לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות
פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows
4,173 דיונים בפורום זה
-
עם ממשק גרפי קל ושיוכל להריץ לי סרטים באופן טוב , צריך להיות כמה שיותר פשוט למישהו יש המלצה? תודה
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
יש לי PC רגיל עם Core 2 2.13Ghz אני יוכל לקנות את הלאופרד המדובר ב149 שקל או שזה רק השדרוג למשתמשי לאופרד ותיקים? ומה זה חבילת ה-Ilife09? לקנות במיוחד
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
כלומר אם יש לי מחשב אם 2 מעבדים ומעלה החלונות החדש יתמוך בו ???
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום לכם, האם משהו מצא איזה דרייבר נורמלי לכרטיסים של ATI? פשוט מה שיש היום בשוק הלינוקס לא תומך טוב עם ה-ATI שיהיה אפשר לראות HD כמו בן אדם. תודה רבה. הכרטיס שלי: HD6950.
-
- 1 תגובה
- 945 צפיות
-
-
אני בדר"כ לא נוהג להעתיק תוכן ממקומות אחרים, אבל זאת הגדרה ששונתה לאחרונה ויכולה להציק להרבה מכם, תודה רבה ל-eden מפורום אייפונס על הפתרון.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח אם תוכלו להדריך אותי או להפנות אותי למדריך להתחברות לאינטרנט עם airport express ומודם ADSL של בזק. החיבור הוא דרך בזק בינלאומי אם זה משנה... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני מחשבי פי סי ואיימק, מחוברים לרשת דרך ראוטר שמחלק כתובות דינאמיות. כל מחשב שמתחבר לרשת מקבל את הכתובת: 192.168.1.2 192.168.1.3 וכן הלאה. יש לי תיקיות משותפות הן על מחשבי ה-Pc והן על המק. מחשבי ה-pc שברשותי מתחברים לרשת ומזהים זה את זה ב"שכנים ברשת" וכן את התיקיות המשותפות והמדפסת. מחשב האיימק שלי (OS 10.5.8) מקבל IP כמו שציינתי למעלה, אך לצערי הוא לא רואה את התיקיות המשותפות ולא את מחשבי ה-PC. גם ה-pc לא רואים את המק. בקיצור, כיאה ליריבות בין MS לאפל, הם מתעלמים זה מזה... כאשר חיברתי את האיימק ברשת במקום אחר, אוטומטית הוא זיהה את כל מחשבי ה-pc שברשת והציג אותם בפיינדר בצד. לכן אני מבין שזה משהו מהגדרות הרשת שלי. אל הראוטר מחוברים בכבילה ה-pc וב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתר לינוקס חדש למשחקים נפתח . האתר סוקר את המשחקים החדשים שיוצאים והישנים עבור לינוקס . האתר הוא חדש ולכן מחפש כותבים מוכשרים וגיימרים שמוכנים לעזור ולתרום לקהילת הלינוקס. האתר חדש ופתוח להצעות מבחינת שיפורים . להצעות ושיפורים ניתן לכתוב ל... drago@server-drago.ath.cx www.linuxhelp.dr-host.co.il
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
טוב, אז הבעיה לדעתי די חמורה ואני ממש לא יודע איך לפתור אותה... התקנתי מנדרייק 8.2 מדיסק... עכשיו אחרי שאני מסיים להתקין ועושה ריבוט, כשאני מגיע לבוט, יש מסך שחור, ואז מופיע לי האות L, ואחריה 80, ואז עוד פעם 80, וככה כל איזה כמה שניות מתווס לו עוד 80 ברווח של תו אחד אחד מן השני... זה נראה ככה... L 80 80 80 80 80 כעיקרון אני לא חשוב שזה מפסיק וזה גם זז די לאט... לפי מה שאני יודע צריך להיות תפריט Boot Loader של המנדרייק שנותן לך לבחור לינוקס או Windows... מה שעשיתי זה הכנסתי את הדיסק אתחול ובתפריט לחצתי F1 (נותן לך יותר אפשרויות) ואז לחצתי Rescue ואז Enter... בחרתי בהתחלה שיכתוב מחדש את הבוט של מנדרייק, זה עשה ואז עשיתי בוט ושוב פעם אותו הדבר, ניסתי שוב עוד איזה פעמי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני חשבתי על לעשות להיכנס לFramebuffer(מה לעשות, לפעמים X כבד יותר ממני). ע"פ מידע שמצאתי ברשת אני צריך לשנות משהו בxorg.conf נראה לי enablefbdev בשורה של הדרייבר. אח"כ לשים פקודה בגראב על איזה רזולוציה וכמה סיביות צבעים. מישהו יכול להגיד לי אם אני צודק. וגם יכול להגיד לי מה הפקודה בשורה לצבע?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
צריך את המדריך של Mandrake 7.2 linux ruoter דחוף!!!
