עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by gagig,

אוקיי,שלום,קודם כל אני חדש פה,אחלה פורום. רכשתי את המחשב שלי מ KSP השמנמנים. בקיצור,רכשתי אותו עם צורב DVD 3520A NEC. עכשיו,קניתי מדיות לצריבה RITEK DVD-R X4,G04,אני לא יודע אם זה דגם טוב,אך זה מה שכתוב ב DVDINFO,הדיסק נראה ממש טוב ממתחת. ו, SILVER LINE X8 RITEK G05,רציתי לדעת,בקשר לסילבר,האם זה טוב הדגם הזה בשביל הצורב שלי?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by nissim_y,

לאחר שדרוג ל windows - xp pro אני מנסה לצרוב בצורב ricoh באמצעות nero בהעתקת cd to cd מתקבלת שגיאה בעת הסימולציה - ( simulation failed at 8x (1200 kb :-*

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by saarshai,

רכשתי את ה- CR-9000 photofast ידוע שהוא עובד הכי טוב והכי מהר עם כרטיסי SDHC עם צ'יפ SLC. אני מחפש אילו כרטיסים משתמשים בצ'יפ הזה או ב-MLC, ורק מעטים מפרטים באופן מפורש. האם הכיתוב 6 class הוא אינדיקטור לזה שהכרטיס הוא SLC, או שיש 6 class שהם MLC?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by Nemesis,

שלום חברה, אני מחפש בנרות Slot loading DVD עבור מערכת הבידור הביתית שאני בונה. בזמנו מכרו כאלה של פיוניר בארץ, אבל לא ניתן למצוא אותם יותר. יש למישהו מושג היכן ניתן למצוא יחידה? (לאו דווקא של פיוניר).

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by spatz,

מה זה בדיוק והאם כדאי לאפשר את זה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by DrowNz,

שלומות לכולם, אני זקוק למידע בקשר למוצר הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd64630962.htm כל סוג של מידע בקשר לפריט הנ"ל יהיה שימושי. תודה, DrowNz

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  7. Started by dsane,

מה ההבדל בין החברות השונות המיצרות את הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אם בכונן המכני יש רק חומר מדיה (סרטים,מוזיקה,תמונות), האם sr נותן יתרון כלשהו על פני התקנת מערכת הפעלה על הssd? תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  9. Started by Samnet,

יש לי מחשב שהיה דלוק במשך שנתיים בערך עם תנועה מועטה רק תוכנה אחת שרצה בוינדוס 10 לניתור נתונים (1% CPU אולי) וגם לא כותבת לדיסק החלטתי לבדוק את הדיסק ואני רואה: מעבר לתשובה הברורה להחליף את הדיסק, האם הנתונים נקראיפ פה לא בצורה נכונה ? כי פה זה מראה ירוק: תודה !

10. Started by מר מקלדת,

קבלתי WD2500JB חדש במסגרת האחריות אחרי שהישן הלך. Attribute Current Raw Overall Raw Read Error Rate 200 0 Very good Spin Up Time 192 5358 Very good Start/Stop Count 100 7 Very good Reallocated Sector Count 200 0 Very good Seek Error Rate 200 0 Very good Power On Hours Count 100 24 Very good Spin Retry Count 100 0 Very good Calibration Retry Count 100 0 Very good Power Cycle Count 100 7 Very good Reallocated Event Count 200 0 Very good Current Pending Sector 200 0 Very good Offline Uncorrectable Sector Count 100 0 Normal Ultra DMA CRC Error Rate 200 0 Very good Write Error Rate 100 0 Normal למה ה-Offline Uncorrectabl…

11. Started by ORrrr,

אהלן שמתי לב לבעיה שמופיעה רק בויסטה(באקס פי זה היה בסדר) smart מופעל בביוס ולמרות תוכנות כמו hd tune ו speedfan לא מזהות את נתוני הדיסק הקשיח כמו גם את מעלות הדיסק.. בקיצור אין תקשורת בין הדיסק למערכת חוץ מכך שמופיע השם של הדיסק והכוננים. מה גם שביצועי הדיסק הקשיח ירדו מאוד. מפרט המערכת שלי בצד ואני על הדריברים הכי מעודכנים לכל רכיבי המערכת. תודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  12. Started by Pure-Gold,

יש לי כונן של 1.5TB שה SMART אומר שהוא עומד לקרוס. העתקתי ממנו את כל המידע שאני צריך. יש משהו שניתן לעשות כדי לשוב ולהשתמש בכונן או שהבעיה היא חומרתית ואין מה לעשות למעט להחליף אותו בחדש ? תודה. תמונה מצורפת. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  13. Started by pompon,

שלום, קיבלתי 2 הארדסיקים של סמסונג HD502HJ בנפח 500GB ואני מעוניין לעשות להם רייד ולהפוך אותם להארדיסק 1 . מישהו יודע כמה פלטות יש להארדיסקים האלה? והאם כדאי לי להתעקש להחליף ל SEAGATE או שההבדל הוא לא כזה נורא? איך הם מבחינת ביצועים וכו'? כרגע יש לי WD ואני מאוד לא מרוצה מהם! פעם שנייה שהלך לי ההארדיסק של WD ב 3 שנים... בכל אופן מישהו התנסה עם הדגם הזה?

• 3 תגובות
    • 999 צפיות
  14. Started by Elapsed,

היי. לימים הקרובים יש מבצע של KSP על הכונן הבא - http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15084 אני לא מבין כל כך בכונניי SSD, אך הבנתי שהם מהירים יותר וראיתי סירטוני השוואה שמראים שקצב העברת הנתונים שלהם מהיר יותר. על כל פנים, האם ההבדל שווה את הכסף? והאם החברה הזאת בסדר? שמעתי עליה רק כיצרנית כרטיסי זיכרון. האם הוא שווה את הכסף? המבצע מוריד את המחיר מ-850 ל-690

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by guy3122,

שלום לכולם, אני מחפש לוח אם. בלוח אם שהסתכלתי כתוב: Socket 3, M key, type 22110/2280 מה זה אומר Socket 3? מה זה type 22110/2280? תודה.

16. Started by FriXus,

במחשבי הישן היותר (P233) ישנם שני HD בגודל של 3 גיגה כל אחד האם אני יכול לעשות RAID0 בצורה כלשהיא להרדיסקים? אין לי בקר RAID (לוח ישן מאוד של 66MHZ) ישנם תוכנות SOFTWARE RAID? יש לי את PM7 יעזור איכשהוא? אם אני אצליח לעשות RAID0 הביצועים יהיו יותר טובים? בקצת אפילו? (בהתחשב למהירות המעבד/ שזה SOFTWARE RAID) :s05:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by integral,

עכשיו זה רשמי. סוני ו NEC ביחד, כמו טושיבה וסמסונג, אל.גי. והיטאצי, בנקיו ופיליפס. למה "קנו"? 55% אחוז לסוני, 45% ל NEC. מי בעל הבית? http://www.forbes.com/business/feeds/afx/2006/02/27/afx2554631.html

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by x-dude,

הצורב הראשון שתומך ב DVD-R DL.... לא שזה כל כך משנה לרוב האנשים חחחח, בסה"כ יותר מדיי דברים שלילים במסקנות (דברים שיכולים לתקן אותם בעזרת קושחה נורמלית). http://www.cdfreaks.com/article/260/9

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by 8-Ball,

תגידו מה אתם אומרים על הצורב הזה? חוץ מהעובדה שהוא X8 ויש כבר X16...? יש אותו בזיגזג ב470 שקל (צבע שחור).. למי שיודע, יתרונות? חסרונת?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  20. Started by integral,

טוב, אז היות וזה היה הכונן היחיד השחור בחנות, לקחתי אותו לחבר (ולבדיקה). הצורב הזה הוא ה OPTIARC 5170 בעטיפה של סוני (מי שלא יודע אופטיארק זו החברה המשותפת החדשה ל NEC וסוני). ה PREVIEW ב CD FREAKS נחמד: http://www.cdfreaks.com/article/292 הצורב בעטיפה של סוני מרשים יותר מה NEC ומגש הטעינה שלו נראה ומרגיש איכותי יותר. זמן הצריבה סביר ל X18 (רחוק מה LG, אבל טוב יותר מה X16) מה שמאוד מוזר היא יכולת הסריקה שלו. זו צריבה של TY T003 ב X18. שימו לב להבדל בין תוצאות הסריקה בפיוניר, שמצויינות, וטובות משמעותית מאותה מדיה ב X16 שנצרבת על הפיוניר, לבין תוצאות הסריקה בסוני שעל הפנים. כמובן שבפיוניר זה נבדק ב ECC1 ובסוני ב ECC8 אבל ההבדל לא יכול להיות כל כך גדול. מה שעוד יותר מוזר, ז…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היום פעם ראשונה ניסיתי לצרוב על מדיה של DVD+RW Verbatim X4 באמצעות הצורב של Optiarc שמצויין בכותרת. הצורב לא הצליח לצרוב על המדיה. ניסיתי מדיה אחרת מאותו סוג וגם אותה הוא לא צרב. ניסיתי לצרוב עם צורב LG על אותה המדיה שה-Optiarc לא הצליח, וה-LG כן הצליח. ה-Optiarc צורב על DVD+/-R ו-CD-R של Verbatim ללא בעיה. מה זה אומר? האם המדיה בעייתית או שהצורב תקול? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by asafmanor,

אני מתלבט בין צורב a-open 40* לבין sony 48*, שניהם באותו מחיר אם אני לא טועה. מה לבחור?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Randy Orton,

חשבתי לגוון קצת אחרי קניה של LG חשבתי ללכת על צורבים SONY אבל יש שמועה שיש איתם בעיה של תאימות עם NERO מישהו יודע משהו על זה ?

• 7 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by tomz,

אני זוכר שמישהו שם לינק מאחד האתרים של החברות שמראה שלייט און מוכרת צורבים לסוני, רציתי לדעת אם זה באמת נכון, למרות שאני מאמין שכן לאחר שראיתי את המפרטים של הצורבים, קופי אותו דבר רק שסוני איטי במשהו כמו 0.01 באיזה דבר אחד וגם רציתי לדעת מה עוד לייטאון מוכרת לסוני (צורב DVD?) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by RazorJunior,

אוקי אז פתאום גיליתי שעל ה LG DRD8160B שלי שמעולם לא פעם כמו שצריך(שיזדיינו ה LG האלה...) יש אחריות! אז הורדתי חזרה את ה FW המקורי של LG בשביל לעשות FLASH חזרה מהFW של ה RPC1. והמחשב נשאר על המסך NOW DOWNLOADING WAIT.... כבר במשך שעה!(זה לא המחשב שעליו אני כותב עכשיו). החלטתי להשאיר אותו ללילה אולי בכל זאת הוא יזוז. מפרט המחשב אם זה משנה P3-600@405MHZ(בעיית התחממות), WD HDD20GB, 3X64MBSDRAM-GENERIC, RIVA TNT32, Generic 300W PSU........... אז מה אני עושה אם נתקע ה FW באמצע?! לעשות ריסט?! זה לא ידפוק את הכונן?! איזה יום אסון, בנוסף לזה היה היום איזה נחשול מתח ונשרפו לי כל המחשבים בבית(חוץ מזה שעכשיו תקוע, וזה של חבר שלי שאצלי שממנו אני כותב עכשיו). :'(

• 3 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים