עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by LiorBracha,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-H77-D3H יש בו רק 2 כניסות SATA3 וכרגע מחוברים אליהן SSDּ ו HDD, אני חושב על לקחת את ההארד שיש לי כרגע במחשב ולהעביר אותו לSATA2 ולהביא דיסק קשיח נוסף של 3 טרה של סיגייט. האם זה אפשרי מבחינת חיבורים ותאימות לאחור? כשאני קונה דיסק נוסף אני צריך לקנות כבלים או שזה חלק מהחבילה שקונים דיסק? האם יהיה קשה לבצע את ההתקנה של הדיסק למי שלא יודע להתעסק בזה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  2. Started by lharpaz,

היי, יש לי DOK די חדש (Patriot XPORTER XT), והיתה לי בעיה להעתיק אליו קובץ אתמול - ההעתקה התחילה ופשוט לא הסתיימה, היא נמשכה כמה דקות וכאילו נתקעה ממש לפני הסיום. האם יש תוכנה כלשהי לבדיקת תקינות של DOK ? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Liran Cohen,

אהלן, יש ברשותי מחשב שמשמש אותי בעבודה יום יומית (עובד מהבית כפרילנס), מעט מאוד משחקים, מעט עריכת וידאו פה ושם וכאחסון של תמונות שצברנו במהלך כל השנים. בנוסף אני מנהל רשת בייתית אשר אני משתף עם אבא שלי ומשפחה קרובה דרך פלקס (PLEX). כמו שאתם מבינים המחשב דלוק 24/7. הגעתי למצב שאני זקוק לקנות HDD נוסף כי אין לי יותר מקום פנוי, ושאלתי כאן האם יש לי מה לבנות מחשב NAS ייעודי שיהיה עבור אחסון כל הסרטים והסדרות ואולי גם התמונות שאני מאחסן במחשב הראשי הזה (יש לי כמה חלקים ללא שימוש כמו (מעבד I3 דור 3, מארז, קירור למעבד, זכרונות) אז נשאר לי רק לקנות לוח אם וספק כח. מה הם היתרונות בלעשות סטאפ של NAS ? האם זה משהו שיכול להתאים לי ? …

4. שלום. אני מעוניין לקנות את הכונן ssd samsung 470 בעלות של כ 1800 ש"ח, רציתי לדעת האם משתלם להשקיע בכונן הזה במחיר כזה עכשיו או שכדי להמתין לדגם כל שהוא שאמור לצאת בקרוב??

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by רועיירדן,

שלום מחפש כונן 6-8 TB , לא מרעיש , אמין ,מהיר http://www.hye.co.il/HGST/Deskstar-NAS/6TB#!main מצאתי את הכונן הזה של היטאצי , האם הוא מרעיש ? יש משהו מומלץ יותר במהירות וחוסר רעש ?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אני מתכוון להחליף את ה-HDD הקיים ב-SSD של 120/128GB מטעמי ביצועים ושקט. השאלה אם לקנות אחד זול כמו ה-V300 של קינגסטון או ששווה להשקיע ב-M500 או אפילו ב-840 EVO מיועד ל-HTPC שמנגן 1080P, גלישה ומוזיקה מה דעתכם? תודה

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  7. לא מעניין אותי המהירות או המחיר העיקר שיצליח לקרוא דיסקים של DVD שרוטים או שיש איזה תוכנה לצריבת דיסקים צרובים תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by dor123,

ה-Sandisk Ultra 8GB שלי עומד להסתם. אני משתמש בו לגיבוי רוב הקבצים שלי (קובצי התקנה של תוכנות, משחקי דוס, חלק מהמסמכים שלי, סירטונים ועוד), וכן לאחסון זמני של התמונות מהמצלמה שלי במידה ואני לא ליד המחשב שלי, לפני העברתן לדיסק הקשיח שלי. אני רוצה לקנות באופיס דיפו התקן אחסון נייד (DOK) נוסף בשביל להעביר חלק מהנתונים אליו ולגבות גם משחקי דוס מהמחשב של אבא שלי. איזה תוצרת ודגם של DOK הוא אמין ומהיר (קיבולת מומלצת של 8GB ומעלה) ובמחיר סביר? עוד משהוא: האם DOK שמפורמט ל-NTFS פחות מועד להתאפסות ולקריסה ולאובדן מידע מאשר FAT32 (מערכת קבצים ברירת מחדל שרוב ה-DOKים מגיעים איתה)? (קראתי בויקיפדיה פעם ש-DOK רגיש לתקלות ושאם מוציאים אותו תוך כדי תהליך כתיבה אליו, כל המידע שבו הולך לת…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  9. אנשי הפורום שלום, אני רוצה לקנות דיסק קשיח בגודל 2TB ולהכניסו למארז חיצוני שמאפשר התחברות אליו דרך eSata ו- USB. אחרי שקראתי בפורום, ושחיפשתי קצת באינטרנט הגעתי לשני מתמודדים: הראשון, היותר יקר שעולה סביב ה- 280 ש"ח, הינו Vantec - NST-360SU-BK. http://www.vantecusa.com/front/product/view_detail/212 ואילו השני, היותר זול משמעותית שעולה סביב ה- 90 ש"ח, הינו Sedna - SE-ESATA-EH-05. http://www.sednacomputer.com/products/se-esata-eh-05.html ממה שאני יכול לשים לב אליו מקריא באתרי הייצרן זה שלשניהם יכולות זהות, לפחות על הנייר, ההבדל הוא בחבילה. המארז השני, מגיע ללא ספק כוח חיצוני וכנראה שצריך לקנות אותו בנפרד. הרי מה המארז עושה? נותן חשמל לדיסק וממיר חיבור SATA לeSATA או USB, בצ…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by eb,

הצורב ישמש לעוד דברים אבל חשוב שיצרוב משחקי XBOX בצורה טובה כמובן צריך להיות DL 2.4 לוח האם שלי תומך SATA 2 תודה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by ofer40,

היי אני חושב לקנות את הצורב של ASUS גם בגלל ה LIGHTSCRIBE ורציתי לשאול את מי שקנה איך הוא כי הוא מופיע במומלצים אבל לא קיבלנו סקירה עליו. חשבתי בהתחלה ללכת על LITE ON אבל מכיוון שהוא רועש אני ילך כנראה על ה ASUS אם כמובן הוא טוב. תודה

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  12. Started by WhiteLen,

שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לרכוש דיסק קשיח חדש במקום האחרון שנפח את נשמתו ביום שישי. כמובן שכתוצאה מהמקרה המצער חיפשתי את הדיסק האמין ביותר אך גיליתי שאין תשובה סופית לשאלה, על כל ביקורת שמהללת חברה אחת אני מוצא שתיים שאומרות את ההפך. לכן החלטתי לפתור את הבעיה בצורה דמוקרטית. מה דעתך איזה כונן הוא האמין ביותר?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by bambolio,

אני גולש פה בפורום הזה הרבה זמן אמנם אבל רק עכשיו נרשמתי יש לכם פה אחלה של פורום ולמדתי המון ממנו. לאחרונה התחלתי לחשוב שוב ושוב אם כדאי לי לבנות או לקנות NAS עלמנת לגבות את כל החומר שברשותי שהולך וגודל לו בקצב מפחיד. קראתי פה הרבה בפורום הזה, בדקתי מחירים והגעתי למסקנה שבשביל מה אני רוצה הכי משתלם יהי לבנות לבד NAS. אז מה אני מתכנן: אני רוצה לבנות NAS אשר יכיל בתור התחלה 5 כוננים של 2 טרה כ"א, המחשב ישמש לאגירה של כל הסרטים, סדרות וכל התמונות שלי. מה שאני רוצה זה שתהיה לי אפשרות להתחבר בממשק WEB לשרת, שרת ביטורנט, אפשרות להזרמה לסטרימר, ה-NAS יחובר למחשב HTPC שיש לי בסלון בעזרת כבל רשת והמחשב יקרא ממנו את כל המידע. עוד משהו שמאוד חשוב לי זו האפשרות להוסיף למערך כונ…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by amirn,

יש לי דיסק חיצוני חדש של transcend אחרי חודש שכתבתי עליו קיבלתי הודעת שגיאה. הרצתי chkdsk שמצא ותיקן המון בעיות ובסוף רשם שיש מעט bad sectors. פירמטתי את הדיסק ועכשיו אין יותר bad sectors וגם ב SMART אין שום סימן לבעייה. האם יכול להיות שאין בעייה פיזית בדיסק? חשבתי לממש אחריות אבל עכשיו אין שום סימן שהיו בעיות שאני יכול להראות לחנות. תודה.

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by ofirr,

אמש ניסיתי לראות את סרט בDVD (שיש לו כניסת USB), אחרי שראיתי עם אותו כונן שהגיע עם מערכת קבצים FAT32 סרט אחר. לאחר שפירמטתי לNTFS, הוא לא קורא את הדיסק און קי. יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by tvholic,

אני שוקל לשלב במחשב החדש HDD של 320GB את הדגם WD 3200AAKS (בהמלצתו הטובה של NIKE) וגם כונן SSD של 64GB. אופן השילוב הוא להתקין את המערכת הפעלה על ה-SSD ותיקיית מסמכים שבשימוש שותף ואת כל שאר הדברים (סרטים, תמונות ושטויות אחרות) לשים על ה-HDD. המטרה של כל זה היא להשיג מהירות עבודה מקסימלית בלי תקיעות ושקט מקסימלי בזמן עבודה על המחשב. מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  17. לאחרונה, כל פעם שאני צורב DVD עם צורב ה - Nec 3500 ( שיש לו את הקושחה האחרונה 2.1B ) הוא לא יכול לקרוא אותו אחר כך. אם אני מנסה להיכנס לכונן עם הדיסק המדובר אני מקבל שגיאה : "Disc Is Corrupt or Not Formatted For Windows". הבעיה מתרחשת ( מ - 2 בדיקות שעשיתי ) בדיסקים Verbatim DVD-R X16 (Photo Printable) אלו דיסקים טובים למיטב ידיעתי. ניסיתי לצרוב על ה - DVD-RW שיש לי ( גם של Verbatim ) והוא פועל אחרי הצריבה בכונן. למישהו זה עוד קרה ויש פתרון ? ( יש לי חומר חשוב על הדיוידיים האלה )

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by ^Z^,

בעקבות התגובה הזאת - והתראד הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=204558.0 למי יש כונן LG דפוק? נ.ב. I hope x-dude will forgive me for doing his job

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Kirma,

חשוב שיהיה פנימי ו SATA 2 חשבתי ללכת על ST31000333AS, מה אתם אומרים?

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  20. שלום, כרטיס ה-SD שצלמתי איתו במצלמה שלי דורש שאני אפרמט אותו, וכל התמונות שלי בפנים! האם יש אפשרות להציל את התמונות? אני ממש לא רוצה לאבד אותן ולהבנתי פירמוט אומר שכל מה שעל הכרטיס ימחק, לא? תודה רבה *הנחתי שהנושא שייך ל"אמצעי אחסון" ולא ל"צילום דיגיטלי". מקווה שלא טעיתי

21. ת'אמת שלא ידעתי איפה לפתוח את הנושא המדובר. רכשתי לפני כמה חודשים SAMSUNG M2 1TB USB 3.0 חשבתי צעד קדימה כמו שאומרים. עכשיו...לי אין USB 3.0 באף אחד מהמחשבים בבית וגם לא למכריי. אבל קניתי לפני שבועיים Asus UX31E שיש לו מחבר USB 3 וכמובן אחד גם של USB 2. הUSB 3 מתפקד מעולה עם רכיבי USB 2 , והUSB 2 עצמו גם כן תקין. כאשר אני מחבר את הSAMSUNG לפורט של הUSB 2 הוא עובד מעולה אבל על USB 2. כשאני מחבר אותו לUSB 3 המחשב לא מזהה איזה כונן זה ובWINDOWS רשום USB Mass Storage Device. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הUSB לאחרון כולל הPATCH וזה לא עוזר גם נתקלתי בשני פוסטים כמו שלי באנגלית ע"י אנשים אחרים - אבל גם הם לא מצאו את הפיתרון. עצות למישהו ?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  22. במחשב הנייד שלי בווינדוס 7, נכנסתי לניהול דרך המחשב שלי ומשם לניהול דיסקים/הניהול של כל המחיצות בדיסק קשיח. יש לי שם שתי מחיצות, אחת OS עם 2G שבגללה עולה המחשב, והשניה C ששם נמצא כל השאר. בגלל שסימנתי את C כמחיצה ראשית במקום הOS באתחול המחשב אז המחשב לא עולה, הבנתי שהדרך היחידה היא לשנות את זה חזרה שהOS יהיה הראשי. יש דרך לעשות את זה ללא שהוינדוס עולה?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  23. מצאתי בפלונטר את אותו הצורב של פלקסטור, 48X24X48 אחד שחור אחד לבן, ההבדל במחיר הוא משהו כמו 200 (!!!) שקל.... מישהו יכול להסביר מה ההבדל? או שמשלמים רק בשביל הצבע? הדף של הצורב באתר של פלקסטור לא מוזכר הבדל בין השניים...

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by hadarelk,

שלום, אני מתכנן לקנות את הLenovo T440P. המחשב מגיע עם 500GB HDD. אני רוצה לשדרג אותו לSSD. דיברתי עם החנות, קיימת אופציה לשדרוג ל256GB עם כונן של Sandisk, הוא לא ידע לתת לי דגם בטלפון באותו רגע. עלות השדרוג היא 800 ש"ח. (כוללת התקנה מחדש של מערכת הפעלה וכו') בהנחה שאביא כונן בעצמי המחיר עבור אותה עבודה הוא 400 ש"ח. אז ככה, האם עלות העבודה (400 ש"ח) באמת הגיונית? כשניסיתי לבדוק במעבדות של לנובו ביקשו שאביא את המחשב ויתנו הצעת מחיר. ומה לגבי הכוננים של Sandisk? למרות שאין דגם ספציפי, מה ידוע על האיכות הכללית שלהם? פשוט רוב ההמלצות שראיתי פה הן לסמסונג,Crucial ואינטל ואין כמעט שיחות הנוגעות לSandisk. החנות טוענת שמשתמשים בSandisk משום שזאת הבחירה של לנובו. הדר

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ניצוץ,

ערב טוב אני מחפש צורב שיאפשר לי צריבת קובצי מוסיקה לתקליטור CD במהירות נמוכה מתחת ל-8. (אלו ההנחיות שקבלתי מחברת ההפקה). קניתי צורב חדש אך הוא לא מתאים משום שהמינימום שלו הוא עד 8 . הבעיה איננה בתקליטור משום שהוא תומך במהירות נמוכה. אבקש את עזרתכם בבעיה זו. תודה ניצוץ

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים