עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בוקר טוב אני עומד לפני רכישה של כוננים ואני רוצה דעה על שניים הנה הדגם הראשון של WD http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3826 השני הוא הסמסונג אחד טרה F1 ה"רגיל" מה עדיף??? מי יותר אמין ?? אחרי שיטוט קצר בנועה מצאתי את זה למרות שאני בטוח שיש שגיאת כתיב.. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5409 אקו גרין 7200 (למרות שהוא 5400 ) אבל באתר של סמסונג לא מציינים איזה מהירות הדגם של נועה.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  2. היה לי כבל מעוגל שעשיתי (ויצא פרפקט בלי סטיות) כבל רגיל זה עם ההרבה גידים.. תוצאה בPCMARK להארד דיסק: 1100 החלפתי לכבל לא מעוגל רגיל, ובום, 1270 PCMARK . מסקנה, או תשקנו כבל מוכן כמו שצריך, או שאל תעגלו כבלים להארד דיסק

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by lior0,

שלום לכולם, לרגל טיסה לחו"ל וטיול ארוך אני מעוניין לקנות דיסק און קי טוב שיעשה את העבודה. הוא בעיקר ישמש לאיכסון תמונות עד להגעה לארץ (חצי שנה בערך). קודם כל באיזה גודל מומלץ לקנות 8GB או 16GB? שנית מהם הדברים שאני צריך לשים לב בקניית דיסק און קי למטרה זו? בדקתי פה בחנות ליד הבית: 8GB : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=21289 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=18045 16GB: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=21983 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_305_614&products_id=20791 תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by LoK_fanboy,

שלום רב, לפני כשבוע וחצי קרה זה וקרה זה קיצור יש לי בעייה עם כמה הארד-דיסקים אבל די לצרה בשעתה אז נתחיל מהראשון: מדובר בהארד דיסק מאוווווווד ישן של Western Digital של 4 ג'יגה (שנת 1998, אז זה היה נפח מכובד) ואחרי משחק זה או אחר לא ניתן היה לקרוא ממנו. להגיד שהיה לי עליו הרבה יהיה שקר אבל באופן פרטני היו שני קבצי אקסל מאוד חשובים וחסרי תחליף. אחד השותפים שלי הצליח קצת לעבוד איתו, להוציא לי קובץ img של הכונן ואת הקבצים. הבעייה שעם אף אחד מהקבצים לא ניתן לעבוד. הוא עבד עם איזושהי תוכנה אבל כנראה שהיא לא יודעת להתמודד עם איחוי קבצי אופיס. עכשיו גם אני וגם הוא נכנסים לתקופת מבחנים ואני לא רוצה סתם להעיק עליו, הוא ישב מספיק זמן רק כדי להוציא לי את האימג' וברור לי שברגע שיש לי א…

5. בעקבות הקורונה אנחנו עובדים יותר מהבית וחשבתי כי פתרון (חלקי) לבעיות האבטחה יהיה להשתמש במפתח דיסק-און-קי עם תוכנה כגון SysKey או משהו דומה ועלה גם הרעיון להשתמש בדיסק-און-קי עם קורא טביעת אצבע כדי להגביר את האבטחה. חיפשתי קצת חומר ברשת אבל לא ממש הבנתי כיצד ניתן להשתמש בזה כראוי. להבנתי, המחשב יצא מנעילה רק ע"י הכנסת המפתח ולחיצת האצבע על המשטח, כל זמן שהמפתח מוכנס המחשב יהיה ניתן לשימוש. -האם יש אופצייה לדרוש זיהוי מחדש (ע"י טביעת אצבע) כל זמן מסויים? -האם ישנו מנהל סיסמאות השומר את הסיסמאות במפתח הדיסק-און-קי ודורש טביעת אצבע כל פעם שהוא שולף סיסמה? -האם ניתן "לפרק" את הדיסק-און-קי לדיסקים נפרדים שלכל אחד מהם טביעת אצבע אחרת? הכוונה כי מפתח אחד יוכל לשמש…

6. Started by jambo222,

שלום האם כאשר אני עושה פירמוט מהיר נשאר לי בדיסק קובץ שיחזור ( של הפקודה unformat ) ? ואם נשאר קובץ כזה איך אני מוחק אותו , אני רוצה לגרום שבסופו של דבר אני אקבל דיסק נקי ריק. תודה

7. Started by INFERNO,

או קיי אנשים אני קונה הארד דיסק חדש מחליף את הישנים שניים של 8 GB יש לי שלושה הצעות Maxtor 40Gb 7200rpm ATA133 520 ש"ח SEAGATE Baracude IV 40GB 520 ש"ח WD 40Gb 7200rpm ATA100 500 ש"ח תקציב 600 אבל אני גם קונה בלו אורב אז תתחשבו

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום לכולם, אני עובד עם תחנת עבודה מבוססת לוח אם Asus ProArt B650-Creator. אני מעוניין לחבר לתחנה, בנוסף לכונן הראשי שלה, עוד שני כונני Intel P4510 2T. כונן אחד יהיה לגיבוי והשני לשמירת מסמכי עבודה. מכיוון שהכוננים הם בחיבור U2, אני מבין שאי-אפשר לחבר אותם ללא מגשר. מהי הדרך המומלצת ביותר לחבר את הכוננים? תודה לכולם.

