עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. סליחה על הבורות :s05:

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  2. יש לי אפשרות להזמין אותו מחו"ל ב590 ש"ח. אם יקחו לי עליו מע"מ ייצא לי 685 ש"ח. אני שואל כיוון שראיתי בארץ הורדת מחירים מסיבית לכונני SSD אך לא של OCZ. למשל ב KSP אני רואה שניתן לרכוש את הכוננים: Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail ב590 ש"ח Crucial m4 2.5'' 128GB SSD MLC SATA III CT128M4SSD2 ב610 ש"ח מביקורות ברשת הכונן של OCZ נמצא תמיד בראש הבאנצ'מאקים מה שאי אפשר להגיד על אלה, למרות שהכונן של Crucial מצויין. מה הייתם עושים ?? המחיר הכי זול בארץ לכונן של OCZ הוא 880 ש"ח. תודה !

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  3. א. האם על פי המידע שמופיע פה הכונן עובד על מקסימום הגדרות (מהירות) ? ב. ישנה קטגוריה OS OPTIMIZATION שמופיע בה שאינה מוגדרת - לבצע הגדרה ? ג. הכונן משמש למשחקים בלבד והמטרה שיפתחו/יעלו מהר. ד. ותחושתי שהמהירות היא לא מי יודע מה , המהירות של כונן מערכת ההפעלה הרבה יותר מהירה (CRUCIAL MX 256 MB) ה. כל מידע חשוב שניתן לקרא מהתמונות (אשמח ללמוד) ו. תודה

4. יש לי מחשב AMD K-6 450 192RM אני חושב לקנות את הצורב Lite-on 52 x 24 x 52 עם 2מגה באפר אבל משהו אמר לי שעם מחשב כזה חלש כדאי לקנות אחד עם 8מגה הוא צודק? ואם כן יש לכם המלצות לצורב חלופי? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  5. Started by arkadur,

כחלק מהפרוייקט החדש (פרטים בקרוב), אני צריך שטח אכסון ענק (אני רוצה זמינות מוחלטת של החומר שיש לי בבית) ולשם כך אני אשקיע במספר דיסקים לכן, יש לי כמה שאלות 1. עדיף כמה כוננים "קטנים" יחסית, או מעט - אך בעלי שטח אכסון גדול יותר? (מבחינת אמינות - אין ספק שהקטנים, מבחינת עלויות - הגדולים, אך מבחינת זמני גישה וכו') 2.יש לי בלוח 8 יציאות SATA, מתוכם 2 הם DVDRW, ככלל, אני מעדיף SATA ולא IDE (בשביל הסדר במארז) כאשר יציאה אחת היא עבור ראפטור שעליו תשב מערכת ההפעלה, לכן אעדיף 4 דיסקים גדולים 3. הבנתי מהת'רארדים האחרונים, שה500 של WD לא כ"כ מומלצים, ואפילו מאכזבים 4. אני לא מתכנן RAID מכל סוג שהוא אשמח לקבל המלצות ל500GB \ 320GB, של חברות טובות , (בהתאם להמלצות שלכם לגבי מס…

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  6. עשיתי פרמוט לפנני שבוע אבל זה עדיין מחלץ לאט! החברה של ההרדיסק שלי לא ממש מוכרת זה מה שזה רושם לי: WDC WD2500KS-00MJB0 יש לי וינראר 3.93 הכי חדש וכלום לא עוזר! ניסיתי לעשות דיפראג עם PERFECTDISK אבל לא עזר! מה עושים??

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  7. HD SATA או HD IDE של היום-מהירות העברה למחשב שונה ביניהם או שזה רק עניין של הכבל ז"א ההבדל היחיד זה רק הנוחות של הכבל שהוא יותר דק הוא שיש גם הבדל בביצועים תודה

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  8. איך אני מחבר את הWD640AAKS שלי למחשב הנייד? תודה ;D

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by iSolt,

אם יש לכם המלצה לכונן אחר עד 800 שקל, תמליצו אופציה מחול, זה הכונן הטוב ביותר שמצאתי בתקציב http://www.amazon.com/Toshiba-7200rpm-3-5-Inch-Internal-PH3500U-1I72/dp/B00OP2PKH2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1437192018&sr=8-2&keywords=8TB+7200+RPM&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 (730 שקל ל5TB 7200)

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. יש לי כרגע פנטיום 3, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים כרגע יש לי שני דיסקים של WD, שניהם 72RPM, רגילים (200, 80 GN) במחשב החדש, אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש, מהיר יותר, שעליו תשב מערכת ההפעלה. השאלה שלי, היא האם לקנות דיסק גדול, שאני אוכל להתקין עליו משחקים ותוכנות, או שרק חשוב שמערכת ההפעלה תשב עליו ? כלומר, האם אני יכול לקנות דיסק קטן ומהיר, ואת כל התוכנות והמשחקים להתקין על הדיסקים של ה7200 RPM ? אני לא יודע אם משחקים ותוכנות משתמשים בהרדיסק למעט הטעינה הראשונית שלהם לזכרון אם תוכנה/משחק יושבת על הדיסק המהיר יותר, ביצועים ישתפרו ? וגם איזה אפשרויות יש לי לדיסקים מהירים ? ומה ההבדל בין SATA לדיסק רגיל ?

