עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. חג שמח (: חיברתי למחשב של אחי כונן קשיח נוסף (Slave) והופיעה לי מחיצה (H) ... לפני שחיברתי את הכונן הקשיח היו לי שתי מחיצות, C ו - D ... אז אני רוצה לאחד (בעזרת Partition Magic 8.0) את המחיצה שהתקבלה למחיצה הקיימת, D ... איך אני עושה זאת ?.. נגיד ואחרי שאני אעשה את זה ויום אחד אצטרך לפרמט, אחרי פירמוט המחיצה (H) לא תופיע שוב ?.. תודה מראש, משה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אז קניתי מחשב חדש, יש לי שני כונני SSD NVME 1TB של סמסונג, אחד 980 רגיל ואחד 980 PRO. אני מתכנן בעיקר לערוך וידאו ולשחק במחשב, הבנתי שהתוכנות עריכה צריכות כונן ללא מערכת הפעלה למשוך ממנו את הקבצי וידאו כדי לפעול הכי מהר? זה נכון? אני רוצה לדעת איך הכי טוב להשתמש בשני הכוננים, להתקין על אחד מערכת הפעלה ועל השני את התוכנות והמשחקים? להתקין את כל התוכנות ומערכת ההפעלה על אחד ולשמור קבצים רגילים בשני? מה הכי טוב לעשות ובאיזה מהכוננים? תודה.

3. Started by סקרן 10 היחיד,

שלום, איני מבין הרבה בחומרה ואיני מכיר את השוק כיום. האם מישהו יכול להמליץ לי על צורב חיצוני (dvd) אמין וטוב במחיר סביר- ואיכן שווה לקנות.... תודה רבה (וסליחה על הבורות)

4. הסתבכתי ... ברשותי לוח אם של אינטל מדגם - d915pgn , התקנתי היום HD חדש שעליו אני אתקין את WIN7 אך יש הודעה "Setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. See the Setup log files for more information" - יש לציין שלמרות ההודעה ניתן לראות בהתקנה את 2 המחיצות!, חיפשתי באתר של אינטל דרייברים של הלוח אם שלי (חשבתי כנראה צריך דריברים לSATA) ומשום מה ראיתי הודעה שבזמן הקרוב הם לא מתכוונים להוציא (או גם לא יוציאו) דרייבר ללוח אם שיתאים ל WIN 7 , מה זה אומר ? נדפקתי ? זה ההארדיסק : WD3200AAKS אשמח לעיצות אגב ניסיתי לשנות בלוח אם ב ata/ide configuration והאפשרויות שיש לי הן : disabled , legacy , enhanced ברגיל זה היה על enhanced וש…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Western Digital משיקה את התחרות הרשמית הראשונה להרחבות האחסון המהירות מבית Seagate בקונסולות ה-Xbox Series X ו-Xbox Series Sלכתבה

6. בניתי מערכת עריכת וידאו חזקה מאוד, מערכת ההפעלה מותקנת ב RAPTOR מהיר של WD, 10000 בנפח 37 GB. הדיסק עצמו מקרקר, כלומר שומעים אותו ממש עובד כשהמחט זזה. האם זה נורמלי? ככה זה? או שמא שלי תקול....? תודה

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. היי, בתוכנה Samsung Magician יש את הלשונית OS Optimization .. על מה כדאי ללכת שם מבין שלושת המצבים ? שמדובר על כונן שעליו מותקן הוינדוס?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. עד עכשיו היה לי את ה ND-3550A והוא התחיל לזייף לי בזמן האחרון - לא לקרוא דיסקים (צרובים בד"כ...) כמו שצריך וכדומה... כבר לפני חצי שנה הוא החליט שהוא מפסיק לצרוב לי דיסקים של +R ותמיד הרגשתי שאיכות הצריבה שלו לא להיט... קניתי לפני איזה חודש PS2 וכל משחק צרוב שצרבתי עם הצורב הזה נקרא בצורה בעייתית ביותר או בכלל לא על ידי ה PS2. דיסקים צרובים מחברים נקראים בלי בעיות... זה מה שגרם לי להחליט לקנות צורב חדש. שתי שאלות לי אליכם - איזה שם יש ך 3550A בשוק, ואיזה צורב טוב ואיכותי אני יכול לקנות כדי שה Playstation יוכל לקרוא את הדיסקים בלי בעיה.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by abc2007,

שלום יש לי לפטופ HP מדגם 1340 שיש לו חיבור SATA אם אני רוצה לחבר הארד דיסק מהמחשב הנייח(זה הארד דיסק פנימי כמובן)לחיבור החיצוני של הלפטופ כדי להעביר מידע אני פשוט מחבר ללפטופ עם אותו כבל שיש בנייח?או שאמור להיות גם חיבור של המתח?ואם כן אז איך? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by baraban,

אהלן! יש לי צורב DVD של SONY שעדיין באחריות. יש בו תקלה מאוד מוזרה. הוא לא קורא ולא צורב CD's (הוא כן עשה את זה קודם), אבל הוא כן קורא וצורב DVD's . לפני שאני נוסע לחנות שיתקנו לי אותו, רציתי להתיעץ איתכם, אם יכול להיות שזו איזשהי בעיה בתוכנה, שאני יכול לטפל בה בעצמי... ועוד שאלה? יש עינית נפרדת לCD ולDVD? תודה!

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  11. שלום, יש לי צורב חדש מבית SAMSUNG 203D. כידוע לכם מהירות צריבה מקסימלית שלו ל-DVD-R היא X20. ( המדיה עצמה רשום X16) צרבתי DATA בגודל בערך 2.5GB בנרו (גירסה 6.6) הוא כותב X16 אבל בפועל לקח לו 21 דקות לצרוב. כך שזה לא מהירות 16 אלא הרבה יותר איטי. ניסיתי גם באשמפו 7 ושם הוא מראה שהמהירות המקסימלית שצרב הוא X4...... למה ? הצורב החדש שלי לא תקין ? עבדו עליי בחנות? מה לא בסדר? אנא עיזרו לי. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום שלום, קניתי צורב של SAMSUNG - SW 248F שאמור לביות read X48 write X48 & ReRight X24 התקנתי את תוכנת ה nero שהגיע איתו (גרסה 5.5.9.12) אבל הוא לא מוכן לצרוב יותר מהר מ 24 - בדסקים ריקים רגילים ??? בנוסף הוא גם מזהה את הצורב כמהירות מירבית X24 - מה לעשות ???

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by NIRAN,

יש לי כונן וכשאני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועושה BOOT הכל עובד הדיסק מתחיל להעלות קבצים ואז כל המחשב נתקע, או שזה מעלה את כל הקבצים ואז יש מין מסך כחול כזה וכתוב בו שחסר לווינדוס קובץ והווינדוס לא יכול לעלות. בקיצור ככה אני לא יכול לפרמט מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  14. Started by Satlan,

שלום :} במחשב שלי ההארד דיסק מחובר במולקס.. עכשיו אני יודע שיש יציאת חשמל מיוחדת ל SATA, האם מה שיש לי עכשיו זה בסדר? WD 160GB SATAII

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  15. מדריך ליצירת (Bootable USB Flash Drive (DOK לפני שמתחילים, יש לוודא שה- Bios של הלוח אם תומך ב- Boot from a USB Flash Drive בד"כ אפשר למצוא את האופציה תחת "Boot Device". יש לשים לב כי הפעולה תפרמט את ה- DOK וכל המידע עליו ימחק. 1. יש להוריד את התוכנה הכלים הנחוצים - מהקישור הזה קובץ ה- RAR כולל את התוכנה ליצירת ה- Bootable DOK וקבצי DOS שנזדקק להם. 2. נחלץ את הקבצים ונתקין את התוכנה - HP USB Disk Storage Format Tool 3. נכניס את ה- DOK ל- USB ונוודא שהוא לא נעול לכתיבה (אם יש לו אופציה כזו). 4. נפתח את התוכנה עם הרשאות מנהל (Vista) ונראה את החלון שבו נבחר בתיבה הראשונה (Device) את ה- DOK שלנו. 5. נבחר בתיבה השניה (File System) ב- FAT32 6. נסמן למטה את האופצ…

