עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by KingAlpaca,

ברשותכם, עוד כמה שאלות להדיוטים: 1.האם ניתן לאחד/לפצל/לשנות וכו' פרטישנים כאשר יש בהם מידע? 2.מה זה "רייד" ואיך עושים את זה? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by jackass,

SONY 48*24*48 +SOFT או LG 48*24*48 BULK? שניהם בערך אותו מחיר EPO 48*12 זה טוב? הוא הכי זול וה MSI עוד כמה עשרות... שווה ?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by semuel_t,

להקצות מחיצה נפרדת למערכת ההפעלה ואת שאר המחיצות לתוכנות/משחקים/דברים... בנפרד? או שאולי עדיף להקצות מחיצה למערכת ההפעלה והתוכנות בנפרד ואת השאר בנפרד?

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by nim901,

ראיתי בKSP כונן HD של סייגיט, 500 גיגה עם 32 מגה קאש, האם הדבר משמעותי? או ללכת על WD AAKS?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by ariel-ro,

לקראת הBLACK FRIDAY הקרב ובא, והגיע הזמן לקנות הארד דיסק חיצוני, ראיתי את אלה: http://www.verbatim-europe.co.uk/en_1/product_3-5-external-hard-drive-usb-2-0-1-5tb_16081.html http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6769 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7600 השאלות שלי הן: מי הכי טוב מבין ה3? או שאין הבדל משמעותי? אם יהיה 1+1 על הHDD אני אקנה או אחד של 2TB ב600ש"ח(אני אמצא מישהו כבר) או 1TB+1TB ב600 ש"ח. במידה ולא אז את הVERBATIM ב500ש"ח מאופיס דיפו. יש לי כמה שאלות 1. האם הLECIA 2TB מגיע כשני דיסקים של 1TB? 2. האם כולם באותה מהירות קריאה וכתיבה? 3. האם הם משתווים לדיסקים של WD וSEAGATE? תודה אריאל

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by iMeash,

אהלן, כבר תקופה שאני רוצה שיהיה לי שרת ביתי לצורך הזרמת מדיה. מתלבט בין 3 אפשרויות: 1: raspberry pi. עלות - בסביבות 700 ש"ח כולל ערכת קירור ואחסון 2: לפטופ ישן שיש לי זרוק אצל ההורים שההתלבטות לגביו היא שהוא מאוד ישן, ואני לא יודע אם לפטופ בנוי להיות דלוק 24/7. היתרון שלו היא שאין עלות בכלל (חוץ מצריכת חשמל שאני מניח שהיא הרבה יותר מאשר שרת יעוד או PI). 3: שרת NAS יעודי כמו לדוגמה: https://ksp.co.il/web/item/105907 ההתלבטות שלי לגביו היא שיש לו זיכרון נמוך (512MB לעומת 4GB או 8 GB שיש ב PI או בלפטופ הישן) מערכת הפעלה שאני לא מכיר ולא יודע אם אפשר להחליף. ודבר אחרון מעבד יותר חלש מזה של ה PI או של הלפטופ. עלות כוללת כולל אחסון - ב…

7. Started by BlackTalon,

אני צריך שתי המלצות לשני צורבים כי יש סיכוי גדול שלא יהייה מה שתגידו לי כאן (הכוונה לשתי חברות שונות) סה"כ צורב לצריבת מוזיקה לדיסקמן ומידי פעם לדברים אחרים, בכל זאת מינימום דפיקת דיסקים מינימום זמן צריבה במחיר של עד 500ש"ח. כשתסתכלו על מחירים באינטרנט קחו בחשבון שאני קונה בחנויות איפה שאני נמצא ושזה עולה הרבה יותר. למשל כשביררתי על כרטיס מסך ראיתי שהוא עולה 2000 ולא 1500 כמו שיכלתי למצוא באינטרנט. עוד שאלה, מזה בדיוק 48*24*48 (סתם דוגמה) ומזה אומר על הזמן שיקח לי לצרוב דיסק? נ.ב-אני הולך לקנות ת'צורב היום והולך לעשות בדיוק מה שתגידו (אז בבקשה...) תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by edoson,

ככה, יש לי MAXTOR 20GB לא זוכר את הדגם המדויק, אבל הוא יכול לעבוד במהירות של 133, עכשיו שקניתי HD התעקשתי אליו ספציפית למרות שהוציעו לי baracoda ודומיהם, בטענה שבכל מקרה הלוח שלי לא יתמוך ב 133 אלא רק ב- 100 מה שהם לא ידעו זה שעל הלוח שלי (p4s8x asus) יש IDE מיוחד רק בשביל ATA 133 . עד כן הכול טוב ויפה. אני מגיע הביתה ומחבר את ה MAXTOR החדש ל-IDE המדובר בלוח, והנה המחשב לא מזהה אותו. מחבר ל- IDE הרגיל (ultradma133/100/66 ע"פ החוברת של הלוח ) והכל עובד כמו שעון, רק שהביוס אומר לי שהHD שלי עובד ב UDMA 5 , וזה, מהמעט שאני יודע, שקול ל- 100 ולא ל133! מה עושים? מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ATA 133 ו UDMA 133 , מה מהם יש בHD שלי ולאיזה IDE אני אמור לחבר אותו ע"מ …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by ran07,

שלום אני יודע שזו שאלה די שכיחה אבל לאחרונה שניקיתי את המחשב וקניתי עוד דיסק קשיח הדיסק קשיח שלי התחיל להרעיש הוא לא מרעיש בצורה מטורפת לא הפלתי או אפילו טלטלתי את הדסיק קשיח 7200 SAMSUNG HD120IJ

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by רועיירדן,

http://www.guru3d.com/news-story/plextor-m7e-m-2-pcie-gen-2x4-performance-caught-on-photo.html מה מחירו שיצא ? איך אני יודע איזה לוח יוציא ממנו את המקסימום X99 ?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. לפני כשבועיים. אחרי הפסקת חשמל. היו לי 2. הראשון יותר ישן הלך מהר. ואז גם השני. קניתי חדש. התקנתי הכל. עכשיו אני כל פעם מוצא את עצמי חושב איזה בעסה שאין לי את הישן. בכל זאת 1TB הלך. ש לפחות 800 ממנו היה תפוס. גם אם לא תמיד בדברים חשובים. עדיין באסה. ואיזה מישהו זרק לי שלפעמים זה רק "כרטיס אלקטרוני " ( לא זוכר בדיוק ) , ושאם זה זה, אפשר להחליף אותו, לדוגמא לחפש ב EBAY . יש אמת בדבר ? יש אפשרות לבדוק את זה ? אם כן מה אני בדיוק מחפש ? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אני צריך דיסק קשיח ל-HTPC. הדרישות מהדיסק הקשיח הן כדלקמן: מינימום 250GB (עדיף 300GB+). SATA II עם NCQ. Buffer של 16MB. הדיסק הקשיח צריך להיות מאוד שקט וקריר, עדיף של Seagate או Samsung (לא Western Digital). נ.ב. לפני כמה שבועות, היתה באתר כתבה על דיסקים קשיחים של סיגייט, והיה שם דגם אחד שקט שהיה כתוב שהוא מיועד ל-HTPC, אבל אני לא זוכר את הדגם שלו. יש למישהו קישור לכתבה הזו (אני לא מוצא אותה).

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by hadarelk,

שלום, אני מתכנן לקנות את הLenovo T440P. המחשב מגיע עם 500GB HDD. אני רוצה לשדרג אותו לSSD. דיברתי עם החנות, קיימת אופציה לשדרוג ל256GB עם כונן של Sandisk, הוא לא ידע לתת לי דגם בטלפון באותו רגע. עלות השדרוג היא 800 ש"ח. (כוללת התקנה מחדש של מערכת הפעלה וכו') בהנחה שאביא כונן בעצמי המחיר עבור אותה עבודה הוא 400 ש"ח. אז ככה, האם עלות העבודה (400 ש"ח) באמת הגיונית? כשניסיתי לבדוק במעבדות של לנובו ביקשו שאביא את המחשב ויתנו הצעת מחיר. ומה לגבי הכוננים של Sandisk? למרות שאין דגם ספציפי, מה ידוע על האיכות הכללית שלהם? פשוט רוב ההמלצות שראיתי פה הן לסמסונג,Crucial ואינטל ואין כמעט שיחות הנוגעות לSandisk. החנות טוענת שמשתמשים בSandisk משום שזאת הבחירה של לנובו. הדר

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ModChiP,

נקנה לפני שנה וחצי מ KSP. לפעמים משמיע תקתוקים והיום כשהפעלתי את המחשב וינדוס רצנ לבצע בדיקת דיסק(ללא הצלחה*. KSP לא מוכנים לתת דיסק נוסף כדי שאני יעביר אליו את החומר מהראשון. מה ניתן לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. רכשתי דיסק קשיח סיגייט 1T מסידרת 7200.12. החלטתי לבצע בדיקה טכנית לדיסק החדש מייד לאחר איתחולו. הרצתי תוכנת MHDD 4.6 והתפלאתי לראות בתוצאות הבדיקה שמופיעה שם 2 הערות warning 500>ms 500<ms שאלה למבינים מבינכם: האם הדיסק הזה תקין? מה משמעות הערת warning הזו והאם היא בעייתית,ורצוי להחליף את הדיסק?או שניתן להתעלם ולהתחיל לעבוד איתו. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. הכוונה לחבר 2 דיסקים בRAID 0 + 2 דיסקים ב-RAID 0 שלא קשורים ל- RAID 0 הראשון , כך שיש לי 2 כוננים גדולים שכל אחד עובד במערך בנפרד

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מה דעתכם על DVD בגודל 201 גיגה שמועתק באיכות מאסטר ב 0.1 שניות? http://home.businesswire.com/portal/site/google/index.jsp?ndmViewId=news_view&newsId=20040830005476&newsLang=en :yelclap:

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. מצרף צילום מסך , מה זה אומר ? יש עוד תוכנות טובות לבדיקה ? ההארד דיסק של סיגייט!

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by yirmi_opp,

יש לי את הצורב של פלקסטור X24. לאחרונה נדפק משהו בצורב, הנה הבעיות: א. לפעמים הוא פשוט נתקע באמצע ואז המחשב לא מגיב. ב. כנ"ל, נתקע באמצע אבל מופיע המסך הכחול הארור. ג. כשהוא צורב הוא צורב לאט מאוד, למרות שכתוב שהוא צורב במהירות 24 לוקח לו משהו כמו 10 דקות לצרוב דיסק. אני משתמש בnero 5.5.7.8, ובלי קשר, אותם הבעיות בכל תוכנות הצריבה שניסיתי. אני עובד על windows 98 se ניסיתי על כל סוגי הדיסקים כולל היקרים ביותר ותמיד אותם הבעיות. מישהו יוכל לעזור לי בבקשה?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by Idanp,

לאחרונה התחלתי לחוות תקיעות מוזרות במחשב בדסקטופ לכמה שניות בהתחלה חשבתי שזה קשור לווינדוס התקנתי את המערכת הפעלה מחדש והבעיה נשארה הרצתי כמה בדיקות ..ואני חושד שהראדיסק הולך לגמור השאלה האם הוא באמת יכול לגרום לבעיות כאלה ? זה הhdd של סיגט ST2000DM001 שנימצא אצלי כשנתיים הוא נכשל בבדיקה Short DST וקיבלתי הזהרות בSMART אני מצרף תמונה [ATTACH=CONFIG]9414[/ATTACH] בכל מיקרה , אני רוצה לקנות SSD בנפח 250GB והארדדיסק רגיל שיחליף את הנוכחי 2TB+ התקציב שלי הוא 1000 שקל לשניהם מה מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אף פעם לא ניסיתי לצרוב מדיסק לדיסק עם כונן אחד, לכן אין לי מושג איך עושים את זה. לפי מה שהבנתיף צריך ליצור קובץ Image של הדיסק, ורק אז לצרוב עם תוכנת צריבה. אבל... איך יוצרים את קובץ ה- Image הזה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום, כרטיס ה-SD שצלמתי איתו במצלמה שלי דורש שאני אפרמט אותו, וכל התמונות שלי בפנים! האם יש אפשרות להציל את התמונות? אני ממש לא רוצה לאבד אותן ולהבנתי פירמוט אומר שכל מה שעל הכרטיס ימחק, לא? תודה רבה *הנחתי שהנושא שייך ל"אמצעי אחסון" ולא ל"צילום דיגיטלי". מקווה שלא טעיתי

24. קניתי מחשב נייד שיש עליו מערכת הפעלה Endless. במחשב יש דיסק 1T רגיל (מגנטי) במהירות 5400 + דיסק 128G מסוג SSD. התקנתי על המחשב windows10 באמצעות דיסק און קי. להתקנה בחרתי את דיסק ה-SSD. כעת בסייר אני רואה רק את ה-SSD (הוקצתה לו האות C). אין זכר לדיסק של 1T... מצורפת תמונה1. נכנסתי לניהול דיסקים ושם רואים גם את הדיסק של 1T, עם 3 מחיצות. על שלושתן כתוב "תקין" אבל כאמור לא הוקצתה אות לדיסק. חשבתי לנסות בעזרת קליק ימני לבחור "שינוי אות ונתיבי כוננים" אבל זה לא פעיל. מופיע באפור (רק שתי אפשרויות פעילות - "מחיקת אמצעי אחסון" ו- "עזרה"). מצורפת תמונה2. מה לעשות כדי שהמערכת תציג גם את הדיסק הגדול של 1T?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by none,

אני צריך את הרשימה של הצורבים אשר תומכים בצריבת דיסקים עם SAFEDIC 2.XX

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.