לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
יום שלישי ה30 לחודש מיפגש כרגיל ביהודה הלוי 58 בירות סמים כפה סנויצים והרבה בחורות (נו טוב מלצרית אחת שנירעת טוב) שעה 18:30 כולם מוזמנים למי שלא הגיע אף פעם \לא חווה זה מיפגש חברתי של הועדי פמלה אנדרסון ו\או לינוקס הציבור הרחב מוזמן נדב ההודעה הנ"ל פורסמה בשם פינגוינין אנונימים "הושט יד לפנגוין שבפנים"
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע שמעתי על מערכת ההפעלה הזאת והאפשרות נשמעת מפתה מה אני עושה עם המחשב? סרטים, אינטרנט, משחקים פחות היותר זה הכל השאלה האם כדאי לי לעבור למערכת ההפעלה הנ"ל ועדיין להנות מיציבות המערכת ולהנות מיתרונות שהwindows מציעה- משחקים אינטרנט ותמיכה בחומרה.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום, אני סודנט למדעי המחשב ובסימסטר הקרוב אקח קורס פיתוח תוכנה ב- unix. אני רוצה להתקין אצלי במחשב גרסת לינוקס אך הבנתי שישנן הרבה הפצות שונות ואינני מבין בלינוקס כלל וכלל. אשמח לקבל המלצות לגבי הפצות שונות ובכל לדעת מה ההבדלים בין ההפצות וכיצד בוחרים איזו הפצה להתקין. תודה מראש. :-*
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין Ircd , ניסיתי 2 גירסאות של אנריל, וגם בהמות ובכולם עושה את אותה הבעיה, מצורפת תמונה דרך אגב זאת מערכת רדהט 9, הותקנה החבילה המלאה! ככה שקשה לי להאמין שחסרים פאקג'ים
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אני חדש בכל הקטע של הלינוקס, התקנתי ליבדוס על מחשב שפועל בו WIN98 בהגדרות דרך הווינדוס הוא זיהה את המודם, ובלינדוס הוא אומר כל פעם שהמודם תפוס, "sorry, the modem is busy". עוד בעיה, יש לי שני כונני דיסקים, אחד הוא זיהה אבל את השני אני רואה בכל הכתוביות בהפעלה אבל בלינדוס אני לא מוצא אותו. הכרטיס קול לא זוהה, ניסיתי כרטיס קול תואם SOUNDBLASTER, אבל לא הצלחתי. בתודה מראש ניצן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
:) :D איפו ניתן לקנות משחקים מחשב למק ? בארץ כמובן (אני אולך לכבל G4 1Ghz חדש :-) ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :P :D ;) :) ;D ;D ;D
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.pcphobia.co.il/cgi-bin/go.cgi?articles:Should%20I%20buy%20a%20mac.htm אהבתי ;D במיוחד את השורה: האם יש לי סיבה לקנות מקינטוש? התשובה תלויה במי אתה. אם אתה אזרח מן השורה בארץ ישראל, התשובה לשאלה היא כנראה "לא". מי נתן להם רישיון ? נב, סליחה עם לא כתבתי בפורום הנכון
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום שלום על ההארד דיסק מותקן WIN2K פרו בכונן C, כונן D בשמן32, ופירמטתי עוד 2 כוננים לswap ו ext3 שהיו כprimary extended, ניסיתי גם להעביר אותם לlogical אבל זה לא עזר.. כשאני כותבת לו fdisk /dev/hda אני מקבלת את ההודעה הבאה (בערך) not able to write partition table. contains neither valid dos nor sun sgi osf disklabel building a new dos disklabel. changes remain in memory only until decided to write them. invalid flag 0x0000 partition table 4 will be corrected by w ואז אני כותבת W והוא אומר שהוא לא יכול לכתוב /dev/hda כשאני עושה fdisk /dev/hda p הוא כותב שיש רק 476 מגה וההארד דיסק הוא של 40 ג'יגה... הוא רושם את הכותרות של הטבלה אבל אין רשומות.. ניסיתי גם למחוק …
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
הם רוצים ממני 60 שח' על המתאם ועוד 25 שח' על משלוח וזה יוצא 85 שקל סה"כ, אני חושב שזה הרבה מאד בשביל מתאם! האם יש סיכוי שהרעיון של SLIM לא יעבוד ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עושה התקנה ואחרי כמה שניות הוא כותב לי error in exec of stage2 trying to execute '/usr/bin/runinstall2' from installation volume the following fatal error occurred fatal error in stage1: I/0 error i cant recover from this you may reboot your system מה זה אומר ומה לעשות עזרו לי :'(
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
i just bought a new comp used for a server, it has the wd raptor sata 36gb 10000 rpm i tried installing debian on it, but it doesnt recive anything i cant load anything because it cant find the sata drive if someone knows which linux will work with this drive\how to make it work with debian?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים... לפני הרבה זמן התקנתי כל מני גרסאות לינוקס (מנדרעק , רדהט, קלדרה , וג'נטו(שלא היה לי מושג איך להתקין אותה)) מכיוון שאני מתגעגע ללינוקס, ודי נמאס לי מהצרות של ווינדוס אני רוצה להתקין לינוקס אבל לא יודע איזה דיסטרו לבחור. אני לא צריך הרבה מהלינוקס: רק KDE3+ והאפשרות להתחבר לאינטרנט,(web,mail,icq...) הבחירות שלי הן mandrake 9 או gentoo (יש מדריך שמסביר איך להשתלט על ההתקנה של ג'נטו?) ולבעיה: אינטרנט מהיר... איך אני מתקין חייגן ? (ADSL, מודם סמסונג, (פעם בכבלים ללא חייגן היו לי חיים קלים)) , תוכלו להפנות אותי למדריך מתאים לסמסונג\PPPoE? (מסתובבים כמה שעיינתי בהם אבל הם לאלקטל \PPTP ...) עריכה: חייגן http://iwiz.linux-kinneret.org/ מישהו התנסה עם החייגן…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את הredhat 9 עם lilo והשארתי את הdos כדיפולט אבל עכשו הwin עולה כרגיל ואין לינוקס ??? למרות שבדקתי והwin מזהה מחיצות שהוא לא יכול לקרא על הדיסק מה פיספסתי ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
I have G4 400MH, system 9.1 and i want to but a CDR/W and additinal HD. (60-120BG) i was looking all over and the prices are SO HIGH. and I want to buy a firewire HD of 80-120GB as well... Does anybody have a recommendation on a specific device/company that works with Mac and doen't cost like a band new BMW...? thanks alot Hagit
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשב בעל 2 מעבדים וזיכרון פנימי בנפח של 2 ג"ב, מותקנת גירסת Redhat 7.3. לפני הפעלתו של יישום מסויים, System Monitor מראה Physical Memory פנוי בנפח של כ-1600 מ"ב. לאחר הפעלת היישום וביצוע פעולה מסויימת (המתבצעת פעם אחת בכל בוקר) הזיכרון הפנוי שנותר הוא כ15 מ"ב והCash Memory תופס כמעט את כל הזיכרון הפנימי (מעל 80%). האם מישהו יודע כיצד לפנות זיכרון Cash Memory ללא איתחול המחשב ? מודה על עזרתכם, אורן ר.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אמממ... יש לי שתי מחיצות ואני עובד עם XP אז חשבתי שאולי אני אתקין לינוקס במחיצה השניה... מה אתם אומרים על זה מסובך לא מסובך, כדאי לא כדאי וכד'... תודה לכל העונים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לינוקס 9 ואני לא מצליח להריץ קבצים כלשהם. התקנתי wine ועדין לא הצלחתי להריץ קבצים, לדוגמא עם הסיומת EXE. הלינוקס מראה שכאילו ה WINE לא מותק במחשב. ניסיתי גרסאות שונות ולא הצלחתי. כמובן שניסיתי להסיר ולהתקין מחדש כל פעם. עיזרו לי בבקשה לתקן את הבעיה ה"מגעילה" הזאת. תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
יש את המחשב הנ"ל האם הוא יוכל להריץ RH9 או MANDRAKE 9.1 http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D1086609
-
- 3 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
היי..... עד השבוע הייתה מותקנת אצלי מערכת Mandrake 9. החלטתי לעבור ל Red hat....... הסרתי את המנדרייק וכו'... הבעיה היא שכאשר אני מתקין את הרד האט ההתקנה נופלת. היא נופלת בשלב שבו היא מחפשת האם יש התקנה קודמת של Red Hat. מה לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אני מתקין את מנדרייק 9.1 ואני צריך עזרה... אתם יכולים לכתוב, מה לעשות לפני ההתקנה, איזה מחיצות ליצור, באיזה גודל, איך לאפשר בוט מבוט מג'יק? אפשר לבגדיר את הלינוקס בפרטישן מג'יק? בעצם כל דבר חשוב שתריך לעשות... תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כבר יומיים אני מנסה להבין איך לעזאזל אני שם אינטרנט בכבלים, עם חייגן, של נטוויזן במנדרייק 9.1.... הורדתי את הסקריפט שהביאו באתר של נטוויזן, ואין לי שמץ מה לעשות איתו. חשבתי שאולי תעזרו לי, כל מי שיש לו כבלים עם חייגן ולינוקס שיגיד איך הוא עשה את זה, ובעצם כל מי שיודע! נ.ב. קיבלתי במנדרייק כלי גרפי להגדרת ההתחברות. נכנסתי לכלי, בחרתי בחיבור ADSL (מי שלא יודע, כבלים עם חייגן מתנהג כמו חיבור ADSL) ושם בפרוטוקול PPTP שהוא הפרוטוקול של השרת שלי. הזנתי את כל המידע וכשהוא מנסה להתחבר לאינטרנט הוא אומר שההתחברות הצליחה אבל הוא בעצם מתחבר רק למתב, וכשאני מנסה לפתוח אתר מסויים, הוא פותח לי את האתר של מתב.... ועוד שאלה: כשיש לי כבר חיבור תקין, איך אני נכנס אליו? אני יכול לעשות קובץ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקשר לאמולטורים למישחקים של וינדוס ללינוקס, הם בכלל טובים? המשחקים עובדים טוב? אולי תוכלו להמליץ לי על אמולטור טוב אם מישהו ממכם מכיר.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה , ברשותי מערכת מחשב שבה מותקן WINDOWS XP בכונן C ולינדוס גרסה 4 ב D . עכשיו חיפשתי דרייברים של המודם ללינוקס ומצאתי את הדרייבר אבל אין לי שמץ איך להתקין את הדרייבר בלינדוס ובנוסף אין לי שמץ איך להגדיר אותו ???, אשמח אם מישהו יכול להסביר לי בצורה מפורטת או לינק למדריך בעברית/אנגלית או שאולי מישהו יוכל להדריך אותי דרך הטלפון בתהליך ההתקנה . מודה לכם על כל עזרה שתיתנו לי .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-