עבור לתוכן

לינוקס, Mac ומערכות הפעלה אחרות

פורום בנושא לינוקס, יוניקס, מקינטוש ומערכות הפעלה אחרות מלבד Windows

1. Started by Colombo-Manch,

לא יודע מה קרה אבל כל התבניות (Themes) שלי נעלמו ...ואני לא מצליח להתקין אותם. ניסיתי הכל. יש לי את התבניות (קבצי favorite.) אבל אני לא מצליח לראות אותם בתיבה המיועדת שבתוכנה. העתקתי אותה לתיקייה המיועדת אבל זה לא עובד. אם רק למישהו יש את התוכנה, אפשרי לבדוק למשל איפה נמצאות התבניות האלו, באיזו תיקייה? מישהו יכול לעזור? .גם הכוונה למדריך או לאתר מתאים תעזור (עברתי כבר על האתר של אפל ולא מצאתי שם פתרון שעבד). תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by NafSap,

אני חדש לגמרי בעניני לינוקס ולא יודע איך להתקין חייגן כבלים ב UBUNTU. אם הדבר כרוך בהתקנת תוכנה - אנא הפנו אותח=י למקום בו ניתן ללמוד להתקין תוכנות בלינוקס.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. יש לי mandrake 10.1 community , ואני נמצא בד"כ ליד מחשבים עם מערכת הפעלה windows ,אני מחפש כלי בלינוקס שיאפשר לי לשלוט עליו כמו יכולת שליטה כמו שיש remote desktop בwindows , איזה תוכנה אני צריך להפעיל בלינוקס ואיזה תוכנה אני צריך windows , ואם אני אוכל להשתמש בremote desktop של windows זה יהיה מצויין, אודה לכם על הסבר מדיוק. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by adlanm,

אני מנסה להתקין את ה-driver שהורדתי מהאתר של Nvidia אבל יש לי את השגיאה הבאה ERROR: You appear to be running an X server; please exit X before installing. For further details, please see the section INSTALLING THE NVIDIA DRIVER in the README available on the Linux driver אני בערך מבין מה הבעיה רק שאין לי מושג בלינוקס, אז השאלה שלי היא איך אני סוגר את ה X server הזה?

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  5. Started by adlanm,

האם יש unlimitet? האם זה אומר שזה פחות טוב? קיצר, מה זה אומר בגדול

• 4 תגובות
    • 905 צפיות
  6. Started by blabla2002,

הנה תמונה שכנראה זה google os, המערכת מבוססת על לינוקס ובבסיס kernel של google. במערכת יש עדין באגים אבל כנראה קרובה לסיום. http://www.gizmodo.com/gadgets/software/google-os--123473.php

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by pssheba,

היי אני מחובר לאינטרנט באמצעות נתב שהוא למעשה proxy. נניח שאני רוצה לדעת אם קיימת תקשורת ביני לנתב עלי להשתמש בפקודה: ping (address) אך אינני יודע מהי כתובת ה ip או dns של הנתב (פרוקסי). כיצד מוצאים זאת ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  8. שלום, רציתי לדעת אם אפשר להפעיל את טייגר החדש על ווינדוס דרך אימולטור ? אם כן תוכלו להמליץ לי על אימולטור מסוים .. וגם אם זה אפשרי כמה טוב זה ירוץ ? אם זה לא אפשרי או שזה ירוץ גרוע אז אני מוכן גם לעבוד על הגירסא הישנה יותר של מק אז אפשר מידע גם על איזה אימולטור בשבילה.. ?

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by borg,

מישהו כאן משחק משחקים של Windows תחת Linux באמצעות Cedega? האם Cedega מאפשר להתקין משחק מ-CD/DVD לדיסק הקשיח ולהפעיל את המשחק מהדיסק הקשיח בחלון/מסך מלא, או רק להפעיל משחקים מהדיסק הקשיח שהותקנו ב-Windows? באיזה משחקים חדשים (מהשנתיים-שלוש האחרונות) Cedega 4.4 תומך/לא תומך? אני יודע שב-TransGaming Technologies יש רשימה של משחקים שנתמכים ע"י Cedega, אבל אשמח לקבל את חוות דעתכם האישית ממקור ראשון. ציינו בבקשה באיזה משחקים ניסיתם לשחק ב-Cedega (איזו גירסה של Cedega), באיזו הפצה של לינוקס השתמשתם (ואיזו גירסה), איזה משחקים עבדו בצורה מושלמת, איזה משחקים לא עבדו, באיזה בעיות נתקלתם עם Cedega, ומה ההתרשמות הכללית שלכם מההתמודדות של Cedega עם משחקים של Windows (מומלץ/לא מומלץ, ה…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום אני עובד עם סוזה 9.3 פרו, אמרו לי שאם אני לא רוצה להסתבך מאוד עם הדקנה של מודם usb שהיה לי (ale 130) אז כדאי לי להחליף מודם לטובתי למודם רשת . הלכתי לבזק והחלפתי למודם רשת (rth-aztech dsl 600e ttn) עכשיו הצלחתי לחבר אותו בווינדוס, אבל שאני בא לחבר סוף סוף את הסוזה לאינטרנט, אני נכנס לyast2 > network devic > dsl עכשיו, הוא מזהה את הכרטיס רשת, אבל לא את המודם!!!! מה אני יכול לעשות כדי לחבר את הלינוקס סוף סוף לאינטרנט?!!

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  11. Started by the kooks,

שלום רב. לפני כחודש עברתי ללינוקס מנדרייק, התקנתי את הכול חבילות התקנה יש לי אינטרנט ICQ MSN מה עוד חסר ? שירים אני לא יכול לשמוע כמעט שירים הורדתי כבר 3-4 נגנים שונים בשביל המנדרייק מן "חבילות נוספות להורידה" כל הנגנים שהורדתי מנגנים MP3 WAV אבל לא WMA רוב רובם של השירים שלי הם באותו פורמט והתוכנה לא פותחת אותו, ניסיתי לשנות את הפורמט של אותם שירים ל MP3 ולWAV לכול פורמט אחר שאני מכיר והנגנים עדיין לא מריצים אותם :'( מה אני יכול לעשות בכדי שאותם נגנים יריצו WMA או האם יש נגנים אחרים ללינוקס מנדרייק שיכולים לפתוח את הפורמט WMA וגם MP3 ואת רוב הפורמטים האחרים כמו מדיה פליר? תודה מראש :'(

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by EagleX2,

שלום, אני מחפש תוכנה בסגנון פרטישן מג'יק ללינוקס בדחיפות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by the kooks,

שלום. ראיתי בסירטון שמציג את windows ויאסטה שתהיה במערכת שם מעיין תוכנה שאפשר לדבר עם המיקרופון והיא כותבת במסמכים טקסט את מה שאומרים, נאמר שזה פועל רק באנגלית אני יודע שהתוכנה הזאת קיימת כבר זמן רב ללינוקס מישהו יכול לשלוח לי לינוקס להורדה של קובץ rpm של התוכנה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  14. יש אתר שאפשר להוריד ממנו דרייברים לכרטיסי מסך ולכרטיסי קול? אני שוקל לקנות את הכרטיס קול BlueGears X-Mystique (תמונה מצורפת) ל-HTPC. אני מעוניין לדעת האם לינוקס מזהה אותו בלי בעיה, ואם לא אז האם יש לו דרייברים ללינוקס, ומאיפה אפשר להוריד אותם. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום אוקי בתארד הקודם שלי פה שאלתי כמעט את כל השאלות ומחר בבוקר אני מתכוון להתקין לינוקס מנדריבה עכשיו יש עוד שאלה אחת קטנה... מישהו יכול לתת לי בבקשה קישור לרשימה של כל הפקודות(או לפחות כל הפקודות החשובות) שאני יצטרך לתפעול ליומודי ובסיסי (ביינתים) של לינוקס מנדריבה. תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by kawaii,

i have it enabled, now how do i set shadows and and make windows transperent? anyone knows? :\ EDIT ok,i can make windows transperent with xcompmgr+transset , thats a progress,

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  17. Started by the kooks,

שלום. לאחר שניסיתי והורדתי נגנים רבים למנדרייק 10.2, ראיתי שבכול הנגנים שניסיתי חלה אותה בעיה- בעת הפעלת תהלכים שונים השירים נקטעים וממשים ויש רעשים ברקע. אני חושב שהבעיה נובעת מכשל כולשהו בכרטיס הקול. מה עלי לעשות? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by BURTON,

אפל הכריזה לפני כמה זמן שהיא עוברת למעבדי אינטל אבל שלא יהיה ניתן להריץ את OSX על כל פלטפורמה מבוססת אינטל אלא רק על פלטפורמה שלהם שמשתמשת במעבדיי אינטל. האקרים הצליחו לפרוץ את מנגנוניי ההגנה והריצו את גירסאת המפתחים על מחשב אינטל רגיל לכתבה בעתיד הלא רחוק-טייגר על המחשב שלי ;D

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by nim901,

well כמו שהכותרת אומרת, אני מעוניין להוסיף כוננים (כונני ה ntsf) ל "computer" האם זה אפשרי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by no nick,

כשאני צריך לבחור את דרך ההתקנה שלו(פירמוט, אוטומטי או ידני) הוא אומר לי שיש לי סקטורים פגומים.. מה אני עושה ?

• 1 תגובה
    • 835 צפיות
  21. Started by no nick,

אני מעוניין לעבור ללינוקס אבל לפני זה אני רק רוצה לברר כמה דברים.. 1. עברית מגיעה עם הלינוקס או שצריך להוסיף אותה? זה משנה את הממשק לעברי או רק תומך בעברית? איך שמים אותה(אם היא לא מגיעה..)? 2. יש לי ראוטר שמחובר לסוויטצ' וככה אני משתף את האינטרנט.. האם צריך איזושהי התקנה מיוחדת או שזה ישר יקלוט את האינטרנט? אם כן איך? האם אני יוכל להצטרף לקבוצת עבודה(למחשבים האחרים יש WinXP Pro) הקיימת? איך? 3. נורטון אנטיוירוס יפעל על לינוקס? או שצריך גרסא / תוכנה אחרת? אודה לכם אם תוכלו לענות לי.. סביר להניח שיבואו עוד שאלות..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מישהו יודע למה הלוגו של לינוקס הוא פינגווין ??

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  23. Started by pssheba,

במהלך ההתקנה אני מתבקש מפעם לפעם לבחור משתנה בהתאם לסוג המעבד שלי מרשימה כזו: המעבד שלי הוא amd duron 2400. איזה מעבד מהרשימה עלי לבחור ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by pssheba,

שלום המדריך מציג דוגמא לקובץ locales עבור תוים לאנגלית וגרמנית: שאלתי: האין זה עדיף להוסיף locales לתוים עבריים ? מה ה syntax להוספת תוים עבריים ? עלי לציין שהנושא של locales לא ברור לי כפי ש make.conf לא היה לי ברור ואשמח לקבל הסבר. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nim901,

יש לי פדורה 4 ומזה זמן רבשאני מסה לקרוא את כונני ה ntsf שלי אך ללא הצלחה, האם מישהוא יכול לזרוק לי עצם? או דג?

• 7 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים