אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש כונן חיצוני נייד שלא יפעל על חשמל. יש לי כמה שאלות ואני דיי מתלבט. תקציב? 550-700 בערך... תלוי איזה גודל וחשוב שזה יהיה תמורה טובה יחסית למחיר. א.הגודל המקסימלי ללא חשמל זה 2 טרה? ב.ראיתי למעלה את הנעוץ. ולא הבנתי מה עם חשמל ומה בלי. ג. הציעו לי את זה http://ksp.co.il/?select=.1033..146.&list=1&sort=2&glist=0&uin=21254&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 איך הוא ואם יש המלצה אחרת? דרישות, חובה USB3, ללא תלות בחשמל. שימושים, גיבוי תמונות, ועבודה עם הכונן (מלא העברות קבצים)
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
כעקרון לא בוער לקנות SSD, כי המחשב די מהיר. יש לי בלוח האם רק חיבורי SATA2, שווה לחבר אליהם SSD או שלא מומלץ ועדיף לקנות לוח? אני חושב על המהלך הזה בעיקר בגלל שלאחר שהמחשב עולה הוא איטי, ולוקח לו משהו כמו דקה "להתעורר" ולהיות מהיר כרגיל. תודה.
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הי כולם סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz "SSD vs HDD - האם הוא שווה את הכסף?" הפעם לקחתי שני כונני SSD של סמסונג מסדרת 840EVO והשוויתי את הביצועים שלהם אל מול HDD 1TB של Seagate. אם אהבתם את הסרטון תתנו לייק וסבסקרייב. שבוע מעולה וצפיה מהנה! Yarimiz
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה dok שקניתי מוגן מכתיבה אי אפשר לשים בו קבצים לא למחוק לא להעתיק לא לכלום מה עושים ? תודה רבה כתוב שהוא מוגן מהכתיבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש SSD של 250GB, ושמתי עין על ה-evo 840. הבעיה היחידה שלי היא המחיר שלו, מעט יקר לטעמי. האם צפויה הוזלה כלשהי במחיר (נניח סדרה חדשה שאמורה לצאת, המפעלים המוצפים ביפן אם זה קשור וכו')? אם כן, אני אמתין. אם לא, אני אקנה כבר השבוע - אני אהיה באילת והמחיר שם לכונן הזה הוא 686 ש"ח ב-KSP. תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היתרון יחד שידוע לי לקנות SSD בחו''ל, הוא חיסכון*כספי אבל מספר חסרונות יותר גדול מיתרון: מפחות משמעותי למשמעותי: 1. מימוש אחריות במידה ויש והתעסקות במשלוח, מילוי הצהרה C22 של מכס. וזה במקרה שמתקנים התקן. 2. במידה ומחליפים לחדש, על לקוח לשלם מיסי יבוא עוד פעם. 3. DOA - ישר לשלוח ליצרן על מנת לקבל חדש וכמובן לשלם מיסי יבוא. אם פספסתי משהו, נא השלימו. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הלך לי המחשב וקניתי מחשב חדש הייתי רוצה לבדוק האם יש תוכנה שבה אוכל לבדוק עד כמה הדיסק הקשיח תקין מדובר בדגם WD5000AAXX של WD בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
אני רוצה בעיקר שיתן כמה שיותר תמורה למחיר ביחס לנפח, זאת אומרת שאם יש משהו יותר זול מ550 ועם פחות נפח אבל הנפח הוא הרבה ביחס למחיר, אשמח להצעה. מעדיף מksp רמת גן כי זה ליד הבית שלי אבל אם יש משהו יותר משתלם בחנות אחרת אז אפשר להמליץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום לכם. האם יש דרך (מבלי לאבד שום מידע) לחלק את המחיצות בכונן ה-SSD שלי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגיל, לקראת פסח עשיתי סדר בארונות ומצאתי דיסק קשיח ישן שהיה במחשב הישן מדובר בדיסק קשיח Seagate 250GB 7200RPM ואני מעוניין להוסיף אותו למחשב שלי שיש לו את אותו הארד דיסק (Seagate 250GB 7200RPM), כזכור לי מותקן עליו חלונות XP, ובמחשב שלי חלונות 7 ואני לא רוצה שהם יתנגשו.. מה אני צריך לעשות כדי להוסיפו שיהיה עוד אמצעי אחסון ויופיע לי למשל ככונן D לקבצים או לגיבוי? לחבר אותו מהדטא ללוח ואת הSATA למקור חשמל מהספק ולא יקרה כלום ? תודה מראש לעוזרים .. P:
