עבור לתוכן

אקטואליה ותרבות

פורום בנושא אקטואליה ותרבות, כי גם לנו יש חיים!

1. Started by maverick,

אם התעוררתם היום באיזה חשק מוזר כזה לאכול איזה מאפה או סתם לשים משהו בפיתה יכול להיות שתישארו רק עם המחשבה. בעלי טחנות הקמח - אנשים טובים משכמם ומעלה - החליטו שהם לא מספקים קמח וזאת מפני שמחיר הקמח, המסובסד ע"י הממשלה, לא מתאים להם והם רוצים תוספת של 20% במחיר. משרד התמ"ס (בצעד יוצא דופן) החליט ללכת ראש בראש עם בעלי הטחנות ולא הסכים לעלייה במחיר בכדי להגן על השכבות החלשות, שהן הצורכות העיקריות של הלחם. מהון להון הגענו למצב שיכול להיות שלא יהיה לחם היום (יום א') במאפיות וברשתות השיווק. אולי זה הזמן לפרסם מתכונים ללחם ביתי (למי שנשאר קצת קמח בבית) אך יש לי מין תחושה פנימית שהמשבר הזה יפתר במהרה וזו מפני שבעלי טחנות הקמח מחזיקים את המדינה ב..... ולא יתנו לזה להימשך. חבל…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by maverick,

מסתבר שהבוקר גילו שוד של סניף בנק דיסקונט בת"א בו נגנבו כ-400 כספות של לקוחות הבנק. לינק בכתבה נאמר: "ההערכה היא כי מדובר בצוות מתוחכם, שהצליח לחדור למקום מבלי שהתעורר חשד כלשהו במהלך סוף השבוע. הכספות נמצאות במרתף הבנק, והשודדים חדרו ככל הנראה במנהרות שנפרצו משני כיוונים בעזרת ציוד מתוחכם." השאלה היא: האם הם השתמשו בדראמל או במקדחה בפרוייקט המודינג שלהם?

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by MiniMizer,

כך מזהירים פשקווילים ברחוב החרדי, לקראת ההצבעה בכנסת על חוק טל. מחר תצביע ועדת טל על הסעיף המחייב חרדים לשרת במשמר האזרחי סמדר שמואלי "צה"ל הוא בית הבושת הלאומי", כך נכתב בפשקווילים שנתלו השבוע ברחוב החרדי בירושלים. גילויי הדעת הללו הופצו לקראת ההצבעה השבוע בכנסת על חוק טל, העוסק במעמדם של בני הישיבות. "בית הבושת הלאומי צה"ל", זועקת הכותרת של המודעה, ולצידה נכתב "החברה-האשפה הישראלית". המודעה יוצאת נגד "דוגלי הפשרות הליברליות". בפשקוויל אחר נכתב: "לא יועילו תכתיבי העיתונאים החרדים וועד רבניהם לכבוש לב העם, אל הקו הדוגל בליברליות ופשרניות המסיתה ומדינה את צעירי הצאן אל בית הבושת הלאומי, צבא הגנה לישראל, היו לא תהיי". הפשקווילים התגלגלו לידי ח"כ יוסי כץ, יו"ר הוועדה לני…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כן וכולנו הפסדנו את הטכס !!! בחסות מי ? נו תנחשו ..... עוד ניחוש .... ועוד אחד ..... כולכם הפסדתם !!! סאדם חוסיין. צילמו והעבירו את הטכס בשידור חיי מאולפני הבימהב בעזה . אקי מוחמאד וסנדי עומאר אבו סנן הנחו את הטכס .

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. לינק לכתבה ב-ynet: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2005273,00.html :asthanos:

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by MiniMizer,

פיגוע בתל אביב... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2006913,00.html

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. חובה לקרוא ( KOM אתה מתגייס לצבא בקרוב אין לך שום קשר לזה נכון ??? ) http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2001953,00.html

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by Ewingum,

http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=255190&path=22

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. "ועדת האינטרנט של הכנסת בראשות ח"כ מיכאל איתן ערכה אתמול דיון מיוחד בשאלת השימוש בתוכנות קוד פתוח במשרדי הממשלה. בפני הוועדה הוצגו עדויות שהראו כי ניתן להשתמש במוצרי קוד פתוח, ואולם יו"ר הוועדה הביע ספק ביכולתה וברצונה של הממשלה לתמוך בתוכנות אלה. ועדת האינטרנט היא ועדת משנה של ועדת המדע של הכנסת. איתן הזמין אתמול לדיון נציגי חברות המפתחות ומשווקות תוכנות קוד פתוח, שטענו כי ישראל יכולה להצטרף למדינות אחרות דוגמת סין, דרום קוריאה, גרמניה וצרפת המעדיפות מוצרי קוד פתוח. לטענתם, בחודשים האחרונים נפתרו רוב בעיות התאימות והגיור לעברית של מערכת ההפעלה החופשית לינוקס (Linux), שלגביה נטען בעבר כי היא מסובכת לשימוש. מנגד טען מנכ"ל מחב"א (מרכז החישובים הבין-אוניברסיטאיים), אבי כהן,…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by yoss,

בדיוק עכשיו סיימתי לקרוא מאמר במגזין אינדימדייה ע"י אחד "לב גרינברג", ד"ר ומרצה בבן-גוריון, שטוען ש ומצד שני קצת פרספקטיבה היסטורית מאתר משרד החוץ, למי שיש קצת יכולת למחשבה עצמית ולא קונה כל מה שאומרים לו: http://prague.indymedia.org/front.php3?article_id=3660&group=webcast http://www.israel-mfa.gov.il/mfa/go.asp?MFAH0ia50

11. Started by udicol,

בטלויזיה נראו מספר פלסטינאים עטים על טנק ישראלי וזורקים עליו אבטיחים . כן אבטיחים , שנראו דיי שלמים וטריים . ואני שואל את עצמי האם הפלסטינאים אכן רעבים ? אן כן אז מדוע הם זורקים אבטיחים , ועוד טריים . יודעים מה ? אפילו בלי גרעינים ! כל בר דעת יודע שאבטיחים לא מזיקים לטנק מרכבה סימן X , אז מה התועלת . האמנם טיפשים אוייבינו ? מילא אבטיחים ממולאים חומרי נפץ ניחה . אבל אבטיחים טריים , בלי גרעינים .

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אכן כן - קבוצת נוצרים האוהדים את ישראל תרמו כסף ועזרו להעלות 300-400 יהודים לארץ ישראל . ואני שואל האין יש כאן מעין סוג של טרנספר ? . "קחו כסף , תעלו למטוס וטוסו לארצכם " . (קצת בציניות אבל נכון ). האמת היא שהם באמת עוזרים ותומכים בישראל וביהודים , כך אומר רב רפורמי שעלה ארצה לא מזמן . אבל עדיין הסיטואציה קצת מוזרה בעיניי .

• 20 תגובות
    • 4.5k צפיות
  13. Started by udicol,

"הזמרת הודתה בעיסקת טיעון שהעליבה שוטר ..... הזמרת אמרה לשוטר : "מי אתה שתיקח אותי בניידת ? אני אראה לך מאיפה משתין הדג ... אני לא רואה אותך ממטר ." בנוסף איימה עליו ש"ישלם על זה ביוקר". לקוח מעיתון מעריב . האמנם הדג משתין ? האמנם שרית זקוקה למשקפיים ? האמנם השוטר שילם על זה ביוקר ? אויי שרה אויי שרה ....

• 31 תגובות
    • 6k צפיות
  14. יצא לי לראות את הכתבה באולפן שישי שבה סיפרו על איזה 100 משפחות של אנשים די מסודרים בחיים שהחליטו ביום בהיר אחד לעזוב את משרותיהם הנוחות ואת חופן הדולרים שהם מקבלים עבורן, לעקור את עצמם ולבוא לארץ הקודש. קשה היה למחוק את הבעת התמיהה שלי. מה הם מפגרים???!!! למה לעזוב חיים טובים ושקטים ולבוא לישראל בידיעה שפה חרא יותר? אני הרי הייתי מוכן להתחלף איתם בשנייה מבלי לחשוב פעמיים. אנשים התחרפנו ואיבדו את הצפון. נו מה נשאר אלא רק לברך אותם ב: [glow=red, 2, 300]"ברוכים הבאים לגיהנום"[/glow]

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. במעריב פירסמו כתבה , ואודות חיו של הרמטכ"ל החדש . אני ממש התפלאתי ונדהמתי מקורות חיו . אכן רמטכ"ל משכמו ומעלה . תמיד מזכירים אותו כ"ממושקף" חסון ובריא . כדאי לקרא (אפילו שזה ארוך )

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by WizMaster,

בלי מילים...

• 47 תגובות
    • 6.8k צפיות
  17. ת'רד לכבוד החזרה שלי מהמחנה מה אתם אומרים על ההחלטה?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. בדו"ח ארוך שפורסם היום ע"י ארגון אמנסטי נקבע כי הפיגועים המתבצעים ע"י מיליציות פלשתיניות נגד אזרחים ישראלים נחשבים בגדר פשעים נגד האנושות. להצהרה הפומבית לדו"ח המלא בוקר טוב אמנסטי...

19. הכתבה פורסמה בוואלה! התגובות שם היו ברובן מטומטמות לגמרי, מה דעתכם על העניין?

• 43 תגובות
    • 6.1k צפיות
  20. נמעס מהכפייה הדתית !!! רק שינוי !!!!!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by udicol,

ובכן לעיתון מקומי בחו"ל הוא אומר כי החרדים מתרבים כמו פטריות . לא שאני חסיד של הדתיים והחרדיים בארץ , ולא שאני מסמפט אותם .אבל התבטאות כזו מזכירה התנהגות פאשיסטית קיצונית נגד אוכלוסיה שלמה .בכל זאת זה צורם .

• 17 תגובות
    • 3.3k צפיות
  22. אך כמה שהם אטומים לא מספיק שהם נותנים במה לאמהות של מחבלים שרצחו ילדים וקשישים, עוד על חשבון אמאהות של תינוקות שנהרגו התחנה פשוט אטומה, הם קוראים לזה אסון הומניטרי? טוב מה לעשות הפלסטינאים הביאו את זה על עצמם אם לא היה פיגועים, לא היו סגרים\כתרים\ועוצרים והיה עבודה והיה להם יותר טוב שם, אבל הם בולעים ת'מוחטה שהם ניסו לירוק עלינו.... לדעתי הcnn בכלל לא ניטרלי, ולדעתי בתור מחאה אולי כדאי להוריד אותו מאצלנו, או לצמצם את השידורים שלו פה...

• 19 תגובות
    • 3k צפיות
  23. כל הלקוחות בסניף נמצאים במינוס ולכן החליטו לסגור אותו . תסתקלו על הפיתרון של ההנהלה: "הנהלת בנק הפועלים החליטה לסגור את הסניף "משיקולים כלכליים". תושבים: "אלפי קשישים ונזקקים יתקשו להגיע לסניף אחר". בנק הפועלים: "הם יוכלו לגלוש באינטרנט כדי לקבל מידע על החשבון" אלפי קשישים גולשים באינטרנט , מה זה ? בדיחה ? נזקקים שאין להם כסף לאוטובוס ייקנו מחשב ויתחברו לאינטרנט במקום הסניף של הבנק .

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. הפעם משהו מצחיק!!!!! http://news.ep.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=252072&path=22

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. החל ממחר ב - 14:00 (ה - 10/7/2002) ישודר הערוץ FOX NEWS גם בכבלים בשירות הדיגיטלי. ערוץ 75. לידיעה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים