אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
יש לי WIN 7 64BIT לוח אם של ASUS P7P55D-E DELUXE כונן ראשי (לביינתים עד שאני יצליח להתקין את הSSD) WD 1T BLACK קניתי SSD של OCZ 240BG AGILITIY 3 אני מחבר אותו כמו שצריך לSATA 3 של מרבל והוא לא קורא אותו לא משנה מה גם לא בביוס וגם לא מנהל התקנים ניסיתי לשנות בביוס לACHI ואז שהמחשב עולה הוא מראה לי מסך כחול כי הWD מחובר גם הוא על SATA 3 אז העברתי אותו לSATA 2 עם ההגדרות על ACHI והוא עדין לא מופיע לא בביוס ולא במחשב... עכשיו שאני מנסה להכנס לביוס שוב הוא בכלל לא מראה לי את המסך עד שהוא מגי לשולחן העבודה המסך שחור... אני מת כבר להתקין את הSSD בבקשה תעזרו לי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
- GSA-4167B - GSA-H10A - H10AK - GSA-H10N הוא ישמש כונן יחיד ב -HTPC לכן חשוב שיהייה חזק, אמין, מהיר, תומך במרבית הפורמטים ואידיאלי גם בתור כונן. הבנתי שה - GSA-H10N אינו תומך ב - Dual Layer, מזה בעצם ? ומה זה מונע ממני ?! [ אם יש המלצה של צורב העונה על דרישותיי של חברה אחרת במחיר של עד 300 ש"ח, אשמח לשמוע! ] תודה!
-
- 11 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מערכת הפעלה - Win 7 Ultimate 64Bit לוח אם- GA-P55A-UD5 כרטיס מסך -GTX470 של Palit. כונן C - יושב על 2 כוננים קשיחים של סמסונג ב-Raid0. סה"כ - 1TB כונן E - יושב על 2 כוננים קשיחים של Seagate ב-Raid0. סה"כ - 2TB כונן F - דיסק קשיח אחד של Seagate 1TB. הקריסה מתרחשת בעת העתקת קבצים מכונן לכונן. המחשב פשוט קורס. אני מקבל Stop 0x000000124 איפה התקלה? האם בלוח? בבקר של הדיסקים? האם בדיסקים הקשיחים? אולי בכלל זו בעיית דרייבר?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות Disk On Key עכשיו אין לי ממש מושג איך זה הולך ויש לי כמה שאלות: 1.) יש גדלים של 64, 128 ,512? ככה? או שיש משהו באמצע? 2.) מהוא טווח המחירים של כל אחד מהגדלים? והאם יש חנות טובה שמציעה את זה במחיר זול יחסית לשוק? 3.) האם יש איזה שהיא חברה שמייצרת Disk On Key שאותה אני אקנה? כלומר לא של סתם חברה אלא חברה מוכרת, שידוע ש Disk on key שלה טוב ולא יהרס אחרי חודש? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון הרהרתי לי לגבי DoK כי הדיסקטים האלה כבר משגעים אותי. חשבתי שזה יהיה די בזבוז לקנות סתם דיסק און קי רגיל וחשבתי ללכת על אחד שמנגן mp3 (ז"א יש חיבור לאוזניות וממשק של נגן ממוצע) ובנוסף לכך יהיה לו פין USB (לא כבל). יש חיה כזו? מספיק משהו בינוני 1GB אפשרי אולי גם משהו שתומך ב-U3 עם אפשרות התקנה מחדש והסרה... תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתקלתי עכשיו בדיסק קשיח חיצוני מתוצרת IOMEGA, עכשיו בגלל הרגישות שבדיסקים חיצוניים בגלל שבסופו של דבר הם מגבים מידע חשוב - מישהו יכול לומר לי על האמינות של ההרדיסקים של החברה הזאת והיה וכן קורה משהו איך השירות שלהם? (כן, תפס אותי המחיר הזול להחריד של ה IOMEGA SELECT 1TB 3.5) תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מנסה להכניס לדיסק את החלק של הISO בגודל 2.4GB הוא רושם לי שהוא יכול להכניס לדיסק קובץ ISO עד גודל של 2GB ולכן הוא לא יכול להכניס את זה.. ניסיתי לצרוב את זה בNERO וזה מה שזה רשם.. איך אני יוכל אז לצרוב קובץ כזה? אולי לנסות תוכנה אחרת? או שזה משהו בהגדרות?