9. Started by tvholic,

אני שוקל לשלב במחשב החדש HDD של 320GB את הדגם WD 3200AAKS (בהמלצתו הטובה של NIKE) וגם כונן SSD של 64GB. אופן השילוב הוא להתקין את המערכת הפעלה על ה-SSD ותיקיית מסמכים שבשימוש שותף ואת כל שאר הדברים (סרטים, תמונות ושטויות אחרות) לשים על ה-HDD. המטרה של כל זה היא להשיג מהירות עבודה מקסימלית בלי תקיעות ושקט מקסימלי בזמן עבודה על המחשב. מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  10. אז ככה לפני לפני 3 שנים קניתי 2 כוננים חיצוניים 1Tb כל אחד. בחודשים האחרונים אחד מהם ירד מ100% בריאות ל-99%. הכונן כבר בעבודה רציפה 207 ימים עפ"י הסנטינל. על פניו הם לא מיועדים להיום תמיד מחוברים וכך אני עובד איתם,הם רק לצורך גיבוי ואיחסון ושתיהם.5400RPM השגיאה שכתובה לפי הסנטינל משהו לגבי הסקטורים: " There are 2 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there.\ או לחילופי…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. אני מדבר על דיסקים DVD של Taiyo Yuden שהם קשים להשגה ובגלל זה גם יקרים... אבל חשבתי שאם נארגן כאן קניה קבוצתית ונקנה כמות אז זה יהיה יותר זול וכל מי שרצה לקנות איכות סוף סוף יכול... ראיתי באחד הפורומים כאן שאירגנו קניה קבוצתית של כמה דברים אז למה לא פה גם? אשמח לרעיונות/הצעות אין לי שמץ איך להוציא את זה לפועל צריך אחד עם קשרים וכמובן אישור של מנהלים כאן... תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  12. מישהו שמע על החברה הזו? Buffalo . מתגובה בYNET הבנתי שהיא איכותית במיוחד, המוצרים מיוצרים ביפן. ושאלה אחרת, איזה כונן עדיף ולמה: WD My Book Essential Edition 2.0 500GB WDH1U5000 או Maxtor One Touch IV 500Gb USB2 ושאלה נוספת, זה נכון ש"כונני WD הם זוללי חשמל , אם הספק שלכם הוא בהספק נמוך אל תגיעו התוצרת שלהם , כמו כן הם לא מסתכרנים תמיד מול המחשב המארח , השם של WD אינו ערובה למוצר טוב , המוצר של סמסונג הינו באיכות טובה יותר , אמינות טובה ואיכות טובה ." [תגובה מYNET]

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by iSolt,

הזמנתי אותו ב430 שקל (אמזון איטליה) מקווה שלא עשיתי טעות .. האינטל 535 משחק אותה קשה להשגה ולא נשלח מאף אמזון לארץ (אלו שכן נשלחים עולים במחיר זהה לארץ). ובמקום להשקיע על 500GB SSD השקעתי על עוד 16GB ראם (ב420 שקל) ותכננתי בכל מקרה לקנות מאייבורי את ה8TB ב1400 שקל, באמזון הוא יצא לי הכונן 8TB ביחד עם 2 הדברים האחרים משלוח בחיוב יחיד (ה8TB ב1100 שקל)

14. Started by hadarelk,

שלום, אני מתכנן לקנות את הLenovo T440P. המחשב מגיע עם 500GB HDD. אני רוצה לשדרג אותו לSSD. דיברתי עם החנות, קיימת אופציה לשדרוג ל256GB עם כונן של Sandisk, הוא לא ידע לתת לי דגם בטלפון באותו רגע. עלות השדרוג היא 800 ש"ח. (כוללת התקנה מחדש של מערכת הפעלה וכו') בהנחה שאביא כונן בעצמי המחיר עבור אותה עבודה הוא 400 ש"ח. אז ככה, האם עלות העבודה (400 ש"ח) באמת הגיונית? כשניסיתי לבדוק במעבדות של לנובו ביקשו שאביא את המחשב ויתנו הצעת מחיר. ומה לגבי הכוננים של Sandisk? למרות שאין דגם ספציפי, מה ידוע על האיכות הכללית שלהם? פשוט רוב ההמלצות שראיתי פה הן לסמסונג,Crucial ואינטל ואין כמעט שיחות הנוגעות לSandisk. החנות טוענת שמשתמשים בSandisk משום שזאת הבחירה של לנובו. הדר

