לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
יש לי על וינדוס וינאמפ עם פלאגין בשם DFX, ובינתיים לא מצאתי שום נגן שיכול לעשות סאונד כל כך טוב. מישהו מכיר נגן טוב + פלאגין שמשפר את הסאונד ל OSX? (הורדתי משהו בשם HEAR שאמור לשפר את האונד בכל המערכת, אבל הוא עולה כסף...) (השאלה מקודם על המקשים כבר לא רלוונטית
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי המון המון חיפושים וניסיונות של נגנים, אני שמח להגיד לכם שמצאתי סוף סוף נגן שבינתיים, אין לי משהו רע במיוחד להגיד עליו. כל הזמן חיפשתי תחליף לWINAMP, וסוף סוף נראה לי שמצאתי משהו, אמנם לא מושלם, אבל מספק. תכירו את Audacious - תורידו ותנו חוות דעת מה אתם חושבים ואם יש לכם הצעה לנגן טוב יותר בבקשה. נ.ב. אל תגבירו בווליום של הנגן למקסימום, שימו משהו בסביבות ה 70-80 אחוז, אין לי מושג למה, אבל ב100% בהרבה נגנים שניסיתי בלינוקס איכות הצליל מידרדרת בצורה משמעותית. בקשר לGAIM - מישהו מוכן להסביר לי איך אפשר לכתוב שם הודעת אוואי בICQ ואיך אפשר לקרוא הודעות אוואי של אחרים כך שלא יהיו בג'יבריש?
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב לוח (לא אייפד) שהגיע מותקן עם חלונות 7 וכל התכונות של TABLET עובדות בסך הכל כמו שצריך, כולל המקלדת הוירטואלית. חשבתי בכל זאת לנסות במחשב הזה לינוקס (למשל הנטבוק רמיקס של אובונטו). האם לינוקס מומלצת בכלל למחשב לוח ? מה הסיכוי למצוא תמיכה למסך מגע, כולל המקלדת הוירטואלית בעברית ? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה, אני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה. הבעיה שלי היא ששני המקישים שאני צריך (מעתיק תצוגה\מעביר תצוגה) לא עובדים. חלק מהלחצנים האחרים כמו החשכת מסך ומצב שינה עובדים ודווקא אלו לא. אני לא מכיר דרך אחרת להעביר את התצוגה לטלוויזיה. ניסיתי כבר במנהל קיצורי המקלדת של אובונטו, אבל לא הייתה שם שום פונקציה שנוגעת לאופציות שאני צריך. אשמח לדעת מה עושים, תודה יותם
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לפעמים שאני סוגר את המסך של הmacbook air שלי, או כל דבר אחר שמכניס אותו למצב שינה, ואז אני פותח אותו אז המסך נשאר שחור אבל המקלדת מאירה והמחשב עדיין דלוק. הפתרון היחיד בכל פעם שזה קורה זה ריסט שאני עושה והאז המסך נדלק מחדש כרגיל. רציתי לדעת ממה זה יכול להיות ואם יש אולי קשר לתוכנה שהורדתי. למשל יש לי תוכנה שנקראת insomniaX שאיתה אני יכול להשאיר את המחשב פועל גם שאני סוגר את המסך של המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
כותרת. ולשאלה אני יכול להתקין steam ולשחק במשחקים שיש שם? ד"א כרטיס מסך redon 9250 pro
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
-
נסיתי להתקין Linux RedHat 6.2 על פנטיום 4 וההתקנה כל הזמן נתקעה ולא היתה מוכנה להמשיך לעבוד וכשניסיתי על פנטיום 3 הכל רץ חלק. שמעתי שיש בעיה עם הפנטיום 4, למישהוא יש מושג איך פותרים את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך לפרמת את המחשב אני רוצה לפרמת את המחשב שלי ואני לא יודע יש לי את הדיסק של הוינדוס xp אני רק צריך להתקין אותה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום רב, אני חדש פה אז לא לכעוס על השאלה, אני מעוניין לחסום את הכניסה לאתר מסויים במק, אין לי מושג כיצד לעשות זאת, האם מישהו יכול לעזור ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, התחלתי קורס מדעי המחשב אונליין ובשביל זה הייתי צריך להתקין linux של ubuntu עם virtualbox. כרגע זה עובד לי על רזולוציה מאוד נמוכה ואני לא מצליח לשנות רזולוציות כמעט. בהתחלה הצלחתי לשנות לרזולוציות מסוימות ביחס של 4:3 וזה עבד עם תקיעות מעצבנות כאלה בעכבר אבל עדיין עבד. כשניסיתי לשנות לרזולוציה של המקבוק שלי - 2560 על 1600 ולכמה רזולוציות אחרות זה נתקע לגמרי והייתי צריך לכבות והדליק מחדש את המערכת. ה ubuntu הוא גירסת 18.04.3 ויש לי מקבוק פרו 13׳ עם מערכת הפעלה mac os catelina 10.15.2. יש למישהו מושג למה זה קורה? אין לי שמץ בדברים האלה ולא הצלחתי למצוא תשובה באינטרנט.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אולי זאת שאלה מטומטמת אבל למה אי אפשר להתקין מקינטוש על כל מחשב? למה רק על מחשבים של apple אפשר? המערכת הפעלה מזהה חלקים שונים או משהו? האם כל התוכנות שפועלות על ווינדוס יכולות לפעול גם על מקינטוש? מה ההבדל בעבודה בפוטושופ בווינדוס לעומת עבודה בפוטושופ במקינטוש? ואם אפשר להתקין את זה על מחשב רגיל אז אפשר להתקין על המחשב שלי? AMD Athlon64 3000+ S939 לוח חדש של ג'יגהבייט עם Nforce 4 1024Mb DDR 400Mhz Gigabyte Geforce 6600 זה בכללי... אפשר להתקין על המחשב שלי?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. שאלה ראשונה בקשר לוידאו צ'אט. האם זה אפשרי לבצע וידאו צ'אט בחיבור 3G? הבנתי ש FaceTime עובד רק בwi-fi. מה לגבי סקייפ? או אפליקציה אחרת אולי? שאלה שניה היא בקשר ל GPS. האם הוא משמש כ GPS לכל דבר דרך הלוויינים או רק דרך הרשת? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
Hi During Lubuntu installation, i was off-line (no internet connection( and so now in the language support - under "install/remove languages" i don't see hebrew How can I add Hebrew to my option list (now the only option is English( also - is there a way to take screen shots in Lubuntu? TODA
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי לפ-טופ ישן של IBM והדיסק הקשיח לא עובד. הייתי רוצה לסדר עליו לינוקס פשוט שיעלה מהדיסק וניתן יהיה לגלוש באינטרנט לקרוא דואל גם בעיברית ולהתחבר למסנג'ר. כך שהשותפה שלי לא תעשה לי פרצופים אם לוקח לי זמן לפנות לה את המחשב. האם יש חיה כזאת? איפה אפשר להוריד אותה? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב טאבלט לרישום/ציור סקיצות וכו' האם האייפד מזהה הבדלים בלחץ(בדומה ל WACOM)? חיבור לרשת מבוססת ווינדוס(בשביל שיתוף מדפסת וקבצים) אפשרי? האם קיים סטיילוס עם קצה "חד" בדומה לעיפרון או עט, כל מה שראיתי ברשת מגיע עם ראש רחב... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
Anonym OS מבוססת על openBSD שדומה ללינוקס. המערכת עושה שימוש ב TOR . האם ניתן להישתמש ב Anonym OS במחשב שמותקנת עליו מערכת הפעלה windows XP ? אילו יתרונות וחסרונות יש ל Anonym OS ?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
התקנתי את הדפדפן על מחשב באוניברסיטה הוא נותן לי להיכנס רק לאינטראנט אבל לא שום דף אינטרנט (לא בארץ, וחלא בחו"ל). ניסית לבדוק את הגדרות הsecurety, אבל לא מצאתי ישועה. יש למישהו עצה?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
ניסיתי וניסיתי ולא הצלחתי אני לא מצליח להגדיר ובגלל זה לא פועל לי האינטרנט :\ מה לעשות ? איך להגדיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שדרגתי לאחרונה אל 8.04 של אובונטו ואיך לאמר בעדינות.. האיכות של הוידאו פשוט על הפנים. ב7.10 הכל עבד טוב בלי בעיה עכשיו פשוט רואים את הוידאו שאני מנגן על המחשב מפוקסלים, בעייה של התאמת דיבור/סאונד וכו'. ניסיתי לנגן בנגן הוידאו של אובונטו ובVLC, התקנתי קודקים מאצל החבילה Ubuntu Restricted... מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
יום ראשון על לינוקס לא לכעוס P: http://git.kernel.org/?p=linux/kernel/git/torvalds/linux-2.6.git;a=commitdiff;h=4a1a4d8b87389e35c3af04c0d0a95f6a0391b964 זה אמור להיות פאץ' שמאפשר ללינקס להשתמש נכון בשלט הסיקסאקסיס [של הPS-3]. אני רוצה להשתמש בשלט בשביל אימולטור של SNES, אבל אני לא בדיוק מבין איך להשתמש בפאץ' הזה, איפה לכתוב אותו איך להריץ וכדו', או אם אתם מכירים דרך יותר קלה לאפשר שימוש בשלט הסיקסאקסיס בUBUNTO אשמח [= תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי את האיימק שלי ואני פשוט מאושר, איזה מחשב מעולה!!!!! הבעיה היחידה שזה מעצבן עם העברית שאני נמצא בעברית ורוצה לכתוב משהו באנגלית אז חייב לעבור שפה. רציתי לדעת אם יש משהו כמו בוינדוס ל?ש?caps lock שאפשר לכתוב באנגלית תוך כדי שאני באנגלית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ואיפו אפשר למצוא רשימת תאימות חומרה של לינוקס עם רכיבי OB? תודה לכל העונים ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול משום מה החלטתי שיהיה רעיון טוב לעלות קצת את הרזולוציה, העלתי להכי גבוה שיש בפדורה 10 עם שולחן עבודה של גנום, דריבר לכרטיס מסך לא התקנתי כי זאת התקנה חדשה ונקייה. מיד לאחר העלאה ולחיצה על apply המסך מקבל עיוותים כמו ארטיפקטים ומשחיר כולו, לאחר 10 דקות בערך הוא שוב נדלק ומיד מתחילים שוב העיותים, נקודות שחורות והמסך כולו מתעוות, ושוב פעם משחיר, העניין זה קורה לבדיוק שנייה שאני יכול לראות מה קורה אז אין לי שום דרך לשנות את הרזולציה ככה. השאלה היא כזאת, המערכת נותנת בוט ומגיעה למסך לוג, שם מופיעה השם מתשמש והוא מבקש ממני סיסמא, עד לפה אין בעיות, איך שאני מכניס את הסיסמא והיוזר שלי עולה כול הבלאגן מתחיל מחדש. הבנתי שאני צריך איכשהו להגיע לקובץ /etc/x11 xorg.conf ושם אני …
-
- 1 תגובה
- 942 צפיות
-
-
אני בונה כרגע אפליקציה מעל לינוקס, המטרה של האפליקציה זה קבלת אירועים דרך ethernet וניתוחם, הבעיה היא timers, אני צריכה מימוש של טיימר לשכבה מעל הקרנל, כלומר האפליקציה בהמתנה לאירוע מתחילת ההמתנה מאותחל טיימר ואם הוא פג לפני קבלת האירוע האפליקציה תעבור למצב שגיאה. מישהו התעסק עם הנושא כי מצאתי 2 סוגי טיימרים בלינוקס שאחד מהם מיועד לקרנל ככל הנראה, והשני שהוא זה שנראה מתאים אין מספיק הסבר והדוגמאות שמצאתי ברשת תמיד אחרי איתחול הטיימר הפעילו מנגנון שינה שאני לא זקוקה לוץ מישהו נתקבל בנושא?
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-