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איזה מבין שני החברות האלה עדיף לקנות אם יוצאים מנקודת הנחה ששנהים באותם עלויות ואני מדבר על כל סוגי המדיה CD DVD-R DVD+R תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
סדר העדיפויות הוא: איכות, נפח אכסון, ומהירות. ד"א - הלוח שלי לא תומך ב-SATA :-\ תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. על המחשב שלי יש דיסק קשיח אחד בגודל של 230GB, שחולק לשני כוננים (C ו- D). אני בקרוב קונה דיסק קשיח חיצוני בנפח 1TB, והייתי רוצה לדעת אם אפשר לחבר את שני הכוננים C ו-D בכדי שהנפח של כונן C (הכונן של ההתקנות) יהיה 230GB. אם זה אפשרי, בבקשה תסבירו לי איך לעשות זאת. כמו כן, האם הדיסק קשיח החיצוני הזה הוא טוב: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=00008h5_-y0sT32dX0j4wEk3G2H:12bbi68k5?id=4194072&pr=QJ5&N=2%2031466 תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המכשיר נראה אחלה.. אמנם נראה קצת עדין אבל אחלה.. אבל בכל מה שנוגע למערכת - אני לא ממש מוצא את עצמי... מה גם שכל ההסברים עליה באנגלית שם ואגלית זה ממש לא הצד החזק שלי. אשמח לקבל פה קצת הסברים איך בדיוק פועלת המערכת הזאת ולא איך היא פועלת בחלק התיאורתי והיכן ניתן למצוא עוד תוכנות המתאימות למערכת הU3? תודה רבה לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה הסיבה שהוא קיבל תוצאה די נמוכה?? לבעלי ההארד הזה ומערכת הפעלה ויסטה, האם התוצאה שונה משלי ?? תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אני רוצה ממנו: נפח: 320GB עד 500GB זיכרון חוצץ: 8MB+ מימדים: 3.5 פנימי כמובן. חיפשתי בזאפ והגעתי לרשימה הזו: http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141823&DB141804=142320,147639,187180&DB142297=142299&DB141811=165914&DB141818=141819&DB141824=147430,141826&DB187326=187333,187338,187330,187339&orderby=price הצעות, לאו דוקא מתוך הקישור לעיל יתקבלו בברכה. תודה יום טוב לכולם.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום שאלו אותי שאלה מעניינת שגרמה לי לתהות בנושא. מדוע מידע בכונני SSD לא נמחק לאחר שמנתקים אותם מהחשמל? הם הרי אינם כונני HDD בהם נשמר המידע בצורה פיזית ומגנטית על גבי פלטות. הרהרתי בנושא אבל חסר לי ידע. בהרהורים שלי זה המצב: בכונן SSD יש שבבי זיכרון כמו בכל כונן/USB STIVK עם זיכרון FLASH אחר. כאשר מנתקים את החשמל , תא חשמלי בינארי מכיל 0 או 1 ואם מכבים חשמל זה תיאורטית אמור להתאפס, כמו שקורה בזיכרון RAM. אם כך מה שומר על המידע בזכרונות FLASH לאחר שהם מנותקים מהחשמל?
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי צורב DVD מסוג NEC 3540. ראיתי שיש כמה סוגי מדיה לDVD. DVD R+ DVD R- מה ההבדל ביניהם ומה צריך לקנות בכדי לצרוב בערך 4GB? דרך אגב, הצורב הזה יכול לצרוב שיכבה כפולה ?אמרו לי שיש דיסק מיוחד שאפשר לצרוב משהו כמו 8.5 GB תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אודה על המלצה על כונן חיצוני בנפח 2TB, שמיועד לעמוד במקום ולאחסן סרטים וכו'. אין כוונה לנייד את הכונן, והוא צריך לעמוד גם בדרישות הבאות: אמינות מרבית, לא מעוניין להתעסק עם קריסות, אבדן מידע והחלפות. מהירות 7200 RPM, אני רוצה ביצועים טובים. אם אפשר, שהחשמל מה-USB יספיק בלי לחבר בנוסף הזנת מתח משקע חשמלי. חוץ מזה, שמעתי הרבה דרעק על כונני Western Digital ישירות מחברים קרובים שקנו ונכוו, אז אני חושב שהמותג הזה יורד מהאופציות. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אומרים כדאי לעשות הארדיסק SSD אחד רק למערכת הפעלה כדי שהמחשב ייעלה מהר יותר וכו' .. א - זה נכון ? ב - איזה נפח צריך ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע ההארדיסק הראשי שלי הוא של WD 200גיגה סאטא 2, ויש לי עוד הארדיסק IDE של 80 גיגה שאני רוצה לחבר איתו... השאלה שלי היא האם ההארדיסק IDE יוכל להאט את הביצועים למרות שהוא IDE ולמרות שאין לי RAID?
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
חברת Sage Microelectronics מציגה בקר אשר מאפשר ליצור מערך זכרונות זולים בנפח כולל של עד 5 טרה-בייט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-ssd-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-5-%d7%98%d7%a8%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9e%d7%99%d7%a9%d7%94%d7%95/
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
לקחתי מחבר DVD מסוג NEC DV-5700A_ ושמתי אצלי. הוא אמר לי שאצלו ה-DVD ננעל על ZONE 1. האם גם אצלי ה-ZONE נעול או שכשמעבירים DVD למחשב אחר אז הוא נפתח מחדש? האם שינוי ה-ZONE קשור לתוכנה שבא אני משתמש או בסוג ה-DVD? אפשר לפתוח את ה-ZONE מחדש או שזה קבוע? באיזו תוכנה הכי כדאי להשתמש ע"מ לראות DVD ואיך אני פורץ אותה לשינוי ZONE כאוות נפשי? תודה מראש ערן
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קיבלתי את הST3500630AS החדש שלי 500 גיגה לפעמים כשאני נכנס לתיקיה של סרטים בגודל 100 גיגה זה עושה רעש חזק של קריאה למשך שניה מין כחח כזה זה נורמלי? עשיתי איחוי סריקה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כונן 37.2 GB NTFS ומחקתי את כל התקיות חוץ מ- Documents and Settings Program Files WINDOWS כולם ביחד זה 2.17 GB וחסר לי מלא מקום 7 GB מה אפשר לעשות ???
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדקנו את הכונן החיצוני של Western Digital המיועד ספציפית עבור חובבי המשחקים - בכדי להבין כיצד הוא מתפקד בהשוואה לכוננים חיצוניים "פשוטים" ולכוננים פנימייםלכתבה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
אהלןן חברים יש לי בבית HTPC עכשיו הלך לי שמה הכונן של 80גיגה [מע' הפעלה בלבד] אין לי צורך בכונן בנפח גדול לכן אמרתי אני ילך על SSD של 64GB ההתלבטות שלי כרגע זה בין הCRUCIAL M4 שהיה פה לא מזמן במכירה הקבוצתית...[באסה שפספסתי] או הOCZ VERTEX 4 החדש הקרושיאל עולה 410 שקל והOCZ עולה 490. בכל מקרה אמרתי אני לא נוגע בSANDFORCE למה שמעתי מה שלא אינטל עושה בעיות... יש איזה תובנות חברים? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פשוט אני קונה את הצורב הזה , רציתי לדעת אם אני צורב מדיסק DVD מקורי , של סרט כל שהו. אם חוץ מהסרט עצמו , הצורב די וי די , יעביר גם את הסאונד , את הסראונד , או שבדיסק שאני צורב אליו , יהיה רק סטריאו? פשוט אחי עובד במחסני חשמל והוא אמר שזה לא מעביר את הסאונד (כאילו , לא בסראונד כמו במקורי לפחות) ואם זה כן מעביר , אז למה אנשים קונים צורב די וי די (לא של מחשב) ב5 אלף שקל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-