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
שלום, בעבר היה לי מחשב שבו הותקן לינוקס (REDHAT) שתפקד כראוטר ושיתף את האינטרנט ברשת שלי. המחשב התקלקל ומאז השתמשתי במודם עצמו כראוטר. כעת יש לי שוב מחשב שאני יכול להשתמש בו וכבר התקנתי עליו את מערכת ההפעלה SmoothWall. רציתי לדעת אם מישהו השתמש בהפצה הזו ויכול לתת לי מספר טיפים לגבי הגדרת המערכת להתקשרות למודם Alcatel SpeedTouch Home. הבנתי שהתצורה הנכונה לרשת כזו היא GREEN + RED, תקנו אותי אם אני טועה.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש בטירוף virtual audio cable ללינוקס אם יש תוכנה חילופית השמח מאוד לשמוע עליה. מה שהתוכנה עושה היא מוסיפה למחשב דיבר של כרטיס קול (מין מיקסר כזה) ואיתה אתה יכול לשדר מ ה WINAMP לקו של התוכנה ומהקן לשדר מוסיקה לכל תוכנה של אודיו
-
- 1 תגובה
- 966 צפיות
-
-
צריך המלצה לתוכנה (עדיף חינמית) לאיפוס סיסמה למקינטוש. תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום נתחיל מזה שיש לי 2 HD אחד של 500GB והשני 1T. התקנתי opensuse ובהתקנה לא היתה שום בעיה עם זיהוי הHD התקנתי אותה על הכונן של 500GB. עכשיו כשאני נכנס לcomputer או לסייר הקבצים הוא מזהה לי כוננים בגדלים שאני בכלל לא זוכר שהגדרתי ומזהה רק את הHD של 500GB זה של 1T לא מופעים שם בכלל. כשאני מנסה להיכנס לאחד מהם הוא רושם לי הודעה שהכונן עסוק(מוצגת תמונה). עכשיו אם אני נכנס ל- GOME system monitor תחת לשונית file system מוצגים לי כול הHD עם החלוקות הנכונות ומשם אני יכול להיכנס לכול אחד מהם בלי בעיה(מוצגת תמונה). השאלה שלי אם יש אפשרות לסדר את זה שגם בסיר הקבצים אני יראה את החלוקות הנכנות ויוכל להיכנס משם לכוננים? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד על מיני מערכת הפעלה משלי וגעתי לשלב של PAGING. אני פשוט לא מצליח להבין את הנושא הזה ואיך זה עובד? הבנתי שזה מנגון הגדה של זכרון כמו שהסגמנטים היו ב 16ביט. אפשר הסבר יותר מפורט מה זה בדיוק PAGING ואיך משתמשים בזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 8.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר הפצת לינוקס על DOK טובה? אני מחפש גם מדריך כי ניסתי DSL ולא הצלחתי. אני אשמח גם למדריך/הסבר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקינטוש שיאפשר לי להקליט כמו שצריך, היום אני עובד על CUBASE SX על PC אבל אני רוצה להעביר את הכל לעבודה על מקינטוש (בגלל היתרונות הרבים שלו בישומים כאלה) אז אני צריך המלצה למקינטוש+מסך עד 8000 ש"ח תוכנה ומיקסר אני רוכש בנפרד. תודה
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
אהלן, יש לי 2 שאלות בנוגע להפצה הנ'ל 1. איך אני מונע מדברים לעלות ב-Startup? 2. ראיתי שיצא גרסא חדשה להפצה, אני אני מעדכן אותה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישהו פיתרון לפתיחת החלונות החדשים באינטרנט אקספלורר?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
היום כנראה (מקווה)אני אתקין לינקוס אבדוק מזה....(בחייים לא נגעתי בזה) אז אם יש לכם טיפים עצות וכו' תכתבו זה יואיל לי מאוד. ;D
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, כבר ראיתי שרשורים שמתייחסים לנושא אבל לא ראיתי כל כך התייחסות לנושא הסאונד. אם אני רוצה לחבר מק לפלזמה ולקבל איכות של חיבור HDMI, האם אקבל אותה על ידי חיבור ה DVI דרך מתאם לכניסת ה HDMI ועל ידי חיבור יציאת האודיו של המק לפלזמה בנפרד? (ואם כן איזו כניסה בפלזמה?) הנושא חשוב לי כי אני שוקל קניית מק וצפיה בוידאו מאוד חשובה לי. בכל מקרה, האם המקבוק יכול להתמודד בקלות עם תכני HD? והאם הוא מסוגל להוציא תכנים ב FULL HD ? תודה רבה, רועי.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי את מנדריבה FREE 2007, אחרי ההתקנה הגראפית, אני מגיע רק לשורת פקודה. כיצד מפעילים את הממשק הגראפי?
-
ערב טוב לכול המשתמשים של האתר : התבקשתי על ידי משתמש בשם בני , לפרסם פה תרא'ד שעוסק בלינוקס והרד דיסקים : אז הנה השאלה : "שלום לכולם וערב טוב , ברצוני להתייעץ איתכם תותחי התמיכה של פורום תוכנה , אני רוצה לפתוח קובץ ISO שהורדתי מהאינטרנט להHD , (סתם לידיעה מדובר בISO של LINUX ) (הסיבה לכך היא שאני בעוונותי לא רכשתי צורב ) אך איני יודע כיצד ניתן לעשות זאת , אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי" השאלה היא : האם ניתן להתקין לינוקס מתוך ההרד דיסק ? מודה לכם על כול תשובה ועזרה ..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי מקבוק פרו ואני רוצה להמיר קלטות וידאו ישנות לקבצי מחשב. במערכת הפעלה (סנואו ליאופרד) יש תוכנה נחמדה ששמה iMovie. האם תוכנה זו יכולה "ללכוד"? כמובן שאני מזמין מתאם שממיר מאנאלוג לusb. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-