אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,914 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אז, הבלאק פריידי בפתח וכבר כמה זמן רוצה להוסיף למערכת הקיימת כונן SSD תקציבי בנפח 120-128 GB. ראיתי כמובן את הEVO המפורסם בעלות סבירה ,אך לאחר קריאה מהירה בפורום עלה עניין זכרון הקאש שלו שמתמלא בשניות. יש כמובן את הMX100 התקציבי, אבל לאחר שראיתי באנצמרקים הוא לא כל כך מככב. כמובן שהקרושיאל עדיף עך הסמסונג בגלל עניין הקאש וגם בגלל העלות הנמוכה יותר, אך מצד שני יש לסמסונג את הRAPID שמעלה עוד קצת את הביצועים. לדעתי, להוסיף כסף וללכת על 128GB ביצועיסטי לא משתלם ועדיך כבר לקחת 256GB תקציבי. מה דעתכם? יש עוד המלצות?
-
- 14 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש 120GB SSD למחשבי מק (MAC MINI) שיתמוך בחיבור PLUG AND PLAY זאת אומרת בלי הגדרות מיוחדות ואחד כזה שלא יעשה לי ריסטרט למחשב כל כמה שעות בתקציב נורמאלי עד 800 שקל
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מקבוק פרו 13 אינצ׳ מ2012 (לא רטינה) ואני מת להחליף את ההארד דיסק לssd קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיש בעיית תאימות של חלק מהבקרים של ssd מסויימים (למשל 840 של סמסונג הבנתי שלא כזה מומלץ למקבוק - עושה המון בעיות) יש לכם המלצה ל ssd שתואם למק? - נפח 180 ג׳יגה וצפונה (עד חצי טרה) - מחיר - אני לא מוגבל בתקציב - ביצועים - אני מעדיף להקריב בביצועים ולקבל אמינות ואורך חיים תודה מראש! דני
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה SSD מומלץ למקבוק פרו 2010? כנראה 3GBS כי 6GBS קיים רק בחדשים של 2011...
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות SSD בעיקר למשחקים. חשבתי על הEVO 860 אבל אני לא יכול להחליט אם עדיף לי ה250 או 500. אני יודע שיש משחקים ששוקלים 100GB אבל זה עם טקסטורות 4K. האם נפח גדול יותר משפיע על הביצועים?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
- 3 followers
-
-
נמאס לי מהאיטיות שיש לי בעליה ובתוכנות שנפתחות, ואם כבר להתחדש במשהו בנייד זה כנראה הארדיסק... אני עובד 99% מהזמן באובונטו, אבל אני רוצה מחיצה קטנה לווינדוס וסטארקראפט 2. 30 ג'יגה בערך, עם אפשרות לאקספי [עד כמה זה נורא לשלב אקספי עם SSD?] בעיקרון יספיק לי 120 בלי שום ספק. יש איזה הסתייגויות בכל מה שכתבתי? לינוקס + SSD? דואל בוט + SSD? [ואל תתחילו דיון נגד לינוקס] יש כבר די הרבה דיונים על ההארדיסק הכי משתלם בקטגוריה הזאת, אני מניח שאני אלך על הNeutron הרגיל אלא אם יגיע הGTX הזול עד סופ"ש... תודה!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין דיסק SSD לנייח ולנייד של אותה חברה באותו נפח . אם אני רוצה את זה לנייח האם יש סיבה שאקנה את הגודל הקטן יותר של נייד ומה השיקולים אם בכלל קיימים כאלו. 2. מה המציין במקט של הדיסק שמאפיין גודל של נייד ומה של נייח ( ראיתי מספרים כמו 1.8 ו 2.5 אבל אני לא בטוח ) חוץ מזה יש מן שסי מפח כזה שאמור להגדיל אותו לתושבת של נייח אבל מהתמונות באינטרנט לא ממש הבנתי מתי צריך את זה .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש שאמור להגיע השבוע ואני מתלבט ברכישת SSD למערכת ההפעלה ולתוכנות. (90-60gb). א.האם הCrucial 64GB RealSSD C300 SATA III עדיף על הכוננים האחרים בגלל ממשק הSata 3? ב.ממה שקראתי בפורום ראיתי לא פעם תגובות שאומרות להמתין עם קניית הSSD כי ממש "עוד שניה" יוצא הדור החדש. האם יש כבר תאריך להשקה או שזה דיבורים באויר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן לקנות SSD לצורך שיפור זמני טעינת משחקים. הקנייה הולכת להתבצע מ - KSP. אני חושב לכיוון של 120G. יש סיבה לא לקנות את ה-SSD הכי זול? Corsair force series 3? שעולה 445 שקל ב - KSP? אני יודע שהם החזירו חלק מהמוצרים אבל זה היה מזמן אז אפשר להניח שמה נמכר היום תקין לא(וגם אם לא תקין יש 3 שנות אחריות)? במידה ולא אי אפשר פשוט לעשות עדכון לפני שמתקינים שם את מערכת ההפעלה? מבחינת תקציב אני מעדיף להוציא כמה שפחות כי התקציב מוגבל. תודה!
