אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קניתי כונן קשיח חדש - Maxtor 80GB 8MB CACHE. עכשיו צריך ליצור מערכת קבצים חדשה עם FDISK. טוב אז הרצתי את FDSIK והוא אמר שהדיסק שיש לי גדול מ 512MB ושאל אותי אם לתת תמיכה בדיסקים מעל 512MB, לחצתי לו Y-YES. עכשיו הגעתי למסך שנותן את האפשרויות האלה: 1. Create DOS partition or Logical DOS Drive 2. set active partition 3. delete partition or Logical DOS Drive 4. Display pertiotion information אחר כך בחרתי את 1, (צריך אחר?) ואחרי שבחרתי ב 1 זה רשם: 1. Create primary DOS partition 2. Create Extended partition 3. Create Logical DOS Drive(s) in the partiton מכאן הייתי תקוע ולא הבנתי מה צריך לבחור?... בבקשה מישהו יכול להגיד לי מה צריך לבחור, ומה עושים אחרי זה?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון SD של SanDisk 16GB מלא בתמונות. הכרטיס נקרא במחשב ורואים את הקבצים והתיקיות, אבל לא קורא את התמונות אלא רק מציג אותם כקבצים, וכשמנסים לפתוח תמונה המחשב אומר שהיא פגומה. ניסיתי באמצעות תוכנת recuva אבל מצליח לשחזר במלואם רק כ40 תמונות מתוך למעלה מ2000... המצלמה קוראת את הכרטיס כרגיל ומתוכה אפשר לראות את כל התמונות כרגיל. ככל הנראה הבעיה היא לא בתמונות מסויימות אלא בכרטיס כי אינו ניתן לכתיבה/קריאה סדירה. כמובן שניסתי קורא כרטיסים מובנה, חיצוני וחיבור המצלמה בכבל אבל בכולם לא עוזר כי הכרטיס פגום. אשמח לעזרה להציל את התמונות ואז אנסה לפרמט את הכרטיס.
-
- 11 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי בksp את זה: ורציתי לשאול האם הוא יתאים לhd 250G s.ata2\1 או שהוא בכלל מתאים לide? ומה זה אומר ה2.5 case? ועוד שאלה האם זה גנרי?והאם שווה לקנות את זה? תודה שמואל.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי דיסק און קי בנפח 64GB, איך אפשר לדעת אם הדיסק און קי הוא תומך ב usb 3.0? חיפשתי במנהל ההתקן של ה usb אך לא מצאתי משהו שיכול להעיד על כך תודה רבה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הי, אני מחפש לרכוש כמה דיסקים מסוג WD Green 2TB. מכירים חנויות שיעשו הנחה לקנייה גדולה ומרוכזת של 5, 10, 20 (ואולי יתר) דיסקים?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכונן U3 של סאן-דיסק והוא עובד כמו שצריך חוץ מבעיה אחת: במחשב שלי הוא אני לא מצליח לעשות לו EJECT וגם לא מצליח דרך הסרת חומרה בטחוחה. נתקלתי בבעיה הזאת רק במחשב שלי ובמחשב הנייד של אבא שלי הכל פועל כמו שצריך. יש למישהו פיתרון או רעיון?? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי צורב ASUS DRW-2014L1T ואני רוצה לעדכן את הFirmware שלו מגרסה 1.00 שיש לי עכשיו ל1.20 איך עושים את זה ? אגב אחרי הדיון הזה : http://hwzone.co.il/news/1232559074/3408/ איך אני מעדכן את הfirmware של הדיסק קשיח ? אלו הכוננים שיש לי במחשב http://img131.imageshack.us/my.php?image=hddsbf1.jpg תודה לעוזרים !
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעקבות חוסר מקום במחשב אני רוצה לקנות HD חדש. ה-HD מיועד להחזיק המון סדרות ואם אפשרי אז אפילו סדרות באיכות HD. שמתי עין על ה-ST31000528AS שהוא בעל 1T. עכשיו השאלה היא, האם הדגם הזה תומך ב-SATA1? לפני כמה חודשים ראיתי שיש איזה דגם שעשה בעיות עם ה-SATA1 ורציתי לדעת אם זה הדגם הזה או שזה דגם אחר. אגב, אם יש כונן עם יותר נפח אחסון שתומך ב-SATA 1 תמליצו לי עליו בבקשה. תודה מראש לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. המחשב כרגע ב-3.5 וזיכרונות 700MHZ,וכל פעם שאני עושה ריסטרט רשום לי-BOOT FAILURE PLEASE INSERT DISK. רק שאני מכבה את המחשב ומדליק אז המערכת עולה. היתה לי בעיית התחממות ב-HD והחליפו לי אותו,ועדיין אותה בעיה הטמפ' על 53-55 מעלות. המחשב עבד על 3.32 עד אתמול ולא היו איתו בעיות,רק אחרי העלאת המעבד+זיכרונות -שלא כללה העלאת מתח התחילה בעיה זו. האם יש מצב שהאובר קשור לכשל בעלית ה-HD ?
-
- 11 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי קניתי לפני כמה ימים ADATA SP900 1280 GB ססד פתאום הופיעה לי בעיה במנהל המשימות של marvell 91xx configata device ויש עליו צהוב אין לי מושג מה עושים עם זהניסתי לחפש דריבירים בכול חור אפשרי לא מוצא משהו שיעדכן את הססד
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתם רציתי ליידע אתכם שכרגע יש את המבצע הזה (קונים 2 מוצרים של VERBATIM, השני ב50% הנחה) תתחדשו :]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרצתי בדיקה בעזרת תוכנה שנקראת hd tune להרדיסק והא כתבה לי שיש 470 סקטורים פגומים בו. זה מה שהוא כתב בבדיקה: HD Tune Pro: ST3500410AS Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 105 99 6 8170981 ok (03) Spin Up Time 97 97 0 0 ok (04) Start/Stop Count 99 99 20 1398 ok (05) Reallocated Sector Count 89 89 36 470 warning (07) Seek Error Rate 78 60 30 70679577 ok (09) Power On Hours Count 97 97 0 3489 ok (0A) Spin Retry Count 100 100 97 0 ok (0C) Power Cycle Count 99 99 …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי במחשב HD אחד של 40 ג'יגה והוא לא מספיק לי אז אני רוצה להוסיף עוד אחד של 40 .... השאלה שלי אם 2 הארדיסקים יאטו לי במשמעותיות את המחשב או לא ?? בתודה בנצי
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לוחץ על הכפתור, המנורה מהבהבת, יש רעש מוזכר מאוד ולא קורה כלום... ניסית גם עם סיכה גם שהמחשב דלוק וגם שמכובה. אני בטוח שכבר שאלו את זה אבל הרצתי חיפוש ולא מצאתי, באמת !
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש כונן 6-8 TB , לא מרעיש , אמין ,מהיר http://www.hye.co.il/HGST/Deskstar-NAS/6TB#!main מצאתי את הכונן הזה של היטאצי , האם הוא מרעיש ? יש משהו מומלץ יותר במהירות וחוסר רעש ?
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות SSD כדי שיחזיק את מערכת ההפעלה... התקציב שברשותי הוא 500 ש"ח האם יש חיה כזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלופ , פירקתי לא ממזן את הספק של המחשב הישן שלי בשביל המאורר והחלטתי כבר לפרק את כל המחשב , לכם הוצאתי גם את הארד דיסק הישן האם אני יכול לחבר אותו למחשב החדש? הארד דיסק הישן הוא של סיגייט , ונראה לי שהגדם הוא ST33232A (זה מה שכתוב)
-
- 11 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
היי, איך הכוננים הקשיחים החיצוניים של Lacie? ואיך הם לעומת WD? ההתלבטות כרגע היא בין 750GB של Lacie ב-430 ש"ח (מבצע בבאג) לבין 500GB של WD ב-450 ש"ח ב-KSP. מה עדיף לדעתכם?
