לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,172 דיונים בפורום זה
-
סרטים מהפיתוח של סביבת עבודה בלינוקס, רצים על מערכת לא חזקה במיוחד, איזה אפקטים.. אפילו ב LONGHORN לא יהיו כאלה (חלקם צפויים להיכנס ל WINDOW MANAGERS בעתיד): http://ftp.acc.umu.se/mirror/temp/seth/blog/xshots.html
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
רציתי לשאול אותכם - גרפיקאים או\+ בעלי ידע בחומרה, איך נראה לכם ה"מיני לעניים" החדש של אפל (492$ min/) והאם הוא מספיק חזק (עם max. הגדלה של הזיכרון) לעבודה על עיצוב תמונה בפוטושופ, עיצוב אתרים בפלאש ואולי גם ג'אווה בעתיד. מפרט טכני מהיר: 1.25GHz PowerPC G4 256MB DDR333 SDRAM ATI Radeon 9200 with 32MB DDR video memory 40GB Ultra ATA hard drive Combo drive DVI or VGA video output תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
>>> מה יותר טוב??? לינוקס או XP .<<< אם אתם יכולים תפרטו ..... פשוט אני מתלבט איזה מערכת הפעלה לשים.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה ניסיתי להתקין THEME חדש בשועל ואז הוא אמר לי להפעיל מחדש את הדפדפן אז הפעלתי ועכשיו הוא לא עולה הוא כותב איזה בעיה עם הבנייה של הXML ונסגר מייד אז רציתי לדעת איך אני יכול להחזיר אותו לTHEME המקורי או הקודם שהיה לי בלי לפתוח אותו בתודה עידו ובבקשה תנסו לעזור מהר אני שונא !! את הקונקי
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, התקנתי פדורה 3, אבל אני לא יודע איך להתקין את המודם שלי, מישהו בבקשה יכול לעזור לי? המודם הוא מודם ADSL של חברת rotel , בחיבור usb (מבזק בינלאומי) תודה.
-
- 1 תגובה
- 946 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשימת השמעה אחת למשל למוזיקה אקוסטית שממנה יצאו הרבה רשימות השמעה של אומנים הקשורים בנושא. איך אני עושה זאת? צירפתי תמונה שאולי תסביר מה אני רוצה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית נתחיל במבוא: ברשותי מחשב פנטיום 4, 1.5 גיגה הרץ, לוח אם INTEL D845PESV, כרטיס קול Creative Sb live 5.1, כרטיס מסך רדאון 9800SE, זיכרון פנימי שבע מאות שישים ומשהו PC2100. כמו כן ברשותי שני הארדיסקים, האחד Seagate 40GB, והשני Maxtor 30GB. לפני כחודש ימים קיבלתי את המקסטור במתנה, כאשר לפני כן היה לי אך ורק הסיגייט, והסיגייט היו לו 4 מחיצות עם מערכת הפעלה WIN XP. לאחר שקיבלתי את המקסטור, החלטתי (היות ואני כבר הרבה זמן רוצה להתקין לינוקס) להתקין לינוקס מנדרייק 10.1, חשבתי להתקין את המנדרייק על ההארד דיסק החדש, ככה שלא יהיה חשש להתנגשויות במערכות ההפעלה. פירמטתי את ההארדיסק החדש בעזרת נורטון פרטישן מג'יק 8, ועשיתי מחיצה ללינוקס EXT2 בגודל 10 גיגה. התקנתי הכל…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
רציתי להדקין את הגרסא red hat 9 במחשב שלי, אז הגדרתי את הביוס שיאתחל מהסידירום, והוא אכן מאתחל משם נגיד בהדקנת ווינדוס אבל שהכנסתי את הדיסק הראשון של רד האט ועשיתי ריסטרט הוא מתעלם לגמרי להבוט שלו ולא מעלה את התוכנית הדקנה! מה אני יכול לעשות??
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
מערכת ההפעלה הזו שפעם הייתה ידועה כ- Lindows קיבלה ציון של 9 מתוך 10 בסקירה זו. זו גם אפשרות למתחילים בלינוקס למרות שהמערכת אינה חינמית. http://www.windowsbeta.net/articles.php?action=show&id=32
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
היי, אממ... יש לי כמה שאלות אחרי שכבר רכשתי את המק שלי, שאלות דיי כלליות. אני מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה 1)פתיחת Bin & Cue ן ISO במק? האם זה אפשרי? איך? 2) MP3 במק? עם איזה תוכנה? 3)מחיקת תוכנות קיימות, איך? 4) פירמוט? אני יודע שזאת שאלה דיי מסובכת וארוכה אז אם יש איזה מדריך או לפחות הסבר כללי לזה. 5)כתיבה בעיברית ב 10.2? איך אני עושה את זה? 6) מה הם הדרישות המינימליות ל Panter? 6) איך אני אדע מה הם פרטי ההתקנים המדויקים של hardWare כמו כרטיס מסך? 7) האם ה RAM, הכרטיס מסך וההרד דיסק הם רגילים כמו ב PC? 8)צילום מסך כתמונה (screen print) וצילום לוידאו, איך? מקווה שתוכלו להשיב לי לפחות על חלק מן השאלות, תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם ניתן להריץ steam clint על לינוקס ואיך עושים זאת על מנדריק 10.1 שמעתי שצריך תוכנה כמו wine או winex3 מאיפה מורידים ? ואיך מפעילים את זה ? תודה
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז ככה בגלל הסדגה כאילו כדי להריץ חלק מהמשחקים אני צריך לעלות כרוט ואין לי כוח להעביר משתמשים כול הזמן אז החלטתי לעבוד תמיד על רוט אבל הבעיה היא שהוא בדיפולט מעלה לי את המשתמש הרגיל כול הזמן אז רציתי לדעת איך בסוסה 9.2 אני משנה את המשתמש שעולה עם עליית המערכת?? בתודה עידו
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
עאעא בבקשה תעזרו לי! התקנתי MANDRAKE SNF 7.2 שישמש לי כראוטר וההתקנה עברה אחלה אבל אחרי ההתקנה כשהמחשב בא לעשות בוט למערכת הפעלה אני רואה מלא אפסים ואחדים. כשאני מנסה לעשות בוט דרך LILO הוא עושה LOADING LINUX ואז הוא נותן לי ארור. בבקשה תעזרו לי לתקן את הבעיה כי אין לי מושג בגרוש מה לעשות
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
אז ככה בשעה טובה התחלתי להשתמש בסוסה ואני דיי מרוצה ממנו אבל יש לי בעיה עם השועל האתרים בעיברית כאילו רואים אותם אבל רואים אותם בפונטים נ וראיים ואין לי כ"כ פונטים להחליף אז אם מישו יכול בבקשה להסביר לי מאיפה אני מוריד פונטים, איך אני מתקין אותם זה מאוד מאוד יעזור בתודה עידו
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
בעיקרון האינטרנט שלי פועל טוב, אבל כל כמה זמן (לא מדוייק ממש... בממוצע לדעתי כל 5-10 דקות...) יש לי איזה דקה (לפעמים יותר) כזאתי שאני פשוט לא יכול להמשיך... אחרי זה זה מסתדר... כאילו האינטרנט פשוט "קופץ" בפתאומיות, ואני לא יכול לגלוש לכמה זמן... בFF אני מקבל את ההודעה שבתמונה... במחשב שלי יש FC3 + Windows, והאינטרנט שלי מחובר בראוטר (דגם CNet CNAD804-NF, שעד עכשיו עשה את העבודה)... הבעייה רק ב FC3 (בווינדוז הכל פועל)... יש לי עוד מחשב שמחובר לווינדוז, ושם גם אין בעיות עם האינטרנט... גם בkonqueror יש לי את אותה הבעייה... שם רשום בפירוש מה הבעייה: unknown host... הבעייה היא בעיית הגדרות כמובן, משום שבווינדוז הכל פועל טוב (וגם במחשב השני)... בנוסף, הבעייה לא התחילה ישר כשהת…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כיצד ניתן להיתחבר לאינטרנט בכבלים , כאשר מדובר בפרוטוקול l2tp . what kind of connection i need to use. איטרנט מהיר 750 כרטיס רשת 10\100 intel. מודם\לא ממש זוכר (אני עובד) thanks.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שתוכלו לענות לי על מספר שאלות ממש דחופות לפני קנייה 1) איך אני אדע על ביצוע המחשב מבחינה פיזית אחרי שיגיע אלי?? כמו Ghz, ram, הרד דיסק וכ"ד... 2) כמה Mhz לפחות יש ל G4? 3) מה הם ביצועי המחשב המינמליים ל Panter? זה עולה על G4? 4) האם 768 ram זה נחשב הרבה ומספיק? 5) איזה כרטיסי מחשב יש? כמה MB ומה נחשב לנורמלי מספיק לגרפיקה וקצת משחקים? תודה רבה לעוזרים, מקווה שתוכלו לענות לי. תודה
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
http://www.tuxs.org/ a friendly penguin to help you get started with linux יש שם גם מדריך לבחירת הפצה http://www.tuxs.org/chooser/
-
- 2 תגובות
- 957 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מתעניין במאקינטוש אבל לא הבנתי מה העניין שיש רק כפתור אחד בעכבר. כאילו מה? איך משתמשים? מה זה כפתור ימני? ובכלליות מה זה ואיך משתמשים בזה ומה זה לעומת עכברים של PC רגיל... ד"א יש לי MX500 ואני רואה שיש לו גם דרייברים למאק, זה אומר שאני יכול להשתמש בו לא?
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ציטוט מ- Slashdot: לינק לטורנט 1 לינק לטורנט 2 וגם, למי שמעוניין, לינקים ל- KNOPPIX 3.8 CeBIT Edition (הסטנדרטית): לינק לטורנט 1 לינק לטורנט 2
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
http://www.goosee.com/puppy/download/downpage.htm ה LIVECD הזה יכול לשמור את השינויים בקבצים על גבי ה CD עצמו.. הוא מזהה לבד את הצורב, וכשסוגרים את המחשב, הוא לבד בודק את השינויים במערכת הפעלה ושומר את השינויים על גבי הדיסק, ככה שבפעם הבאה שמפעילים אותו, הוא זוכר אותם...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משיהוא מכיר ראוטר מבוסס לינוקס שאפשר להוריד ? מה דרישות החומרה שלו ?
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, ככותרת אני בעל מעבד 64 ביט והייתי מעוניין להתנסות ב OS של LINUX... רציתי לדעת איזה אפליקציות תומכות במעבד ואיזו גירסא כדי להוריד... התחלתי להוריד את הפדורה שנראת לי דיי יציבה, את ה CORE 3 של 64BIT.. האם זו בחירה נבונה ? או כדי לבחור משהו אחר ? אשמח לקבל טיפים ומדריכים כיצד לשלוט על הלינוקס ואיך למצות באופן מקסימלי את אפיק ה 64BIT..
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ההפצה שלי מנדרייק 10.1 2.6.8.1-24 אני משתמש ב-kde3.2.3 מותקנת אצלי הגירסה הזאת jre-1_5_0_01-linux-i586.rpm לאחר שהתקנתי יצרתי קישור סימבולי לתקית הפלאגאינים של פאיירפוקס ויש לי שם ג'אווה בהגדרות של קונקי קבעתי לו את הקובץ שנמצא שמה וזה לא עבד, ניסיתי גם לתת לו את הקובץ שמימנו יצרתי את הקישור הסימבולי לתקית הפלאגאינים של פאיירפוקס וגם זה לא עבד מה יכולה להיות הבעיה? אף פעם לא היה לי ג'אווה בקונקי תודה
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-