לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם הייתי מעוניין לדעת כיצד ניתן לחבר תחנת לינוקס (מנדרייק 9) המחוברת לאינטרנט מהיר בכבלים לרשת sbs server 2000 ולשתף עוד תחנות לגישה לאינטרנט (כלומר להפוך אץ תחנת הלינוקס לראוטר לכל הרשת כולה) תודה
-
- 1 תגובה
- 874 צפיות
-
-
בשביל מה צריך מקינטוש בכלל, מה היתרונות שלו ומה החסרונות...? תודה...
-
- 18 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
התקנתי RED HAT 9 ומשום מה אינטרנט זהב לא רוצים לתת תמיכה למשתמשי לינוקס :'( מישהו יכול להסביר איך להתחבר לADSL בלינוקס ???
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
(סיסטם 9.2 - נטסקייפ 7 או מוזילה)????
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
התקנתי היום REDHAT9 ואני מאוד מסתבך איך אני מתקין תוכנות קטנות כמו נטסקייפ וכל מיני תוכנות כאלה? אין קובץ הפעלה EXE
-
- 2 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אם יש לכם מדריך או משהו יעזור לי מאוד תודה רבה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום כולם !! התערבתי היום עם אחי ששרתי Hotmail פועלים על לינקוס לפי דעתי ולפי דעתו הם על ווינדוס אנא עיזרו לי לשבור אותו ולזכות ב200 ש'ח ! נ.ב הבחור רוצה לינק תודה מראש לכל העוזרים צפו לרווחים ;D
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
פשוט לקרא : http://www.vizspring.com/~drew/about/ ולהאמין .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השתמשתי בגירסא 9 והוא היה הרבה יותר מהיר. עכשיו כשאני מעלה את ה9.1 הוא עולה תוך דיי הרבה זמן. אני לא ממש מבין מה הוא עושה בדיוק, אבל ראיתי כתובות של IP, כיאלו הוא מנסה לתקשר עם משהו. יש לכם מושג על מה מדובר?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כבר זמן רב יש לי מחשב Imac DV 400 SE ואני שואל מה אני יכול לעשות איתו? האם אני יכול להפוך אותו לטלויזיה? האם אפשר לחבר אותו לאינטרנט דרך הכבלים (דרך כרטיס רשת כמו במחשב PC)? כונן DVD עובד רק עם סרטים באנגלית zone1 האם אפשר להפוך אותו ל- zone2? בכלל האם יש פורןמים אן אתרים יעודיים ברשת למחשב כמו שלי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! כידוע sun החליטו שלא ליישם את smbmount הנפלאה שמגיעה עם חבילת samba ללינוקס ב kernel של סולריס, או במילים אחרות ה kernel של סולריס אינו תומך ב- smbfs. רציתי לדעת אם מישהו מכיר kernel source שמכיל את התמיכה ב-smbfs או שאולי מישהו יודע לכתוב אותו. ניסיתי קצת לשחק ולעשות פורטים של החלק הזה בקרנל בלינוקס לסולריס אבל זה לא היה רציני כי אני לא ממש ידעתי מה אני עושה. אולי למישהו יש קיצור דרך בשבילי ? ??? אסף ;D
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של אפוקס (8RGA+) ועליו כרטיס רשת של nVIDIA - האינטרנט מחובר אליו (המודם של האנטרנט בכבלים) בנוסף יש לי כרטיס נוסף של realtek שמחובר למחשב שני (רשת ביתית) הבעיה היא כזו - התקנתי RH9 ומצאתי אפילו מדריך להגדרת האנטרנט בכבלים - אבל ה RH כנראה לא זיהה את הכרטיס רשת שלי ... מה עושים ?? (כאשר אני פותח את רשימת הכרטיסים - אני לא זוכר כרגע מאיפה בדיוק כי אני בWIN עכשיו - הוא מזהה רק את ה realtek בכתובת הראשונה - eth0 אני חושב ובשאר לא כתוב כלום ..) תודה :'( :'(
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר די הרבה זמן אני שובר את הראש בנסיון להתחבר לנטויז'ן בכבלים על FreeBSD 4.5, מה שאולי לא נשמע מי-יודע-מה קשה (בלינוקס זה עבד בקלילות...) אבל אני כבר על סף ייאוש . מה שקורה זה שההתחברות נעשית ב-PPtP, והצלחתי להגיע לשלב שאני פותח session מול השרת של נטויז'ן ומקבל ממנו כתובת IP (גם עם קליינט PPtP שבא עם FreeBSD וגם עם אחד אחר... - http://sourceforge.net/projects/pptpclient) , אבל אני עדיין לא מצליח להגיע עם פינגים לכתובות באינטרנט (לכתובות IP - אם מישהו חשב לכיוון DNS... וכן, הגדרתי Default Gateway). כלומר, משהו עדיין חסר לי בהתחברות.... אם למישהו יש איזה כיוון מחשבה, השערה, ניחוש או סתם הערה - אני אשמח לשמוע. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם יש ספקית אינטרנט מהיר שתומכת גם בלינוקס?
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
Hello, I gust wanted to know if anyone have already installed RedHat 9 and knows if the new version of GNOME supplied with it supports Hebrew. Thank you in advance, Omer. BTW: I'm using English cause I'm surfing in an internet cafe in France, sorry about that.
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אוקיי סורי על הנושא הארוך אבל זה פשוט דחוף אוקיי יש לי ROTAL,אסקי,globalspen ALE 130 חיחחחח אני ב adsl 750 של נטויז'יון עכשיו אני פשוט לא יודע איך להתקין אותו בסלאק וואר ו kde להתקין דרך ה kde דרך שורת פקודה רק להתקין! בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
התקנתי את לינוקס ראוטר , הכל טוב ויפה ההתקנה עברה חלק אבל הלינוקס לא מזהה ת הרשת הביתית שלי (שלושה מחשבים , אחד מהם הוא הלינוקס , כשכולם מחוברים להאב ) כל האיתחולים שלינוקס מריצה בהתחלה עוברים חלק רק בקטע שואו מאתחל את הרשת הוא רושם faild מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי אני נואש ! איך עושים חיבור לאינטרנט של ADSL בזק בנלאומי למערכת הפעלה REDHAT LINUX 9 . :-\ :-\ תודה.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
יש לי RED HAT 8.0 שהורדתי את החמש דיסיקם מהאינטרנט עכשיו : לפני ההתקנה שאני אומר לא שאני רוצה התקנה דראפית והוא עודה מין הרצה של טקסט וניתקע לי בשורה : PARTITION CHECK HDC : ולא זז. יש לכם עצה אולי מה לעשות . אם זה אולי יעזור התקנתי את ראד האט גירסת 7.1 והיתה אותה בעיה אבל אחרי בערך 15 שניות זה רשם TIME OUT והמשיך הלאה להתקנה . תודה רבה! מקווה לתשובה .
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום אני התקנתי רד הט 9 ואני new boy יש לי בעיה יש את התוכנה טרמינל והיא כמו קומנדור או cmd בוינדוס אבל אני רוצה להתקין משהוא שכתוב שצריך להתקין בלא במצב הויזואלי (x server) אלה במצב אם כמו דוס אז אם אתם יכולים להסביר לי איך עושים את זה בדרך המשוטה ביותר וגם מי שיש לא מדריך קצר שיסביר את הפקודות הבסיסייות לnew bo אז שיבי לי קישור תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני גולש דרך הרשת הביתית . האם יהיו לי בעיות בגלישה כשאני אני יפעל עם לינוקס ? תודה מראש .
-
- 5 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בעבודה מרחוק של תחנת קצה ReadHat 7.3 על שרת HP שמריץ את Unix HP. אם מישהו יכול לעזור לי בפקודה מובנת ב - LINUX , בתוכנה שמאפשרת לבצע התחברות כזו או שיש לו איזה שהוא כיוון ..... ??? ???
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי Mandrake SNF על מחשב (Penitum 200MMX-192MB-2 NIC`s) בהגדרות הכרטיס נתתי את הכתובת 192.168.0.10 ושאני מחשב את המחשב הזה ל Switch ומנסה דרך מחשב אחר להתחבר אל ממשק ה Web דרך Https://192.168.0.10:8443 אני לא מצליח להתחבר... ניסית עם מחשב שעליו מותקנת מערכת הפעלה Win98SE וגם עם WinXP Pro ה SNF מוגדר להיות גם שרת DHCP ואני כן מצליח לקבל כתובת בהתחברות ומקבל ping אל ה SNF! האם יש צורך בתוכנה מסוימת או בעידכון תוכנה במחשב שמתחבר ל SNF, כמו Java VM או משהו דומה?
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל X-Windows אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: "Fatal Server Error: No screens found" מדובר במחשב נייד אשר מריץ Debian. תודה מראש, --Vega.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-