עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by jhshadi,

יש לי 2 חיבורי SATA על הלוח אם ושניהם מחוברים להרד דיסקים. אני מעוניין להוסיף עוד הרד דיסק עם חיבור SATA, וחשבתי לקנות מתאם מ IDE ל SATA אך אני "אפסיד" את המהירות של הכונן. יש אופציות אחרות מלבד מתאמים?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by KingAlpaca,

ברשותכם, עוד כמה שאלות להדיוטים: 1.האם ניתן לאחד/לפצל/לשנות וכו' פרטישנים כאשר יש בהם מידע? 2.מה זה "רייד" ואיך עושים את זה? תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Myrath,

היי לכולם, אני צריך מפצל USB שיתחבר לטלוויזיה ומן העבר השני לכונן כלשהו. המרחק בין השניים אינו כה רב, אבל הוא גם לא קרוב ברמה שרוב המפצלים היום יכולים לגשר על הפער. אני מחפש (רצוי אייבורי/KSP/באג וכו' - רשתות שקיימות בכל הערים) מפצל שהכבל שאיתו הוא מגיע הינו באורך מטר או לכל הפחות קצת פחות ממטר. הרבה יותר טוב - אם אתם מכירים רשת/חנות (פיסית) שמוכרת כבל USB שמצדו האחד זכר והשני נקבה (כך שאוכל פשוט לחבר הכונן החיצוני/פלאש דרייב לטלוויזיה) - ממש אשמח! תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by edoson,

ככה, יש לי MAXTOR 20GB לא זוכר את הדגם המדויק, אבל הוא יכול לעבוד במהירות של 133, עכשיו שקניתי HD התעקשתי אליו ספציפית למרות שהוציעו לי baracoda ודומיהם, בטענה שבכל מקרה הלוח שלי לא יתמוך ב 133 אלא רק ב- 100 מה שהם לא ידעו זה שעל הלוח שלי (p4s8x asus) יש IDE מיוחד רק בשביל ATA 133 . עד כן הכול טוב ויפה. אני מגיע הביתה ומחבר את ה MAXTOR החדש ל-IDE המדובר בלוח, והנה המחשב לא מזהה אותו. מחבר ל- IDE הרגיל (ultradma133/100/66 ע"פ החוברת של הלוח ) והכל עובד כמו שעון, רק שהביוס אומר לי שהHD שלי עובד ב UDMA 5 , וזה, מהמעט שאני יודע, שקול ל- 100 ולא ל133! מה עושים? מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין ATA 133 ו UDMA 133 , מה מהם יש בHD שלי ולאיזה IDE אני אמור לחבר אותו ע"מ …

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by nim901,

ראיתי בKSP כונן HD של סייגיט, 500 גיגה עם 32 מגה קאש, האם הדבר משמעותי? או ללכת על WD AAKS?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. לפני כשבועיים. אחרי הפסקת חשמל. היו לי 2. הראשון יותר ישן הלך מהר. ואז גם השני. קניתי חדש. התקנתי הכל. עכשיו אני כל פעם מוצא את עצמי חושב איזה בעסה שאין לי את הישן. בכל זאת 1TB הלך. ש לפחות 800 ממנו היה תפוס. גם אם לא תמיד בדברים חשובים. עדיין באסה. ואיזה מישהו זרק לי שלפעמים זה רק "כרטיס אלקטרוני " ( לא זוכר בדיוק ) , ושאם זה זה, אפשר להחליף אותו, לדוגמא לחפש ב EBAY . יש אמת בדבר ? יש אפשרות לבדוק את זה ? אם כן מה אני בדיוק מחפש ? תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by kovar,

שלום, אני יכול להשיג דיסק קשיח חיצוני 2.5" של סמסונג 1 טרה USB 3 בכ - 450 שקל. האם זה שווה? אני לא יודע מה הדגם המדוייק אבל מה יכול להיות רע...

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by omersh83,

חשוב לי כונן מהיר ואמין, אני מוכן להשקיע בשביל כונן טוב

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by motorishta2,

שלום רב, ברשותי דיסק קשיח 1 טרה של סמסונג. בימים האחרונים אני שומע יותר מידי תקתוקים בדיסק קשיח שלי, אז החלטתי לחפור טיפה בפורום, ומצאתי שהרבה המליצו על התוכנה HD tune, לכן החלטתי להוריד אותה ולהריץ אותה, רק שאיני יודע מה אומרות התוצאות ובזה אצטרך את עזרתכם. להלן התוצאות:

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by SuicideSilence,

הכונן אתמול עבד ,היום חברתי אותו למחשב אחר בשביל להעביר קבצים ממנו . והוא לא נדלק ,ניסיתי לחבר למחשב שלי וגם לא עובד . יכול להיות שהוא מת ? כי הוא עבד עד לפני כמה שעות בסדר גמור .. הוא גם לא נמצא הרבה בשימוש אני משתמש בו מידי פעם לגיבויים.. בכל אופן אם הוא מת מה אפשר לעשות ?!?!??!יש לי עליו מלא מלא דברים ממש ממש חשובים לי

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by yonir,

היי מת לי ההארד דיסק באחד המחשבים... (WD2500KS מ-2006) אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש בנפח שני טרה. חיבור SATA. ההארד דיסק יהיה היחיד במחשב, גם למערכת ההפעלה והתוכנות במחיצה אחת וגם לשאר ירקות (מוזיקה, סרטים, תמונות, מסמכים וכו') במחיצה שנייה. כנראה אקנה את הכונן בKSP סניף ת"א השלום (פשוט כי זה נוח לי שם, אבל אפשר גם במקום אחר באזור אם יש משהו שאין שם) מבין הכוננים הזולים (600 ומשהו) המוצרים שאני רואה בKSP זה WDCaviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX Seagate 2TB Green 5900RPM 64MB Sata III ST2000DL003 Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 מה מומלץ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by none,

הדיסק הקשיח עובד?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a7%d7%95-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-256gb-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%9c/

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by שגיב,

שלום וחג שמח לכולם היום חיברתי למחשב דיסק קשיח SSD SATA 3 ללוח שלי שתומך SATA 2 אכשיו הפעלתי את המחשב הוא זיהה לי אותו הכול בסדר בביוס במנהל התקנים אבל הוא לא מופיע במחשב שלי תודה מראש

15. היי, יש לי מחשב עם 2 כונני SSD ואחד מכני של 1TB .. בכל פעם שהמכני לא בשימוש כמה זמן הוא נכבה, מתאר לעצמי שזה משהו בצריכת חשמל של הוינדוס או משהו כזה.. השאלה אם זה עושה נזק לקשיח ? כי הוא נדלק שאני נכנס לכונן שלו או שאני מכבה את המחשב הוא מדליק אותו אוטומטית לפני כיבוי ואז המחשב נכבה אז הוא נדלק וישר נכבה. איך הכי כדאי להגדיר את הפונקציה הזאת ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by lampit,

אהלן. אני מחפש כונן די סטנדרטי- 500, 2.5" עדיף שיהיה usb3 (חיצוני כמובן). הלכתי לKSP (מחיר + , אמינות -) מתכוןן לקנות את ה S2 Portable 500GB 2.5'' Samsung HX-MTA50DA‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot שלפי מעט החומר שמצאתי פה בפורום, אמור להיות כונן אמין ואיכותי. אבל המוכר בחנות (שהיה די מעצבן למען האמת) אמר לי שבשום פנים לא לקנות את זה, וגם לא אף אחד מהדגמים האחרים, לא שלהם, לא של WD, ובטח שלא של Segate. ולעומת זאת, ה- דיסק לקנות הוא הדיסק של :Transcend StoreJet 25M3 500GB 2.5'' External Hard Drive USB 3.0 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot הסיבה לדבריו היא שיש איזו מחט בדיסק שהיא מאד עדינה ובכל החברות האחרות, מלבד transcend לא סיפקו הגנה מפני זה, ולכן…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם, אז הסיפור הוא כזה, נתחיל ב1000GB של WD - WD10EADS, שמצבו הכי קריטי כרגע. כעיקרון הכונן עצמו זוחל.. אבל ממש זוחל... טעינה של סרט שנמצא עליו (HD) לוקחת הרבה מאוד זמן, ועד שהסרט מתחיל, הוא זוחל - כלומר כל פעם קצת ואז נתקע.. כנ"ל גם העברה של קבצים - לוקח לי באזור ה-5 שעות קובץ שמועבר בד"כ תוך 5 דקות.. הרצתי CHKDSK, שלקח משהו כמו יממה ואפילו שתיים ונתגלו כמה סקטורים פגומים (1080KB לערך) שתוקנו או אוחו.. משהו בסגנון. ה-S.M.A.R.T מראה שהכל בסדר למעט (C5) Current Pending Sector - שמראה אזהרה, warning. בכל מקרה, אני חושב שהוא עדיין באחריות (נקנה בסוף 2009) אבל אני רוצה להוציא את כל המידע שקיים עליו.. וזאת למעשה הבעיה העיקרית.. איך עושים את זה כשקצב ההעברה מאוד מאוד אב…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Nachum987,

שלום, אני מעוניין לבצע שדרוג למחשב נייד שברשותי. הדגם הינו ASUS UX31A אשתמש במתאם SSD כיוון שהלוח אם של המחשב לא תומך באופן ישיר בשדרוג הכונן. האם ישנה מגבלה בסוג הכונן שיכול להתאים למחשב? דוגמת V-NAN. ישנן המלצות לכונן 500GB מסוים? האם המתאם יתאים לדעתכם? אני מסתמך על מספר מדריכים שראיתי ברשת, לדוגמה: סקירה 1, סקירה 2 תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום. האם הבעיה מוכרת? בנוסף, קורה לעתים דבר מוזר, שכאשר אני מדליק את המחשב (אחרי שבלית ברירה ביצעתי לחיצה ארוכה על לחצן הכוח כדי להביא לכיבוי המחשב מאחר ואין תגובה בעת ניסיון לצאת ממצב sleep), המחשב נכנס ללופ. נדלק, כובה, נדלק, ושוב כובה. תודה!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by DarkLloth,

האם התוצאות בסדר ? נראה קצת נמוך לטעמי ... http://ssd.userbenchmark.com/SpeedTest/19175/Samsung-SSD-850-EVO-250GB במידה ויש צורך בפעולות לשיפור אשמח לשמוע עצות ...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by hadarelk,

שלום, אני מתכנן לקנות את הLenovo T440P. המחשב מגיע עם 500GB HDD. אני רוצה לשדרג אותו לSSD. דיברתי עם החנות, קיימת אופציה לשדרוג ל256GB עם כונן של Sandisk, הוא לא ידע לתת לי דגם בטלפון באותו רגע. עלות השדרוג היא 800 ש"ח. (כוללת התקנה מחדש של מערכת הפעלה וכו') בהנחה שאביא כונן בעצמי המחיר עבור אותה עבודה הוא 400 ש"ח. אז ככה, האם עלות העבודה (400 ש"ח) באמת הגיונית? כשניסיתי לבדוק במעבדות של לנובו ביקשו שאביא את המחשב ויתנו הצעת מחיר. ומה לגבי הכוננים של Sandisk? למרות שאין דגם ספציפי, מה ידוע על האיכות הכללית שלהם? פשוט רוב ההמלצות שראיתי פה הן לסמסונג,Crucial ואינטל ואין כמעט שיחות הנוגעות לSandisk. החנות טוענת שמשתמשים בSandisk משום שזאת הבחירה של לנובו. הדר

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום לכולם ושבוע טוב, קניתי הארד דיסק חדש, MAXSTOR 120GB 7200 RPM 8MB והתקנתי אותו במחשב, עכשיו אני מעוניין להגדיר גם את ההארד דיסק הישן שלי לצורך חילוץ כל המידע ממנו והעברתו להארד דיסק החדש. אז חיברתי את הכבל של ההארד דיסק החדש שיש לו הרי שתי חיבורים: אחד מתחבר להארד דיסק החדש והשני לישן. אבל שהפעלתי את המחשב הוא לא זיהה את הישן אלא רק את החדש. איך אני מגדיר את ההארד דיסק הישן בתור SLAVE.? את החדש הגדרתי בתור מאסטר. מבקש עזרה -כמה שיותר מהר, יש שם מידע חשוב מאוד. תודה

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. מי מכיר את המגירה של הזו של Thermatake ויודע לומר אם המנגנון אמין ואין רעש ויברציות ממנה ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=&products_id=5923 האם מישהו מכיר את המתקן מגירות הזה, שמכניס בשני סלוטים של 1/4 5 שלושה דיסקים קשיחים וכולל גם מאוורר 8 מאחורה ? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=ST-2131&cart=12013277194327176〈=heb תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. אני מדבר על דיסקים DVD של Taiyo Yuden שהם קשים להשגה ובגלל זה גם יקרים... אבל חשבתי שאם נארגן כאן קניה קבוצתית ונקנה כמות אז זה יהיה יותר זול וכל מי שרצה לקנות איכות סוף סוף יכול... ראיתי באחד הפורומים כאן שאירגנו קניה קבוצתית של כמה דברים אז למה לא פה גם? אשמח לרעיונות/הצעות אין לי שמץ איך להוציא את זה לפועל צריך אחד עם קשרים וכמובן אישור של מנהלים כאן... תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום. ברשותי הצורב NEC3540 וכבר הרבה זמן אני נתקל בבעיה שמציקה לי, ורק עכשיו מצאתי זמן לכתוב עליה =]. הבעיה היא כזו- כאשר אני רוצה לצרוב דיסק CD-R, אינני יכול לצרוב במהירות יותר גבוהה מX8 , שלדעתי אני אמור לצרוב על מקסימום על 48X, לא??. ניסיתי לצרוב עם מספר דיסקים, שבכולם המהירות היא 52X. האם ניתן לפתור את הבעייה? בתודה, אמיר.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.