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אח שלי טס לארה"ב בזמן הקרוב, מישהו יכול להמלית לי על SSD טוב עד 500 שקל בערך? (עדיף 120GB או 250 אם נכנס ) תודה
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יצא לי להזמין רק דברים פשוטים וזולים מEBAY עד כה ככה שאין לי מושג למה לצפות מבחינת מכס ועיקובים ועוד כל מיני דברים מעצבנים שהמכס עושים. בעיקרון אני רוצה לקנות את הSamsung 840 EVO 250GB.. כמו למשל מכאן. נראה לי שיש הבדל של איזה 150-200 שקל ממה שכתוב שם למה שמוצע בKSP, לפני משלוח.. האם מישהו התנסה בקניה בסדר גודל כזה מאיביי? צריך לחשוב על הנושא של המכס או שזה שולי? אשמח לתגובה מאנשים שעשו הזמנות כאלו כמה וכמה פעמים.. תודה
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
היי , אני מחפש SSD בין 240 ל 256 GB תקציב : 400 שקל מה מומלץ להביא? ראיתי שיש CRUCIAL או SAMSUNG או אינטל מה כדאי מכל הדגמים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רק שואל האם עם SSD הגלישה באינטרנט מהירה יותר ? מעברים מאתר לאתר/ וניווט בתוך האתר/ וטעינת אתרים עם המון תמונות. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם אני שוקל קניית SSD בברלין (טס בסוף השבוע ;D ). קראתי את המדריך באתר וכמה מהתארדים פה ועדיין יש לי כמה שאלות. הבנתי שמומלץ האינטל 330, התקציב שלי הוא 350-400 שקל .. אני מעריך שזה מתורגם ל120 ג'יגה (?) 1) האם זה אכן הכונן המומלץ לתקציב? 2) איך הלוח שלי (Gigabyte GA-P35-S3G) מסתדר עם הכונן? אם בכלל יש דבר כזה בעיות תאימות עם SSD .. 3) כרגע הWIN7 מותקן על מחיצה של 476GB, פנויים 60 ג'יגה, 260 ג'יגה הם סתם קבצים שלא שייכים למערכת ההפעלה. זה משאיר 156 ג'יגה שעדיין לא נכנסים בSSD .. נניח שאני מוותר על כמה התקנות, מה הדרך הכי יעילה להעביר את מערכת ההפעלה בלי להתקין מחדש? 4) אשמח להמלצות איפה לקנות בברלין למי שמכיר. תודה למי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע בלפטופ: ssd m.2 pcie samsung pm981 512 gb. אני רוצה להחליף אותו לכונן חדש בנפח 1 TB בלי לקרוע את הכיס אבל עם שמירה על אותה רמת מהירות. אשמח להמלצות. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה. ברצוני להתקין כונן SSD בגודל 128GB בנוסף לכונן ה-1TB 5400RPM שקיים במחשב. בפורום מחשבים ניידים הסבירו לי כי עליי לקנות HDD CADDY תואם למחשב על מנת להחליף אותו בכונן האופטי הקיים, להתקין שם את הHDD הנוכחי ובמיקום הקודם את ה-SDD החדש. מעבר לזה, תהיתי על איזה SSD הייתם ממליצים למחשב הנ"ל ? האם כל SSD יתאים? איך אני יודע מה המידות הרצויות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח אם של asrock Fatal1ty Z97 Killer כרגע יש לי SSD ואני רוצה לשדרג אותו,מחפש כונן בנפח של 250-500 גיגה מה הוא הSSD שיהיה הכי טוב בשביל הלוח הנ"ל? הכונן הולך לשמש למערכת הפעלה נטו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את מגירת ה-DVD של המחשב נייד שלי בכוננן SSD כפי שמופיע ב"מדריך- החלפת צורב במחשב נייד בדיסק קשיח/SSD". ברשותי מחשב ASUS Q400A, שלו: HDD: HGST HTS541075A9E680 DVD-ROM: MATSHITA DVD-RAM UJ8C2 כמו שכתבתי מוקדם יותר, אני מעוניין להחליף את הצורב ב-SSD (לצורך העניין: להחליף את הHDD ב-SSD ואת הצורב ב-HDD) השימושים העיקריים של המחשב הם לעבודות משרדיות - מוצרי אופיס, סביבת עבודה אינטרנטית ותוכנות לניתוח מניות. כמו כן, על ה-SSD תותקן מערכת ההפעלה WIN 8.1 PRO. על איזה SSD תמליצו לי לשימושים הנ"ל? האם יש צורך בכונן בעל נפח של 256GB כדי "להרוויח" את יעילות העבודה של ה-SSD שמופיע בנפח הנ"ל? או שכוננן 128GB יספיק לשימושים שלי? לפי שירשורים וחיפושים עולים ר…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את הכונן של הנייד שלי ל-SSD. (מדובר ב-Dell Vostro V131) יש לי בנייח הביתי את ה-Crucial MX100 שהבנתי שהוא מומלץ, השאלה היא האם לניידים יש משהו אחר עדיף שהוא בערך באותו מחיר ? אני חושב שבנייד הזה יש SATA II אם זה משנה משהו מעדיף יותר מ-128GB
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מתחיל לימודי הנדסה בקרוב, אשמח לשדרג את המחשב הנייח באמצעות SSD. כרגע קיים HDD 1T, איזה נפח של SSD כדאי לרכוש? קנייה באילת, אשמח לקבל המלצה על דגם רלוונטי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בגדול אני רוצה שהמחשב יטוס ושאולי יתאים עתידית לגרפיקה... גודל אחסון 256-300gb
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני גר בלוס אנגלס ומחשב SSD למחשב נייד, בבית בארץ קניתי לפני כשנה את הBX100 וevo850 של סמסונג, שניהם 250 את הסמסונג קניתי בזמנו מאמזון במבצע שהיה 70 ומשהו דולר, היום אני רואה שהמחירים שלו יקרים מאוד, איזה SSD מומלץ לקניה פה? מחפש 250 בלי להשקיע יותר מדי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו יכול להמליץ\לעזור לי בשיקולים ובחירה? הבנתי שיש בעייה עם קנייה של samsung830 בגלל שצריך להרכיב spacer מתאים. יש שיקולים נוספים שכדאי שאקח בחשבון?
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום כבר חודשים שאני קורא על הטוכנולוגה החדשה הזו SSD ומתלהב כל פעם מחדש, רואה סרטונים ביוטיוב על ההבדלים המשמעותיים במהירות, התחלתי לברר על דגמים והכי קרץ לי זה ה M4 שבקושי היו עליו תלונות, אז התחלתי לברר מחירים וברגע שמצאתי מחיר טוב פשוט קפצתי על המציאה ! בשיא ההתלהבות התקנתי אותו והתקנתי עליו מערכת הפעלה נקייה (לא גוסט) לא בא לי לעבור להארדיסק חדש ומהיר עם התקלות שלי, אחרי ההתקנה ראיתי איך המערכת הפעלה עולה כמו טיל, אני בא להפעיל אופיס ואפילו שניה לא חיכיתי, ואז התחלתי לעשות את הפועלות שאני עושה בדרך כלל במחשב שזה לגלוש באינטרנט ולראות סרטים ואז שמתי לב שאופיס אני מפעיל אולי פעם ביום ולמחשב אני עושה הפעלה מחדש אולי פעם בחודש, אז למה בזבזתי כמה מאות שקלים על משהו שאני ב…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שהSSD לא מהיר כמו בהתחלה, שמתי לב שזה קרה כמה ימים אחרי שהחזרתי את הHD הקבוע שהיה לי. לא שמתי לב לזה ישר אבל לאט לאט הבנתי שזה גורע מהביצועים (גם התוצאות במבחני הביצועים ירדו ועכשיו אני מבין למה) אני נמצא על הדרייברים הכי מעודכנים. נסיתי להחליף ביציאות בין הSATA. 0-1 אבל זה גרם לסוג של שגיאה DOS, רשום מספר מילים כולל המילה אינטל, ויש כמה שורות שרצות ורצות עד שזה עוצר ושוב חוזר על עצמו. מה אפשר לעשות חברים? בוקר טוב
-
- 33 תגובות
- 3.1k צפיות
-