיברתי אותו לIDE כניסה אחרונה (הMASTER, השחור). את הMSI חיברתי רק לIDE (וכמובן גם MOLEX לשניהם...) הבעייה היא שהוא מזהה רק את הDVD! שניהם מחוברים לIDE, אז למה הוא מזהה רק את הDVD? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלשום יום חמישי בלילה ניתקתי את ה הארדיסק שלי Diamond max 9 ATA/133 וחיברתי הארדיסק ישן במקום כדי להתקין עליו לינוקס אחרי שסיימתי חיברתי חזרה את המקסטור אבל כנראה הייתי קצת עייף וברגע שהכנסתי את המולקס פנימה הפלסטיק של המולקס בכונן נשבר ויצאו לכונן הפינים של החשמל הפינים לקחו איתם גם חלק מהבורד של הארדיסק (איפה שהם מתחברים לבקר) השאלה היא האם אפשר להציל את הנתונים על הארדיסק אולי להחליף בקר או פשוט לזרוק לפח ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי צורב כזה (LG 4167B) שנרכש היום בנעה (על ידי חבר, בשבילי), אריזת BULK. מידע קודם ומנסיון הבנתי ש BULK=ללא אריזת קרטון. שכשקיבלתי את המכשיר נבהלתי. רק הכונן בתוך שקית ניילון (לא סגורה אפילו), זה מילא, אבל איפה התוכנות? איפה הנרו? איפה הפאוורDVD? אפילו ברגים לא הגיעו איתו, שלא נדבר על כבל IDE וכבל אודיו. מישהו מוכן להאיר את עיני בנושא בבקשה? 1. האם ציפיתי יותר מדי מ BULK? 2.דאגתי נכונה? 3. BULK= המכשיר תכלס לבד בלי כלום? 4. יש טעם לפנות אליהם במקרה כזה? 5. שאלה לכאלה שקנו מנועה את הנ"ל, ככה הוא הגיע אצלכם? 6. מה לגבי הצורב הנ"ל שנמכר בKSP? בתיאורו לא מוזכר "BULK" אבל מוזכר "EC" מה זה אומר? לכאלה שרכשו כזה ב KSP, איך הוא הגיע? אשמח אם תענו על שאלותי. תודה רבה …
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
מאחר ש fat32 לא תומך בקבצים גדולים מ4 ג'יגה אני צריך להפוך אותו ל ntfs מבלי לפרמט האם זה אפשרי? (אם כן איך) וגם שמעתי על תוכנה בשם partition magic שעושה כל מיני שטויות לכוננים אולי איתה אפשר איכשהו.. תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש עם הצורב שלעייל משום מה הצורב לא מצליח להראות סרטים שנלקחו מספרית הוידאו מה יכולה להיות הסיבה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתוך קופסאת דיסקים רגילה?? או נגיד בתוך מארז דיסקים כזה: http://www.ashtar-gifts.com/upload/3104.jpg ???? תודה
-
- 11 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הגיע הזמן להחליף את ה-Nec 2510a ששירת אותי נאמנה מה הכי כדאי לקנות היום? עברתי על הסטיקי אבל אין שם את הדגמים החדשים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני רוצה להפטר מכונן הדיסקטים המטופש שיש לרובנו במחשב. הוא גדול, מאובק, מכוער ואין לו שום קשר לטכנולוגיה כיום(Disk On Key מישהו?). האם זה ייצור בעיה כלשהי ב-Boot של המערכת? מיותר לציין שאני מנתק אותו ואת חיבוריו כליל.
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום... קניתי לא מזמן את הנגן IAudio X5 ואת המצלמה-Canon A610 ואני יודע שיש אפשרות להעביר תמונת מהמצלמה לנגן.. קראתי את המדריך והכל אבל עדיין לא הצלחתי לעשות את זה... אני יודה מאוד למי שיוכל להסביר לי או להדריך אותי!... דרך אגב הצלחתי לחבר אותם רק אני לא מצליח להעביר..! תודה מראש לעוזרים.. אליאב.
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-