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן פרמטת את המחשב ונשארתי בלי כלום אז אני רוצה לקחת את הארדיסק שלי לקחת אותו לחבר שלי ולהעתיק כמויות גדולות של מידע... איך אני עושה את זה? (מה פשוט מפרק מחבר אצלו ו Win XP אוטומטית מזהה אותו ומאפשר לי לעבוד איתו??) על הדיסק שלי גם נמצא Win XP, האם זה יפריע למחשב של חבר שלי ב Boot? בקיצור תסבירו לי את זה בבקשה כמו לליד בן 10 שפעם ראשונה עושה את זה (מה שנכון דרך אגב חוץ מהקטע של ב 8) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב הגיע הזמן לעבור למשהו יותר גדול. -- מה לעשות אם ה פורמט FLAC פשוט מרשש אותי מבחינת מקום אבל מזכה אותי באיכות חלומית. --- יש בערך כ 7GB של MP3 כפול 5 פעמים...בקיצר אני צריך מינימום 80GB אבל חשובה לי גם האיכות.(מאוד)
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
הבנתי שמדובר בדיסקים קשיחים עם הגנה כלשהי לשגיאות שלRAID.. 1. אתם יכולים להרחיב בנושא? 2.הצעתי בחנות מחשבים מפרט שהרכבתי בפורום עם seagate barracuda 64mb sata III 1tb. הם הציעו לי להחליף את ההארד דיסק ל לhitachi ultrastar sata II 32mb enterprise http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822145420 3.ההארד דיסק הוא SATA2 אבל הבנתי שזה לא משנה בכלל. אבל יותר חשוב הוא רק עם 32MB קייש. 4.האם שווה אולי להחליף את הבאראקודה בזה? Toshiba Enterprise Raid Edition 1TB Sata II 64MB http://www.tms.co.il/product/12019 (אני לא קונה בTMS. יש סיכוי טוב שאני יכול להשיג עליו מחיר זהה לBARACUDA, השאלה אם הואהיה נחשב טוב יותר מן הBarracuda אם היה עולה אותו הדבר) 5. איך אני יודע א…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום קניתי צורב חדש LG H62N SATA עכשיו חיברתי אותו ללוח לחיבור הSATA איפה שרשום PRI SATA הלוח שלי הוא Asus K8V-SE Deluxe עכשיו הצורב בכלל לא נקלט במערכת, הוא אפילו לא נפתח(אין מתח) ליד החיבור של הSATA בצורב יש חיבור שאין לי מושג מהו, יכולת שזהו חיבור מתח לספק? הכונן קשיח שלי מחובר בחיבור SATA בודד, לידו למטה נמצאים עוד שניים אחרים,PRI SATA ,SEC SATA יכול להיות שאני צריך להחליף בין החיבורים? יכול להיות שבכלל הצורב לא נתמך בלוח שלי? חייב תשובה דחוף, תודה מראש!.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב נייח חדש בקרוב, ואני רוצה לקנות SSD שיכיל רק את הכונן מערכת (רק את מערכת ההפעלה, לעלייה מהירה של המחשב). כרגע אני מתכנן לקנות HD של Seagate Barracuda 7200.14 1TB ST1000DM003, או אולי אפילו הגירסת 2TB שלו. קראתי בנעוץ שלכם לגבי כונני SSD מומלצים, וההמלצות שם הביאו יתרונות וחסרונות לגבי כל SSD, אבל אני לא יודע איזה מהם יעזור לי/יפגע בי למקרה הספציפי שלי. אז השאלה שלי היא: מה ה SSD הכי משתלם לי? ומאיפה משתלם לקנות? בהנחה שאני רוצה שתהיה עליו רק את מערכת ההפעלה, אני לא צריך יותר מ60GB נכון? והכי חשוב - בהנחה שאין לי ידע טכני נרחב, כמה קשה יהיה לי לחבר את האיחסון בעצמי? תודה מראש, אבי.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה - האם יש הבדל משמעותי במהירות ההתקנים SATA, SATA II, IDE ? ןמה אתם אומרים על האפשרויות הבאות: Seagate NL35 250Gb 3.5 7200Rpm SATA 16Mb ST3250623NS Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 8MB SATA II Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS מי הכי מהיר מביניהם? ועד כמה באמת הבדלי המהירות משמעותיים? (לשימושים כמו פוטושופ ומסמכים גדולים) אני אשמח לשמוע כל המלצה נוספת תודה לעוזרים עריכה: שחכתי לציין, הדיסק צריך להתאים ללוח אם gigabyte 965p-ds3
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לצרוב דיסקים אם הגנות כמו SAFE DISK 2.5, SECUROM וכו'.. יש לי צורב LITE ON 52X האם אפשר לצרוב איתיו הגנות ?? ואם כן, אז באיזה תוכנה משתמשים??? תודה!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-