אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
האם למישהו יש נסיון איתם כי אני עושה הרבה עריכה ומצאתי דיסקים שלהם של 900 מגה וככה הרבה סרטים נכנסים בדיסק אחד.
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוינדוס מראה שה- WD 250GB מכיל רק 127 GB . ממה בעיה הזאת נובעת? איך איך לפתור אותה?
-
- 33 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חברה אני בהתלבטות גדולה עם לקנות כונן ssd בחו"ל (ארה"ב). שם זה יוצא לי הרבה יותר זול, אבל בכל זאת כונן טוב של 120gb עולה שם מעל 200$. שווה את זה? חשבתי אולי על ה-vertex 2, למישהו יש התנסות עם הכונן הזה, או כונן דומה מבוסס sandforce? או שעדיף להשקיע על כונן כמו crucial c300 שנותן מהירויות קריאה מטורפות, אבל הבעיה היא שאין לי לוח תומך sata3 אז הוא יעבוד על sata2. אני לא רוצה את הכוננים של אינטל, כי הם הרבה יותר איטיים... תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו שמע על החברה הזו? Buffalo . מתגובה בYNET הבנתי שהיא איכותית במיוחד, המוצרים מיוצרים ביפן. ושאלה אחרת, איזה כונן עדיף ולמה: WD My Book Essential Edition 2.0 500GB WDH1U5000 או Maxtor One Touch IV 500Gb USB2 ושאלה נוספת, זה נכון ש"כונני WD הם זוללי חשמל , אם הספק שלכם הוא בהספק נמוך אל תגיעו התוצרת שלהם , כמו כן הם לא מסתכרנים תמיד מול המחשב המארח , השם של WD אינו ערובה למוצר טוב , המוצר של סמסונג הינו באיכות טובה יותר , אמינות טובה ואיכות טובה ." [תגובה מYNET]
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי דיסק חיצוני חדש של transcend אחרי חודש שכתבתי עליו קיבלתי הודעת שגיאה. הרצתי chkdsk שמצא ותיקן המון בעיות ובסוף רשם שיש מעט bad sectors. פירמטתי את הדיסק ועכשיו אין יותר bad sectors וגם ב SMART אין שום סימן לבעייה. האם יכול להיות שאין בעייה פיזית בדיסק? חשבתי לממש אחריות אבל עכשיו אין שום סימן שהיו בעיות שאני יכול להראות לחנות. תודה.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רכשתי כונן של intel 120gb ssd 330 נכנסתי להתקנה של מערכת ההפעלה והוא מראה לי שגודל הכונן הוא 111gb והוא ייצר לי עוד כונן ללא שם של 100mb עשיתי פורמט לכונן זה ולאחר מכן התקנתי את מערכת ההפעלה על הכונן ששוקל 111gb האם עשיתי טעות שפירמטתי את הכונן ששוקל 100mb ולמה הוא משמש? ???
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן חברה, יש לי אפשרות לקנות את ה Intel® SSD 730 Series 240GB במחיר של כ 650-750 ש"ח. האם אתם חושבים שבאמת כדאי לקנות את ה SSD המדובר או ללכת על אחד טיפה זול ממנו כרגע יש לי את ה EVO ואני מודע לבעיה שקיימת בו ומקווה שיתקנו אותה. אני צריך את SSD נוסף למחשב אחר לכן אין אופציה ל RAID כלשהו תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לרגל טיסה לחו"ל וטיול ארוך אני מעוניין לקנות דיסק און קי טוב שיעשה את העבודה. הוא בעיקר ישמש לאיכסון תמונות עד להגעה לארץ (חצי שנה בערך). קודם כל באיזה גודל מומלץ לקנות 8GB או 16GB? שנית מהם הדברים שאני צריך לשים לב בקניית דיסק און קי למטרה זו? בדקתי פה בחנות ליד הבית: 8GB : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=21289 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=18045 16GB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=21983 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=20791 תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעיה שנמשכת כבר כמה זמן ועכשיו נמאס לי - קניתי לפני כמה חודשים Transcend StoreJet 1TB. כשאני מחבר אותו ליציאת usb3 הכונן במקרה הטוב פועל 5 דק' ובמקרה הרע תוקע את המחשב. כשאני מחבר ליציאת usb2 הכל פועל כרגיל. בנוסף חיבור usb3 פועל במחשבים אחרים. בקר usb3 מעודכן מהאתר של אינטל (renesans controller). רעיונות???
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש ונתקלתי בבעיה. תקציב יש לי, אך איני יודע איזה הארד דיסק לקנות. אני רוצה לקנות הארד דיסק בעל נפח גדול, עדיף 80 ולא 60 ג'יגה. אני בעקרון מתלבט בין שני הדגמים של Wd ומקסטור. לשניהם יש 8Mb Buffer אבל בעייתי היא שהווסטרן דיגיטל הוא Ata100 והמקסטור 133. לי יש בקר רייד שתומך ב-Ata133 אז חשבתי לחבר את ההארד דיסק לשם, בלי להפעיל את הרייד. בקיצור, אני אשמח לשמוע ממכם את דעתכם והמלצתוכים ואפילו אם למישהו יש דגם נוסף להמליץ לי. תודה! עומר
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לרכוש דיסק קשיח חדש במקום האחרון שנפח את נשמתו ביום שישי. כמובן שכתוצאה מהמקרה המצער חיפשתי את הדיסק האמין ביותר אך גיליתי שאין תשובה סופית לשאלה, על כל ביקורת שמהללת חברה אחת אני מוצא שתיים שאומרות את ההפך. לכן החלטתי לפתור את הבעיה בצורה דמוקרטית. מה דעתך איזה כונן הוא האמין ביותר?
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעקבות התגובה הזאת - והתראד הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204558.0 למי יש כונן LG דפוק? נ.ב. I hope x-dude will forgive me for doing his job
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בוקר טוב אני עומד לפני רכישה של כוננים ואני רוצה דעה על שניים הנה הדגם הראשון של WD http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3826 השני הוא הסמסונג אחד טרה F1 ה"רגיל" מה עדיף??? מי יותר אמין ?? אחרי שיטוט קצר בנועה מצאתי את זה למרות שאני בטוח שיש שגיאת כתיב.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5409 אקו גרין 7200 (למרות שהוא 5400 ) אבל באתר של סמסונג לא מציינים איזה מהירות הדגם של נועה.
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי, מאז ההצפות בתאילנד (שכנראה גוררות יותר תלונות בארץ מאשר בתאילנד) איבדתי אחיזה על מה שקורה בשוק הקשיחים. אני כבר תקופה ארוכה זקוק לדיסק 2TB וחיכיתי לא מעט אבל כבר לא יכול לחכות עוד. הייתי שמח לקבל המלצה לדיסק קשיח פנימי 3.5 2TB כאשר אמינות היא הקריטריון החשוב ביותר. בעבר הייתי קונה רק את הסדרה הירוקה של WD והייתי מרוצה עד הגג. שקטים, חסכוניים ואמינים. אבל היום כשאני מסתכל ב-newegg אני רואה מלא ביקורות שליליות על דיסקים שמתים תוך חודש או מגיעים תקולים. אולי הם לא חזרו לעצמם שם ב-WD... אני צריך את הדיסק לאחסון NAS כך שמהירות אינה חשובה לי אלא האמינות וחסכון באנרגיה. יש לי שרת NAS דמיקולו שעושה RAID 0 והופך את 2 הדיסקים למחיצה אחת כך שאם אחד נופל ככל הנראה המידע בשני לא י…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לאחרונה, כל פעם שאני צורב DVD עם צורב ה - Nec 3500 ( שיש לו את הקושחה האחרונה 2.1B ) הוא לא יכול לקרוא אותו אחר כך. אם אני מנסה להיכנס לכונן עם הדיסק המדובר אני מקבל שגיאה : "Disc Is Corrupt or Not Formatted For Windows". הבעיה מתרחשת ( מ - 2 בדיקות שעשיתי ) בדיסקים Verbatim DVD-R X16 (Photo Printable) אלו דיסקים טובים למיטב ידיעתי. ניסיתי לצרוב על ה - DVD-RW שיש לי ( גם של Verbatim ) והוא פועל אחרי הצריבה בכונן. למישהו זה עוד קרה ויש פתרון ? ( יש לי חומר חשוב על הדיוידיים האלה )
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש SSD 120/128 ג'יגה. יחובר למחשב נייח לשימוש ביתי בלבד (אינטרנט, אופיס) עם דיסק HDD של 2 טרה, כלומר ה SSD ישמש רק לתוכנות ולא למסמכים, תמונות וכו'. התקציב הוא עד אזור ה-120 ש"ח. אני רואה שיש לא מעט אופציות. יש באמת הבדל בין כל הדגמים בסדר גודל כזה של מחיר? מה מומלץ? תודה https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db5146774=5146775&db812109=1453349&db141821=141823&db141804=141810,1799192&db141811=3544077&orderby=ratesum&noidx=1
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מצאתי בפלונטר את אותו הצורב של פלקסטור, 48X24X48 אחד שחור אחד לבן, ההבדל במחיר הוא משהו כמו 200 (!!!) שקל.... מישהו יכול להסביר מה ההבדל? או שמשלמים רק בשביל הצבע? הדף של הצורב באתר של פלקסטור לא מוזכר הבדל בין השניים...
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את הLenovo T440P. המחשב מגיע עם 500GB HDD. אני רוצה לשדרג אותו לSSD. דיברתי עם החנות, קיימת אופציה לשדרוג ל256GB עם כונן של Sandisk, הוא לא ידע לתת לי דגם בטלפון באותו רגע. עלות השדרוג היא 800 ש"ח. (כוללת התקנה מחדש של מערכת הפעלה וכו') בהנחה שאביא כונן בעצמי המחיר עבור אותה עבודה הוא 400 ש"ח. אז ככה, האם עלות העבודה (400 ש"ח) באמת הגיונית? כשניסיתי לבדוק במעבדות של לנובו ביקשו שאביא את המחשב ויתנו הצעת מחיר. ומה לגבי הכוננים של Sandisk? למרות שאין דגם ספציפי, מה ידוע על האיכות הכללית שלהם? פשוט רוב ההמלצות שראיתי פה הן לסמסונג,Crucial ואינטל ואין כמעט שיחות הנוגעות לSandisk. החנות טוענת שמשתמשים בSandisk משום שזאת הבחירה של לנובו. הדר
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אני חושב לקנות את הצורב של ASUS גם בגלל ה LIGHTSCRIBE ורציתי לשאול את מי שקנה איך הוא כי הוא מופיע במומלצים אבל לא קיבלנו סקירה עליו. חשבתי בהתחלה ללכת על LITE ON אבל מכיוון שהוא רועש אני ילך כנראה על ה ASUS אם כמובן הוא טוב. תודה
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בעקבות הקורונה אנחנו עובדים יותר מהבית וחשבתי כי פתרון (חלקי) לבעיות האבטחה יהיה להשתמש במפתח דיסק-און-קי עם תוכנה כגון SysKey או משהו דומה ועלה גם הרעיון להשתמש בדיסק-און-קי עם קורא טביעת אצבע כדי להגביר את האבטחה. חיפשתי קצת חומר ברשת אבל לא ממש הבנתי כיצד ניתן להשתמש בזה כראוי. להבנתי, המחשב יצא מנעילה רק ע"י הכנסת המפתח ולחיצת האצבע על המשטח, כל זמן שהמפתח מוכנס המחשב יהיה ניתן לשימוש. -האם יש אופצייה לדרוש זיהוי מחדש (ע"י טביעת אצבע) כל זמן מסויים? -האם ישנו מנהל סיסמאות השומר את הסיסמאות במפתח הדיסק-און-קי ודורש טביעת אצבע כל פעם שהוא שולף סיסמה? -האם ניתן "לפרק" את הדיסק-און-קי לדיסקים נפרדים שלכל אחד מהם טביעת אצבע אחרת? הכוונה כי מפתח אחד יוכל לשמש…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
חברת המסכים KDS מביאה אלינו את המוצר המדהים הבא: כל זאת במחיר של 140$ באתר של KDS עצמה.. עוד פרטים ברוויו הבא
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשבוע וחצי קרה זה וקרה זה קיצור יש לי בעייה עם כמה הארד-דיסקים אבל די לצרה בשעתה אז נתחיל מהראשון: מדובר בהארד דיסק מאוווווווד ישן של Western Digital של 4 ג'יגה (שנת 1998, אז זה היה נפח מכובד) ואחרי משחק זה או אחר לא ניתן היה לקרוא ממנו. להגיד שהיה לי עליו הרבה יהיה שקר אבל באופן פרטני היו שני קבצי אקסל מאוד חשובים וחסרי תחליף. אחד השותפים שלי הצליח קצת לעבוד איתו, להוציא לי קובץ img של הכונן ואת הקבצים. הבעייה שעם אף אחד מהקבצים לא ניתן לעבוד. הוא עבד עם איזושהי תוכנה אבל כנראה שהיא לא יודעת להתמודד עם איחוי קבצי אופיס. עכשיו גם אני וגם הוא נכנסים לתקופת מבחנים ואני לא רוצה סתם להעיק עליו, הוא ישב מספיק זמן רק כדי להוציא לי את האימג' וברור לי שברגע שיש לי א…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
משו פה לא מסתדר לי.. האם נגן DVD יוכל לקרוא דיסקים רגילים? (מוזיקה, סרטים, משחקים וכו') תודה!
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום האם כאשר אני עושה פירמוט מהיר נשאר לי בדיסק קובץ שיחזור ( של הפקודה unformat ) ? ואם נשאר קובץ כזה איך אני מוחק אותו , אני רוצה לגרום שבסופו של דבר אני אקבל דיסק נקי ריק. תודה
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-