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
המחשב הנייח שלי הלך ואני לא רוצה לקנות חדש בנתיים אז החלטתי לקנות DAS\NAS לשני כוננים בשביל שאני יוכל להשתמש בכונים הקשיחים של ה3 טרה שלי וה4 טרה שבמקרה קניתי שבוע לפני שהמחשב הלך. אבל ברגע שאני מחבר אותם לנייד עם הDAS דרך USB 3.0 או דרך מארז חיצוני אחר שיש לי אני רואה בניהול שהכונן עם GPT Protective Partition ואני לא יכול לגשת אליו. חפרתי בגוגל וראיתי פתרונות שדורשים ממני לפרמט את הכונן או להמיר לMBR שתומך עד משהו כמו 2.2 טרה. השאלה שלי היא יש דרך שאולי אני יוכל לגשת לכונן בלי למחוק את כל התוכן? וגם ידוע לכם על בעיה עם DAS ומארזים חיצוניים לכוננים עם GPT ? כי חיברתי את זה למחשב של חבר שלי ישירות לSATA הפנימי שלו וזה עבד מצויין ובלי בעיה. כרגע הפתרון שיש לי הוא לקחת מחשב …
-
- 0 תגובות
- 927 צפיות
-
-
מדוע לא מוכרים בארץ דיסקים לשוק הביתי בנפחים של 5 או 6 טרה? לדוגמא: Seagate STBD6000100 6TB 128MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Internal Hard Drive Retail Kit עולה 1000 ש"ח ב-newegg. אולי כדאי לארגן קניה קבוצתית כדי לדרבן את החנויות בארץ.
-
- 44 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
ניסיתי לחפש השוואות ולא מצאתי איזה מהם עדיף? ואם הסמסונג עדיף אז הוא שווה גם כמעט 150 שקל יותר? תודה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני אוטוטו מקבל את המחשב החדש, עם SAMSUNG EVO 840, ולפני שאני מתקין את הווינדוז הבנתי שעדיף להעביר אותו ל-ACHI (למרות שגם אפשר לאחר מערכת ההפעלה, למי ששוכח). עכשיו, קראתי שמומלץ לפני התקנת הווינדוז קודם לפרמט אותו (ניתן דרך ההתקנה) - יש בזה משהו? לעשות את זה? סיימנו עם השלבים הללו, התקנו את המערכת הפעלה וכעת אנחנו בדסקטופ. הבנתי שבודקים האם ה-TRIM פעיל ע"י הרצת הפקודה ב-CMD, ולאחר מכן, מה עושים? שמעתי הרבה דברים מעורבים. ביטול שיחזור מערכת ל-SSD, ביטול מצב שינה ל-SSD שינוי מקום כתיבת הקבצים הזמניים ועוד מספר דברים. גם הבנתי שיש את התוכנה של סמסונג שאמורים לעשות איתה משהו בקשר לביצועים.. מישהו יכול לעשות לי סדר כך שאני אקבל את המחשב אני אוכל להתקין הכל ולסיים עם זה כמה שיו…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כרטיס זכרון של ידידה שלי שטיילה בחו"ל "ובטעות" פירמטה את הכרטיס זכרון שלה דרך המצלמה (CANON) יחד עם כל התמונות. לאחר הפירמוט היא הוציאה את הכרטיס מהמצלמה ולא נגעה בו יותר כלל. כרגע הכרטיס מפורמט וריק ועולה במחשב במערכת קבצים FAT32. בעבר היה לי מקרה כזה ובו הצלחתי לשחזר את כל התמונות בשלמותם (באמצעות התוכנה Recuva). כמובן שניסיתי שוב באמצעות התוכנה הזו, אך ללא הצלחה. בנוסף לRecuva ניסיתי גם עם התוכנות הבאות: Remo Recover, Stellar Phoenix Photo Recovery, GetDataBack ו testdisk-6.14. בכל התוכנות קיבלתי את התוצאה שנמצאו 0 קבצים בכרטיס זכרון וממש נראה כאילו הכרטיס הזה יצא עכשיו מהמפעל של Sandisk. אשמח לקבל עוד עצות והצעות על מנת להציל את התמונות האבודות. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. אני רוצה לקנות מחר את הכונן Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 ב590 ש"ח באייבורי הבחירה שלי טובה או שצריך לשנות? 2. יש למישהו מדריך איך להתקין את הכונן במחשב שלי (Fractal Design Core - 3000 ) ומדריך איך לנקות את המארז ? 3. הפחית הזאת ksp.co.il/?uin=7437 טובה לניקוי המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. אם אני קונה את הדגם Seagate Barracuda 3TB ST3000DM001 יש בכל דגם אותו מספר פלטות ? או שיש לו אותה בעיה כמו של ה2TB (כמו כאן http://hwzone.co.il/community/threads/527915) 2. הכונן Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 עם 2 הפלטות יותר מהיר מSeagate Barracuda 3TB ST3000DM001? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישמש בעיקר לגיבוי סרטים תמונות ווידאו..יחובר לטלווזיה עם USB לצפייה בסרטים
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי, מישהו במקרה יודע היכן אני יכול לקנות באזור חיפה את המדיות של ורבטים שנראות כמו ויניל ישן? (אני פשוט צריך את זה כבר ביום ראשון, אחרת הייתי רוכש דרך האינטרנט) בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
קניתי DOK של 64 ג"ב, אולם בפועל יש בו רק 54.8 ג"ב, האם זה הגיוני?? אמנם תמיד אני יודע שבפועל הנפח קטן מן הרשום בו, במקום 16 ג"ב מופיע 14.9 זה בערך הפסד של 7%, אך כאן זה הפסד של בערך 13% !! האם זה לגיטימי? האם יש איזשהו תקן מסוים בענין?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי! בעמוד של ZAP אני רואה 2 כוננים של WESTERN עם ביקורת אחת גרועה לכל אחד, וכונן של TRANSCEND עם 7 ביקורות מהללות. שאלתי: זה באמת כך, או שהיבואן הפעיל מבקרי דמה שהכניסו סתם ציונים גבוהים עם ביקורות מהללות (מקווה שהלוביסטים לכאורה האלה לא יענו גם כאן... הביקורות שם של הTRANSCEND שם נראות מאוד מלאכותיות) תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
HD פנימי הכוונה אני כנראה מזמין מ-IQPC אז עדיף שיהיה שם אבל גם אם לא, תודה רבה איך הסדרה של WD GREEN? יכול להיות אני אלך גם על 3 טרה השאלה אם הם אמינים? אחרי שהצורב נדפק אמרתי אולי נחליף גם הארדיסק ישן בחדש לכבוד פסח
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם יש לי במחשב מערך רייד 5 שבנוי מ5 דסקים אחד נפל לי והמערך ממשיך לעבוד עד שאני יקנה דיסק חדש. (לא פעם ראשונה שנופל לי דיסק והכל ממשיך לעבוד). בכל אופן קיבלתי הודעה במטריקס שהמערך כשל וזה מה שרשום כשמעלים את המחשב [ATTACH]5588[/ATTACH]
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי מספר שנים עם צורב DVD של אסוס הוא מת ולא צורב כבר איזה חברות מומלצות ונחשבות אמינות? אין ממש מגבלת תקציב זה גם ככה לא סיפור יקר
-
- 29 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי את הEVO 840 120GB של סמסונג, והתקנתי עליו את המערכת הפעלה. דאגתי בביוס להכווין את הSATA ל-AHCI (פלוס ניתוק הכוננים האחרים) . לאחר כל ההתקנה הווינדוס עובד לי בדיוק כמו שעבד לי כשהוא הותקן על הכונן הרגיל, אולי אפילו קצת פחות טוב. אני מקבל הודעה בביוס כשהוא עולה בסגנון הזה - This version supports only Hard Disk and CDROM drives אני מניח שצריך לקנפג משהו נוסף אין לי מושג מה ... אשמח אם מישהו יוכל להכווין אותי במידה ופספסתי משהו, אני מרגיש הSSD די לא מנצל את היכולות שלו . המפרט שלי - WIN 8 Pro X64 Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB Flushed to 6970 Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVENCE Dell 2311h
-
- 30 תגובות
- 6.7k צפיות
-