• 2 תגובות
    • 21.5k צפיות
  16. Started by ytoledano,

שלום, אני יודע שמוכרים כונני רשת ואני יודע שיש קייסים שמתאמים בין FireWire / USB ל PATA/SATA, אז השאלה אם גם יש קייסים שמתאמים בLAN לPATA/SATA? איפה אפשר להשיג כזה דבר? ואם אי אפשר, איפה אפשר להשיג כונן רשת רגיל?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by TUTU,

אני צריך המלצה להארדיסק יחסית טוב אם אחראיות שלא עולה יותר מ 700 שח' מסוג : 80GB , 8MB Cache - תודה :>

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  18. המחשב שלי סרב לעלות בגלל שגיאה באחד הכוננים הקשיחים: The device, \Device\Harddisk0\DR0, has a bad block (מה שמוזר שזה לא הכונן של הווינדוס) הרצתי סריקה עם הכלי של ווינדוס והוא לא מצא שום דבר, הרצתי סריקה מהירה עם HD Tune וגם לא נמצא שום דבר ועכשיו אני מריץ סריקה מלאה שבינתיים לא מזהה כלום (רק בהתחלה), אבל אני מקבל אזהרה על Current Pending Sector. אני צריך להיות מודאג מזה? מה בדיוק זה אומר ואיך פותרים את זה? HD Tune Pro: ST3000DM001-1CH166 Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 94 86 6 102210835 ok (03) Spin Up Time 94 94 0…

• 37 תגובות
    • 10.6k צפיות
  19. Started by Crash5,

שלום לכולם, קיבלתי במתנה את הצורב הנ"ל וטרם חיברתי אותו למחשב מכיוון שרציתי להתייעץ אתכם לגביו. האם מדובר בצורב איכותי או שמא מדובר בצורב פשוט בעל איכות ירודה שכדי לי לשקול להחליפו? במידה ולדעתכם רצוי להחליף את הצורב אשמח לקבל הצעה לצורב איכותי יותר. הצורב נרכש בחנות Skypc, לכן אשמח אם הממלצה לגבי צורב חלופי תתחשב בצורבים הנמכרים בחנות הנ"ל. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  20. Started by arkadur,

יש לי מחשב ישן וטוב, DFI NF4 ULTRA D, עם AMD 3000. וג'יגה זיכרון. הלוח מגיע עם 2 אפיקי PCIE, אחד עבור כ.מסך והשני עבור הPERC5I שברשותי. כל עוד הדרישות שלי הם אכסון, וגישה לנתונים מהרשת, ולפעמים עבודה קלה על המחשב, אני מאמין שמפרט הזה יספיק, מצד שני, חשבתי על הלוח של אינטל המזערי DH57JG, ולבנות NAS ייעודי, דעתכם?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  21. Started by GMTK,

שלוום לכולם KSP יצאו במבצע מטורף ככה הם אומרים ואני לא מבין בתחום הזה. האם שווה לקנות את הSSD הזה ב530 שקל. הינה הקישור http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=14857 הם אומרים שהמבצע מטורף.

• 35 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. שלום , יש לי כרגע במחשב WD 80GB SATA 7200 8MB WD8000JD. הלוח אם הוא: Gigabyte K8NF-9 (NF4 , s939 , PCI-E) אני מניח שאתם יכולים להבין כמה 80gb במחשב לא אפשריים... חשבתי לקנות עוד 80/160 , על מה אתם ממליצים? תודה רבה [=

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. Started by TC,

הצורב הנל ... W552E. מזדהה בווינדוס (Device Manager) אבל לא רוצה להזדהות בנירו . או בכל תוכנת צריבה אחרת איך אני גורם לו להזדהות כדי שאני יוכל לצרוב ? נ.ב. עדכנתי לו את ה FIRMWARE להכי חדש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by creative,

יש לי מחשב נייד COMPAQ presario 2100 והלך לי ההארד דיסק שלו אני לא יודע איזה הארד דיסק חדש לקנות..הכוונה איזה סוג? יש בכלל סוגים שונים במחשבים ניידים?? צריך הארד דיסק שמתאים רק למחשבים של COMPAQ ?

• 1 תגובה
    • 948 צפיות
  25. Started by NM,

למה אני לא מצליח לשים בדיסק או קי קבצי תרגום( .srt)?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.