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by OmEr8,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש ונתקלתי בבעיה. תקציב יש לי, אך איני יודע איזה הארד דיסק לקנות. אני רוצה לקנות הארד דיסק בעל נפח גדול, עדיף 80 ולא 60 ג'יגה. אני בעקרון מתלבט בין שני הדגמים של Wd ומקסטור. לשניהם יש 8Mb Buffer אבל בעייתי היא שהווסטרן דיגיטל הוא Ata100 והמקסטור 133. לי יש בקר רייד שתומך ב-Ata133 אז חשבתי לחבר את ההארד דיסק לשם, בלי להפעיל את הרייד. בקיצור, אני אשמח לשמוע ממכם את דעתכם והמלצתוכים ואפילו אם למישהו יש דגם נוסף להמליץ לי. תודה! עומר

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by m53242,

שלום אני קונה בקרוב מחשב חדש עם חלונות 7 פרו שפה עברית 64 ביט. בשביל משחקים חזקים וכבדים ותוכנות גרפיקה. לפני שאקנה מחשב חדש. רוצה לדעת עצות מימכם. האם כדאי ליקנות עכשיו SSD 500GB מהיר או לחכות ולא ליקנות מחשב חדש? הייתי רוצה שיעבוד דיסק קשיח הכי מהיר וחזק לחלונות 7. אני לא אוהב דיסק קשיח חדש רגיל כי הוא מאוד איטית בחלונות 7 עובד לאט מאוד. מה דעתכם לא ליקנות מחשב חדש וגם לחכות לדיסק קשיח מהיר? בתודה מראש!

17. חברת המסכים KDS מביאה אלינו את המוצר המדהים הבא: כל זאת במחיר של 140$ באתר של KDS עצמה.. עוד פרטים ברוויו הבא

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by WhiteLen,

שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לרכוש דיסק קשיח חדש במקום האחרון שנפח את נשמתו ביום שישי. כמובן שכתוצאה מהמקרה המצער חיפשתי את הדיסק האמין ביותר אך גיליתי שאין תשובה סופית לשאלה, על כל ביקורת שמהללת חברה אחת אני מוצא שתיים שאומרות את ההפך. לכן החלטתי לפתור את הבעיה בצורה דמוקרטית. מה דעתך איזה כונן הוא האמין ביותר?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by amirn,

יש לי דיסק חיצוני חדש של transcend אחרי חודש שכתבתי עליו קיבלתי הודעת שגיאה. הרצתי chkdsk שמצא ותיקן המון בעיות ובסוף רשם שיש מעט bad sectors. פירמטתי את הדיסק ועכשיו אין יותר bad sectors וגם ב SMART אין שום סימן לבעייה. האם יכול להיות שאין בעייה פיזית בדיסק? חשבתי לממש אחריות אבל עכשיו אין שום סימן שהיו בעיות שאני יכול להראות לחנות. תודה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  20. 7200RPM, 600 שקלים באופיס דיפו

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by FireStar,

היי במזל טוב התחדשתי ב Crucial SSD M4 64GB נחמד. האם הביצועים של הכונן טובים? Uploaded with ImageShack.us

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by גדי,

מחפש SSD 120/128 ג'יגה. יחובר למחשב נייח לשימוש ביתי בלבד (אינטרנט, אופיס) עם דיסק HDD של 2 טרה, כלומר ה SSD ישמש רק לתוכנות ולא למסמכים, תמונות וכו'. התקציב הוא עד אזור ה-120 ש"ח. אני רואה שיש לא מעט אופציות. יש באמת הבדל בין כל הדגמים בסדר גודל כזה של מחיר? מה מומלץ? תודה https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-harddrive&db5146774=5146775&db812109=1453349&db141821=141823&db141804=141810,1799192&db141811=3544077&orderby=ratesum&noidx=1

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום, אני מתכוון לרכוש SSD של לפחות 2 או 3 טרה עבור עריכת וידיאו ואחסון מדיה. יש לי 500gb 960 evo m2 עליו מותקנת מערכת ההפעלה, ושני Seagate 2.0 TB 64MB Sata 3 Barracuda לאחסון (אחד מהם כנראה נדפק). תוכנת העריכה מותקנת על הEVO M2, אני שוקל לקנות אחד נוסף, אבל אני לא חושב שזה משתלם ואני לא צריך עוד אחד, אני גם לא כזה יודע אם יש לי מקום בלוח אם, יש לי PRIME X370-PRO. התוכנית שלי היא לקנות SSD פנימי (משהו כמו Samsung 860 EVO 2TB SATA III), ולהשתמש בו כאחסון עבור הקבצים שאני עורך. כלומר חומר הגלם ישב על הSSD הרגיל, והתוכנה על הM2. הסיגייט הרגיל יאחסן את קבצי הCache שפרימייר יוצרת, ושאר האחסון שאני לא צריך עבור עריכה. לפי מה שהבנתי, ככל שאני מפריד את התה…

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  24. מצאתי בפלונטר את אותו הצורב של פלקסטור, 48X24X48 אחד שחור אחד לבן, ההבדל במחיר הוא משהו כמו 200 (!!!) שקל.... מישהו יכול להסביר מה ההבדל? או שמשלמים רק בשביל הצבע? הדף של הצורב באתר של פלקסטור לא מוזכר הבדל בין השניים...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by none,

הדיסק הקשיח עובד?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים