לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
אז ככה לפני כמה זמן מישהו נתן פה לינק למאמר מאוד מעניין שבו הכותב הסביר למה אין משחקים שתומכים בלינוקס ואיך אנשים "ניסו לתקן את זה". אחד הפתרונות היה לתכנת (או איך שתקראו לזה) למשחק תמיכה ל OPENGL הרי לינוקס בלי בעיה מריץ דברים בOPENGL אבל החברה הזו אחרי הצלחה די גדולה פשטה את הרגל. כמובן שהגיע הפתרון עם האמולטורים ל DIRECTX שבקושי עובדים. אז אני אקצר, נגיד יש לי משחק כמו HALFLIFE UT שיש להם "תמיכה" ב RENDER של OPENGL איך אני מריץ את המשחק הזה בלינוקס ?! או שזה בלתי אפשרי.
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יצרתי את המחיצות הדרושות להתקנה, הרצתי את ההתקנה (נכנסתי ל-Dosutils ומשם Autoboot מכיוון שמשום מה, לא הצלחתי לבצע בוט מהדיסק). ההתקנה זיהתה מקלדת ועוד כל מיני דברים ופתאום נתנה הודעה בקשר לכך שהיא לא מזהה סידירום. אבל הקטע ההוא שהתוכנית כן רצה מהסידירום וברגע מסויים בהתקנה היא לא מזהה סידירום! מה אני עושה? תודה לכל העוזרים...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
06/14/2002 04:50AM Directory valhalla-SRPMS-disc1 06/14/2002 04:51AM 583,958,528 valhalla-SRPMS-disc1.iso 06/14/2002 04:51AM Directory valhalla-SRPMS-disc2 06/14/2002 04:52AM 625,541,120 valhalla-SRPMS-disc2.iso 06/14/2002 04:21AM Directory valhalla-i386-disc1 06/17/2002 06:57PM 668,499,968 valhalla-i386-disc1.iso 06/14/2002 04:47AM Directory valhalla-i386-disc2 06/14/2002 04:49AM 669,319,168 valhalla-i386-disc2.iso 06/14/2002 04:49AM Directory valhalla-i386-disc3 06/14/2002 04:50AM 517,079,040 valhalla-i386-disc3.iso איזה קבצים להוריד להתקנה של רדהט 7.3 ISO? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לנסות אותה אבל שאלתי היחידה והחשובה האם היא תומכת דרייברים כמו ווינדוס
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מערכת ההפעלה הזאת קיימת או שזה סתם בדיחה ואם כן איפה משיגים אותה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אשמח לקבל עדכון אם תוקן / יתוקן הבאג המעצבן של מוזילה המסרבת לבצע את הפקודות הבסיסיות כל כך של "העתק, צרף" אני מניחה שזה מופיע אי שם באתר של מוזילה אבל אני מתקשה בטקסט האנגלי. אשמח לעזרה. שאלה נוספת. האם קיימת גרסה של מוזילה שפועלת על סיסטם 8.5? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי פחות או יותר איך נראית הארכיטקטורה של Mac ואיך היא שונה מה PC ... תודה
-
- 16 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הבעיה היא בהתקנה של המחיצות שאני מנסה להתקין זה כותב לי את זה could not allocate requested partitions: partitioning faild: could not allocate partitions as primary partitions. עכשיו אחרי שעשיתי בסופו של דבר את המחציות בפרטיישן מגיק (באופן לא מובן) אז באה הבעיה בהתקנה עצמה אחרי שזה מתחיל להתקין הכל כרגיל והכל בסדר פתאום באמצע ההתקנה יש לו בעיה להתקין חבילות מסויימות ואז בכלל הוא לא נתקע כל דקה בגלל שהוא לא מצליח להתקין אותם. מקוה מאוד לעזרתכם! בתודה, -Cyber-Tek-
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר מאמץ משותף של מספר אנשים שעמלו יחד כמה שבועות, עלה ה FAQ (מסמך שאלות ותשובות נפוצות) המקיף ביותר (לדעתנו) בנושא לינוקס בעברית. ה FAQ הזה בא בעקבות שאלות חוזרות של אנשים בפורמים השונים וחשבנו שיהיה יותר נוח, גם לשואלים וגם לעונים, אם יהיה מקום שמקבץ לתוכו את כל השאלות והתשובות הללו. מטרת ה FAQ היא להיות כמה שיותר מקיף ולענות על מגוון רחב ככל האפשר של שאלות, בגלל סיבה זו ה FAQ נמצא תמיד בפיתוח מתמיד ושאלות יכולות להתווסף. כרגע ה FAQ נמצא בגירסא 0.4 שלו, אך הוא כבר עונה על הרבה שאלות ויכול לשמש כלי עזר טוב לאנשים רבים. את ה FAQ ניתן למצוא באתר הפינגווין, האתר כולל גם מדריכים שנכתבו על ידי מתנדבים והוא נמצא בפיתוח מתמדיד כך שכל כמה ימים מתווסף מדריך נוסף. נשמח לקבל תגובו…
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
משום מה (אין לי מושג למה, אולי בגלל נדודי השינה שלי בזמן האחרון וחוסר התעסוקה, למישהו יש הצעת עבודה?) החלטתי להתקין סלאק 8.1 במקום REDHAT 7.3 שהיה לי עד עכשיו. ומאז....רק צרות! דבר ראשון, X (עם KDE) מסרב לעלות בצורה נורמלית: התצוגה גדולה משטח המסך (וצריך להזיז את העכבר בשביל לראות את החלקים הנסתרים), העכבר מסרב לנוע בצורה חלקה אלא קופץ בפראות מצד לצד. העבר הוא Microsoft IntelliMouse שמחובר ב-PS2, מסך "MAG XJ700T 17 וכרטיס מסך (ASUS7100 (GeForce 2 ניסיתי וריאציות שונות של רזולוציות ווריאציות שונות של העכבר ללא הצלחה. הצילו! ???
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה ליצור מחצית FAT 32 בשביל להתקין וינדוס ועכשיו יש לו רד האט שהוא לא מסתדר איתו איך הוא יכול ליצור מחיצות FAT32 ואם דרך FDISK אז איך?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את שניהם , מנדריק בגירסה 8.0 ואת רד האט ב 7.3 אני הבנתי שמנדריק יותר טובה , אבל תמיד שאני מוריד דרייברים ללינוקס , יש יותר לרד האט מה שגרם לי להבין שהיא יותר שכיחה. אני משתמש עם ניסיון בלינוקס(לא ארוך- אבל קיים) המערכת מאד נחמדה, והייתי רוצה לדעת מה כדאי מבין שני הגירסאות. HELP
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם מישהו יכול screenshots ממערכות ההפעלה של לינוקס ויוניקס תודה
-
- 15 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
רכשתי mandrake linux להתקנה בשלושה דיסקים. עשיתי boot עם הדיסק, כנדרש ואז עקבתי אחרי הכתוב בהתקנה עצמה, והסתבכתי מעט כאשר הגעתי לחק של ה-partitions בדיסק הקשיח. לפני כן היו לי שלוש partitions (C,D,E( וכעת נשארתי רק עם C (כאשר הוא נשאר בגודל שלו לפני זה) כלומר, הדיסק הקשיח שלי (בן 40 ג'יגה) היה מחולק לשלושה חלקים, כאשר כונן C הוא בן 12.2 ג'יגה, והוא נשאר כך. כונני D ו-E פשוט נעלמו להם, ביחד עם כל הקבצים שלי עליהם. מה לעשות??? איך אני מחזיר את המידע הזה? ??? בתודה, OrGAzmUs
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הרצתי תוכנה פשוטה ב- C ( ממלאת מערך גדול, ומעבדת אותו) בווינדוס ב Visual Studio , וב Linux Redhat 6.3 (אי לא בטוח שזה 6.3 )באמצעות gcc , ושמתי לב, שב Linux התוכנה פעלה פי 2 יותר מהר יש למישהו הסבר? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
בשעה טובה ומוצלחת התקנתי מנדרייק 8.2 וההתקנה עברה חלק! (אני לא רגיל לזה לאחר כל התקנות הווינדוס שעשיתי...) הכל עובד מושלם וכו', אבל אני רוצה להתקין KDE 3.0.2 כדי שיהיה לי תמיכה עברית טובה. 1. האם צריך להתקין QT חדש? 2. אם כן איך? 3. איך להתקין את ה-kde עצמו? (אפשר להתקין מתוך KDE 2 או לצאת ל-terminal?) 4. יש דברים שצריך לעשות אחרי ההתקנה? תודה רבה! עריכה: נזכרתי בעוד שאלה... איך אני עושה שהווינדוס יהיה זה שיעלה אוטומאטית אם לא מזיזים את הבחירה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הם היא יצאה לPC ואם כן איפה אפשר לרכוש אותה עריכה: מ-JAGUAR ל-Jaguar
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קשה לי להאמין שמערכת הפעלה שעולה 200$ תיהיה מתחרה ללינוקס או אפילו לוינדוס של מיקרוסופט שעולה 100$~ חוץ מזה שהיא בטח מבוססת BSD כמו MacOS X, אז ההבדלים בינה לבין FreeBSD או לינוקס שדי קרוב לBSD כמו סלקוור יהיה רק מראה. :-\
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אוהב אתגרים לכן אני מנסה מערכות הפעלה חדשים ניסיתי את כל אלה של מיקרוסופט ולא אהבתי האם יש מערכות טובות של חברות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כולם לחתום על עצומה לחזרתו של Prognatous .
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
ואם יש יש לי עוד שאלה הגיע IMAC אם תענו לי אני ישמח
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-