• 6 תגובות
    • 893 צפיות
  11. Started by Turbine,

מה זה לעזאזל?? בצורה מסוימת של חיבור אני יכול לשפר את הביצועים? מה זה אומר??? תודה

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  12. Started by gshani,

שלום, ברשותי מחשב נייד דל XPS13 עם אחסון SSD של 128. אני טס לארה"ב ורציתי לנצל את ההזדמנות לקנות כונן 256. אני מבין שזה לא פשוט לקנות כונן SSDמישהו יודע מה עלי לקנות ? ראיתי את העמוד הזה באתר של cruicial - האם זה יתאים ? האם מדובר בדגם מומלץ ? http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/Dell/xps-13-ultrabook תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by yirmio,

יש לי WINDOWS XP ואני לא מצליח להשתמש בשום אמצעי איחסון נייד. נגן MP3 של יונדאי - לא עובד. DISKONKEY - לא עובד. חיברתי מצלמה דיגיטלית ניקון D50 ישר למחשב ורק ככה אני מצליח להוריד תמונות. מישהו יודע מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  14. שלום. יש ברשותי כונן חיצוני USB 2.5" שברצוני לפרמט ל FAT32 (עקב הצורך בשימושו תחת PS3). כאשר אני מנסה לפרמט אותו ב XP מופיע אך ורק האופציה NTFS ואין איזכור ל FAT32 - יש למישהו הסבר למה? יש דרך אחרת לבצע פירמוט?

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. השאלה בכותרת תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by wallace,

המשך לנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=461520.10;topicseen אז לאחר שנמאס לי להיות עצלן, הרמתי את הכפפה, והזמנתי את הכבל הנ"ל: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220604126920&ssPageName=STRK:MEWNX:IT אולם כשחיברתי אותו, חיכתה לי הפתעה. ההארדיסק אמנם עובד פיזית (מרעיש, רוקד...), אך הוא לא מזוהה בביוס, ולא ניתן לעשות ממנו בוט. חיפשתי ברשת תופעה דומה, והסיבה היחידה הנראית לעין היא שהכבל לא תקין. האם באמת כך הדבר, או שמא יש משהו שאפשר לעשות? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by sh.yoav,

שלום, אני שוקל רכישה של כונן חיצוני אך נודע לי כי קיימת אפשרות לקנות הארד דיסק רגיל (פנימי) ולחבר אותו לקופסה כך שישמש כחיצוני. מהם היתרונות\חסרונות של פנימי על פנימי על פני חיצוני, מבחינת מחיר, מהירות, עמידות בפני תקלות וכו'?

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  18. קניתי דיסק חיצוני WD 750GB, תומך eSATA, USB2, FW400, FW800. לצורך הקמת מחשב חדש אני צריך דיסק וחשבתי פשוט לפרק את המארז החיצוני שלו ולחלץ את הדיסק לטובת העניין. 1. האם חיבורי הדיסק זהים לכל דיסק SATA סטנדרטי והדבר אכן אפשרי ? 2. האם אפשר להמנע מכל התהליך ולחבר אותו למחשב (ללא דיסק בכלל) כדיסק חיצוני ולהתקין עליו מערכת ההפעלה ? חן חן גל

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. מה דעתכם האם כדאי להשתמש בהצפה של ביטלוקר? האם זה ריסקי מידי? ומה בנוגע לSSD האם יש/אין הבדל ?

• 10 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. בוקר טוב לכולם וחג שמח :-) איזה מבין הSSD עדיף יותר מפחינת ביצועים? 1.Intel® X25-M and X18-M Mainstream SATA Solid-State Drives http://www.intel.com/design/flash/nand/mainstream/index.htm Callisto 60GB Solid State Drive - MKNSSDCL60GB.2 http://mushkin.com/Digital-Storage/SSDs/MKNSSDCL60GB.aspx תודה רבה לעונים.. נ.ב הנפח לא ממש משנה לי כרגע.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. אני הולך היום לקנות דיסק קשיח חיצוני ויש לי התלבטות מבחינת האמינות והאיכות של שני המוצרים הבאים: Western Digital WDH1U5000E קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1408&CatCode=405 לבין Maxtor Basics 500GB קישור למוצר: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3058&CatCode=405 אשמח לחוות דעת של אנשים - איזה מהם אתם ממליצים יותר. ( כמובן שאני מתכוון לזה שאני הולך לקנות דיסק קשיח חיצוני (אחד מהם) בנפח של 500 GB)

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  22. Started by arnon,

לדיסק של הIBM R30 כניראה נימאס מהחיים , יש עליו שגיאות המחשב לא זז והוא מתחמם לכן אני רוצה אחד חדש :,5400,60GB,IDE קריטריונים לפי הסדר: -אמינות -צריכת חשמל נמוכה -מהירות -מחיר היום יש לי היתאצי אשמח לישמוע המלצות תודה רבה

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by חן וייסמן,

חוץ מהחיבור כמובן, האם אפשר ממש להרגיש הבדל במהירות??

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  24. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. רכשית מדיות DVD-R לצריבה של חברת BRTECH מאוד זולות 25 ב 29 ש"ח, כשבדקתי את המדיה קוד שלהם היה כתוב MCC 03RG20 - מדיה קוד של וורבטים, השאלה היא האם מדובר בזיוף או במדיות איכותיות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.